DOP FÖR EDDIE.

Vi har haft besök hela veckan av min käre mor, syster & bror.. Vi har gjort massa mys och det har vart kul med sällskap och skönt med lite hjälp.
Vi har shoppat, fikat, ätit god mat och druckit gott vin. Varit på Liseberg (K A L L A B A L I K) och sovit på mornington's hotel . . . .

Vincent älskade Liseberg och ville åka allt. Han som var såå feg för några veckor sen. Det var sjukt långa köer på 1½ timma och man kan inte begära det av en 2åring, så det var inte så lätt men vi kämpade.

IDAG BLIR DET DOP FÖR MAMMAS LILLA ÖGONSTEN. I Onsala Kyrka, efteråt ska vi va i församlingshemmet och äta god mat med tårta till ! ! !

Lilla kråkan håller föressten på att få två små bissings-riskorn i nederkäken... ♥










12:48

H Ä R L I G A   F R E D A G . . . Så himla skönt när man vet att det vankas helg. Äta extra gottig middag, dricka nåt gott vin på kvällen och smaska chips. Veta att man är tillsammans hela familjen under helgen.
Dock så ska jag ju jobba lördag & söndag kväll. Men det är bara från 16.00-21.00 så det blir ju hela dagen tillsammans ändå ju;) Skönt & komma bort o få lite "semester" också. Haaaaaha.

Vi har städat här denna förmiddagen. Det blir så himla smutsigt fort och det kryper i hela mig varje gång jag ser det och ändå har jag aldrig tid att ta det för det är nånting med barnen heeeeela tiden. Så hinner alltid bara ta det värsta.

Har ju spöregnat så det passade ju ypperligt för en sån förmiddag. Vi har även badat alla tre, ätit frulle, lagt Eddie igen, plockat efter Vincents alla bravader han gör så fort jag kollar bort, gjort & ätit Lunch och nu sover dom middag.

Jag ska titta runt lite på nätet och se om det finns någon ny smarrig fredagsmat jag kan göra.
Eller om det blir Kinamat, lite småsugen på det. Vincent älskar det också. Se om babe'n vår vill ha det också;)
Köpa nåt gottigt till Vince så blir det tända ljus, nåt smarrigt att äta på och film innan han lägger sig. Som alltid på helgerna.. Hihi "Fjedas Myyyys", säger han.

GOA ÄLSKADE LILLA "EDDA/EDA" (Som storebrorsan säger) BLIR SNART 6 MÅNADER <3

Vincent&Mamma - Dagen

Igår förmiddags hämtade Farmor upp lilla Eddie ett par timmar så jag bara fick ro om min "stora" lilla kille. Vi åkte till badhuset & busade, gick till Söderstadens lekpark i solen och sedan bort till Leksaksaffären där vi köpte Målarfärg. En riktig mysdag och Oj vad lätt allt blir när man bara har en att tänka på. Men det var såå skönt när min lilla bebiälskling kom hem så jag fick pussa på honom. Vill inte lämna bort honom alls egentligen för jag har kontrollbehov när han är så liten och kräver så mycket, men måste ju tänka på Vince också... :-)

GLASS EFTER BADET =) DET BÄSTA VINCE VET<3




"SKRATTA DÅ VINCENT?"  DÅ SER DET UT SÅHÄR. HAHAHA.


ÅKER BUSS MED MAMMA



MÅLAR MED SIN NYA MÅLARFÄRG.

Oh My God

FY FAN. Ungarna har kört musten ur mig idag. Ett glas rött & choklad nu innan ZZZZZZZZZZZZZZZZ.´

((Var hos svärmor för en stund sen. Magnus skulle hjälpa sin brorsa att koppla in Sitt nya X-box och vi fick Pizza.. Skulle handla på hemvägen... Barnen skrek ikapp hela vägen till affären *ÅngestAttack* Vincent skrek hela tiden inne i affären. Eddie var nöjd eftersom han blev bärd. Skrek ikapp hela vägen hem båda två. Kallabalik när vi kom hem medans Eddie ville ha mat, sövas, Vincent också medans vi skulle packa upp varorna och fy fan. Ibland känns det som man bryter ihopppppppp))

Orka knappt mer än 50Mg av Godnattvällingen vi testa nu ikväll, Eddie. Ska trycka i han lite till vid 23 för soooooooov inatt tack. Nu ska jag fan njuta av mitt röda glas vin och en cigg för det är jag VÄRD.

