FREDAG!!

G O D  F Ö R M I D D A G . . . .

Vince är frisk och har en förmiddag på dagis. Jag & Eddie tänkte ta en tur till Öppna förskolan's Babyöppet.
Vid 17 tar jag & Babe pendeln till GBG för matchen mellan Frölunda-Newyork Rangers... EGENTID;););)

Ha en snajslig helg !!!


IRENE HUSS

Nu under eftermiddagen har vi hängt på FreePort. Letade efter lite kläder till min älskade man. Han hittade en stickad tröja med knappar, så imorgon får vi leta vidare efter ett par svarta jeans som han har fantiserat ihop i sitt huvud hur de ska se ut. Hahaha.

Vincent skrek och kastade sig på backen hela tiden där borta, tror inte han kände sig helt kry ännu. Vi fick bära honom ut från affärerna ett X antal gånger så det var väl sisådär kul att gå där idag. Men det är bara att lyfta i honom i vagnen och knäppa fast.
Dock är det ju ingen ro för en själv och gå där då, man vill ju bara kasta sig in i bilen och åka hem.
Som tur va var Eddie tyst förengångsskull och det tackar vi gudarna för :):):)

Nu ska vi titta på Irene huss - Den som vakar i mörkret . . . Det har blivit mkt Irene huss det senaste men jag älskar såna filmer!!!





MINA ÄLSKADE SMÅ KILLAR... ('v')

12:47

Mmm.. Har haft en härlig sovmorgon idag. Vi har tagit varannan dag i flera veckor nu. Hur lyxigt som helst.
Men på måndag börjar verkligheten igen!

Vincent är bättre idag. Hade 37.8 så jag hoppas inte den går uppåt igen. Duschade nyss av honom, bort med alla sjukbascilusker. Nu ligger han och sover. La Eddie också men när jag skulle gå så låg han med världens leende, så det blev ingen sovtur för honom just nu ;-P Jag tog gårdagens Pizza-bit till Lunch så han ligger på golvet och gnager på Pizzakanten - Helt överlycklig.

Har en Kallop puttrandes på spisen. Hur höstmysigt är inte det!!? . . MÅSTE komma ut lite i eftermiddag, man blir helt galen av att vara inne flera dagar i sträck.

Imorgon kväll ska jag & Babe gå på : Frölunda / New York Rangers inne i GBG. Vad gör man inte för sin man?;)
Nä men det ska bli kul att komma iväg lite själva. Svärmor kommer hem till oss & passar barnen. Känns bäst så dom får sova i sina egna sängar och vi slipper släpa iväg dom sedan när dom somnat.

Nu ska jag ta hand om min lilleman som genast blev trött & gnällig.
TJOHOOOO !!!!



if you find me. i´ll be yours in a heartbeat.



Har jobbat några dagar denna veckan, passat på när Magnus ändå varit hemma.
Igår var dom på lekparken innan jag mötte upp dom. Då visste vi inte att Vince the prins hade 39.5 i feber =/
Så sen igår förmiddags har vi bara haft innemys. Han har fått massa festis & Päronsplit. Han har nog njutit till fullo av att få göra lite som han vill =) Men han är verkligen sjuk. Snoret rinner och han är helt blank i ögonen. "-Ojkaj inte gå", säger han när han ska gå till sängen! Magnus köpte Tomas&Vännerna - filmen som han tjatat om så länge. Han blev så lycklig och sprang fram till mig och visade när han kom hem. Han har sett den om och om och om igen. "Tomas och vääääääännena" <3

Jag & My Babe sitter nu och smuttar på ett glas rött och väntar på Bonde söker fru - Lite OnsdagsLyxx sådär :):):)





Kolla vem som sitter där borta - Haha.




W I T H O U T   S A Y I N G   A   W O R D   U   C A N   L I G H T   U P   T H E   D A R K . . .

Eddisen!<3=(

GODKVÄLL. . .. .

Det har varit en ganska jobbig vecka som varit. Eddie har varit febrig, förskyld + 3 tänder som spricker igenom samtidigt på överkäken. ((Ska även ge han mjölkfri välling eftersom han aldrig varit särskilt nöjd i sitt 8månaders långa liv *8mån idag*)) Det har varit riktigt synd om honom. Han har skrikit utan stopp i 3 dygn på raken. Morgon, middag,kväll & natt utan uppehåll. Ingenting har hjälpt vad man än har gjort. Ingen sömn överhuvudtaget alltså på 3 dagar. I helgen var vi i Trollhättan så då gick jag & mamma till Akuten med honom vid 01 på natten, väntade tills typ 04 men dom sa att det lär dröja ytterliggare för att läkaren precis fått fler larm. Han hade äntligen somnat för första gången på jag vet inte hur länge så vi gick och ringde efter en tid på jourcentralen på morgonen därpå istället.

