Vecka 30 <333

Min graviditet - BF Tis 10 feb 2009
Uträkning utgår från dagens datum: Ons 26 nov 2008.
Din graviditet startade: Ons 7 maj 2008.
Din menscykel är: ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär: Ons 21 maj 2008 (ägglossningen).

Du är på dag: 204 av 280. (72,9%).
Du är i vecka: 30.
Du har gått: 29 fulla veckor och 0 fulla dagar (v29+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester: tre.
Beräknat förlossningsdatum Tis 10 feb 2009
Du har 76 dagar kvar till förlossning.

Nu börjar det bli viktigt att tänka på hållningen
. Barnets tyngd kan kännas som den försvårar balansen och frestar på ryggen. Många kvinnor känner sig andfådda oftare, eftersom det helt enkelt är jobbigare att förflytta sig. Dina lungor måste ta upp ca 20 % mer syre och stöta ut mer koldioxid med varje andetag, eftersom du också andas för ditt barn. Känner du oro inför förlossningen bör du ta upp det på MVC.


Ditt barn väger ca 1,6 kg och är ungefär 27 cm långt från huvud till stjärt. Den tidiga kroppsbehåringen - lanugohår - börjar försvinna. Ibland kan fjuniga strån finnas kvar vid födseln, men de faller av under de första veckorna. Håret på huvudet blir tjockare och barnet öppnar och sluter sina ögonlock. Benmärgen har till uppgift att producera röda blodkroppar och tar nu över detta från levern. Skelettet hårdnar och lungorna, hjärna och muskler mognar ytterligare. En del barn börjar redan nu att lägga sig med huvudet i bäckeningången. Det är den vanligaste och enklaste födelsepositionen. Hårda sparkar upp mot bröstkorgen och ett ökat tryck mot bäckenbotten, där barnets huvud pressar på, kan bli kännbart. Barnet är mycket medvetet om förvärkarna även om du inte märker dem.


Kroppen: Det är vanligt att brösten läcker råmjölk "kolostrum" redan nu. Det brukar inte vara fråga om några stora mängder, men det kan det vara bra att införskaffa en skön amningsbehå utan byglar som du kan ha om natten.
Om förvärkarna upplevs som smärtsamma är det en signal om att allt inte står rätt till. Detta inträffar vanligtvis efter en lång arbetsdag eller då du är jäktad. Ta det lite lugnare och förkorta gärna dina arbetsdagar. Om du får kraftiga sammandragningar brukar man kontrollera livmoderhalsen för att se att den inte är försvagad och öppnar sig i förtid. Om så är fallet kan sjukskrivning vara aktuellt för att man ska kunna vila. Ibland rekommenderas en kortare tids sjukhusvistelse och/eller läkemedel som stoppar sammandragningarna.

Barnet: Barnet vaggas till sömns av mammans rörelser och vaknar ofta när hon lägger sig. Den dygnsrytm som barnet har i slutet av graviditeten kan även hålla i sig efter födseln, men det är inte säkert. Barnet hör många ljud innefrån mammans kropp, bl.a ljud från mammans hjärta och mage. Ljud från magen kan i vissa fall uppgå till så mycket som 80 decibel vilket kan jämföras med en krafigt trafikerad gata. Nu ska barnet få mer hull och gå upp i vikt, men längden kommer endast öka marginellt.  

  
   
 
 

Tv kväll för mig o bäsen --

Har det varit ikväll medans papsen varit iväg o kollat hockey, men det har minsann inte gått någon nöd på oss. Vi har legat och dragit ut oss över hela soffan med tjockt dun-täcke, godis & cola framför program efter program - Väldigt mysigt. Lillen har sparkar massor och hårt så jag ibland blir lite rädd, har endel "menssmärtor "i mage och nedre delen av rygg.  En hel del sammandragningar också. Undra vad det beror på, det växer väl & knakar förmodligen :-) Eller kan det vara förvärkar? Någon som vet? Annars vet jag inte skillnad på sammandragning o förvärkar när det väl kommer. Jaj
Desperate housewifes är alltid bra, har nog aldrig sett ett dåligt avsnitt faktiskt.

Imorgon blir det en innedag för oss. Blir skönt att slippa oroa sig för utgång, när Magnus körde hem var det - 7 grader.
Jisussss !! Så det blir väl lite mer packning osv.
Har fått pengar av mammsen till en ny Bh som är välbehövligt för mina pattar har aldrig varit så här enooooorma (!)
Hela familjen ligger hemma i magsjuka *blä*, stackars dom. Kommer ihåg när man var barn och spydde, det var fruktansvärt och man kunde typ inte föreställa sig något värre i hela världen. Det värsta jag visste var att spy.
Nu har man vant sig vid ett antal fjortis-fyllor i sina dagar (Hahaha, usch) ... så nu är det inte lika farligt.
En gång under min graviditet har jag spytt. Ingen människa ska klaga på denna graviditet iallafall, Lill-prinsen vill vara snäll mot sin mamma =)=) Och jag älskar dig mest av allt!

♥ GODNATT

GodiSssSS

Tisdag tisdag.. dagarna går =) Idag har dagen bestått av träning, tränade extra länge i vattnet och det var jätte skönt, var lite folkdär idag med så man behövde inte knö och va rädd att någon skulle gå in i en! Mycket rörligare efteråt. Gottt, så då passade jag på att plocka lite här hemma när jag kom hem och packa endel badrumsgrejer. Gött att ha endel gjort iallafall... Nu har jag lagat makaroner & köttbullar precis, får bli sådan mat precis innan pengarna kommer och nu är jag sugen på precis allt som finns i mat och bak och godis - väg :-)
Mitt hjärta är iväg och köper cola & godis till mig för jag har inte ätit det på länge nu och abstinensen är bara för mycket just nu. Ska äta det ikväll och kolla sjukhuset, sos-familj och Desperate housewifes = bäst. Han ska iväg till en kompis och kolla på hockey. Han ska väl börja jobba nu också, får bli vården ett tag till eftersom det inte går att vara arbetslös när man ska ha bebbe. Han har sökt endel jobb under hösten men det är svårt att få nu pga alla nerskärningar osv + att han bara sökt sådana jobb han inte har utbildning inom men idag ringde han dit han inte  villle och har dratt sig länge för och fick jobb direkt så han får ta det så länge. Ingen mår bra av att inte jobba.
Men jag klagar inte, vet inte hur jag skulle ha klarat mig här hemma utan honom men det får väl bli en ny prövning. Känner ju nästan ingen här jag kan ringa om det skulle va nåt =( Buuuh!

Min mage är såååå söt nu, känner verkligen hur det växer för det drar så enormt i revbenen och det känns en hel del i ryggen. Men mest mysigt, min lilla älsklings-kille som vill ha plats ju <3 Mamma och pappas stora kärlek!

Brr det är så fruktansvärt kallt hela tiden.. va fan kan dom inte dra på lite värme för i lägenheterna? Fötterna är som is, måste verkligen införskaffa innetofflor nu eftersom mina fötter aaaalltid är kalla. Trodde det berodde på rökningen förut men uppenbarligen inte då man varit rökfri i minst 5 månader nu!

Mmmm fan va jag längtar till mitt godis...... Jag avlider - Kyssssss

Mutcho to do .....

Godkväll!!! Har kommit hem för en liten stund sen... ligger nu i sängen och vi har tittat på det nyaste avsnittet av Dexter! Så grym är han... haha!
Varit iväg på föräldra-grupp idag, i 2 timmar. Pratade om förlossningen, intressant! Nästa vecka blir det att se förlossningsfilm mm. Efter föräldragruppen fick Magnus gå upp till Mvc för att lämna mitt urinprov. Ska ju till bm-läkaren på måndag och då ville dom ha checkat läget. Därefter hade vi tid på Bvc, där hon skulle informera om unga mödrar som startar nästa vecka, och det kan ju va kul att lära känna andra gravida och senare gå dit med sin lilla baby. Kommer inte alls ligga långt ifrån oss så det kan nog bli bra, varje vecka är det. Får väl se vad det är för fölk som kommer dit...
Sen åkte vi till Jannes garage så Magnus fick bytt till vinterdäck, vilket är hög tid nu. Det krånglade så hela bilen typ rasade, så fick sitta där inne o frysa ihjäl verkligen i 1½ timma, tänkte att det var kört, brukar bli sååå dålig när jag blivit kall, men det verkar än så länge som jag klarat mig *Peppar peppar*
Nä nu är jag trött.. ska upp "tidigt" o träna imorgon. Tänker positivt - Sista veckan med trapporna.. då får man kämpa på!
Natti natt, dröm sött kära människor :-)

Trött efter bassängen häromdagen =D

GAHHH

Det är fan inte lätt att leva med jätte-mage och ett ben !! Fy fannnnn, jag får ingen luft så fort jag gjort någonting. Jag flåsar som en flodhäst och det finns absolut ingen tjusning alls med det här. Det hade varit jätte mysigt om man haft en vanlig graviditet men jag kan aldrig få njuta av denna graviditet hur mycket jag än vill, för det är ingenting annat än ett helvete & jag mår så dåligt över att säga det för jag älskar min lilla bäbis mest ..
När jag vaknar vill jag dö, hela dagen vill jag dö och när jag sover vill jag dö. Jag mår så fruktansvärt dåligt över det här så det finns inga gränser! Jag mår så jävla dåligt över att inte veta om det här går över, jag kämpar ochtränar hela tiden.. men till vilken nytta - Om det så kunde bli liiiiiiiite bättre så man kunde bli glad över ett resulutat? MEN IKKE.
Jag har duschat och ligger helt flåsfärdig i sängen nu "Nej sängen ska du inte ligga i det är livsfarligt" säger sjukgymnasten. VAD I HELVETE ska jag göra då? Få smärtsamma sammandragningar för att jag är helt slut när jag gjort någonting... Vanliga gravida ska t.om ta det lungt i slutet. Vad fan ska man göra för att det ska bli bra?
Sova ända fram till förlossning, om det inte är bra sen då? Jag är ju slut efter en dusch... och jag ska ta hand om en baby! Fy fan för livet

Final - ensamma mammor ...

