Den vackraste stunden i livet var den när du kom:

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och du somna' den natten så vaken och drömde om allt
som vi kunnat göra
O om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,
o om nån att beröra
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten -
jag liksom föll över kanten

Så kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

För så kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annan stans

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
här sitter jag och baddar såren med salt
det går åt helvete med allt

Men den vackraste stunden i livet var den när du kom...

En prinsessa är född (L)

Inatt eller imorse (har inte hört ännu) kom det en prinsessa till jorden (Jessica & Rachids bebis) 4700 gram tung &52 cm lång - Vilken goding <3 Längtar tills jag får se den lilla :)
Jag är så glad för deras skull.

Iallafall i all glädje-rus så ska man snart till jobbet. Det är såå varmt &skönt ute, jag sittter o  lyssnar på Håkan Hellström o tänker på hur gött det hade varit med en glass i solen. Mmm .. ska bli så här varmt hela sommaren, ska göra massa festligheter ..

Hej hej. Får sluta nu för min data har blivit dum i huvudet!

Sommarbilder.





Störningsmoment

Mina såkallade vänner förväntar sig alltid att jag ska komma dit o hälsa på dom, jag ska göra det o det hela tiden annars blir folk sura för att jag FAKTISKT har ett liv. När jag alltid gör det!
Kom hit själva då ifall ni vill träffas? Det hade jag uppskattat som fan. Sitt inte där o snacka skit o säg si o så.
Varför ska allting hänga på mig? För att jag har flyttat? Shure.

Jag arbetar fan hela tiden och när jag väl åker till Thn så har man fullt upp. Då får väl ni också se till att höra av er o va engagerade om att träffas - Nä fy fan jag är trött på den här skiten nu. Ska det vara så problematiskt så kan det kvitta.. jag är trött på omogna människor som inte ens kan ta ett tåg för o visa att man tycker om någon. Isåfall skiter jag i er. Och för att jag inte kommer på en studentDAG betyder inte att jag struntar i någon när jag förklarat hur bra som helst att jag kan komma dagen innan/efter för att visa att jag tycker om dig o att jag bryr mig - HA LITE FÖRSTÅELSE (!) Hallååå? O kan ni inte ha det så kan de lika gärna va också. Jag har gjort mitt nu !!!

Hm tack för att jag fick ur mig lite aggresion som suttit inom mig länge.
I helgen hände en liten incident som gjorde mig en aning ledsen och en aning förbannad & chockad.
Det som var mest störande var att tvst omkring mig skulle få bli bekymradade, hade det bara handlat om mig själv.. att jag själv skulle må dåligt ,det kunde jag tagit - Jag har tagit så mycket skit förut.
Jag ska gå på tå för folk, jag har lätt för o anpassa mig och jag gör allt för o behaga folk för att dom ska må bra. När kan någon tänka så om mig? "Det hade hon behövt för det hade hon tyckt var sååå roligt" t.ex. NÄ ALDRIG!
Tänk o få lite omtanke.. att känna sig älskad o behövd istället för o hela tiden få skit för allt.

*
Hur som helst var de en bra helg..
I fredags passade vi Kevin, vi lagade tacos o kolla på talang & myste framför tv'n med tända ljus, efter det tog vi fram chips, jordnötsringar, några andra ostbågsliknande chipps o dipp :D Skulle se på Signs (en film), men somnade efter 10 minuter båda två. Kevin somnade långt innan :P
I lördags åkte vi till farmor&farfars stuga.. Satt i solen o tog lite cider o tjöta om allt o inget. Efter det grillade vi marinerade kotletter med framors hemmalagade potatissallad som är hur go som helst med sallad o rödvin till.. sen spelade vi dart och kollade på eurovision. Jag tyckte Albania var väldigt bra =)

Mors dag igår.. Åkte hem till mammsen med blommor, käka glass.. sen fick vi åka tillbaka till Kba till Magnus mamma o äta middag o äta glass.. O sen jobbet på kvällen :P Vart en fullspeckad helg =D Mammsen har åkt på lunginflammation. =( Staackars min mamma  som jag älskar mest <3 Om en vecka ska hon opereras.. det gick bra trots lunginflammationen, då ska jag komma till dig!
Veckan kommer bli minst lika fullspeckad: Ska jobba och jobba... o till helgen flyttar vi ÄNTLIGEN till våran lägenhet.. jippi, mamma o pappa kommer o hjälper till o ska taptesera .. Fan va kul!
Ne nu ska Linda ringa mig o ta en cigg, kanske dags o ta på sig med .. Jag älskar min Magnus över allt annat, mina vänner o min familj! Bye o tack för mig

Låt mig förvåna dig ?

Jag är ett champagne-törstande elände med mycket bestämd uppfattning om vad som är rätt och fel.
Jag tycker om att gymnastisera i högklackat och slänga med håret.Jag är fruktansvärt förälskad i min spegelbild och kan få dig att skratta så du får rutor på magen.Se så, låt mig förvåna dig!

Att lycka kan vara så lite..

