The mothers day

Grattis till alla mammor! ♥ (Och allra helst min egna, love u very very much.)

Fick tyvärr ingen morsdag-sovmorgon för Magnus började jobba kl 07. Men men, lillegubss sov till 09 så kan ju inte kalla det tidigt heller. Vi gick upp och gjorde oss i ordning, inga pengar ute kontant och babyskyddet i Magnus bil så vi fick GÅ ner från Britta-lenas till Stationen, och jag kan tala om kära människor att det var ingen lätt match!
Halt halt och efter halva vägen var la hela ryggen av, men trots det kände jag mig så jävla grym. JAG GÅR NER TILL STAN! När vi var framme så snurrade hela huvudet, trodde allvarligt jag svimmade. Benen skakade, flåsade och hade håll utan dess like. Jo tack, har man inte ens kunnat gå några meter på ett år kan man inte kalla konditonen som det bästa man har. Kanske skulle börjat lite försiktigt med promenaderna lite kortare sträckor och sedan ökat på. För detta var .. nja LITE för mycket om man säger så! Haha men nu är det gjort och the legs is spagetty.

Framme vid station så skulle vi försöka haltandes komma upp i den jävla pendeln där det är en meters trappa innan man kommer upp, stog och kämpade och kämpade utan att få hjälp av unga friska killar som stod bredvid. BLÄ, tillslut kom en MAN springandes och gav mig sin hjälpande hand - MOHAHAHA! Tack till sådana hjältar (annars hade vi inte kommit iväg). Av vid Liseberg var det också en som hjälpte till. (Tack, annars hade vi inte kommit av)

Mötte Pappa vid ingången till Liseberg och vi kollade på när barnen (syskon o kusiner) åkte barnkaruseller. Mamma o jag gick till en resturang så Vincent skulle få lite skugga i den väääärmen =) Drack lite dricka, sedan bar det av till BurgerKing... dom andra åkte lite, vi tog lotter och sedan åkte jag pappa mathilda o kevin Pariserhjulet, trodde jag var tuff men jag hade feeeeeel fel fel. Troddde jag skulle dö, ville genast av.. känns som dom jävla asen ska trilla av (okej jag är en fegis för det enda jag vågar åka annars är typ flumride och colorado.. men får inte åka sånt förrens augusti)
Sedan knallade vi runt lite till innan de körde mig hem. Mötte upp Magnus och fick fina morssdag-gåvor, av lilla Vince! (Min goooa älskling som inte sagt ETT pip på hela långa dagen vi varit ute i värmen och ståhoj, barra pratat och skrattat)
Så glad blev jag för det. Nu ligger jag i sängen och behöver jag tala om hur trött jag är och hur mina ben värker??
Hihi men det är underbart för då vet man att man lever OCH JAG HAR INTE LÄGRE ONT.
Jag älskar mitt nya liv så förbannat jävla mycket! - Tack gud för att jag äntligen får vara frisk!
                                                       TACK TACK TACK

The mother-fucki'n outfit !




Svalk i solen =)


Mumma..it taste good!<3

Mammsen matar Vince


Min underbara fiiis ligger och myser med snubbarna i Bamse-gänget.
(Det var såå varmt så han låg i bara böjjan & gottade sig)



I look like a asshole, Fanny och Kevsin


All eyes on me!!!



Jag är jävligt rädd - HAHAHA






Morsdag (Tack mammas Vincepötisss), så bra med parfym eftersom alla mina var slut!!=)=)

Nu kommer alla bilderna!!!


Lite av den nya fri'sen! HAHA

 På badhuset i Mölndal Lite skräckslagen ser d ut som, mammas pöt nu va de joligare mm handen e gooo 
<3   MAMMAS GLADSKIT 
 färdigbadad 3månarsfiis såhär trött blir man på vägen hem efter ett bad havsdjuren är sååå fina the mother 


SommaRRRR

Klarblå himmel
Så sedan när Älsklingen slutar jobbet så blir det grillning här hos oss, med jordgubbar till efterrätt - Mums!
Dricka fruktsoda med jordgubbe i också. Hihi, gott!
Imorgon firas sin första morsdag :):):) Blir nog ingen sovmorgon för mig iallafall för Magnus börjar jobbet kl 07 =/ Poorme

Igår kväll så gick jag o Vince ner till Michaela & Anders och dom bjöd på Kräftor på deras soliga uteplats, solen bara gassade och det var nästan outhärdligt att sitta där. Men idag märkte jag att jag fått lite färg iallafall så ska försöka pressa lite idag också för man är ju ett lik efter en graviditet utan någon som helst solning. Nu är det slut på dom fasonerna!

Nu ska vi leka tills Pappan kommer hem, vi går nog ut o sätter oss någonstans i det underbara vädret ! ! !
                                                             TREVLIG HELG
                                                                         =)

Helt underbara Liv

Allt är bara väldigt bra! :D Jag sitter inte inne i onödan mer. Det har jag gjort det sista året så att det räcker i resten av mitt liv. Det är så lätt allting!

Igår hade jag en frisörtid. Kom på att jag inte har ont längre så jag kan ju för fasen åka BUSS. Jihuuu, jag tycker det är skitmysigt att göra det. Sitta i sin ensamhet i lugn och ro, titta ut och tänka och blega på folk.
Jag var skitnervös innan bussen kom, haha.. man blir sinnessjuk av att vara sjuk. Trodde typ inte att jag skuulle klara det. Hahaha men jag satt och log för mig själv hela resan - Nu är jag självständig igen . Jag kan göra vad fan jag vill, när jag vill! Jag behöver aldrig mer vänta på någon. Jag kan åka iväg även om någon annan inte vill. Jag kan göra saker SJÄLV. Helt underbar känsla!
Så jag hoppade av vid statonen. Knallade iväg (har ju dock kryckorna forrtfarande men nu springer jag nästan iväg med dom så det går rätt fort ändå) till frissan. Hon typ dog när hon såg mitt hår, som jag hade förväntat mig. HAHAHA!
Hon hade aldrig sett någon liknande tova, hon slet och slet med borstjäveln men det gick inte så hon fick kapa av det, lika bra var väl det. Men hon gjorde det jävligt snyggt. klippte upp det så det syns inte alls. Hon fick la kapa av ca 10 cm av topparna. Men ärligt.. håret är det sista man tänker på när man är sjuk och mår dåligt + att jag varit gravid och ammat så man kan ju knappast påstå att det var ett fräscht hår + att jag bara dragit i lite blekmedel i det fort bara för o få bort det värsta, annars går jag bara till frissan typ. Så jag ska låta bli det nu över sommaren o komma dit o lägga i några slingor bara i augusti .. Måste ha inpackning varje gång jag duschar håret nu istället för balsam.
Och nu är håret bara såååå skönt o ta i, helt lent och det går att BORSTA IGENOM, hahah första gången på länge. Och faktiskt så är inte hela handen full av hår när jag dragt igenom det. Hon fick väl bort allt dött hår *Push* Så nu ska jag börja va snäll mot mitt hår igen =)=) Tjöt tjöt..

Efter det mötte jag upp Michaela och Nellie (Vincent va hemma med pappa, han kunde ju gärna inte va med hon frissa), vi gick och lunchade Kina-mat.. Sedan shoppade jag massa grejer till Bebisen min, såå söta saker! Till hans rum och lite mockasiner med nallebjörnar på och när han sparkar så plingar det , hihi!
Sedan hämta dom upp mig så åkte vi till Familjerätten och skrev på Faderskap och gemensam vårdnad, inte en dag försent.. Efteer det middag hos hans mor.
Och storhandla på Coop på vägen hem.. Fullspäckad dag - Men jag mådde sååå bra när vi var på väg hem på kvällen. Så här brukar mina dagar se ut i vanliga fall, man mår bra av att göra saker. Inte sitta inne i en jävla lägenhet.

Idag strålade solen när jag vaknade  vid 10... Fick en välbehövlig sovmorgon, killarna var ute och gick en morgonpromenix.. när jag vakna åt vi frukost.. tog bilen till Majgården och köpte bakelser och dricka.. Tog med en filt och satte oss i Parken i den stråålande solen och fika (Maja.. Hihi), Vincent låg hos oss i skuggan och titta sig omkring överallt. He löves it! Massa jävla djur som kom krypandes på mig bara så de va endel gap. Usch va fan ska dom leva för? Vissa är ju helt gigantiska med hår på. BLÄ!

Nu sover älsklingen och den andre har åkt till jobbet o ska jobba kväll. Tråkigt som fan.. får se om vi går ut sen igen eller om vi går ner till grannarna ikväll. Var bjudna dit!
Skulle lägga in massa bilder men hittar inte kabel'n till kameran :( Så inläggen blir rätt tråkiga.
Hejhej

(Jo jag haltar när jag går.. det kommer man väl säkert göra ett bra tag, tar en tid innan man lär sig gå igen. Men jag är bara väldigt glad att jag klarar att gå)


Nooo............

I don't wanna be that call at 4 o'clock in the morning
-
 Or the girl who never wants to be alone


Härlig faamiljedag.

:D Hahaha!
Lillen har legat & sovit gungandes i gungan nu i typ 1½ timma - Såååå PÖT! Mammas älsk <3
Jag har nyss duscha & blivit fräsch.. väntar på att lille ska vakna så han får på sig kläder så ska vi åka till Badhuset  Mölndal så Vince ska få bada i bassäng för första gången. Hihi, undra va han kommer tycka om det=)=)
Sprattla med sina små ben. Magnus får bada med honom (Buhuu jag ville också) för jag fick inte göra det på ett tag eftersom höften lätt kan hoppa ur led. Och det vore ju inte alltför härligt!