Happ happ.. då var middagen avklarad! Gott kan jag lungt säga :-) Trevligt med mycket tjöt och mys..
Charlotte och lilla London var ju med, London busade massvis för han är en busig liten bebe!

Men nu är vi hemma igen och det är skönt. Jävulskt kallt kan jag lova er att det var - 5  .. *Brrrr*

Den tanten vi ska byta lägenehet med verkar jävligt mysko. Hon är inte angelägen överhuvudtaget, vi får ringa på henne och tjöta hela tiden angående tider och datum mm. Men hon svarar inte ens och har inte hört av sig en enda gång.
Körd i huvet, har hon inte packat när vi kommer dit på lördag med grejerna blir det ett jävla liv kan jag lova.
Vi har ju skrivit kontrakt med Kungsbacka-bostäder så det går ju inte att bara strunta i det.
Vad är det för fel på folk ?!? Jaja...

Nu börjar snart ensamma mammor.. Ganska uppenbart vilka de kommer välja, eller iallafall Anette.
Tycker hon är klart snyggast av allihop, fast de andra är yngre. Skulle lätt kunna tänka mig att se ut som henne när jag närmar mig 40 år. Så jädra snygg och fräsch är hon.
Nä.. äta upp clementinen och titta lite här innan det börjar, blir väl någon godingfilm efteråt antar jag.
Ajjjjj mina revben spänner massor, o min rygg värker.. Men men den som lever survives


Jag ska iväg på middag :D

Mätt och belåten.. försöker hitta en go ställning att sitta på!

Lilla vargen london busar massooooor =)=)

Memories !!!


Början på juni - Var gravid, fast visste inte om det =)




Jag och pussisen - Ute i Gbg på en pub, det var jätte jul :-)


I Rhodos, rökter vattenpipa och dricker REDIGT goda drinkar.
Vi hade så himla roligt den kvällen, jag och min baby! <3



Middagar hela helgen..

Godmorgon !! =]]
Vaknade för en liten stund sen att jag var sååå kissenödig, så det var väl lika bra att gå upp. Har ändå sovit väldigt länge nu! Somnade väl runt 22 tiden någongång igår, behövde vila mig efter dagens packning och middagen hos Inger.
Det bjöds på ris & någon slags casslergryta med bönor i, med jätte god sallad! Det var mumsigt, efter det kollade vi på "Galenskaparna" - Grisen i säckeen (och åt rulltårta till det), som man tydligen skulle veta vilken det var = Inte jag =O Alla satt & as garva men jag tyckte verkligen INTE att det var roligt alls.. Haha! Jag har en speciell  sorts humor.

Vi har även blivit bjudna på middag idag med Charlotte & Joel hos Magnus far + att hans mormor bjudit oss men vi fick avstå.. Kan ju inte gå på middag hela tiden även om det är väldigt mysigt =) Det tar på krafterna, men det är ju kul att folk vill ha hem en... Haha!!

Fick packat ned det mesta i köket igår & Magnus tog bokhylla mm... så känns som det värsta är gjort. Har verkligen haft magknip för det jävla köket alltså! Nu får Magnus packa resten + att det är urstädning kvar men det har jag fått lovat mig av några personer att dom ska hjälpa mig så det får man väl hoppas annars vet jag inte hur jag ska lösa det.
Då får väl Magnus göra det också och det känns ju inte så bra när han både ska packa och flytta, dra ner alla grejer från väggar + sätta upp sedan!

Tror det är finalen på Ensam mamma ikväll, kommer jag sörja då jag fullkomligt älskar den serien =) Men men allt kan inte vara för evigt..
Imorgon blir det föräldra grupp.. ska bli roligt också... Hejhej

Orolig i magen..

... hela tiden bara för jag vet att jag ska ner till bilen om en stund. Vi ska på middag hos Inger!
Skulle egentligen strunta i det, men jag tänker inte låta denna sjukdom ta över mitt liv mer än va den redan gör!
Gick i badkaret för en stund sen, fy fan va jag har skrikit och gråtit! Varför kan det fan inte bara bli bra?!
Får ta rullstolen bort till bilen, så är det "bara" trapporna som ska genomlidas. Ligger med tens och förbereder mig lite nu.
Lyssnar på Mange Smith... Hahah jag och Magnus lyssnade på den när vi var fulla i våras och trodde vi var skit coola verkligen! Fan va jag garvar när jag hör på den. Han skulle sitta och förklara hela låtens innebörd typ. Han tyckte verkligen att han var SÅÅÅ smart som förklarade detta för mig! HAHAHA.

Jag finner ingen lösning, ingen ljusning ses

22 November.

Tiden den rullar på om man säger så! Snart är det juletid :-) Vi ska fira jul hos Magnus mamma, på kvällen åker vi till mina föräldrar & nästa jul firar vi hos mina, då blir dom jätte glada när dom får vara med på lillens första jul. Då vill jag också vara hemma! Nu också egentligen, men man får ju vara flexibel. Magnus vill ju självklart fira hos sina föräldrar också. Nu vill man ju inte fira jul på varsitt håll längre när man är en familj!

Igår var den en ganska tråkig kväll.. inget särskilt så men.. Magnus följde med några kompisar till GBG och spelade biljard, han var nykte och körde! Jag tittade på idol en stund sen låg jag o tjöta lite på msn. Inbillade mig massa konstiga ljud överallt. Haha! Men detta är ett knasigt ställe.
Imorse låg det en choklad bredvid mig som älsklingen köpt med, va såå sugen på choklad igår kväll! Så den mölade jag i mig det första jag gjorde på morgonkvisten =D

Idag ska vi kanske på middag hos Magnus moder, får väl se... Tog mig 45 min från parkeringen och upp igår. Va fruktansvärt, och pinsamt när alla människo kommer o frågar om dom ska hjälpa till och kollar "gud va synd om henne-min" + fruktansvärt med halkan. Grät varje trappsteg jag gick upp...Detta är inte roligt längre :( Fortsätte det såhär går jag fan inte ut förrens nästa vecka då vi flyttar, det är inte värt det!! Men vill ju inte missa föräldragruppen på måndag. Jaja, det är ett senare problem!

Drömde om min kusin inatt - Malin. Jag älskar henne sååå mycket <3 Vi har suttit fast klistrade i varandra hela våran uppväxt. Jämt! Hon bor i Norge, då min farbror träffade en norsk jänta för många år sedan när han va där och snickrade.
Han flyttade dit och är sedan länge så gott som norsk, eller han är mycket mer norsk än svensk om man säger så. Han kan inte ens prata svenska längre.
Men vi har träffats ofta ändå hela uppväxten och det har alltid varit så mysigt att åka dit, älskar norska språket - Så mysigt!
Malin har alltid sett upp till mig hela uppväxten och ska "göra allt som Emily gör", hon va efter mig överallt. Hahha och skulle ha sin smockeri (napp) med sig och gosa med på sin nästipp. hihi!
Nu börjar hon bli stor, fyller 18 till våren (min lilla tjej), och är i York just nu och pluggar. Kommer hem til Norge över jul bara, så därför hoppas jag att vi ska åka dit på nyår och fira så jag får träffa min tjej <3 Som är så himla duktig.
 
Jag till vänster, Malin längst till höger :)


Älskar dig






Midsommarafton <3<3<3

Say Hallow

Jag lyssnar på... mina grannar som bankar med olika saker.
Du mår bäst när du... mår bra och umgås med folk jag tycker om.
Den bästa krogen heter... har ingen favorit, det är roligt överallt beroende på vilka man är där med.
Jag pratar... inte så mycket just nu
Min bästa vän(ner) är... min räddning.
Min första riktiga kyss... var tråkig.
Kärlek är...  bland det vackraste som finns.
Min mobiltelefon är... livsviktig!
När jag vaknar på morgonen... funderar jag mycket på livet & är ganska känslig.
Innan jag går och lägger mig... måste jag sätta på min värmekudde.
Just nu tänker jag på... framtiden.
Homosexuella är... så underbara, oftast. Bögar iallafall, så lyckliga och tillfreds med livet.
Blondinbella är... Eh, nobody?
Jag vill verkligen... bli smärtfri och så vill jag att min fina lilla bäbis ska anlända till oss <3
Ikväll ska jag... ha idol-kväll med tända ljus överallt, med godis & julmust. Kärlek med min man!

