Danmark #

Vi hade en helt fantastisk dag igår på båten. (och en timma i Danmark..hihi) Vi åkte fram och tillbaks. Tog ju hela dagen ändå liksom!! Det var jag, Magnus, Vince och Totte (Magnus broder) som åkte. Eddie fick stanna hemma hos svärmor. Han hade inte haft någon nytta av det ändå och bli hängd och slängd hela tiden och då hade det bara blivit gnäll ändå så det var mkt bra gjort av oss. Han vill bara äta och sova och blir han störd i det blir det hus i helvete;) Men Helt underbart hade vi det verkligen.

Hade bokat Frukostbuffé och Middagsbuffé på båten. Vi spelade en massa, handlade en massa.. Vincent lekte en massa! Var skönt att komma hemifrån och bara ha en rolig dag!:D Totte frågade redan idag när vi ska åka dit igen.. Hihihi ! Han vann föressten en GPS också, den grisen.. ;P

Var i Kungsbacka vid 18 igen och hämtade upp vår lilla bebe. Som jag pussade på honom <3<3<3
Var helt färdiga allihopa på kvällen. Barnen däckade direkt och jag försökte sitta vid datan men nickade till hela tiden.

Hade tänkt att bara ha en innedag idag eftersom det var så mkt igår, men vid Lunchtid tjatade Vincent "UT UT UT" så vi gick iväg och lekte ett par timmar !!!
Imorgon är det vardag igen och vi kommer sakna vår älskling hemma.

VÅRT UTELEKANDE IDAG!









BUSIGA!!!


7MånadersDagen

♥GODKVÄLL MINA VÄNNER!

Slänger in ett litet inlägg här mitt i "fredags-myset". Hihi. Vince kollar på Pippi Långstrump och har fått lite Ostbollar. Har tänt massor av ljus och vi har precis hämtat hem mat från Siam Thai;) Gottigt!!!
Var och storhandlade innan. Skönt att ha det gjort.

Magnus är inne & lägger Eddisen.. Han ville ha lite närhet gubsen! ♥ Vince har varit på dagis sin nya tid idag 7.15-12.15 och det var mkt bäättre för honom. Slipper han sitta & vänta hela förmiddagen på att få gå dit när dom ändå vaknar så tidigt + många fler timmar att leka på istället för 2. (och resten sova)

Imorgon tar vi en trip till Danmark. Farbror Totte ville hänga med också. Blir kul för Vince att åka en stor båt.
Inte gjort det sen han var lika gammal som Eddie så det kommer han ju knappast ihåg. Hihi.
Svärmor ville ha Eddie så länge så jag tror det blir så. Är inget nöje för honom att vara med ändå.
Han vill ju liksom bara äta & sova. Blir han störd i det blir det hus i helvete. Så jag känner på mig att jag bara hade fått stå i timmar på båten med en gnällade bäse och en bortdomnad arm av all vagn-vaggande ändå.

Vi åker hemifrån vid 7.30. Båten går 9.00 och så går båten hem 14.00 igen. Så det blir typ fram och åter.
Annars hade vi fått ta 20-båten tillbaks och jag tycker det är lite väääl länge för en 2åring att va uppe till 00. Vi hade varit hemma vid den tiden ungefär. Sen ska man ju inte va föör hård med rutiner alltid. Allra helst inte när man är iväg på resa men eftersom han blir trött redan vid 18-19 så blir det många timmars trötthet.
Hade vart annat om han fått va uppe längre såsom 21-22. Det hade han nog bara tyckt va spännande.
Minns man ju själv när man va liten och man va iväg på nåt kul på kvällarna hur kul man tyckte det var.
Men men nu blir det fram och åter. Det blir en heldag äändå eftersom vi inte lär va hemma förrens 18.30 typ.

Idag blir MAMMAS LILLA GOA EDDIE 7 månader gammal. Älskar dig mer än ord kan beskriva!! ('v')



VID SJU MÅNADER.