Idag har det mest varit arbete för min del, jag verkligen älskar mitt jobb. Jag kan tycka det är jätte roligt att vara på jobbet, det är nog få förunnat för jag har aldrig känt så innan inte ens varit i närheten. Har alltid tyckt det varit en börda och mått dåligt innan jag gått dit - men nu.. fy fan va skönt det känns, det är ändå på det stället man tillbringar hälften av sin tid i livet liksom. Tackar mina arbetskamrater och mina goa gamlingar för det =) Nu är det bara en liten löneförhöjning som behövs och ett vikariat så är allt tipptopp!

Kommer inte skriva någon blogg nu mer förrens nästa vecka eftersom vi åker till Trollhättan direkt efter jobbet imorgon. Ska ha en jätte mysig helg och passa på o umgås massa med Mamma o Kevin, + mina vänner! Morsdag på söndag också.. känns så skönt att jag är där då hos min mamma som jag älskar oerhört <3
Vi ska äta kinamat o mysa imorgon när vi kommer fram, åka till Borås djurpark förmodligen på lördag, efter det ska vi åka till stugan o titta på eurovision & dricka lite vin! Jag älskar att tillbringa min tid med min livs kärlek, du gör mig hel.

Vi hörs nästa vecka allesammans =D Ha en bra helg för det ska jag ha, och hör av er vänner om ni vill ses.
Love&Light

Huvudvärk kan komma som ett kuvert i brevlådan



Godkväll kära vänner 8-|
Alla som har en brevlåda känner väl igen de dystra steg man är tvungen att ta från dörren till brevlådan för man vet att 99% av alla kuvert i den där äckliga fyrkantiga lilla saken innehåller små papper från onda myndigheter som vill stjäla ens surt ihopslitna pengar, spelar ingen roll om man har sagt upp abonnemanget från det där gamla bredbandet från flera år tillbaka, man måste ringa minst hundra gånger om dagen till olika slags folk för att reda ut saker och för att slippa betala pengar för saker man inte borde...

Sen är inte saken bättre att man är 20 år och handikappad (!)
Igår kväll på jobbet högg det till i ljumsk-jäveln var tionde minut, jag skrek rakt ut och det svartnade för ögonen. Som tur var skulle jag precis sluta mitt arbetspass, trodde jag skulle klara ta cykeln och cykla hem.. men ikke!
Kunde inte lyfta benhelvetet över den där grejen så man kommer upp på cykeln, så det var bara dags att börja traska. (Det är ungefär 1 km till hans föräldrar där vi tillfälligt bor fram tills 1½ vecka då vi får vår lägenhet) Jag försökte gå snabbare än halvägs så fort man brukar gå men det högg, jag fick tårar i ögonen & det svartnade för ögonen. Hade inga pengar på mobilen så kunde inte ringa min man så han kunde hämtat mig.. Så den lilla biten hem som brukar ta ca fem minuter att gå tog en timma. Trodde aldrig jag skulle komma hem =/
Det var ett pensionärspar som kom ut på sin trädgård för dom hade sett mig o frågade om jag skadat mig & om jag behövde hjälp - Snälla människor det finns, lite komiskt också för man skäms en aning!

Som tur var är man ledig idag, har sovit tills 10 och sen har vi snuskat oss hela morgonen jag och min heting *grr* ;) Gick upp och käka en go frukost med mina söta små kryckor, vart iväg på arbetslivsenheten, hämtat den omtalade posten, lagat lasagne, städat hela huset med mitt onda ben - skam den som ger sig!
Jag är inte den som vill ligga i sängen för man har ont.. fast man kanske borde så det går över tills imorgon så man kan arbeta =P

Fast och andra sidan ska man inte klaga - Jag har aldrig älskat mitt liv så mycket som jag gör nu.
Har världens finaste och stora lägenhet som väntar, mitt jobb är verkligen super med de underbaraste människorna som finns, det kommet en sommar där de kommer hända mycket roligheter, har en massa goa vänner och familj och den absolut finaste & sexigaste killen som någonsin gått i ett par pjux <3 Jag avgudar honom o han avgudar mig :D
Ska börja inreda våran lägenhet så jädra nice. + att vilken dag som helst kommer det att komma en bäbbe som kommer vara en av de vackraste som någonsin födds. [Jessicas]

Och jag vill ha kommentarer med era namn - Ni som läser min blogg. Tack (A) Annars raderar jag denna blogg lika snabbt som jag inskaffat den, och ja det är ett hot!



Bloggande.

Hej hej och välkomna till min nya blogg :-)
Eftersom att jag inte är lika engagerad i commynity's längre (där jag alltid bloggat tidigare) så skaffar jag därför en ny riktig blogg där jag ska försöka blogga så ofta jag kan - dagligen förhoppningsvis!

Vem är då jag?