Efter det blir det ikea och strosa runt.. se om man hittar lite roliga saker, käka där kanske!!
Ikväll blir jag & Vince själva för Magnus ska titta på match o ta några öl på krogen. Det får han gött göra för han har varit nykter sedan nyår!  - 5 månader . Inte många män som är.. så jag klagar inte!
Så vi ska mysa med chirre & dirre som inte blev av igår.
Blir nog en underbar dag.. TJOHO

Right now im to young to know

Känner inte alls igen min bebis idag.. han är inte alls på humör! Undra vad som tynger honom... han säger aldrg ett pip annars utan att det är något. Börjat äta oftare också.
När han för en liten stund sen ÄNTLIGEN somnade efter ett hejdundrandes humör (undra från vem han ärvt det) så råkade jag nysa.. Han hoppade till och vaknade. Tittade riktgt styggt på mig som ungefär ". Gör ALDRIG om det där igen, mamma" med underläppen på överläppen . Hihi va så synd om min bäpis såå...
Han somnade om igen SOM TUR VA.. För annars hade han inte sovit klarrt och han är sååå glad när han vaknar.
Får väl se idag iofs.. för han är ju inte som han brukar =/ Somnar bara ifall han får mat.

Tänkte laga mat men får väl vänta tills gubbsen kommer hem så han kan ta han om lillen.. KYSS

Läängtar, längtar..

Tills man kan gå helt ordentligt igen, och LÅNGTT!
Det är jävlogt segt att sitta här inne bara när Magnus jobbar. Jo visst går vi en liten sväng i området en fart som sniglar går i.. men så mycket mer än så kan vi inte göra. Och jag vill inte att han ska va hemma för jag vill va självständig!
Men TÄNK va underbart när jag bara kan ta vagnen.. gå ner för alla jävla backar här.. gå runt o shoppa, fika, sätta sig vid ån  solen o ta en glass, gå och handla mat utan att "du, kan du köpa med det och det o det".. Bara kunna göra det själv utan att känna sig lat och att man inte kan göra något.
Gå till badhuse med Vince o hitta på roligheter. Sitta här inne, gud så kul! Dagarna ser i princip likadana ut... Upp, morgonrutner, leka, sova lite "middag", duscha om man hinner, leka lite till, laga mat, leka, sitta vd datorn, tvn, gå ut en snabbis, magnus kommer hem, äta, prata en stund, tv/data, sova.
Haha nu överdrev jag kanske en smula för v brukar ju hitta på saker när Magnus är hemma men jag längtar iallafall =)
Det går ju bättre o bättre så ska inte klaga.

Nu ska vi vila, träna och mumsa choklad som låg på mitt nattduksbord morse. My man knows me<3:)
Hade velat till Kungs o köpt dekorationer till dopet men får bl nån annan dag.
Desperate ikväll iallafall & det är kul.

Tjugofemto Majo

Phlö phlö. Har ingenting alls kul att skriva om idag!
Godingen sov hela natten som vanligt och vi gick upp vid 09. De vanliga rutinerna, och leeeka. Lite senare väckte vi Pappan, åt lite frulle. Gick ut på balkan med kaffe (Magnus, Redbull till mig och lite choklad som vi mumsade på i solen. Vince låg riktigt påklätt (kallt som svin i skuggan) i sitt gym. Men det tyckte han inte va kul efter en stund  för han blev hungrig så han fick en flarra mat och somnade. Sedan åkte gubben till jobbet och vi har väl mest trökat sen dess.

Nu nåndag ska vi åka med Vince till varmvattenbassängen på Baddhuset så han får plaska.. Han har fått fina spiderman-badbyxor nämligen !=) Har alltd tänk att skriva in han på Baby-sim men mitt hjärta är för blödigt för att dom ska "släppa" bebisen under vattnet. Aldrig.. så jag kan hellre åka dit med han själv en gång i veckan framöver så han kan plaska som han (jag hahaha) vill.

Funderar på vad jag ska laga för mat. Sidådär kul att laga till sig själv... ja, det blir då inget märkvärdigt iallafall =)
Nu sover bästa bäsen igen.. och jag tränar - Like always!
Min sjukgymast hade skickade iväg ett brev med en tid till mig så det är ju bra.. att man får komma dit. Jävligt viktigt.
Men så underbart att inte ha ont längre, det är helt sjukt! Man kan inte fatta att det är sant.. tror fortfarande att det ska komma någondag. I sommar ska jag bada utan att få ont ! =D På skara sommarland, för förra året så doppade jag mig och sen kunde jag inte gå på resten av dagen för att jag blev kall så fick typ sitta ner..så hela den dagen va förstörd.
Men iår så jävlar.
Vi håller även på att planerar en semester-tripp med Carro och familj. Vi ska förmodligen hyra en stuga tillsammans i sommar.. Sola, bada, fiska, grilla.. kanske ta en drink på kvällen! Helst villjag ha husvagn med förtält, hur mysigt är inte det :-) Får väl se om man kan hyra en eller nöt.

Mat... sen ska vi mysa ner oss i soffan med glass & bara ha det chill .
PUSSELUSS (Ska lägga in dom jävla bilderna nåndag men jag pallar verkligen inte att leta upp sladden)

Disskutioner

Det är vilda disskutioner på Familjelivs forum - Jag kan givetvis inte låta bli att lägga mig i LITE iallafall.

Mååånga människor tycker att "vi" (om jag skulle haft en tös, eller få) förstör deras barn, bara för att vi (skulle) klä våra barn i rosa, blommigt, klänningar och glitter.
Hon hade nämligen klätt hennes son i rosa till dagis och de andra barnen hade kollat konstigt och det är VI föräldrar som lär dom dessa beteenden och visst är det sant. Men va fan? Varför ska hon klä honom i rosa ? JO "för att kläder ska inte avgöra barns kön" .. Nehe, va farligt? Det är väl kläderna som avgör bebisars kön? Hur ska man annars kunna se på en liten bebis va de är för sort? Nää det spelar ingen roll. Varför i hela fridens namn ska man veta kön? Va spelar de för roll? Jo, de är la kul att veta tyckte jag... "Ja, frågar du folk om dom är homosexuella också?"
Men guuud.. är det farligt för folk att veta va det är för sort man har?
Vi är verkligen förjävliga som skulle klä våra flickor i rosa.. och hur kan vi va så elaka mot barnen och sätta dom i ett sådant "fack"? .... Varför ska dom sätta killarna i såådant fack då o tvinga på dom rosa.. dom kanske inte hade velat ha det.. lika lite som tjejerna då hade velat ha det? Killarna får väl sätta på sig rosa då, när DE SJÄLVA bestämmer sig för att de vill ha det. Inte för att MAMMAN är hypernervös o kläderna ska va lika för alla.

Jag skulle iallafall aldrig sätta på min kille rosa, han ska ha typiskt "killiga" saker. Blåååååtttt, blått blått (även lite brunt o grönt kan komma in=) Och det får reta gallfeber på folk om de vill. Lika mycket som jag hade satt på en tös bara rosa och prinsesskläder. Stackars stackars mina barn... gud va de kommer må dåligt för det i framtider och det kommer verkligen förstöra världen.

Lika mycket som jag inte tyckte det var särskilt normalt att amma BARN från 1½ år och uppåt. Utan JAG tycker det är äckligt. Dom andra tycker det är NÄRHET till barnet som är så viktigt. Hallå? Kanske när de är nyfödda ja.
Sen tycker jag mest de är "kan - inte - sluta - amma - för - jag - känner - mig - inte - behövd - längre" begäret som kommer till ytan. Man ammar väl i slutet för att barnet ska få mat? Och när dom inte behöver den maten längre (man ska ju trappa ned och övergå till vanlig mat såsmåningom) så får man väl för fasen släppa taget och gå vidare??
Närhet och kärlek kan en bebis / ett barn få hur mycket som helst ändå, så jag tror knappast det är det det handlar om.
Som en skrev "det är så nyttigt, även för vuxna" Ja men vad är det för dålig bortförklaring? När jag skrev att hon själv kunde gå till en annan kvinna o slurkla tutte så sa hon att hon tar ett glas mjölk ibland. .. Ja för hon va inte så sugen på tutte, varför skulle en 2åring va det då? ... Och dom som fortfarande tycker om det, är ju för att det inte vet någonting annat ännu.. om de bara fått bröstmjök.
Ja jag tycker det är äckligt o amma barn som har tänder, som går och kanske t.om gå på dagis. Gå du till dagis o amma ditt barn när det finns mat där - Det är nog normalt!!
Alla människor gör som de själva vill... men så tycker jag.

JAJA NU HAR JAG SAGT MINA ÅSIKTER=)=)=)

jag ser bara dårar

Nu ligger man o vilar lite efter att ha knallat runt (väldigt fin gång idag, enligt min man) i flera timmar på Mässan.
Vi satt o fikade, räksmörgås och delicato och tittade på folk. Disskuerade åsikter och folks olika stilar och beteende. Så himla roligt! Lillen bäddade vi upp med en ganska stor kudde under sig så han kunde titta runt överallt med sin älskade bitring, nappis och en nallebörn att snegla på.
Tittade runt lite överallt, gick till "amnings-rummet" för lillen blev hungrig så han fick vällsing (ersättning), sedan gick vi o handlade lite pålägg, grillad kyckling till middagen (ska laga Flygande jacob - Mmmm), lite frallor, nya nappar osv osv.
Sedan till apoteket för att införskaffa tejp till såret. Frågade hur länge ett förband skulle sitta på, "-ett halvår" säger hon.
Herreee.. folk vet fan inte va dom pratar om, så jag får väl ringa till avdelningen!

TJOHO

Godmorgon godmorgon!

Idag var jag trött och försökte få Vincent att sova in i det längsta men sen när han låg och skrattade & pratade bredvid mig så fick jag dåligt samvete (som vanligt) och kvicknade till. Men röt åt Magnus så han fick gå upp :-)
Efter en stund gick jag också upp och tog mig en god dusch. Jag blir inte människa förrens jag har duschat! Går runt och är slö och orkar inte göra något förrens dess. Nu har jag precis tränat och snart blir det frulle.
Där ute ligger det en annan liten herre på golvet som också tränar nacken med fader.