Gillar Eddie:
Att titta sig i spegeln, bli buren, när mamma gömmer sig och kommer fram med "tittut", när man kommer skakandes med vällingflaskan, att bita och suga på allt jag kommer åt, bli pussad på magen av pappa för det kittlas så, skratta och le varje gång jag får kontakt med någon, hoppa och studsa i ens knä, ligga nakenfis, kladda med mat, flyga & bli hissad i luften, slå med händerna i bordet, bada, titta på allt storebrorsan gör.. vända huvudet efter honom och avguda det han gör.

Gillar Eddie Inte: Att vara hungrig & trött (då bryter jag ihop som aldrig förr), inte få uppmärksamhet, när mamma eller pappa försvinner utom synhåll, åka bil & när jag inte kommer till ro.

Kan Eddie: Jag kastar mig så fort jag blir nedlagd och lägger mig på magen, sprattlar allt vad jag kan och försöker ta mig framåt. Lägger man ned mig är jag inte kvar på samma ställe sedan. Mams&Paps gissar att jag rullar mig iväg. Sitter ned en liten stund innan jag tappar balansen ramlar omkull. Bära min egen tyngd på benen, gå om man håller någon i handen. Bitas med de två vassa bissingarna.

Äter Eddie: Dricker ganska mkt välling. När jag vaknat på morgonen är jag inte särskilt hungrig direkt utan efter 1 timma blir jag sugen på en flarra välling 200mg. På förmiddagen hinner jag även med en liten portion med gröt. På eftermiddagen får jag middagspuré och ibland fruktpuré till efterrätt. På sena eftermiddagen får jag ibland en portion gröt till om jag inte dricker "Godnatt-Välling" när jag somnar som är lite tjockare än den vanliga. Utöver "mat-måltiderna" får jag välling efter behov. Oftast när jag ska somna, annars kommer jag inte till ro.

Sover Eddie: Jag vaknar vid 5.30-06.00 varje morgon. Orkar ofta inte vara uppe längre än 2 timmar åt stöten. Vid 7-7.30 brukar jag ta en liten nap på ungefär en halvtimma.
När klockan närmar sig 10 så vill jag ta en längre sovstund. Helst på 1½-2 timmar. Har jag inte sovit klart blir jag missnöjd. På eftermiddagen har jag ofta svårt att komma till ro. Somnar kanske en liten stund på någon halvtimma men det räcker inte så vid 17-18 tiden är jag helt slut och blir gnällig så jag måste somna vid 18-18.30 för då är jag arg och vill bara få somna. Då sover jag hela kvällen och en bit in på natten. Brukar vakna en gång vid 2-3 och vill svepa en flaska men somnar genast om och sover till 5.30-06.00 som sagt.
Mamma och pappa tycker det är skönt att få egentid på kvällarna.

Har Eddie klädstorlek: Jag kan fortfarande ha stl 74 men mamma har börjat ta på mig storlek 80 även om det är lite stort för det är skönare att ha lite pösigare kläder på en liten bebe som mig än när det sitter klistrat och man inte kan röra sig. Urk.

Är Eddie: En väldigt glad liten kille som älskar när man pratar med mig och ger mig uppmärksamhet.

Öppna förskolan

GODMORGON!! Snart tar vi bussen till Öppna förskolan & möter upp Malin & lilla Stina där.. Vidare till Tandläkaren för att se hur många hål som behöver renoveras. Minst 5 skulle jag tro ;)=(

M a m m a - t r ä f f . . .

Vi skulle varit på dagis 7.15 idag (Vincent har nya tider från 7.15-12.15 istället för 9.30-14.30.. Annars hinner han bara leka någon timma innan det är sovdags och sen ska han hem. Och han vill inte sova på dagis längre och då får han leka en timma och sen sitta & leka själv medans de andra sover.. Så nu får han leka i 5 timmar och sen sova hemma. Mkt bättre. Dom vaknar ju ändå så kl 06.00 när Magnus åker till jobbet.)
När vi skulle ut och slänga soporna stannade våran granne förbi & sa att dagis var stängt. Gah. Tur man har koll på läget då. Vincent blev lite besviken men han är alltid lätt att leda bort så vi gick hem & åt frulle istället.