Namn: Emily
Födelseplats: Sverige, Trollhättan.
Bor: Kungsbacka
Ögonfärg: Blåaaa
Hårfärg: Ljusblont med lite mörkt i underhåret
Skostorlek: 36
Civilstatus: Såld till den bästa.
Höger eller vänsterhänt: Höger
Kär? Japp är tokkär i min hetinggeting <3

Skor som du bar idag: Har inte bärt några skor ännu eftersom jag vaknade för en stund sen.
Dina svagheter: Att när jag blir förbannad så skriker jag rakt ut oc går där ifrån, att ibland ha svårt att ta dusskutioner, att jag inte tar tag i allt som jag borde ta tag i, att jag inte är långsint i lägen jag borde. Osv osv :D
Rädsla: Att vakna upp och aldrig mer kunna gå =O, att något ska hända min familj / vänner, förlora min kärlek, att bli våldtagen ... och här kan jag fortsätta lääänge!

Första tanke när du vaknar: Beror på hur länge jag sover. Måste jag vakna tidigt så tänker jag på hur gärna jag vill ligga kvar och vaknar jag sent så brukar jag tänka på saker som krestar runt mitt liv just nu.
När somnar du: På saker som hänt under dagen t.ex =)

Pepsi eller Coca Cola: Coca cola - utan tvekan.
McDonalds eller Burger King: Mc Donalds för den mesta.. fast burger kings pommes är bäst
Adidas eller Nike: Bryr mig inte
Lipton Ice Tea eller Nestea: Inget av de..
Choklad eller vanilj: Choklad *Mumssa*

Svär du? Ganska ofta faktiskt och det är omoget som fän.
Sjunger du? Haha ja ibland med min skärande röst.
Duschar du varje dag? Japp oftast, jag är alltid trött tills jag duschat =D
Röker du? Ja tyvärr.
Gillar du skolan? Var väl inte direkt intresserad när jag gick där.
Tror du på dig själv? klart jag gör!
Kommer du överens med dina föräldrar? Oftast så gör jag det - Älskar min familj (v)

Har du under den senaste månaden:
Druckit alkohol? Ja men ytterst lite. En drink som högst tror jag!
Rökt? Oja
Shoppat? Nja kan jag väl inte påstå.
Ätit en hel ask müsli? Nä inte en hel ask men en skål.
Ätit sushi? Japp en gång, dags o provas snart igen
Stått på scen? Nej som tur är
Skejtat? Eh va?
Bakat? Nä men hade vart gott.
Stulit något? Haha nä..
Ljugit? Nej
Rakat dig? Ja
Kysst någon? Ja - min kärlek
Kramat någon? Ja
Haft sex? Kan man väl säga eller vad säger du darling?=)

Har du någonsin:

Däckat eller varit jättefull? Jo tack. . . . .
Varit full? Ja
Blivit kallad hora? Ja av stackars män jag ej velat ha.
Blivit nerslagen? Nej.. eller fått en flaska in the fejs hahah
Busringt någon? Man gjorde la det när man var 10-11
Gjort något som du ångrade? Alldeles för mkt =/
Fått IG i nått ämne eller på något prov? Ja tyvärr
Kastat en sten på nån ruta? Har jag nog.. fast mest kottar.

Namn på barn? Ängla, Myra-belle - Kille vet jag inte =D
Hur vill du dö? Jag vill inte dö =/
Vad vill du bli när du blir gammal? Gammal? Penssionär?

Antal människor du skulle ge ditt liv för? Åtta stycken.
Antal CD-skivor du äger? Äger nog inte längre.. laddar mest ner musik.
Antal piercings? Tog ur min ur naveln för några veckor sedan så nu har jag bara en jag ska inskaffa.
Antal tatueringar? Ingen ännu.. ska göra en till hösten - en het
Hur många gånger har du varit med i tidningen? Ingen gång tror jag.. förutom i födelsedags annonser o en gång när jag skrev om scouterna när jag gick i fyran haha.

Vad ska du göra i sommar? Jobba, inreda vår nya lägenhet, fira midsommar, gå på 50årsfest, festa på fallensdagar, och någon slags semester antingen i Sverige eller utlandsresa.
Vad ska du göra i vinter? Vet ej? Jobba, mysa, fylla år, fira jul, nyår.. Kanske åka på skidresa?
När tar du studenten? Har inte tagit studenten :'(
Vad gör du efter gymnasiet? Jag jobbar för fullt på världens bästa jobb.
Vad händer till helgen?  Ska åka till Thn o hälsa på Mamma o Kevin, vi ska åka till stugan och dricka vin o kolla på eurovision - Myss
Vad vill du helst göra just nu? Flytta in i våran lägenhet så vi får vara ifred.

Vill du ha pojk/flickvän? Jag har världens bästa man.
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? Vet inte? Helheten..
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först? Dom flesta har redan partner..
Vem är den perversaste person du känner? Förutom mig själv så är det la Jenny =P
Hur många gånger har du varit utomlands? 3 gånger.. Kreta o Rhodos, sen har jag ju vart i Norge, Danmark osv.. men ska börja ut o resa nu.. :)
Vilket ställe tyckte du bäst om? Rhodos..
Hur gammal är din största kusin? Min äldsta är nog ett år äldre än mig o bor i Norrland - Kristoffer tror jag han heter men har aldrig träffat honom..
Nämn något du är stolt över hos dina föräldrar? Dom är balla.. dom ställer alltid upp =)
Bästa sommaren i ditt liv, och varför? Vet fan inte.. alla somrar ä bra på sitt sätt !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0