Idag blir det en tripp till Kungsmässan för att köpa tejp till såret och för att ta en fika. Pallar inte att sitta här inne idag igen.
Och imorgon börjar Magnus jobba så då blir det nog endel innetid. Kan ju inte ut o promenera riktigt än!
Men snart är det Dop och Midsommar och pappa's birthday så det händer endel nu i Juni och gött är väl det.
På Midsommar är vi som vanligt ute i Sommarstugan och dansar runt midsommarstången, har långbord, snappsar (dock inte jag i år.. jag ska umgås med bäsebäs istället), 5-kamp, tipspromenad, kanske ta ett dopp i vänern.. Med mera med mera=) (Får väl se hur mkt jag kan göra iår men det är annars kul tt bara umgås o äta midsommarmat-- mums) Det är iallafall den perfekta Midsommaren enligt mig. Traditionell. Jag blir som min fader som tycker traditioner är viktigt !! Haha.

Jaja vi hörs sen!!!
Carrobarro , saknar dig - Ses i veeeckan hoppasjag.

livet är gött

jag är såå glad, har gått (haltat) mig fram runt lägenheten flera varv utan kryckor för första gången på ... 11 månader! trodde aldrig detta skulle hända, och det är bara snart 2 veckor sedan operationen - detta kanske kan bli bra ändåå tillslut =)=)=) (måste iofs använda kryckorna tills tidigast slutet på juni just för att inte halta och hitt balansen o det ska läka ihop MEN det är skönt att veta att jag kan belasta och halta fram/gå om jag vill / behöver och jag är inte längre heeeelt beroende av kryckorna för att ta ett enda litet steg och det hugger inte till så tårarna flödar - JIHUUU va jag är glad )

Don't say it's forever, and then say goodbye

Vi sov gott förut i 2 timmar jag och lillen.. gick upp o lekte lite till sen kom Pappan hem så han lekte med Vince och jag lagade mat. Den var redigt gooo!!!
Nu har jag tränat igen, och killarna är iväg och köper lördagsmys. Massa lösgodis från Hemmakväll! Gottigaste och färskaste godiset där! MUMS jag är en redig gottegris. Vet faktiskt ingen som är mer än mig, jag skulle kunna äta dygnet runt heeeela tiden! Jajaaa nu blir det mys!
Robinsson, jag håller på pöte Jarmo, lille gubben! HAHAH jag tycker alltid synd om alla.


Ha en snajslig lördagskväll! Jag undrar hur lång tid det tar innan såret läker? Vill gärna ta bort förbandet men kommer inte ihåg va dom sa .. Hahaha va för veck, usch! Men kommer ihåg att man måste sprita händerna o va jätte noga för blir det infektion i en led så är det jävligt allvarligt typ. Och på mitt "intyg" som jag fått så står det att jag alltid måste äta antibiotika i förebyggande syfte typ när man går till Tandläkare och läkare o sånt för om man får bakterier i blodet som sätter sig på protesen så kan man få en "djup, allvarlig infektion". Protesen är jättte infektions,känslig.
Jaja ska köpa sådan tejp på Apoteket imorgon för Magnus ska få tejpa sen när förbandet ska veck.. bara för han sydde inifrån! Jajaaaa jag är en riktig kärring som springer på Apoteket flera dagar i veckan. Hur ska livet se ut när jag väl är en gammal käring? !

WE'RE THE ONCE WHO MADE YOU, den är grym Andrea,lea!!!!! Den lyssnar vi också på i detta hem=)
Ses snart min gumsi!

Lite tjöööt

Nu ligger vi i sängen o vilar lite middag! (Middag, då menar jag för småbarnsföräldrar..för bara ett år sedan var detta morgon för min del.. Kanske därför jag verkligen behöver dessa middags-napar:-) Vi har lekt massor, skulle lägga han i gungan medans jag duschade men han tyckte inte om det men det var bara för han var vrålhungrig så jag fick skynda mig ut.

Det är så kämpigt detta att komma "tillbaka" o lära sig gå igen. Det "sjuka" benet vill helst inte bli belastat, men jag övar o övar o övar o försöker belasta det så mycket som möjligt eftersom det fortfarande inte går av automatik ännu. Önska bara det kunde göra det så man slapp o kämpa jämt. Jag har inte tid o kämpa, jag vill ägna den tiden åt Vince istället=/
Det känns som det inte blir bättre men jag vet ju att dglig träning gör så att skelett och muskler kommer tillbaka men jag önska att det inte behövde ta sådan tid. Ibland blir jag bara så ledsen för jag har redan kämpat så mycket... Varför ska jag behöva fortsätta ännu mer? Kan det aldrig finnas något slut? Ja, jag ska faktiskt inte gnälla för det allra bästa är ju att inte ha ont längre o det är ju det viktigaste. Men får man lite så vill man ha hela handen, så är det ju! Det är rätt kämpigt ändå av att bara inte kunna röra sig fritt och gå ordentligt - Men min tid den kommer väl den också.
Alltid blir 1000 grr jobbigare att göra, lyfta upp Vincent och jag är helt slut.. dra vagnen genom lägenheten för att göra någonting och man är också helt slut. På måndag börjar Magnus jobba och jag ville ju såklart klara mig själv så det blir kämpigt men man får kämpa på. Jag är trött att va beroende av folk. En månad sa läkarn minst att man behöver hjälp efteråt men herregud har jag klarat dett när jag t.om haft dödsont så gör jag väl det nu!
Snart kanske vi kommer ut på promenader :-) Som sagt så är det tur att han är världens snällaste snällaste bebis, tänk va lätt vi hade haft det utan detta bekymret, trodde aldrig det kunde va såå lätt att ha barn. Min snälla snälla Prins<3

Nu ska jag träna igen och sedan vila middag. Hoppas ni har en bra lördag! Robinson ikväll, rätt kul=)

So what, iam a rockstar.

HAHAHAHA i got my rockmoves. Hur ful är inte den låten då?! Eller ja.. själva låten är ju bra men texten... =D

Alldeles nyss så somnade Vincent i Tuva's lilla gunga. Värsta bra uppfinningen, förut har han mest bara kunnat somna i famnen. Men nu försökte han hålla ögonen öppe in i det längsta men det gick tyvärr ikke tillslut, hihi min söta!
Så snarkar han lite granna nu i gungan. Han blir nog förvånad när han vaknar och ser vart han är någonstans, för han är väldigt förvånad hela tiden när han sitter i den.. Jaja :-)
Nybabad fis är han ocksååå..det va så gott & roligt att bada, sparkade massor med benen i vattnet!

Magnus är iväg o spelar golf så vi ska väl mest leka o mysa här idag.. nu har vi ju varit iväg.. så gött att bara va hemma!
Lördag också ju - Mys. Ska laga lövbiff med pommes och enn kall jätte go bea-sås!

Ska lägga in lite mer bilder också från helgen sedan om jag hittar den förbannade laddaren. Varför kan inte bara saker ligga kvar där man lagt dom? Jag orkar faktiskt inte slita mig runt o leta överallt (Haha lät som en redig latvarning men det är väldigt jobbigt när det fortfarande är rätt svårt att gå vanligt)
Blir ju den dagliga träningen också såklart.
Puss pussssss

Nämen hallå där!!














Jag och Kevin bakar negerbollar och så är det juletider och jag var typ höggravid :-)

Nu är vi tillbaka från Trollis. Bo0rta bra men hemma bäst=) Så nu är jag trött och ligger & vilar i sängen efter en lång bilfärd och ömmande röv. Så är det när den är benig och man måste sitta på en hård sittdyna :-)
Så skönt det var att få lägga sig på värmedynan. Ryggen har tagit / tar .. mycket stryk effter all felbelastning.

Vi har ätit massa gott, sett på film och umgåtts. I går åkte vi hem till våra kära vänner Jessica, Rachid & Tuviluva för att fika och se på den nya lyan! Vi hade så trevligt och jag älskar dom mina kärra vänner och önskar vi kunde ses myyyyycket oftare. Men nu ses vi på dopet, nästa! <3 Tuva fyller ju 1 år nu den 28onde - Stora tjejen.. och hon är sååå gooo!!
Hon undra vem de va som kom på besök och titta nyfiket när Vince blev ledsen och ville ha mat.
Han fick även låna en jätte fin gunga som han älskar=) Så himla snällt.

På kvällen tog vi några glas vin. Magnus tog inget för han matade Vincent på natte istället för jag tycker inte man ska greja med barn om man tagit något! Va sååå längesedan för mig ju, så det var himla gott! Men inte alls på samma sätt som förr. Skulle lätt kunna va utan 1 år till - Finns så mycket viktigare saker nu, tänkte ju på min lilla bebis hela tiden ändå. Man kan ju aldrig mer sätta sig och slappna av igen för man har ju ett ansvar som mamma så man vill ju alltid ha 100% koll. Så jag kan lika gärna vänta. Hur ofta har man en bebis hemma liksom? Men om vi tar ett glas vin någon gång och den andra är nykter tycker jag är helt okej=)=)

Idag var jag lite seg. Jag har en JÄVLA tova i mitt hår .. det är helt sjukt, har aldrig sett nåt liknande. Den är nog ialf 10 cm lång och 5 cm tjock. Jag kommer aaaaldrig få ur den! Mamma stog och försökte hur länge som helst förut.. tog i massa balsam men det var skitsamma. Så jag kommer säkert behöva få klippa bort hela den, och kul för vips så va hela jävla kaluffsen veck! Det blev så när jag var sjuk, för att ha feber och borsta håret är inte det goaste.
Så jag ska gå till frissan nästa vecka och jag kommer få skämmas ihjäl för allt mitt hår bara flyger av, precis som om man tagit cellgifter, varje gång jag rör håret så är hela handen full av hår! Så det behövs rensas där i.
Men håret är inte prio 1 när man vart så sjuk och alltid har jätte jätte dåligt järn och / eller blodvärde (fattar inte det där)

Ätit gooooood Trollhätte-kebab Pizza innan vi åkte hem! MUMSSSSSS finns inget godare i hela världen. KEBABSÅSSSS.
Äckliga tattarpizzor här i Kba i jämförelse !!

Jaja nu blir det massa Chips och Fanta, Mys i soffan med täcke framför Talang och sedan Romantikfilmer som är det bästa jag vet<3 Vince sa inte ett knyst på hela vägen som vanligt.. när vi kom hem fick han vädra rumpisen, sitta i den nya gungan och nu sover han sååå gott! Han sov ändå till 10.15 idag!! Min prinsss!!
Hejhej

Vince och hans fina vän Tuva!