Godmorgon kära vänner :-) Då är det en fredag här igen. Man känner sig mycket gladare på något konstigt sätt, fast man är hemma varje dag! Man vet att man får unna sig godsaker och mys, det är väl oftast det som det handlar om förmodligen *Fniss*
Vaknade rätt tidigt idag pga att jag somnade vid 21.30 igår, pga att jag gick upp kl 06. Haha, nu förstår ni va?
Linda ringde på morgonen idag och vi fick pratat en bra stund, det var trevligt då vi inte pratat på nån vecka eller då. Hon har ju flyttat och haft fullt upp. Då ska man inte störa (= Felicia är så söt, hon pratar så mycket nu och hon har en så ljuvlig röst. Goding !
I Trollhättan var det snö. Mysigt, då får man in lite julstämning, på ett sätt vill jag att det ska komma hit också, men på ett sätt inte. Är det fullt med snö och halka på backen så vågar jag inte lägga all min tyngd på kryckorna ute ifall man halkar. Fan va rädd jag blir när kryckorna typ halkar till (dom gör det i duschen när man ska in till badet ibland). Skulle jag ramla skulle det bli ett RAMA-SKRIK utan dess like kan jag lova! & det mår ingen människa bra av, minst sagt lilla bäbbeman när mammas puls är på högvarv jämt!
Min högra fot och ben är svullen, sjukgymnasten säger att det är för att jag inte använder det så mycket och att jag måste tänka på att röra det när jag sitter/ligger för att inte få en propp, själv tror jag att det börjar komma lite vätska. Kan ju göra det i senare delen av graviditeten. Fast konstigt att det kommer just i det onda benet och ingenannanstans då? Jaja...

Får se vad helgen har att bjuda på... Nu är det iallafall hög tid att börja packa, har dragit på det in i det längsta. Men nu går det inte att dra ut på det längre - En vecka kvar =) Sista helgen i vårat hem nu.. det ska jag tänka på, aldrig mer någon helg i denna lägenhet. Knasigt!
Hela min familj kommer ju nästa helg och hjälper till med flytten, sen sover dom över i våran nya lägenhet. Pappa ska ju tapetsera hall & vardagsrum så han behöver helgen på sig. Ska bli så kul, älskar verkligen min familj så mycket <3
Ska mysa massor på kvällen där, och mamma kan hjälpa till o packa upp lite kanske.

Nä nu blir det väl att försöka fixa ihop någon frukost här hemma, och förbereda sig bort för att bada. Det är mysiggt på fredagar, då känner man sig nyttig och bra inför helgen! Massa folk som ska tjöta med en bara, jag är inte på humör för att vara trevlig & tjöta längre. Hahah, men man får väl försöka anpassa sig! Hejdå & trevlig helg alla underbara......

Trött som en orakad mört !!

Hej hej! Då är jag hemma efter min minst sagt fullspäckade morgon, usch vad jobbigt det varit att gå överallt, vill bara glömmat!
Känner mer och mer för varje dag som jag inte ätit min ena medicin som är slut ( ska hämta idag så jag fått nytt recept, ska bli gudomligt ) hur fruktansvärt hemskt det är. AJ alltså. Jävla astrappor och jävla as bilar att komma in i =(
Väl framme fick man först träffa kurator, som om jag hade mycket att säga henne..hon kan inte hjälpa mig veck med detta ändå, sen läkarn som verka en aning efterbliven "Ja ska jag skicka remiss till din specialistmödravård o säga att hon gör UL så att vi vet att bebisen mår bra" .."Ja men bebisen mår bra, har gjort 3 UL" , "Ja men såå gör jag det"
ÖH störd, så ska jag börja äta kortison-tabletter (hoppas på bättring, hoppas hoppas) och få injektion med kortison i höft och bäckenleder så jag förhoppningsvis blir mer rörlig och inte lika ont.
Sjukgymnasten blev förtvivlad när hon såg mig, hon ville sätta akupunktur direkt, men det får min sjukgymnast göra.
Mina muskler har varit skitspända i fyra månader utan stopp så sätter man akupunktur så slappnar musklerna av lite o det vore skönt då det säkert är endel av smärtan! & slutligen arbetsterapeft som ska ge mig en kudde att sitta på som är hög så jag kan sitta i min soffa + att hon ville ge mig tusen saker till (toaförhöjning, bort med trösklar, ny rullstol mm). Men jag förväntar mig INTE att ha detta så jag vill inte känna mig mongolid i onödan!

Fan va sjukt efterlyst va igår. Den där Alexandra-mannen skulle jag vilja kapa kuken på så han inte kan köpa prostituerade tonåringar när han kommer från finkan som han enligt sig själv KOMMER göra. Värre äckel har jag aldrig vart med om *spy på daj*

Nej, viiiiila tills medicinen kommer.. sen ska jag hemmaträna lite..!

Jag vill vara gamla vanliga Emily igen, som jobbar hela tiden, träffar människor, är ständigt ute på ärenden, gör roliga saker, alltid är glad och positiv, kärleksfull, har sex dygnet runt (haha). Inte bitter, egoistisk, ledsen, deprimerad, panikslagen som ständigt skriker och pustar.
Blev väldigt chockad när dom på sjukan sa att jag såg så himla fräsch ut och att det var så rolig syn att se på =O
Inte blek som man brukar när man är gravid.... OKEJ säger jag då, jag har aldrig känt mig mer ful, äcklig, skabbig och mongoid än nu. Hur fan tänker folk

Jag och Jenny i somras :-)

En bonde söker fruuu

Hej hopp faderallanla en bonde söker fru.. ska kika på det strax, först sjukan =)
Bassäng träning gick sidådär.. kom dit iallafall! Imorgon ska jag te sjukan och få recept på medicin som är slut + att igenom allt med läkare, sjukgymnast, sjuksköterska, arbetsterapeft.  Jag hoppas det är för att jag inte tagit den medicin på ett tag som jag har så ont.

Var nere och handlade nyss. Gör jag aldrig om igen, tappar saker, kan inte hålla i matvaror samtidigt som kryckor, människor är dumma i huvudet och jäntorna som jobbar på hemköp behöver en stor fet redig balle i sig (!!!!)
Dom har aldrig, aldrig någonsin varit trevliga där. Va fan sitt inte i kassa då för i helvete, bytt jobb om erat liv är så jävla tragiskt. Jag är alltid trevlig mot människor oavsett hur jag mår eller hur lång min arbetsdag har varit. Hur svårt är det att anpassa sig lite? Nästa gång åker dom på en redig omgång ska jag säga. BLÄÄÄÄÄÄ!

Nu blir det iallafall chokladbollar, jordnötsringar och COLA, min kväll kan inte bli bättre.
Upp tidigt imorgon. kl 06. Puh, längesen jag vaknade så tidigt! Sjukbilen hämta mig 07.
Hejhej

Ska bli så skönt att komma ut

lite granna idag, inte varit ute sen i fredags, inte haft något sug på det heller iochför sig.
Ska till sjukgymnasten vid 13.30 sen kl 14 ska jag bassänga. Det blir skönt att komma i vattnet och kunna gå lite, det är sån befrielse att komma i. Hela kroppen kan bara röra sig - Underbart! Får se hur ditresan går men jag ska fan gå oavsett, trött på o sitta här nu! =)

Imorgon ska jag ju till Sahlgrenska.. undrar hur jag ska ta mig dit. Känns dumt att ta med Magnus kl 07 o få sitta med mig hela förmiddagen där =S Får väl beställa sjukbil men det går på en hundring och jag har inte så mycket pengar just nu innan man får nya. Puh, segt! Får väl fråga mammsen lite snällt, i värsta fall får han väl köra mig ändå!
Illa att inte ha körkort, iofs hade jag inte fått köra i nuläget ändå, men iallafall! Läkarn sa "har du körkort?" - "Nej", "Nej jag hade då inte velat åka med dig" ... Hahha ne okej, schysst =D Men fattar ju va hon mena..
Hade bestämt mig för att ha körkort innan jag fått barn, har alltid sagt det, tyvärr kom det ju lite imellan nu. Men men, allt blir inte alltid som man tänkt sig! Ska sätta igång så fort det bara går sen när jag kan.
Tänker INTE vara beroende av någon annan och sitta inne tills mannen i huset slutar ... No way.

Vecka 29 - 19 nov - 25 nov 2008
Kroppen: Under den sista trimestern blir din kropp snabbt tyngre, ämnesomsättningen ökar och det är vanligt att man svettas mer än vanligt på grund av det. Under den tredje trimestern är det bra att man går upp mer än 1 kg, men mindre än 3 kg/månad.
Nu kan även personer i din omgivning ta del av barnets rörelser genom att känna på magen. Magen kan ibland bukta ut märkbart på ena sidan beroende på hur barnet ligger. Placeringen av livmoderns övre del är ungefär mitt emellan naveln och bröstbenet.

Barnet: Alla sinnen är nu utvecklade. Barnets pupiller är så pass utvecklade att de ser skillnad på ljus och mörker. Barnet kan känna smärta och reagera på skarpa ljud utanför livmodern. Förmågan att minnas har utvecklats, barnet lär sig att känna igen mammans röst och andra personer som mamman umås mycket med. Testiklarna finns just nu i ljumsken på pojkar.

Bada badaaaaaa!

Fy fasen va gott det var att bada, smärtan var nästan som bortblåst när jag kom upp. Kunde nästan studsa iväg! SÅ GOTTTTTTT, sjukt att värme kan göra så mycket :-))

Sitter i Mangan's kallsipper, då han ska tvätta imorgon. Hahah, inga trosor kvar! Men jag är så sexy så !! ;)
Ska snart laga nån köttfärssås här i huset. Har inte vart så förtjust i det på senaste. Konstigt då jag alltid vart det tidigare, men jag tycker ingen vanlig köttfärssås kan komma i NÄRHETEN av findus köttfärssås. Mums (ja barnmat för vissa men shit the same, jag avgudar den) Kan äta upp hela burken med en sked om det är så, ska jag vara ärlig så har jag gjort det också. Hahha!

Ikväll kommer jag vara en riktig tv-nörd! Har börjat följa 2½ man, så jävla roligt så det är inte klokt, så det ska jag se först, eller nä... unga mödrar har ju börjat igen, himla kul! Så först det, sen 2½ man, sen sjukhuset, Sos-familj & slutligen Desperate housewifes. Hahah, låter det som jag har ett liv? Nej det har jag inte heller=D Men jag älskar de programmen!

