Yschh va kallt :S

Det är verkligen ISkallt överallt, därför är det skönt att krypa under det tjocka tuntäcket och mysa sig =)

Då var det fredagförmiddag dåå.. ska börja packa lite om en stund här, efter det bege mig till bassängen sista dagen för denna veckan och sedan åka iväg till Trollis, blir skönt att komma hemifrån lite! Köpa med mig fars-dags present till pappsen eftersom det är nästa helg och vi inte orkar åka två helger på raken! Världens bästa papps ♥
Halloween-party på listan ikväll då =D På lördag ska vi hem till farmor & farfar och fika. Farmor har köpt nåt huxflux till mig som ska "hjälpa" mig med mig sjukdom, nåt hälsolassogrejs man ska lägga i ett fotbad, så ska det hjälpa. HAHAHHA, vilket lurendrejeri, men men det skadar ju ingen att pröva =)
Sen får vi se vad helgen har att erbjuda. Blir iallafall väldigt skönt att komma "hem" till min älskade stad lite.....

Gårdagen var väldigt mysig kan jag tillägga. ;-)
Nu är jag sugen på frukost, baby har varit nere i affären och köpt nybakta frallor. Mmm, dagen kan inte starta bättre.
Han har börjat träna 4 dagar i veckan och gå morgonpromenader. Så duktig min heting! SMACK (K)
Ha en bra helg, hoppas ni inte blir för skrämda .. Haha! Krampusssss från oss!!!

Jag älskar dig Mycket Mycket

♥♥ Magnus Carl Falk♥♥
Mitt livs kärlek ..
Jag var helt chockad när jag träffade dig första gången. Det enda man kunde tänka på var hur fruktansvärt vacker du var... Herregud, hur är det möjligt? Jag blev blyg som en liten barnrumpa. Jag smälte <3
Dina havsblåaaaa ögon som tittade in i mina, ditt mogna sätt att resonera, hela ditt sätt att vara. Jag visste att
det inte kunde vara annat än rätt. När vi kysstes trodde jag inte det var möjligt att känna som jag kände!
Dina stora underbara händer i mina, smekandes på hela min kropp, händerna täckte hela min mage. Vi skrattade =)
Du var en riktig man. Som verkligen visste hur man tar hand om en dam ;-) (A) Du har alltid skyddat mig mot allt.
Jag har alltid känt mig trygg med dig, du är stark och muskulös och så otroligt otroligt sexig. (v)
Innan jag träffade dig hade jag ingen tillit till någon överhuvudtaget, det hade du fixat till redan innan vi först träffats.
Vi var så lika, exakt likadana. Samma värderingar om precis allting. Vi visste att det inte kunde bli bättre!
Du har varit med mig i ur och skur, hjälpt mig genom allt det svåra. Vi uppskattar alla de fina stunder i livet.
När vi såg vårat + så blev vi både så stormande överlyckliga. VÅRAT kärleksmirakel. Du kommer bli
så perfekt som det bara går att bli. Jag har din baby i magen och det finns inget som gör mig lyckligare.
Du kommer bli universums mega-pappa! ♥
Det finns inget stopp för vad jag känner för dig. Min hetinggeting!
Your my sun when the rain is falling.
Your my moon when the night comes.
Your the air that iam breathing.
Your the one that makes me belive in destiney!

MIN KÄRLEK

VÅRAN KÄRLEKS-LÅT! ('v')


Halloweeeeeeeen

TJING! Idag är det den 30'onde = Min & Magnus 1½ - års dag <3 :) så det blir maaaaasssssssor utav mys här hemma idag, ska iväg och handla massa gottigt till oss ikväll med tända ljus och porra. Grr ;)

Imorgon är det Hallowen och vi drar till Trollis, mattiröven (kallar min kära sis det) ska ha haloweenparty hemma så vi ska hjälpa till. Hon har la bjutt 12 kompisar eller nåt och alla tycker det är så coolt med en storasyrra så jag kommer la ha folk efter mig hela kvälla =( Buhuu, haha nä det är la mys!

Igår åt jag dillchips med cider med isbitar i (Mangan hade lagt den i frysen) och det var såååååå gött.
När jag äter för mkt så känns det som magen ska sprickas och jag inte får någon luft. Hur ska detta gå typ innan man ska ha? Får sitta med syrgas här hemma. Jihu!!!
Bonde söker fru är så jävla baaaaaalll... Bögarna är typ roligast, alla är så glada och trevliga jämt. Har ni någonsin hört om någon bög som är kriminell?? Aldrig jag ialf, översnälla =)=)

Nä nu blir det duschennnnnn för min del så man blir en fräsch gravid donna igen ;)


Här är mina bästa vänner genom min graviditet.
Dom ramlar hela tiden ner i backen med en duns och är helt... helt underbaaara!

Här är mina bästa vänner genom min graviditet. Dom ramlar hela tiden ner i backen med en duns och är helt... helt underbaaara!

Onsdag...