Min ljuvliga gosse!







Godnatt

Kvällen har bestått mestadels av Tv-tittande men även massa goooos.
Vincent är helt underbar. Den personligheten slår det mesta ♥ Han sätter ihop sina små händer precis som han ber till gud och så spanar han in dom, länge länge! Dom är såååå fina dom små händisarna. Hittade även fossingarna häromdagen...försökte få in dom i munnen som allt annat men oj va svåjjjttt. Mammas p ö t .
När man pratar eller leker med honom så skrattar han så han kiknar. Och vi samtalar riktigt länge.. han älskar o tjöta. Han gurglar för fullt. "GRRRRRR" - "AGIIIIII" och "AGOOOO" och så småflinar han som bara han kan=)
Samtidigt som han tittar runt överallt med sina stora vackra ögon och utforskar världen som är så spännande.
Efter detta och lek i gymmet eller under Mobilen eller på magen så är han så tlött efter alla intryck att han sover lääääänge. Han sover jämt =/ Men jag har är så glad att jag fått dig, mammas kärlek! <3 En liten del av mig som ligger där och sprattlar & fäktas. Vi myser jämt jämt jämt. Han ligger på mig. Mage mot mage, jag kittlar honom i nacken tills han somnar alldels tryggt medans han hör mina hjärtslag. Och så ligger han tillsammans med Magnus också. Han älskar verkligen sin pappa, det lyser i hela honom när Magnus pratar eller busar med honom. Han vill mest va med pappa nu när han är hemma, han är mycket roligare=) HIHI . Tänk att vi skapat något så ljuvligt & bedårande- Tillsammans!

Tittade på "Allt flyter". En konstig men ganska rolig film ändå. Gjorde mina Specialar-mackor och lite torr-rostade nötter som vi hade till. Direkt när filmen var klar så var det dags för Desperate. Finns det någon bättre serie?

Ska bli gött o komma iväg lite imorgon! Nu ska jag lägga mig och läsa Vi föräldrar, men innan det ska jag träna mitt sista pass för idag! Det går bättre och bättre. Musklerna måste komma så jag kan belastaa benet mer.
Magnus ska få bära in Vince också från sin spjälsäng, han brukar ligga där i sitt rum och nana medans vi ser på tvn på kvällarna men sen ska han in till oss och mysa. Mååånga månader till! Det kan han knappast skadas av.
Ingen av oss vill sova utan babybosssss + att hans rum är i andra sidan lägenheten så det är alldeles för långt borta för en liten bebis! Nattinatt

Desperate tajmmm

Vaccinaionen gick ju braaaa... Två jätte långa och tjocka sprutor i vardera ben, han blev jätte lissen av själva sticken men sen var det bra *Min duttiga* =)=) Kom massor av blod =/ Hahaha! Sen åkte vi och köpte Alvedon och lunchade på Fyren.
Jag tog en Texmex-tallrik som var jätte god. Alla blega på mig så jag höll på att lacka ur tillslut :@ Sen satte det sig en kärring mittemot med sin gubbe och jag såg direkt att hon hade opererat sin höft (man blir skadad.. hon tog benet fram när han satte sig, hade hmm.. LILA kryckor och en sittdyna med sig) så jag frågade och Yesss... Hon blev lycklig när jag också hade gjort det och frågade ut mig. Men chockad för jag var så ung. Har nästan mer gemensamt med gamlingar nu för tiden.. Hahaha dom förstår en =D Hahahah riktigt illa. Men jag blir alltid sur för alla andra har det så mycket bättre, hon gick med kryckorna helt vanligt och hon hade haft "lite problem med att resa sig upp ett tag, så det började begränsa hennes vardag" så därför opererade hon sig. Åh stackars henne... Nä fy jag är hemsk jag vet, men jag undrar varför jag ska behöva ha det så illa. Jag hade hellre haft det såhär och vart 50-80 bast som alla andra.

Hjärtat vägde föreessten 7 kg så han har börjat "plana ut" med vikten. Han har alltså gått upp 500 gram på mer än på en månad. Förut gick han upp så i veckan om inte mer=) Men han var så perfekt sååå..
Fått med en broshyr där jag ska läsa på lite om maten som man får börja lite smått med om ca en månad om man vill, men jag tror inte jag ska stressa på det där så mycket. 4-6 månader är ju rekommendationerna. Han kommer ju få äta resten av livet ändå. Men ska iallafall sätta in lite vatten nu till sommaren om han blir törstig om vi skulle va på någon strand eller så. Jajaj, vi får väl se.. Man hinner kanske ändra åsikt om det också =)

Hursomhelst när vi kom hem så var lillen liten Ledsen (vet inte om de berodde på sprutorna) så vi somnade från 14 till 17.30 ..Hahha, han har ingen feber än så länge så hoppas på att slippa't.
Ikväll blir det Desperate och Jordgubbs eller Cola - Glass..

Imorgon ska vi åka till Trollis. Det var någon speciell dag imorgon, va?!

Min duktiga lilla kille

Jag är så stolt över Honom! Han somnade 19.00 igår kväll, stensov till 07 imorse utan att vakna en endaste gång och åt en flarra vid 07, somnade om igen till 08. Ungefär så här ser nätterna aalltid ut .. ibland vaknar han dock någongång på natten o äter och somnar om direkt men oftast vid 07 tiden! <3<3<3
Och sen sover han massor massor massor på dagarna men då är det inte lika kul längre för då saknar jag honom så in i bomben.. Hihi!

Snart ska vi ge oss av till Bvc för 3månaders-Vaccinationen =/ Ska åka till Apoteket & köpa Baby-alvedon först bara för att förbereda dagen (de kan ju få hög feber, bli jätte ledsna osv. Undra hur det ska kännas.. jag är inte van vid skrik utan anledning.. Puh *Orolig*) Hoppas inte han blir allt för ledsen av sprutan för då blir mamma det med .. Buhu!

Hörs senare !!!

SegMåndaggggg

Ganska seg dag!
Har tagit det lungt hela dagen... myst massor med lillen, men han har sovit mestadels - Som vanligt =S Jag som saknar han så massor då =/ Nu är killarna iväg och sänder massa brev, kopierar papper och handlar!
Är mutcho hungrig så ska laga Spagetti med köttfärsås med massa vitlök och champinjoner i *Dreggla*.
Lägga sig i sängen och träna snart igen då. Det enda man gör!

Ikväll ska jag titta på "Mommas boys" eller vad den nu hette (verkar jävligt kul) och såklart BALLAR AV STÅL.
Grymmaste någonsin! Mumsa glass till.
Fanns inte mycket kul att prata om idag, blä!
Föressten så ska älsklingen döpas på Nationaldagen <3
Tjolavipp.

Söndagskvällen

Inte trodde jag att det skulle vara så jävla svårt att bara kunna gå liksom... Jag tränar och tränar på min gång men det blir bara fel.. benet vill ut pytteytte ibland ändå och foten peka inåt! Det är som att lära sig gå helt på nytt igen.
Allt känns så långt borta och det är jobbigt när man bara vill att det ska gå nu!! (Men som Joanna säger, Rom byggdes inte på en dag.) Jag får gå sakta steg för steg så det blir rätt, bättre att gå sakta då än att allt blir fel för då kommer man aldrig lära sig igen. Om jag nu någonsin får tillbaka min gång igen. Förstår verkligen det där med att man inte får släppa kryckorna ännu - För det är SVÅRT .. och vingligt! Men Magnus peppar mig.
Är helt jävla slut nu efter att ha gått en pyttebit utan muskler & skelett så sängen blir de mycket nu i början ändå. Skulle lägga mig när jag gångövat och ont gör det verkligen i de såkallade musklerna som legat i ide ett år.
Hur ska de kännas sedan när man verkligen går på riktigt?? Livslång träningsvärk!

När vi skulle gå in i bilen förut för att åka på en snabb Middagsvisit så släpade jag mig in i baksätet som vanligt för att halvligga ner. Men hallå, jag har ju inte ont?? Så jag kunde sitta helt vanligt med båda benen neråt (slippa ha dom på sätet) och jag kunde gå in i bilen lätt som en plätt. Inte en timmma med skrik och tårar. När vi körde iväg så kände jag lyckorus i hela kroppen av att bara sitta i baksätet och titta ut att jag inte kunde sluta att le!
Detta kan bara bli bra/bättre nu.

Nu myser jag med min lilla lilla gosegos. Se vad vi ska kolla på, och knapra chips!
Så sjukt sugen på flygande jacob:

*FLYGANDE JAKOB*
Ingredienser:
Portioner: 4

1 stekt eller grillad kyckling
1 pkt 150 g bacon
200 g färska champinjoner
2 dl grädde
1 dl crème fraiche
½ dl chilisås
2 bananer
½ dl salta jordnötter

Gör så här:
Dela kycklingen, bena ur och skär köttet i mindre bitar. Lägg dem på ett ugnssäkert fat. Strimla och fräs baconet i en stekpanna på medelvärme. Låt rinna av på hushållspapper.  Skiva och bryn svampen lätt.
Vispa samman grädde, crème fraiche och chilisås eller ketchup. Häll gräddblandningen över kycklingen. Fördela skivade bananer, bacon och svamp ovanpå. Gratinera i 225°C, 15-20 min. Strö över jordnötterna när halva gratineringstiden gått. Servera rätten med kokt ris och en blandad sallad.


Denna sjunger jag/vi för Vince varje dag :

"Vill du höra nånting som jag vill tala om, lilla Vincent va den första ungen som kom.. mammas lilla Vincent, mammas lilla Vincent - Honom tycker jag sååå väldigt mycket om"

SALTKRÅÅÅÅKAN.

