Måååndag

Ny vecka igen.
Vi har morgonmyst jag & killen min.. Traskade bort till Kyrkansbarntimmar för jag tänkte att det skulle va trevligt för Vincent att träffa lite barn. När vi kom dit stod det på dörren "Stängt tills v. 36" .. Jahaaa, det var ju roligt! Fram tills början på semtember. Hahha. Då har han redan börjas inskolas på dagis.

Så vi fortsatte att traska iväg till lekparken där vi gungade, åkte rutchkana & grävde i sandlådan.
Han blev jätte trött efter en stund så då gick vi in och han hängde på mig och sov när jag la ned honom i spjälisen. Hur ofta händer det liksom? Hahaha.

Jag har målat vårt köksbord X2. Magnus tog första omgången i förrgår.. Hann med en stol också sen orkade jag inte mer. Helt slut, hahah förstår inte hur min kära fader orkar det där 7-16 varje dag.Fy fan! Du är en redig man du, papsi.

När han vaknar här strax blir det lite lunch för honom och sedan går vi ut och leker med grannen. Kalle, han är också 15 månader och ska börja på samma avdelning på dagiset som Vincent ska börja på i augusti.
Är även en till kille på gården som är 16 månader som ska börja då. Så himla kul med lite barn i samma ålder så dom bara kan springa över till varann när dom blir större.

Kalles pappa är pappaledig med honom och Magnus går sin sista vecka innan sin pappaledighet så då kan ju dom umgås endel med killarna i sommar - Perfekt =)=) Sparka boll skulle dom göra på deras stora fina gräsmatta mitt emot här. Dom bor i ett exakt sånt fint hus som jag vill ha. Nybyggt! (:

Hej hej

((Solen lyser idag och det är supervarmt.. Va skööönt. Ska ta med gå-vagnen som Vincent kan gå och tralla med här ute.. Slippa dom hemska jackorna - Ska passa på att pressa mig lite till då. Fick rejält med färg förra veckan:))


Mors dag idag. .

Och lilla Vince har uppvaktat sitt mamma med en orkidée, världens goaste parfym (som han själv valt ut. Magnus tog fram lite olika parfymer så han fik lukta. När han kände den här som jag fick så log han sitt största leende, därför fick det ju såklart bli den.. & den var ljuvlig=) och ett kort.

kl 18:00 skulle vi vara hemma hos svärmor. Jag hade såklart velat va och firat min egna lilla mamma men det får bli till nästa helg=/. . Där åt vi grillat & tårta. Det var sviiinit kallt. (16-17 grader, hahaha) Självklart satt vi ute och åt. Brrrr! Vincent somnade i vagnen =)=) Lillgrodis.

Nu har jag hoppat ned under mitt dunis och ska strax sova - Imorgon väntar nya äventyr med min lilla kille som inte är stilla en sekund!!

Jag Älskar Dig Mamsi ♥

BeingBingo



Universums finaste - Jag storbööölar ! ! ! ♥ ♥
Vilken kärlek det är att få sitt allra egnaste lilla barn :-)


Såå grymmmmm :-):-)!!


Helg helg helg

"Böööh" skriker Vincent många många gånger per dag och försöker skrämma oss . . Hahah, så sjukt rolig.
Förstår allt man säger till honom nu . "Hämta skorna, titta dig i spegeln, vill du ha mat?" Och då springer han fram till matstolen och vill att man ska sätta in honom där. Gosegris.

Om en stund ska vi åka till Lek&Bus-landet. Tror han kommer älska det. Sist vi va där så va han inte så jätte intresserad men nu är han ju mkt större och äälskar A L L T =)=) Vi kommer nog leka minst lika mycket.. Vi leker alltid med honom. Minst lika kul för oss. Andra föräldrar tittar alltid på oss som vi vore tokiga - JIHUUUU!

Ikväll blir det jobb också! Jag som är så orkeslös idag.


Snicksnack :D

God kväll !!
Här ligger jag i sängen & nickar till i princip hela tiden men jag tvingar mig att hålla mig uppe eftersom jag ska ha sovmorgon imorn. Då får man passa på tycker jag ! :)

Blir lite dåligt med bloggning. . Är ju iväg & jobbar titt som tätt. När jag kommer hem vill jag bara bara vara med lilla Vincent prinsen ! På kvällen somnar man på stört. Man är knappast gravid, sjuk eller ammar längre (bara sitter i soffan) då man kunde slänga in en 5 inlägg per dag. Haha.