Puss på alla ljuvliga människor. Läste på familjeliv att jag nu är i 7e månaden och har 30% kvar av graviditeten *Åh va spännandeeeee* Lillgubbsen är det liv på i magen nu, han brukar va så stilla annars och mest sova tror mammsen. Han blir nog en sömnis om man tänker på vilka sovsjuka föräldrar han har. Vi kanske ligger allihopa till 12 på förmiddagen och sover, helt utslagna. Hahha, ELLER så är vi vakna hela nätterna och dagarna -Vilken jag tippar mer på ;-] Hihi! Tjaooooo

Här får jag en sammandraning igår :D  Hahah magen står rakt upp.. Jag i de snygga kallsipperna :-]

Hormones

Då har mina hormoner lugnat sig. Lipar minst 20 grr om dagen för olika saker, eller lackar ur för olika saker =O Segt!
Natten har varit väldigt jobbig!

Ringde en från BVC och ville att jag skulle gå med i unga mödrar grej så ska dit o prata nästa vecka.. känns la sisådär kul att gå dit helt mongolid men är ju ganska kul om man lär känna någon man kan ut  köra barnvagn med!
+ att man har aktivitet att gå på med lille bäbisen, så han får lite kompisar redan innan han fyllt 1 =)

Vi har blivit bjudna på dop i början på december.. Kul, sen är det lucia, sen fyller jag år, sen fyller magnus mamma år, julafton, min mamma fyller 40, nyår... Blir trött bara att tänka på allt =) Haha men kul att ha nåt att se framemot i dessa trökiga tider!

Blir väl ett dagligt bad nu och lite att äta, vrååålis är jag!
Tack för alla fina kommentarer, mammamadelene kunde jag inte svara..
Tror du skrivit in fel adress =)=)
Kramen!

.....

Jag blir jävligt ledsen när folk säger att jag INTE kämpar, när det fan är det enda jag gör, varje sekund, varje dag, hela tiden! Om ni inte följer min blogg där jag dagligen skriver om hur jag kämpar mig igenom vardagen!
Det är en pärs att ta sig till toaletten. Då blir jag förbannar när någon säger att jag inte kämpar!!
Och att outbildade människor kommer och säger att jag SKA GÅ på mitt ben, när min sjukgymnast säger till mig att inte göra det, då det blir fel på hela benet om man går på det fel pga att man har ont, då ska man avlasta benet!
Jag kämpar på andra sätt. Men har man så ont att man skriker och inte ens kan vända sig om i sängen, så kan man omöjligt ta sig ner tre trappor, och in i bilen som är en pärs även dom dagar man har LITE ont!

Det mina tankar går heeela tiden är att jag inte ska kunna ta hand om min baby & JO tack jag mår pest över att inte veta om jag kan det varje dag! Jag tränar tre dagar i veckan + hemma, mer kan jag inte göra!
Förmoddligen kommer jag inte kunna gå med en gång, då det tar ett halvår för en elitiidottsman att komma tillbaka efter en "skada", men då är det ju tur att man är TVÅ i ett förhållande och i föräldrakap. Magnus ska vara hemma första tiden och hjälpa till medans jag FÖRHOPPNINGSVIS kommer att bättra mig. Det är ingen som har garantera mig att jag kan gå igen! Något som jag självklart mår väldigt väldigt dåligt över & all min livsgnista är borta just nu, efter dagar, månader av outhärdlig smärta så jag vore tacksam om folk som inte varit med om detta själva inte la sig i ....


=)=)

Ny vecka igen!
Har avbokat min sjukgympa då jag har så ont. Inte en chans att jag kommer ut!
Tråkigt, ville verkligen komma ut & få frisk luft då jag inte vart ute sen i fredags, får väl sätta mig en stund på balkan sen iallafall och andas lite luft =)

Har iallafall badat glödhett bad vilket alltid är skönt för leder. Fått tummen ur och skurat våran äckliga toalett & toalettgolv. FY FAN VA ÄCKLIGT! Varför kan inte karlar tänka på något?
Bäddat sängen också, nu är jag helt fullkomligt slut. Puh, vilken pärs!

Vad händer denna veckan då? Ja det är väl inte så mycket förmodligen.. ska till Sahlgrenska på torsdag - Väldigt intressant ska det bli. Ska bli av med tusen frågor och förhoppningsvis vara några svar rikare.
Angelica pratade om att kanske komma hit och besöka mig i veckan och det vore ju himla trevligt med lite sällskap (:
Man umgås ju inte direkt med så många här just nu, finns inte någon ork till att ut på saker och lära känna folk heller i nuläget när det är som det är. Kanske kommer när man fått baby och är ute på babyaktiviteter!

Nä nu ska jag väl surfa runt lite här 8-| Kulkul!
Hörs sen! Kramochpuss ♥


Då var det söndag idag då --

Tjofaderittan!!! Har badat en lång stund alldeles nyss, rakat ena mitt ben och klippt tånaglarna på ena min fot! Hahaha snyggt. Mangan ska få raka mitt andra ben men han spyr på fötter så jag får gå med långa naglar tills mina parents kommer hit :[ *Poor me*
Han kom invinglandes här inatt vid 02. Så söt när han fått några öl i sig. Hahha, han behövde ha lite kul min lille lille gubbe <3<3<3 Jag har dock inte sovit mkt inatt, har fruktansvärt ont sen sjukgymnasten gjort alla möjliga övningar med min höft i fredags .. & jag skulle träna i helgen, shure.. det är omöjligt! Ska fan aldig mer träna! Nu ligger jag här. SEGT*

Idag blir det thaiwok i vårat hus, som inte blev av häromdagen! Gött, det får gubben min laga iordning iddag när jag är handikappad. Tänker inte kämpa och vråla. Stackars stackars lilla baby undrar vad mamma gör! Hoppas du inte blir skräms, mammas finaaaa (v) Du sparkar så hårt nu så jag nästan blir rädd. Hade tänkt att lägga in en video med sparkar, men varje gång jag tar fram mobilen så slutar han *Bus^* Får väl se om jag kan skynda mig sen, får ha mobilen i högsta hugg! Lite kul som minne =D

Idag blir det massa godis och mys. Blev inget mys alls igår, inte roligt o mysa själv tycker jag - Då kan det lika gärna va!
Så det blir samma film idag, jag älskar svenska filmer och jag kan se samma filmer om och om igen. Haha tråkmåns, men då vet man att dom är bra. Haha! Så blir det ensam mamma söker ikväll som är mer spännande än någonsin! KUL :-) 86 dagar kvar till förlossning. AHHHH, fan va nervigt! Denna stunden har jag fasat för hela mitt liv, men jag ljuger om jag säger att det inte ska bli lite spännande iallafall! Hihi... Puss på er från oss
en gammal bild.. innan utgång (ggs) i vårsolen =)=)

inte mycket nytta här idag.

mest legat i sängen med datorn.. vet inte riktigt vad jag har gjort men har väl lallat runt på olika sidor antar jag!
låter som en rolig dag va? =P nä, det har det inte varit heller *suck*. så trött på att varje dag ser likadan ut och jag är trött på att klaga för jag är i vanliga fall en väldigt postiviv och glad människa - jag HATAR att gnälla!
finns inte så mycket annat att göra just nu. en dag hemma går bra, en vecka också kanske. men 4 månader går inte bra.
då bryter humöret ihop! blä. det är ingen rolig läsning i min blogg längre, men jag skriver trots allt om mina tankar & jag tänker inte ljuga. jag mår pyton just nu, och jag är trött på att aldrig få ha roligt. aldrig!!!

skönt för min gos att komma ut lite ikväll iallafall. det är inte roligt här med mig just nu.
nä nu ska jag sätta på hem ljuva hem iallafall. letat efter den filmen hur länge som helst och nu har jag äntligen hittat den. 
älskar svenska filmer! denna med mikael nyqvist, han är grym....

Do you care about the little things? Or anything at all..

Nej det blir ingen packning idag heller. Jag är deprimerad! Blir väl att ligga vid datorn/tvn/sova och låta dagen flyta sig bort. Vad är det för mening att kämpa? Ingen...


Packa pappas kappsäck!

Gud vad jag är klämmcheck =) Inte sant?  ... Nej, idag blir det iallafall att börja packa. Om två veckor är vi veck härifrån, känns lite konstigt ändå för på något sätt trivs jag här! Men jag kan ju garantera att jag lär trivas bra mycket mer i den andra. Vet inte riktigt vart i lägenheten man ska börja bara - Hmm! Köket är ju ingen mening för det kommer man ju använda tills den dagen man flyttar, segt för det är ju det som är jobbigast att packa. Allt jävla porslin och sånt!

Min fina man ska nog iväg och dricka öl hos en kompis ikväll så jag blir själv. Inte för att det gör mig något, ibland är det skönt att vara lite ensam :-) Sitta o fundera på livet, jag är allt en riktig grubblare!

Får ju passa på att gratta Jenny på sin födelsedag! (-: hoppas du får en underbar dag med tårta och presenter ♥
HURRA HURRA HURRA !!!