Norge norge norge

Jag ångrade mig (nej ..faktiskt inte för att de inte vann) men Norge är bara sååå grymma! Som också vann.
GUD VA BRA=) Min kusin är norrbagge juuuu, i löv norway! Finns inget mysigare land eller språk. Måste åka dit snart och hälsa på.Skulle lätt kunna flytta dit också.  Magnus har aldrig varit där. Hahaha, efterbliven!!!
Och.. jag fick läsa på internet idag för jag somnade kl 22 (!) KUL.. Magnus också.. sov i soffan till 02.30 , fick gå ut o hämta honom hahah han hade svin ont i ryggen och lillen hade vi lagt i spjälsängen så honom fick vi bära in. Saknade dommm!! =D


Marlena Ernman

Sååå... nu har jag legat i sängen hela dagen typ. Tränat lite då & då och Magnus har storstädat hela lägenheten, det är så det ska vara =D Ätit vitlöksgratäng med Grillat till !
Nu väntar vi på Robinson & Eurovision här hemma - Blir myskväll i den rena lägenheten.
Jag är på lite dåligt humör för det värker lite och jag är ivrig .. Men har svårt o fatta att jag faktiskt är nyopererat ännu och att det då känns endel. Jag vill att allt bara ska va klart o ordnat! Det ska tränas o tränas o tränas.
Och sedan ska det TRÄNAS för o ta bort kryckorna tillsammans med sjukgymnast. Inget man bara får göra själv.
Eller får o får.. men man gör väl förmodligen fel gång & sånt. Men men det är väl på rätt väg iallafall!
Ha en trevlig kväll & HEJA Marlena

Fin utsikt från rummet på Spenshult   så här fint ihop kan jag få mina ben nu=) 

Mina gullisar !!

Tack så mycket, igen för alla fina kommentarer ♥

Nu är jag hemma igen.. Åkte hem igår eftermiddags!! Febrig och sleten så packa man ihop grejerna, fick smärtlindring och en massa intyg för att när jag ska flyga flygplan så kommer det tjuta när jag går igenom den där grejimojen bara för jag har metall i kroppen (HAHAHHA) så jag måste ha ett intyg med mig fast dom brukar ta med en o kolla ändå på ärret eller va de va. KUL!! Sen så va läkarn så gullig att han sydde inombords så jag slipper ta bort några stygn/agraffer bara för jag va så ung så man slipper ännu fulare ärr *Tack för det* =D Det är la typ 15-20 cm, ärret!
Fick se det igår när de bydde förband om de va väldigt tjusigt. Undra varför jag har så bra läkhud? Kejsarsnittet va typ fint dagen efter redan också.. Jaja men det ska man ju inte gnälla över direkt.

Satte mig på min älskade dyna som jag ska ha med mig överallt i 3 månader till Sjuktaxin (Mina killar åkte hem dagen innan) och så åkte jag iväg med en gubbe som hade Pensionerat sig för 3 år sedan men han "hoppade in" lite extra idag. Ja, det kändes ju väääldigt säkert att åka med honom!

Kom hem och pussade på mina älsklingar och fick lägga mig i sängen för var redan helt slut, men körde mitt träningsprogram som jag är så glad över att göra nu när det knappt känns. Kryckorna får jag sluta andvända tidigast i slutet på juni. Dels för att det ska få en chans att läka ihop och dels för att man inte har så bra balans och att man ska försöka träna så mycket som möjligt på sin gång så att man inte släpper kryckorna för fort och så går man och haltar sedan resten av livet för det! Har ju klarat lååång tid med det så några veckor till är ju inget. Känner mig inte direkt mogen för att släppa dom ännu heller. Ena mitt ben är 1 cm längre än det andra men det gjorde ingen skillnad iallafall mn det känns ju som benen är väldigt olika bara för bäckenet är snett så de känns ju sisådär att gå!
Men men det är ju redan mycket bättre så man får bara låta tiden gå så kommer det där också tillslut. Men man blir ivrig när man märker att saker blir bäättre så vill man bara kunna skutta runt. Iochför sig kommer jag inte få hoppa eller springa något mer. Om jag vill motionera så blir det cykling eller simning som gäller utöver träningsprogrammet man ska göra resten av livet då - JIPPI =D Haha!

Käkade Godig pizza när jag kom hem sen senare, sen la vi oss hela familjen i soffan under ett duntäcke och jag kunde äntligen ha Vincent så där som alla andra kan ha sina bebisar.. när man har benen böjda uppåt och så ligger han imot där (om ni förstår) och jag blev sentimental och lipig! Hahaha.. sen låg vi Tripp,trapp, trull.. Jag i Magnus knä, och Vincent i mitt! Så skönt att kunna mysa. Tidigare har jag inte vågat va nära någon i rädsla av att någon ska göra fel rörelse.
Är fortfarande väldigt rädd men sen inser jag att det inte gör ont. Det tar nog lång tid att inse och träna bort det!!
Käkade chips och choklad och kollade på Australia med Nicole Kidman, kassare film får man leta efter!
Va så sur för den va kass så jag och Lillen gick och la oss. Magnus fick komma in och ta Fragmin - sprutan i magen på mig (vågar inte själv, det gör ganska ont) som ska tas ett tag till mot Blodproppar. Lite smärtlindring (har ju fortfarande måttligt ont i operationsgrejerna & de skulle man nog ha ett tag till) och ännu mer träning sen va det Adios Amigos för den dagen!!!

Idag är vi uppe med Tuppen! Vincent låg och pratade det högsta han kunde bredvid mig imorse. Så underbar<3Jag låg och T-shirten var helt pisseblöt så har nog haft rätt hög feber inatt också. Har legat med två stora kuddar mellan benen (för att man inte ska göra fel rörelse och den nya höften ska hoppa ur led.. väldigt lätt hänt de första tre månadeerna + att när man reser sig upp måste man göra det sakta med benet fram. Både när man sätter sig och reser sig. Griptången när man ska ta upp saker o allt de där... som jag berättat).
Blir nog lugna puckar idag. Magnus ska storstäda .. och vi ska nog mest leka, är ju faktiskt nyopererad ännu så får inte sticka ut på saker ännu! Ikväll blir det Eurovision och såklart hejjar vi på Sverige.
Så det blir väl en mysig Familjehelg! Hejhej =)=)

Förressten så är min lilla bebis så duktig och griper tag i saker och stoppar dom i munnen och när han får en flarra med mat så tar han sina små händer och håller fast flaskan så vi inte ska ta bort den igen. :( ÅHHH MAMMAS PISSSS!!
♥ Han är en liten charm-knutte som alltid tittar in i kameran när det vankas fotografering!!
Och så har han fått skvat bort ganska mycket hår där bakk så på vissa ställen är han skallig hahaha lille söt!







Såhär snygg är man dagen efter en Operation - Med en stor fet finne också! mUMS






MIn nya höftled


fräschtt







Opererad !!=)

Hej!!
Inte kunnat skriva på några dagar.. fanns ju bara internet här nere.
Men nu så har jag allt rullat ner.
Allt har gått jätte bra, men jag kan tala om att natten mellan söndagen och måndagen mådde jag knappast bra.. Haha<! Vaknade hela tiden.. På morgonen var jag helt veck efter massa smärtlindring och lugnande!

När jag blev inkörd till Operationen brast allt och jag började störtlipa(HAHA) men fick la mer lugnande antar jag, för fick ryggbedövning som jag fasat så för och det kändes ingenting alls.. fick mer smärtlindring så jag kunde ta mig över till Operationssängen.. sedan började ryggbedövningen hjälpa (jag trodde inte den kunde hjälpa mot mig smärta ens haha) och dom la mig på sidan. Har inte legat på sidan alls sedan jag fick ont så det var gött =)Jag hade promt sagt att jag skulle sova och jävlar ifall jag vaknade.
Men jag blev helcool (trodde jag) av all medicin så jag skulle fasen inte sova. Lyssnade på Abba i lurarna nån minut men sen låg jag mest och tjöta med dom i Operationen.. PInsamt som fan för jag vet inte vad jag sagt, men kommer ihåg att jag sa till han som operarade att han såg så himla ung ut (och han blev jätte lycklig såklart). Jag hörde hur de sågade, spikade och drog. Men det rörde mig inte i ryggen! Kände sedan hur de syddes och grejer (gjorde dock inte ont) sedan var jag SÅ nöjd och stolt över mig själv när det var klart för jag trodde aldrig jag skulle överleva detta och så gick det bara sååå bra.
Blev inrullad till bevakningsrummet och skulle ligga där ett dygn. Där kollade sköterskorna till en hela tiden och spruta in smärtlindring i Armen stup i ett så JA, jag tjötade endel där också. Min blodvärde låg på 80 så jag fick 2 påsar blod.
En gubbe bodde granne med mig tydligen men han fick åka Amublans till Halmstad för han fick ingen luft =S

Fick en smärtlindringspump som satt inne i såret som dom pumpar i varje timma typ.
När ryggbedövningen började släppa lyfte de upp mitt ben och jag satte mig i försvarsposition och fick jätte ont i magen men det kändes NADA =D Trodde inte det var sant..
Dagen efter gick jag upp med gåbord och visst känns operationsgrejerna.. Han har rört runt i där så det är helt svullet och bränt sönder massa kärl osv så det gör ju ganska ont men jag tror minsann att ALL annan smärta är borta!
Och jag kan inte riktigt förklara hur det känns men jag vågar inte va helt glad ännu eftersom jag känner operationssmärtan och inte vågar belasta helt ännu pga det.
Men nu har jag gått med kryckor och mina ben är typ helt ihop, bäckenet är inte långt kvar förrens det är någorlunda bra!
Och jag kämpar runt i korridorerna med kryckorna och försöker gå bra och har ett träningsprogram (som jag har under hela graviditeten, som jag inte klarat att göra) som jag klarar galant :-) Det kommer ju ta sin tid att komma tillbaka men är ju redan en bra bit på vägen. Har hög feber osv. Inte haft sen jag va barn så det är lite känsligt. Hahaha!
+ att det gör ont så jag får morfin i magen och i nålen i armen + massa annat hela  tiden så man sover ju mestadels.

Men eftersom jag vart så hurtig och kommit upp så fort (A) så får jag nog komma hem imorgonkväll eller lördag morgon!
Nä ska rulla in o lägga mig igen. <Trött som as men skulle bara uppdatera lite =)=)
Tack för alla fina kommentarer <3 KRAAAAAAM!


