M m m m


Imorgon bär det av.

De har fixat runt där borta så vi får eget rum och får komma redan imorgon, härligt!
Dock hinner inte Magnus få ledigt så fort så mamma följer med mig och Vince denna veckan så får Magnus va med de andra veckorna! Det blir så bra det också, finns ingen som kan barn/bebisar så bra som min mamma, tycker ju jag iallafall... hihi! Så det är inget jag oroar mig för direkt.

Hon kommer ikväll, så ska vi äta tacos osv så åker vi med sjukbil dit tidigt imorgon bitti.
Tog blodprover på mottagningen idag som skulle skickas dit och så får jag amningsstoppspillret när jag kommer dit.
Träffa läkaren imorgon så jag får börja med en helt ny medicinering, få kortisonspruta osv osv. Skulle göra Magnetrönten där borta också, träffa ortopeder Mm.Kommer träffa sjukgymnast varje daf och träna med henne och i bassäng. Blir super!
En mindre bra sak är att det kostar 350 kr PER NATT för de anhöriga att va med, hmm... det blir inte en billig resa!FAN!!

Jag var hos sjukgymnasten 45 min förut och då hade Vince vart lite ledsen med Magnus.. och när jag kom sov han men när han vaknade så blev han suuuuperglad och skrattade jätte mycket när han såg mig.. ÅHHHHH han kanske saknade mig, usch de ska inte va utan sina mammor i början! Mamma ska aldrig mer va utan dig<3 BUHUUUU! Så underbar!

Tar iallafall med mig laptopen så jag kommer väl blogga ändå, lite kul ska man väl få ha där borta! Det är ju bara pensionärer som har såna här sjukdomar (Och jag) så det lär ju inte finnas mycket att underhålla sig med när man är ledig från schemat! Helt underbar natur är det runt om där iallafall så bllir väl endel promenixer för mamma och vince!
Mitt ute i urskogen ligger detta, ha ha ha ! Ett litet samhälle utanför Halmstad som heter Oskarström. Mysigt med små byar :-)

Nä nu ska jag tvätta massor så vi har kläder med oss och börja packa! Hejhej

V i n c e n t, ord räcker inte till ....... ♥
 

Lugnet före stormen.

HA HA HA HA - Fy fan va mesig jag är, jag riktigt skäms!
Är iallafall en riktig tråkig och seg och deppig dag idag =/ Men kanske behövs om det blir en fullspeckad vecka / tid framöver? Lillälsklingen somnade i min famn och jag somnade jag också, så vi sov ihop så mysigt här i soffan så!

Skulle åkt till Troollis men Mammsen va förskyld och ont i halsen så det vill vi inte riskera att Vince blir sjuk.
Mitt allt<3

Nått gott idag iallafall. Ska bjuda på mitt recept :

4 laxfiléer
2-3 dl grädde (visp eller matlagnings-)
en påse färsk babyspenat (ca 150 g)
finriven parmesanost
salt och peppar.

Lägg spenaten i en form och lägg på laxen.
Lägg över grädden, salta och peppra och strö rejält med riven parmesan över alltihopa.
Gratinera i ugn, 225 grader i ca 15 minuter eller tills osten fått "fin färg".
servera tillsammans med rostad potatisklyftor och sallad.

Ni glömmer väl föressten inte Sanningens ögonblick ikväll?
Så roligt.. Programledaren ställer olika pinsamma frrågor till personen så ska dom svara ärligt..
kollar dom med lögndetektortest. De anhöriga sitter bredvid o kollar på.
Oftast så gör de bort  sig totalt, och sånt fullkomligt älskar ju jag!
Ha ha ha . Skadeglädjeeee är den sanna gläädjen!


Jag älskar dig dig dig

Min älskade bebis är perfektion ända ut i fingertopparna ♥
Allt annat bleknar i jämförelse! ♥



JAG ÄLSKAR DIG

AAAAAAAAJ (!)

MINA BRÖST SPRÄNGSSSSSSS. Två stenhårda meloner med massa klumpar i.
Gå o pumpa fooooort , orka få mjölkstockning på allt liksom.
Byeee

I use to ruuuule this world

Nu har vi sjungit "i ett hus vid skogen slut", "bäbä svarta get, va de du som sket?" "mammas lilla fisjompa, fisjompa, fisjompa...mammas lilla fisjompa.  Askidaskidaaaa"...Om och om (och om och om och om) igen...och det var sååå joligtttttt och spännande.

Färgat håret precis så har i eftermedlet ett par timmar så det mjukas upp lite, nu lär jag väl tappa ännu mer hår men allt slitenhet är borta så det är gött iallafall.
Magnus har gett han ersättning igen och det funkar ju så bra så!!!

Funderar på att göra ett par pannkakor, ska ju inte va på middag förrens 17. Lär ju bli vrålis tills dess.
Vince får träffa Leo - Det blir kul! Leo leo leo leeej <3

Morsan o ÄlsklingVince på middag hos gammelmomor. Haha, han har haft på sig dessa kläder TVÅ gånger och blivit fotad båda gångerna, så han har FLER kläder. Hahaha  världens finaste killar.

emsiss

Älsklingen sov ända till 10 idag, jäkligt gott för mamman! :-) Vaknade bara en gång inatt kl 03 för mat.

De på Bvc tyckte inte jag skulle vänta med att trappa ner  amningen osv ,utan att jag skulle sluta direkt. Viktigast att jag blir bra, men jag sa ändå att jag tar denna helgen o trappar ner så jag skulle byta varannan måltid mot ersättning och på måndag får jag en medicin som stoppar upp amningen.
Hitills har det gått jätte bra, han tittar lite konstigt när han får flaskan men sen surplar han i sig som det lilla matvrak han är :) Hihi, brösten gör jävligt ont och blir sprängfyllda så jag får tömma dom när de är som värst men inte i onödan för då hålls produktionen igång. Fast spelar la ingen roll om jag ändå får en medicin som stoppar det.
Ingen rolig visa, jag som älskar o amma (vi har så mysiga stunder).. och känner mig usel rent ut sagt, men jag är ju uslare om jag inte kan ta hand om honom! Ska iväg o köpa de bästa flarrorna osv iallafall.

Magnus och Vincent är ute på promenad.. skulle gå till Coop o köpa hårfärg o lite annat. Änna på tiden, mitt hår se för jävligt ut rent sagt. Har klippt bort allt de slitna nu också. Jag ger mig knappast ut på äventyr till frissan för o få bort topparna, inte i dessa tider. Men ska ta en helronovering av huvet sen när det blir bättre.

Läkarna från Spenshult ringde igår eftermiddags och dom ska placera om rummen där borta så får vi nog komma redan i veckan nu. HÄRLIGT + att jag nog kan börja med de medicinerna eftersom jag slutar ammningen. Götttttt!
Det kan väl bara bli bättre =) Undra varför de visat förändringar på längryggen också, hon tryckte där på igår och då kändes det faktiskt endel och det har jag aldrig tänkt på. Och nu känns de som de gör ännu ondare i höften bara för att jag vet att den är förstörd. Ha ha ha! Läkarn ville skriva ut ren morfin men jag tycker inte det känns bra när jag har en liten bäse att ta hand om! Får väl se, det är så jävla mkt bekymmer.

Ikväll ska vi ge oss iväg på middag, vi är bjudna på middag varenda helg typ =P Imorgon kanske vi åker till mamma en sväng.. Hon vill ju träffa Vince o de kanske inte blir på ett tag om vi ska iväg på vistelser!
Nej nu ska jag passa på att ro om mig själv i badrummet o dunka musik medans favvisarna är iväg.
Hörs sen!       -      Tack för alla fina kommentarer, betyder maassor! (v)

Åh, äntligen händer det något!! :D

Jag är så glad nu :-) Äntligen kommer man dit och hon (läkaren) förstår själv att det måste hända saker nu - SNABBT!
Äntligen blir jag inte bara hemskickad och någon säger "Ses nästa månad". Men som sagt nu är jag inte gravid längre så nu går det att fixa åtgärder, men jag trodde verkligen inte någon skulle hända ändå.. eftersom detta alltid varit såpass "ovanligt" och dom aldrig vetat vad dom ska göra.

Men röntgen visade iallafall att höften var helt förstörd (och jag är glad på sätt och vis, för hade det inte visat något konstigt..så hade de heller inte vetat va de skulle göra), allt brosk i höften var borta pga lååång pågående inflammation.Så det är inte konstigt jag har sån smärta. Men skönt att fått de konstaterat. Det visade även förändringar i ländryggen på höger sida =O
Så vad gör man då?

Jo jag ska prata med de på Bvc nu (de ska ringa upp mig idag) och se hur man gör när man trappar ner på amning (så ledsen =/ det enda goa han har, lilla tutten *gråter* snyfttt) för att få sluta helt. Äter maxdos på smärtlindring och antiinflammatiorisk redan utan något som helst resultat så ska börja med nån biologisk reumtatisk stark medicin för att se om de stoppar något. Nästa vecka ska jag dit för blodprover & kortisonspruta i höften och ljumsken med ultraljud.
Hon skickar även idag en akut-remiss till Reumatikersjukhuset (Spenshult) i Halmstad för inläggning i minst 4 veckor.Magnus och Vincent får följa med dit och bo på anhörighotellet. Där ska jag (om smärtlindringen funkar, men det måste den på ett eller annat sätt) träna träna träna upp musklerna eftersom de blivit förkortade när de inte har används. + träffa ortoped för samtal om ev höftbyte/höftprotes.
De vill dra ut så länge som möjligt på höftbyte ifall de går att åtgärda på annat sätt, men jag tänker inte sitta här lika dålig och bara vääänta medans tiden går och ingen förändring sker. Jag frågade om de kunde neka mig detta och de kan de inte eftersom jag är såpass dålig, de kan ju liksom inte bli värre än så här.
Därför måste jag träääna upp musklerna.. för musklerna run höften måste va i bra skick innan byte för att de ska bli så bra resultat som möjligt. Man kan bli bra igen på typ en månad efter operation och helt smärtfri sa hon! Hon ville skicka mig dit redan på måndag men de kanske dröjer nån vecka till.. får väl se!
Hon skulle skriva lååångt läkarintyg till Försäkringskassan så jag förhoppningsvis kan få handikappsersättning.
Det kostar stooor summa att va sjuk, denna inläggningen kommer bli allt annat än billig. Men kuratorn skulle se om de går att fixa nåt slags bidrag så att de slipper betala, vi gör ju inte detta för skojs skull liksom! Och prata med f-kassan för de ville att jag skulle börja på Föräldrapenningen denna månaden men läkarn blev skit-sne och gav mig sjukskrivning ett par månader till för såklart ska man gå sjukskriven när man inte kan röra sig.

Jag är jätte glad att de händer saker iallafall :-) Äntligen sitter jag inte bara här i en mörk tunnel och det inte finns någon ljusning överhuvudtaget. Nu finns det hjälp och jag tackar gud för det.

  

Nybadad bäseee

Japp, han är nybadad. Han visste inte riktigt om han skulle tycka om det eller inte, men tillslut bestämde han sig för att tycka om det ändå. Var så nöjd, låg o sprattla med benen och tjöta. Hihi! Så kul att bada.
Sedan la vi oss på skötbordet och där va det ännu roligare för där man man titta på sin älsklingslampa.
Rengjorde naveln och klippte naglarna och på med fina jamasen så nu ligger vi här i soffan inringade i goa filten han fick av Tuva och väntar på Mcdonalds, chicken nuggets blir det! Gottig kvällsmat :-) Han hämtar även ut ett paket på Hydro som jag fick en avi på i brevlådan idag - Spännande. Jag får alltid roliga saker på posten, tycker jag!

Imorgon har Magnus tagit ledigt så ska vi till läkaren på morgonen. Tur Magnus följer med, då blir det ord och inga visor... Ha ha ha! Jag är alltid så snäll men det går inte o va snäll längre!
Får även reda på Röntgensvaren ä n t l i g e n ! Inte en dag för sent.

Här leker jag med mina killar. Leo & Vince - Kussarna! Fråga mig inte varför jag sprang
runt halvneck medans dom var här?!?! HM.


Vad ska man säga??

Im going home. From the place where I belong

Vi har legat i sängen och pratat & skrattat hela morgonen, jag och Vince!! Det händer så mycket varje dag med min älskling.Vi har så mysigt ihop, hihi min underbara underbara bäse.

Idag skiner solen så jag ska sola min bleka kropp lite på balkan. Värma på min goda fläskfilegryta jag gjorde igår (gjorde hur mycket som helst) , la i massor med färska champinjoner, lök, grädde, soya, sweet chili sås, balsamico, vitlök, lagerblad - Hasselbagspotatis till. Behöver väl inte nämna hur gott det var?