Har just tittat på Eurovision och ätit jordgubbar .. (Lillkillen fick också smaka förut idag men han gjorde barfa grimarser.. haha så han fick smaka blåbär istället & det älska han) Sverige gick ju inte vidare.. så känns inte så stor mening med att kolla på lördag (iofs jobbar jag nog ändå till 22:00) Man vill ju ändå heja på sitt egna land och hoppas.. annars känns det ju inte kul! Tyckte iallafall Turkiet, Cypern & den där 16-åringen va grymma ! =D

Vincent fick va hos sin farmor imorse när jag jobbade.. tills 11,45 för Magnus jobbade också.. när han kom hem sen hade han 39.5 i feber =/ Han är förskyld och har ju 4 tänder som spruckit igenom.. Stackarn..
Fått alvedon och så bädda jag ned han med tunn filt i soffan förut med festis framför teletubbies - Då njöt han! Hhih<3<3

Igår shoppade jag som bare den.. Skor till mig, Vincent då, Magnus.. massa kläder till mig, 2 lampor, 2 blommor + krukor, ny sug/pipmugg, nappar, keps till lillen, armband till han, nagelack, lipglans & ögonskugga..handla mat.
Hmm tror det var allt.. ville helst köpa brio-köket till han också, ratt till vagnen & en rutchkana men man kan ju tyvärr inte köpa allt på samma gång. Som jag gärna alltid vill /gör - Fy miggg! (Ändra på sig - Hur gör man=/?) 

Skulle få lön för både April & Maj men fick bara för Maj.. *Morrr*, så ska försöka få tag på chefen imorgon också!
Godnatt. Hur många gånger har jag somnat under detta inlägg egentligen? Haha. Sluta va så enveten kanske. . .

Köpt nya sandaler till Vince




Har samma märke på sina vanliga skor som inte är sandaler och dom är gudomliga.
Fick därför bli det i sandalerna också. .

06:47

Godmorgon godmorgon!! (-:

Solen skiner denna morgon & himlen är klarblå. Va pigg man blir, och på otroligt gott humör!.. En lill-kille på otroligt glatt humör som ler det största leendet när man vaknar gör också sin del. . .

Igår jobbade jag preeecis hela dagen. . . Hade APT på dagen & på eftermiddagen / kvällen var det anhörig-träff & då grillades korv åts

bakelser - Chefen kom efteråt in till oss & berömde oss & tackade såå mycket, det var roligt för lite uppskattning så som vi slet !!

Vid 21 cyklade jag hem i motvind (som alltid, haha).

När jag kom innanför dörren så stod Tacos färdigt till mig & hemmet va städat. . . Lovely !!

Slipper jag tänka på det idag.. idag vill jag bara umgås med mitt lilla troll, som jag inte fick träffa överhuvudtaget igår =(=(

Strax ska vi göra våra morgonrutiner, åka till Bvc & sedan storhandla!

Fick mitt sommarschema igår också..samordnaren hade förlängt massa tider, precis som jag ville !!!



Hej hej - Hörs sen!

=)=)


Maj 23, 2010

Gud vilka underbara dagar vi har nu när sommaren närmar sig. Jag älskar näämligen att hitta på massa roligheter med lillen & familjen då. Bara va ute hela dagarna när man väl kan =)=) Småbarn kan ju liksom inte få för mycket frisk luft.. Hihi!! Älskar denna delen av året. . Så trist att sitta inne bara. Dagarna går sååå sakta!!

Idag tåg ju som sagt jag & Vince pendeltåget till Gbg och mötte Papsi & Matti (Mathilda). Vi promenerade til lSlottsskogen och ställde oss där Mathilda skulle värma upp. Sen hejja vi på henne när hon kom till målet - Sååå duktig var hon <3<3 Gick runt & strosade.. Vincent hade det såå gott . . Han blev bärd av moster & morfar hela tiden (det bästa han vet). Något han nästan aldrig blir av mig när vi är ute och grejar för han är såå tung =)=)
Fick sitta på morfars axlar och kika på folkmässorna.. Var ju 7000 barn som skulle springa + alla deras anhöriga så ni kan ju tänka er va mycket folk det var.

Solen strålade hela tiden. Folk satt överallt på filtar och hade picknick, grillade, tog en öl osv. . Hur mysigt som helst!

Vi strosa runt, köpte korv & glass, kolla på sälarna, gick till den enorma lekparken, satte oss vid dammen & mata fåglarna. . . Haft en helt underbar dag! Men det bästa av allt : Träffa paps & syster ♥

Vincent såg ut som en liten sketunge när vi åkte hem.. haha han har krälat runt i sanden på lekparken och hållt igång hela dagen så han var helt svart i ansiktet & på händerna . Men guud så kul han haft! Han stornjuter av att vara ute hela dagarna. Men helt slut är han på eftermiddagarna.. Han har bara ätit, ätit & ätit idag.. Han är omättlig. Hahah så fort nån ätern åt ska han ha det. Får han inte som han vill skriker han rakt ut! HÄRLIGT..