Kom väl i säng hemma hos mams&paps vid 04.30 och sen vaknade herren kl 06 igen. Tacka gud för att mamma gick upp med honom tills 09 igen annars hade jag Pang in the head, så att säga.

Det visade inget i hals eller öron.. bara lite rött. Så vi skulle han alvedon regelbundet och nässpray. Natten därpå sov han igen och mindre gnäll *Thank god* Antar att det inte är så lätt med 3 tandsprickningar samtidigt.

Måste ändå kolla upp honom för att han är så missnöjd annars också :( Stackars lillprutt. Dom är ju inte missnöjda utan anledning.

Det var Trolldagar där i Trollhättan också. Det var himmelriket för Vincent som är besatt i Troll just nu:):)
Åkte karusell, drog lotter och vann nalle, kollade på trollen & köpte trollgodis. Helt underbar dag.
Vi gick även till Grill house & köpte fetingkebab med the real kebabsouse;) Haaahaaaahaaaaa...

Igår jobbade jag när vi kommit hem, och idag har jag & Eddan varit på Öppna förskolans Babyöppet. Han blev trött och ledsen ganska genast så vi gick till Kungsmässan istället för att han skulle somna men han somnade väl en 10 min och sedan vaken igen. Fattar inte varför han inte kommer till ro på dagarna. Han behöver ju det!

Vi har just ätit Lax, potatis & Dillsås. Hemlagat. Det är såååå gott;) Imorgon bitti ska jag jobba 7-12 och så blir det några jobbdagar till denna veckan nu. Får passa på sista veckan som Magnus är sjukskriven för handen. Men det är faktiskt himmelriket att komma till jobbet ibland. Man blir helt lugn i själen - Semester... ;-D

Nu ska jag blanda ordning lökdipp som vi ska ha till Ostbågarna & skruvarna jag köpt. Choklad & Cola med!!! Tända massa ljus och mysa ned oss under täcket!! Världens gottegrisar ska vi va till Ensam mamma söker ikväll. Man måste ha det myspysigt för att orka med allt.. Hihi.. Eller hur?!:):)

På Jourcentralen
    

Äntligen Måndag. Äntligen, och livet börjar på nytt igen...







Sovit som en Prinsessa från 22.00-11.00 ... :):) Skönt att ha babe hemma!!
 Ska snart hämta Vince & i eftermiddag blir det Storhandling. Namnam. Älskar det!:D

Väger föressten nu 51 Kg. [[Aldrig vägt så mkt, förutom när jag var höggravid med grabbarna.
 Då låg jag på 54]] .. Gått upp 5 kg - Love it;)


H e l g g g . . . .

HUUUR hinner man blogga som tvåbarnsmamma där båda är små?! I don't get it. Tycker det är såå tråkigt att det blir glappigt själv nämligen så jag ska försöka få in sisådär 3 minuter per dan. Det kan ju inte va omöjligt ialf:):)

Det är fullt ös medvetslös här, as always. Men vad skulle man annars göra för kul på dagarna liksom(?)
Vi är nyss hemkomna efter en lång och härlig prommis hela familjen. Tog svängen förbi hemköp för lite tillbehör till maten och lite fredagsmysss såklart!! Gick förbi Vince's älsklingslekpark där det finns en jätte stor rutchbana. Han är inte alls feg längre, han bara kastar sig iväg helt orädd. Det är så kul att se!

Jag & Eddan har även varit på Babycafé idag. Det ska bli rutin nu varje vecka. Han uppskattar det verkligen nu.
Han skrattar och stojar. Efteråt är han slut så istället för att mamman får kämpa ihjäl sig vid varje läggning så stupar han bara i säng - LOVELY, om ni frågar mig.
Vi har dessutom märkt att han vill leka med Vincent i hans rum nu. Han kan ligga där i timmar utan nåt som helst gnäll. Vi är helt chockade jag och Magnus. Det blir nämligen gnäll efter 2 min utan uppmärksamhet direkt annars.
Så vi har haft två harmoniska dagar här.. Fortsätt sååå^^ ;)

Har precis ätit sinnessjukt god fredagsmiddag, och nu myser vi med barnen framför Tvn med tända ljus. Ska snart lägga dom små liven och ha lite vuxen-tid med Filmmaraton. . . .
T R E V L I G   H E L G ! ! ! !

  

Mammahjärtat smälte:

Världens sötaste Vince öppnade kylskåpet förut.. :"-Jag älskaj JisGjöt" &
grät floder när det inte fanns någon. . . . ♥ Papsen slängde sig i bilen till Coop. Sötaste nånsin !!!


KalajseTTT . . .

