Adventstider!!!<3

Natten till idag fick vi faktiskt sova hela natten. Med undantag för att stoppa in tutten (nappen) snabbt 3 gånger.
Eftrsom jag verkligen behövde komma ikapp med sömnen så gick Pappa & Vince upp vid 6 och jag sov vidare till 11.30 (!!). Gick upp & satte på lite Julmusik, tände första adventsljuset & tog fram lussebullar, pepparkakor & clementiner för en mysig liten fika.
Gav Vincent en alvedon. Han verkar inte berörd längre. Kan bero på att han som sagt får alvedon regelbundet.
Ska inte ge han mer nu och se om det gått över. Imorgon ska vi gå tillbaka till Närakuten & titta om öronen går åt rätt håll - Friskhets hållet :-) Hoppas verkligen det. Inte kul när dom små kråkorna har ont.

Så vi beslutade oss faktiskt för att åka ner en stund till stan.. till - Julmarknaden - .. Bäddade ner Vincent ordentligt i vagnen, på med en tjock mössa och när vi kom ner så spelade Kungsbackabon Nicklas Hocker (från årets Idol) lite låtar på Stortorget. Vi kollade lite men sen behövde Lill-Vince lite middagsmat. Gav han lite granna, tittade lite på Ponnyridningen som pågick & lite på marknaden. Tyvärr var det inte så mycket att ha. Innerstaden är inte så mycket att hurra för, faktiskt. Men det är väl uppenbarligen det som ska va lite av tjusningen.. att dom inte gjort något med det och det ska va "gammeldags" och en gammal gammal stad där de har kvar 1800-tals stuket.
Lite som en spökstad på kvällarna tycker jag, helt dött och hade jag sett ett spöke och massa onaturligheter så hade det inte förvånat mig överhuvudtaget.
Vi gick in i leksaks affärern och kollade ut lite mer Julklappar till honom. Finns tusentals roligheter som vi vet att han hade älskat så :-) Köpte föressten en snygg vit neutral skjorta med fluga som han ska ha på nyårafton. Ska köpa en väst och finbyxor som jag såg också. Sjukt gulligt. På Julafton ska han såklart va den sötaste lilla Jultomten som jorden någonsin har skådat!! :-)♥
Åkte förbi svärmor för & kolla om hon skulle ha tillbaka sin bil (min tele är borta & magnus funkade inte längre.. så han fick sin mamma's gamla, som tur va). . eftersom det är nåt fel på vår.. där fick vi även lite Fisksoppa.
Vincen busade en massa och flög runt på golvet och kunde ta sig upp på trapporna. Stolt blir man!!
Han blev ledsen och övertröttheten var ett faktum. Skrek massor i bilen och plötsligt sov han som en stock. Så vi bärde upp honom och bäddade ner honom i hans nybäddad & goa Spjälis. Bäddade upp med varm välling med en kudde eftersom han inte hade ätit på rätt länge. Han slurkade i sig det gott i sömnen :-) Godisbiten min <3

Så nu sitter vi i soffan. Magnus spelar lite Nhl och jag sitter vid datoorn och smaskar tomteskumm. Vi köpte en hel låda - Mummaa!! Livet är som det ska vara :D Haha. Hade för mig det skulle vara något nytt program som skulle handla om unga som föder barn på 6an som jag så gärna ville se. Men kollade på Tv.nu & det står inget om det. Vart fan har det tagit vägen? Jag är ju helt säker på tid & datum =/?

Lite fika på morgon-kvisten (ett rån till lill-skiten:)















JuleLjuss

Då var det kväll igen. Dagen har gått åt till storstädning i hela huset.. tagit fram ytterliggare fler julstuffs & sådär. Underhållt Vincent som plötsligt är snor-rädd för dammsugaren. Gått någorlunda bra med öronen under dagen eftersom jag inte gjort något uppehåll alls med alvedonen. Va lite sen med den förut (då de hade gått 4-6 tim) och då började han genast knugga sig i örat. Ska ge han en ny snart igen och spraya i nässpray (det ska tydligen hjälpa till att "ööppna upp".) Hoppas att denna natten blir bättre. Så han slipper må så dåligt + att jag gärna skulle tycka det var gött med lite sova nu. Sov INGENTING i natt & imorse hann jag sova 1 tim innan han vaknade och sen har det bara inte hunnits med under dagen. Kommer väl komma nu direkt när man varvar ner, är man uppvarvad märker man ju inte det. Tröttheten alltså - Och känner direkt min jävliga äckliga ryyygg. Tabletter & värmekudde? Y e s s s . . .

Ska faktiskt pröva på att se på nya avsnitten av Robinsson & se om det är nåt att ha. Äta lite dillchips, hjärtan & Choooklad :-) Sen lägger jag mig & läser lite på Mama.
Och sluuuumrar !!!


((och bär, sjunger, vaggar, ger mat, stoppaar in nappar, och rättar till täcket .. på en sjuk stackars bäsebäässs))





Lillgubben har ont=/

Min lilla älskling har jätte ont i sitt öra. Har vaknat var 10onde minut hela natten & haft ont. Varit på Närakuten nu på morgonen & det är jätte svullet. Ska komma tillbaka imorgon & se om det är öroninflammation. Ont har han iallafall & är ledsen så han fåt panodil, nezeril & renesans (?) regelbundet! =/ Nu verkar det som han somn...at äntligen. Kan behövas när han inte sovit nåt inatt! .. Ska nog lägga mig jag med en stund, har bärt, vaggat & tröstat hela natten. Man blir så orolig när man inte vart dom har ont! & så vet han inte varför heller :( Men nu hoppas vi alvedon ska hjälpa.

Kvällskvisttt

Fick inte mycket sömn inatt. Det var någonting som inte stod rätt till med lill-skiten vår för han vaknade var 10onde minut från kl 19 till och med kl 05. Var tionde minut heeela tiden. Han som aldrig vaknar en enda gång annars. Det var nappen som tappats, det var välling som ville ätas, han var lissen för ont i tänderna (och som jag misstänker lite - Magen) . . Kl 05 ville han gå upp, pigg som en lärka men eftersom inte jag sovit en blund så gick Magnus upp och jag sov vidare till 11.00. Då vart det bråttom för vi skull vara på Öppna förskolan kl 12. Så det var snabbt iordninggjörning av oss och kuta till bussen. Fick springa in på Pressbyron o köpa knäckemacka o dricka till frukost. Vi lekte med alla våra älsklingsmammor & bebisar och hade lika trevligt som alltid.
Gick med Malin & Eden till Kungsmässan och jag köpte de första Julklapparna till Vincent. Hur roligt som helst, hade velat köpa hela leksaksaffären men det kommer, det kommer ! :-)
Shoppade även med en hel del mat som krävdes mycket planering för att kunna ha med sig det hem. Jag struntade i matkassen och la massa saker under vagnen, vid sidan på vagnen, över .. men jag kom inte undan att bära massa påsar ändå - Men man är la en superwomen. Mitt inne bland alla folk på Ica fick jag paaaanikont i magen. Fick gå & andas så folk trodde jag va sur. Och sen kuta ut på toa - Såå fick jag göra flera gånger.
Majsjuka? I Don't know. Så funderar på om Vincent har det så också eftersom han vaknat nu på kvällen och varit Panik-ledsen =/ Hoppas denna natten blir bättre så han mår bra. Min lilla skruttis pluttisss.
Vi har haft så kul idag. Vi har samma humor. Jag asgarvar åt han och han åt mig. Vi busar och håller på. Jag frågar vart lampan är och då flinar han lite busigt och lyfter sin lilla hand uppåt taket *Så otroligt duktig* :-)

Åt god mat när vi kom hem, lillen busade av sig ordentligt på golvet.. satte upp lite Julstuffs. Behöver dock inordna lite nya stjärnor & ljusstakar. . La lillen och så har vi tillbringat resten av kvällen framför inget mindre ön Idol. Kul är det men det är tjatigt med alla tusentals reklamer och all omsjugning. Det räcker att höra det en gång liksom !!! Nu ska jag verkligen lägga mig i sängen och hoppas på att man får sömn för morgondagen blir inte lika bra ifall han inte sover inatt för Magnus jobbar från 07-22 imorgon :( Så otroligt tråkigt. Ingen aning om vad vi ska göra hela jäkla dagen. . Usch, känns inte alls kul!!!
Har iallafall köpt Mama-tidning som är tjock och rolig att läsa men det har man ju ingen tid för förrens kvällen.
På dagen är det full ös =) GODNATT

Hej hoppfaderallanla

Hej ni fina.
Har inte haft så mycket att blogga om idag faktiskt. Vi har varit inne hela dagen idag, jag & Vince. Det har öst regn & storm utanför fönstret så vi har verkligen inte känt för att gå ut. Så dagen har varit väldigt långtråkig. Har försökt piggat upp den hela tiden men det gick inte att komma undan, tyvärr. Dock har vi lekt en massa, krypit efter varandra, lekt "titt-ut" som är oerhört roligt, tycker Vincent.

En annan rolig sak var att Vincent kröp sina första 10 riktiga krypsteg idag. Han har ålat sig sen han va 6 månader och inte ett enda tecken nånsin på att han ska krypa så trodde faktiskt han skulle hoppa över det eftersom det gick så snabbt med "ålet" och han aldrig stått på knä eller stått sådär & guppat som alla pratar om. Chockad blev jag när han helt plötsligt ställde sig på knä & kröp iväg .. *Min duktiga duktiga lill-skit* Sååå stolt :-)
Dock kom han efter en stund på att det går mycket snabbare att åla iväg så det gjorde han resten av eftermiddagen.