Han har 4 nya tänder som precis spruckit igenom.. 2 st är dubbeltänder längre in. Borde göra ooont!
Nu har han 12 st tänder sammanlagt ! :-) :-)

Nu myser vi med jordnötsringar & marabou choklad. Provade en ny smak : Passionsfrukt & chili.
Va lite skeptiskt men den var faktiskt jätte god - Igår pröva vi Polkagris men det visste jag redan innan att jag skulle tycka om.
Imorgon blir det jobb igen (Magnus är ledig eftersom han jobbat hela helgen) -- Natti natt.

På en lekpark vid havet häromdagen!!



Göteborg ..

Nu ska jag & Vince strax ta Pendeltåget in till Gbg för att möta upp Papsen & Mathilda & ha en hel-dag där :-) Hon ska springa lilla-göteborgsvarvet så vi ska va där & hejja på henne såklart i Slottsskogen !! Sen går vi nog runt & strosar och fikar och sådär!! Såå mysig söndag. . .

Uppdaterar mer ikväll -- Pusss heeeeej!

20:41 - Fredags Kväll

Blir lite dåligt med bloggande nu när man arbetar!!!

Igår på hemvägen från jobbet så exploderade mitt cykelhjul på min nya cykel... H Ä R L I G T!!!
Det blixtrade och flög i flisor.. lät som ett pistolskott typ - Så högt! Bara flög av cykeln i rädsla.
Så nu fick jag skjuts i morses. Fick dra upp grabsen!

Därför har jag alltså jobbat på morgonen. Jobbarkompisen släppte av mig på Kungs när vi slutade i väntan på killarna.
Vi åkte till stranden på Hanhals holme. . . gick lite i vattnet och lekte med hink & spade. Sen kom världens åskmoln in med muller precis över oss. Men vi såg att det var helt klarblå himmel på andra sidan havet där Svärmor bor så vi åkte till den stranden där vi fick ytterliggare 1 timmas sol innan åskmolnen kom även dit.
DÅ gick vi upp till dom på deeras altan & käka årets första jordgubbar med glass !<3.

Magnus släppte av oss hemma så fortsatte han att hjälpa dom att flytta dit deras möbler. .
Jag har dammsugit & skurat här hemma... varvat ner lite med lill-gubben innan han slocknade!!

FREDAGSMYS blir det nu med film. . . .Myspyspys. Ska verlkigen ta tillvara på denna kvcäll för hela förra helgen jobbade jag & denna helgen jobbar gubben. Så är det när man går om varandra =D
Ha en trevlig kväll !!

      

Prydnad

Jag dog idag när jag var inne på *Önska* & hitta de här mini-skulpturerna från Ittala med Nalle puh gänget!
Jag smälte & var bara tvungen & köpa dom för att ställa i Vincent's bokhylla!
Stog & pilla med dom länge och beundrade dom i bokhyllan. Hahahha, är helt besatt i dom!!!
Sjukt sööööta<3


Härliga sommartider =)=) < 3

Vid 12 skulle vi åka ut till havet. Då gick plötsligt solen i moln & det var moln överallt - TYPISKT, tänkte vi.. Men åkte ändå eftersom det var så himla varmt i luften oavsett.
När vi närmade oss Tjolöholm så var himlen helt klarblå. . Konstigt att det alltid är sol vid havet!! Då vet vi det till nästa gång. . I tjolöholm har vi tittat på slottet och mest varit på stranden som ligger där.
Vincent har kastat stenar i vattnet, doppat fötterna, plupsat i, gått nakenfis i vattnet, grävt i sanden, jagat fåglar. . Han njöt såå himla mycket. Jag älskar att se min lill-kille må bra och gör alltid mitt bästa varje dag för att han ska ha det så bra som möjligt !!! Han gör massa roliga saker hela dagarna och vi bara skrattar hela tiden åt honom.. och med honom ! Han förstår typ allt man säger till honom också -- Min fisooonge!


((Han badade inte! Kanske ser ut så eftersom han va naken men han gick runt i vattnet med fossingarna bara & tappa balansen så kom i med armar & ben.. därför han fick gå omkring nakenfis i vattnet=)=)))


























På vissa bilder ser det ut som det var svinkallt när solen var i moln.
Men faktum var att så var det IKKE - 25grader varmt i skuggan.
& vattnet var suupervarmt ! ! !

L O V E L Y
=)

Summerfeelings ('v')





S o m m a r r r . . . < 3 < 3 På med brillsen, tubtop & shorts, åka till havet & presssssa senare :-) :-) [[Samtidigt som VinneVince får sitta med hink & spade i sanden som han älskar. Hihi, perfekt för oss alla.. . . .]]

. Smart - Emsss .