Lägga oss och vila middag en stund, är lite uttråkad idag .. minst sagt! och TRÖTT. Hört att tröttheten kan komma när man börjat inse att man fått en familj och sådär, för jag var inte alls trött de första veckorna.
Sen gör väl medicinerna sitt också när det gäller trötthet såklart. Och smärtan.

Jaja känner inte alls för detta idag, kanske piggare sen?

This love has always been enough for me


Bläbläbläblä

                                         Fruktansvärt trött & less......
på denna situationen vi lever i. Undra om man kan tänka för mycket på en och samma sak så hjärnan tillslut sprängs.Detta läget är så söndertjatat / disskuterat så det finns inget stopp. Men ändå är det vad hela livet och vardagen kretsar om. Jag är så trött, så himla trött på att dygnet runt, varje minut ha ständig värk. Att behöva tänka , " gör jag den rörelsen är det kört" och det är rörelser man måste göra för att klara nåt här i världen.. är trött på att va orolig så fort nån kommer nära mig, att hela tiden va på ständig vakt, trött på att bara sitta här o inget händer, på att träna men ingen förbättring sker, på att aldrig kunna göra nåt kul med min familj, på att gnälla, på att inte kunna ligga o kramas (onödigt, någon kommer ändå stöta till mig), på att känna mig otillräcklig som mamma, att gå till läkare som säger "oj oj, va jobbigt.. kom tillbaka nästa månad" . Om och om och om igeeeen. Ständigt va nerstämd och ledsen för att veta om det aldrig nånsin gå över. På alla "jaha, nähä du kunde ju inte gå ut, nähä du kan inte gå med vagnen..nähänähänähä" som om jag överdriver eller VILL ha det såhär, som inte förstår vilket rent helvete det är att leva såhär, trött på att va avundsjuk på alla andra som lätt kan hoppa o lalla fram, på att känna att andra skulle uppleva något liknande för att ta livet på mer allvar o inte gnälla för småsaker när man egentligen har det bra, trött på tänka sådär elakt för innerst inne vill jag inte alls att något ska få uppleva det här....
 På alla runt om kring som hela tiden måste förstå, anpassa sig, ställa upp och sitta infängslad med mig.

Vincent växer mer för varje dag och det kräver mer av mig som mamma, jag kanske inte kommer klara att krypa efter och springa efter honom när det behövs om några månader! Vill ju för fan kunna gå till Öppna förskolor, babysim, ut & gunga osv. Vill kunna bära runt på honom i lägenheten nu när han tittar så nyfiket överallt o säga "Åh, titta laampan".
Jag missar allt, även om nån annan gör det så vill JAG kunna göra det.
Känns som saker blir halvdant gjort, inte när det gäller Vincent för det är all that matters.. för mig, men när det gäller mig själv skiter jag i allt. Hårväxten växer lååångt ut, kläder som aldrig blir köpta. Vad är det för mening o göra sig fin?? För att sitta här i soffan, eller för att gå ut som en mongolid med benet som står rakt ut och bara klaga på alla oföstående människor som går rakt in i en jämt så man får dö-ont.

Nä ibland känner jag bara för att kollavippen -

Mat mat maaaaat

Blir det nu, mycket sen middag. Det luktar ljuvligt av Tikka masala'n så det lagas nog fler gånger.
Haft fullt upp idag, det jag skulle köpa fanns ingenting av så får beställat istället.
Hitta dock en annan skit snygg vårjacka av jeans till lillen - Såå fin blev han.

Jaja nu hinns det inte, ska hinna äta för strax kommer den rätte för rosing o sedan desperate housewiwes.
Jordnötsbågar, choklad & dricka får man ha till sina älsklingsprogram.
Byeeee

Sol, vind och vatten

Det svåraste är inte att dö för en vän,
utan att finna en, värd att dö för. ♥
------------------------

6 veckor - Fina fina bebiss !

Idag är lillprinsen hela 6 veckor. Usch nu får tiden lugna ner sig lite, tycker jag! Min lilla fågelunge<3 (Han kvittrar ibland som en liten fågel och när han är mega-hungrig och ska lägga honom mot bröstet så pickar han fram o tillbaka med huvudet. Han ska få ett tag o försöker va så stark men huvudet hänger inte riktigt med, hihi.)

Idag är Magnus äntligen ledig och är hemma med oss, får se vad vi hittar på. Ska inte ränna i butiker iallafall även om det hade varit mysigt att ge sig ut på en familje-fika. Hon på bvc blev lite putt när vi sa att vi tagit med honom till Willys första gången häromdagen. Det går tydligen sjukt mycket RS-virus, hade jag ingen aning om att det fortfarande härjade =S
Men en prommis med far blir det iallafall.

Ska pröva en ny måltid idag. Kyckling, tikka masala. Låter gudomligt gott & enkelt.

*KYCKLING TIKKA MASALA*

Kyckling
Lök
Paprika

Detta strimlas och steks.

Tikka Masala kryddmix från Santa Maria
2 dl Creame Fraich
1 dl vatten
ca 1½ dl mjölk


Detta blandas med kycklingen, löken och paprikan.
Låt det sen koka ihop en stund och servera sen med ris.
--


Detta ska jag köpa till Vince, får se om det hinns idag. (Om jag kan "springa" in på Kungs eller om jag beställer på nätet)

Vårjacka.



Godkväll läsarna

Nu har man haft en nap från kl 16-19. Hur skönt som helst, fast är lika trött för det. Vincent har sovit i princip hela dagen - lille snuttiss !!
Lekt på lekmattan på rummet en bra stund har vi gjort, det tyckte han va kul. Han hostade endel förut sen fick han världens min och spydde en hel fors över hela mig och honom.. va jätte synd om honom=/ Fick ingen luft för det kom  så myckket. Han spyr aldrig annars...   :-[

Har ätit världens godaste pastasås gjorda av parmesanost, vitlök och skinkahur god som helst...o nougatrutorna blev bra. Lite mer nougat nästa gång bara!!

Nu ska jag ta mig ett bad innan mitt favvoprogram familjen annorlunda börjar.
Tittar ni också på det? Annars har ni missat nåt.
Tack för idag!!!
:-)

Strong enough

When I'm sad and blue for no reason at all
When I can do no more and I need that inner strenght to come from you
When I need your smile to turn my tears of sorrow into tears of joy
When I need your embrace to turn my day-to-day strife into pleasure
Are you strong enough to be my man?

When I want to be a child, can you control?
When I want to be a woman, can you surrender?
When I want my silence understood and my gabbiness tolerated
When my Gemini is in rare form
Are you strong enough to be my man

When I want nothing more than a walk in the park in the dead of winter
When I've given up on happiness can you restore my faith in love?
When I need your tender kiss to make me feel beautiful again
When my imagination carries me away , can your reality bring me back
Are you cool enough to be my man?

Leave me alone, but don't wander too far.
Please don't touch me, just be attentive from across the room.

Hold me as thy woman
Respect me as thy friend
Freak me as thy harlot
Honor me as thy mother
Discipline me as thy child
Spoil me as thy lady
Love me as thy queen
Can u?
When I give you love like no other
Are you man enough to be my man?

Ojojoj, sånt här är kul!

Lovar du att vara ärlig? Ja
Du heter: Emily
Smeknamn: Ems, emsiss, emsan, flemman
Låt som när du är ledsen sörjer till? Roxette - So far away
Beroende av: Cola, sötsaker, närhet, Vincent
Vad tror folk om dig?: Jag vet ärligt inte, vad tror ni om mig?
Stämmer det?: -
Vad får du oftast komplimanger för?: Mitt utseende (Skrytsamt det lät?), att jag kämpar (och det är alltid kul att höra)
Vad säger du för att imponera på någon?: Imponera? Det vet jag inte hur man gör på folk.
Hur imponerar man på dig?: Med humor!
Brukar du skratta för dig själv?: Självklart!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: HejEmily. Tänkte höra hur det är med er? Är Vincents eksem bättre? Kram
Var bor du?: Britta lenas, hyllan / Kba
Trivs du där?: Ja, det gör jag verkligen!
Äger du några converse: Nej, inte riktigt min stil
Sprit, cider, vin eller öl: Cider & vin, men just nu alkoholfritt.
Brukar du bli för full: Brukade bli förr.
Vad har du för mobil operatör: Tele2
Är du allergisk mot något: Människor som inte har bättre för sig än att prata skit & lägga sig i saker de inte har med att göra
Hur svarar du i mobilen: Hallå? Eller Hej det är Emily
Vem ringde du senast?: Mödravården
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Minns ej
Antal timmar sömn inatt: 9 härliga timmar!
Sov du ensam: Nej, Magnus och Vincent sov bredvid..ibland sov lillälsklingen på min mage<3
Brukar du komma i tid: Ja, nu för tiden brukar jag det.
När mår du bra: När jag har kärlek omkring mig och när de i min närhet mår bra.
När blev du fotad senast: Igår på middagen
Hur känner du dig nu: Obotligt trött och att jag behöver göra nytta.
Vanligaste färg på dina kläder: Det är väääldigt olika
Vad tycker du om fötter: Små & söta och med lite nagellack blir det pricken över i't
Vad saknar du: Hälsa =/
Hade du en bra kväll igår: Ja, slocknade fort.
Favorit dryck på morgonen: Juice, mjölk eller oboy. Smooties
Rakar du benen: Ja
När brukar du oftast gå och lägga dig: 22.00
Är du blyg?: Sällan
Sysslar du med någon idrott: Nej men sjuktränar
Vill du hellre ha mail än brev: Japp, då slipper jag köpa frimärke när jag ska svara och jag kommer aldrig ihåg att posta brev!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja
Har du spytt offentligt: Ja, på gatan i Rhodos (Matförgiftad?) och på gatan på väg från Mvc (Gravid)
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Försöka förstå mig på killar
Är du nöjd med ditt liv: Inte förrens jag blir frisk
Är du bortskämd: Jag är nog det =P
Vad gör du i morgon: Vet inte ännu,
Vad är det värsta du vet?: falska människor
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?: beror på hur mycket jag har
Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: .
Vad längtar du till?: Att kunna gå igen
Har du bra vänner och äkta vänskap?: Finns mycket mycket falskhet men försöker undvika de och fokusera på de bästa.
Vad använder du för shampoo?: Den här gången blev det Wella
Vad är det finaste du fått?: Livet
En speciell dag du minns: När jag och Magnus blev tillsammans & när jag fick möta min son första gången
Hur gammal är du: 21
Tycker du om någon just nu: Jag tycker om väldigt många!
Du samlar på: Inget vad jag kan komma på
Gröna eller röda äppeln: röda
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma pappa
Gillar du golf: Nää, men min man löves it
Vilken tid gick du upp idag: runt 08
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja
Har du strumpor på dig nu: Ja!!!
Är det okej att gråta: Det bästa är att gråta om man behöver det.
När grät du senast: När Vincent log åt mig igår =)))
Vad skulle du göra om du vann en miljon: shopppppppppa och resa. Leva loppan.
Bär du glasögon eller linser:
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder:
När går du upp ur sängen en helgmorgon: vid8- 9 typ
Har du piercing: Hål i öronen, har haft i näsan, bröstet o naveln
Vill du gifta dig: Ja! Och det ska va stort & mäktigt
Vill du ha barn: Har precis fått ett mirakel<3
Solar du ofta: Inte solat sen i somras nu pga graviditet (så ja, jag är som ett spöke) men annars tycker jag det piggar upp att sola imellanåt.
Är du bra på att laga mat: Tycker jag :-) Börjar bli riktigt intresserad av matlagning så det kan ju bara bli bättre.
Är du flygrädd: Ine längre, jag var det men märkte sist att det ju gick väldigt bra.
Hur vig är du: som en 80årig invalid ungefär.
Är du musikalisk?: Verkligen inte.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten eller cola :D
Vilken är din favoritglass: Piggelin, 88an, melon, polkagris
Tror du på ett liv efter döden: Nej. Det är bara becksvart
Tycker du om sushi: var så längesen så ska provas snart igen för att återupplivas.
Vad äter du helst när du ser på film: godis, chips med dipp eller en god middag,
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja!
Har du tandläkarskräck: NO
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Vet inte längre.. är trött mestadels
Vilken ögonfärg har du: Blå.
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja
Biter du på naglarna: Aldrig
Röker du: Nej
Hur ofta tränar/motionerar du: Tränar mitt ben varje dag för att hålla musklerna i någorlunda shack o för att undvika propp.
Senaste låt du hörde: Vincero - Fredrik Kempe

Strååålande sol !!!