Han var ganska grinig fram mot eftermiddagen. Vi sjöng, gick runt och tittade, han tittade på när jag lagade mat, bytte blöja osv osv. Inget hjälpte fast jag försökte hålla honom vaken trots gnuggning i ögonen & gnäll.
Så tillslut gick det inte längre så redan vid 17tiden somnade han.. För natten verkar det som - Får väl se om han vaknar till en stund inatt men isåfall går jag glatt upp. Hellre att va uppe då med en glad bebis än en som inte alls är nöjd :-)

Magnus har vart på Asia-Spa med jobbet hela dagen. Dom hade haft det hur bra som helst. Kom dit & fick frukostbufeé, en massa olika bassänger med olika slags "avdelningar" med utsikt över hela Varberg & Kattegatt.
En massa olika slags bastu. Vanliga, ångbastun, saltbastu och någon man kunde ligga i, en annan som det fanns en kall kall tunna i mitten så man kunde toppa sig och sen sätta sig i den varma bastun. Sist men inte minst så fick dom 25 minuters massage som var helt ljuvlig & en jätte lyxig middag. Och så fick dom hänga i hängmattor och vila uppe på en etagevåning även där med utsikt över havet .. det var liksom glas runt hela väggarna så man såg ut. Hur underbart som helst så där låg han & sov i 1½ timma. Det var dom verkligen värda han & hans arbetskamrater för att dom alltid får stressa ihjäl sig så på deras jobb.
Vi ska ta & boka en hel dag där tillsammans någongång framöver när vi känner för & lämna bort lilleman så länge.

Imorgon har vi faktiskt bokat biljetter till "New moon" som vi ska se kl 20.30 när hjärtat somnat för natten.

Nu ska jag sova. Den sjuka tröttheten som för ett tag stannade upp verkar ha kommit tillbaka.
Jag somnade samtidigt som Vincent, 2 grr idag. 2 timmar varje gång =O Hohoo. Det är länge men var ljuligt skönt. Föressten har han blivit en riktig mamma-gris. Det är bara jag som gäller och när han är ledsen och jag kommer så blir han jätte glad. Men det blir väl lätt så när man är hemma tillsammans hela dagarna & gör allt ihop. Sen kommer ju det där gå i vågor hela tiden !!
Godnatt!!

Ps. Som ni kanske märker så kommer man till Iq-svar hos min mobil för förut kunde jag inte ladda den och när det väl började funka så är den helt spårlöst försvunnen - KUL, så har väl tappat den någonstans. Så nu har man ingen mobbe !!
Är helt snurrig också av all dagens smärtlindring -- Min rygg vill aldrig må bra!

Mitt lill-hjärta, igår när vi skulle ut & promenera!

Upp å ner - video


(Vi håller på & byta blöja mitt i allt:) Linsen vägrar o åka upp när man håller kameran vanligt.. den stannar på mitten men den åker ju upp om man håller kameran upp & ner så jag har gjort det nu när jag fotat det senaste och sedan roterat bilden på datorn men det gick ju inte med video-filmer.


Hahahaha!!!

Jag stod och sminkade mig för en liten stund sen och tyckte han lekte lite väl lungt och började ana oråd. Gick mot sovrummet och hörde massa smackande. Och blev hyperstressad och undra va han nu hade i munnen. Gissa om jag skrattade när jag kom in i där och han har letat fram Majskrokarna under vagnen och dragit ner på golvet och satt och smackade och var hur glad som helst - Himmelriket för en liten bebis! (Eller en stor bebis<3:)
 G O D I N G G G



 


Öppna förskolan - dagen

Idag hade man en ljuvlig sovmorgon tills 11. Det var såå himla skönt, man ligger & riktigt njuuuter!!! Killarna hade vart uppe och lekt och ätit gröt och Vincent somnade såklart om efter en stund.

När jag vaknade så gjorde jag oss iordning snabbt. Svärmor kom hit med bilen som Magnus lånar till jobbet eftersom nåt är fel med våran så vi körde henne till jobbet och Magnus släppte av oss på Kungsmässan där vi skulle gå tills Öppna förskolan öppnade. Vi handlade lite granna och kikade och sen gick vi dit.

Var jääätte kul eftersom vi inte varit där på ett par veckor av rädsla för Svinis. . Vincent var helt gaaar'n som vanligt. Han är inte stilla EN SEKUND, alla blirr helt fascinerade av honom. Hahaha! Från ena saken till den andra, sitta, stå, sitta stå och han hasar sig fram så sjukt sjukt snabbt som en simerska som krålar. Fan va vi garvade. Så himla söt är han!!!

Va där till 16 och sen tog vi sällskap med de andra till stationen. Vincent däckade så fort vi kom utanför dörren.. Åkte bussen hem och gjorde iordning (Stark) Korvstroganoff med ris.. och en egen till Vincent! Kom på att jag inte ätit varken frukost eller middag så var jäkligt hungrig vid 18tiden. Gick och la Vincent som va nannig med en flaska varm välling.

Nu sitter jag och har tagit smärtlinddrande för ryggen och tar det lungt.. Kollar lite bloggar,  Ullared på tv'n och ska även se "Mamma till en mördare".. såg ju det förra veckan också.. ta min Enbrel snart (AH) och så ska jag läsa Föräldratidning i sängen med min underbara värmedyna och äta choklad & vänta på stora Älsklingen!!
Jag älskar min lilla bebis så sjukligt myyycket. . . <3

Späännande att så imot här


Inte rädd för nåt.. här ålar han sig ner smidigt & snaaaabbt. Utan att slå sig.


Leeeker.. Alla vill alltid ha det som alla andra leker med, men det är ju det som är roligast..
Hahah!



-MAAAAMMAAA. Första gången han såg mig på alla timmar för han skiter i mig där.
Ska bara va i full fart hela tiden!


Vincent & Victor.. Så sjukt söta.. dom åla sig efter varandra i en halvtimma ungefär..
Dom ville inte va utan varandra.



Godingarna!










Helt inne i allt han gör.


Världens sötaste med tänderna. (Två till har spruckit upp bredvid som andra två,
där nere.. och när vi sjöng så såg fröken att det var sjukt svullet i överkäken..
så det gör säkert jätte ont där o tänder på G där också.. så han fick faktiskt en alvedon
innan jag la honom.. för att ha 3-4 tänder på gång samtidigt + att det är jätte svullet
LÄR göra ganska ont.. MAMMAS)


Hemmadag!

Haft en inne-dag hela familjen.. lekt, busat, satt upp grejer, och min handyman har skruvat och grejat (Jag har vilat middag i 3 tim:). Nu står maten & puttrar, jätte hungrig :) Sen blir det att kramas vid en film♥
Underbart när det är mörkt med tända ljus & regnet smattrar mot rutorna. . .
Jag har ständigt en känsla av att allt är så himla bra just nu i livet. Hela tiden när jag funderat känns allt så himla mysigt och bra! Jag är verkligen nöjd med hemmet nu, fattas bara 3 vita trasmattor till hall & kök istället för dom vi har nu! Så man känner sig verkligen hemma. Min son får mig så glad hela tiden, man är verkligen lycklig ända in till botten av själen att man har någon sån liten varelse i sitt liv, så go och glad. Min man och allt runt om kring.
Snart fyller jag år och snart är det Jul. Vincent's allra första jul som vi ska göra så perfekt som möjligt för honom, hemma hos mormor & morfar, nyår och sedan fyller lill-skrutten 1 år i Februari. . Gud va han ska få ha det fint på den dagen. . Bara längtar tills man kan få beställa tårta och göra det fint här. . .

Jaja - Ska ta lite fiskleverolja som jag köpt och Vitamin C så man blir lite piggare i framtiden kanske :)

Tidigt imorses . . När han låg på mig och vi tittade på tvn så somnade han i mitt knä<3



Hemkomna på lördagskvällen!=)

Nu är vi hemkomna. Tågresan hem gick bra. Mellan Thn & Gbg sov Vincent!!!
Fikade på Oden med godingarna.. så kul att se dom!!! Tuva växer så det knakar, riktigt stora tjejen. Blev lite sur när Jessica prata med Vincent.. hahaha, söt!! Sen följde dom oss till Resecentrum

Farmor & farfar va o fika hos oss i förmiddags också så dom fick träffa lillfisen. . . Gick upp från 5-7.30 sen gick jag o la mig igen - Sköönt..
Vart jätte skönt att komma bort lite och nu är det ännu skönare att va hemma. Det är ju det när man varit borta. När Magnus hämtade upp oss på Stationen så åkte vi och handlade endel.

Kom hem och packade upp och bytte blöjsisen på Vinne. Kom på att jag varken ätit frukost eller middag så vid 18-tiden ställde jag mig & gjorde Pasta med knaperstekta klippta bacon med creme fraiche, vitlök, sweetchili sås, fin hackad rödlök, soltorkade tomater, chili, räkor, buljong, citron och lite hariot verts - Super gott och lätt. .

Nu har Magnus nattat Vince som va sjukt trött. Så nu ska vi mysa ner oss i soffan när vi saknat varann med massa godsaker, tända ljus & en lördagfilm!!!

