Onsdags kväll

Godkväll !! :)
Då sitter man här igen och slänger in ett snabbt meddelande. Man vill ju inte känna sig allt för tråkig, hihi!

Morgonen var lika hemskk idag. Först vaknade han vid 02 och va lite små ledsen och ville somna om, så efter en stund gjorde han det när Magnus bärde honom. Vid 05 var han glad & redo för en ny dag.
Jag hade en tår i ögat av trötthet när jag gick upp och det kändes hopplöst. En dag är okej, men flera dagar så här känns p e e e s t . . Det värsta är ju att det är pest för han själv också för han vill ju egentligen sova & är jätte trött. Så vi var uppe, försökte leka lite halvt döende men jag för kämpa för att inte nicka till hela tiden. Haha!
Han var trött, jag försökte natta honom titt som tätt tills kl va 09 typ. Då la jag mig helt döende i sängen och däckade och sen gick Magnus upp med honom. Han brukar aldrig orka va uppe mer än 2 timmar på morgonen när han vaknar, därför känns det inte lika jobbigt när vi går upp för man vet att man kan lägga sig igen när han gör det. Men inte idag - Han var sjuuukt övertrött. P U H H H ! ! !

Sen har vi lekt, och ätit mat hela familjen (Pappan är ledig idag), varit ute på promenad i kylan, kom in igen på eftermiddagen för ytterliggare lite mat & lek.. tills det var dags för sängen för lill-killen.
Så nu sitter vi här i soffan helt utmattade. Väntar på Bonde söker fru som vi ska se tillsammans med massa Godis. Ska se en av de sista 2 Johan Falk filmerna också *Lyckaaa*
Och sova .. hoppas på att de inte blir en lika jävlig natt och morgon. Eller "jävlig", han vaknar en gång och somnar om någorlunda snabbt - Jag ska inte ens klaga, finns ju dom som alltid har det så här.. och som deras bebisar håller på & skriker HELA nätterna *All respekt till dom*, verkligen :-)

Se om jag kan få in ett litet klipp på min Pärla här.. utvecklingen går verkligen framåt nu denna perioden.
Nu ställer han sig upp mot gåbordet och går med den som ett gåbord så nu m å s t e  vi köpa gåbord nu, helst imorgon!! Han skulle tycka det var såå kul! Hihi. Så himla duktig, man blir så stolt i mamma-hjärtat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0