Då var man på Platsss!!

Goddagens!!!
Imorse gick jag upp & gjorde mig lite någorlunda tjusig, Magnus hjälpte mig att packa ner det sista.. Pussade, pussade och åter pussade på Min fina älskade lilla Vince och kramade sönder honom så han undrade va fasen jag höll på med... Sa att mammsen ringer i eftermiddaag.. men han brydde sig bara om Pappa så på så sätt så kändes det ju "okej" att åka iväg... Gick ut till Taxin och tjöta med en trevlig chafför dessa 12 milen! Helvete va han gaaapade när han pratade, hade änna tinnitus när jag kom fram. Han skrek det högsta han kunde! Hmm.. undra om han var döv? (Kunde ju inte med att fråga änna)

En sköterska fick komma nu vid 10 och hjälpa mig upp med min väska.. En gubbe fick flytta på sig för att jag skulle få hans ensamrum (Buhuuu stackars gubben.. jag ville inte men det sa dom att han skulle=/) och så hade vi inskrivningssamtal. Hon tyckte inte att det var mänsligt att ha så här ont så hon bytte ut mina mediciner så vi får väl se om jag kommer va i mina sinnesfulla bruk i eftermiddag. Inga mediciner överhuvudtaget har ju hjälpt mot min smärta så vi får väl se om detta var dundermediciner *Hope so*

Fick en rullis som jag kan rulla med så jag slipper släpa mig fram i dessa långa korridorerna. Tog ju med mig min dator men till min besvikelse så kan man inte logga in på internet på avdelningen utan bara här nere i Receptionen.. Ja nu går det ju bra men efter operationen så tror jag inte man fick sitta på några dagaar så då blir jag väl dator-lös. Jag som hade tänkt att ha den att underhålla mig med om man ända ska ligga mycket i sängen.. Jaja !! Jag dör inte =P

Är snart mat här-- Mums! Dom har grymt god mat här.. det är ingen vanlig sjukhus mat här direkt och gosh va fint det är här utanför nu när solen skiner!=)=)

Ikväll ska jag duscha med baakteriedödande och få en spruta i magen mot blodproppar eftersom man kanske inte rör sig sen efteråt! Min orrtoped som ska operera mig skulle komma (På sin lediga söndagkväll?!) för att rita dit hur det ska va på höften (eller på sidan av låret tror jag dom skär upp). Och imorgon kommer narkos läkaren och pratar! Ska hoppas att jag slipper udan Spinalbedövning (och ipod så man slipper höra motorsågen) så jag får en narkos.. Hallå eller?!
Efter 00 får jag inte äta så då ska jag få dropp.. för Operationen skulle nog inte bli förrens vid 13 imorgon ifall dom inte kunde komma tidigare.
Gött med eget rum ändå.. här bor det ju bara pensionärer och det är inte så kul att dela rum med dom. Sist skulle det vara tyst i rummet kl 20 och SVART! + att man inte fick va ifred en enda sekund (det får man ju inte här.. gamlingar älskar som sagt mig) så rummet är det enda stället man får va själv. Tänk tidigare, då gick inte ens det :S PUH

Jaja!! Puss och hej!
Älskar min familj - Mestt av allt!
Tänk att jag har en sån underbar bäsebäs<3
Mami loves you. & Grattis på 3-månadersdagen!!! ♥

--
FUCK att jag fyllde på mobilen igår eftermiddags och den fortfarande inte är påfylld *SUR*
Jaja nu ska jag rulla iväg och köpa Chokladens och dricka som jag kann smaska med framför min
Mamma-tidning ikväll!!

Kina-mat = Gotteligottt

Verkligen lugna puckar som gäller i detta hem idag. Vi har pratat och busat massor med Vince - Han är verkligen rolig! Har en underbar personlighet, som jag nog har sagt förut. Han pratar tillbaka massor, höjer på ögonbrynen och idag upptäckte han sin hand för första gången.. det var roligt - Innan den åkte in i munnen igen! Mums för händer :D
Mammas pis!!! Höll på att säga att hoppas dom drogar ner mig ordentligt där borta så jag slipper grubbla sönder mig efter Vincent... Ha ha ha! Nej men jag orkar inte tänka hela tiden, inget blir bättre för att jag ständigt funderar på om han mår dåligt oh saknar mig. Men förmodligen inte för idag har han varit en riktig pappa-gris. Bara tittat på honom & skrattat och pratat och när jag har kommit så har han tittat ungefär som "Who the hell are you?" så det känns ju faktiskt skönt för då kanske han inte bryr sig allt för mycket.. Ha hah!

Nu ska dom gå ut på Promenix och åka och köpa Kinamat som vi ska mysa med. Vi ska köpa Friterade vårrullar (det bästa jag vet) till förrätt så ska vi köpa lite andra olika rätter och ställa fram så man kan ta lite av varje! MUMSFILLIBABS.

Bokat resan också så dom kommer och hämtar mig kl 08.00 imorgon bitti. Så det blir nog naje-tajm efter Robinson idag.
Tar nog med mig datorn dit.. blir mycket sängliggande eftersom man inte kan röra sig efteråt så mycket så nåt vill man ju ha att underhålla sig med. Blir väll att inhandla endel skvallerblaska också, längesen man hade tid för sånt=)

Börjat använda min sittdyna redan nu (skulle gjort  för längesedan.. mycket lättare att resa sig och sätta sig) men den ska vara hård där bak (så det är den alltså) så jag får jävligt ont i röva! Så går det när man har ett benigt arsle.
Allt är inte gött med att vara smal, ni som vill gå ner i vikt! Iofs har jag inget arsel kvar alls på ena skinkan - Hah ha men det kommer tillbaka snnabbt när jag börjar gå igen.

TINGELING TINGELING, betyder jag ingenting?

 
Så här såg mina älskade föräldrar ♥ ut på 80-talet när jag föddes!
Mohaha..PUNKERS. (Dont kill me, please)

D A G B O K E N

The notebook (Dagboken som den heter på svenska) var fasen den bästa film jag någonsin sett (Kärleks-älskare som jag är) utan tvekan. Jag FuLLKOMLIGT älskade den! <3 ÅÅÅÅH!
Se den - Se den - Se den     [Ni som är lika efterblivna som jag, som inte sett den fast den kom ut 2004] Såååå fint, ljuvligt par & det bästa är att dom är tillsammans på riktigt!



 
-

Idag blir lördagen tillängnad för att Packa, ringa Resam & beställa sjuktransport och mysa massor massor massor med min lilla bebis som jag ska vara utan i 2 (!) dagar =/ =/ = / Jag kommer gråta blod imorgon när jag åker hemifrån!
Och jovisst börjar jag bli Nervös - R e d i g t  nervös ! ! !

Lovelovelove

Lycka är att skapa
något så vackert som ett liv
&
sedan se det växa..

Fredagskvällen =)=)

Underbar dag vi haft idag :D
Vi har suttit & tjötat och gosat med våra småttingar, fikat en massa (mums, kladdkaka&grädde.. & en annanbullgrej) och tjötat lite till. Kul att man har någon man har nåt Gemensamt med. Känns inte som man har det med så många nu för tiden!! Dom har varit här hela långa dagen. Trevligt trevligt.. nu ses vi nog nästa gång på Spenshult, dom skulle nog komma dit och hälsa på mig när jag är nyOpererad. Hon vet ju hur det går till =P

Nu luktar det massa vitlök i lägenheten. Har hemmagjorda Klyftpotatisar med vitlökskyckling i ugnen, med Tzatziki till.
Sedan blir det The nootebook och massa olika chips osv. Myssss!!!
TREVLIG HELG =)=)=)
   sedan när pappa kom från jobbet så satt alla killarna framför hockeyn.. bebisarna va väääldigt intresserade!


FRIIIIIDAY

Fick sova till 09.30 - Lyyyx ! ! Gick upp på toan, sedan till skötbordet & gjorde i ordning älsklingen.. .sedan var jag helt flåsfärdig, skakig och slut när jag satte mig i Soffan och nästan helt lipfärdig. Är så himla rädd hela tiden att jag sk tappa balansen eller göra fel rörelse :(
Lillen vart ledsen för jag var tvungen att fixa lite saker nyss. Han vill vara hos mig hela tiden annars blir det inte roligt ska jag säga. Hahaha tycker mest det är mys men man måste ju kunna gå på toa, ta på sig & äta iallafalll ..

Nu är Carro & Söt-Leon på väg hit och ska fika... gött seda kommer Magnus hem och vi slipper vara själva mer innan Operation !!
Blir väl Gottis mat och fredagsmys seda<3
Hörs senn......


20:34

Sjukt jobbig & Tråkig dag =S Har suttit här i soffan heeela dagen. Vincent har sovit som fasen så inte har vi kunnat leka speciellt mycket heller. Märks att han tycker det är skönt att inte va ute & flänga så mycket för då får han ju aldrig sova ordentligt. Hemma bäst för dom små pyrena :-) Men imorgon ska han få komma ut på promenad med sin far iallafall.
Rumpisen ömmar bara för att jag suttit så länge men ännu ondare att stå´/ gå, så what to do!?

Imorgon kommer Carro & Leon hit iallafall på Fika så det blir ju trevligt !! Skulle få låna hennes Griptång som hon hade efter sin operation så slipper jag köpa en - Härligt.. för det är ju ett sisådär roligt köp, eller?

Har även bokat Datum för dop idag. Kommer hem inbjudan till er som är bjudna.. så ni behöver inte tänka på datum ännu =) Min fisrumpas alldeles egna, speciella dag ♥

Slängde in en Fiskgratäng förut... va la inte så särskilt gott. Inte på humör för mycket nu. Har endel att tänka på, smärta + operationen oroa mig för - 4 dagar kvar !!