GODINGARNA :):) Dom prövade sina röster och skrek ikapp .. Hihi, Vincent
gled ner sin vagn på golvet =/ Fick inte speciellt ont men blev rädd... JAG MED :(
Folk på fiket trodde väl ja va världens värsta morsa...
Sötnosssssar iallafall. . . <3




Världens bästa lillasyster:

Jag är helt rörd. Hon hade köpt ett par byxor & en body till Vincent för sina alldeles egna, ihopsparade pengar. Så himla fint & snällt gjort. Hon älskar verkligen lillen sååå mycket. Han har världens bästa moster som bryr sig så himla mycket om honom! TACK lilla fina Mathilda. . .

1 Maj - Snart 3 månader gammal.

A goooodddd day

Haft en underbar dag idag.. följde med mamma & handlade. Vince fick leksak (som verkar ha försvunnit nu=/) och tittade lite.. fortsatte bussen till stan där vi spenderade eftermiddagen med våran Jenny  - Suuper suuupper trevligt. Blev full av energi efter våran eftermiddag, verkligen saknar henne. Nu blir det att ses massor igen!!
Vincent va också jätte glad hela eftermiddagen. Han tjöt av glädje på fiket . . Såå gosig.
Han fick 2 body's (en piké) och ett par mjukisbyxor. Man tycker dom har mkt kläder men plötsligt har dom växt ur allt och sen är det nästan plötsligt tomt i garderoben.

Nu har vi ätit Tacos.. Pappa har nattar lille-hjärtat. Jag gjorde det först men han vaknade, så tog pappsen över och han somnade direkt =) Så goo är han här mot alla. Busar en massa, man blir på såå gott humör. Han älskar människor verkligen & är så social. Såå kul att se.

Nu ligger jag & vilar under täcket med laptopen, cola med is bredvid mig + jordnötsringar, chips & dipp.
Ska snart tända lite ljus och se Idol allihop. SÅ mysigt att va "hemma" ibland med sovmorgon och bli lite bortskämd. Hahaha. Ibland behöver man nån som bryr sig om en själv också.
Imorgon åker vi hem men först ska vi träffa Jessica & GulleTuvis på stan/överby. . . Ha en mysig helg för det har vi.
Saknar min man en massa, men ibland är det bra att göra det=D Ses imorgon, älskar dig och vår underbara goa familj. Vad vore jag utan er?

(Jag..någon vecka innan operationen. Helt slut om hopp på livet)

Även här va de fruktansvärt. Jag pappa & Matilda skulle åka till bryggan o ta en glass i solen.
Jag hade så himla ont så jag fick sitta kvar i bilen, tyckte inte det var värt allt besvär för att kämpa sig ur bilen. Att lyfta upp Vinc,e med vetskapen att jag kanske skulle få en lös spark på mig gjorde mig spyfärdig av rädsla. Och jag som så gärna ville hålla min lillfis. Hela mitt liv gjorde mig illamående.
Varje gång jag går på Toaletten här i Trollhättan så blir jag så påmind om mitt föredetta helvete, det är liksom något jag aldrig kommer glömma & något jag alltid kommer må dåligt över. Deras toaletter är så oerhört sjukt låga. När jag var på permiss från sjukhuset förra hösten så kunde vi inte åka till våran lägenhet för det var så himla många trappor så när jag inte kunde ta mig ur sängen så fick vi vara här. När jag tog en steg i timmen för att komma till den jäkla toan så va den så låg.. jag skrek och det gick inte att sätta sig.. kisset rann ner för mina ben.
Det kändes så himla förnedrande, mamma kom in och hjälpte mig o torka för jag kunde inte böja mig alls.
När hon nästa gång tog in pottan i sovrummet kändes det bättre men det gjorde alldeles för ont att lyfta sig dom två centimetrana att få under den under rumpan. Återingen fick jag kissa i en handuk. Livet var så fruktansvärt.'Jag är så glad att jag har fått mitt liv tillbaka <3 Så oerhört tacksam...

Kolla dom jävla benen som inte gick att få ihop

Trollhättan

Igår kom pappsi och hämtade oss. Tog en stund för vi hade glömt våra kort & kunde inte tanka så farfar fick möta oss på halva vägen. Hahha, men fram kom vi tillslut =)

Nu ska jag  snart väcka min lilla älskling. Vi ska möta mamma & hämta ut pengar på banken, gå till stan & sen ska jag & lill-baby hem till min älskade Jenny & hälsa på <3 Hem till päronen igen & äta goood middag & mysa fredagsmys. Underbart, min älskade mammi gick upp med Vince kl 5 imorse så jag har sovit till nu, såå ljuvligt!

Nä nu ska vi sticka.. känns skönt att va hemifrån men ikväll / imorgon kommer man nog längta hem igen, men det är det som är såå bra=) Borta bra men hemma bäst (och det märker man när man är borta nån dag)TJILLEVIPP

Bobbycar

Vincent hemma hos kusinisen igår... Fick pröva hans Bobbycar och det var kul att snurra på ratten!
En sån ska han få i julklapp eller födelsedagspresent :-)
Lite förskräckligt är nya saker.. Hahhaha




Snart kommer det fikagäster hit: Emma & Lina. . . Sen ska jag packa en snabbis och sen kommer pappsi och hämtar oss. Ska bli oerhört gött att komma bort lite. Det tycker Vincent också, det vet jag! Han ääääälskar att träffa mormor, morfar, moster & morbror. Dom busar och skrattar hela tiden=)

Dagen :

Äntligen hemma efter en oerhörd hektisk dag - Dagen började med att vi tog bussen ner till stationen och gick i GOD tid till Bvc. Va nog 12 nummer före mig så det gick ju ungefär på 1½ timma. Hade förväntat mig att sitta där hela eftermiddagen faktiskt. I väntrummet så ville Vincent ta en leksak från en 5-åring. "Nej.. här har du en annan leksak Vincent, sa jag" . .  "- NEEEEEEEEEJ, skrek ungjäveln. Och slet den de hårdaste han kunde leksaken ifrån Viincent". Åh ..tänkte jag. Min lillebror är 5år och han skulle aldrig göra sådär. När man är såpass gammal vet man att man är snäll mot bebisar. Sen låg Vincent och sparka med sina ben o råka stöta till honom löst. Och vet ni vad han gjorde ? Jo sparka tillbaka på Vincent flera gånger.... JÄÄÄÄÄVLAR va förbannad jag blev. "Va fasen gör du.. sa jag? Det är en liten bebis." Vet att man kanske inte säger till andras ungar. Men ingen mamma till barnet gjorde ju det.. och en 5åring sparkar fan inte min bebis. Helt tyst satt han och ignonera mig. Sen sa han.. "- Nu vill jag ta hans leksak" och drog Vincent lilla leksak ifrån honom (Vincent som inte fick ta hans.. han som inte ens förstår)."DUUU.. nu hade han denna leksaken". Fick jag ju säga, och koka inombords... sen gick han fram och slog Vincent med en leksak i huvudet. Jag tänkte att nu jääääävlar åker du på en snyting snart alltså. Vincent sa inte ett ljud fast han fick hårda sparkar mot sig & en snyting. Bara kollade på honom jätte länge & sorjset. Precis som att han kanske gjort nåt och han fick göra så den där killen :(
 Va fan är det? 5åringar är stora och förstår både att man inte slår mindre + att man är snäll.
VART FAN ÄR FÖRÄLDRARNA??? ÅÅÅÅH SÅ ARG JAG VAR. T.om jag säger till Vincent "Nu kan du ta denna leksaken istället" om han drar leksaken från nån annan bebis. Även om är för liten för att förstå. ÅHHHHH igen.

Sen fick han vaccinet och sa inte ett KNYST. Världens duktigaste, jag blev så himla stolt. Gladare blev jag när hon sa att de räcker med en dos till de små. Det räcker och vi behöver inte komma tillbaka. Så om 3 dagar är han fullt skyddad - Helt underbart känns de.. Tog tempen för en stund sen o den lå på 37.7 så hoppas den inte stiger.

Sen har vi handlat lite och åkt hem till Leo och lekt hela eftermiddagen. Vart ett helvete att förflytta sig denna dagen i regn & ovädersblåst. Helt otroligt har det varit. Usch, som tur vad var Joanna så snäll att hon körde hem oss. Trots att vi bor supernära. Men de där mördar-uppförsbackarna, blåst och asregn med en jätte trött bebis hade inte varit himmelriket för mig.

Nu däckade han direkt och jag är VRÅÅÅLHUNGRIG så gör mos o köttbullar med brunsås som jag ska möla i mig. Blir Popcorn & choklad till Bonde söker fru i min ensamhet. Imorgon kommer Emma & Lina hit på fika & sedan kommer mina föräldrar & hämtar mig & Vince.. då åker vi till Trollis...

Lite Ikea-skit från idag :

Förvaringsgroda att hänga på lill-kråkans vägg

Kant-skydd


Kontakt-skydd

Skydd till lådor & skåp

Halkmatta till badkaret



Handdukar - Både stora & små :-)



Värmeljus




Nån fat - Grej att ha ljus i



Någon dekorationsskit. Vet nu inte vad jag ska göra med det.
Förslag?!


Gosisss till Vince


JAG BEHÖVER EN NY MOBIL - NUUUUU!!!

Min går inte att ladda, det är omöjligt hur jag än gör.. vilken laddare jag än har. Det är bara att inse att det är kört. Ca 2 år fick vi ihop. Hahaha, men jag har fan inte råd att köpa en ny! Aaaallvarligt. Jobb & grejer som behöver ringa mig. . . Jävla skiiiit !