Hej hopp! Nu är det onsdag och vi går in i vecka 26. hihi! Jag typ längtar tills man går in i nya veckor - Sjukt (-;
Fick ett brev från förlossnings-barnmorskan på Varberg som hade försökt nåt mig så jag ringde henne och fick en tid för samtal den 10 november. Skönt tycker jag så man kan få utrett hur man ska göra under förlossning osv, man har ju endel frågor!
Snart kommer det en dam från komunen hit på hembesök, hon ska la typ kolla min sjukdom o se om hon kan hjälpa till med olika saker som hjälpmedel osv tror jag. Skulle hjälpt oss med lägenhet så vi får påskyndning men nu har vi ju redan fått en. Tycker det känns lite konstigt att en främmande människa ska komma hit o tjöta, men men!
Ser äckligt ut på golven men så är det när man inte kan städa =D

Igår åt vi skit god lax från fiskbilen hos Magnus mamma.. Fan va jag åt alltså, haha. Med glass och hallon till efterrätt!
Sen kollade vi på Rosa-bandet galan och när jag skulle skänka var det för sent =( Tur att Magnus hann...

Vecka 26:
Förmodligen passar inte dina vanliga kläder längre, för nu börjar du lagra fett kring bröst och höfter. Graviditetsstrimmor på mage och bröst bör dyka upp nu, om du alls kommer att få några. Ditt hjärta och dina njurar jobbar hårt för att hålla igång blodcirkulationen, och ta hand om den ökade mängd vätska som finns i kroppen.

Barnet är ca 23 cm långt från huvud till stjärt och väger ungefär 900g. Ryggraden blir starkare och smidigare, för att den skall orka bära kroppen. Lungorna utvecklas alltjämt och barnet växer till sig mer och mer. Med lite tur kan man höra barnets hjärtslag genom att någon lägger örat mot din mage. Ögonen är nu färdigbildade och barnet har lärt sig att både andas in och ut. När barnet hör ljud reagerar det med högre puls, och spelar du musik kan det hända att hon/han rör sig i takt. Det finns studier som visar att barnet reagerar på beröring runt denna vecka.

Helowwwww gött fölk.


Idag har jag skrivit en massa papper, ska väl börja packa lite snart. Känns ändå lite tråkigt att göra det när vi väl kommit iordning i denna lägenhet, men men what to do. [?]
Blir skönt när vi kommit iordning i den andra också. Blir sååå mycket fräschare!
Slippa brunt 80talskök - SPY, med gult inti.
Fisk-mddag ska vi på också, eftersom vi är lite dåliga på att laga fisk här hemma och det är viktigt att få i sig det under graviditeten!

Det är sjukt hur man redan vill beskydda sin lilla bäbis mot allt ont. (Min bäbis kommer förmodligen inte vara så stor eftersom min mamma fött små barn och jag är väldigt liten.) Jag känner så mycket fast den lilla för jag ännu inte sett dig. Jag kan bara tänka mig hur vacker du är.
Små små fossingar att pussa på, lilla handen som kniper tag i min, fina vackra ögon som tittar in i mina. Jag längtar så tills du kommer ut till vida världens, mammas lilla älskling ('v')

PS. Jag saknar mina vänner :'( Kom och hälsa på mig innan min mage försvinner :D
Jag älskar er massor allihopa ska ni veta, har inte haft så mycket ork den här jobbiga tiden för att ringa långa samtal mm. Hoppas ni har förståelse för det, och jag har inte glömt er! Ni betyder massvis för mig, allihop <3


När mörkret faller.

Vikt tvätt och lite andra roligheter har varit på listan idag, bassängat också! Gubbar är fan äckliga alltså, dom ska typ hålla på att flörta med en fast man fan är höggravid snart och INVALID, jag menar hur sexig kan man vara?????
En fet gubbe i vattnet tog fram sin lilla boll sist gång med en jätte fet nyckelpiga på & sa "detta är jag, likt va?" till mig, jag börja asgarva för det var extremt likt. Idag när jag kom till receptionen kom han bakom mig och sa "inte kasta bollar på mig denna gången va" så börja dom i receptionen garva och sa jaha är du sån buse?... HMMMM, jag har la fan inte kastat nån boll, det var ju han som tjöta. Folk är fan efterblivna alltså. HAHAHAH!
UT? NEJ JAG VILL BARA KOMMA IN, ush.. vad kan man mena med det? Blä!

Jag börjar känna mig ganska konstig, är inte van vid att ha en mage.. Haha, fast ganska roligt är det också, svårt att andas bara.

Man känner sig väldigt underlägsen & kränkt när man inte ens kan ta på sig sina egna byxor/sockar/skor, eller hämta olika saker. När man inte klarar sig själv. Jag spyr på det här snart :@@@@@@@
Dagarna ser exakt likadana ut, så extremt tråkigt. Tur man har någonting att längta efter annars hade jag nog gått under.