Morgonlek

ALLDELES NYSS REGNADE DET OCH NU LYSER SOLEN FÖR FULLT. Härligt. VI HAR ÄTIT FRULLE & NU SKA VI NED TILL PARKEN & TRÄFFA FELICIA, ELVIS & KENNY.. FÖR MASSA LEK =)=)



Pappsen tog en Öl efter jobbet i fredags och då var vår glupske son i farten
snabbt och försökte roffa åt sig. Hahaha.


Kvällsegentid

NU HAR NOG ÄNTLIGEN KILLARNA somnat tror jag. Det är fullt Ös medvetslös ända tills ögonen slår igen på dom små liven.. På kvällen känner jag mig verkligen såå värd min egentid-- Hihi. Även fast man stupar ganska så snart och det är såå tråkigt. Men sömn är ju ganska skönt att få det också. Blev ingen Godnattvälling ikväll, får fixa det imorn. Försökte trycka i han så mkt gröt jag kunde istället men han vill nog ha välsing inatt ändå om jag känner honom rätt...

Ska klicka runt lite på nätet innan vi ska se en film som gick på kanal 9. Ska poppa lite Popcorn till ocksååå.
"Det Näst Bästa" heter den.



Amerikansk dramakomedi från 2000. Handling: Yogainstruktören Abbie och trädgårdsmästaren Robert delar det mesta i livet. Glädje, sorg och drömmar. Och intresset för killar. Självklart festar de också tillsammans, ganska rejält dessutom. Så pass att de efter en vild natt vaknar upp i varandras armar. Ingen av dem vet riktigt hur det gick till utan kan bara konstatera att de gick för långt. Beviset: ett positivt graviditetstest.

Bröderna Brothers :-]<3



                   

 Ä L S K A R   E R   M E R   Ä N   V A D   O R D   K A N   B E S K R I V A  .  F I N A S T E  
K I L L A R N A   J A G   V E T ! ! ! !  K Ä R L E K E N   T I L L   E R   Ä R   O Ä N D L I G .  F Ö R 
  E R  G Å R   J AG   G E N O M   E L D  &  V A T T E N  ♥ ♥ ♥ 

"Godnatt - Välling"

Jag ska inte gnälla allt för mycket, men det skadar ju inte att prova alla medel som går tycker jag. Haha.
Eddie somnar vid 19.00 och sover (lite olika) oftast till 01 för mat eller/och tills 03 för mat och vaknar sedan vid  05.15 och är klarpigg för att möta världen. Man får ju egentid i ett par timmar på kvällen när båda barnen sover & det är guld värt men är man van vid barn som sover 19-07 jämt så känns det såklart lite segt, och det är annat när de är nyfödda & behöver mat på natten men nu är han ändå ett halvår snart och en tjockis bebibäs så han behöver egentligen inte vakna flera grr per natt o äta. Antingen är det en vanesak eller så är han faktiskt hungrig. Så tänkte prova på "Godnatt-Vällingen" och hoppas (på under) att han ska sova igenom natten utan Välling.

Knallade bort till Hemköp imorses (Långprommis) med en 14kg's i vagnen & en 8kg's i bärselen för att inhandla detta. Svetten lackade minst sagt;) Så fanns den inte ens där. Gaaah.

Nån som har provat den?


Lördagsss (v)

S Å Å Å . . . D Å  V A R  V I  H E M M A  I G E N. Haft en härlig helg.. Det var skönt med en kväll på Tumanhand. Först spelade vi Minigolf på Spikön (Med hela släkten och barnen), när barnen blev trötta åkte pappa hem med dom. Jag & Babe gick och köpte Langos, sen satte vi oss i gassande sol ♥ precis intill kanalen med fötterna dinglandes neråt och sörpla vin i timmar .. Suuupertrevligt och den bästa tiden på hela kvällen.
Sen gick vi och mötte upp släktingarna på Butler's Öltält nån timma och vid 23 kände vi att det var nog men bussen gick inte förrens 00.10 (Taxi kön hade vi nog fått vänta ännu längre) så där satt vi läänge och frös.
Då kände jag "Aldrig mer utgång. Det är inte värt det" Hahahah. Så känner jag alltid när man är dö-trött och bara vill hem & sova. Sen gick pappa upp med Eddie på natten & båda barnen på morgonen så vi sov tills kl var 11.00. Sjukt skönt och välbehövligt. Jag vaknade inte ens en enda gång för det är så härligt när man inte behöver oroa sig  vet att dom är i trygga händer och man bara kan släppa allt för en gångsskull.