Fick en ljuvlig sovmorgon till 11 idag eftersom Baby är ledig. Nu har man ätit frukost, duschat & gjort sig fin :-) Lill-baby sover middag, ska snart ställa mig & rulla köttbullar så man bara kan steka på dom när vi kommer hem sen. Ska äntligen ta turen till Ikea nu för nu är det kris mer än någonsin med alla säkerthetsgrejer till Vince. Får väl se om jag eller Magnus går en liten promenad runt om kring där med Vince så han slipper få influensasmittningar på sig. "Händer" ska vi köpa, grejer till kontakterna, lås till skåp & dörrar, halkmatta till badkaret. . Ja, det var nog allt!? Mest akutellt är ju verkligen skydds-händerna. Vi har vassa, sjukt vassa kanter överallt och man får ha ont i magen varje dag när han ska va i närheten av dom hela tiden & guppa.
Häromdagen ramlade han ju på den när jag titta bort en sekund och blev lite röd på ögonbrynet. Mycket värre kunde det blivit. Dom är sjukt vassa och man är så rädd hela tiden. Han är ju inte stilla en sekund! Ramla lär han ju göra ofta ändå eftersom han står själv men det behöver ju inte gå till överdrift & så vassa kanter i huvudet så bloder sprutar typ. Jag skulle dö, allvarligt talat. Min lilla älskling!! Livet är hårt som liten. Men ALLT på 1 meters höjd är borta så man gör ju så barnsäkert som det går att bli. Så man kan slappna av någorlunda i sitt eget hem iallafall. Värre blir det ju när man åker hem till andra =)

Jaja så är det.. Tjillevipp

Chirreee

Godkväll. Jag fortsätter att vara snurrig av medicinerna, men vad gör man inte för att slippa & ha ont?
Men det är obehagligt som sagt och det är helt sinnessjukt att man tidigare trodde man var "normal" när man var så här snurrig bara för man var så himla van & hade ätit det så många år. På kvällarna sitter jag & kan bara fastna i min egna värld och tänka, inte på något deprimersamt eller så men sitter bara & tänker på allt.
Jaja, detta ska väl inte behöva pågå under så lång tid, hoppas jag. Det här med smärtan. Jag förmodar att den kom i och med uppehållet med Enbrel och jag hoppas & tror innerligt att det bara är tillfälligt. Annars finns det inte så mycket mer att göra och det blir så här man får leva. Men jag tror inte det, det har varit så bra & intensiv från första start dom där underbara sprutorna. . . < 3 < 3 < 3

Vi gick upp tidigt med tuppen imorses. Han vaknade kl 04.00 och ville ha välling. Velat det dom senaste dagarna och jag hoppas att det beror på att det är den 3e tanden som är på väg upp. Kanske ska prova attge han en Baby-alvedon senare innan jag lägger mig ifall han har ont när det håller på att spricka upp.

Sen somnade han om till kl 07 iallafall. Då gick vi upp och myste med täcket & tvn en stund. . Sen blev det de dagliga morgonrutinerna med tvättning, D-droppar, nya kläder, borstning, lekning, grötdags & badning.
Sen somnade han om igen och jag la mig nån timma när Mangnus gick upp.

Blev mat igen när hjärtat vaknade, sen gick vi ut på en långpromenad hela familjen. Käka en pizza. Hem och städa av här hemma, dammsugning & skurning av golv.
Nu slocknade min lilla groda och sussar så gott där inne. Går in & försöker pussa så gott som det går.. har alltid pussat och kramat honom på kvällarna & innan jag går och lägger mig och sagt att mamma älskar honom massor.
Nu när vi sänkt sängen nåt jag knappt ner och ibland när jag försöker allt jag kan så trillar jag typ ner.
Känns som jag sviker honom om jag slutar med det där. Och det vill jag inte Buhuuuu.. HAhaha!!

Nu gick Magnus på bio med sin bror, så jag ska ha mysigt här själv framför : Halv åtta hos mig, Ullared (Hahah, kärringarna där är dö-roliga) och "Mamma till en mördare". Ska smaska på Dillchips & Coca cola och bara njutaaaa. Man gör verkligen det på kvällarna nu för tiden när man bara kan sitta & slappa.. :) Hejhej & godnatt på er senare när ni lägger er. Hihi!


Hohoho, gooo'kväll.

Sent igår kväll blev det lite jobbigt. Blöjorna tog Panik-slut. Vi trodde vi hade ytterliggare ett paket, men där hade vi fel. - Va fan gör man liksom? För började jag försöka binda runt en handuk runt han som en blöja ungefär.. fick ju sisådär när han rörde sig hela tiden och den blev blöt direkt.. gick & kolla hela tiden och kände mig som världens kassaste. Sen hitta jag stora stora bindor som jag fick med hem från BB. Fan va smart så tejpa fast två såna i pyjamasen och kolla massa gånger inatt av oro, han ska inte ligga i sitt eget kiss liksom. Men det va helt torrt imorse. Härligt. Så jag åkte iväg med själv med Svärmor (eftersom vår bil krånglar igen fast det inte va nåt fel på besikningen + att jag inte vill ha med lillen i affärer ännu) och handlade blöjor och lite mat, hämtade även ut mina tabletter på apoteket.
Så fick han sina blöjor och jag vill aldrig göra om detta misstaget igen.. Usch vilken hemsk mamma man känner sig om ens barn ska behöva sova i sitt kiss liksom. Nu gjorde han ju aldrig det, men ifall :(

Vi lagade lite Tacos och åt tillsammans. Sen kom Mangans far och hämtade honom & körde han till jobbet.
Nellie kom upp hit & lekte med Vince. Det var kul, tyckte dom. Sen blev hon trött & skulle hem och lägga sig.

Eftersom Vince inte hade varit ute på hela dagen så gick vi ut och gungade och hade lite äventyr i lekparken och så gick vi en långpromenad. Men varför vill inte lillen åka vagn längre sträckor längre? Han blir vansinnig och slutar med att jag får bära honom. Är skitjobbigt när han är så tung + att man ska köra vagnen samtidigt.. Vi måste ju kunna va ute & få frisk luft......... Han som alltid älskat att åka omkring & titta på allt!

Dessa svartvita bilder är tagna med (tyvärr) min mobilkamera som är kassare än kassast. Glömde såklart kameran hemma!




Leker i löven!




Ska ha tag i en gren i trädet


Mami & Vince


Tittar på Teletubbies-klippet (ser dock svart ut på skrämen nu..haha). Han sitter helt blickstilla (det händer iiinte ofta) och bara ler♥ :)


Här har vi en som håller igång. Heeela dagarna! (Att dom orkar)




Upp


Och ner..


dra i dörren & smita är alltid roligt..


Och så upp igen




Och så ner och upp igen till nattduksbordet, & dra ner lampan på golvet, helst!


& så ner igen.. (han är så duktig.. han har lärt sig att hålla sig fast stenhårt och sätta sig ner alldeles sakta och försiktigt.. därför han gör det hela tiden..hihi sötnos)


Och upp...


Nu vill jag upp till dig, mami.


Här har vi (min kompis Nicole's som jag känt i massor av år nu..)  lilla  Melvin, (snart 14 månader) som jag tycker är sötare än sötast. (Efter Vince såklart..hihi:) Så himla go alltså. Har tyvärr inte fått träffa honom ännu eftersom det var ett tag sen vi sågs nu (1½ år sen ca..=/) för dom bor nere i Skåneland, men jag hoppas det blir av så snabbt som möjligt.. Se så himla go han ser ut!! Tycker alltid han & Vince påminner så mycket om varandra. Hihi.. <3
 

Äääntligen kväll !!!

Universums tråkigaste dag har det varit -- Trots att det är lördag & allt. Vi har försökt göra ALLT jag & lillen för att dagen skulle gå så snabbt som möjligt. Promenerat, gungat, ätit, skojat, busat, lekt lekt lekt lekt. Men minutrarna har gått som timmar. En tredje tand har spruckit upp bredvid dom andra två där nere =D Så himla söt!!!

Fick ialf choklad & cola så det har ju gjort min kväll nu.. & smörpopcorn. Och får jag som jag vill så ska vi se på "The proposal" som gick på Bio för ett litet tag sen. Verkar jäkligt bra, enligt mig. & får Magnus som han vill så blir det en Pang pang film... Vi får se vem som vinner!!! :):)

Så sjukt ont i ryggen också. Hade ju uppehåll på Enbrel'en i en vecka. Så det har kommit värk där nu. Pga av en veckas uppehåll bara. Det går snabbt det där. Är så glad att jag får den medicinen så inflammationerna slipper äta upp & göra sönder hela min kropp. Men en sak jag undrar som jag får fråga läkaren om ifall inflammationerna fortfarande är kvar i ryggen och håller på & förstör.. bara att jag inte känner det, eller om inflammationerna stoppas ... Hmm, ja! Det är ju en ganska viktig grej, fast ändå inte. Dett är ju det enda man kan "göra åt det" ändå. Som är det bästa..
Det värsta är att alla starka mediciner är slut och jag har ju inte hämtat ut fler för tänkte att jag inte behöver just nu.. så nu sitter jag här & apoteket är stängt. ÅH, tagit diflofenak & allt det där hela dan men det är ju som piss i havet. Det vet jag ju redan!! Man ska ha hemma alltid för säkerthets skull. Så man slipper såna här situationer. Jävliga situationer. Gråtit idag ((som man alltid gör när denna vidriga smärta kommer - jävligt liv imellanåt)). . AJJJJJ !!!

Jaja..  Nu ska jag hinka i mig Cola. Med masssssor med isbitar i !!Cola måste väl va livets dryck ändå (?)


Vår tråkiga lördag(!?)