Jag och min älskling har bråkat endel det senaste =( Jag är nog inte så rolig att ha & göra med hela tiden justt nu, men det är inte han heller hela tiden enligt mig då jag tycker att JAG behöver stöd och när man får påpekningar som att "ja men det är ju ditt fel att vi måste flytta & att pengar inte flyger in" så brister det för mig, förstår inte hur man kan vara så okänslig och rent ut elak när man vet hur ledsen och dåligt jag mår för att ha det så här!
Jag hade jobbat 10 dagar i veckan och skurat varenda lite vrå och sprungit alla ärenden i världen om jag så kunnat.
FAN VA KUL DET HADE VART!!!!!!
Men jag älskar dig till tusen ändå, vi klarar oss igenom det här helvetet & när vi har gjort det kommer vi klara alla motgångar i hela världen (v) Du, jag och världens finaste plommon!

Vinetta-glass och sjukhuset. DAGENS höjdpunkt. JIHU .

f I can't apologize for being wrong.

I've be the reason for your pain!


 


As life goes on, I'm starting to learn more and more about responsibility
And I realize everything I do is affecting the people around me
So I want to take this time out to apologize for things that I've done
And things that haven't occurred yet
And things that they don't want to take responsibility for

I'm sorry for the times that I left you home
I was on the road and you were alone
I'm sorry for the times that I had to go
I'm sorry for the fact that I did not know
That you were sitting home just wishing we
Could go back to when it was just you and me
I'm sorry for the times I would neglect
I'm sorry for the times I disrespect

I'm sorry for the wrong things that I've done
I'm sorry I'm not always there for my sons
I'm sorry for the fact that I am not aware
That you can't sleep at night when I am not there
Because I'm in the streets like everyday
I'm Sorry for the things that I did not say
Like how you are the best thing in my world
And how I am so proud to call you my girl

(Bridge)
I understand that there are some problems
And I am not too blind to know
All the pain you kept inside you
Even though you might not show
If I can't apologize for being wrong
Then it's just a shame on me
I'll be the reason for your pain
And you can put the blame on me

(Chorus)
You can put the blame on me (4x)
Said you can put the blame on me (3x)
You can put the blame on me

I'm sorry for the things that he put you through
And all the times you didn't know what to do
I'm sorry that you had to go and sell those packs
Just trying to stay busy till you heard from Dad
And you would rather be home with all your kids
As one big family with love and bliss
And even though Pops treated us like kings

He got a second wife and you didn't agree
He got up and left you there all alone
I'm sorry that you had to do it on your own
I'm sorry that I went and added to your grief
I'm sorry that your son was once a thief
I'm sorry that I grew up way too fast
I wish I would've listened and not be so bad
I'm sorry that your life turned out this way
I'm sorry that the feds came and took me away

(Bridge)
I understand that there are some problems
And I am not too blind to know
All the pain you kept inside you
Even though you might not show
If I can't apologize for being wrong
Then it's just a shame on me
I'll be the reason for your pain
And you can put the blame on me

(Chorus)
You can put the blame on me (4x)
Said you can put the blame on me (3x)
You can put the blame on me

I'm sorry that it took so long to see
They were dead wrong trying to put it on me
I'm sorry that it took so long to speak
But I was on tour with Gwen Stefani
I'm sorry for the hand that she was dealt
For the embarrassment that she felt
Just a little young girl trying to have fun
Her daddy should have never let her out that young
I'm sorry for Club Zen getting shut down
I hope they manage better next time around
How was I to know she was underage
In a 21 and older club they say
Why doesn't anybody wanna take blame
Verizon back out disgracing my name
I'm just a singer trying to entertain
Because I love my fans I'll take that blame

Even though the blame's on you (3x)
I'll take that blame from you

And you can put that blame on me (2x)
You can put that blame on me
And you can put that blame on me

(Instrumentals)

And you can put that blame on me

And you can put that blame on me

(Fade)

Sovit i hur mååånga timmar som helst=D




Igår kväll somnade jag typ vd 19.30 och sov ända tills nu. Jag var verkligen helt slut igår, gick inte att hålla ögonen öppna =O Men men så är det att vara gravid och jag tänker inte kämpa imot, då behöver man sömn ..

Vi lagade god marinerad fläskfile med barbique pommes med beasås och sallad. Väldigt gott, kollade på en bra film tidigt på kvällen med Persbrant om två pappor som gick pappa-lediga, väldigt passande att se en sådan film just nu tycker jag. Magnus verka också tycka den var rolig.. Hhih!
Hann få i mig lite godis sen var det natten! Och nu ska tydligen klockan ställas om, hade ingen aning om.
Undrade just om jag var efterbliven för när jag gick förbi micron stod kl på 10 och på datan 09 :D

Gårdagens goda mat :D MUMSSSSSS         -      Såhär ser min gravid-mage ut nu, i vecka 25 <3

Idag har vi blivit bjudna på middag hos Magnus mormor.. hon älskar mig ;-) Hihi, hon är världens roligaste alltså!
Blir hennes goda KALLOPSSSSSSS.. jag kan dö för den alltså, undra hur man gör sådan god!!!

