Seg Uppd ..

Har ingen energi alls att blogga *Fy mig*.. Vill inte missa att skriva om allt som barnen gör, precis som jag gjorde när Vince va bebi. Vill kunna gå tillbaka & minnas hur dom utvecklades och vad vi gjorde !!! Kanske visa dom i framtiden =)=)

Hänt sen senast då?. . Förra veckan kom pappa & hämtade oss i Gbg så jag skulle slippa åka så långt och utsättas för onödig kaos. Haha. Så vi tog bara bussen till stationen och sedan på med pendeln. Det är ett projekt bara det med en vagn full av stuffs, skötväska som hänger på även den full av saker och ståbrädan.. + lilla bebin i såklart och Vince bredvid och allt detta ska lyftas upp på Pendeln =Vilket man inte klarar själv utan behöver hjälp. Haha.

VÄNTAR PÅ BUSSEN.. PÅ G TILL MORMOR & MORFAR<3
 

Vi var där från Ons - Fre ..  Umgicks, fick lite avlasning natt & morgon *Bäästa*, åkte till stugan i Gaddis.. Eddie va kvar hemma med mormor så länge.. Vince plockade vinbär, vattnade alla blommor, hjälpte gammelfarfar att ta upp färskpotatis från landet och skala de.. sen promenerade vi till sjön o badade.. På vägen matade han hästarna -- Efter en stund på sjön började det att mullra.. Vincent va så söt "-Jädd, mamma. Jädda mig" HAHHAHAH ♥

        

I helgen har det varit lite extrajobb. Ganska korta turer.. 16-21 lördag och söndag. Känns som en ganska lagom tid att va utan bebemannen.. Jobbigt att va utan små bebisar =S Men skönt att tänka på något annat också. Tur det är så mkt att göra så man inte hinner tänka så mkt. Trots det är det semester att komma till jobbet och är nästan utvilad när man kommer hem .. :)

Söndagen innan jobbet drog vi till Borås djurpark :











                                     
                                    
                                          VINCE FICK EN EGEN APA SOM HÄNGDE RUNT HALSEN RESTEN AV DAGEN.. :-)
                                          HAN FICK TUSENTALS PUSSAR, KRAMAS OCH GOSIS... ♥


Kommentarer
Postat av: Jessica - Nellie & Oliwer´s Mamma

härliga bilder :D

2011-07-20 @ 16:15:24
URL: http://shiiitonge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0