Gammal bild på oss.  L O V E  U  M I N  F I N A S T E .

Fallens Dagar Helgen

G O O D M O R N I N G . . . .

Här hemma har vi varit uppe ett par timmar. Eddie vaknar ungefär vid 05 helt öööverlycklig, skriker av lycka. Det gör väl kanske inte riktigt jag kan man säga. Hahhaa.

Vi har ätit frulle av det lilla vi hade kvar hemma. Vi ska ju åka idag så får handla när vi kommer hem igen.
Badat har vi gjort jag och pojkarna. Det är en sån mysig och rolig stund tillsammans :-]

Nu tittar vi på Du är inte klok Madicken, som blivit en favvis här hemma. Jag älskar den ocksåå. Hihi.
Ska snart se om Karlsson på Taket är något för Vince. Jag tycker han är hemsk, ser ut som en mini Lasse Kronér..Hihi men är väl inte jag som ska gilla det heller.

Ska bli såå kul att komma iväg igen. Idag händer det dock inte så mkt när vi kommit fram. Idag är det Mams&Paps min's tur att roa sig så då ska vi ha alla barnen hemma kväll / Natt i huset och mysa !!!

Imorgon blir det däremot en tur till staden på dagen så ska Vince få göra massa kul. Cirkus, karuseller (hoppas jag det är iår) och Popcorn och massa annat kul. Langos m å s t e  vi ju äta också. MUMSSS. Den kvällen är det deras tur att ha alla barn.
Jag vet dock inte om vi är så sugna på Öltält men vi kommer va sjukt nöjda över att bara strosa runt, utan barn och få va oss själva en stund. Blir kanske nån middag nånstans och massa vin. Funderar på att gå på Veronica Maggio konserten ;) Vi får ju såklart inte missa Fallpåsläppet också.
Vissa är trött på samma saker varje år men jag är traditions-enlig och tycker man får passa på att roa sig medans det väl händer lite roliga saker. Annars är ju livet detsamma hela tiden. Variation förnöjer så att säga ;-D ♥

Nä nu ska jag packa det sista innan Magnus kommer från jobbet. Då åker vi.
TJ I II NGELING ! ! !





V I N B Ä R .

NYSS HEMKOMNA från en förmiddag utomhus. Vi knalla upp till Dagiset och lekte där. Vidare på en prommis. Plockade massor av Smultron, Hallon & Vinbär. Gick förbi Hugo, Freya & deras mamma som ville att vi skulle komma in & leka. Efter nån timma gick vi hem och laga Lunch och nu sover dom lite middag. Eddie vaknade nyss & skrek, drog han dock i vagnen och då kunde han inte motstå sömnens värld ;) Han va ju helt övertrött och behöver sova ett par timmar nu för att inte va gnäällig.. men är väl ingen risk, och sover han länge vaknar Vince och tvärt om.. Så om jag vågar mig på nån Nap vet jag inte.

                                                              
                            
                  M I N   G O A   G O A   L I L L A   V I N C E   T H E   P R I N S   P Å   V Ä G   U T . . .  : ) : ) : )



                          

När Magnus kommer från jobbet sen
så tar han med sig Vince till sin moder & tvättar bilen... Då kan vi passa på att packa för imorgon blir det såklart Trollhättan & Fallens dagar ! (;

Mys-Hemma-Dag

Idag har vi haft en riktig segardag. Man behöver det också imellanåt. Inte en massa tråkiga måsten jämt.
Vi har lullat runt i pyjamasbyxor jag & pojkarna.. slängt fram ett stort täcke och massa kuddar på golvet & haft Astrid Lindgrens - Maraton.. Åt lunch där framför också :) Sommarlov och mys juuu.. Man får inte va för hård med rutiner & regler jämt :-) . . .