Vid 10-tiden ska vi gå hem till Våra vänner Michaela & Nellie. Blir Mamma/Barn-träff hos dom idag så då får han ju massa lek ändå =)=)

Eddie såg lite blank ut i ögonen förut och mkt riktigt hade han 38.5. Vi går iväg en stund ändå. Feber smittar ju inte och när han är så liten är han ju stilla vart han än är!!

MAMMAS PRINS


ANDRA PRINSEN .FEBRIG.

SPENSHULT

Hade en tid igår på Spenshult (Reumatiker-sjukhuset) - Det är nu 2 år sedan jag fick min höftprotes så det var dags för en ny röntgen och ett återbesök med min OperationsLäkare.

Vince skulle till Dagis och Magnus tog ledig så vi åkte dit tsm med Eddie!! En resa på 14 mil bara dit :)
Det väckte väldigt starka känslor hos mig att komma tillbaka dit. Det var överlägset den värsta perioden i mitt liv . Ser ut som ett "internat" mitt ute i skogen, ute i ingenstans. Men sjukligt vackert. Det är bäckar som forsar runtomkring, skogar, småhus och växthus.

Vi knallade först bort till Röntgenavdelningen.. Jag blev mkt väl mottagen. Dom hade väntat på mig, och var väldigt glada att se mig (Jag var mkt omtalad där borta.  Pga jag var så ung, när jag var gravid & invalid samtidigt, när jag fick en höftprotes med en 3 månaders bebis). . . Dom frågade ut mig om hela mitt liv och tyckte jag såg såå fräsch ut. Det var ju kul att höra.. Hihi=)

Denna gången var den inga konstigheter att komma upp på röntgenbritsen.. Jag slängde upp benet alldeles stolt för att visa upp dom.."-Ojojoj. Blivande gymnast eller?", frågade dom. Hahaha, inte riktigt kanske men vem vet;)

Så tog dom ett par bilder och skickade över till läkaren. Vi hade en halvtimma kvar innan tiden till läkaren.. Så vi gick ut i den vackra naturen och promenerade lite. Jag har aldrig kunnat gå när jag har varit där innan så det var så skönt att få kunna göra det. Jag mindes nämligen hur avundsjuk ja var på de äldre 70+arna som kunde vara ute och spatsera dagarna i enda och inte jag!!

11.30 hade jag tog hos min underbara Christer Olsson. Han blev också så glad och se mig , tyckte jag såg fräsch ut och väldigt chockad över hur bra jag gick. Det var nog ingen som trodde att det någonsin skulle bli bra när benet stod rakt ut släpandes efter mig med kryckorna eller rullisen och höften som var helt skev. Han trodde inte det, kom det fram sedan.
Där fick du :Þ . . . På hans skärm syndes min röv. (Pinsamt för han är ändå en mkt stilig läkare Hahaha), det var det enda jag tänkte på iallafall. Men det va ju såklart höften den gällde. Var änna nervös när han började prata.

Men han berättade att när en höftprotes börjar släppa så blir det en svart streck runt protesen och runt mitt var det bara vitt.. 3 månader efter operationen så var det helt genomskildigt och nu var det vitt. Så det betyder att protesen har växt fast bra..=)=) Så vi tjötade en stund.. han tog tag i mitt ben på britsen och drog det åt alla håll och frågade om det gjorde ont men det göööör ju inte det... Hihihi. Gjorde bara ont i bäckenet då men det är ju en annan visa;)

Fick en återbesökstid om SEX ÅR. Fatta att jag kommer va frisk i 6 år utan att springa dit..Går ju såklart till min mottagning om mediciner osv och om jag får ont i ryggen o så men inte om den förbannade äckliga höftens skull. Skulle jag få ont där ska jag givetvis dit direkt. För det ska aldrig göra ont i en höftprotes för då är något fel!!

EN VÄLDIGT HÅRD TID I MITT LIV.
FÖR TVÅ ÅR SEDAN.