Ne nu blir det lite frukost ... Tjingeling! <3

Jag älskar min man från stjärnorna och tillbaka - Han är det absolut underbaraste man kan tänka sig!
Han har suttit hemma med mig VARRJE helg hela graviditeten, jag har aldrig bett honom göra det en enda jag.. för jag tycker han förtjänar att gå ut och att roligt när han är så hjälpsam här hemma. Men han har velat vara hemma med mig för han tycker det är mysigt! EN gång när vi var i sthlm gick han ut med sina lumparkompisar, då hade han jätte roligt och det förtjänade han såååååå mycket!
Min goa plutt. Är så glad att jag träffat en MOGEN underbar man som jag vet alltid kommer sätta familjen i första hand. Jag har ALDRIG gjort ett bättre beslut i hela mitt liv än att skaffa barn med dig. Dig, mitt hjärta's största kärlek! <3<3<3 Våran lilla baby avgudar redan dig, sparkar för fullt när du pratar. Jag smälter, ni är mitt allt.

Helsingborg




Längtar efter dig, bebis!<3

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR - HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHA - SÅ JÄVLA ROLIGT - SÅ SÖÖÖÖÖT ÄR HAN.
HAHAHAHAHAH! LOVA ATT TITTA DETTA :

http://www.youtube.com/watch?v=fcVA3yKF9eo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ishpluxyshE
http://www.youtube.com/watch?v=y_58-iZtqhw&feature=related



Nu fattas det bara att Sepideh ska ur idol sen tycker jag nästan inte att det spelar någon roll längre. Sen gillar jag alla!
Även fast de vore extra kul om Alice, Johan eller Anna vann. Tråkigt att Anna ska verka så "över alla andra" annars kanske man kunde tyckt om henne mer.

Har haft ett ledsenutbrott idag i flera timmar =( Det är inte roligt när alla dagar ser lika dana ut, och man a l d r i g  kan få göra någonting roligt. Jag tycker inte det är roligt att sitta inne i en lägenhet hela dagarna. Jag tycker absolut inte det är roligt att inte kunna veta när man ska kunna gå igen, om man någonsin kan det. Jag vill kunna springa och gå, o hämta saker till bebis osv. Bläää! Jag är så tröttttttt. Kan knappt lyfta benet längre, får ha det släpandes efter mig, men smalbenet utåt. Vet inte ens om det är bra att gå med kryckor när det är sådär. Hela benet kanske blir fel =O
När allt är som värst så tänker jag att det inte är värt det, att jag önskade att jag inte var gravid.. när det lugnat ner sig blir jag väldigt ledsen och får sååå dåligt samvete för min lilla älskling. Du är värt allt och jag kämpar igenom allt för dig.
Ibland blir det för mycket bara. Jag drömmer mardrömmar hela tiden, detta kommer bli ett men för livet för mig.
Detta onda är så fruktansvärt och hemskt för mig, att det hade kunnat vara en mardröm... Men jag vaknar aldrig upp!
Sorligt att ingen i sjukvården kan hjälpa en..............
Längtar tills du kommer ut lilla bebis, så mamma kan bli bra någongång! + att det ska bli underbart att få lära känna dig. VÅRAN egna lilla varelse, som vi har skapat.. som kommer vara en blandning av oss! Jag kommer inte kunna titta mig mätt på dig! (v)


Ems the sickest, at hospital!



NU har vi äntligen några alternativ angående baby-namn! Har varit extremt svårt nämligen. INGET namn har verkligen dugit för mig.. Har kollat igenom hundratals namnsidor.. tänkt på hur många namn som helst, men alla har bara varit halvdana! Vill att namnet ska kännas perfekt.. det är ju ändå något den lille ska få heta livet igenom!
Vet inte om jag ska hålla dom hemligt tills födseln, vet inte heller om vi ska berätta könet! Det kan ju faktiskt få vara en överaskning - Faktum är att jag har så svårt att hålla mig när det är en stor rolig händelse för mig själv, så vi får väl se hur det går! Men roligt hade det vart om bara vi visste ;-) *fniss

Hello, Helg! (:

Kom inte och säg att du tror dig veta, om du inte själv upplevt! ©

Då var det äntligen fredag. Det fortsätter storma nordanvind ute, känns som fönstren ska blåsa in nästan.. lite mysigt tycker jag ändå att det är (så länge man håller sig inne vill säga), tända ljus, ha täcke som man myser under och en massa godis + bäbesparkar. Kan det bli bättre ? ;-)

Tränat i bassäng har man gjort idag också.. lite rörligare var jag efteråt. Skönt! En sjukgymnast som arbetar där är i samma vecka som jag - Kul kul! Alla tanter vill gärna lägga sig i mig i omklädningsrummet. Haha, ja det är väl bara av vänlighet =) Alla gamla är alltid så hjälpsamma!