Imorse när vi vaknade så sken solstrålarna igenom persiennerna, dom dagarna vill man bara flyga upp ur sängen.. skynda sig upp och äta frukost och ge sig ut på massa äventyr.
Verkligheten ser inte riktigt ut så just nu men på lite bättre humör blir man allt och jag ska försöka ta mig ut med vagnen och se om vi kommer ett varv runt huset så vi får snosa in lite solsken jag och Vince :-) Annars får Magnus ta en promenix med honom efter jobbet.. ut ska han iallafall! Hihi
Ska baka dom där nedrans nougatrutorna idag som inte blivit av än så har jag tänkt att vi ska ta en fika för oss själva på balkongen också! Mysmys, lite kallt kanske det är men man får väl dra på sig kläder.

Känner mig jätte trött idag... Mamman är inte van vid att vakna vid 08-tiden på morgonen, men mycket härligt måste jag erkänna att det är. Man har hela dagen framför sig och dagarna blir så mycket längre och man får mer gjort!
Men ska nog lägga mig sen när lillen sover och sova en stund jag med.

Idag skulle jag varit på efterkontroll hos läkarn men fick avboka det för jag inte kan ta mig dit på nåt sätt.
Magnus jobbar. Det är SÅ kul att va beroende av andra.

På onsdag ska jag äääntligen till min sjukgymnast. Hon har haft semeste och innan det har jag ju fått barn, men det  ska bli nyttigt och skönt att komma dit. Gör ju mina hemmaövningar varje dag men det är alltid skönt att bli inspekterad, se om det hänt något och få lite extra pepp ! Så ska jag till min läkarmottagning på fredag och som vanligt så har jag höga förväntningar....

Nu ska vi lägga oss på en filt på Vincents rum och titta på hans fina lampa i taket. Han ääälskar att titta på den, så spännande och fin tycker han att den är. Tittar med de största finaste blåaste ögonen i denna värld ♥

Vi myser innan läggdags <3<3<3




Trött-trött-trött

Nu är vi hemkomna från söndagsmiddag hos Magnus mormor, även hans farmor&farfar kom dit för dom hade inte fått träffa Vince ännu :-) Åt middag och åt efterrätt, satt och tjöta ett par timmar! Trevligt.
Gamlingar är roliga "Låt du han ligga, de ska skrika minst 3 timmar om dagen" Osv osv... HAHAHA, stackars barn förr, fick inte mat mer än var fjärde timme fast de va hungriga =S
Vincent fick fina kläder också.

Vi var o postade brev förut, Magnus satte på frimärke och slängde i kuvertet - TOMT . HAHAHA brevet låg kvar bredvid oss i bilen. Vilken jubel-idiot, hahahah!
Och när han jobbade förut ställde han bilen utanför ett bageri så skulle han bara springa in o hämta en macka och när ha kom ut så kom en gubbe fram o slog honom i ryggen och sa att han inte fick stå där . HAHAHAHA och kalla han respektlösa människa! Hahaha fy fan va roligt. Vilka idioter det finns!

Nu är jag dödens trött, orkar knappt hålla ögonen öppna. Ska byta blöjan på min lille fine bebis så ska vi lägga oss & mysa framför en film <3 GODNATTENS!
-

Min mobil har legat hemma utan batterier idag ifall någon försökt nå mig !!!
Ska leta upp laddaren och ladda den nu.

Trööök-Söndag

Känns det verkligen som det är idag..det är t.om grått & trist ute.
Sovit som en gudinna, man är helt slut på kvällarna nu för tiden, man ska va glad om man orkar vara vaken till 22.. haha och jag som alltid undrat varför mina föräldrar slocknat i soffan vid 21 & då har dom t.om två småbarn som går upp vid 06tiden..Vincent sover ju till 8-9 så ska absolut inte klaga =)=)

Ska försöka bära in den stooora vikta tvätthögen. Att det finns så mycket klädeer. Kan inte påstå att mycket är mitt (Vince har har mkt kläder som helst, vissa som är urväxta har han inte ens hunnit använda..buhuu), behöver verkigen shoppa till mig snart. Har inte ens en vårjacka, köpte en snygg förra våren men den försvann i fyllan o villan - Hur lyckas man? =O
Har sett en underbar kavaj på HM för 499:- Som jag SKA ha .. så snygg! Funderar på att prova jeansleggins.. kanske är snyggt ändå? Är såå trött på att gå i joggingbyxor,, Gjort sen augusti och jag tänker inte ha trånga jeans som gör det ännu svårare att röra sig. Ja de tåls att tänka på!

När Magnus kommer hem ska vi på söndagsmiddag också. Kan inte bli mer söndag än så här!
Nu ska jag äta tacosss till frukost. med cashewnötter i, det var riktigt smarr!!!
Puss och Krammm..Ses på Stannnnn

<3<3<3

                                    Hola bandola!
Då var lördagskvällen här. Tänt ljus och väntar på säsongsstart för Robinson :-) Följde det för några år sedan så ska bli kul att se om det fortfarande är lika bra!

Middagen var god. Fick en bukett med vår-tulpaner som står så fin på köksbordet & svärfar vet att jag är ett godis-monster så jag fick en fet godispåse - Mums! Hihi.
Blev massor med Tacos över så det blir nog att ta lite ikväll också, smälta ost på skalen i ugnen. För imorgon är vi bjudna på middag i g e n ... Puh, man blir poppis när man får barn och inte vill jag neka någon att träffa mitt lilla undervärk! Han har föressten sovit i princip hela dagen * Sakna ihjäl mig*

Mina godingar på Mario's när vi käka pizza i förrgår!


Mitt lilla hjärta i Trollis. Vi tittade på Melodifestivalen & han tyckte låten va
kass och höll fingret i sitt lilla öra. ÅHHHHH<3

Jag Är Nööjd

Ibland känns det som man är konstig om man inte blir trött. "Du får gärna lämna honom här några timmar om du vill va själv lite" "Visst blir man trött av det & det?" Osv osv... Nej jag har inte varit trött på honom en enda gång. Varför skulle man..på en liten 5 veckors bebis? Och det skulle aldrig falla mig in att ha barnvakt ännu - Varken jag eller han är redo för det än på länge! Man skaffar väl inte barn för att lämna bort dom de första man gör? Min åsikt iallafall.
Jag njuter av varje sekund med honom och tänker hela tiden vilken fruktansvärd tur jag haft som har en så underbar & snäll bebis. Säger fortfarande inte ett knyst på nätterna, jag ger han mat och då somnar han om igen & så byter jag blöjan. Hur underbart är det inte? Jag hade ställt in mig på att aldrig mer sova igen
 :-)
Jag har ju gått och väntat på honom sååååå länge, inte fasen vill jag lämna bort honom det första jag gör då & vill jag gå o ta ett bad eller fixa naglar för att få lite egen tid så har ju Vincent sin far som han är hos ? Magnus vill ju vara med honom varje ledig tid han är hemma. Kanske också därför det går så bra! =) Jaja...

Nu har vi tagit på dagens Outfit så prinsen är så fiin så. Magnus är på jobbet.
Vincent har blivit smörjd med krämen & fått smörjan i munnen. Han tittade arg på mig medans han fick
hemska kväljningar för det smaka så illa. Hoppas han inte tror jag vill va elak mot honom =/ Han titta så argt  ju, hihi!

Försöka se om man är tillräckligt bra för o komma ett varv runt huset sedan med vagnen *Hoppas*, annars får väl Magnus & Vince ta en promenix senare.
Svärfar med partner skulle komma hit och laga mat senare, dom vill ju träffa prinsen såklart..så det blir väl trevligt.
Nu ska vi mysaa vidare!!!

Får Tacos lagad till oss idag - GOTTIT :D


All i need is uuu .



Ems&Vince FredagsMyser - Lets dace & Hundtricket som gäller här.
Jag har inte mycket till sällskap då bäsen bara söver men jag håller han i
min arm och beundrar han titt som tätt så man känner sig inte helt alone !
                               TREVLIG HELG

Graviditet & Förlossning - Kul frågor! (:(:

Graviditeten

*Vilka var dina favorit kläder? allt som satt slappt om benen.
*Vad var din/dina favorit rätter? : kom på olika sug, olika dagar.
*Vad var dina/din favorit dryck? : Cola, som alltid.. helst med massa isbitar
*Vad tyckte du inte om? : köttfärsåss och tusen andra saker *Kräsen*
*Var det någon favorit rätt som ändrades? : Slutade att vara så förtjust i chips o dip =S + började med frukt
*Vad var du mest sugen på? : Choklad mm
*Hade du halsbränna? : Nej
*Hade du foglossning? : Lite ont i bäckenet när jag låg där på (där bak) men inget att gnälla över.
*Hade du sammandragningar? :  Jajeee
*Mådde du illa? : Mellan v 7-12, och sedan spydde jag som en gris runt 30-33.
*Vilken sovställning var bäst? : Kunde enbart ligga på rygg.
*När var din BF dag? : 10 Februari - 2009 <3:)
*Gick du över tiden? Nej, fint folk kommer i tid
*Hur mycket gick du upp i vikt? 9 kg
*Hade du mycket vätska i kroppen? Perioder i högerbenet/foten. Jävligt stotr & svullet. Haha
*Hur var ditt psyke? För jävligt -HAHA
*Gnällde/klagade du? Som fan, inte över graviditeten i sig (Den var underbar), men resten av skiten.
*Vad trodde du det var för kön? Pojke
*Visste du vad det var för kön? Fick reda på det i vecka 27 (Fast Bm gissade pojk i RUL, men det var inte 100)
*Hur låg ditt SF mått? : Sista låg la på 38 tror jag.
*Var du rädd för något? Att bebisen skulle påverkas av min sjukdom, att han inte skulle må bra.. att jag inte ska få gå mer... Mm
*Hur ville du att din förlossning skulle se ut? Utan för mycket smärta i höft.
*Hur ser du på graviditeten idag? : Helt helt underbar resa att vara med om, men jag gör aldrig någonsin om det ifall jag inte får en ny höft. Och det vill jag ju väldigt gärna :-) Så fall kan jag föda 5 till, graviditen var perfekt.

Förlossningen
*När började din förlossning?
9 Februari efter en vansinnesåkning & dag medJoanna
*Hur började den? Vid 21 på kvällen gick vattnet framför tvn
*När åkte du/ni in till förlossningen? Precis efter detta
*Varför? För jag ringde förlossningen o dom ville att vi skulle komma in och konstatera vattenavgång.
*Vem/vilka åkte du in med? Magnus, my man!
*Fick du/ni åka hem igen?
*Vilket sjukhus skedde förlossningen på? Varberg
*Hur mycket var du öppen när ni kom in? Det kollade dom inte pga infektonsrisk.
*Vad hände under tiden du/ni låg inne på förlossningen? Sov under natten, fick värkar på morgonen & dagen, lugnade ner sig senare, bebisens hjärtaljud gick ner så de blev kallabalik och katastrofsnitt.
*Vilka/vilken var med under förlossningen?
Vet inte en massa jävlar. Läkare, läkarassistent, Barnmorska, sjuksköterskor.. Mm
*Tog du nått smärtstillande? : Massa morfin och sömnmedel (?)
*Grät du? Ja massor när jag fick reda på att det skulle bli snabba ryck o kejsar
*Vad tyckte du var jobbigast? Att jag trodde det var kört för min älsklings-bebis =/
*Var du rädd för något? Likadant som ovan.
*Hur lång tid tog det? 3-5 minuter.
*Hur ser du på förlossningen idag? Hemskt, men ändå en fräck upplevelse att ha värkar! Hade dock velat uppleva den naturliga men den dagen kanske kommer. Who knows!
*Vad blev det för kön?: En alldeles ljuvlig pojk :-)
*Hur mycket vägde barnet? 3450 gram
*Hur lång var barnet? 48 cm
*Vad var huvudomfången? 35cm
*Hur mådde barnet? : Toppen, ett alldeles perfekt gossebarn

♥                                                         ♥


Soooooooooooool ! :)

Vilket underbart väder vi har, va?
Dessutom är det fredag.. så det kan väl inte bli så mycket bättre!

Gårdagen bestod av en redig stooorstädning av ALLT här i hemmet. Allt blir ju halvdant gjort när man inte kan görat ordentligt så nu behövdes det verkligen. Mattorna hängdes ut och skakades & vädrades, sofffodralen tvättades, sängkläder byttes, mattor & dukar tvättades, dammning, dammsugning, torka golven, lägga upp gardiner, tvätta tvätt, vika tvätt, vika in, gå ut med alla tidningar, sopa balkongen och fixa ordning där osv osv.