Britax Hi-Way II



Idag fick vi även tummen ur att köpa en större bilbarnsstol till Eddie eftersom han suttit lite inknödd i Babyskyddet den senaste tiden. Eftersom det inte går att ta ur airbagen där fram måste han ha sin stol bakom passagerarsätet där Magnus sitter så vi fick ta en av de minsta på marknaden men den verkar väldigt bra så vi är supernöjda. Även om Magnus får sitta lite trångt där fram ändå... Nu hoppas jag att Eddisen kan tycka det är lite roligare att åka bil också när han får komma upp lite och inte sitta så inknödd. Nu skriker han oftast från att vi startar tills vi kommer fram. (Om han inte somnar. Men det hinner han ofta inte få ro till korta sträckor inom stan)

Frukt&Grönsaksgrej.



När jag handlade tidigare idag så hittade jag äntligen en sån här. Har länge tänkt att köpa en då jag tänkt att det skulle vara mycket uppskattat av min lille bäse. I den påsen lägger man i hela bitar frukt eller grönsaker och så suger bebisen i sig det utan att gå in stora bitar i munnen. Och Oooom han älskade det. Han fick banan i idag och han blev helt vansinnig när han sugit i sig allt så mamman fick skynda sig att hämta mera. Hihi.
Hmm.. Vet inte vad dom heter riktigt bara!!

Aug. 20, 2011

Badet var väldigt uppskattat. Vincent älskade "Djungel-lagunen". Vi har vart där massa gånger innan men det är ju alltid olika vad dom tycker i olika perioder och nu när Vincent är ännu äldre är allt roligare också.

Eddie vet jag inte riktigt vad han tyckte.. Hihi, han stirrade på som vanligt!! HIHIHI GOOOSEN!
Han var med i mitt omklädesrum och Vince med Magnus. Man får dela upp det så att säga. Vince har hänt med mig hela veckan nu så han ville va med fassannn !!:D

Han inte blivit någon vila för Vince idag och Eddie har inte sovit sedan badhuset så han däckade för en liten stund sen här. Ska alltid va så enveten med att inte somna på eftermiddagarna!! Magnus ligger och läser för Vince. Han är också helt slut. Jag också. Hahahha, men jag ska tvinga mig & va uppe eftersom det är min sovmorgon imorgon och jag ska sova till typ 11.00 :)

Nu. Chirre. Dirre. Choklad. Cola. Film.


Åby Badet

GOD MORGON!!:D

Det är alltid härligt att vakna upp
och veta att det är helg. En aningens för tidig tid för min smak men imorgon är det ju min sovmorgon... Solen lyser faktiskt idag. Får man lite extra energi av.

Idag är planerna att åka till ÅbyBadet i Mölndal hela familjen!! Dels för att det badhuset är mkt roligare för Vincent med äventysbad + att dom har en jätte varm bassäng så att Eddie kan få premiärbada. Att han inte fått bada ännu är skamligt!!! HAHAHAH. Vincent gjorde sin premiär vid 3 mån.

Tydligen får man inte ha köpt badblöja med sig längre utan måste ha badbyxor med inbyggd blöja typ..Tur vi har så många goa vänner runtomkring så Eddie ska få låna Freya's med spets på.. Hihihi, så söt han kommer va!!

När vi kommer hem blir det att laga en god Lördagsmiddag!

BEBIS-VINCENT 3 MÅNADER NÄR HAN OCKSÅ HADE PREMIÄRBAD I ÅBY!!!<3


 


HEEEEEELG !!!

Äter frulle med min stora goa kille. (den lilla sover igen..hihi) Han längtar till Dagis som vi ska till om en stund!! Då ska Eddisen få lite egentid med mamman.. Stackars lille, han bara ligger på golvet o gör inte mkt väsen av sig så han nästan glöms bort pga av den andra illbattingen här hemma♥ Haha. Mammas bebibus. Så vi ska träffa bebisarna på Öppna förskolan!!:D Sen kommer pappan hem tidigt och vi ska göra helg tillsammans....♥♥♥








you never know how strong you are until being strong is your only choice




.