      

julmust är livet :D

varit väldigt mycket hos sjukgymnasten idag. jag MÅSTE göra vissa övningar fast det gör ont för att någonsin kunna gå igen, så nu är det bara att sätta igång - men det är inte roligt :'(
ska ligga på sidan med benen uppe, för då töjs höften, ska belasta båda ben.. och försöka gå på båda ben. det blir liksom som en backe upp när man går därför jag måste öva för muskeln är för kort nu.
så nu har jag fått ett schema över helgen så ska hon titta på mig på måndag igen. 3 gånger om dagen. JIHU!

så har vi även varit och handlat.. det behövdes! köpte även julmust *fuskade 2 veckor innan* men kunde inte motstå längre.. nästa gång vi handlar måste jag köpa pepparkakor & när vi har flyttat ska vi baka pepparkakor och knäck.
gud vad jag längtar, och ladda ner massa julmusik att lyssna högt på!

min lilla fina bus i magen är det fullt med liv i .. han undrar väl vad mammsen gör med alla konstiga rörelser, och när man glömmer av att andas i övningarna! haha.. fina fina lilla bebis, undra hur du ser ut? ♥

maria kommer snart.. så blir det idol-kväll, har köpt dillchips som vi ska knapra på! har fått hem en tidning från familjeliv som jag ska läsa innan jag lägger mig, blir intressant =)=)
är proppmätt efter maten men lite chips går alltid ner. hihi! ---- tips på väggfärg i pojkrum??
hoppas ni får en mysig helg allihop! puss&kärlek från oss.

På torsdag äts det ärtsoppa, på fredag är det fest..

Men lördag är ändå den dagen som känns bäst.. *Tralala* - Nä där ljög jag, tycker allt fredagen känns bättre, då man har längtat hela veckan efter mys & godsaker [även om godsakerna kan komma lite vilken dag som helst, haha]

Härligt, idag vaknade jag inte kl 08 iallafall! GÖTT. Ska ta och äta lite frulle här snarrt och sedan bär det av till sjukgymnasten. Hon ska undersöka mig lite, jag har tränat hemma en vecka nu på att få ihop benet lite mer osv och jag tycker det är mer inåt än vad det varit tidigare + att jag skulle försöka belasta båda ben men det är princip omöjligt. Då det ena benet "känns" mycket längre än det andra då jag har den ena höften felvinklad hela tiden längre upp.
Det lär krävas träning träning och träning. Efter besöket blir det bassängen!

Tråkigt väder är det som vanligt, vi ska väl försöka börja packa lite smått idag [& i helgen]. Skönt att få börjat med det!
Blir nog att laga någon slags kycklingwok idag!
Idolkväll blir det också och Maria kommer nog förbi och kollar detta!
Hej så länge!

MUFFINSSSSSS

Riktig hemmadag här i våran familj idag. Jag har varit riktigt duktig enligt mig själv!
Har gjort hemmagjorda köttisar för första gången och dom blev gudomliga =0)
Jag och Magnus käkade väl en 10 st var. Mumssss!
Nu mätt och belåten så har jag bakat muffins, det luktar mumsigt i hela lägenheten!
Är väldigt trött nu efter dessa saker, det är inte lätt att göra saker men jag är trött på att sitta stilla.

Imorgon är jag sugen på att baka någon god kaka elle chokladrutor.
Tycker det är riktigt roligt med matlagning och bak.
När jag får lite mer pengar då ska jag lägga ut MYCKET på fina kökredskap osv.
Det är väldigt viktigt att ha bra saker i köket och mycket roligare att greja när man har fräscha saker.
OCH ett fräscht kök men det kommer vi ju ha snart!

LOVE & LIGHT ♥


Barnmorske-besök!!

Hoho . Då är man nysshemkommen från Barnmorskan. Vi har alltid så mycket att prata om så mina besök brukar väl ta upp imot 1½-2 timmar varje gång. Haha!!
Tog järnprov som var väääldigt lågt. Låg på 88, det ska ligga på mellan 110-120, inte undra på att jag sove jämt och är orkeslös. Nu ska det uttredas och skit, ska börja äta 2 järntabletter per dag istället för 1. Lilla babisen tar allt i min kropp.
Gått upp 4,5 kg.. rätt lite för att snart vara i 7e månaden men det va inget fel, så jag klagar inte. Inte så mkt grav-kg att gå ner efter förlossning, även om jag hoppas nåt kg stannar kvar då jag alltid varit lite för smal :-) Men jag trivs allt med min body =) SFmått låg på 27, vilket också var normalt och bebbens hjärtljud på 155.

Har även varit på apoteket och hämtat ut mer långtidsverkande panodil, dom går åt som smör här hemma. På två veckor typ är 100 tabletter borta. Men jag är stolt över mig själv att jag kämpar och oftast klarar mig på enbart panodil, med min smärta!!

Fick min blodgruppsgrej som man ska ha med  till förlossningen.. får väl ha nån slags väska man tar med sig till förlossningen som jag ska packa med saker, lite tidiggt kanske men kan lägga ner pappren så dom inte försvinner - Vore ju illa :-0)
Har massor massor massor att tänka på, ska säga till läkarn när jag ska till Sahlgrenska om en vecka om journaler som ska skickas till förlossning, till barnmorskan, intyg på olika saker. Prata med F-kassan o blaha blaha.
Det är ett helttidsjobb att vara sjukskriven. Mycket mycket lättare att arbeta kan jag säga!!

Idag blir det äntligen muffins-bak, hade ju inte riktigt tid igår då vi inte var hemma på hela dagen. Men idag såå!
Sist gång blev dom jätte goda =)

Här är iallafall våran fina vagn, ska ju ligga en underbart fin liten kille i den så =] 
 
 

En ny dag ¤

Ja hello där...
Nu är våran barnvagn här och jag är tok-kär i den :-) Är så himla nöjd, känns som vi fått barn nu typ.. Hihi
Lägger in en bild på den senasre!!

Igår var vi iväg i GBG & hämtade den, tog oss en dubbel cheese och en vanlig på hemvägen.
Efter det åkte vi till Magnus mamma och visade upp den, satt även där och tjötade hela eftermiddagen & myste i den nya lägenheten! Åt även en god middag där på kvällen. Jag åt mina första pepparkakor =)=) Hihi!
Tittade på bonde söker fru och åt lite smågott... Riktig myskväll! Va PROPPmättt när vi åkte därifrån.

Idag är det en ny dag och vi har väl inte så mycket på listan förutom att åka till Barnmorskan nu om en liten stund.
Alltid intressant att åka dit.

Hej så länge #

Har så mycket saker jag vill göra (!)

Det finns 1000 miljoner saker som behövs göras.. eller behövs gör det väl inte, det är väl mest en själv som vill ha ordning och reda!
Jag behöver handla massor utav mer saker till pojken min, behöver börja packa snart och städa lite här.
VILL FÅ ORDNING, men ingenting blir ju som jag vill. Blir ju helt utmattad bara jag går till toaletten. Hur fanken ska jag gå någonting gjort? Har jävlskt ont bara för att jag envisas med att inte ta mkt värktabletter, vill ju inte ta det om det inte är extremfall. Men jag kan ju verkligen inte göra någonting & jag känner att tiden bara går.
Iochför sig så kan man väl inte bli ordning allt för mycket förräns man flyttat, och det är mest kläder han behöver nu.
Babysitter behöver han ju faktiskt inte med en gång, sen har han ju skötbord och spjälsäng.. ska köpa massa småsaker också så som badbalja osv osv!
Det är väl jag som tror att man inte hinner klart bara men det blir ju aldrig klart om man inte kan göra något!
Fy fan vad jag önskade att jag kunde gå, finns så mycket jag vill utträtta och det verkar ju så jävla jobbigt för andra att göra någonting! BLÄ.

High five and talkin' shit.

Onsdag idag. Jag gillar onsdagar... Mitten på veckan och mycket kul på tvn :-)
Har varit uppe tidigt idag och tränat. Skönt, lill-killen sparkar på som fan när jag rör mig i vattnet<3 Hihi.. Söta!

Idag ska vi äntligen hämta våran fina emmaljunga (efter lite krångel, haha). Ska bli så kul att få hem den och pyssla om den. Älskar verkligen emmaljunga och skulle aldrig tänka mig någon annan vagn. Det är den absolut bästa, säkra och fräschaste vagnen!

Blev inga muffins igår så det blir även bak idag + att vi ska laga hemmagjorda köttbullar som är så jävla gott!


Går även in i vecka 28 idag.. Det går framåt.

Nu går du in i graviditetens sista tredjedel. Det är en spännande men också påfrestande tid, såväl psykiskt som fysiskt. En del kvinnor mår utmärkt under denna period, medan andra kan känna sig helt utmattade. Under dessa veckor kan du räkna med en viktuppgång på ca 4,5-5,5 kg, där barnet utgör ca 3-3,5 kg. Livmodern har under den senaste månaden växt ca 4cm och du kan känna ett tryck upp mot bröstkorgen. Detta kan ge en lätt obehagskänsla när de nedersta revbenen spänns ut.

Är du Rh-negativ görs en andra undersökning för att kontrollera om modern utvecklat antikroppar. Omkring dessa veckor görs ofta ett glukosbelastningstest, vilket innebär att man kontrolleras för att se ökad risk för graviditetsdiabetes. Även en kontroll av eventuell blodbrist görs.

Ditt barn är nu ca 25 cm långt från huvud till stjärt och vikten ca 1,2 kg. Det utvecklas och växer mycket snabbt nu. Lungorna är så pass färdigutvecklade att det klarar av att andas luft, men om barnet skulle födas så skulle hon eller han ändå behöva hjälp med andningen. Hos flickor är blygdläppar fortfarande små och täcker inte klitoris men under de sista veckorna växer de samman alltmer. Hos pojkar sjunker testiklarna ned i pungen. Fortsätt att prata med ditt barn för vid det här laget har det vant sig vid din röst. Den här sista tredjedelen av graviditeten kommer barnet framför allt att gå upp i vikt och enligt lag är barnet livsdugligt, vilket gör att det måste registreras om det föds.