Godmorgon godmorgon!!! Då är det lördag idag. Dock känns det ganska tråkigt. Vi är ensamma hemma till 16.00, regnet öser ner, det är grått & trist ute. Vi håller oss inne från stora folkmassor. Har ingen rolig mat hemma. Inget roligt att smaska på till Tvn ikväll. Inte ens det kan jag längta till. Jaja.. stackars mig, värre saker har hänt =P

Bärde ner en sovande Vince igår till Michaela&Anders så kollade jag på Idol med dom istället & satt o tjöta. Det var trevligt.. Sen började Nellie skrika i samma rum som Vincent och han vaknade också. Var väl helt chockad vem det där var.. Hahaha! Då hade Magnus slutat jobbet så då bärde jag upp Vincent hit till honom så han fick lägga honom igen och så gick jag ner & kolla på finalen!!!

Får väl se om vi bjuder upp dom hit så bäsarna får leka lite. . . Vi behöver komma ut på en liten promenad också. Vågar dock inte gå såå långt. Senaste tiden blir han jävligt arg efter en stund i vagnen och jag vill inte va långt borta i nån skog nånstans med en galen lillskit och behöva bära honom hela vägen hem i regnet. Det där har jag vart med om förut - Det är nog bland de jobbigaste man kan va med om. Hahahha! ("Säkert", men nästan). Men vi får la sätta på regnskyddet & gå lite här i området. Slutar det pissregna kan man ju ta med en handuk ut och lägga i en gunga så han får gunga lite. Sååå är det!

Nu har älsklingen somnat så jag går & lägger mig en stund jag också. Finns ändå inget kul att göraaaa. . .

Min ensamma fredagskväll:

Sitter här & tar mig en Öl (Inte ens en Corona. Utan en FUL-öl) . . . Ja, ni hörde rätt - En ÖL !! (Ni som känner mig vet att jag a v s k y r  öl) Men man tager vad man haver . . Man dricker fan inte vatten på en fredagskväll. Kanske jag kan få lite kul samtidigt när jag sitter här alldeles själv. Ensam & övergiven!? Hahaha nä nu överdrev jag allt. Vince ligger ju där inne & sover. . Heja Eric - - & Heja Tove. Så himla fin är hon! TJOHO!


Det bästa klippet Vincent vet i hela världen:



Han blir så sjukt glad, ler heeela tiden! ♥


Beslut.

Risken att bli allvarligt sjuk av Svininfluensan är ju mycket större än att drabbas av någon allvarlig biverkning.

Det blir nog vaccination för lill-hjärtat också.
Skulle aldrig förlåta mig själv om han skulle bli så allvarligt sjuk att han inte klarade sig och jag har vägrat honom vaccin.

Och det känns ärligt talat inte alls kul att behöva hålla sig inskärmad från allt va folkmassor heter de närmsta.
Visst.. affärer osv skiter jag i . Men det gör ont i mig att behöva strunta i Öppna förskolan när det är det roligaste Vincent vet. När han lyser upp som är sol, är superglad & galen.

Nu har de även gått ut med rekommendation att 6mån upp till 3 år ska vaccineras - Jag är helt övertygad om att läkemedelsverket, smittskyddsinstitutet och socialstyrelsen vet vad dem gör när dom råder oss att vaccinera både oss själva och våra barn, jag är mer rädd för svinifluensans styrka, smittspridning och konsekvenserna av den än jag är för vaccinet!

En inne-tid för oss nu.

Hur tråkigt det än kommer bli. Hur rastlös jag än kommer bli.. & framför allt hur rastlös Vincent kommer bli framöver, det kommer INTE bli roligt!! MEN, nu kommer Svinis slå till mer än någonsin. 11 st skolbarn på en & samma skola här i Kungsbacka har blivit drabbade.. var & varannat barn har åkt akut med ambulans in till sjukan. Det kommer sprida sig som pesten framöver enligt Bvc-sköterskan. & de senaste dagarnas händelser får en verkligen att tänka till en extra gång. Är det värt att gå till ÖF för att leka av sig? (Mycket lek, promenader & gungning har vi framför oss!) Är det värt att gå till Kungsmässan och stora affärer & handla med en liten bebis som inte är vaccinerad? För att man är uttråkad.
Jag får dra in på min egoism de närmsta iallafall innan de värsta har lagt sig. Min son's välmående är det som kommer i första hand. Jag kommer aldrig någonsin förlåta mig själv om han blev allvarligt sjuk pga av att jag ville gå runt & shoppa.
Ska hålla koll på Lt-Halland's hemsida. Våran bvc-sköterska berättade att så fort beslutet tagits så kommer svaret att komma in där.. förmodligen redan nu i dagarna. Får han det (vaccinet) & är skyddad så kan vi ju fortsätta gå till Öppna förskolan där han bara fullkomligt älskar att vara & vi börjar lära känna så mycket härligt folk. Men just nu är hans hälsa Prio 1. Men hur ska en förälder kunna ta ett sånt svårt beslut? Ta vaccin för att slippa risken att bli allvarligt sjuk.. eller ta vaccinet och få risk att kanske bli allvarligt sjuk.. kanske f ö r  allvarligt sjuk!?Vi vuxna har ju inte blivit sjuka eftersom vi själva tagit vaccinet men man tänker ju på sååå himla små. Har ju hört endel, som man säkert inte helt & hållet ska tro på heller. Jag dog ju inte liksom, inte Magnus heller & inte resten av hela vårdcentralen.. Men, Ska man behöva hålla sig inne i ett helt år tills detta släppt?(Har ju klarat det innan. Visst var det ett helvete och hade inte så mycket val. Man kan ju låtsas isåfall att man inte har det nu heller. För Vincent's skull) För ett tag sen tyckte jag att det kanske var lite väl mycket hysteri. Det hade jag nog förmodligen fortfarande tyckt om jag inte hade haft ett barn som betytt så oerhört. Jag bryr mig inte om mig själv, men Vincent... Hur ska man ta ställning till allt detta? När så många blir så himla sjuka? Jag skulle inte orka... orka alls om något hände det käraste jag har!!!!!

Lite leksaker som Vince önskar sig i Julklapp:


           
   Mjuka byggklossar:                                              Kulbana:                             Lektunnel:
                                                                              Ikea - 99:-                           Ikea - 199:-
   Ikea - 59:-                          Bultbräda:                    
                                              Ikea - 69:-
   
                   
Bellino aktivitetsblomma:                      Bellino snurra:
Br leksaker - 99,90                              Br leksaker - 199.90

 
            
Bobbycar :                                  Brio Lära-gå-vagn
Finns på www.dodde.se              Finns väl lite överallt, annars : www.lekmer.se
400 kr, nånting.                                479:-



En "stång" som hör till vagnen Mini city jogger:
Finns på Babyproffsen runt 500:-

Bvc:

Kämpa på vår älskade lilla Leo. . . Krya på dig snabbt!! Vi älskar dig massor massor massor♥ :( ♥ ♥ ♥

---------

Vincent's vikt:
10/2 - 3490 (Födelsevikt)
14/2 - 3370 (4 dagar)
20/2 - 3870 (10 dagar)
27/2 - 4335 (17 dagar)
6/3 - 4705 (27 dagar)
20/3 - 5505 (5½ vecka)
15/4 - 6490 (9 veckor)
19/5 - 7065 (3½ mån)
17/6 - 8110 (4½ mån)
16/7 - 8370 (5½ mån)
16/9 - 9365 (7mån, 1 vecka)
12/11 - 9845 (9 månader)

Vincent's längd:
10/2 - 48cm (födelselängd)
27/2 - 52,8cm (17 dagar)
6/3 - 54 cm (27 dagar)
20/3  - 56,5cm (5½ vecka)
15/4 - 59,2cm (9 veckor)
19/5 - 62cm (3½ mån)
17/6 - 64cm (4½ mån)
17/7 - 66,5cm (5½mån)
16/9 - 69,5cm (7 mån, 1 vecka)
12/11 - 71,5cm (9 månader)

Vincent's huvudomfång:
10/2 - 35 (nyfödd)
14/2 - 35,5 (4 dagar)
27/2 - 37,3 (17 dagar)
6/3   - 37,9 (27 dagar)
20/3 - 39,2 (5½ vecka)
15/4  - 40,6 (9 veckor)
19/5 - 42,1 (3½ mån)
17/6 - 43,6 (4½ mån)
16/7 - 44,3 (5½ mån)
16/9 - 45,6 (7½ mån)
12/11 - 46,5 (9 mån)

Störtcool va han på Bvc. Tanten frågade vad han kunde osv då ställde han sig och gjorde allting och visade henne. Ha ha ha! Och så la han sig på golvet nedanför henne och gjorde världen full-i-fan flin som han är världens sötaste när han gör. Hela tiden flinade han åt henne. Garvade så han höll på att storkna när han skulle mätas osv för det hängde en rolig bläckfisk över honom som lät när man slog till den =)=) Går upp väldigt bra, börjar plana ut endel eftersom han rör sig så mycket :) Men han går uppåt och ligger nog lite över kurvan som vanligt. Men det är bra.. då har dom & ta av när dom blir sjuka. Hihi!! Såå gott med små tjocki-bebisar ju - Världens goaste småå ben har han, lillfisen min!!

HEEEEEJ!!!