Nu sitter jag och väntar på att vi ska mysa framför Postkodsmiljonären och idol. Jag älskar verkligen att vara hemma nu för tiden, är nog för att man känner sig trygg här och att vi fått iordning så fint som vi vill ha det så det kan nte vara annat än trivsamt. Skönt för så ska det ju vara sen när man får barn, jag ska inte vara ute och ränna hela tiden! Bäbsen ska få sin trygga punkt i hemmet! ♥ Söta älskling, jag sjunger och pratar med h*n och då får jag sparkar till gensvar! Åh, mamma smälter! Varje gång pappsen kommer och pratar så sparkar du också.. Du känner igen pappas röst! Åhhhh <3

Nä nu blir det familjemys! Trevlig helg på er! =D

Storhandlingggggg

Nu har vi varit på Coop forum som öppnat en liten bit ifrån oss... kommer bara vara nedanför en backe när vi flyttat. Wondeful. Det öppnades igår och även idag var folk helt fullständigt GAAALNA! Man kom knappt fram.
Vid godisen var folk som apor. 29kr/kg... Ni kan ju tänka er själva. Godiset låg över hela golvet för folk gamat sig och slängt med sin skopa överallt. Okej vi köpte också en hel del godis, magnus fick smygt in sig genom en liten håla men måste man va som en galen apa bara för det är billigt? Hahah fy fan!

När vi kom hem var vi helt slut. Magnus fick ta en disk som var 3 dagar gammal och det såg ut som ett bombnedslag här i köket och efter det lagade jag en god tacos. Blev svimfärdig flera gånger av min underbara yrsel, och hjärtklappning. Jävligt obehagligt!

Jag fattar fortfarande inte hur man lägger in Youtube-musikvideo här? Har försökt allt... =/ HELP ME!

Vi ska mysa med en film snart och äta vårat godis, om man törs för folk har väl drägglat över det! =) Haha usch.
Naturchips ska vi äta med... Mums, blir nästan lite fredagsmys här idag. Tror det blir så för jag undermedvetet trott att det varit fredag hela dagen! :D


Våran smarriga taco torsda   Nu syns d att man har bulle i ugnen iaf

TorN

I thought I saw a man brought to life
He was warm
He came around like he was dignified
He showed me what it was to cry
Well you couldn't be that man that I adored
You don't seem to know or seem to care what your heart is for
I don't know him anymore

There's nothing where he used to lie
Our conversation has run dry
That's what's going on
Nothing's fine
I'm torn

I'm all out of faith
This is how I feel
I'm cold and I am shamed lying naked on the floor
Illusion never changed into something real
I'm wide awake and I can see the perfect sky is torn
You're a little late
I'm already torn

So I guess the fortune teller's right
I should have seen just what was there and not some holy light
But you crawled beneath my veins and now

I don't care
I have no luck
I don't miss it all that much
There's just so many things that I can't touch
I'm torn

I'm all out of faith
This is how I feel
I'm cold and I am shamed lying naked on the floor
Illusion never changed into something real
I'm wide awake and I can see the perfect sky is torn
You're a little late
I'm already torn
Torn

Ooh
Ooh
Ooh
Ooh

There's nothing where he used to lie
My inspiration has run dry
That's what's going on
Nothing's right
I'm torn

I'm all out of faith
This is how I feel
I'm cold and I am shamed lying naked on the floor
Illusion never changed into something real
I'm wide awake and I can see the perfect sky is torn

I'm all out of faith
This is how I feel
I'm cold and I'm ashamed bound and broken on the floor
You're a little late
I'm already torn
Torn
Oh

Kommer snart inte kunna sova längre..

Puh =/ Vilken är min älsklingsgrej här hemma nu, dels för att jag inte kan sysselsätta mig med mycket & dels för att jag ska passa på massor att sova innan babyn kommer. Ifall det blir sista månaderna i mitt liv som jag faktiskt får sova för det är ju det allra bästa och skönaste jag vet (A)
Problemet är att jag sedan mina höftproblem blev förvärrade fått inflammation i bäckenleden baktill (ovanför svanken typ) och det ömmar och gör ont en hel del när jag ligger på rygg eller "halvsitter upp".
Vet inte riktikgt hur jag ska bära mig åt =S Kan inte ligga på sidan heller, det är omöjligt iochmed smärtan i höften (har försökt med kudde mellan knäna, något som brukar underlätta men inte längre), det börjar tynga på mer och mer från magen ju mer den växer och ju mer kommer det trycka på bäckenet. Nu börjar det värka nåt enormt när jag vaknar.
Vågar snart int vända över mig på magen heller. Bm säger att man ska ligga på sidan sedan i slutet.
Hur fan ska det gå?? Buuu, kommer sluta med att jag får sitta på en stol och "sova" !!!

Idag vet jag inte vad som ska hittas på riktigt, solen skiner.. ser ut att vara ett riktigt vårväder ute =) Känns som det är fredag hela tiden också och det stör mig. Jag vill mysa till det idag !!! =D

Mannen min var tydligen sugen på Sushi så vi får väl se vad det blir för middag idag.
Kanske får börja packa lite smått snart, kommer bli fullt upp om några veckor här....
Så underbart ska det bli att flytta. JIHU!!!