Var även och storhandlade på Willys. Lille Vince åkte med pappa i bärselen och sov läänge länge. Det var så gottigt :-)
Alla kom fram och beundrade vårat mästervärk. Öb efter det för batterier och massa småplock, ny duk och ljus till vardagsrummet. Behövdes för bordet är så jävla fult!
Vidate till svärmor för en fika i solskenet på altanen, underbart med lite gassande sol i fejan! Vinent sov vidare.
Åkte till Mario's och käka pizza, hur gött som helst .. Sedan vidare hem för att fortsätta städningen.  Nu kan man äntligen trivas.. gått och stört mig varje dag!!

Nu har man vikt ännu mer tvätt, matat älsklingen och nu ska jag mata mig själv och duscha innan vi beger oss til Bvc.
Magnus ska iväg och jobba ikväll så vi ska fredagsmysa själva med massa chips & dipp. Ska bara snosa min goda bebis för han är så himla ljuvlig. Jag njuter så varje sekund av hans närvaro. Så underbar personlighet har han! Tittar med stora ögon överallt och har börjat le & skratta och lyfter huvudet massor


--- Uppdat,
Nu har vi varit på Bvc. Gått upp 700 gram sedan sist (1½ vecka sedan), hihi. Mammas tjockis! Så nu väger han 5500.
Gått upp mer än 2 kg sedan han föddes för fem veckor sedan. Oootroligt bra tycker barnmorskan, hon tycker han ser så nöjd, belåten och frisk ut och det glädjer ju självklart mitt mammahjärta. 56 cm lång så växt har han också!
Träffade en tjej från föräldragruppen på Bvc, hennes lille kille har också kommit nu, jätte söt :-)

Har nu smörjt lillen med hans salva, gett han den där "sprutan" med salva som han ska ha i munnen, 4 grr om dagen.. han avskyr den men han är ändå så duktig ! Jag älskar verkligen mamma-livet, t.om älskar att stå o byta blöjor.. ta på hans små små kläder och pussa pussa pussa! Jag kunde nog vara som gjord för detta.

Nu ska jag dricka lite cöla och ta det lungt en stund.. vart lite fullt upp känner jag, värma en färdigmat sen när lillen sover middag och så ska jag baka nougatrutor!
Hörs sen gött folk!
Jag smet upp före mina pojkar, tidigt imorses <3 Så söta.


Vince, min favoritbaby på väg till Bvc ♥


Morsan

Hemma igen !

Då var vi hemma. Gick bättre än förväntat. Jag stapplade ner med barnvagnen (babyskyddet i) till Joanna's bil. Fick in oss alla i bilen efter många om och men... kom fram, gick som en mongolid men vi kom ju framåt.
Pinsamt att vuxna människor kan med att verkligen blega ögonen ur sig. Tur att man inte tar åt sig, men vissa är fan värre än barn alltså! Jaja jag var iallafall lycklig oavsett hur det såg ut :-)

Kom in på ett rum och läkaren kom, tog av alla kläder och undersökte lille killen, tyckte han var jätte spännande och tittade sig omkring med stora ögon. Frisk som en nötkärna tydligen, han sa att det kommer mammor varje dag med sina bebisar som är oroliga för förskylning och att bebisarna inte verkar få luft... men det är tydligen helt normalt när de är så små för att deras gångar är så små (?), och det låter värre än vad det är. Han hade haft in flera mammor och bebisar på kliniker över natten (?) för att bevisa att det inte alls var någon fara. Nej nej då får man väl tro på det, han har tydligen inte ont av detta sa han. Även om jag tror det för det verkade så på honom inatt. Haha men jag ska väl försöka lita på honom!
Men han hade torsk på tungan och det  följer tydligen med ner när han äter, därav det hemska vid blöjan där nere. Hade blivit inflammation av detta, det såg han direkt så skönt att man vet vad det är. Så nu ska vi hämta ut droppar till tungan och svampsalva till nederdelen.

Väl hemma så somnade lillen jätte trött... jag har lagt in tvätt, plockat i o rdning, diskat och nu håller jag på med <3Kallops<3 ..
inte längesen det åts men det är ju himmelskt...
Nu håller jag på att somna här känner jag, har ju inte sovit många minuter inatt.
Blir nog tidigt isäng ikväll!
Ha en bra dag allihop! Kramar från oss
:-)

(Nu är jag så trött på att böja min 80åriga kropp varje dag efter den jävla
reklamen som dimper in så nu har jag skrivit en lapp där ute -
 HA HA HA )

Barn-mottagningen

Blev inget sova för oss inte !! Ringde ju till Bvc som tyckte jag skulle ringa Barnmottagningen eftersom han är så pass liten. Sagt och gjort, hon ställde lite frågor och så fick vi en tid där vi 13-tiden!
Han är fortfarande jätte rosslig i näsan och det låter inte alls bra, annars brukar det ju bara va på nätterna. Usch min stackars kille. Skulle köpa daktakort till den röda och skinnade huden också, så får ta apoteket på vägen.
Tur jag har räddaren i nöden Joanna som hjälper mig för 3e gången på kort tid <3 Så underbar - Tack så mycket. Hon ska få en fin present av mig när jag får pengar!

Ska försöka skynda mig o ta på mig o plocka här nu medans älsklingen sover.
Ser ut som själva fan och det är jävligt jobbigt. Wish me luck, detta KAN bli jobbigt.
Får se om vagnen kommer in i hennes bil, hon har ju själv Leo o hans vagn + bilbarnsstol och sen ska jag rulla vagnen bort. Kan bli en pärs men det  som inte dödar det härdar.
Uppdaterar er mer sen. Hejhej

Leo gosar försiktigt med Vince Kusin-godingarna Vackrasttttt
Ligger o tjötar SNYGGVE Killarna in my life
I love u  Tittar buttert på sin far

Synd om Vinceent =/

Ja.. vi har suttit uppe i soffan nästan hela natten för han var alldeles rosslig i näsan o fick typ kippa efter luft, hade jätte svårt att andas . Han fick näsdroppar av mig så satte vi oss här ute och då blev det lite bättre. Men det var inte alls roligt för han blev jätte ledsen och man såg att han inte mådde bra. Tror det är nåt i sovrummet som han inte tål för han blir alltid "täppt i näsan och rosslig" där inne på nätterna, tror inte det var så på natten i Trollhättan heller.. men inatt var det värre än värst. Stackars lilla hjärtat, ska ringa bvc nu o se va dom säger... får väl prova att inte ligga där inne kommande nattt.

+ att han ser alldeles skinnflådd ut efter blöjan, vi köpte inotol sist efter att bvc tanten rekommenderat det, smörjde o smörjde utan restutat, provade därefter idomin.. och det har inte heller hjälpt.. ser jätte hemskt ut och ser ut att göra ont minst sagt =S Ska prova att ha han utan blöjan så mycket som möjligt på dagarna nu o se om det hjälper lite. Min underbara beebiss

Ta av blöjan, dra ner persienner o försöka sova lite här i soffan, vi är trötta båda två!
Och ringa bvc. Hejhej

Idag är en bra dag :)))))))

Joanna med son kom hit förut...jag lekte med killarna på golvet, Leo klappade sin kusin sååå försiktigt på huvudet :-)Käkade lite av gårdagens tacos, provade att gå några meter utan kryckorna med barnvagnen istället eftersom jag inte hade så jätte ont idag - Och det G-ICK :-) Så vi bestämde oss för att pröva ett varv runt huset. Haltande och stapplande (=jävligt fult med andra ord men folk fåår la tycka va de vill)...men tänk att jag klarat gå ut med min bebis alldeles själv, så himla glad!! Tänk om de går att göra såhär en snabbis varje dag, då vänjer sig musklerna vid att gå igen.
Då kan det bara bli bättre ... hihi, bara de hålle sig såhär smärtfritt. Jag blir alltid glad i onödan. Men idag gick det och det var så skönt för Vincent - Han somnade direkt.
Vi ska pröva imorgoon också. Jihuu tänk om gud är med mig förengångsskull...
Nu har jag duschat o gjort mig snygg, vila lite middag med prinsen och sedan åka på middag !!

                                                               ♥
                                                               ♥

Godingen nybadad

5 veckor sen den stora dagen.

Tänk att det bara var fem veckor sedan man var med barn, att kroppen kan återhämta sig så fort. Livmodern varken syns eller känns och allt är som det varit innan! Förutom hormoner osv då... jag tänker inte på att man skulle ha det när man ammade. Men jag är nog inte så jätte farlig tror jag, humöret beror nog på annat!
Min goa kille är redan 5 veckor. Så underbar så det finns inga ord, han vill va med o se ALLT :-) Han vänder huvudet oh tittar efter saker och tittar storögt överallt, allting är så spännande! Jag blir så rörd när han vänder sitt lilla huvud och ska se något. :( BÖÖÖÖL*

Har ätit rostade mackor, yoggy och ägg precis medans lillen sov. Tänka sig att man hann det, man hinner ingenting längre men det gör inte så mycket=) Bara det stökiga som stör mig men ska ta det sen när Magnus kommer.
Ska på middag hos hans mamma idag!

Lägga in lite bilder sen också när jag hittar Usb'n.
Underbart vårväder idag..va skönt det hade varit att kunnat gå en promenad.
Längtar tills det blir ännu varmare, ska jag göra i ordning på våran stora balkong med blommor osv, sitta där o sola sig och grilla. Köpa en liten pool till lilleman! <3 Underbart, här trivs jag som fisken i vattnet.
Hejhej

tacogratäng.

Jag har inte alls hunnit med så mycket som jag skulle velat idag, dagarna blir som dom blir med en spädis hemma.
Vissa dagar blir det bara matning och byta blöja heeela tiden och vissa dagar hinner man kanske duscha/städa/hitta på saker osv osv :-) Försöker att inte ha dåligt samvete för att ha suttit o bara matat honom o sneglat på när han sover en hel dag . Men jag tror ändå det är nyttigare med lugn och ro för små bebisar än massa fläng!

Vi hade besök av Joanna O Leo förut o vi tittade på Twilight, vampyrer. Joanna o Magnus blev helt ifrån sig.. ha h ha!
Jag behöver v e r  k l i g e n  städa, men när finns tid till det? Jag mår dåligt när det är bös på gölvena...
Pappan i huset jobbar, jag ska se om min lilla herr vill tillåta mig göra en tacogratäng stax, börjar bli hungrig. Går ju någorlunda snabbt o enkelt att göra! Mums.
Bye


Bebisar

Min lilla Vincent. Jag älskar dig mer än allt annat i hela universum.
Aldrig har jag känt en sådan kärlek. Jag vill skydda dig mot ALLT.
Vill aldrig att du ska känna dig otrygg, ensam eller ledsen.
Jag ska bara pussa på dig och beskydda dig så gott jag kan.
Bara jag tittar på dig blir jag helt varm inombords.

Ussch jag får ont i magen när jag läste en tråd på familjeliv
där en medlem skrev att de är "bra för bebisens lungor" att få skrika.
Att hon låter sin 1 veckas bebis ligga o skrika i spjälsängen på kvällarna
för att undvika "en sällskapssjuk bebis".
Kan ju säga att hon fick höra ett och annat av många medlemmar.
Det är ju något fel om man inte känner obehag eller mår dåligt när ens bebis
är ledset. Bebisen signalerar att den vill något, ska man då bara undvika det?
Nej bebisar kanske inte dör av lite skrik... men min och många andras åsikt är att
det absolut inte är bra, forskning visar att syreupptaningsförmågan blir mindre efter
10 min! ... Ja detta ämnet är något som berört mig det senaste.
Jag älskar min bebis över allt och skulle aldrig göra något som han kanske mår dåligt av.

GODNATT

Kalas-tajm!

Är det idag. Grattis Kevin! <3
Han har haft barnkalas på mcdonald´s idag och varit så glad, och nu väntar vi på släktingarna som ska komma och kalajsa! 5år det är inte illa pinkat !

Vi själva har käkat på MAX, duktigt gött kan jag säga! Finns ju inte Max i Kba så det blir ju inte så ofta, & varitation förnöjer :-) Haha! Vincent låg och sov och sa inte ett knyst, våran going!

Tuva och Jessica var här och fikade igår.. så himla go Tuva! Hihi, var ett tag sen jag träffade henne nu& hon är bedårande! Nu ska dom komma o kika på vårt apartment nästa gång. Najs najs!

Vi har legat i mitt gamla rum och kollat på tv denna morgonen.. så himla mysigt! Vi ska köpa en liten mindre tv till vårat sovrum så man kan ligga där o mysa på söndagarna, hihi! Så gött.

& Min låt vann melodi igår... eller jag höll lika bra på Alcazar, 100 miles och hon med pattarna var faktiskt också bra!
Bye hej.. skriver kanske ikväll när vi kommer hem om det inte blir för sent.