Nu sover pojkarna middag efter mkt om och men.. Är det inte de ena så är det de andra heeela tiden. PUUUUUUHHHHH, ibland undrar man hur man orkar. Men man får passa på att njuta nu av en liten egenstund för man vet inte när nästa vaknar.

Om nån timma kommer Emma hit med sin lilla Alina, 2 mån. Ska bli sååå mysigt att titta på den lilla tjejan.. Hihi.
Tar vi en prommis med barnen. Jag säger alltid att vi ska ha en HEL innedag men fram emot eftermiddagen blir man alltid helt tung i huvudet och behöver luft. Så en halv innedag blev det ialf;)

Såhär mysigt hade vi det framför:
"Du är inte klok Madicken. Det har du aldrig vart!"
Hihi.


BVC - 5 månadersVaccin

Vi missade totalt våran BvcTid som vi tydligen hade i fredags och fick en ny idag... Vaccin i varsitt ben. Snyft, han blev ledsen några sekunder efter dom stack men sen var det bra. Fick ju lite god sockerlösning insprutat i munnen innan. Oj va han smackade. Hihi. SööötRumpan.

Som vanligt går han upp superbra och ligger lite över sin kurva. Han är en liten TjockisPruuupppp som ser ut som en liten hamster som sparar mat i kinderna inför vintern. Hihi. Tänka sig att Vince va ännuuu större i samma månad ;) Men dom går upp, mår bra och är världens nöjdaste gladaste små bäsar.Äter dom mår dom ju bra liksom. Det är huvudsaken, och såååå gott med tjockisbenen :):):)

Ålder : - Vikt : - Längd:
NF          3020      47cm
3dgr       2830
8dgr       3050
22dgr     3760      51.5cm
6 veckor 4970      55.5cm
10veckor 6080     58.5cm
13 veckor 6535    60cm
4½ mån   7400     63,5cm
5½ mån   8050     65cm



L U R A D !!!  S Y Y Y N D ,  E D D I E . . .



<3



Påminns om alla gånger som Magnus hjälpt mig när jag är sjuk & inte kan gå.. Lyft upp mig för trappor på en stol, bärt mig till toaletten, på med kläder och bära mat till mig. Han tycker att Chris Medina är en stark man men han är minst lika stark själv. Andra dejten bärde han mig genom hela centralstationen.. LOVE.

Seg Uppd ..

Har ingen energi alls att blogga *Fy mig*.. Vill inte missa att skriva om allt som barnen gör, precis som jag gjorde när Vince va bebi. Vill kunna gå tillbaka & minnas hur dom utvecklades och vad vi gjorde !!! Kanske visa dom i framtiden =)=)

Hänt sen senast då?. . Förra veckan kom pappa & hämtade oss i Gbg så jag skulle slippa åka så långt och utsättas för onödig kaos. Haha. Så vi tog bara bussen till stationen och sedan på med pendeln. Det är ett projekt bara det med en vagn full av stuffs, skötväska som hänger på även den full av saker och ståbrädan.. + lilla bebin i såklart och Vince bredvid och allt detta ska lyftas upp på Pendeln =Vilket man inte klarar själv utan behöver hjälp. Haha.

VÄNTAR PÅ BUSSEN.. PÅ G TILL MORMOR & MORFAR<3
 

Vi var där från Ons - Fre ..  Umgicks, fick lite avlasning natt & morgon *Bäästa*, åkte till stugan i Gaddis.. Eddie va kvar hemma med mormor så länge.. Vince plockade vinbär, vattnade alla blommor, hjälpte gammelfarfar att ta upp färskpotatis från landet och skala de.. sen promenerade vi till sjön o badade.. På vägen matade han hästarna -- Efter en stund på sjön började det att mullra.. Vincent va så söt "-Jädd, mamma. Jädda mig" HAHHAHAH ♥

        

I helgen har det varit lite extrajobb. Ganska korta turer.. 16-21 lördag och söndag. Känns som en ganska lagom tid att va utan bebemannen.. Jobbigt att va utan små bebisar =S Men skönt att tänka på något annat också. Tur det är så mkt att göra så man inte hinner tänka så mkt. Trots det är det semester att komma till jobbet och är nästan utvilad när man kommer hem .. :)

Söndagen innan jobbet drog vi till Borås djurpark :











                                     
                                    
                                          VINCE FICK EN EGEN APA SOM HÄNGDE RUNT HALSEN RESTEN AV DAGEN.. :-)
                                          HAN FICK TUSENTALS PUSSAR, KRAMAS OCH GOSIS... ♥


Hetaste bruden eveeeeer;)


Off To Trollhättan!!!