.


Ny vecka Nya tag

Regnet har verkligen forsat hela kvällen igår & natten. På flera ställen i Kungsbacka är det stora översvämningar. Allra helst under broar & i min jobbarkompis kvarter är det flera som fått hinka ur hela sitt vardagsrum i deras hus & källare med vatten. Det är typ kaos inne i stan.

Bröllopet i helgen. Bröllopet ♥ Det finns inga ord för att beskriva vilken magisk dag det var. Kan inte ens försöka förstå hur underbart det var för sjäva brudparet!! Allt var verkligen helt perfekt. Massor av quiz, lekar, tal, sånger, överaskningar & dans långt in på natten. På morgonen dagen därpå åkte dom på en 2veckors Smekmånad i Grekland! Dom läär ju ha det gött alltså. Iallafall i varandras sällskap. Så fina som dom är mot varandra!:D

Lämnade Vince på Dagis för en stund sedan. Han har bara hunnit vara där 1 dag sedan sommarlovet eftersom att han fick så mkt feber förra veckan. Gud va han längtade imorse. Och tydligen har någon fyllt år på dagis för han säger hela tiden "-Fylla åj jag med Dagis" "-Incent födelsedag" . . . Hihi * Sötpruppen!

Jag & Eddisen tog en prommis. Han njöt i stora drag. Funderade på att ta ytterliggare en promenad med honom till Öppna förskolan - Babyöppet men dom öppnade inte förrens senare i veckan så vi får ta det på Fredag istället.



                    

BRÖLLOP 13/8

Hallååååjjjj...
Ganska tråkiga har de senaste dagarna varit om jag får säga det själv.
Att bara sitta inne från morgon till kväll får mig att känna mig såå deppig & som en sjukt dålig människa!!!

Vince har ju fortfarande feber. Så därav har vi haft några inne-dagar. Idag låg den iallafall på 38.4 istället för 39.7 så det är ju en liten bit i rätt riktning.. Oavsett febern så ska barnen ändå få åka till Mormor & Morfar idag.
Känns väl lite sådär iochmed feber. Men dom har haft småbarn i över 20 år så jag oroar mig inte alls. Skickar ju med termometer + suppar.. Mormor skulle köpa massa festis och glass & gå upp på nätterna & ge han dricka.
Jag vet att dom är precis som jag om inte nojjigare, så dom kommer få det bra där över helgen.

Det är föressten första gången någon av barnen är borta mer än 1 dag, och det är med lite blandade känslor.
Men jag är i en "slut-körds-period" så jag ska inte sticka under stolen med att det ska bli sjukt skönt att bara få rå om sig själv, bara bry sig om sig själv/göra ingenting, och så sova hur länge man vill utan att bli väckt hela tiden.
Och allt detta är bara bara bara för att jag vet att dom är hos mina föräldrar, jag vet hur dom har hand om barnen och hur kul dom har det där med dom och Kevin&Mathilda. Framför allt att jag vet att mina föräldrar ÄLSKAR att ha barnen där, dom gör det med kärlek och det är ingen börda alls. Det är så skönt & viktigt att man kan slappna av när man väl är barnlediga.

Men ingenting ska vi ju inte riktigt göra imorgon. Då ska vi ju på Magnus syster Charlotte's bröllop inne i Gbg. Kommer bli ett stort bröllop och vi ser mkt fram emot det. Kunna sitta i flera timmar, utan att springa efter barn och bara surpla Champanje hela natten, och veta att vi kan ligga i soffan båda två hela dagen imorgon och bara mysa med varandra & få tid för varandra innan barnen kommer på eftermiddagen.