Fick en fin kommentar från Kevins tjejkompis "Magnus, jag tycker du och Emily passar bra som kvinna och man"
HAHAHAHA

Godingen! Min goa vän... Vince och Jessica Busbusbus
Mamma och älsklingsbebis! Älskar dig min underbara son! JESSICA FÖR FASEN; GE MIN DITT LÖSENNNN


Familjen i Kungsbacka :) Lillebror och vince:):)


TINGELING TINGELING, DU BETYDER INGENTINGGGGGGG

Trollhättis.

Hej hej gött folk!
Nu är vi i Trollhättan. Magnus blev dålig igår kväll och fick gå in till näl och kom hem nyss! =/ Buhu, han spydde, skakade och hade svårt att andas. Dom gissade på panikångest av inre stress för proverna visade inget! Det har ju hänt mycket de senaste med min sjukdom som aldrig går över + den svåra förlossningen så det kan bli så när kroppen väl får slappnat av. Buhu stackars baby!

Annars åt vi tacos igår och Vincent hade det så gott här. Mormor & morfar ville ha honom hela tiden och gick runt med honom så jag saknade honom massor.. Hihi!
Idag kommer nog Jessica & Tuva upp och säger hej, och Helen! Ska äta gotte mat och mysa här idag, träffa folk och se på Melodifestivalen i globen ikväll & äta massa gott.
Imorgon fyller Kevin 5 år så då blir det kalajs!
 
Sahlgrenska igår gick väl..... eh, skulle varit där dagen innan =S Som tur var fick jag träffa en läkare ändå!
Som tyckte detta var fruktansvärt, visste inte vad hon skulle göra innan röntgensvaret kommit, men det hade det till det andra mottagingen så vi bestämde att jag bara skulle gå dit. Så jag inte behöver gå till två ställen.
Jag sa att detta var fruktansvärt, o jag inte jag leva såhär .. jag har en bebis att sköta om och jag kan inte sitta fast i soffan varje dag och det förstod hon. Vi pratade om höft - byte men det kan man inte göra innan alla svar på röntgen, magnetrönten osv. Men det är mitt enda hopp nu! Det ska jag säga till min andra läkare om c2 veckor att det SKA JAG HA NU! Detta blir aldrig bättre, läkarbesök på läkarbesök hjälper inte ändå. Jag behöver en ny höft NU.
Hon sa att blir operationen lyckad så går man precis som vem som helst, får inga fler skov eller något.
Hallå eller klart jag ska ha det, det kan liksom inte bli värre än så här? Dom vill inte helst göra de på unga människor .. men varför göra det på äldre? Det är väl vi som har hela livet framför oss och inte ska behöva va invalid.
Jag behöver en ny NÙ, jag tänker inte ge mig! Även om detta blir bättre för ett tag så kommer det ju alltid komma tillbaka då och då.. jag vill kunna leva livet fullt ut, inte behöva tänka ne nu kan jag inte bada i havet idag, då blir jag kall.. och då kan jag inte gå imorgon! Jag vill kunna göra saker med min son!
Detta är det enda som finns o kämpa för , för som sagt blir detta ju inte något bättre.

Nu ska vi äta gotte mys och mysa med min underbaraaaaaa son <3 Han vädra rumpisen igår och det var sååå gott. HIhi.
Hejehj

ren kääärlek.

det går en varm våg genom hela min kropp med kärlek
när du tittar upp med dina stora ögon in i mina.
när vi pratar med dig och man ser hur du verkligen tänker
och försöker förstå det vi säger, när du ligger på mig och sover.
när din lilla lilla hand kniper tag hårt om mitt finger.
när du fäktas och sparkar det hårdaste du kan - så duktig!
när du lägger din hand på mitt bröst, din lilla ljuvliga hand!
när jag pussar på dina små fossingar så gudomliga.
jag har aldrig älskat någon i närheten av så mkt som dig.
min son . den vackraste varelse som finns!
jag kommer alltid vara här för dig och göra allt jag kan för att
vara den bästa mamman <3
Kevin Vincent Falk


Lite ont i magen!

Har jag inför morgondagen, är väl rätt mesig av mig känner jag! Men det vore väl värre om man inte brydde sig alls?
Jag är så rädd att mitt lilla hjärta ska vara ledsen när jag är borta. Inte för att jag menar att Magnus inte klarar av det för han klarar det minst lika bra som mig, MEN att han ska vilja ha tutten och den inte finns här =S Att det är möjligt att vara så här orolig, går inte att beskrivas om man inte har barn själv.
Fick inte pumpat ut mer än 50 mg förut iallafall, ska prova lite mer om en stund men då får han väl ta ersättning om det inte räcker. Jag testade att ge honom det för första gången igår, han smackade lite konstigt och stack ut tungan sen sög han på som aldrig förr. Men även då oroade jag mig som tusan med mitt mamma-hjärta och kände mig oerhört elak! Han rapade flera gånger, satte lite i halsen (det är ovant eftersom det går snabbare med flaskan) och så bajsade han tre gånger. Min lilla, är ju magen som inte är van... men han drack det iallafall så han tar ju flaskan vilket är skönt, och det var inga problem för honom att ta bröstet sen igen!
Funderar på att prova en gång till ikväll så man vet säkert att det funkar imorgon. Jaja, mina bekymmer är stora, förmodligen inte för er.. Så kanske inte så kul att höra på=)
Han fick sitt person-nr igår iallafall. Skönt! Och vi ska skriva i hans namn o skicka in. Vi funderar som tusan på andranamnen. Vi ville först inte haft något alls, hur ofta tycker folk om sina andranamn liksom?
Men efter många om och men har vi nog beslutat oss. Får redan börja tänka på dop snart också. Vill ju ha det när han är ca 3-4 månader! Vill ju att det ska va fint liksom, hoppas jag blivit bättre tills dess. Hur kul är det att gå fram till präsen inför alla med kryckor då? Snacka om att känna sig...... ?

Fortsätta packa & titta på desperate housewfife som man missa igår.
Trevlig helg, nu skrivs det nog inte mer.

Daddy's g0ne-

 


How you are my hero
How you're never here though
Remember times when you put me on your shoulders
How I wish it was forever you would hold us
Right now I'm too young to know
How in the future it will affect me when you go
You could have had it all
You, me and mum y`know
Anything was possible

I won't be the lonely one
Sitting on my own and sad
A fifty year old
Reminiscing what I had

I won't be the lonely one
Sitting on my own and sad

Forget your dad, he's gone
Forget your dad, he's gone

He's gone
He's gone
He's gone
He's gone

All I wanted was a kick-a-bout in the park
For you to race me home when it was nearly getting dark
How I could've been yours, and you'd be mine
It could've been me and you until the end of time
Do what you want, when you want
Be as fucking insincere as you can
What kind of way is that to treat your wife
To see your son on Saturdays
What way is that to live your life?

I won't be the lonely one
Sitting on my own and sad
A fifty year old
Reminiscing what I had

I won't be the lonely one
Sitting on my own and sad

Forget your dad, he's gone
Forget your dad, he's gone

He's gone
He's gone
He's gone
He's gone

He's gone
He's gone
He's gone
He's gone



Hej hej.

Nu har vi skaffat hemtelefon, får telefonen nästa vecka..så säg till om ni vill ha numret =)

Lekt med Vince på golvet men han tyckte inte om att ligga där, hihi!! Pumpat ut massa mjölk till morgondagen så hoppas det räckker så vi slipper ersättning, ska pumpa ännu mer sen.
Sjuktaxin hämtar mig kl 06.45, ska va där tills 12 och då kommer Magnus & Vincent och hämtar mig så åker vi vidare till Trollis, göttt !! Så idag ska jag packa, snart ställa mig & göra kallops också *my favorite*, den ska ju stå o puttra i två timmar så det gäller att börja i tid.
Magnus har varit uppe o spytt inatt, hoppas verkligen inte det är någon magsjuka på gång för då får han hålla sig gömd i sovrummet, den saken är klar! Haha.

Nej nu har jag endel att göra...

NY DAG.

Hej hopp.. nu har jag ringt skatteverket för hans personnr har inte kommit ännu men det hade skickats lite sent, den 5e så det var på väg iallafall. Bra! Så ska vi fixa faderskapet och gemensam vårdnad så det är gjort.

Nu ska jag äta frukost medans lillen sover. Smörgås, yoggy och frukost, mumma är vrålis just nu!
Solen lyser och Magnus & Vincent ska gå ut på promenix efter frukosten, gott för dom!
Jag ska städa och dona för det är inte fräscht på gölvena direkt här nu och fint ska det va när man har en bäse hemma.
Ska lägga filten på golvet sen och leka med Vince :-) Han är så himla duktig på allt tycker jag, haha *skrytmamman*. Han lyfter huvudet som fasen och gjort sen första veckan, han är så stark i nacken... och när han sitter i mitt knä vänder han ALLTID huvudet bort mot fönster för han tycker det är så intressant  där borta.. hihi så underbart söt min lille!

Nä frukost va det ja! =D HEJHEJ

"Vi som inte vill dejta Linda"

Då var kvällen kommit och jag har riktig mys stämning faktiskt! Sitter och väntar på den rätte för Rosing (som förövrigt finns grupper på facebook "vi som INTE vill dejta linda" hahaha) jag gillar henne INTE, men som någon sa "det är som om man ser en bilolycka, man tycker inte om det men kan inte låta bli att titta".
Hon är en fruktansvärt självupptagen människa som bara har jag jag jag i huvudet och ett jädra uppmärksamhetsbehov. Sånt stör mig, varför synas och höras överallt för att må bra? Dålig självkänsla, jo jag vet... men jobba med det istället då för att göra bort sig överallt när man är en vuxen människa på över 30 bast, hennes dotter är 13 och hon dejtar en på 19 =O Som lika gärna hennes dotter kunde varit tillsammans med - Nej, så himla pinsamt att bete sig så i den åldern. Hon va nästan söt när hon var med i Bigbrother men nu har hon förstört allt vad utseende heter. Ser ut som den där omtjatade kattkvinnan som är helt sönder - plastik opererad. Men som sagt, allt handlar inte om utseende men det är ju det att hon är så förbannad korkad. Ja, usch för mitt elaka sätt idag MEN det känns ju nästan som hon vill ha det när hon gång på gång beter sig som hon gör. Då måste man ju bara vilja skapa disskutioner?

Snygg? HELL NO 
                                  Lika som bär

----

Varit en bra dag förövrigt, Magnus har äntligen varit ledig och även imorgon!
Ätit god mat och myst hela familjen. Varit ute och på stan, köpte fina prinsbokstäver till Vincents dörr så nu har han sitt namn där. Trodde det skulle finnas klistermärken på baksidan så man kunde få fast dom, men IKKE!
Så nu ska jag försöka med karlssons-klister och grejer. HAHA!
Och en jätte fin döskallenapp :-) Inte för att han gillar sin förre napp men kanske denna? Jag förövrigt tycker det är onödigt med napp..eller som sagt, bra om man inte behöver? Jag har inga problem med att han ammar mycket istället och snuttar så sätt för då har han ju bara en "grej att sluta med" sen. Men mannen tycker annorlunda! =)
Läste om 5 minuters metoden på Familjeliv, tycker det är hemskt =S Våran barnmorska tyckte inte det gjorde något om dom skrek 5 minuter. Men varför ska ett så litet spädbarn behöva göra det?? Aldrig i mitt mammahjärta att jag tillåter det. Innan man fick barn så sket man i ifall andra barn skrek, men nu så mår man riktigt riktigt dåligt, det skär i hela mig och jag får riktig ångest alltså, jag tycker så himla himla synd om honom och vill bara att han ska må så bra som möjligt. Jag tänker inte låta han skrika mer än nödvändigt (om jag kanske måste springa på toa eller nåt). Folk säger " låt dom skrika" men jag VILL inte, absolut inte när han är så himla liten. Senare kanske det är bra, vad vet jag. Då får han väl bli "bortskämd".  Han är min ljuvliga och han ska bara få ha det bra. Det blir att ha han mycket i famnen men som tur är tycker jag inte det är det minsta jobbigt att sitta och amma mycket som vissa tycker eller att ha han på mig. Tycker det är helt underbart och detta är det bästa jag gjort! Maten, duschen, sömnen och allt annat får komma i andra hand.
Mitt fina hjärta.
Magnus har tagit ledigt på fredag istället så vi slipper barnvakt. Känner mig absolut inte mogen för det ännu, känns t.om jobbigt att lämna honom i 4 tim även om det bara är till pappsen. Orolig för maten osv som vanligt... att han ska ligga och va ledsen för att han inte har tutten här är min största rädsla men det ordnar väl sig.