Så här gör man när man är super trött på förmiddagen & inget hellre vill än att ta en morgon-nap när sonen sover & brodern är på besök - Soffan, filt, laptop (med alla vi barn i bullerbyn på den) chips och ett glas med vatten.
Då fick man sig ½-timmas sovstund -- L o v e l y !


Måndag = Ny vecka

Jag har jobbat hela helgen !!!
Nu är jag ledig i 2 dagar, det är skönt. . . Och vad gör vi då?
Jo, min lillebror Kevin - 6 år är på besök tills imorgon helt själv.

Så idag ska vi åka till badhuset =)=) Det blir skojsigt.
Jag ska måla våra bord. I hope it get nice.

Nu ska han titta lite på Alla vi barn i bullerbyn innan vi ska göra oss i ordning ! ! !

Oh nooo .. !!

Jobbat. . & När jag skulle cykla hem har nån puckad jävel snott min cykel. Vem fan ville ha den sket-jätte-gamla cykeln liksom? Men jag behövde den iallafall. Så jag fick gå hela vägen hem & nu får jag väcka alla här hemma kl 6 imorgon för & komma till jobbet.
K u l .. Nån som säljer en bike?(:


My bäcken

Mina Enbrel-sprutor verkar slutat ha verkan. Hoppas på att jag bara lagt dom fel i kylskåpet, för nu har jag inflammation i ryggen/bäckenet igen och I have paaaain. Inte haft på nästan 1 helt år. Bästa året nånsin! Men alltid är saker för bra för & va sant !! Jag undrar hur bäckenet hade mått utan mina sprutor så här ett år efter.
1 månad hade gått med ryggvärk förra året och det syntes ju stora förändringar redan. Undra hur det hade sett ut efter 1 år? Hade jag kunna leva som vanligt!?
Jag är ju såå glad för mina sprutor. Jag dör om dom ska sluta verka på mig. Hoppas hoppas det är en tillfällighet.
Har ju nästan glömt bort min svåra sjukdom eftersom jag inte känt av den det senaste. Helt plötsligt när man känner smärta åter igen så blir det en del av sin vardag ännu en gång..

SKa till jobbet nu & lyfta gamlingar med rygg-helvetet. Men men. Solen lyser ialf så klaga vore fel. :)

Kassler&Ris -- Gratäng :

Ska jag strax börja tillaga :

Ingredienser:

  • 6 port kokt ris enligt förpackningen
  • ½ kg kassler
  • 1 purjolök
  • 3 dl grädde
  • 1 dl majonnäs
  • ½ dl chilisås
  • ca 200 g riven ost

Gör så här:

Koka riset enligt instruktioner på förpackningen.

Skär under tiden du kokar riset kasslern i tärningar och strimla purjolöken.

Blanda samman det kokta riset, kasslerbitarna och purjolöksstrimlorna i en ganska stor ugnsform.

Blanda grädde, majonnäs och chilisås. Häll detta över det blandande riset, kasslern och purjolöken i ugnsformen.

Riv till sist osten och strö ovanpå.

Ris och kassler i ugn


Chocolate

Hade köpt ett kinderägg & lagt under vagnen. För en stund sen undrar jag vart Vincent är.. då har han hittat den där under, lyckats dra loss allt överdrag & satt och smacka och skrattade när jag kom. Hahha, sötbollen min :-)♥ Blir ingen choklad ikväll då..


Iphone!? Maybe baby

Snuvig, ont i halsen & Småfebrig - Är helt döende. Är aldrig sjuk så när jag är det är jag illa däran. Hahha! Ligger i sängen och tycker synd om mig själv såklart. Funderar på att beställa en Iphone. Jag ska ju inte va sämre än min karl så att säga.

Min lillgroda sov till 8.45 idag. Jag trodde jag dog när jag kollade på klockan och SPRANG in på hans rum helt panikslagen. Då började han skruva på sig =)=) Somnade 18.30 igår - Sömnfis. Just like his mum ! ! !


Exakt ett år sedan - 11 Maj.

Då låg jag nedbäddad i övervakningsrummet vid denna tidpunken. Helt lost i huvudet och babblade med sköterskorna. Efter en stund fick läkaren komma in med 2 påsar blod till mig för det var dåligt med blod i mig.