Ska faktiskt bli mkt mkt skönt!!!:D *Hemska mamma* ((Tur att vi ska hitta på något imorgon för känner jag mig själv rätt hade jag bara tänkt på barnen annars och nästan bölat och vilja ha hem dom.. När Vince skulle va borta hos dom 2 dagar sist ringde jag dit och bölade och sa att han fick komma hem dagen efter. HAHHA LÖJLIG. YES)


Frillesås (Skulle publicerats igår, 9'e)



På förmiddagen idag hade vi en inbokad dejt
med min Vän Emma & hennes lilla bebbe Alina (2 mån)..
Så jag & småkillarna tog bussen till Frillsås, ute på landet där hon bor. Har fått ytterliggare en hemsk inflammation i ryggen men det hjälper ju inte att sitta hemma heller.. Babe fick hämta ut morfin förut så nu är det bättre såklart!!!

Vi umgicks så gott det gick.. Alltid är det något med 2 barn liksom. Hihi! Men såå kul att träffa henne och lillen... Kul att umgås med andra föräldra-lediga och kul att se bebberna ihop.

Vincent somnade hos henne och när han vaknade var han GLÖD-HET, så vi tog tempen och han hade 39.6.. Stackars lillpruppen!! Vi har extrem tur med sjukdomar här hemma (förutom min. Haha).. Tror inte han vart sjuk alls på säkert 1 år, förutom vattkopporna men då hade han ingen feber. Så nu tycker jag så synd om honom och blir nojjig..

Bäddade ner honom när vi kom hem och gav honom massa glass så imorgon blir det inget dagis utan bara soffa, täcke och massa filmer!!!

     


HOPPETOSSAN

Idag har Mamman och Eddan fått många timmar tillsammans. Bara jag & han.
Tittar man på honom skrattar han, pratar man med honom skrattar han ännu mer och låtsasskrattar man så dör han typ av skratt.... ♥ Sååå gosig så man bara kan dö. Snuffa in sig i hans goa väldoftande babyhud och bebiveck♥ Han har blivit en riktig Hoppetossa. Han ska bara Hoppa hoppa hoppa. Hela tiden. Sötpruppen !!!!
KÄRLEK TILL TUSEN. . . . .



21:09

Vilken underbart härlig vecka vi haft tillsammans hela familjen när alla varit lediga och samlade hemma...
Så mysigt och så skönt när man är 2 med allt. + Sovmorgon varannan dag är inte helt fy skam det heller.
Inte ofta man får det såå många dagar på en vecka. Ofta en varsin dag på helgen liksom.

I fredags skulle vi fira Svärfar som fyller 60.. Så vi lämnade barnen hos Svärmor på kvällen tillsammans med deras kusin Leo, och begav oss hem till Svärför för maaaassa god Tapas, Champanje, Rosé och Corona... Tillsammans med Jocke, Sofia, Charlotte & Jimmy..

Efter någon timma hade han bokat bord på The square. Jag tog ett säkert kort och åt: Fläskfilémedaljong med pommes och Bea. Älskar hemgjord Bea. Och tur att jag valde det för jag fick mest mat av alla. Hihi. Vi drack nåt glas vin och sen åkte vi hem till Svärmor och barnen och sov där vi också.

Dagen därpå åkte Svärmor med gubbe iväg på Golftävling så då var vi kvar i huset hela dagen för att vara hundvakter.. Jag fick väldigt ont i ryggen så jag fick ligga och vila ett par timmar. Magnus grillade, och sen tog vi bussen in till stan för att hämta bilen och hämta ut lite smärtlindring på apoteket till mig så åkte vi hem och myste och jag tog min värmekudde på ryggen.

Idag fyllde barnens kusin Leo 3år gammal så det har vart kalas för honom. Ett väldigt lyckat kalas med massa barn, grillad korv, tårta och fiskedamm. Tror Vincent tyckte det var väldigt kul. Han provade Leo's Eldrivna bil han hade fått;)

Är väldigt mkt som händer just nu. Allt på samma gång. Hihi. Först dop för Eddan, sen svärfar 60, sen leo som fyllde, bröllop till helgen och snart fyller magnus 30 ;-D Haha. Gamlegubben min♥

Nu blir det film: Trust. Imorgon börjar Dagis för lillemannen igen efter Sommaruppehållet. Tror han tycker det kommer bli kul, och skönt att kunna få lite extra tid för Eddan. Han glöms lätt bort ibland den lilla prutten!!<3