Firade Babe'ns min 30årsdag igår med Släkten. Han ville bara fira med dom närmsta men ändå blev lägenheten knökfull. Vi bjöd på Smörgåstårta, en mockatårta, kakor, chips, ostbollar, massa dipper och godis. Vin, whiskey, öl och dricka. . . Jag och Sofia höll oss till Cola ;)

Hon & Jocke hade ju med lilla Millie också. En vecka gammal. Så mysigt. Men jag är ändå ganska glad över att Eddie är 7 månader nu. Det är väldigt mkt dom första månaderna. Nu kan man slappna av & varva ned lite.
Dom fick vår bärsjal som är så användbar och mysig när de är små bebisar.

Min Pappa & syskon kom också och firade. . Och sen hans släkt då såklart. Dom stannade hela kvällen och det var väldans trevligt faktiskt :) Han fick en Kaffebryggare som vi varit i stort behov av läänge eftersom Vince kasta en boll på den andra så den gick sönder. En OBH-Nordica av hans syster. Så himla himla snällt verkligen. Vi har det samma märket i mixern och brödrosten också nämligen. Sen fick han massa fint av de andra också.
<3

Idag har vi umgåtts med Pappa på morgonen innan dom åkte. Jag sov ett par timmar. Sååå trött som vanligt.
Nu på eftermiddagen har vi vart ute några timmar och lekt. Jag & Magnus leker nästan värst på lekplatserna.
Men kul juu;)

Blir slappt nu resten av kvällen. Eddisen har precis somnat och Vncent ska också snart få lägga sig.
Tända ljus och lite gott kvar från igår ... Mums # Som en riktig lördag ska va.


19:40

Sitter & väntar på Bonde söker fru. Jag & min älskade man är riktiga Tv-serie-nördar på hösten men det är ju sååå mysigt när det är rusk/mörkt ute & med tända ljus i hemmet.

Han har förövrigt brutit 2 fingrar och ena knogen flyttade sig till den andra. I fredags blev han nollad på jobbet på Liseberg. Då körde de 5-kamp och skulle slå på någon boxningsmaskin. Chefen hällde i dom alkohol hela tiden så dom var väl inte i sitt nyktraste tillstånd så han slog med all sin kraft bredvid in i en betongvägg. Skönt. ((Dom fick föressten gå klädda som tjejer med bröst, klänning & läppstift hela kvällen. HAHAHA:))

Så han har gått i 5 dagar med detta innan han åkte in igår. Helt sjukt hur han klarat det men han åker inte in i onödan så han har trott att det ska gå över av sig självt. Men igår på jobbet blev det ännu värre så han spytte av smärtan. Fick åka till Akuten och dom såg att det va brutet och skicka han till Varbergs sjukhus där dom fixa rätt knogen och gipsade honom. Så nu blir han hemma med oss i minst 3 veckor.

Lite mysigt för oss att va tsm hela familjen men inte kul med gips såklart, och han vill ju inte va hemma när han är lärling men vad ska man göra? Så imorse fick jag sova. Härligt...;)

Idag har jag & Eddie tagit bussen till Kungsmässan själva. Strosat runt i lugn & ro. Mysigt faktiskt. Förberett lite inför Magnus födelsedag imorgon. Han blir ju 30 bast. Riktig gammel börjar han bli. Men lite charmigt tyycker jag. Hihi. Med lite äldre sambo. Är glad att jag inte har någon som är lika gammal som mig för det känns skönt med en mogen man att leva sitt liv tsm med och skaffat barn med ♥

Tv var det ja ! !  NATTIII



ÅÅÅH VAD JAG LÄNGTAR TILLBAKS TILL CYPERN OCH 45GRADER<3
NÄSTA RESA KOMMER BLI ÄNNU BÄTTRE MED 2 SMÅ BARN !!!

Borta bra men hemma bäst;)

Varit på en tur med barnen i Trollhättan denna helg. Hade ju en inbokad "Klassträff" med brudarna (och de få boysen) från Omvårdnad.

Vi möttes hemma hos Carro igår vid 18.. Alla hade med sig en varsin maträtt. Vi åt och drack massa vin, spelade lite spel och pratade om hur alla hade det nu. Vid 12 började alla vilja gå ut. Bara jag & Carro som var kvar och skulle sitta och tjata & mysa. Då däckar jag i hennes soffa. Hahahahhaa. Hon & hennes kille försöker väcka mig men det är omöjligt. Hon ringde min pappa o frågade om jag skulle sova kvar eller om han skulle hämta mig så han fick komma & väckt mig tillslut. Hahhahaha, så jävla pinsamt!! På vägen dit körde han tydligen lite för fort och fick böter på 3.600 kr. KUL. Ingen avbetalningsplan fick man ta heller. Stackarn.