Och sen FUCK OFF till gamla "kompisar" som inte kan engagera sig eller så mycket som att ORKA fråga hur är det, emily? När dom vet hur jävla jobbigt jag haft det / har det... eller frågar någonting om Vincent.
Inte en chans att det blir bjudna på något dop eller att jag tänker bry mig någonsin om erat liv heller mer.
Är man inte intressant för att man fått bebis så är inte BARA jag intressant heller - Han är mitt liv ....
BLÄ, JAG AVSKYR EGOISTISKA JÄVLA APOR SOM BARA PRATAR / BRYR SIG OM SIG SJÄLVA.
#

Ska lägga oss i sängen & snegla nåt program på Web-tv'n innan min kärlek kommer hem.
Värmedyna på full effekt. Ömmar både i höft & Rygg.
GODNATT
!!!

Du&Jag hjärtat

Tråkig jääävla dag...

*Suck* .. Är verkligen inte på humör !! Blir sådanhär när man bara måste sitta inne: Tv, datan, sängen, toan, skötbordet !!! (Mesta dels av tiden i snart 1 år) Grått & Trist ute... Själva till kl 22  -  Ont. --- JIPPIIIII...
Jag är fan inte långt ifrån Bristningsgränsen
att bryta ihop och det händer INTE ofta. När fan fick jag unna mig något riktigt roligt sist? MINST 1 år sedan. Det har mest varit svart & Mörkt. (Förutom Vince, han är den enda som lyser upp min värld)

Den vackraste stunden i livet var den när du kom

Nu har Joanna (Missjoanna.se) varit här - Och hon är väl för underbar!!? ♥ Fick lite kläder av henne, hon tog hand om Vincent såå jag fick duscha.. Har inte kunnat duscha på 3 dagar för har inte kommit i badkaret men hon tog fram Handukar och gjorde en "mur" inne i badrummet (så de inte kom vatten över precis hela golvet) så jag kunde sitta på Toastolen och duscha, oh medans jag duschat så hade hon både tagit hand om Vince och diskat!!! Ja herregud va sånt Uppskattas! Så omtänksam människa, finns det inte så många av. Dom flesta är Egoister rakt igenom! Tack för att du finns! Nu har hon fått en nice lägenhet, så kul för henne!=)

Älsklingen däckade i mitt knä nu igen... skulle försöka ge mig ut till köket o laga Kallops ju men han vaknar så fort jag lägger ner han... Hahah! Märks att det skriker närhetsbehov, och då ska ha ju få det lill-plutten<3

Mamma ringde till Spenshult & tjöta så dom får nog följa med ändå. Skönt=)
Undrar vilka ni Anonyma är som kommenterar?? Hihi!! Tack för fina kommentarer iallafall, det värmer!


RegnMys

GO MÖRNN...
Nu har vi grejsat Morgon-bestyr... Det spö-regnar - Lite mysfaktor ändå=)=)

Arbets-terapeften har precis varit här med mina hjälpmedel - Göttt... dock kommer jag få sitta på min Toa o duscha i 3 månader.. Men men, what to do?! Ska iväg innan måndag till Ortopedtekniska o köpa en Griptång !! "Så du får på dig byxor osv" Ja nu innan har jag fått försöka dra på dom med en krycka o krånglat som fan i snart 1 år. Va fan får man aldrig någon hjälp eller Tips för??

Mysregndag idag.. Lillen skrek o ville ha mat medans Tanten va här och de va ett jädra meck.. Hon föreslog att jag kunde få hjälp av Hemtjänsten, men jag sa tack, jag vet .. men jag försöker klara mig själv. Känns inte kul att behöva ha dom springandes här när man är 21 år och jag jobbar med sådant själv annars.

Ska börja med min goda Kallops om en stund (Äter ofta jag vet men det är det godaste) för det tar ju ett par timmar!!
Nu kommer Joanna strax en snabbis.. Byee

Ps.. verkar krångligt att få med Magnus o Vince dit =/ Vi får väl klara det iallafall - EN VECKA :'(
Även om dom kommer hälsa på så mycket som möjligt (typ 15 mil dit) så kommer jag gråta blod varje dag och undra hur min lilla bebis har det!! Tror ingen kan ta hand om honom lika bra som jag.. Hahah fast vet ju att han har det bra!
Men är rädd att han ska glömma mig och bli gnällig som Bvc - tanten sa! Min lilla bebis *Gråter*.
Varför ska jag behöva drabbas av sån här skit och va utan min älskade lilla snart 3 månaders??? Vill inte det =( Men detta är ju Oundvikligt!! Tänk om han ligger här och mår dåligt utan mig, dom behöver ju sin mamma i början, så tror han att jag har övergivit honom!!!!!

Sommar-Lista

Bikini eller baddräkt
Hängmatta eller solstol
Brunt eller blont hår (Självklart. Im a blonde?!)
Shorts eller kjol
Linne
eller T-shirt
Utsläppt eller uppsatt hår
Brun eller vit
Att bada i saltvatten eller sötvatten (Haha, säger jag som numera bor på Kusten)
Liseberg eller gröna lund
Sommarsöt eller sommarsnygg
Varmt
eller svalt på sommaren
Soligt eller molnigt
Vattenkrig eller vattenspridare
Cola
eller fanta
Flipflopps eller ballerina
Båt eller husvagn
Somma
r eller vinter
Bada från strand eller brygga
Solbrända killar eller vita killar
Tälta eller sova inne (!).
Jordgubbar
eller hallon

5 / 5 - 2ΟΟ9

Hello everyone!!! ↓
Varit iväg på Familjerätten och grejat med Faderskap & Gemensam vårdnad osv... Hon blev ledsen när hon såg mig - HAHA, tog ca 20 minuter att komma upp för 5 trappsteg, blåste nordanvind gjorde det också så jag höll på att tappa balansen o trilla flera gånger - Himla obehagligt!
Hungriga i magen och jag ställer då mig inte o lagar någon mat i mitt skick så vi åt gotte-mat på Sibylla. Jag tog en "Raggar-meny" Med mos, gurkmajonäs, korvar och en Pucko, men jag bytte ut Puckon mot en Cola istället - I dont like Pucko :-) Därfetfter åkte vi till Jysk för att köpa gardinstänger till Kök och Vincents rum så nu ska äntligen de nya gardinerna upp där.. inte en dag försent!
Så har vi hämtat ut våran nya Kamera vi köpt så nu ska vi äntligen sluta ta bilder med fattiga Mobil-kameror. Härligt! Min ljuva prins ska ha bra Kvaliteé på sina kort!!=)

Nu är jag trött som fasen.. Vincent sover middag så jag ska också passa på, är helt snurrig i huvet för jag fick ta dubbel dos mediciner - Inte alls roligt!! Sen ska vi leka massor och titta på Desperata hemmafruar!
Ska stanna inne nu resten av tiden till Operationen, finns ingen anledning mer att slita sig ut, finns ingen i hela världen som skulle hålla på så här varje dag! Varför ska jag?

Hörs sen!
KÄRLEK


Kvällen!

Sitter och väntar på mitt nya Älsklingsprogram :-)
Mattebooy har varit här och träffat Vincent.. Han blev jätteglad när han fick se Matte - Haha!!! Så vi har fikat och Svärfader var också här & hälsa på... Annars har jag mest legat i sängen & tyckt synd om mig själv typ.
Vi har ätit Tacos men jag hade ingen matlust så det var inte speciellt gott.
Tänker på Operationen hela tiden, är så sjukligt nervös.. Rädd att det inte ska "bita" på mig, får för mig tankar att det inte alls kommer bli bra. Det ska ju alltid vara något med mig, jag förtjänar inte att må bra verkar det som.
Är rädd att man inte ska kunna gå på benet när allt skelett är borta, kan man det? =O Hoppas jag inte behöver gå på kryckor länge efteråt, så trött på att va handikapp. Står att man ska ha en duschpall.. verkar nog som man inte kommer komma i ett badkar då? Kul att ge fasen i & duscha på 3 månar...
Jaja mycket tankar har man, men ska tänka positivt. Det blir säkert bra, jag undrar hur det kommer kännas när jag vaknar upp och dom har sågat i höften... Ne nu ska jag ta fram Choklad och garva till Ballar av stål, lite humor förlänger livet.

Bjuder på några bilder på min härliga son ♥

mammas pööööt.




Hemma-Dag!

Idag kunde man vakna utan en klump i magen, idag kommer dagen gå Galant när min älskling är hemma och ledig!
Jag ligger kvar i sängen i lugn och ro och väcker mitt ben sakta ben säkert till liv medans dom är uppe och sköter Morgon-ruter och sjunger! Så härligt att ha han hemma idag, thank u god!
Dom ska få storstäda idag, jag ska hjälpa till så gott det går. Kanske fixa köket, då kan man ändå stå någorlunda stilla! Nu ska det bli fräscht här igen, blir ju tyvärr inte att man grejar sådär varje dag som man gjorde innan!

Dom ska iväg på långpromenad sedan också och då ska jag passa på att unna mig ett lång och skönt bad.
Annars ska vi inte ut och ränna idag, lillbäsen visar tydligen att han vill va hemma i sin trygga hem-miljö för det mesta =)
Today is a good day!!! :D TJOLAHOPP.

Im fryyysing

Nu är kvällen äntligen kommen! Längtat efter den faktiskt ... Lillen håller på att somna och vi ska strax kolla på Ballar av stål (Web-tv) och äta Dillchips (Muuums, så sugen på det nu)

Det är svinigt jävla kallt, riktigt rått väder ute.. Ska ta fram (Läs, min älskade Sambo=/) ett Duntäcke att krypa under *BRRR* Hoppas ni får en bra avslutning på denna lång-helgen! :-)

(Skulle visat er en bild som min lillasyster gjort, men det gick fan inte *STÖRIGT)

Har det verkligen jobbigt just nu!