12 veckor kvar imorgon! .. (v)



En ganska så trökig dag idag...  Grått & trist ute.
Funderar på att sätta mig i köket & baka sedan, om min man handlar ingridienser vill säga! Vill baka dumle-muffins. Hur gött låter inte det på en skala?

Längtar så mycket till första advent, då bor vi i våran nya lägenhet.. ska lyssna på jul-musik och julpynta så gott det går.. baka pepparkakor, lussekatter, knäck och kola !!! & JULMATTTTTTTTTT<3
Julskinka säger jag bara och julmust. Janssons är det bästa jag vet! Jag börjar snart lipa för jag längtar så. Mina hormoner är inte som som ska längre kan jag säga! Älskar allt som har med julen att göra, lucia.. då ska jag gå upp kl 06 på morgonen & tända ljus och titta på lucia på tv'n, dricka julmust o äta pepparkakor o lussekatter till som jag alltid gjort när jag växt upp =)=)
Och så ska jag titta på julkalendern som barnen gör.. Hahah!
Hade jag vart riktigt hurtig så hade jag fan stöpt ljus och lagt egen korv o sånt som dom gjorde förr i tiden. Det ska jag fan göra när jag blir bull-mamma nästa jul!
NU ÄR DET JUL HÄR I VÅRT HUS - HEEEJ!


Tja på en måndagskväll!...

Har precis ätit oss väldigt mätta på cassler i ugn med ost över [skulle varit ananas under osten, men vi hade ingen] - Väldigt gott. Mölade i oss! :-)
Varberg gick bra... var en eeeeevighets gång för att komma till förlossningen. Hallå?? Ska man behöva gå en mil när man har värkar & ska föda? Vad fan är det här? Jag lär ju åka rullstol !!!
Var iallafall jätte trevlig personal. Träffade en aurora-BM, men vi insåg ganska snart att det inte var något jag behövde eftersom jag inte är direkt förlossningsrädd (inte mer än vanliga människor), så tur som vi hade så fick Chefen på förlossningen dra sig undan för våran skull och med honom disskuterade vi allt som hade med min sjukdom & förlossning att göra. Himla bra och nu känner jag mig mycket mer lättad. Vi beslutade oss för att försöka se till att föda vaginalt (eftersom jag så gärn vill) med ryggbedövning. Får försöka fixa ställningar att föda på då.
Funkar det inte, så gör vi kejsarsnitt då & det är jävligt tryggt att veta! Himla bra personal måste jag säga :-)
Gud vad jag vill föda NUUUUUUU... längtar tills man åker in (hoppas på natten - mysfaktor)
& jag längtar efter våran lilla soooon <3 Mamms & Papps älskar dig så mycket!!! Lilla plommongubbsen!!!!

Sugen på alla olika slags sötsaker.. men får dock strunta i det då vi behöver våra pengar till MAT just nu och inget annat... Men det buar jag för, i mina ilska stunder tänker jag att jag skiter i mat resten av månaden bara för att jag hellre köper GOOODIS och alla olika slags sötsaker.. Men det är inte särskilt moget resonemang. Mat är ju trots allt det viktigaste!
Har ju faktiskt bullar, glass och popcorn hemma så ska väl inte klaga allt för mycket... men jag är alltid sugen på det jag inte har =D

Till helgen börjar vi packa lite här, samma dag som vi flyttar tar pappa och tapetserar vardagsrum & hall (ev lill-killens rum) och så får vi vänta en liten stund med sovrummet. Inte allt för länge hoppas jag!
Vi ska ha likadant i vardagsrummet som vi har nu, för vi tycker det är så snyggt och trivs verkligen med det!

Nu ska jag gå och pussa på min man! Vi avgudar dig våran lilla kille, hoppas du får din pappas pigment så du inte blir en blekfis som mamma :-) HIhi! Puss på mina älsklingspojkar!<3<3

Vilket jävla oväääder !!!

Känns verkligen som fönstrena ska blåsa in, och inne i badrummet viner det som fan! Mysigt när man ska sitta inne, men vi ska äta lite frukost sen ska vi ju ge oss av till Varbergs förlossningavdelning. Ska bli väldigt intressant att prata med dom där och se vad dom tycker. & hur det ser ut.. kanske hör någon som föder, haha!=)

Igår var det fars dag och vi var hos Magnus pappi, åt en väldigt god tacos, med cola.. Jag var så colasugen att jag höll på att dö när vi kom dit! Jag har börjat älska alla olika sorts drycker, är så törstig på ALLT, hela tiden! Helst med krossat is i från frysen... ialf sen åt vi glass med chokladsås och satt och tjötade.. fick en påse med MASSA olika sorts tvålar, lotion, disktabletter, tandkräm mm. Hans pappa jobbar ju på Wella. Jävligt gött när mina stuffs precis börjat ta slut!
Efteråt körde vi hem Charlotte (Magnus syster) & Joel hem till dom i Gamlestaden, gbg.. Vi ville se deras nya lägenhet. Såååå jävla mysigt område att jag aldrig sett nåt mysigare. GAH =) Satt och tjöta med kaffe en stund, sen var vi tvunga att kosa oss för vi skulle se ensam mamma söker - Som bara blir bättre för varje gång. Såååå himla spännande just nu :D

Nej nu blir det brakfrukost...

En sådan här Emmaljunga köper vi imorgon! Kär&Galen :-)


I wanna sunburn, just to know that I'm alive

 

Do you dream, that the world will know your name
So tell me your name
Do you care, about all the little things or anything at all?
I wanna feel, all the chemicals inside I wanna feel
I wanna sunburn, just to know that I'm alive
To know I'm alive

Don't tell me if I'm dying, cause I don't wanna know
If I can't see the sun, maybe I should go
Don't wake me cause I'm dreaming, of angels on the moon
Where everyone you know, never leaves too soon

Do you believe, in the day that you were born
Tell me do you believe?
Do you know, that everyday's the first of the rest of your life

Don't tell me if I'm dying, cause I don't wanna know
If I can't see the sun, maybe I should go
Don't wake me cause I'm dreaming, of angels on the moon
Where everyone you know, never leaves too soon

This is to one last day in the shadows
And to know a brother's love
This is to New York City angels
And the rivers of our blood
This is to all of us, to all of us

Don't tell me if I'm dying, cause I don't wanna know
If I can't see the sun, maybe I should go
Don't wake me cause I'm dreaming, of angels on the moon
Where everyone you know, never leaves too soon

You can tell me all your thoughts, about the stars that fill polluted skies
And show me where you run to, when no one's left to take your side
But don't tell me where the road ends, cause I just don't wanna know, No I don't wanna know

Don't tell me if I'm dying
Don't tell me if I'm dying
Don't tell me if I'm dying

Fars--Dag (v)

Morn morn. Då var snart denna helgen ett minne blott 8-|
& idag är det även fars dag<3 Min pappa är enligt mig den bästa & finns alltid där för mig. Kan alltid vända mig till honom, han är fortfarande ung och vi kan ha massa roligt i min familj!!! <3<3
Lämnade blomma osv förra helgen när vi var på besök i Thn, så han blev firad av mig då.
Idag är det Magnus pappa vi ska hem till & fira.

Nästa år blir det att fira Magnus. Då ska jag och lill-killen gå upp med farsdagpresent och frukost på sängen åt lilla pappsen =)=)

Det börjar inte kännas lika behagligt att vara gravid längre. Ryggen gör ont 24 tim om dygnet, ömmar som fan på bäckenet (ovanför rumpan) när man belastar .. & det gör man när man ligger ner,,,,magen stramar på sidorna och känns som man har mensvärk hela tiden + att man knappt ka sova på nätterna längre för jag måste ligga blixtstill.
SÅ JÄVLA RÖVSEGT!!!!!!!

Blir jävligt gött att slippa laga middag idag ialf.. igår kväll gjorde vi varma mackisar & tittade på stjärnor på is (något som inte var något för oss) och senare svensson svensson. Han är jävligt sjuk den snubben - Hahah!

HUNGRIG HUNGRIG HUNGRIG, så bye! =D

> Citat <

"Den rätta tidpunkten för att bli den perfekta föräldern kommer aldrig.
Barn måste få en chans att födas, för att ha en chans att lära oss bli bra föräldrar."



Regn&Ruskkkkk

Hejhejhej!!!! Hur mås det på en lördagdag??

Igår efter mitt dåliga humör och bråk med gubben så gick vi och åt kebabtallrik nere på Campino här nedanför, riktigt gott måste jag säga även om kebabsåsen inte är i närheten av våran :-)
Efteråt hemköp för godis och cola, sen gick vi vi till Maria och hade idolkväll med några till. Trevligt, kollade även på Jurrasic Park som jag inte hade sett innan *efterbliven*. Låg och halvsov från kl 20 typ.
Somnar vidd 20-21 varje dag nu som gravid... Hahha, illa som fan! Så idag fick man sova ut lite men vaknade av att få gosa sig lite med älskling. Älskar att vakna upp med gossssssssss! <3

Blir bara att vara hemma idag och mysa. Har lite tidningar att läsa, försöka greja lite här, laga lite mat och mysa ikväll!
Jag längtar tills vi flyttar så man slipper tänka och oroa sig för det :-)
Skulle hämtat vagn i helgen men vi tar det till veckan!!