17:34

Nyss hemkomna från Ica Maxi. Varit där & handlat lite nödvändigheter såsom Ost och sånt dära.
Som vanligt när man går där inne där det finns 1000 grejer att titta på så damp det ner endel annat: 4 st bombljus, 4 ljuslyktor, en mössa till Vince (ovanligt?!) & smink.
Vi bestämde även när regnet öste ner förut för en riktig mys - dag / kväll så vi köpte en HEEL lösgodispåse, chips, jordnötsbågar ((det absolut godaste i hela världen.. inte ofta man hittar det)), dipp & Cola.
Eftersom jag & Vince tar tåget till Trollis på fredag eller lördag så kan vi ju passa på att ha helgmys här idag istäället. Nåt får man ju alltid skylla på :-) Efter bonde söker fru ska vi även titta på en film som heter.. The reader !!



En dag insjuknar den 15-årige pojken Michael Berg på väg till skolan och räddas av den runt 30-åriga Hanna.
De förälskar sig oväntat och inleder en passionerad affär fram till den dagen Hanna plötsligt och utan förklaring försvinner. Åtta år senare är Michael en ung juridikstudernade man som iakttar de pågående krigsförbrytarrättegångarna mot nazizterna. Han träffar sin forna älskarinna igen, under väldigt annorlunda omständigheter. Hanna står anklagad för ett fruktansvärt brott och vägrar rätten till försvar. Michael inser gradvis att hans ungdomskärlek döljer en hemlighet som som anser vara mer skamligt än mord.

----

Har gått in & lagt mig i sängen med datan på magen. Inte ofta det händer, eller att man får en halvtimma/timma egentid överhuvudtaget. Men jag har inte begärt det innan heller eftersom jag får egentid varje kväll från 18 tills jag lägger mig. Gott att bara vila & stressa av allt tempo fast det är dag. & även Skönt för killarna & slippa mig & få egentid. . .

Varning!!!!! Till alla kvinnor : För att undvika svininfluensan måste du neka att ha sex med mammagrisar,soffgrisar,skitgrisar, gamla grisar och alla andra svin - Sprid detta vidare till så många kvinnor som möjligt så vi får slut på svineriet..... Ta ditt ansvar!!!!!!

Home sweet home!?

Varit ute på en liten promenad i blåsten! Ska snart natta lill-hjärtat för lite middags-vil och jag ska börja med en ordentlig storstädning från golv till tak . . . & sen blir det lite lunch/middag = Pasta, Vitlöksstektfläskfile & hemmalagad grönpepparsås. . . Mysig hemmadag *


Huurraa huurraa huurraa !!

Idag blir vår fantastiskt fina lill-älskling 9 månader! Tänk att han levt & haft hälsan i 9 underbara månader.
Vaknar varje morgon och är överlycklig över att få vakna & finnas till. Är så nöjd och belåten med sitt liv.
Helt underbart att se sitt barn må bra !!! Att man efter 9 månader fortfarande inte förstår detta stora som hänt i ens liv. Att man ännu inte förstår att man är en mamma, att man inte bara har denna lilla underbara varelse till låns.För det känns verkligen för bra för att vara sant att han är en del av mig & endel av den jag älskar.
Att han kommer växa upp hemma hos oss i minst 18 år till, och att han alltid kommer ha den största platsen i våra hjärtan & i våra liv. Att vi föralltid lägger våra behov och oss själva i andra hand -
FÖR DET FINNS NÅGOT SÅ MYCKET VIKTIGARE   -- Mamma älskar dig så otroligt stort, alldeles farligt mycket!!
Ibland så mycket att jag blir rädd för mig själv.


USCHHHHHH

Usch vilken fruktansvärd dag, hitills. Fy fan.. rent ut sagt! Var på arbetsintervju på Arbetsförmedligen kl 11.30 . . Gick bara en buss kl 11 och jag hann inte ta någon innan. Är en ganska lång bit dit och bussen går runt halva stan och tar skit lång tid. Tog med min Vincent eftersom Magnus jobbar. Precis när vi skulle springa till bussen hade han bajsat så då fick va ta av allt igen & byta och ta på allt. Springa till bussen. Regnet VRÄKER (minst sagt ned). . Kom på bussen. När vi kom till stan hade vi 15 minuter på oss till AMS. Regnet fortsatte att vräka ner. Jag börjar mer & mer ångra att vi inte tog åkpåsen istället för overall. Regnskyddet va ju såklart glömt också - Svinkallt på detta också. Jag sprang och sprang fast jag inte får springa. Händerna va is, håret va pisseblött.
Kom äntligen fram och det gick iallafall jätte bra så vi får väl se om hon hör av sig. .
När vi gick hem tänkte jag att det går bättre & snabbare och ta bussen från Freeport istället för stationen. Det är nog inte så lång. Nehe. Vi kom aaaaldrig fram. Helt pisseblöt overall och jag också. Vincent va ledsen och det blir ju jag också då, stackars min älskling =/ Sprang in på Maxi för jag hitta inte busshållsplatsen, det haglade stenhårda bollar i mitt ansikte, var inte lång ifrån bristningsgränsen . . Fråga vart busshållsplatsen va och ingen visste. Det var en stor vattenpöl i mina skor. Vincent fötter va också blöta *Stackars stackars* =( Kände mig som världens sämsta mamma.
En gammal tant sa "-Jag kan köra er". . Jag tveka inte ens "-TAAAAAAAACK". Vi åkte förbi busshållsplasen som va långt bort. Jag hade fått fortsätta gå lång med en blöt och jätte ledsen bebis. För att sedan stå på stationen och förmoddligen få vänta på ytterliggare en buss och sen gå hem. Jag skulle ju aldrig åka med nån okänd. Hahaha men inte så ofta gamla tanter gör nåt :-) Så himla snällt, men hon orka inte släppa av oss utanför hemmet utan lång ned på gatan, så på med overallen igen, och spänna fast i vagnen.. han blev ledsen igen.. regnet fortsatte ösa.. jag sprang upp för alla backar och Vincent grät.. ingen kondis heller jagg trodde min sista stund va kommen. Väl hemma slängde jag Vince i ett varmt bad sen slocka han - Jag ligger helt slut nedbäddad med täcke i soffan och TÄNKER FAN ALDRIG MER GÅ UT.

Min kväll:


En mammas Kärlek

Jag är Vincent's mamma. Jag har ansvar för ett liv. Det är jag som ger mitt barn mat, värme och kärlek. Jag älskar denna vackra varelse otroligt mycket och det känns helt underbart. Jag älskar att vara mamma.

Jag har försökt många gånger att beskriva känslor som är så starka att det inte finns tillräckligt med ord som kan beskriva känslorna på rätt sätt. Det finns helt enkelt inga ord som är lika vackra som äkta kärlek, som den kärleken till mitt/sitt barn. Obeskrivlig lycka.


Mysig dag

Vi har haft en jätte bra dag idag med jätte god mat & efterrätter + trevligt sällskap. Vincent va nog lite uppe i varv för han va lite kinkig så nåt va nog inte som det skulle=/ Och mitt i allt så skulle han greja med en spegelgarderob som var i hallen och efter en stund när jag bytte blöja så blev han jätte ledse och jag undra så va det var.. och när jag lyfte upp honom hade han hela sin lilla lilla hand full med blod :( *PANIK* . . Sen såg vi att spegeln va sönder lite på sidan så han hade skärt sig där på sitt ringfinger så de va ett ganska djupt jack.
Åhh min lilla lilla älskling, vi torkade & torkade sen fick han ett litet plåster där på. Jag bärde honom och sen myste vi ner oss i en fotölj och kramades med varandra och han fick en varm flaska vällsing som tröst (jag lägger honom alltid mage mot mage när han dricker välling och smeker genom hans goa ull-hår. Så mysigt har vi, han ligger helt stilla och bara tar till sig all kärlek - Helt fantastiskt underbart ♥).
Uschh! Hatar när sånt händer. . han är ju så liten :(

Satt och tjöta en bra stund där borta + att jag underhöll Vincent massor, han var trött. Så vi gick runt och kollade på alla saker. Han & kusin Leo tittade lite på varandra men är fortfarande lite för små för att bry sig så märkvärdigt om varandra. Haha!!!

Åkte hem och lillgubben slocknade och vi har bara legat i soffan & tatt det lungt. Sett finalen på Ensam mamma söker. Jag ska kolla på hur det gick efteråt nu på Web-tvn om jag nu kommer in någongång. . och sen ska jag sova. Är djurisk trött trots att jag fått sovmorgon idag. Men så är det, man är uppe i varv hela dagarna så när kvällen kommer så är man helt slavisk trött. Men skönt att känna att man gör nåt nytta också ju så man blir trött på kvällarna faktiskt :-) Innan man fick barn så var man aldrig sådär trött. Man kanske trodde det då men finns ingen trötthet som kan jämföras med när man har en bebis !! Men det är faktiskt en skön trötthet eftersom man får umgås med en go bebis, att det är det som gör en trött. Det är inte ofta man har en liten bebis i livet liksom.
Godnatt allihop, hoppas ni sover gott !! Hihi


F A R S D A G ♥

Idag är det som sagt Fars dag. Jag får tyvärr inte fira den med min fader. Det är nackdelen med att bo en bit ifrån. Men vi ses ju varannan vecka ändå så han får få en stor kram när vi ses, och ett samtal idag såklart!!

Älskar min Papps masssssor. Han har alltid ställt upp för mig och har massor med bra värderingar (som jag såklart tagit efter endel HAHAHA) Och bryr sig massor om våran lilla kille. Vincent älskar också sin morfar. Det syns på hela honom, har lyser upp i världens största leende varje gång han ser honom och när dom umgås & leker så är han alltid jätte glad. Så glad att dom finns i Vincent's liv. Det är bra med stora nätvärk runt om kring.