SÅHÄR SOMNAR JAG SOM ALLRA GOAST....:-)<3

Some Info ;)

VI PASSAR PÅ ATT NJUTA FÖR FULLA MUGGAR här hemma nu när Älsklingen har semester denna veckan!!!
Kunde inte haft det bättre med strålande sol varje dag. Vi har hängt vid stranden & havet hela veckan.
Vincent är som en liten fisk och ligger på sanden i vattnet hela tiden utan att gå upp... Han lullar runt på stranden och pratar med andra barn, gräver i sanden, äter glass Osv. Eddie ligger i skuggan och njuter av att det fläktar så härligt på honom.. Dom 2 små bissingarna som är på väg upp är sååå söta.

Vinceent är så himla rolig nu för tiden. Han pratar heeela tiden. Säger sjukt roliga saker. Blivit en riktig mammagris också. Sooom jag smälter. Kommer och smeker mig i håret, ger mig kramar och pussar jätte ofta helt självmant... Då känner man sig verkligen älskad. Han är en väldigt känslig kille just nu som behöver mycket bekräftelse och kärlek! Kommit in i en sådan period nu så att han är rädd för mycket och har mkt tankar på "hemska saker" så som spöken och sånt som skrämmer honom..Han säger ofta "Ja äj jädd mamma", och på kvällen när han ska sova så försöker han övertyga sig själv typ: "-Inte jädd" "-Inte jädd" "-Inte jädd".
Stackars mammas lillkille ...

Han är fortfarande helt blöjfri dagtid. Så himla duktig. Han säger till hela tiden när han är kissig eller bajsenödig.
Då går han in i badrummet, drar ner kallingarna, sätter sig, häller i det i toan och spolar. *Väldigt stolt Mami*.
På morgonen är blöjan nästan torr så han behöver kanske inte den på natten heller egentligen. Men han blir väldans glad på kvällen när han får ha på sig blöjan så jag tänker inte ta det ifrån honom än. Vad ska man stressa för liksom? Skynda långsamt..

Blivit väldigt brunbränd och fått mkt färg denna veckan och det är härligt. Innan stranden idag åkte vi och bytte ett smycke Eddie fick på dopet till ett annat och så hade jag fått en lapp på posten om att hämta ut Libero-paketet från 6 mån på Lindex så det gjorde vi också.. Mycket kul där i =)=)

Eddisen är också sååå go och gla´... Han är så himla glad och lycklig så fort man pratar med honom. Man blir såå lycklig varje gång man bara tittar på honom ens.

Jag bara ääälskar mina killar så gränslöst mycket!!! Vad vore livet utan dom?
Ska försöka uppdatera lite bättre.. Men jag verkligen njuter av min familj och av sommaren nu.. Blir nog strandhäng resten av veckan också om det blir fint väder. Man måste passa på varje dag för man vet aldrig när sista Soldagen är ju...

Nej nu ska jag ta mig en kvällsCigg som jag gör ibland när ungarna lagt sig. Jag tycker liksom att jag förtjänar det efter mina hårda dagar. Haha. På kvällen är det min egentid liksom.. En cigg och ett glas iskallt cola på balkan . Lugn och ro med bara mig själv. Sitta och ringa runt lite. Så mycket begär jag liksom. Hahha.
Men det är min "heliga tid" Så skönt att barnen sover hela kvällarna så att man får den egentiden. Annars hade man nog inte orkat=D

Ska smaska lite choklad också och somna i sängen framför Tvn tänkte jag. Vi har ju sovmorgon varannan dag nu när Magnus är hemma.. Man mår såå gott på kvällen innan man vet att man har sovmorgon. Ska sova till 10-11 imorgon.. JIPPI !!!

GODNAAAAAAAATTTTTT. . . .