♥Jag Älskar Dig Som Tokig, Vem Du Än Är ♥

Hur kan man ge en 9 månaders baby cola i nappflaska?=O

Har varit en fullspeckat  kväll vid tv'n. Alla mina bra program har gått på raken:
Sjukhuset, bonde söker fru, efterlyst & generation fett.
Det sistnämnda slutade precis och det handlade om fetman i Missisippi. Vart dom än gick så friterades precis ALLT, friterad deg, friterad snickers, friterad potatis. Man fick se familjer som bara mölade i sina barn mat i soffan framför tv'n och det såg verkligen hur osmakligt ut som helst. Hur fan kan man ge en 9månaders baby cola i nappflaska varje dag? Och även till frukost. Varför ska man ens ge en 9månaders det överhuvudtaget när dom inte ens vet vad det är, ge dom små kickar på socker. Fy fan, jag blir spyfärdig!

Onsdag today!!=D

Godmorning sunshines!(-:

Nu är det onsdag och halva veckan är gjord. Tycker veckorna går så himla snabbt, trodde bara den gjorde det då man hade fullt upp =)
Idag ska jag gympa i bassängen, åka till reuma-mottagningen, skulle fått min sjukskrivning i måndags när jag var där men då hade deras datorer pajat så hon skulle ringa på eftermiddagen så vi kunde hämta det - Självklart gjorde hon inte det & sjukskrivningen gick ut 20 så nu är det brådis. Jävla jobbiga dom är! Så jag ska gå dit och tvinga dom skriva ut det .. Ska även skicka in modersintyget till F-kassan som jag fick från BM.
En massa måsten idag med andra ord men sånt är livet!

Går även in i vecka 25 idag <3 ..15 veckor kvar till förlossning. Jihu säger jag! (Lägger in en bild senare)
Nu växer magen och blir tyngre. Allt eftersom kan du få ont i ryggen, kramp i benen och känna ett tryck ned mot bäckenbotten. Kramper är vanligt och kommer att vara det även längre fram. Undvik att knipa med tårna. Barnet kan trycka på blåsan vilket medför att du måste gå på toaletten ofta. Det kan hända att du lättare blir andfådd nu. Tänk på din hållning och vila mycket.

Ditt barn är nu ca 22cm långt mellan huvud och stjärt och väger runt 800g. Det kan ta tag om sina fötter och knyta nävarna. I lungorna bildas allt fler blodkärl och näsborrarna börjar öppnas. Barnets benkärnor blir hårdare. Barnets livlina - navelsträngen är tjock och elastisk med innehåll av två artärer och en ven. Dessa blodkärl ligger inbäddade i en tjock geléartad massa som hindrar dem från att trassla ihop sig. Detta är ett sätt att säkra blodflödet mellan moderkakan och barnet och dess livgivande funktion.

De permanenta tänderna bildas långt in i tandköttet men kommer inte att bryta fram förrän barnet börjar tappa sina mjölktänder i sexårsåldern.

Lugn hemma dag =)

Har det varit idag.. jag & baby låg och myste massa inatt och imorse.. eller jag vaknade inatt av att han låg och myste med min och magen, hihi så söt! Han tjötade och lilla plommonet sparkade gärnet - Dom gillar att umgås tillsammans =) Magnus hällde upp ett redigt skummbad till mig med maaaassa skum i, jag lekte jultomte för mig själv som jag och Malingjorde när vi var små & bada badkar... hahaha!
Sen har det inte alls gjort mycket vettigt idag, lagade snabbmakaroner, bacon med beasås. Var hur gott som helst. Man blir sugen på massa roliga saker som gravid. Just nu är jag verkligen hur sugen som helst på tofifee (stavning) - Man har så kul med tofifeeeeeeeeee... Mums, hoppas min man köper med sig det hem efter han kollat på match hos Matte.

Kvällen är planerad. Sjukhuset, SOS-familj och till sist Desperate housewifes :D Är jätte trött så vi får se om jag orkar, denna tröttheten tar kål på mig, men ska inte klaga..
Magen börjar bli stooor nu, det börjar liksom strama. Måste alltid ta en titt på den när jag går förbi spegeln - Hahah, mesiga jag =)

Blev inget vettigt skrivet här idag men kände att jag får sluta att uppdatera dåligt bara för att jag inte gör nåt på dagarna just nu =) Pussssssss och kram, ses på stajnnnnn ◊◊

Ps - Våra värsta år är så jävla roligt, har garvat  som ett as till det idag. HAHAHHAHAH

Slitsam dag idag #

Gick upp vid 08 tiden idag, visste att det var fullspeckat på schemat. Åkte till reumatolog mottagning, skulle var där vid 09.30, hon visste inte vad hon skulle göra, önskade att hon kunde hjälpa mig. Skulle komma om man fick använda magnetkamera under grav, vilket jag inte tror! och sätta ny kortisonspruta vilket dom tror hjälper. (något som jag gjort 1000 grr utan resultat) Skulle fått förlängd sjukskrivning men alla deras datorer hade pajat - Kul när jag behövde det precis idag. Så hon skulle skicka det!

Efter detta åkte vi till Kungsmässan och åkte lite, hade lite tid över tills vi hade tid hos barnmorskan. Träffade mina 2 goa arbetskamrater som var ute o shoppade för barnbidraget =P Åkte till sibylla och käka raggar-meal = två korvar, mos, räksallad (fast jag tog gurkmajonäs) och en pucko till, man fick även en stor muffins med kaffe till efterrätt, för 39 kr... WÖÖÖÖW!!!!!