Vaknade idag med ryggont from hell. Så fick en tid på Jourcentralen för lite Trammisar. Skulle ta tåget hem med huliganerna. Gör det aldrig igen. Det säger jag alltid men det gör jag verkligen inte.

Gjorde bort oss som fan på tåget. Satte oss ner och alla runtomkring oss kollade med mördarblick på oss. Efter ett tag så börja ju huliganerna att härja runt. Eddie skrek & Vince tjöta om bajs bajs och drog loss papper o kasta omkring o skulle sitta på alla säten. Folk börja gå därifrån till andra vagnar. När vi börjar närma oss GBG kollar jag på dörren där det står "Quiet zone". "Man får inte prata överhuvudtaget". Snacka om att vi har hamnat fel. Dom trodde la att vi jävlades med dom. Haha.

Eddie har vaknat på nätterna hela helgen i Trollis.Först Kl 2, klarvaken och överlycklig. La vi ned honom blev han helt förstörd. Så efter en timme vaken mitt i natten lyckades vi söva honom. Vid 4 vaknade han igen, vaken en timma. Och vaknade för dagen 06.00. Båda nätterna. FY FAN. Jag hoppas innerligt att det bara var för att vi var borta annars vet jag inte vad jag gör. Håll tummarna för mig inatt.

Så skööööönt det var att få komma hem till sitt hem och min Babe igen. Han hade handlat massa mys till kvällen nu och fixat en film så nu blir det kram&pusskalas i sängen framför the Mowie.


19:42

Nu på kvällskvisten är jag ganska så trött. Har varit mkt idag.. I slutet på ÖF så betedde sig Vincent lite illa och hörde inte alls vad jag sa så då lyfte jag honom därifrån och gick. Han skrek & skrek. Fröken kom och sa att det var bra att jag stod på mig om det jag sagt.."Men ska ni inte komma in lite till?" . . . Öh, nej det ska vi inte.. Han ska inte tro att han får bete sig hur som helst och sen ändåså få gå in och ha roligt.

Så han skrek & skrek. Eddie också för han var övertrött.. Hela vägen därifrån, i kassakön på ICA och på bussen - Svetten lackade i pannan på mig. Fy fasen vilken pärs men när vi  ä n t l i g e n   va hemma igen så slängde jag dom i säng direkt och efter sömn i 2 timmar så var de på mkt bättre humör sedan.

Då gick vi till Nellie och lekte nån timma utanför henne. Dom körde rally med sina bilar, grävde i sanden och gömde sig för oss i buskarna och lekte Trollkarlar. Vincent vet inte ens vad det är för nåt. Hihi.

Dom fick lägga sig tidigt båda två idag. 18.00. . . För det har varit mkt hela dagen idag. Imorgon ska han va på dagis 7.15 och sen blir det ingen vila för vi ska ta tåget direkt till Trollhättan, jag och barnen. Så det kommer ju ta minst 2½ timma. Om jag kommer ha med mig mutor? YES!!! Gillar inte sånt egentligen men annars hade jag inte kunnat åka med dom själva. Ger mig ut på alldeles för farligt vatten annars;) Man får ju tänka på de andra tågresenärerna. Haha, nä men det brukar faktiskt gå bra. Lyssnar någorlunda ändå.

Ska på klassträff nämligen på lördag kväll med mina gamla klasskamrater på Omvårdnadsprogrammet. Några pratar jag ju med fortfarande och en umgås jag ju med. Min barndomskompis Jessica. Vi har ju vart bra vänner hela livet!! Jaja.. Ska bli jätte kul ialf, och skönt o göra lite annat , få va sig själv lite utan att ta hand om barn jämt;) Vi sover ju ändå hos mamma & pappa hela helgen så då sover dom ju bara vidare och jag kommer hem sedan på natten.
Mina föräldrar är ju såå underbara så dom går alltid upp med barnen på nätterna och mornarna när vi är där! *Guld värt* att få ladda batterierna.

GOA KILLAR PÅ VÄG TILL ÖPPNA FÖRSKOLAN. . . Samma outfit idag.
Tycker det är såå gulligt:-)<3


Öppna förskolan #

S K U L L E   P U B L I C E R A T S   I M O R S E S ! ! ! !
GODMORGON!! Här startade barnen morgon 05.20 [Typ som alla andra mornar] .. Dagarna blir så sjukt långa då de dagarna det inte är Dagis-Tajm så vi sticker med bussen till Öppna Förskolan nu om en timma. Möter upp Malin&Stina där även denna Torsdagen =)=) Vince älskar att vara där.. Och Eddie tittar nyfiket överallt så jag tror han också uppskattar det lite ialf. Hihi. Sen blir det hem & Luncha, om vi inte tar en korvmedbröd på hemvägen så jag bara kan slänga dom i sängen sen för sin förmiddagsvila!!!:D


RSS 2.0