Sol, bad & Krabbfiske

VARIT EN FULLSPÄCKAD DAG.. Har ju vart en otroligt varmt så vi åkte till Vita Sand i Åsa för Sol, bad & Krabbfiske ;) Parasoll & Babygym till Eddisen så där ligger han sååå gött när det fläktar. Man tror alltid att dom blir varma precis som vi men dom är ju faktiskt i skuggan hela tiden + att det blåser så han va t.om jättekall när jag kände på honom så jag fick lägga på honom en filt.

Vince busa gärnet.. skulle springa längre & längre bort i början men sen lugna han ner sig när vi klättra i berg jag  han (Jag fick gå på tå med högerfoten för i går rispa jag upp foten så det är helt uppfläkt typ.. man kan se in under huden..bläää..så det gör ju såklart svinont varje steg jag tar..tror det fastnade ett sånt där jätte vasst långt blad mellan foten & flipflopen när jag gick så det bara rann blod över hela foten). . så där plocka vi upp massa stenar & kasta i vattnet. Hans älsklingssyssla...

Sen gick jag & la mig och disskuterade med Eddie & dom fiska krabbor !! Hängde där hela dagen i princip.. Åt glass sen gick vi till Cafeét och åt Korv med Bröd och lekte på lekparken som ligger precis vid havet. Det är riktigt idylliskt.

Blev lite för mkt för Vince i slutet som inte sovit middag och haft så mycket hela dagen så han grät och grät. När vi kom hem gick han också på tå med ena foten precis som jag och sa "ont" och då hade han ett sår under foten han också.. SÅ han ville bara sitta i soffan eftersom det gör ont när han går, stackars lillprutten!!!

Vi grillade lite när vi kom hem & åt Tzatziki med feta-Sallad till.. :)
Nu blir det lugn och ro framför "Unfaithful" som kommer på tv9 kl 21 och se fram emot sovmorgon imorgon.. Såå skönt att han ialf fick en veckas semester...

Jag på Möhippan i lördags.. Ganska dragen om man säger så. Ser helt psyko ut. Hahhaha =D

<3

DOPET GICK EXEMPLARISKT. . . Han skötte sig sååå fint lill-pruppisen !! Sa inte ett ljud på hela tiden. Bara stirrade gärnet som han alltid ska göra när han ser chockad ut ;) Han är ju som nöjdast när han får vara i någons famn så att säga.

Faddrarna fick hålla honom. Jag läste en barn-psalm och sedan fick han vatten på sitt lilla huvud. Hihi. Var ett vääldigt snabbt & smidigt dop ändå;) Vincent kom fram & klappade på honom, pussade & kramade ♥

Gick vidare till församlingshemmet där det bjöds på Mat & Tårta + presentöppning. Måste tacka alla släktingar för all hjälp på dopet med framställning, bortplockning, disk och allt annat.

Under dopfikan så hade jag & några tjejor bestämt att kidnappa min blivande Svägerska charlotte för Möhippa. Hihi. Så vi öppnade champanje utanför församlingshemmet och åkte vidare för att Charlotte skulle få rida & gosa häst. Vidare till hennes kompis i Gbg för mer Champanje & tilltugg.. så Charlotte fick duscha & göra iordning sig. Sen drog vi på Linedance. Sjukt kul, men vaaaaarmt. Sen fortsatte vi till Joe Farelli's för mat och parapldrinkar. Sen till Liseberg & kasta in henne på Gasten.. (Hon älskar spöken, zombies Osv) & sist men inte minst till Gretas (Gaybar)... Dock så var jag ju lite ovan. Inte riktig i deras tempo.. Så att börja med alkohol vid 15 så var jag ganska seg vid 23 så efter Gasten kunde jag inte hålla ögonen öppna & va tråkig & åkte hem.. Jag & 2 till.. Somnade typ på Pendeln. Hahaha. Då kände jag bara "Aldrig mer uut".. Men jag har la blitt en trökig kärring.. Tycker det är kuligare att grilla med vänner hemma & dricka drinkar. Även om själva Möhippan va sjukt kul såklart.. =)=) Så om 2 veckor blir det Bröllop !!!














RSS 2.0