Jag var såå stolt över mig själv att jag klarat mig igenom operationen. Något jag varit så orolig för.
Jag visste ännu inte om jag skulle kunna gå igen. Det fanns inget jag hade i tankarna ens. Jag hade gett upp för längesedan, ingenting hade ju tidigare hjälpt under denna 7år. Allra helst inte det sista helvetes-året!
Jag hade redan ställt in mig för längesedan på att vara fortsatt handikappad i resten av mitt liv. Aldrig mer kunna ta på mig mina sockar, byxor eller skor själv. Inte kunna komma i duschen, inte kunna bära mackorna till bordet, inte kunna handla, bära sopor eller göra nånting överhuvudtaget själv. Hade redan numret till personliga assistenter som jag trodde skulle behöva hjälpa mig med att ta hand om min egna son åt mig här hemma medan jag snällt skulle få ligga i sängen & titta på, eftersom jag inte ens kunde ta hand om mig själv.
Det var en fruktansvärd känsla. Jag hade ångest & grät varje dag i ett år. Det var inte så här jag hade tänkt mig min graviditet eller mammaliv. Fastbunden i en säng eller soffa och inte kunna gå en endaste meter.

Hade ju tänk vara en fullt aktiverande mamma och göra allt som jag hade förberett mig på att göra när jag fått mitt barn. Vara en sådan mamma som jag tycker att man ska va. Inte att nån annan jävel skulle ta hand om mitt egna lilla barn som jag ville ta hand om på mitt alldeles egna vis. Visst hade Magnus säkert fått vara hemma.
Men hur skulle man klarat sig om bägge skulle gå hemma. Hur skulle man kunna försörja en familj på det?

Dom första 3 månadena i Vincent's liv hade jag så himla dåligt samvete. Vi satt i soffan från morgon & kväll och ammade tills Magnus kom hem. Jag ville gå ut & gå som alla andra mammor kunde med vagnarna, ville lägga mig på golvet och hjälpa honom träna nacken, gå runt & bära honom så han kunde få kika sig runt med sina stora nyfikna ögon - Kände mig som världens uslaste mamma. När Magnus kom hem hade jag sån ångest att han fick göra allt jag ville ha gjort under dagen dubbelt upp.

Som tur var så ändrade ju sig detta sen så att det bara behövde va såhär de 3 första månaderna. Bvc-sköterskan sa att det inte gjorde Vincent nånting överhuvudtaget. Man behöver inte va ute & ränna med dom sådär i början. Det är bara bra för dom att vara hemma & bekanta sig med sitt hem & lära känna sina föräldrar i lugn & ro.
Ränna runt kommer dom få göra tillräckligt i livet sen - Då kunde jag ändå andas ut lite.

Men jag visste ju fortfarande inte om jag skulle bli bra.

När jag kom hem efter operationen låg jag i sängen & grät & hade ont. Jag visste det, jag skulle inte bli bra som dom alla sa. Jag hade ju visst ont ännu och jag kunde fortfarande inte stödja på benet.

Dagarna gick och plötsligt så vågade jag. En dag så släppte jag taget och tog snabbt lite belastning på ena benet och över på det andra benet FORT. Jag var sååå lycklig. Det GICK. Jag haltade mig runt i lägenheten samtidigt som jag höll i väggarna. JAG GICK FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ ETT ÅR. Vilken otrolig lycka.
Även om det gick himla sakta. Även om det inte var någon fin syn.. så stod jag ändå på mina 2 ben.

Då släppte jag kryckorna helt. Jag haltade mig omkring överallt. I juni månad kunde jag gå helt som vanligt igen.
Fy fan vad jag mådde bra. Jag njöt av allt. Minsta lilla sak.. Gå ut med soporna, bära saker.. Allra mest njöt jag av att få bära mitt älskade lilla barn. Jag bar & bar & bar. Trodde inte att detta kunde hända mig.
Skulle jag äntligen bli bra efter denna helvetes period? Och det blev jag.

Höftprotesen räddade mitt liv. Jag var så långt ned på botten att man inte kunde komma länge ner.
Och äntligen vände det. Detta året har varit det bästa nånsin. Jag är ute mer än vad jag nånsin varit i hela mitt liv. Hela tiden hittar vi på saker. Tänk er när man är hemma & är sjuk i en vecka.. vilken rastlöshet man känner.
Och då inte kunna gå alls och sitta i en soffa nästan dygnet runt i 1 år.. och sedan kunna gå.
Då vill man aldrig nånsin sitta inne igen!

Kan inte förstå att det redan gått 1 år - 11 Maj. Den näst bästa dagen i mitt liv. Var så himla lycklig över att ha fått barn. Men kunde aldrig njuta fullt ut. För det var hela tiden en fruktansvärd smärta som hindrade mig.
En smärta som aldrig komma tillbaka till höften mer (inte förrens protesten ska bytas ut då).

Jag tänker aldrig mer ta livet för givet. Att bara kunna gå & använda båda benen ska man vara tacksam för.
För man tänker inte på hur jävligt det är att inte kunna det. Så lever vissa människor varje dag.
Man kan inte göra NÅGOT. Man är handikappad, utlämnad och beroende av andra.
LEVER EXAKT DET LIVET JAG VILL IDAG - OCH DET ÄR SÅÅ UNDERBART.