Trevlig helg =)=)

*

I can't figure you out
But a heart must be the one thing
You were born without
I've been wastin' my time
I don't know where I'll sleep tonight
You say that you can do without me
Go ahead now try and live without me

CHORUS:
Baby save up all your tears
You might need them someday
When the tears start to fall
I won't wipe them away
When you're cryin all  night
For the love that you need
Baby save up your tears
'Cause you'll be cryin' over me

You got used to my touch
I got used to not, not feelin' much
Winter set in your eyes
Time will melt your castle of ice
You think that you won't feel the pain now
But your eyes will be cryin'
Like the rain now

Förlåt mig för att jag är jag.

Jag hoppas att denna tiden kan vara över snart (handlar inte om min fina bebis för du är det finaste av allt), men jag känner att hoppet börjar tryta. Det här är bara för mycket nu! Det här är mer än vad en människa ska behöva tåla.

Jag är så himla jobbig som behöver hjälp. Förlåt mig för att jag försöker kämpa mig igenom vardagen, förlåt mig för att mitt humör inte kan vara på topp hela tiden när man ständigt ständigt har smärta och graviditesbesvär på detta.

Varför kan ingen säga att allt bara kommer bli bra? Det finns inget hopp kvar. Jag kan bara sitta här hemma dag efter dag efter dag. Utan någon som helst förståelse.
Man ska bara behöva känna sig så himla dålig. Förlåt mig för att jag är sjuk liksom! Jag gör det så gärna för jag har inget bättre för mig. Jag tillbringar GÄRNA mina dagar på olika sjukhus.
Vad kan man ha gemensamt med någon som jag? Ja ingenting just nu, eftersom det inte finns NÅGONTING i hela världdeen att göra ... bara sitta här och vänta ut tiden!
Vad ska jag göra om jag fortfarande har ont sen? Vem ska hjälpa mig, när man inte får någon som helst förståelse!!!
Jag förstår att det är jobbigt för folk runt omkring mig just nu.... men vad fan ska jag göra då?

Jag känner mig så jävla förnedrad. För att jag är jag!
Jag ser ut som ett miffo när jag går, när jag sätter mig, när jag ska ta fram något! Alla tittar på mig, undra vad dom tänker?

Jag gömmer mig i mörkret med nedragna persienner undet täcker och blundar hårt, hoppas på att detta är en väldigt hemsk mardröm... men innerst inne vet jag att det är sant! Jag vill aldrig nånsin uppleva det här helvetet igen.

I STILL WONDERING - WHY?
Men jag finner ändå ljuset när du är brevid. Det kan kännas svårt att tro dom orden, miljoner stjärnor men bara en på jorden.

Saft saft, hallonsaft

Du är så otroligt efterlängtad
Och vi håller dig redan så kär.
Det kanske låter konstigt
med tanke på hur liten du faktiskt är.
Vi kallar dig redan
för vår lilla skatt
Och om sanningen ska fram
så drömmer vi om dig
nästan varje natt.
"Så nära, men ändå så långt borta",
sa din pappa en dag.
Och visst är det sant
men snart får vi träffa dig, om bara ett litet tag
Jag kan inte med ord beskriva
hur mycket jag längtar efter dig
Tänk första gången jag får hålla dig i min famn
det kommer betyda så oerhört mycket för mig
Jag är rädd att misslyckas
uppgiften är ju så stor
Men jag lovar dig att jag ska
göra allt i min makt
för att bli världens bästa mor.
------------

Halloj! Då var man uppe med tuppen igen då! Aj har sååå ont i ryggen nu för tiden. Är det min lilla kulas fel tro? :-)
På kvällen igår skulle jag lägga mig för att läsa men jag  slocknade på stört, var mycket förväntningar igår!

Då var det ännu en fredag här.. och det är ju alltid roligt tycker jag! Blir bassäng under dagen idag.. skönt att få röra sig och gå som man kan göra i vatten! Sedan blir det idol-kväll med massa gooodis!!!

Jag undrar då vilka alla mina besökare är, för att det är MÅNGA men ändå är det ett fåtal samma personer som kommenterar. Vilka är ni?? Eller ska ni hålla er hemliga? Haha jag är inte farlig (-:

Maria här på fika igår.. åt stooora blåbärsmuffinns, Mums! Älskling in kitchen - den synen gillar jag =)=) det var faktiskt jonni balle som saa... lalalal

Jag har en alldeles underbar prins i magen :-) <3<3

En fin liten pojke väntar vi :) Så himla roligt! Fick se den lille snoppen & pungen. Hihi!
Den var sååå stor nu, vägde ungefär 1200 och ungefär 30 cm. Mammas stora =)=) Den vinkade, höll för sitt lilla ansikte, den hade massa fostervatten i magsäcken såg Barnmorskan och urinblåsan va fylld så mammas älskling var kissnödig. Hihi! Jag har ju redan förväntat mig att få en kille iochmed att min Barnmorska gissade på det på rutinultraljudet men nu vet vi det säkert. Nu ska det handlas! Imorgon ska vi hämta vagn, ska beställa en så underbar babysitter och köpa så fina fräcka kill-kläder. Han ska va så tuff min lille kille (-:

Jag längtar efter dig mer än någonsin. Vi kommer göra allt för att beskydda dig, lilla lilla prinsen!

Här är HAN... <3 Ser ut som hans mun är en liten näbb. Hihi, har jag en fågelunge där inne kanske? ♥♥

Finns så sjuka människor i världen =S

Godmorgon! :-)
Ytterliggare en tidig morgon :@ - Blir så trött! Haha.

Igår tittade jag på efterlyst. Det finns verkligen så sjuka människor. Jag är fan rädd för att sätta ett barn till världen, ska den lilla behöva växa upp i den här hemska världen? Fy fan, jag blir kräk-färdig!
Man kommer ju vara så överbeskyddande så att det inte finns... Tänk om något skulle hända ens egna lilla barn.
Finns det något värre??

Tittade iallafall på den 19åriga killen som hade blivit mördad av sina "bästa vänner". Hans pappa hade låtit hans kompis bo hos dom när han inte hade någonstans att bo, han fick mat och boende under en lång tids period.
Hur tackar han dom? - Joo, genom att mörda hans vän och kasta honom i en gödselbrunn.
Så himla hemskt och tragiskt. Och detta är fan Sverige..... Det var så himla gripande när hans pappa berättade, tårarna rann och jag blev helt förstörd. JÄVLA MÄNNISKOR.
Mår dom så hmla dåligt så dom är kapabla till såna saker så spärra in dom då för fan och släpp inte ut dom!
Nä kan inte prata mer om detta blir så jävla förbannad, efteråt ser man psykfall på insider som mördar små barn.
Va fan ger man permission för till såna sjuka människor? Dom blir inte friska på några månader, om ens någonsin dom kommer bli det!!!!!!!!!!!

Ska koka lite ägg nu och göra äggsmörgåsar med kaviar på .. Mums, med jordgubbskräm och iskall mjölk till!
Låter som ett matlagningsprogram det här. I eftermiddag är jag sugen på köttsoppa med pannkakor - Eller sibylla :-)

Snart bär vi av till Barnmorskegruppen! JIHUUUUU <3<3<3
Vi hörs senare... Puss puss

Krafterna är Slut. Puh!

Har varit iväg och gympat och sen iväg hos Maria. Dessa två saker har gjort mig såå himla slut. Jag ligger helt färdig i sängen! Herregud, jag är värre än en pensionär. Ögonen går i kors, hade behövt sova men väntar en stund till, tills mina program har gått.
Igår hade jag väldigt många sammandragningar hela dagen. Bm sa att det inte är någon fara så länge de inte gör ont, så vi får väl hoppas på det! Jag blir väldigt uppstressad när jag ska göra saker för jag vet hur jobbigt det kommer bli, och jag försöker skynda mig så fort jag kan när jag ska göra saker.. kanske är den stressen som inte är bra!

Har gjort pizza i ugnen nyss som var goood minst sagt.
Det enda jag har i tankarna idag är morgondagen. Köns- UL <3 Så himla spännande och roligt så det finns inte.
Som jag har väntat på denna dagen alltså =)=)

HEJ HOPP FADERALLANLA - EN BONDE SÖKER FRU (jag och min arbetskamrat gick alltid och sjöng det på jobbet och jobbade på fort som fan så vi kunde mysa framför detta program innan vi slutade kvälls-passet. Gud vad jag saknar att arbeta. Det är fan livet, mina arbetskamrater är underbara<3)

Ni är min livsglädje och jag älskar er gränslöst.

Onsdag onsdag onsdag

Vecka 27 - 5 nov - 11 nov 2008
Kroppen: Man kan sova lite oroligt på nätterna när man har kommit en bit in på graviditeten, ofta störs man av att man måste gå upp och kissa. Många upplever också att de drömmer mer nu, ofta om förlossningen eller om barnet. Det är troligen kroppens sätt att förbereda sig mentalt, man kanske inte drömmer mer, men eftersom man vaknar oftare så kan det vara så att man kommer ihåg drömmarna bättre.

Barnet: Musklerna på armar och ben blir starkare och ibland kan barnet få in en riktig fullträff mot revbenen eller mot urinblåsan, vilket kan göra ont minst sagt.
--------------------------------------------------------

GoodMorning !! Usch, jag hatar att vakna tidigt när det ändå inte är något speciellt man ska göra. Idag blev jag väckt vid 08-tiden! Så segt verkligen...
Får se om jag hänger med och kollar på Inger's nya fräschaaa lägenhet idag :-) Dom håller ju på att flytta idag så jag vet inte... blir iallafall endel träning idag.
Hade enorm träningsvärk i vaderna igår. Tog ju i som fan i förrgår när jag var så rörlig ...

Jag hatar verkligen att inte kunna ligga på mage. Min ryggjävel går av snart tror jag. Fy & Blä!!