Pappa ringde imorse och frågade om vi ville att han skulle hämta oss i Göteborg och komma dit till Trollis. Han vill åka iväg på nån rolig överaskning ensam med Vincent, och så kan vi sola och bada eftersom han har semester.
Jippiejiii. Kul att komma bort eftersom Magnus jobbar hela sommarn och kommer hem 17.00 varje dag=)=)

Så nu håller vi på att packar and stuffs. Mkt som ska med när man åker iväg med två små barn.
Vi tar pendeln in till Gbg så man får packa smart!

Om vi ska ha en trevlig Mini-trips-semester? Yeeeppppp ;)
T J O H O O O  ! ! ! !



GRILLFESTEN I FÖRRGÅR.

Vincent eller Eddie?!



Vincent 5 månader. Precis som Eddie nu.
Var helt säker på att det var Eddie. Dom ser EXAKTTTT likadana ut samma månad.
<3<3<3


Film. Bok. Sång.

Dagen började med att Vince målande ned hela sig med mitt knallrosa nagellack...

Vi är Bara hemma & varvar ned idag.  Behöver vi allihopa :-) Myser i soffan med Bamse, böcker och sånger... Hihi. Det bästa Vincent vet. Han är en riktig bokmal och sångfågel.
Han har även gått ett snäpp längre gällande pottan imorse, behöver inte säga så mkt mer. På dagis igår var han helt torr och kissade på mini-toaletten... Såååå dutti !!!!!!

Grillfesten igårkväll var helt fantastisk. Vi är lyckligt lottade med så underbara människor omkring oss. Barnen badade i poolen, gungade i hängmattan, cyklade och körde bobbycars, grävde sandlåda, åt korv/hamburgare, åt glassar.. Vi vuxna tog lite Rosé och pratade massa skit - Var där "ända tills" 21.30 så det var en mycket trött kille som följde med oss hem, (Eddie somnade i vagnen vid 19 som vanligt) och sov idag tills 09.00 (!!!)

Har precis badat båda barnen och ska börja förbereda lunchen. Blir färsk Ravioli med getost, soltorkade tomater & lite klippt skinka över. Skönt med snabba & smidiga Luncher !



Några omgånger till med SilverShampoo så ska det nog bli najs ;)


GrillFestsKväll

G O D M O R G O N   M Å N D A G . . . . .
                   =)=)=)

Vincent började denna morgon med att kissa på pottan igen *Mallig Mamma*. Sen har vi gjort det gamla vanliga. Frulle, bompa, ta på dom båda osv osv. Knallade bort till Dagis, sista veckan nu innan Sommarlov;)

När jag hämtat honom i Eftermiddag blir det lugna bullar en stund för senare i Ef så är det Grillfest hos Viktoria, Daniel & Kalle.. Blir hela gänget som ska dit så vi blev nog 16 pers. Ett glas rosé ska vi ta efter maten så hoppas på att solen kikar fram !!! MYSSSSS.

    

EDDIE & MAMMA - TID MEDANS BRORSAN ÄR PÅ DAGIS OCH SKUTTAR !!!

Premiärkissning i pottan ('v')

För vår stora kille idag. Världens duktigaste Vinceeee. Nu blir det ingen mer blöja dagtid ... :-)♥


Pollen is killing me softly

Haft några sköna timmar vid stranden. Försökte mig på ett dopp men idag var det isande kallt i det djupa. Därimot vid barnvattnet var det ljummet så där i satt vi med hink, spade och vattenkanna.

Åkte vidare till Elsa för mat och fika på uteplatsen... Vincent kunde springa omkring på gården och på lekparken som låg precis framför oss. Tog fram hink med vatten och vattenkanna så sprang han runt helt överlycklig och vattnade allt han kunde hitta.