Har köpt med godis också så nu ska vi äntligen se filmen "låt den rätte komma in" som vi  skulle ha sett i 3 dagar i sträck nu. Haha! Var förbi apoteket också och hämta ut mediciner IGEN, dom går åt som smör här hemma! BLÄ.
Nu ska vi ha en mysig kväll - Hoppas ni andra också har det!
LOVE AND LIGHT

♥1 månads dagen♥

                            God dag !
Plockar och grejar här hemma idag, skulle dammsuga för jag fäller hår som bare den. ÖVERALLT finns mitt äckliga hår, värre än en hund för fan! Dock tog inte dammsugar'n upp något så den får nog laddas ett par timmar till, för jag dammsuger ju inte för skojs skull utan att det tar upp något. Riktigt så kul är det inte !

Just nu är det någorlunda i höften så jag provade att gå med EN krycka (inte på tal om det någon gång annars) och stappligt som bare den eftersom jag inte gått på så länge men en liten bit gick det och då blir man genast lite lycklig och får förhoppningar om att det inte är helt kört iallafall. Får man bara tillräckligt med smärtlindring så borde jag väl kunna få tränat mer och kanske kunna gå igen en vacker dag *Önskedrömmer*

Vincent fyller 1 hel månad idag <3 Tänk att man var gravid för lite mer än en månad sen, känns som det var längesen... att jag alltid varit så här smal! Det var verkligen fint att vara gravid och jag förstår verkligen dom som vill ha många barn, för det var en fin tid om man tänker bort alla bekymmer. Men bekymmrena tog över mitt liv och vardag så jag tror inte jag vågar göra om det även om jag gärna tror att jag skulle vilja en dag. Efter någon framtida operation kanske det går igen? Men nu njuter jag av min Vince' s spädbarnstid för det är det finaste och underbaraste jag har varit med om.
Sniffa på en liten bebis hela dagarna och han är min, bara min egna. Kött och blod från oss :-) Iallafall så ska vi åka ner till babyproffsen om en stund och shoppa lite presenter såhär på hans månadsdag.
Jaaaa, pjesentej vill man ju ha såklart föjståj du väl, mamma!? (Löjlar mig).
TJOHO!

                   I use to laugh it of, I use to look the other way.


lite allmänt tjÖÖÖT

Då har man ett problem mindre. Magnus jobbar på fredag när jag har det viktiga besöket, men hans mor får ha Vincent en stund så får jag åka sjukbil dit! Usch, vill i n t e  lämna bort min lille bebis men detta måste fixas. Är ju bara för nån timma så det ska väl gå bra. Hon har ju haft 4 egna barn så hon vet väl! =) Kommer oroa sönder mig, vill alltid ha min lilla älskling hos mig<3

Lagat gotte mat iallafall, har börjat följa våran "matlista" nu. Hahaha penisnärerna själva. Men jag tycker det är skit bra att göra så här. Så idag var det ju köttfärssås på listan, gjorde den annorlunda än vad jag brukar och öste i creme fraiche och lite sånt och massssssor av färska champinjoner med riven parmesan till. Mums, hahaha jag följer en tråd inne på familjeliv där folk skriver vad dom äter varje dag, man blir läskad som fan och dom skriver för att det ska låta extra gott. Varför skriva parmesan när man kan skriva ost? Hahaha, jag har blitt likadan :-)

Har gått tagit mig en lååång och god dusch precis, man brukar få stressa men nu var ju Magnus hemma!
Längtar tills mitt älsklingsprogram börjar ikväll (v) Familjen Annorlunda såklart, här är ena mammans hemsida för den som vill snoka: (mutcho kul) www.tiobarnsmamma.se
Ska göra natchochips i ugnen med ost (inte parmesan, hahahaha) och mumsa på till!
Ska bli sååå kul att lämna lägenheten och åka iväg til helgen, jihu!
Min farbror som har samma sjukdom som jag (fast har höften opererad) har fått börja med en svindyr medicin häromveckan och han är skit bra nu och vill börja dansa balett skrev han, hahaha! Han har haft det jobbigt i 25 år så det är så kul för honom. Han är världens bästa farbror, unnar han allt gott i världen! ♥
När jag blir bättre och Vincent lite större så ska vi åka till Stockholm och då ska jag ta en fetingöl med honom!

MysAAAA mysAAAA with the family! BYE

Sletna morsan igår!  Den bjur jag på, en kan inte alltid va tiptop! tyckte inte om den nya mössisen, hihi!

Det kan väl bara bli bättre??!

På fredag är det Sahlgrenska, reumatologen som gäller. Jag har höga förväntningar inför det besöket. Det är mitt sista hopp känns det som, jag hade höga förväntningar sist jag var där på team-besök i november också men vad hjälpte det? Läkaren reste sig upp och sa "Såhär gör man när man går" och knallade iväg Jo tack jag vet hur man går men jag kan inte. Kändes som en jävla förnedring när hon gjorde så och jag haft de så fruktansvärt och inte fick nån hjälp.

Denna gång ska jag va hård som fan och inte ge mig förrens jag fått hjälp. Ingen människa skulle tolerera att ha det såhär hemsk, så länge utan hjälp. Men jag bara accepterar allt jämt, ler och är snäll!
Det är slut på det nu... tänker gapa, skrika och gråta och förklara att jag inte kan leva så här längre.
Hela min familj mår dåligt av detta, så kommer jag förmodligen få sluta med amningen och börja med starkare mediciner. Så jävla jobbigt, vi som älskar o amma. Jag och Vince =/ Undra hur han ska reagera om han inte får tuttisen mer, min lilla snutt!

Allt ordnar väl sig, eller, orkar knappt äta längre för allting är så fruktansvärt och ingenting ordnar sig =/
Det är tur jag har Vincentt <3

Min Helle Pelle :Þ

Som vi kallade henne för som barn :-) Hahaha.
Vi har haft en väldans trevlig dag, skrattat så in i helvetus. Mina öron har fått höra mycket välbehövligt skvaller, då mår man genast mkt bättre så tack för att you maked my day! Vincent fick så himla mycket fina kläderplagg så det var inte klokt. Hade verkligen inte behövts. & vi har blivit smygfotade vad vi än gjort, hade man vetat det så hade man ju fått pigga till sig lite, så läggs det ut bilder på mig någonstans så har jag inte blivit en sleeeeten morsa utan jag hann inte riktigt idag (det är väl det dom brukar skylla på, morsorna?, haha)

 tyckte detta va kul, skaffa en pluttis snart, tro?? så fina stuffs MAMMASSSSS REN KÄRLEK

Nu är man trött som en orakad mört, mannen min är och tränar..
laddar ner "låt den rätte komma in"  som vi ska lägga oss i sängen och se om en stund, myspysens!
Tack för idag! ♣


Malena ernman

Är riktigt grym, tycker hennes låt påminner mycket om Nightwish.... Hoppas hon vinner, så det blir en liten annorlunda låt i år, behöver ju inte se likadant ut år efter år ??



Jag och lilleman sitter o tjötar, han är jätte nyfiken och tittar sig omkring i hela längenheten..han verklingen vänder runt huvudet - Så sööt !! Riktig tjockis är han, världens vackraste *skryta*
Ska äta lite frukost och vänta på Helen..jeppjepp!

Pissväder..regnar som as! Kul eller inte.
men en mysinnedag (haha som alla andra dagar) Pappan jobbar som vanligt och vi saknar honom!
Jag älskar dig mest i hela världen min lilla tjockis! Pusssssss    Världens finaste killar -   M i n a ! :-) Kärlek till tusen!
Min faster och vince!                   

Har inte mycket kul att skriva just nu. Matte var här förra veckan förresten och Vincent  fick så fina kläder och haklappar! Så gulligt! Nu vill min lille kille inte ligga ner mera.
Familjeliv är den bästa communityn någonsin, på tal om inget!
Hej så länge !

Andra chansen ikväll !!!

Melodifestivalen menar jag såklart då, följer det nog mest av ren tradition för så jävla bra har det inte varit iår! Magnus är iväg och köper chips och cola så det blir såklart massa mys!!! Ska garva lite när jag tittar på Caroline af Ugglas =D

Här kommer klippen jag pratade om - MYSAAAA, MYSAAAAAA! Så himla skön :-) HAHAHA


Vi har vart själva hela dagen jag och Vince :-) och när pappsen kom hem från work så fick han marinerade kycklingklubbor, ris med currysås! Han tyckte inte särskilt mycket om det - HA, där fick man för att va redig! =/
Vincen har inte velat ligga själv en endaste sekund idag så jag fick inte på mig kläder förrens runt 15-tiden, då lät jag han ligga i vagnen och va lite ledsen. Skyndade mig för jag hade dåligt samvete och han tittade styggt på mig när han fick komma upp, haha!
Helen kommer imorgon istället, hon skulle ändå lämna av någon på Landvetter och det är ju onödigt att åka den vägen idag då om hon ändå ska iväg imorgon!

                         HELLO!!! 

Nästa helg fyller lillebror Kevin år - 5 år, stora killen!! Då ska vi åka dit och fira ( ;
Vi har inte varit i Trollhättan sedan nyår nu, efter nyår vågade vi oss inte iväg mer ifall jag skulle få värkar [ville föda i Varberg som bestämt] och efter Vincent föddes har vi inte velat oss ut för tidigt, men nu sååå.
Kul ska det bli. Min kära lilla hemstad !!!

Här låg min lille prins och myste framför Lets dance igår.
Han funderade så mycket när vi pratade med honom så han blev alldeles skelögd! Hihi - SÅ FINN






 ♥                                                ♥                                                   ♥

Fields of gold


Världens snällaste kille. ♥

Är Vincent ! Vi är så glada att du blev just DU =)) Fast ibland ryter hans temprament, då kokar han inombords och blir alldeles röd i ansiktet, så när han är som argast på mig (när vi byter blöja eller jag ska peta ut en snorkråka, te.x) då vill han inte ens titta på mig utan han blundar när jag pratar med honom. HAHAHAH! Mammas söta underbara.

Nu står min goda (hoppas jag), vitlöksgratäng och bubblar i ugnen, tills det blir det lövbiff, färska champinjoner, sallad och sås! Mm NAMNAM *Läskar mig själv*. Är jävulskt hungrig.
Jag ska bli värsta svullot har jag bestämt mig för, "glöm inte bort dig själv, ät nu, ät upp". (Alla granskar en alltid för att man är smal), så jag ska slänga i mig MASSOR av mat varje gång jag äter, och äta 4-5 måltider per dag så ska vi inte se om man lyckas gå upp ett par hekto och slippa kommentarer! Mohaha.

Imorgon skulle förmodligen min barndomskompis Helen komma hit på besök, och det passar ju ypperligt eftersom Magnus jobbar... så vi får lite sällskap! Vi har alltid kul så jag har saknat henne! Hon arbetar heltid som målare så det blir ju inte ofta tid över för henne. Vi är ett gäng tjejer som alltid var med varandra, vi bodde i samma område och gick i samma klass. Kul om man kunde träffats oftare, men det är ju såå.. folk blir vuxna, får sina egna liv & får man då barn på det så har man inte så mycket gemensamt kvar med många, tyvärr! De som hänger kvar hänger kvar, och det är väl inte så många sorligt nog! Jessica är ju en av dom som jag fortfarande pratar med (och hon har ju såklart en dotter,hihi), inte så ofta heller som man vill men jag bor ju i en annan stad nu så klart det inte blir varje dag. Men snart blir jag frisk och kan ta körkort och då ska jag hälsa på ofta! ... Djupt det blev här :-)

Ska ställa mig och steka köttet! Är vrålis... Hoppas på en riktigt mysig tvkväll med tända ljus! Förut älskade jag att partaja - Nu älskar jag att mysa! MYSAAAA MYSAAAAA (som en efterbliven kille på youtube säger, har haft ett inlägg med honom här på bloggen - HAHAHHA, såå himla kul!)
Tack och hej, trevlig helg! ♥

Knasig (bilden tas mitt i farten och blir suddig) bild.  Alldeles underbar är han, prinsen på ärten ♥

Bvc

PAIN =S
Bvc kl 12, men gjorde jävulskt ont så jag fick fint sitta kvar i bilen. Livet kändes inte härligt när jag såg de två killarna knalla iväg utan mig, inte ens till bvc kan man få gå *gnäll gnäll*. När jag ska till läkaren tänker jag fan inte ge mig förrens dom hjälpt mig, nu är jag så sickandtired på denna situationen. Dom får operera in en ny höftled, även om det tar tid att kunna gå igen så är det ju bättre än detta. För detta blir ju inte bättre, såna här sjukdomar blir inte det. Snarare sämre, träningen hjälper att hålla det i schack så det inte blir värre...men det blir knappast bättre. & jag kan inte leva såhär.
Jag mår absolut inte bra, hormonerna gör det inte bättre. Jag har hela livet framför mig??? Jag kan inte sitta som en fånge i mitt hem!!!