ÄLSKAR DIG PAPPSI. Jag har haft världens bästa uppväxt, kommer inte ihåg en enda dålig grej från hela min barndom. Mina föräldrar är jätte närvarande och det är såå bra!!!=)=)






Pappa Magnus tackade Nej till frukost på sängen & sovmorgon - WHAT A GUY =O Ha ha .. Så istället fick jag sova ut till 10.30 när jag vaknade så fick han Paket (Mössa, vantar och sockar. HAHA men han behövde det faktiskt v e r k l i g e n ) av sin lilla Vince . . & Ett fint kort & ett handavtryck som Vincent gjjort till sin pappa på Öppna förskolan :-)

Lördags kväll..

Varit en mysig lördag. Har varit hos Vincent's gammelmormor & en stund hos gammelfarmor. Riktig "hälsa-på-dag". & skönt har det vart att slippa hemmet en dag.

Nu sitter jag & har sett de sista Johan Falk - filmerna. Jag hatar själva personen Johan Falk så mycket att jag avlider. Jag har alltid hatat han och om inte ännu mer nu. Jag hatar han på riktigt också. Jävla tråkig & dålig skådis. Så tråkig person - B l ä ä . . .

Imorgon är det Far's dag. Fira Vince's lilla far & Magnus far. Tyvärr får jag inte träffa min egna, har inte råd att åka dit just nu=/ Men får krama honom när vi ses och såklart ringa imorgon- Min bästa far <3

Vincent sitter i farmor's fina stol.


& så blev det plötsligt lite förskräckligt. Mammas ÄLSKLING :-) Hiihii.


Tokstollen


Ikväll hos oss: MYS



G O D N A T T  =)=) Imorgon har jag sovmorgon trots att det är Farsdag.


Idag:

Då var den underbara fredags-kvällen här igen. Egentligen gör ju dagarna inte så mycket skillnad när man går hemma varje dag. Men ändå, fredag får man alltid göra lite speciellt med tända ljus i hela lägenheten, god mat, idol och snacks :-)

Bilder från idag:











Fredag & ÖF :):)

Godmorgon på fredags'kvisten!!
Vi gick upp vid 6 idag. Det är en helvetes-tid men så är det när man har barn. Man blundar & låtsas som det inte är sant när man går upp vid den tiden & det fortfarande känns som mitt i natten & att man precis somnade in så där gott. . . Det enda man gör är att längta tills 7-8 då han blir trött och somnar om igen. Då kryper jag ner under i det kalla sängen. Sätter på högsta värmen på värme dynan (värme blir man extra trött av) och somnar så ljuvligt så ljuvligt. När man vaknar känns resten av dagen helt underbar :-)

Nu ska vi äta lite Gröt, fixa iordning dagens Outfit & dra till Öppna förskolan & leka med bäsarna.
Det är så kul att se Vincent där. Han är verkligen så uppmärksam, alla märker det. Han har koll på a l l t .
Han ålar sig från leksak.. till leksak under hela tiden vi är där. När han kommit fram till den han fått syn på får han genast syn på en annan och så håller det på. Han tittar inte på mig en endaste sekund (hemma är han världens mamma-gris) han sköter sig själv och leker hela tiden. Är helt vild av lycka. Det är så himla himla roligt. När vi kommer därifrån däckar han i vagnen inom 1 minut och är helt slut. Det gör honom verkligen gott att gå dit. Man måste nu när man börjat gå dit. Han älskar barn & bebisar & är verkligen social.

Så vi får nog en bra<ig fredag. Laga god mat sent i eftermiddag och titta på Idol såklart. Mamma&&Familjelivet är verkligen helt underbart. Alla dagar är så mysiga & underbara (dock väldigt trötta ibland också men såna smällar får man ta). Jag kommer verkligen inte ihåg livet innan man fick barn. Ändå har man varit mamma i snart 9 månader bara. Hihi! Glad att jag skaffade barn med en mogen man också, och inte med nån lite pojk-spoling som inte är mogen och tycker krogen varje helg betyder mer än sitt egna barn, som är så alldeles ljuvlig.
Kan verkligen inte förstå de där. Men men, så är det - Glad är jag iallafall. Att jag blev utvald till just denna familj. Att vi fick just Vincent & ingen annan. Tack gud eller något högre.

2månaderskillen!

G o d K v ä l l

Inatt sov Vincent hela natten, så himla skönt. Han vaknade vid 6-tiden och Magnus gick upp med honom.. men som alltid så är han alldeles för trött när han vaknar så tidigt men ändå ska han upp. Haha, men efter en halvtimma orkade han inte mer & somnade om till 8.45. H ä r l i g t :-)
När han vaknade var han riktigt utvilaad & jätte lycklig. Vi åkte iväg för vi var bortbjudna på Frukost hos svärmor, det var mysigt & gottigt!
Magnus släppte av oss i stan innan han åkte vidare till jobbet. Gick till Kompetenscentrum och pratade med en studievägledare där . . Och jag har ångrat mig, jag tänker inte alls gå klart min undersköterke-utbildning. Varför?! När jag inte ens vill jobba med det. Har tänkt att gå om hela gymnasiet fast Barn&Fritid så att jag senare kan börja jobba på ett Dagis. Det är det enda jag kan tänka mig att jobba med som man tycker det är roligt att gå till jobbet så länge man inte har en högskoleutbildning. Innan jag skaffar det vill jag hinna jobba ett tag.
Så det känns jätte bra, tar 1½ år. Underbara tanke att hela dagarna vara med underbara små barn, sätta på dom overaller, va ute & gunga dom, fixa inför Luciafiranden osv osv. (Det värsta är ju att det förmodligen inte är med mitt egna barn men men.. så är det ju. Man kommer få va ifrån honom på dagarna när man börjar jobba, och det är en fruktansvärd tanke. Mammas älskling) Det bästa är ju att det är ljuvliga dagtider & alltid ledig helger & lov Osv. . . Japp det får det bli, ialf inom de närmsta åren. Sen kan man utbilda sig ytterliggare inom pedagogik o så där!

Efter samtalet gick vi & kollade på Marknaden en snabbis innan de precis skulle stänga ned. Sådär kul, haha!!
När vi kom hem så har vi lekt, badat mm. Sen orkade inte lill-hjärtat längre för han hade knappt sovit nån middag så han däckade vid 18-snåret. Han ligger & sover alldeles ljuvligt där inne.
Jag har lagat Kyckligwok med massa vitlök, bambuskott & Minimajs. Som alltid när jag gör mat blir det V r å l  s t a r k t  för jag tror alltid att det aldrig kommer smaka nåt?! ALLTID, trots att det bränner hetta från helvetet varje gång i munnen och förstör lite av den goda smaken, som man knappt känner.. Jaja :D HAhaha!!

Ska gotta ner mig i soffan och kika på alla mina kvällsprogram - Ett av dom : Mammas patetiska pojkar's program som jag skäms så över att se. Kan dock inte låta bli för det är så satans underhållande.
Vänta på min babe som kommer från jobbet vid 22 så vi kan krypa ned & sova tillsammans.
Där hade ni min dag. Oerhört kul va?! :-) Ha ha ha. Kul att skriva av sig är det iallafall.

Vårt fina lilla Troll ♥









Lite kusligt att stå alldeles SJÄLV!


Tingeling eling i tåget går ut i vida världen, den som 50 öre har får följa med på färden.
Se Vincent se Vincent så löser han biljetten. . Tralala! Inte hjälpte det att vi sjöng den fina låten.
Det var alldeles alldeles fruktansvärt hemskt att åka på Tuffis-tåget!! Hihi, lillplutten...


Videoklipp - Vince går med gåbordet

Världens duktigaste och sötaste lill-fis <3


Onsdags kväll

Godkväll !! :)
Då sitter man här igen och slänger in ett snabbt meddelande. Man vill ju inte känna sig allt för tråkig, hihi!

Morgonen var lika hemskk idag. Först vaknade han vid 02 och va lite små ledsen och ville somna om, så efter en stund gjorde han det när Magnus bärde honom. Vid 05 var han glad & redo för en ny dag.
Jag hade en tår i ögat av trötthet när jag gick upp och det kändes hopplöst. En dag är okej, men flera dagar så här känns p e e e s t . . Det värsta är ju att det är pest för han själv också för han vill ju egentligen sova & är jätte trött. Så vi var uppe, försökte leka lite halvt döende men jag för kämpa för att inte nicka till hela tiden. Haha!
Han var trött, jag försökte natta honom titt som tätt tills kl va 09 typ. Då la jag mig helt döende i sängen och däckade och sen gick Magnus upp med honom. Han brukar aldrig orka va uppe mer än 2 timmar på morgonen när han vaknar, därför känns det inte lika jobbigt när vi går upp för man vet att man kan lägga sig igen när han gör det. Men inte idag - Han var sjuuukt övertrött. P U H H H ! ! !

Sen har vi lekt, och ätit mat hela familjen (Pappan är ledig idag), varit ute på promenad i kylan, kom in igen på eftermiddagen för ytterliggare lite mat & lek.. tills det var dags för sängen för lill-killen.
Så nu sitter vi här i soffan helt utmattade. Väntar på Bonde söker fru som vi ska se tillsammans med massa Godis. Ska se en av de sista 2 Johan Falk filmerna också *Lyckaaa*
Och sova .. hoppas på att de inte blir en lika jävlig natt och morgon. Eller "jävlig", han vaknar en gång och somnar om någorlunda snabbt - Jag ska inte ens klaga, finns ju dom som alltid har det så här.. och som deras bebisar håller på & skriker HELA nätterna *All respekt till dom*, verkligen :-)

Se om jag kan få in ett litet klipp på min Pärla här.. utvecklingen går verkligen framåt nu denna perioden.
Nu ställer han sig upp mot gåbordet och går med den som ett gåbord så nu m å s t e  vi köpa gåbord nu, helst imorgon!! Han skulle tycka det var såå kul! Hihi. Så himla duktig, man blir så stolt i mamma-hjärtat.