Vi har fått en byrå till oss också, som matchar till våra sovrumsmöbler. Ett redigt kap, hahaha!

Hos Bm gick det bra, pratade med henne om att jag inte tänker amma och det tyckte hon också var det bästa. SKÖNT för jag var beredd på massa mothugg men det borde väl vilken människa som helst fatta! Så hon ska säga det till dom på förlossning så dom slipper tjöta om det sen. Lyssnade på hjärtljuden, vilket var bra. Hon kände på livmodern och den var lagom stor, bloggtryck vilket var lågt och undertrycket var dåligt för det visade på extrem smärta tydligen. Konstigt ?
Jag som varit orolig att jag inte gått upp tillräckligt i vikt. Vägde mig häromdagen och då hade jag bara ökat 1.5 kg sen jag blev gravid men har ju svårt att stå med hela min vikt på vågen men idag fick jag till det och jag hade ökat med 3.5 kg så nu känner jag mig mer lättad och den vikten var bra! Så min graviditet går fortsatt bra framåt, skönt att något gör det :-)
Sen var vi på något familjehus där ens bm skickar en om man har frågor om sin grav eller sen när baby'n kommit.
Vet inte vad jag tycker om det stället, har inget direkt som tynger mig förutom denna sjukdom, som dom inte kan hjälpa oss med ändå!

Nu är jag hemma och föll pladask i säng, är helt slutkörd verkligen. Att ta mig in och ut ur bilen är verkligen ett rent helvete!
Barnmorskan sa att jag ska vara sjukskriven i början när babyn kommit och Magnus vara pappaledig, ifall jag inte kommer igång och kan gå (det vet man aldrig) då vi kan hjälpas åt hemma om jag inte klarar allt och vi kan lära känna våran baby i lugn och ro. Eftersom jag inte ska amma kan Magnus också vara mkt delaktig i detta och vi kan hjälpas åt och det känns tryggt ifall jag fortfarande har ont. Så det är bra, sen hoppas jag ju på att bli bra såklart!
Våran fina blivande lilla familj <3
Det är så mycket oro och tankar hela tiden som försigår i huvudet att man ibland glömmer bort att man har en liten going som ligger där inne och sparkar, att det faktiskt är en riktig baby som man ska njuta av. Mammas gos (v)

Nu blir det att vila och ta det lungt! Puss och hej


Todelodoooo

Goddagens gott folk!
Nu har jag plockat runt lite här i lägenheten, är helt slut nu. Duschat och försökt raka bena på toastolen, benen är helt sönderskärna. Så är det när man ska försöka göra sig lite fräsch för sin sambo =O
Ser ut som fan i köket, får ta det sen.. det blir skit äckligt i köket med en gång bara för jag inte kan bära saker samtidigt som man tynger hela sig med kryckorna. Magnus gör så gott han kan, men killar är inte direkt kända för att ta bort ALLTING med en gång. Han tar typ bort hälften av frukosten osv varje gång =O Jag vet inte om han tycker det ser finare ut när hälften av sakerna fortfarande står framme eller om han bara ska verka duktig.. Hahha, men då tar man väl bort allt så det blir FINT? Inte brödsmulor o äckel överallt... Hahah. Och tar in osten t.ex men juicen o mjölken fortfarande står framme.. Hm, han är bra konstig ibland... Puh vad jag vill städa här alltsååå!

Igår var vi på Joanna's mammas gym, dom tränade lite & jag låg i en massagestol och lekte med Leo, drack vatten och käka nyttig choklad.
Efter det åkte vi och käkade. Dom drack ett glas champanje, vi åt lite snacks och sen middag med efterrätt. Mysigt!
När vi kom hem var vi helt slut verkligen, jag la mig under Magnus täcke ( vi har legat i varsitt ett tag bara för jag är så rädd att han ska sparka till mitt ben i sömnen. Pain, och jag vill inte ligga och va nervös hela natten ) Men nu ville jag verkligen nattgosa för det vaar längesen och jag sakna närhet och kärlek. Så jag la mig på hans arm så tittade vi på Dexter, såååååå mysigt. Fan va dexter är bra alltså. Så vi har legat o kramats hela natten och det gick faktiskt bra :-) Hihi.
Jag älskar honom så himla mycket. Min fina underbara man. Han kommer bli världens bästa pappa. Han är så ansvarsfull. Jag är så glad att jag skaffat barn med honom verkligen. Ingen annan kunde varit bättre ('¨v'')

Jag, i somras. jessica and tuva goa goa tuvissss.... kamera--bilder, därför det är så kasst :D Middagsmys med jenny o linda :-)

Efter ett litet uppehåll.