Det gick iallafall jätte bra som vanligt. Växt så det knakat :54 ½cm lång & 4700. Hon blev chockad som vanligt. Hihi, mammas goda sockissss<3 Vi fick köpa en salva på apoteket också för hans lilla stjärt. Hon märker också att han är väldigt bestämd och verkligen visar vad han vill, men det märks att han är så nöjd med livet =) Kuul.

Nu ska jag deppa vidare...nej, tänka ppositivt..... och pussa min goding.. Laga god fredagsmat och se Letsdance ikväll.
JIHU veckans höjdpunkt här inne i hemmet.
Ta englöd varm dusch så kanske det känns skönare?

Mammas lilla ...

Mammas lilla fisjompa, fisjompa, fisjompa. Mammas lilla fisjompa - Aski daski daaa...
Sjunger jag för Vincent måånga gånger per dag. Har kommit på den alldeles själv. Duktigt va?!
Han ser rätt nöjd ut när jag sjunger den, men jag kanske inbillar mig..är ju inte känd för min vackra sångröst direkt.

Idag har han varit väldigt nyfiken och kikat mycket, riktigt kul att se! Prövade sin babysitter och där tyckte han om att sitta, han tittade storögd överallt :-) Ska köpa en leksaksgrej till den som han kan sitta & titta på, mamma la sig på golvet och så prata vi massor. Ska inte förklara hur "lätt" det var att komma upp sen, haha!

Så åkte vi iväg hela familjen och storhandlade, kände att vi behövde komma ut lite =) Han somnade i sitt baby-skydd som han alltid gör och sov hela trippen. Massa tanter som kom fram och avgudade lilla sonen såklart.
Vart riktigt hurtiga och skrivit en matlista för två veckor som vi handlade efter - Riktigt kul att handla då när man har något att följa, annars blir det mest stösaker och blir aldrig "riktiga middagar" varje dag för man glömt hälften av ingridenserna. Ska strax laga en kyckling/thairätt som jag fått av Angelica som innehåller : Kyckling, unkelbensfärdiga kryddsås, paprika, minimajs, nötter, lite kryddor med ris till. Ska bli intressant men låter riktigt gott.
Blir en sen middag idag för efter handlingen kom ju min faster Kicki hit och hälsade på. Vincent fick jätte fina kläder som han tacka så mycket för.
Här är vår matlista för nästa vecka om någon är nyfiken :-) Haha :
Måndag: Köttfärsås med massor av färska champinjoner
Tisdag: Pasta & pastasås
Onsdag: Sprödbakad fisk, potatis, sås med sallad
Torsdag: Kotlett, potatiskroketter med bea-sås
Fredag: SpenatLax med finriven parmesan, serveras med ris
Lördag: Tacos
Söndag: Kallops

Nej nu ska jag fixa iordning i köket och fixa KEEEEEK. Hungrig nu =)
Imorgon blir det bvc, se hur mycket han gått upp sen förra veckan. Han har en tendes att gå upp endel
för han bara ääälskar mammans mat. Namnamnam. Han smockar som om det vore den sista mat han skulle få här i livet. Nu har vi ätit precis (fortsätter mitt bloggande nu:) Det smaka bra, rätt starkt bara så hoppas han inte får ont i magen, det ska jag inte göra om!!!
Godis & film & massor utav gos med mina älsklings-killar i sängen nu, krypa ned under täckena o kura ihop sig.
Natti natt!

Vincent, prinsen

Aldrig kunde jag föreställa mig att det skulle vara såhär lätt att ha ett barn. Iochförsig hade jag föreställt mig det värsta för att inte bli allt för trött :-) Men han är verkligen sååå lätt att ha hand om, trodde man aldrig någonsin skulle ha tid att titta på en film igen eller att få känna sig utvilad. Förväntade mig att bli sittandes med en skrikande bebis heeela nätterna - Ingenting stämmer... sen vet jag väl att det inte kommer vara dans på rosor att ha barn alla gånger men det är verkligen hur underbart som helst !!!

Jag har lärt mig internet-surfa med en sovande bebis på armen. Aldrig förr har jag varit så bra på att göra saker med en hand.
Tre hela veckor och en dag har passerat sedan den lilla filuren kämpade sig ut till denna värld. (Han behövde kanske inte göra så mycket men visst fasen var det kämpigt för honom ändå.) Jag tror vi börjar känna varandra nu. Vincent och jag. Vi lär oss varandras rutiner och försöker lappa ihop dom så gott vi kan.
När han somnar efter många vakentimmar börjar jag genast sakna honom och önskar att han ska vakna igen. Det är nog det som kallas kärlek<3
Amningen fungerar och mjölken sprutar :D Jag får en himla fin känsla varje gång han stannar upp i sitt ivriga sugande och vänder sina stora fina ögon mot mina .. då ser han så nöjd ut. Och jag blir fånigt gråtmild =)
Det är obeskrivligt underbart att få ett litet barn ♥

Förra veckan när vi skulle på vårt första bvc-besök så skulle vi ta av honom för vägning & blöjan behövde bytas och där stod vi som två fån. "Jaha, behöver den bytas?!". Inte hade vi haft en tanke på att man skulle ta med sig skötväskan med blöjor, våtservetter mm. Gud vilken usel moder man kan va, tänkte jag för mig själv. Nu tar dom väl lille bebisen ifrån oss, hahaha! Efter detta står jag helt manisk innan vi ska iväg och packar ner allt möjligt vi kan tänkas behövas i skötväskan, som är en självklarhet. Men man kan inte tänka på allt/veta allt som nybliven förälder. Som tur var fick vi en blöja där och hon var inte så hemsk som man kunde föreställa sig, bvc-tanten! Hon lungnade oss och sa att det är mycket i början!

... Låg i sängen med Vincent och försökte träna lite förut, och kom på fina ideér hur jag vill inreda vårt sovrum. Det ska ju tapetseras där, för det är en riktig usel ful gul färg där inne nu
 - Gult är fult (Haha, jag är rolig).
Vi vill båda ha det mörkt inne i sovrummet, då man vill bli lite trött för sovrum är ju till för att sovas.. så jag tänkte att pappsen ska få tapetsera med brun-aktiga tapeter så ska det vara färgerna brunt & rosa tillsammans där inne för jag verkligen älskar de två färgerna ihop. Hitta ett par bruna snygga gardiner till + överkast med rosa kuddar över. Det kommer bli riktigt snyggt där inne. Tänkte på vita tapeter först men vi har ju vitt i nästan hela lägenheten så kul med någon annan färg ju! *Längtar* .. Så kul att snygga till hemmet lite nu, man är ju mycket hemma när man fått barn och då vill man ju ha det fint som sagt!

Nyss smällt i mig en Qp-meny i all sin hast, mums!
Man hinner inte riktigt stå i köket längre,
man ska vara glad om man hinner äta överhuvudtaget! (:
Bra tv-kväll på listan nu! Ha det så bra allihop.
Första bilden vi skickade på våran kille till folk, från bb :-) Mammas goa kille. Pappa och lille älsklingen ligger i bb-sängen! 

Älskaj dig

¤Semestersvenskarna¤

Följer jag slaviskt varje vecka.
Jag får verkligen en energi-kick av livet när jag tittar på detta!
Att kunna jobba sådär måste vara såå underbart. Allt har väl sina för - och nackdelar (=de längtar såklart hem till sina näraochkära då de är borta i lååånga perioder) Men jag tror fördelarna överväger. De kanske jobbar konstant, men när de är lediga har de den bästa fritiden man kan tänka sig. Vad är bättre än Thailand? Sol, bad, snorkling resturangbesök & drinkar på kvällarna :-) Det hade jag kunnat jobba på frentetiskt för... + att sådant slags jobb verkar kul. Träffa massor med nya människor man kan tjöta med och lösa massa olika problem! Man blir ju även sammansvetsade när man jobbar ihop sådär hela tiden och kommer nära inpå människor som man lär känna och blir vänner med.

  

Vem hade inte velat tillbringa sin fritid här?
Jag längtar tills min familj kan åka till Thailand tillsammans! Kanske om två år? När Vincent blivit lite större för att kunna åka en såpass lång resa. Vårat dröm-resemål!
Nästa år blir det ju antagligen en resa tillsammans med hela min släkt då de är flera som fyller jämt samtidigt. Kan vi verkligen behöva - En solig utlandsresa =) Tills dess ska jag drömma vidare om Thailand.

DIAGNOS OKÄND

  Diagnos Okänd

TID: 20:00 - 21:00, Idag, 4 mars 2009


Avsnitt 1. I Sverige finns tusentals människor som får sina liv ödelagda av mystiska sjukdomar. Trots otaliga läkarbesök har de inte fått någon diagnos. I Diagnos Okänd rycker doktor Stefan Branth in med sitt medicinska deckarteam för att hjälpa tio svenskar tillbaka till ett normalt liv.

---------------

Magnus tycker jag ska söka in till detta programmet. Vem vet?
Tänk om de kan hjälpa en? :-)


Lill - Lördag =P

FUCK - va ont jag har på mornarna !!! Tar ett jädra tag innan musklerna/lederna mjukats upp och jag kan "lyfta" benet och få det med mig och inte släpandes. Vet inte varför det blivit så mycket värre? Antagligen för dagarna innan förlossningen hade jag så ont i blygdbenet för han tryckte sig neråt och då var jag inte lika rörlig.. sedan efter snittet vågade jag inte röra mig så mycket, eller träna mig! Då går det utför med en gång. Nu gör det ju nästan för ont för att träna också =S
Segt att behöva va hel-veck i huvudet av alla mediciner! Ta typ 7 på morgonen, eftermiddagen och kvällen! Blir ett par stycken per dag - Bra för kroppen! Men jag skiter i vad som är bra för kroppen bara man är någorlunda smärtfri... men det är ju inte hälften så smärtfri som jag vill vara. Jaja...
Det är tur att Vincent är så liten och man inte behöver springa efter honom..vad hade jag gjort då? Nästan så jag blir stressad nu på morgonen när jag lägger honom i vagnen och går iväg för det går inte fort och är han ledsen blir jag hyperstressad och skyndad mig iväg så fort jag kan. Toa-besök kan man nästan glömma! .... Men vi klarar det fint iallafall. :-)

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på riktigt jag och bebisen min! Få med pappsen och handla lite kanske när han kommer hem. Behövs fyllas på lite frulle-mat och middags-mat! Jag har blivit en riktig gammal tant... har börjat älska att titta efter matrecept och bakrecept .. Hahaha! Men det sägs ju att man blir en ny person när man får barn och det måste ju bara stämma!(= Är mycket som jag inte prioriterar som förut, många jag inte har något gemensamt med längre..osvosv! Sorligt kanske men livet får en ny tid och en ny fas! En mycket viktigare sådan.

Riktigt riktigt bra var desperata hemmafruarna igår... Undra va Dave är ute efter?? Mike..det fattar jag också men varför?
Han är jädrigt lömsk... Hahaha! *SPÄNNANDE*

Jävligt dålig mobil-kvalité
bara lilla jag i min fina fina jamas.  finaste varelsen

Nu ringde min BM också och vi bokade tid för efterkontroll hos läkaren. Man ska gå igenom förlossningen osv .. många blir deprimerade och funderar väldigt mycket på förlossningen när det blir katastrof-snitt eftersom det går så fort och man inte hinner med. Så det är väl bra! "Det ska vara drastiskt när det gäller dig" ÖH, ja visst! Jag kan hjälpa att jag är sjuk och jag kan hjälpa att fosterljuden gick ner. Jag gillar inte alls den feta kossan till Bm längre!!! Men jag slipper ju henne nu.

Nu sover lillen så då kanske mamman får unna sig lite frukost =) Kramochpuss

3 mest underbara veckorna

... i mitt liv :-) Tre veckor är han idag min Vincent! Känns som det gått väääldigt fort men även att han alltid varit en del av vårat liv. Att man inte riktigt mindes vad man gjorde innan! Vad var betydelsefullt?

Nu är Magnus och kör Jenny till stationen.. trevligt har vi haft! Lagat mat, fikat en massa och pratat gamla minnen.
Hon höll i lillen också och visste inte riktigt hur hon skulle bete sig. Han har sovit hela eftermiddagen och även nu igen. Saknar han så dååå!