Vincent, 2009-02-10.

" Det är omöjligt att veta vad livets mening är, vad världens mening är, vad meningen med någonting alls är, innan man har ett barn att älska " ♥ ♥


Mammas storaa pojke!!

Herregud vilken fart det är på Vince nu för tiden.. han ska verkligen stå upp HELA TIDEN & försöker ställa sig upp mot a l l t  !! Vilket håller på att leda mot X antal fall hela tiden, men jag är uppmärksam hela tiden. Hönsmamma som jag är . .   Förstår inte åsikten vissa har med att "de ska minsann lära sig". Varför skulle en bebis LÄRA sig att slå sig, få ont & börja gråta?! Det finns ingen lärdom överhuvudtaget i det. Bara att dom blir jätte ledsna & får ont. Ja, vissa är fasen inte kloka tror jag.. . .
Ska köpa såna där "Ikea-händer" och sätta på måånga ställen här i lägenheten, är ingen rolig visa och få värsta kanten mot sitt lilla huvud. . + massa elkontaksgrejer, halsskydd till badkaret osv. Behövs massa säkerthetsgrejer. Det är verkligen prio 1 just nu.

Förut när jag skulle se vart han var så hade ha krypit in i ett hål i Tv-bänken och lagt sig på Dvd'n. Hahah och när han såg mig så gapskrattade han lite jävligt med sina små tänder. Hahhaa, så söt. Jag höll på & dö av garv !!

Nu har vi ätit. Middagen blev alldeles ljuvlig, jag lyckades verkligen med såsen idag!! Känns "kul".
Vincent sover, och Magnus somnade nog där inne också :-) Haha. Jag slappnar änligen av efter alla dagens bravader, man är verkligen slut på kvällarna nu när dom börjar bli så rörliga & mer som människor.
Men man ska veta att man lever :-)

Ska ha det riktigt mysigt här snart.. Kolla på Desperate houseviwees och bara Kramas, man får ta tillvara på dom tillfällena när man väl kan ta det lugnt & rå om varandra - Det är viktigt!! (:
Ha en bra kväll

Några suddiga bilder från min Mobil-telefon!!








S T J Ä R N A N   I  M I T T  L I V

Inte piggare idag heller.

Nä Vincent har vaknat en miljon gånger inatt av att han inte fått så mkt luft i näsan så fram med nässugen och sen blev han super ledsen för att han inte sov som han ville göra och sådär har det hållt på titt som tätt.
Jätte synd om mamma's älskling, och lite rethosta. Ikväll ska han få en alvedon innan han somnar för & se om han kan sova gott då. . .
Jag är helt döende även idag. Blir nog aldrig pigg igen. Grått och regnigt väder ute & är inne med en sjuk fis - Buhuu, känns så där kul när jag är så trött. Men man får tänkaa positivt.
Dom ringde ialf från det första jobbet jag sökte (stolt..hihi) och jag ska komma på arbetsintervju nästa tisdag och dom lät välidgt intresserade. Jobba var tredje helg blir perfekt eftersom jag inte vill va borta från lillen.
Och då sovande jour så då märker han ju knappt att jag är borta. Vi får väl se hur det blir!!

Nä.. se om jag bäddar ner honom ordentligt i vagnen och går & köper Potatis : Hemmalagat potatismos och hemmagjorda köttbullar med brunsås och lingon till middag idag. Mums, det enda jag längtar just nu Hahaha!
Låt mig sova en vecka? Tack!!

Underhållning

HEEEEELT SLUT. Han har bara gnällt & gnällt idag, lillen. Vi har UNDERHÅLLT (med stora bokstäver) jag & Jenny (som nog förövrigt aldrig vill skaffa barn .. hahaha). Inte lätt & va liten, sjuk & extremt känslig=/
 Sova kl 18 idag?! Ja tack. . . Har blundat hela dagen. Haha!!!


Trött - Ovanligt?!?!

Det är man väl mycket första året men jag sover dygnet runt, alltid. Vet inte om det är järnbristen som spökar för den går aldrig upp. Ligger alltid på runt 100. När det va som värst låg den ju på 86 eller nåt.
Men somna 9 och sov till 7. Helt förlamande trött ändå så somnade vi om vid 9- 10.30 och jag är helt döende ändå. . . Och han lurar mig alltid den spjuvern ( Vince så klart ) . Han har vaknat upp och tjutit ett par gånger för han ahr fått någon rethosta och svårt & andas för täppt i näsan.. så jag ahr bärt & bärt på honom & sjungit.. Så har han somnat om, och när jag lägger ner honom ibland och han sover skit djupt (tror jag) så slår han upp ögonen klarpigg och flinar åt mig när jag är superlycklig över att krypa ner i sängen igen. Han är en redig tokk!!
Och han är ingen lugn bebe längre.. han är heelt galen och gör mig alldeles slut... Hahaha!!
Men han är som tur är oftast glad & go.. :-):-)

Snart kommer min favorit Jenny Studt hit.. Vi ska fika och snacka skit, hon är den bästa jag vet!!! Öppen och glada människor! (Känn ingen press på dig om du inte skulle va glad nångång nu. Hahha)
Så ska vi nog laga lite tacos, kanske bädda ner Vince ordentligt i åkpåsen och gå en promenad. Får väl se, vet inte om det är farligt med lite frisk luft när de är lite sjuka? Jajaaa.

Nu hörde jag ett bums i sovrummet. La honom där för o titta på Spjälssängmobilen.. då står han upp mot spjälorna och har dragit ner lampan bredvid.. Hahahha, he's crazy, blir lika chockad varje gång jag ser han stå upp. *Stolta modern*

Blir en tidig kväll idag. . .

Är helt löjligt trött efter att ha sovit ca 1 tim på hela natten. Och det var mitt eget fel och inte Vincent's.. gick inte & sööva!! + att han lever rövare på dagarna och är full i fan :-) Hahhaa men goast i världen såklart♥ !!
Varit lite ledsen de senaste dagarna, han har varit och är fortfarande lite förskyld och varit febrig. Så vi hatr fått underhålla, underhålla & åter underhålla heeela dagarna & bära. Han vaknade heela tiden för några dagar sedan av att nappen tappats men sen sa mamma till mig att lägga böcker under spjälisen och sen dess har han sovit hela nätter igen, lillprutten.. kunde väl andas lättare - Usch!!<3

Idag har vi varit ute & promenerat men det var heller ingen höjdare för lillprutten så jag bäddade in honom ordentligt och bärde honom istället. Tur man är stark *Fnisss*. Åt kinamat och åkte hem så däckade han med en flarra välling. Han vill heller inte ha burkmat så jag har gjort storkok med Hemmalagad Babymat och hoppas det ska funka bättre annars får jag väl fortsätta försöka. Annars får han väl få välling ett par dagar, ska inte tvinga i han mat när han inte mår bra . . .

Ska se ensam mamma söker nu och sen SOOOOOOOOVA - Thaank god for vår goa säng och för de nya tjooocka täcket vi köpte för dyra pengar. Det är verkligen värt detttt när man sover varje natt :D
(Hhaha snöar verkligen in på sömnen nu men så blir det )

Morgonpigga?!=)=)

När vi tittar på Teletubbies så sitter Vincent helt blickstilla (händer aldrig) och paralyserad, och ler det allra största & finaste leendet han kan när dom håller varandra i handen och när han ser bebisen!!♥
Vi är uppe med tuppen, även en söndagsmorgon. Men jag ska ikke klaga. Haft sovmorgon i 4 dagar nu när mammsi varit här - Helt underbaaart =) Och Vince somnade kl 17 igår och sov ända till 07. Sömntuta<3
Jag har dock inte sovit bra inatt. Jag har aldrig aldrig någonsin sovit dåligt i hela mitt liv, aldrig. Så det var konstigt att jag bara låg och vred oh vände mig heeela natten, kanske sovit en timma sammanlagt så är ganska trött. Men jag lägger mig med honom sen när han sover "lunch".

Gud vi har verkligen haft en LYXIG vecka. Vi har ätit jätte goda och dyra middagar varje dag, tänt ljus här hemma och gottat oss med massa saker varje kväll. Så det kändes nästan inget speciellt med helg även om vi hade det suuupermysigt igår. Det får väl bli lite mackor o sånt i veckan nu till tvn på kvällarna istället. Tråkigt, jag vill ha det gött varje dag :D Hahaha. Men man får väl tänka så man inte får hjärt&kärl-sjukdomar snart. Det är inte bara pga att man blir tjock som man inte ska äta fett varje dag=) Jag gillar att unna mig saker på kvällarna när man är mammaledig . . .

Fortfarande otrolig värk där dom drog ut tanden. . Pga av infektionen antar jag, hoppas pencelinet börjar hjälpa snart!!

Sista lediga dagen med familjen idag så funderar på att åka till Onsala och gå långpromenad. Vill se lite mer nogrannt hur det ser ut och jag vill lära känna varje del i Kungsbacka + att det är helt ljuvligt vid havet ju och se alla underbara lyxiga hus - Love it!

Ha en mysig söndag allihop :)♥

RSS 2.0