Finns det ingen gräns hur jävla ont man kan ha eller? Nej...verkar änna inte så! Jag säger det igen...sån himla tur att han är så snäll min lilla bebe annars hade detta aldrig gått när Magnus jobbar! Har försökt göra det så bra som möjligt för mig själv här idag. förberedde maten så jag inte skulle behöva resa mig så fort jag satt mig, tog med blöjor, mediciner, babygym, leksaker och allt som kan tänkas behövas bort till Tv-rummet. Så här har vi försökt fördriva tiden så gott som vi kunnat.. Pratat, skrattat, sjungit, kramats, tränat nacken, gymmat, och såklart sooovit! .. När han sover är enda gången som jag inte behöver ha sjukligt dåligt samvete. Dåligt samvete för att vi inte går runt i lägenheten och kollar på saker, för att vi inte är ute på långpromenader, för att jag inte lägger mig ner på golvet och leker!
Men han verkar ju väldigt glad och nöjd iallafall och om en stund kommer Pappen hem och då får de gå ut för lite luft , om vi nu inte skulle iväg på middag också! (Jag blir galen av att bara sitta inne trots att jag egentligen varken orkar röra mig eller umgås/va glad mot människor,men jag tror på att inget blir bättre av att stänga in sig. Även om det varit behagligare)
Men självklart behövde jag iväg på Toa när vi väl fått med oss alla sakerna hit, så.. skrika, resa sig... släpa sig bort sakta men säkert med vagnen rullandes med (han blir lite lissen om han blir lämnad själv här ute).. och ja fy fan vilket helvete det är! .... Det är verkligen jobbigt när vi är hemma själva (blivit såhär jobbigt de senaste veckorna) men nu är han ledig några dagar och sen är det inte många dagar till Operation. Hade jag inte haft den framför mig hade jag nog inte pallat mer. Det är bara så jobbigt.. men är ändå glad att jag har tålamod och inte låter mitt dåliga humör gå ut över Vincent.
Vi trallar och är glada - Men innerst inne skriker jag och gråter blod!

('v')

Innan jag blev mamma,
lagade jag och åt varm mat.
Jag hade kläder utan fläckar
Jag kunde sitta i lugn och ro och prata i telefonen.


Innan jag blev mamma,
sov jag så länge jag önskade,
och oroade mig aldrig över hur sent jag kom i säng.
Jag borstade mitt hår och mina tänder varje dag.


Innan jag blev mamma,
städade jag mitt hus varje dag.
Jag klev aldrig över leksaker.
Jag glömde aldrig texten till vaggvisorna.


Innan jag blev mamma,
oroade jag mig aldrig för om mina växter var giftiga.
Jag tänkte aldrig på vaccinationer.


Innan jag blev mamma,
hade jag aldrig kräkts på, bajsats på, spottats på,
tuggats på, kissats på,
ej heller blivit nypt av små fingrar.


Innan jag blev mamma,
hade jag fullständig kontroll över mina tankar, min kropp.
Jag sov hela natten.


Innan jag blev mamma,
hade jag aldrig hållit hårt i ett skrikande barn,
så att läkaren kunde ta prover och ge sprutor.
Jag blev aldrig härligt lycklig över ett enkelt leende.
Jag satt aldrig uppe sent och tittade på ett sovande barn.


Innan jag blev mamma,
hade jag aldrig suttit med ett sovande barn i famnen,
för att jag inte ville lägga ner det.
Jag kände aldrig mitt hjärta krossas i tusen bitar,
när jag inte kunde stoppa smärtan.
Jag visste aldrig att någonting så litet,
kunde påverka mitt liv så mycket.
Jag visste aldrig att jag kunde älska någon så mycket.
Jag visste aldrig att jag kunde älska att vara mamma.


Innan jag blev mamma,
visste jag inte hur det kändes att ha hjärtat utanför kroppen.
Jag visste inte hur speciellt det kunde kännas att mata en hungrig baby.
Jag kände inte till dessa band mellan en mamma och hennes barn.
Jag visste inte att någonting så litet kunde få mig att känna mig så betydelsefull.


Innan jag blev mamma,
hade jag aldrig gått upp mitt i natten var tionde minut för att se att allt var bra.
Jag hade aldrig känt till värmen,
glädjen, kärleken, hjärtesorgen, undret eller tillfredsställelsen
över att vara en mamma.
Jag visste inte att jag var i stånd att känna så mycket ...
innan jag blev mamma.


Lördag men känns som Söndag!

Dåligt med bloggande, I know!!! Vi gick upp tidigt och och bebe, fixade iordning våra dagliga rutiner, lekte lite och sen somnade vi i soffan i typ 3 timmar. Direkt när vi vaknade kom Pälskling hem och direkt efter det kom Linda, börje & Flisan hit från Trollis. Jag fick "springa" in i duchen för dom där lyxgrejerna får man göra när tid finns och man inte är själv hemma. Åkte iväg till Rumpan bar, käka Pizza i solskenet... Hur nice som helst! Hjärtat sov hela tiden.

Jag måste få skryta lite... Vincent har aldrig (hitills) gråtit sådär utan att någonting har hjälpt. Han gnäller/är ledsen bara när det verkligen är något han vill tala om. När han är hungrig, när blöjan är blöt, när han vill ha lite uppmärksamhet.
Annars är han ALLTID go och glad! Han har inte haft ont i magen EN enda gång sedan han föddes, och glad för det är vi självklart.. det kan dom ju inte hjälpa och gud va jobbigt det skulle va att inte kunna göra något!
Utan så fort jag ger han mat/uppmärksamhet så är han knäpptyst. Min lille lille älskling!
Och inatt sov han heeela natten för första gången. Han fick mat vid 23 och nästa gång vid 06.30!
Han rullar även runt från mage till rygg och är hur söt som helst.. han bara flyger över och blir hur chockad som helst.. hihi <3 Jaja ville baara berätta hur stolt jag är över min lille prutt  ! ! ♥

Annars är det mest smärta som präglar dagarna. Segt som fan men så är det!
Nu ska det sovas efter en lååång dag! - Robinson var jäkligt ball idag!
På tal om ball, Ballar av stål är såååååå himla kul! HAHAHAHHAHAHA.

Imorgon blir det middag hos Sväris! Om jag orkar vill säga....
Godnatt nu ska jag drömma ljuvligt, om inte höften från helvetet ska hålla på o väcka mig som vanligt med ett gap:@ Haha! Bye och Tjji ng
Lillasyster myser med Vince my baby Sletenhetens sletenhet. :D Syskonen BÄST, mohahah!

Meducin meducin med detsamma

:D Yeee.. har inte gjort annat än att knaprat mediciner idag känns det som! Har tillochmed tagit mer än vad man får, jag hade inte överlevt annars! Man ska väl för fan få lov att kunna andas iallafall?!

Sooolat sig, vilat i soffan med Vince... sedan kom Papps, Mathildus och Kevin. Magnus åkte till jobbet (Trååååååk).
Vi körde igång grillen med lite olika Kött och Korv .. Tzatziki till och massa andra Mumsigheter!!!

Fått sjukt mycket blommor idag. En från farmor som tydligen gått i Arv i hur många år som helst (!) . Hur nu en blomma kan göra det? Jag kommer väl ta död på den inom den första veckan.
Sedan en annan fin från Farfar och Pappa.
Även en granne här mitt emot  som jag tjötar med ibland kom över med en blomma - Hur gulligt var inte det?! Mer snällhet åt folket. Det gjorde min dag iallafall=)

Umgåtts och tjötat... drog oss ner och skulle sätta oss på Bryggan vid Ån och käka glass. Jag hade alldeles för ont så jag fick sitta kvar i bilen - Men sol fick jag på mig ändå (hade dörren öppen och parkeringen var precis bredvid så tjöta kunde man ändå), så klaga ska jag inte!
Vince har tyckt det varit roligt med besök. Skrattat och tjötat med Moster & Morfar.. Hans lilla morbror var mest tyst när han höll Vincent. Han visste inte att man kunde hålla en bebis och faktiskt prata med honom samtidigt =D
Men allra mest glad blev han när han fick lägga sig i Mammas famn när de skulle åka hem.. log och pratade med mig och la sin lilla hand på mitt bröst och sedan somnade alldeles ljuvligt <3 You make my days, min lille lille PIIIIS !  !

Nu har jag äntligen lagt mig i sängen med värmekuddisen! Ingen mening o sitta i soffan o bara ha ont för skojs skull.
Det är ju bara vi hemma ändå och lillen sover! Ska bli så underbart att bli Opererad. Tänker på det hela tiden, kan ju fan inte göra något just nu utan att vara rädd, måste alltid spänna mig och vara på vakt - Det är inget liv! Men som sagt.. jag har börjat vänja mig - Sorligt men sant!!! Kommer nog va svårt om jag nu inte skulle ha ont sen, att bara koppla bort sådan som gnagt inom en såå länge. Att ta ett steg framåt utan att oroa sig, om någon går förbi.. att inte tänka "nej...akta mig" osv osv osv. Hjärnan präntar in saker som jag tror inte är lika lätt att pränta bort.
GODNATT

1a MaJ

Valborg igår - Vi firade 2årsdag, så skippade mestadels av dagen med Elektronik-stuffs.

På morgonen kom Michaela & Nellie hit och vi planerade lite .. och så åkte vi iväg till Coop och köpte lite fika + att jag köpte lite till den goda maten jag skulle göra till oss på eftermiddaagen och köpte Jordgubbar som vi sedan doppade i vit choklad.
Gick ner till deras altan när vi kom hem och fikade & tjöta, sen skulle hon iväg o hämta sin gubbe så vi satte oss utanför ingången & tjöta med grannar tills Magnus kom hem 10 min senare - Med en ljuvlig röd ros & ett par Guldörhängen med hjärtan på som jag tittat på <3
Fixade i ordning käk = Fläskfile, med lök, champisar, soltorkade tomater med mjölk ,
 AAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
(Detta skrev Vince precis till sin kära moder med foten i ilska innan han däckade)
Creme fraice, sweet chili sås & Balsamico med Färsk pasta till - Mumsss!!
Myste sedan framför en film med lite snacks & dipp.

Den 11/5 ska jag Opereras - Om 1 vecka & 2 dagar..... JAG DÖÖÖR ! ! !
Den 10 läggs jag in på eftermiddagen.
En veckas helvete kvar =)=)=)

Just nu går det knappt alls..på nätterna gör det så sjukligt ont att det inte ens går att andas, ligger heelt blixtstilla.
Jaja nu ska vi göra varma mackor & äta på Balkan och vänta på mina Föräldrar (Baby ska jobba =/)
Hejhejj.

RSS 2.0