Klicka för att stänga bilden


Brr brr

Idag:

- Promenerat i Särö vid havet & kollat lyx-kåkar. <3
- Lekt på lekpark.
- Grillat korv.
- Hängt med the man till Allergimottagning.
- Hämtat ut kläder på Micke's spelcenter.
- Precis tittat på Schulman Show.

Trevligt trevligt.
Poppa lite popcorn & fortsätta sneglandet framför Webtv'n. (Det bästa som gjorts? - Se vad man vill, NÄR man vill)
.. Då blir det Daiting in the dark, sjukt sjukt roligt =)=) My kind of houmor.

Upp tidigt imorgon för att jobba.
Hejdå, mina fina vänner !!!

"Hellre stå själv än att ha falska vänner"

Otroligt härlig söndag.

Vi pallrade oss iväg till badhuset förut. Det var skojsigt, Vincent trodde inte det var sant när han tittade in genom fönstret. Såg alla barn & dom stora bassängerna!
Han gapskratta en stund när han kom i vattnet men sen ville han dra sig uppåt för han har fullt upp med att springa runt överallt. . .
När vi duschat och gjort oss iordning så promenerade vi bort till lekparken i stan (våran älsklingslekpark) och hängde där resten av eftermiddagen. Solen gassade så det kunde inte varit bättre.
Tog en härlig promenad hem.

Väl hemma har det varit de vanliga sysslorna som är .. Ätit mat, plockat in disk, dammsugit, plockat iordning, lekt på rummet, gett Vince gröt, bytt blöja, borstat hans tänder, satt på pyjamas.. Varvat ned honom lite, gjort en flarra välsing och lagt han i spjälisen.

Nu ligger jag & gottar mig under täcket och känner harmoni i kroppen när jag vet att det ser anständigt ut hemma + att jag vet att jag har en god sovmorgon som väntar imorgon då Magnus är ledig efter att jobbat helgen.
Hääärligt!
Ska kika på lite film här om en stund och mysasssss. Mysa är mitt andra namn - Allra helst på helgerna.
Finns massa gottigt kvar från igår också =)=)

TJOHO!


07:33

Jag Älskar Min Underbara Familj<3
Igår tände vi ljus i sovrummet, tog med godis & chips in, la oss under det tjocka täcket & kollade på film!
"Ps. Sista sommaren" från 1988. Knepig film! :) Helmysigt va det ialf..

Nu är vi uppe tidigt som vanligt jag & VincethePrins. Ska äta & busa lite innan vi lägger oss en stund.

Magnus börjar jobba vid 16 idag så vi får passa på att familje-mysa innan dess! Vi har såå mysiga dagar tsm :)
Vill alltid umgås allihopa & hitta på saker tsm med lill-killen. Man gör inget annat än att skratta åt honom & beundra honom. Så mycket kärlek vi har för honom!

Här kommer lite bilder från helgen:

Vincent busar med morfar & morbror på morgonen medans vi andra sover=)=)




Titta runt på Kungsmässan


Fika








Lekavdelningen på bibblan.


Vince & hans älskade Morfar.

Lördagg

Som sagt. Papsen & syskonen har varit här. Vi har ätit gott, tagit ett glas rött, umgåtts. Jag har fått sovmorgon, har strosat runt på Kungsmässan, fyndat & fikat. . Klippt Kevins hår innan dom åkte hem i eftermiddags - Mysigt mysigt!

Nu är det lördagskväll här hemma hos vår familj. Mitt lilla charmtroll ligger & sussar så gott. Han gör sig till hela dagarna, låtsasskrattar och är tokigt söt =)=) Hihi.

Vi ska titta på Ps sista sommaren och smaska lördagsgott! Chips - Lösgodis & cola!!
Helgen är lika underbar som den ska vara!

Hade massa fina bilder att lägga in men det verkar inte gå =/ Det kommer när det kommer.


"-Aaaaskungen" (!!!)



♥ Plocka i ordning överallt.
♥ Damma
♥ Dammsuga
♥ Tvätta sängkläderna
♥ Vika in all tvätt
♥ Skura


Vincents nya vårskor


break break your heart

Hann inte uppdatera igår! Det är full rulle när man börjat jobba också_ Så igår var det både jobb;  avdelningsmöte hela eftermiddagen* hem och leka med lillgrisen min osv osv
Slocknade kl sex och sov till sex imorse !! Puuuh! Behövdes verkligen

Idag blir det stoooorstäd! Det som prioriterad sist här hemma nu!
I eftermiddag kommer papsen & syskonen då blir det massa mys & påhittigheter till helgen då jag är ledig!
Skönt att vi får lite sällskap jag & vince eftersom magnus ska jobba helg! pussssss