Lagade en så god middag igår. A la carte Andrea special :D Kycklingfilé, hemmagjorda klyftisar och kall sås gjord på gräddfil, pressad viklök och lite citrondroppar i. Så himla gott verkligen!

Nu blev jag änna hungrig. Upp och göra frukost, varenda vareviga dag =) Jag låter lycklig märker j

första gången som du är riktigt käääär....

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3  Hopplöst kär <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3

Hellooo!!!!
Då har Maria varit här och fikat i några timmar. Väldigt trrevligt, vi ska dit på idol-kväll på fredag!
Får se vad man ska laga sig för mat alltså - Beslutsångest =/ Förslag?
Min lilla going har varit och ätit Sushi den lilla grisen... så det blir att laga mat till sig själv och det är ju aldrig särskilt trevligt direkt.. hehe, jävligt tråkigt! Då känns det som man bara vill slänga i ett nudel-paket, men det är inte särskilt nyttigt för lilla bäsennnn! :-) :-) Det är jävligt gött att det kommit ut clementiner nu. Mumsssss. Apelsiner är så jävla jobbiga att skala =O Öh, fan va roligt samtalsämne då ..Haha!

Ikväll kommer det massa najs på tv'n. 40 days & 40 nights. Den är så jävla sjuk.... Har tvingat Magnus att köpa chips, för vi har dipp hemma  och man får lov att vara lite onyttig och skylla på sin graviditet (A) Lät som jag var skit nyttig i vanliga fall.. är nog mycket nyttigare nu än vad jag är "ikkegravid".
När jag varit mammaledig ska jag plugga till något bra som jag kan arbeta med.. Mangan ska börja plugga till snickare nu..

Varför längtar du så? När det går så fort ändå....
Åker bil :-) GALENNNN!!!!!!
Kevin är GALEN<3:) - Se upp! Min kiss&bajs-herre=)=)
SIBAHUSET :D;D En aning sleten=) Måste ju stolt visa upp min baby-mage. Vecka 27 imorgon!

-God-morgon Sverige-

Då var det ytterliggare en ny dag i veckan. Vaknade nog vid 08.45 tiden idag, har fortfarande inte gått upp. Jag ligger så mysigt här under täcket :-) Det är så himans kallt varje gång man reser sig upp ur sängen =O Jag måste verkligen köpa mig en tjock & go morgonrock och innetofflor med vadd i. Mina små fossingar är alltid ISkalla.

Magnus ska hjälpa sin mamma att flytta idag. Jag själv vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med.
Just nu tänker jag bara på all god frukostmat som finns inne i kylen, men det stora problemet är att jag inte orkar ta mig upp. Jobbigt problem va?

Gubben min hade spillt ett halvt glas vatten över min älskade lilla dator inatt :@ Som tur var så hände ingenting med den lilla älsklingen & hade det så varit så har jag ju försäkring. Men vem fan orkar vara data-lös i flera veckor när man bara sitter hemma då? Jag tackar gudarna för att inget hände :D Haha!

Nä nu får man väl försöka masa sig upp och mätta magen med lite frukost. Min lilla smaragd behöver nog lite i sin lilla baby-kropp <3 Hörs senare! Ha en fullspeckad dag åt mig med (A) Kram och kärlek! ♥


På bra humör :D

Är man just nu... har varit jätte rörlig i eftermiddag/ikväll.. gympade på som fan i vattnet, sprang typ och cyklade i vattnet.
Trapporna gick JÄVLIGT fort, jag typ sprang upp med kryckorna. Så kul, inte för att det brukar vara men ÄNDÅ :-)
Nu har jag lovat min sjukgymnast att "trycka ner" min höft varje dag för den står uppåt på vänster sida eftersom man har ont, + att försöka belasta båda ben några gånger om dagen och få ihop benen så mycket det går.

Hemma efter handlandet.. köpte mini baby bell, världens godaste lilla ost =) lite vantar osv till mig för det börjar bli ruskigt kallt ute. Nu har jag käkat en dounat nyss. Mmm va gött det var. Nu vankas det plopp och sjukhuset!
Seriemys med älskling sen. Vi har så mysigt på kvällarna jag och lille gosen!!!!! Bye

Tankar & funderingar

Ny vecka åter igen. Men väldigt skönt att veckorna går tycker jag! Har så mycket att längta efter: Flytta, första advent, lucia, min födelsedag, julafton, allt julmys överhuvudtaget (julpynt, julbakning, julmusik, julmat och allt där till), mamma 40år, nyår och sist men
 inte minst det roligaste av allt på listan: Världens finaste bäbis ska anlända till världen någongång efter detta ståhej =)=) + att man kan hoppas på att få bli gåendesssss.
Jag vill gå NU, jag vill kunna göra en lägenhet fräsch, skura ur skåp, torka bordet, plocka iordning utan hjälp, greja och plocka iordning saker. Jag vill inte tänka på hur denna flytten ska bli. Jag vill kunna fixa denna lägenhet klinisk innan vi lämnar den. Nu är allt så äckligt att jag bara vill spyyy. Värre & värre blir det för varje dag! Jag mår illa, jag är van vid att ha ordning och reda, minsta lilla grej så ska det fixas iordning. Nu orkar man inte längre, nu har jag tappat orken och lusten!
Jag HOPPAS så innerligt av hela mitt hjärta att jag kommer kunna gå upp på nätterna och göra iordning ersättning, kunna gå runt och vagga min lilla bäbis timme efter timme tills den inte är ledsen längre. Kunna gå ut på ordentliga promenader varje dag och gå olika ärenden. JAG VILL, hur ska det annars gå? =S (Jag vill inte vara beroende av någon, jag vill inte:( ) Tänkandet på detta kan börja att gnaga sönder mig inombords. Jag önskar att jag visste hur det skulle bli!

Jag älskar iallafall min snuttebusbäbis så mycket. H*n är så underbar, h*n har sitt lilla favvoställe i magen, till höger där den alltid håller till. Alltid! :-) Det är nog väldigt mys där, guppa runt inne i vattnet och sparka och boxa det hårdaste den kan! Magen flyger åt alla håll och kanter nu för tiden. Hihi, min söta! Magen är stooor nu. Det stramar så nu ska det smörjas in med mandelolja värre är någonsin. (Ska motverka bristningar, vet inte om det funkar men då vet jag att jag har försökt) Resten av min kropp (förutom brösten) ser ut helt som vanligt och det är skönt. Får se hur länge det bibehålls.

Usch.. idag är det en riktig seg dag, vissa dagar är jag nöjd med att sitta hemma och inte göra någonting. Tänker att man får passa på att njuta, denna tiden kanske aldrig kommer tillbaka igen. I andra stunden blir jag deprimerad och undrar vad fan det här är för något.... Tv, data, tv, data, ligga i sängen, gå och kissa, gå på bassängträning, tv, data. Grått och trist ute. VARJE DAG, hela tiden!!! Blä, jag är så glad att min älsklig orkar med någon som jag! Någon så missanpassad. Denna månaden är det mycket som är bra. Denna vecka Köns-Ul, nästa vecka förlossningsamtal i Varberg, veckan efter det återbesök på Sahlgrenska där jag hoppas få svar på miljontals frågor. Där jag ska träffa läkare, sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeft hela förmiddagen: Hur vi ska gå vidare och vad vi ska göra om det inte blir bättre efter förlossning osv osv. Har velat dit länge nu. Det känns tryggt att få veta - Dom kanske kan göra något? (Svaret vet jag väl vad det är innerst inne)

En tant på komunen var här nyss på hembesök. Hon skulle varit här förra veckan men hon glömde bort tiden? Haha, inte likt sådanadär "viktiga människor". Hon informerade lite vad de kan hjälpa till med osv... Så jag ska skicka in sjukintyg så jag kan få bort badkaret i den nya lägenheten eftersom det är så svårt att ta sig ur & i, toaförhöjning, och ta bort trösklar!

Nåväl.. nu blir det snart att åka på bassängen, känns ganska skönt att åka dit. Känns som man hjälper sig själv en bit på vägen. Känns som mitt ben börjar få lite muskler, ibland kan jag lyfta det! Det beror nog på träningen!
Ska hämta min nya TENS-apparat av sjukgymnasten också som jag ska börja använda flitigare =) Ett jävla meck att ta på och av den hela tiden!! Nu får det va sluttjatat.
Handling också. Börjar bli tomt i kylen!! Hejhejjjjjjj

Hem ljuva hem !

God kväll. Då var man nyss hemkommen från Trollhättan, man kände bara en stoooor tystnad när man kom hem!
Jag har två livliga småsyskon som inte är tysta en sekund =)=) Men sååå goa är dom!

Helgen har varit väldigt mysig, inte hänt så värst mycket... Mathildda hade halloweenparty i fredags när vi kom, hur mycket godis, chips, ostbågar, stjärnor, popcorn, glass som helst. & igår var vi på middag hos farmor&farfar. Mmm jag älskar deras mat så mycket, jag åt nog närmare bestämt för 3 personer. Magen stramade åt en aning när jag var färdig!
Jag fick det där hokuspokus-gräset av farmor som jag stoppade i kokat fotbad när vi kom tillbakshem.. hahah!
Vattnet blev alldeles svart! Vi hyrde tre filmer, jag gick och la mig efter första halva. Jag somnar vid 21 varje dag och är heeeelt dö-trött!

Fick en jätte fin tröja av mamma och hårspännen :-) En påse babykläder har vi fått med oss. I veckan får vi reda på kön och jag har aldrig längtat så mkt efter nåt. Så himla spännandeeeeee. Veckan kommer väl gå skit sakta! =/

Nu blir det glass och ensam mamma söker. Bye från en tjockis


RSS 2.0