Tvkväll..Den rätte för Rosing och självklart säsongstart för Desperate Housewives, det är mysigt för jag har fått Magnus att gilla det också så då kan vi mysa tillsammans framför det (=



Förövrigt så längtar jag tills jag kan ta mig ett bad igen.
Gud va skönt, jag gjorde ju änna det nonstop innan Vincent kom! Löv It, men snart såå + att man då kan bassänga igen.
Ha det så bra!

emsiss bloggsis

Utsprungen ifrån duschen, min lilla älskling vaknade i sin vagn och var ledsen & undrade vart mamma var...så jag fick kuta ur så fort som det nu gick. Vet att det inte är farligt om dom får gråta lite men jag tycker nog det är mer fruktansvärt än han !!
Vi väntar på vår vän Jenny från Trollis som är på tåget på väg hit som ska hälsa på så det blir väl en dag fylld av tjöt om jag känner oss rätt. Måste greja lite nu innan..går ju i slowmotions allt man gör.
Pappan är på jobbet o vi saknar honom <3

Här var vi på fest med Jenny förra våren hos Helen & co som förövrigt nog kommer hit till helgen:-)
Kul som stryk var det - Haha!






Ska nog börja laga lite stroganoff.. Hjärtat mitt är nog hungrig när han kommer hem från jobbet, om han inte smällt i sig en lunch ute såklart! =P Men annars kanske Jensa är hungrig...
Jaja..göra sig iorning lite om herren tillåter=) Puss och hej!

den mest underbara varelse på denna planet

 


   

...

                                  Tjolahopp - tjolahej - sansa ...
Jag gjorde röntgen idag ändå, så dom skickar provsvaren till min lilla sjuk-stuga där jag går.. så jag måste ringa och boka tid dit snarast. Känns iallafall väldigt bra att ha gjort detta! Det är nästan så jag hoppas det visar något annars kommer väl förmodligen inte läkarna veta vad dom ska göra - Som vanligt typ. "Speciella jag".
Det är så intressant att gå ute, alla ska alltid blega och titta så sorgset på en. Man ser hur det lyser "Stackars dig" i ansiktet på dom. Som om det hjälper?
Och det är verkligen jätte snällt men det börjar bli väldigt tröttsamt när folk ska komma fram och vilja hjälpa en..men tyvärr finns det ingen hjälp OCH jag säger till den dagen det blir någon förändring. Blir jag bra en dag så lär ni alla få höra det både en och två gånger. Då kommer jag vara sååå lycklig.

Lagt in lite pommes i ugnen, till det kött och beasås. Ska fixa min internetbank efter maten. Nu ska jag gulla med min underbara bebis - Mamma älskaj dig

Äntligen måndag, äntligen...

...och livet börjar å nytt igen, veckan är kommen, helgen försvunnen.. och vi plockar fram den glada munnen *Lalala, sjunger* . Magnus hade en låt som gick sådär på sin väckarklocka förr. Ni kan ju tänka er hur seg den va att höra på måndagsmorgonen kl 06 när man skulle upp & jobba - HAHA!

Har bytit blöja och tagit på lill-killen en jätte fin prost - dräkt han fått ärva av morbror Kevin! Sååå fin är han idag.
Ska ta och käka lite nu medans älsklingen sover och ta en dusch. Sedan är det ju lite ärenden på listan idag!
Gå till banken, köpa den förbannade pumpen.... kanske gå och göra den omtjötade röntgen också om det hinns annars får jag ta det en dag i veckan här. Prova att pumpa ur och ge i flaskan ikväll och se hur han reagerar, måste kunna ge mig av till sjukgymnasten snart... väldigt viktigt! Även om det kommer kännas jobbigt att åka ifrån Vincent, men det är ju bara för nån timma och han får va med pappan så det blir ju jätte bra. Det är ju nåt jag måste göra så det är ju inget att tjöta om. Men han är ju såååå liten!!! <3

Linda går in i vecka 17 på torsdag så hennes bf-datum blev den 18 augusti tror jag hon sa. Trevligt... många bäsarpå tur detta året. Baby-boom tror jag min Barnmorska uttryckte sig. Var fler än någonsin som hade ringt och skrivit in sig på mödravården så hon undrade hur dom skulle hinna med alla =D Hihi.

Ikväll kommer Familjen annorlunda *LÖV IT* Dom är så duktiga med alla deras barn, håller igång hela dagarna och humöret verkar vara på topp mestadels av tiden ändå! Det kallar jag styrka.

Du & din partner


Vad heter ni? Magnus & Emily
Hur träffades ni? Det ploppade upp en bild på honom när jag surfade på communityn "Efterfesten" och jag svimmade för en sådan snygging hade jag aldrig sett maken till.. Mohaha, så jag skrev, vi chattade dygnet runt på Msn, börja tjöta i telefon.. tillslut vågade jag mig till GBG, vi satte oss i en bar och drack och tjötade och jag DOG för han va så het! MUMS
Hur länge har ni varit tillsammans? snart 2 år =)
Är ni förlovade? Nej
Bor ni ihop? Ja
Har ni barn? Ja
Har båda körkort? Nej .. bara han, jag ska börja me't när jag blir frisk
Isåfall, vem kör bäst? JAG - HAHA
Kommer du ihåg er första kyss? Ja, vi satt i hans säng och glodde film så böjde han sig över mig och kysste mig *åhhh va jag smälte*
Vem sa "Jag älskar dig" först? Han, oh det var så¨åå sött =)
Vem är äldst? Mangan.. han är född 81 och jag 87
Vilka stjärntecken är ni? Skytten är jag & han jungfru
Vem fyller först på året? Han
Vem är längst? Han
Vem sjunger bäst? Haha kan ju påstå att vi är riktigt usla båda två
Håller ni i handen på stan? Inte längre för jag går på kryckor men annars brukar vi det
Var nån av er oskuld när ni träffades? Nix
Kände ni varann innan ni blev ihop? Ja lite grann
Vad har ni gemensamt? Samma humor, våran son, gillar o hitta på roliga saker, resor mm
Blev du kär i första ögonkastet? JA
Har ni någon speciell låt? Ja. "Your my sun"
Har ni några "fri kort"? No fucking way
Har ni stora framtidsplaner? Uppfosta våran son så bra som möjligt, kunna njuta av livet när jag blir frisk, ut och resa.. dona i vårat hem MM
Har ni gråtit i varandras armar? Ja flera ggr
Har ni varit utomlands tillammans? Ja, i Rhodos än så länge
Vilket är ert bästa minne? När vi suttit på resturanger, delat en flaska vin, tjötat i flera timmar och bara myst i varandras sällskap + Rhodosresan var ljuvlig
Vem lagar bäst mat? Hm, vi lagar god mat båda två
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Spelar/sitter vid datorn... myser framför tvn.. gosar med Vincent
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Oftast
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Ja
Blir du lätt svartsjuk? Ja fast det är ofta med en nypa salt. Vet att han inte vill ha någon annan än MOA
Brukar ni bråka? Har tjafsat endel de senaste halvåret men det blir bättre när man inte bara behöver sitta inne mer.
Ringer eller SMS:ar ni mest? Ringer
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Hans ögon, händer/armar, ryggen och lilla rumpen hihi
Vad använder ni för preventivmedel? Ska börja med något.. vet inte vad ännu!
Pratar någon av er i sömnen? Han skriker som fan och lever helvete


Frågeställningar, hahaha!

Var kommer du ifrån? Trollhättan
Heter? Emily Sara Maria Strömberg (Snart Falk hoppas jag, mycket finare =)
Hur gammal är du? 21
När fyller du år? 15 December
Tycker du om någon just nu? Ja, jag älskar min man & min son.
Jag samlar på? Hmm..pantflaskor - haha?
Gröna eller röda äpplen? Variation förnöjer.
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Nån i min familj/släkt...ibland någon kompis!
Vilken tid gick du upp idag ? 10.00 tror jag.
Har du sovit ensam inatt? Nix, sover med mina pälsklingar
Har du strumpor på dig nu ? Yes - <3Roosa<3
Hur svarar du i telefon? Hallå? Är det från jobb eller nåt och jag ska låta viktig eller jag inte vet vem det är så
 "Hej det är Emily"
Vad ska du göra ikväll? Nu ska vi äta tacos med Linda, mikael & Felicia och ikväll ska jag Vincent och Magnus mysa framför Beck med godis :-)
Vad ska du göra imorgon? Köpa bröstpump, gå till banken och mysa med familjen.
Var vill du bo när du blir stor? Haha jag är väl stor, jag trivs där jag bor... men vill min gubbe flytta med till min hemstad någongång så trivs jag väldigt bra där också=)
Vad vill du bli när du blir stor ? har inte kommit på de än
Är det okej att gråta? Självklart ? Det är nyttigt att rensa ur sig..
När grät du senast? Gråter varje dag nästan.. man är så känslig med alla hormoner, hoppas att det är som annars har jag blivit väldigt konstig som person - HAHA
Vilken årstid tycker du bäst om? Alla årstider har sin tjusning.
Laddar du ner musik och filmer från internet? De händer väl =D
Skulle du göra om du vann en miljon? Resa jorden runt med familjen, shoppa MASSOR och ge bort endel - Leva lyx som sagt..
Bär du glasögon eller linser? Nix
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej
Har du piercing? Inte längre
Har du tatuering? Vill ha en.
Vill du gifta dig?YES!
Vill du ha barn? Jag har min underbara son.
Solar du ofta? Mmm försöker
Är du bra på att laga mat? Jag gör så gott jag kan, men tycker det är kul!
Gillar du att dansa? På fyllan&villan.
Hur vig är du? Vig om man menar benen så kan jag få dom en bra bit ifrån varann iallafall -HAHA
Vilken är din favoritglass? Melonsmak, pecannöt, polkagris
Tror du på ett liv efter döden? Vet inte vad jag tror faktiskt.
Bor dina föräldrar tillsammans? ¨Jajemen
Är du morgon eller kvällsmänniska?  Kvälls
Vilken ögonfärg har du? Mörk-blåa
Vilka hårfärger har du haft? Brunt,svart,orange, vitt HAHAHA
Är du beroende av något? Alla godsaker + cöla
Senaste låten du hörde? Hmm.. vet inte!
Vad gör du på helgerna? Försöker hitta på roliga saker + myser med familjen
Brukar du bädda sängen? ALLTID!
Har du kysst någon under den senaste veckan? Nej.. bara pussats kom jag på =(
Vad var det senaste du sa? "Ja, jävligt varmt"
Vem kramade du senast? Vincent
Saknar du någon nu? Ja..mina syskon =)
Vem ringde dig senast? Linda
Var du glad igår? Visst var jag det.

M a r s, Månad

G O D D A G E N S (=
Jag sitter fortfarande IKKE-i o rdninggjord! Vi vaknade sent idag våran familj! Vincent är en 7sovare som sina föräldrar! Ack så goooo. Han är som en liten fågelunge, han pickar med huvudet fram och tillbaka när han ligger på min mage och vill ha mat, hihi!

Var bjudna på middag igår ju hos Magnus pappa. En liten stund innan vi skulle åka så ringde han och sa att Christoffer (brodern) hade ramlat och brytit lårbenshalsen =S Stackars Totte .. benet hade bara hängt & låret var verkligen HELT av.
Usch, vilken smärta! Så idag blir det operations för hans del så får vi väl se hur det går men det är ju jävligt illa.
Iallafall så åkte vi till hans lägenhet iallafall med Joanna & hennes mor & åt rostbiff, gratäng och bea-sås.
Beasåsen var den gudomligaste jag någonsin ätit, resturang bea =) Den ska jag alltid köpa hädanefter. Blä för pulversåsen!

Tittade lite på Melodi samtidigt som vi satt och inspekterade våran lilla modell...hihi han är så himla vacker, så go personlighet! Gud vad vi älskar dig. Lilla lilla bebis, sniffa i din hår och känna bebislukten kan jag göra dygnet runt.
Iallafall, den sista låten var riktigt grym. Med det blonda yr-rufset! :-) Blondiner är bra snygga (fast hon var verkligen inte det, kom jag på) - Hahaha!!!

Nyss skickade Linda och sa att dom är på väg idag istället. För snäll som jag är så tycker jag det är roligt iallafall fast jag borde skita i det... så vi får väl se om dom dyker upp! Ibland önskar jag att jag var lite mer lång-sint men jag är uppenbarligen inte sån som person. Vi har trots allt varit vänner sedan vi var 1 år.
Tacos blir det ikväll och endel tjöt. Älsklingen är iväg och tränar, han har blivit såååå biffig de senaste veckorna *MUMSSFILLIBABBS*.
Tack och hej -

Vi i början på hösten tror jag. Haha


Låg på förlossningen och hade
ONT, jag är så snygg med mina
ben som jag inte får ihop =S                               
Träna, träna träna DOM.
                 
Mamma och Vincent ses
efter 9 månader i magen :)
       
   

RSS 2.0