Underbar torsdag

En mycket underbar dag idag!
Vid 12 släppte Killarna av mig i stan.. Mötte upp Emma så gick vi & titta på lite affärer inne på Innerstaden.. Gick bort till Majgården & köpte Räkbaguette så satte vi oss i solen där och åt.. Tjötade lääänge i solen - Hur mysigt som helst! Skönt när man kan prata massor och va sig själv med Emmisen! Va välbehövligt faktiskt att få sitta lite i lugn & ro. . . Det är ju såå mycket spring i benen på min kille nu. Inte still en sekund! Passa, passa & passa =)=)

Hon släppte av mig hemma sen efter några timmar.. Killarna hade varit och köpt hamburgare & satte sig och hade picknick vid ån & matade fåglarna. Alla gamlingar hade kommit förbi och gett lillen komplimanger.. Hihi & sen åkt hem & klippt honom (Sååå otroligt fin han blev:)  Grejade lite här hemma & pussa på lill-killen. Sen åkte vi iväg igen till Söderstadens lekplats. Lekte för fulla muggar & han fick mat där på parkbänken. Va ute och gick en promenad runt ån innan vi åkte hem & lagade husmanskost tillsammans. Riktig myspys dag!
Vincent fick gröt och gjorde iordning honom inför natten sen slockade han rakt av. . . Åhh va jag älskar honom.. Så otroligt goo. Försöker lära sig grejer hela tiden nu. Allra helst & prata! Så kommer han fram och kramar en när man varit iväg. Springer bara runt & gapskrattar och är alldelesssss otroligt underbar - Mammas goa goa unge!
You make my days!

Lite bilder från iförrgår & några från idag:




































Fika i solen.

Nyvaken efter en goder sovvmorgon. Om en liten stund hämtar Emma upp mig så ska vi ned & sätta oss på ett fik i stan i solen... Solbrills, cola & tjöt<3 I lugn & ro.. Vince ska stanna hemma med Papsen.
MYSPYS.


Min ögonsten som för mig är livet självt



Oengagerade pappor (och mammor också)

Kan verkligen inte förstå varför vissa pappor (och mammor också för den delen - Föräldrar överhuvudtaget) inte engagerar sig fullt ut när det gäller deras barn. Hur kan man inte sätta den älskade lilla varelsen som är endel av sig själv högst av allt? Som man borde älska så villkorslöst så ingenting annat betyder något längre, inte ens en själv. . . Skaffar man barn så får man va beredd på att man inte kan va egoistisk längre & alltid stå i centrum. Man kommer alltid stå i 2a hand. Det är barnet som ska stå först, i alla lägen! För mig är det okej. För det är Vincent som betyder allt. Jag skiter i mig själv. Kan inte ens tänka hur någon kan tänka annorlunda!? Ens fina lilla barn förtjänar väl allt det bästa.. Att alltid få massor av kärlek, att alltid få engagemang, trygghet, fasta rutiner.. och faktiskt känna att det inte finns något  som kommer i närheten av honom/henne - För så viktig är jag, ska h*n känna.

 Är såå glad att Vincent har en fullt engagerad pappa. Annars hade han inte haft något med mig att göra kan jag säga. Fy fan va jag hade hatat honom! Vår son ska alltid vara älskad högst av allt på jorden. Från första stund så har han alltid funnits för honom. Ingenting annat har betytt mer. Har läst på internet fakta om sjukdomar när han varit sjuk, följt med på varenda Mödravårdsmöte & Bvc möte .. aldrig har jag behövt be honom. Han har själv tyckt att det varit så himla viktigt. Alltid kan man lära sig mer om sitt barn & hur man är som förälder.
Det är sådan kärlek mellan dom 2 att det inte finns några gränser. Det gör mig oerhört lycklig. Hade gjort så himla ont om han inte brytt sig om våran lilla. Och så där lever många. När man som mamma (jag ialff) tycker han är såååå underbar, så rolig, go, söt, världens bästa helt enkelt. Så hade jag aldrig kunnat förstå hur pappan skulle tycka nåt annorlunda. För mig är det något allvarligt fel uppe i hjärnan på de föräldrarna på riktigt...