Fick en helt sjuk allergichock. Ögon rann och klia. Näsa, hals och öron också.. Helt galet mkt..Gah!! Pollenmedicin imorgon. Check.






25 grader trots moln...

Fy Sjutton vilken natt. Lilla Eddie verkar inte vara den som gillar att sova 12 timmar i streck direkt. . . Han vaknade varje timma hela natten. Mat 2 gånger och sedan vakna. Pigg för dagen kl 03.30... Tjuta av lycka och väcka storebrodern. Hade ont i magen och försökte dra honom i vagnen för att få honom att somna igen.
Vincent kom upp och sen tillslut vid 5.30 så gick Magnus upp med dom och jag somnade om till 10.30.

Går ju an när man har sovmorgon men det händer en dag i veckan, annars är det bara att knalla upp utan en blunds sömn på hela natten och fullt Ös medvetslös resten av dagen. Jaja inget att gnälla över. Thats life, livet som två-barnsmamma:) Alla barn kan ju inte sova 19-07 varje dag som Vince..Hihi, även om jag inte slutar hoppas på det.

Har duschat och piffat till mig lite, det gör alltid att man piggnar till och får mer ork. Om en stund ska vi åka till Åsa Beach;)♥ Bästa stranden..Kände på vattnet igår hos svärmor och det var sjukt varmt. Jag som ALDRIG tycker det, är världens badkruka. Så då är det verkligen varmt med andra ord, så t.om jag kanske tar årets första dopp.

Åka förbi Magnus mormor på hemvägen för fika och hämta vår kamera som legat glömt lääänge. Blir det mkt fota igen! =)

LISEBERG FÖRRA SOMMAREN. MED "EDA" alldeles ny I MAGEN...

Goodmorning Lördag (;

Eddie vaknade ganska så mkt inatt och sedan ville dom båda pojkarna gå upp 05.50, så jag kände mig sinnessjukt trött eftersom jag tog ett par glas Rosé igår också (Ej van) så var ganska seg när jag vaknade.
Trodde inte jag skulle överleva men det gjorde jag. HAHA.

Pysslade om i hemmet. Tog på oss kläder, Lite Bompba.. Fixade god helgfrukost : Äggröra, ölkorvar, melon vindruvor, ostar, skinkor, jordgubbar, Yoggi & Oboy. Magnus hade sovmorgon idag så jag gjorde en bricka till honom på nattduksbordet med detta på.. Och så klippte jag ut ett hjärta där jag skrev ett litet kärleksbrev.
Vilken lovely fru jag är va;)? - Hahahha. Och här om dagen när han var sjuk köpte jag med Slitz hem till honom.
Har inte kommit på om det var bra eller dåligt gjort ännu. Hahahha. Men hallå, vad har dom som inte jag har då?
HAHAHHAHA......

Eddie gillar sin storebror väldigt mycket nu. Han är helt faschinerad av honom..Skrattar så han kiknar så fort Vincent gör något och vänder huvudet efter honom om han går någonstans. Goooos ♥

Både igår och idag har vi inte haft någon Magsjuka så nu åkte Vince & Papsen iväg till Badhuset för lite egentid=)=) Han tjöta ju om det här omdagen "-Badhuset... Jag Illaj Sååån". Hihi <3

Kanske åker iväg för nån Lunch hos svärmor efteråt. Den som lever får se;)

Så SÖTA PYJAMASER... Till Eddisen:




OCH MIN LILLE VINCE är också i behov av Pyjamas av lite större Storlek snart..

Denna hade han nog gillat -Djurbesatt som han är. (Ikke lik sin mor men det är bara att spela med att djur är sååå underbara...:)



Fanta & Rosé ;-D

Vi har nog fått en släng av Magsjuka jag & Magnus så vi har haft en innedag hela familjen med täcken & kuddar i soffan och softat framför massa Disneyfilmer: Snövit & de sju dvärgarna, Törnrosa, Skönheten & Odjuret osv..

Nu på eftermiddagen känns det lite bättre och har hällt upp ett glas Rosé och lyssnar på denna goding:



((Har föressten gått och blivit blond igen. Thats my color and I love it))

RSS 2.0