Sen så hade jag inte haft något gemensamt med honom överhuvudtaget om han inte hade brytt sig. För mig är Vincent ALLTTTT. Ja, då kanske ni tänker "Ja men det är SjälvKlarttt" Men det är inte alltid klart. För många familjer så är det fortfarande dom själva som kommer i första hand. . Dom hade inte varit färdiga med sin egoism innan dom fick barn - Deras omogenhet & festande  ungdomsdagar har bara börjat. Så fort bebisen är ute <"Åhh äntligen kan jag dricka". Hur kan man ens va sugen.. när man har ett litet litet mirakel hos sig?Det tycker jag är oerhört sorligt. Visste dom inte vad det innebar att skaffa barn?
Även om dom då märkte att Nja..hade visst inte lekt av mig & festat av mig ändå.. Nä men då skiter man väl i det ändå. För ens barn skull. För det ska betyda allt . Kan inte ens förstå hur festande varje helg kan betyda mer än ens barn. Att små barn ska få somna tryggt & veta att deras föräldrar finns där när dom somnar & när dom vaknar. Trygghet kallas det för. ALLT man gör som förälder påverkar ett barns hela liv. Hur dom kommer må, hur dom kommer bloi som personer, om dom blir trygga självsäkra individer.

 - Det är en förälders JÄVLA skyldighet.
Ett litet barn ska alltid känna sig älskat. Allt annat är sååå jävla fel!
För mig står inte sådana personen högt i kurs, kan jag säga. USCH!

I won't let the sun go down on me

SOLSOLSOL, även idag!!! Blir inte att va inne många minuter idag heller - Man kan inte få för mycket frisk luft. Allra helst inte småbarn (:
Ska se till att använda våra marinerade kotletter & grilla dom, färska champinjoner & tzatziki...
I löv spring / and summer ! ♥♥

"K L O K A   M Ä N N I S K O R   P R A T A R    O M   I D E È R  -  M E D E L M Å T T O R   P R A T A R   
O M   H Ä N D E L S E R.  K O R K A D E   P R A T A R   O M   A N D R A !!"

Ljuvlig ljuvlig ljuvlig dag




Vaknade vid 10:00 (min sovmorgon idag) av att vi skulle ut till Svärmor's nya hus och hjälpa till .. Eller ja, mest Magnus eftersom vi har en 1åring så måste någon hela tiden passa till honom. Går inte att lämna honom 1 endaste sekund :-)
Solen har gassat hela jävla dan, wonderful. Vi åt frukost på altanen och Vincent sov lite middag.
Då kunde även jag hjälpa till lite. Magnus la golv och jag målade väggarna, sjukt kul !! Har ju lite målarblod i generna. . .

När han vaknade gick vi ned till havet (precis nedanför typ).. Hade med oss hink & spade.. tog av hans skor & sockar och han blev sååå glad när han kände den mjuka strandsanden mot sina fötter.. Han va sååå lycklig och trodde inte det var sant när han såg ett stort hav framför sig.. Bara tjöt av lycka. Satt (tro det eller ej) i typ 2 timmar hela stilla i sanden och grävde med spaden & hinken.  Åt Magnum i solen & drack festis.
Kasta massa stenar i vattnet (som han älskar) och promenerade ut på den låånga bryggan.
Han blötte ned sina byxor så han fick springa utan i sanden (va sjukt varmt där ett tag så han frös ej)..
Han blev helt extas i sanden.. kastade överallt, i håret.. och simmade princip i sanden. Hahaha!

Sen gick vi upp till huset igen där vi studsade på studsmattan.. han fick lite middag. Ris med torskryggs-gryta.
Därefter tog vi en filt & satte oss på gräsmattan och byggde med lego.. Han gick runt med sin gåvagn också och checkade läget med alla..
Var ute heeela långa dagen och lillen njöt i fulla drag. Jag måste ha ett radhus/hus nununu.
Jag vill att min son ska växa upp så och kunna hänga ute i trädgården hela dagarna... Massa frisk luft i hans små lungor - Jaja, så fort som det bara går ska vi fixa detta !! =D

Sen åkte vi hem och jag cyklade till jobbet och har jobbat tills 22.00.. Där va det kallabalik och slagsmål som vanligt! Vi i personalen är rätt sjuka som arbetar där. Hahaha!

GODNATT. . . Hoppas på en lika ljuvlig dag imorgon, då man även är ledig hela dagen!

1 Maj

Dagen började med arbete från 6.45-11.45.. Cykla hem & gjorde oss iordning. Åkte till Anneberg och pronerade länge, la blommor på Magnus morfars grav, lekte i lekparken innan Alicia's dop började.
Fint var det och gick oväntat snabbt. Jätte god mat & dryck i församlingshemmet efteråt. Va kvar ganska länge!

Nu är vi hemma.. är väldigt trötta, helt slut på kvällen som småbarnsföräldrar.
Ska ha lite lördags-gotti sen ska jag lägga mig i vår underbara säng och sova läänge (min tur att ha sovmorgon imorn) --

Plankstek igår=)







Åkte vidare & studsa studtsmatta i farmors nya hus - OTROLIGT kul =)


<3


Valborgs-eld i regnet


Vincents fina syssling Alicia som döptes=)

RSS 2.0