Vet inte varför det har blivit ett litet uppehåll här i bloggen, kanske haft lite att göra förengångsskull - Haha!
Som sagt hälsade jag på Jessica & Tuva här om dagen! Jätte trevligt och jätte fin lägenhet dom fått.
Tuva är en underbar liten prinsessa som man kan gosa ihjäl sig med. Jag började verkligen längta efter barn efter att ha träffat dom. Många man träffar förknippas barn med jobbigheter osv men inte här, och varför ska det vara jobbigt? Det är ju ens barn. Wiiie sån sötissssssssss!
Tågresan hem gick bättre än förväntat, man känner sig gansa underlägsen på nåt sett när man hoppar runt som en mogolid och alla blegar, inte för att jag bryr mig men man känner ändå en konstig känsla som jag inte tycker om!
Magnus hämtade mig på stationen ochdet var en så skön känsla att få pussa honom igen (K)<3 Han fick prata lite med maggen, lille bäbis har inte hört pappa på flera dagar så h*n saknade honom också :-)
Vi åkte förbi mcdonalds, jag köpte chesseburger och en glass. Mums, så mysigt att vara ute när det är mörkt ute. Man börjar bli gammal nu så man håller sig inne på kvällarna!
Vi hade en rolig disskution igår vid matbordet och hur man har förändrats, som för ett år sen skulle jag ALDRIG komma till en lägenhet som en 30+are och fråga, "ja men har ni någon LEKPARK i närheten här då?" HAHAHHAHA, "hur är det med dagis då? jaha 20 meter bort, ja men gud va bra" ... FY FAAAAAAN, hahaha Magnus hade tänkt på detta i flera dagar efteråt. Jag tänkte inte ens på det, så sjukt! Men så kul och nytt, för det är ju nu livet börjar - Hihi =)

Igår gjorde vi en egen Heting&Ems gryta. Förutom att jag tycker att grytbitar alltid blir sega när man gör dom så blev den väldigt god. Champinjonerna gjorde allt :) Mums. Idag ska Magnus träna m ed ett par st och sen skulle vi nog på middag hos Joanna's mamma,  ikväll blir det mys. Magnus drack lite vin med Maria igår, han är sååå söt när han får lite i sig =) Haha!

Var förresten hos BM igår för o kolla att jag hade haft ont i magen, det var förmodligen at babyn växte för magen har verkligen vällt på ett par dagar. Fick höra hjärtljuden för första gången. Så mys, lät som en galloperande häst, hehe!!

Nu ska jag äta frukost. Pepparsalami, har inte äätit det på länge för det ska ju frysas ner i 3 dar pga listeria bakterie eller va fan det är under grav, så har nte orkat med ... men nu jävlar--- Pepparsalami med majonäs . Mumsss!
Jag & Tuva, jag ser ut som en fet käring!

Veckaa 24

Igår var Jenny & Linda här och åt & tjötade. Även Felicia var med och hon är bara såååå go!!!
Satt och kollade på andra gamla bilder på Linda o mig och skrattade så tårarna rann och fick ont i magen! Hahaha sååå fult. Efter dom åkt kollade jag på Desperate Housewifes och även lite på mina jag & irene! Han är så jävla sjuk, Jim Carrey!
Har haft väldigt ont i längst ned utav magen, typ precis ovanför blygdbenet inatt och även fortfarande. & huggt ner lite!
Ser ut som magen är skit stor nu på morgonen också. Haha, brukar det komma längre fram att man får ont eller kan det va nåt fel? =O
Ska lägga mig o läsa lite snart o massera maggen lite och hoppas det känns lite skönare snart!
I eftermiddag ska jag hem till Jessica & Tuva ochdet blir massa trevligt. Imorgon ska jag träffa Andrea innan jag åker!
Saknar min man massivisssssss!

Vecka 24 - 15 okt - 21 okt 2008
Kroppen: Man kan känna av hur livmodern drar ihop sig och blir stel ibland, sk. förvärkar, livmodern tränar på detta sätt upp sig inför förlossningen. Ibland kan vibrationer eller gropigt underlag från när man åker bil framkalla förvärkar, men det är helt naturligt.

Barnet: Vikten har ökat markant på senare tid och barnet väger nu runt 600 gram och är cirka 30 cm långt, barnet ska de resterande veckorna femdubbla sin vikt. Nu utvecklas svettkörtlar, men huden är fortfarande så pass tunn med bara lite fett så det ljumna vattnet är perfekt. Naglar på både fingrar och tår börjar växa ut.

Gamla bilder


Här hitta jag en jävligt het bild på Jenny från Midsommar .. hm 06?

Lilla lilla älsklingsKevin
Min Liiiilla Kevin


Mathilda Sötis är också liteeeen (L)


Ems the fjortis :D


Nåt slags familjefoto ... Haha!


Yee its my birthday - We gonna party like as she worth it... Mhaha, jag är check =)


Ems matar lillebjoj

Wow jag blir rädd för mig själv!







Hahahha jag DÖR!



Hej jag heter Emily och jag är världens fjårtiz


Jessica 2003 .. haha :) Sööööt!

Brunhårig fjortis
Checka ögonbrynen (!)

Jessica igen på skolavslutning =)=)

Skulle slurkla i mig öl. Ska inte säga hur denna kväll slutar för en 14åring som inte får dricka
och tror att ingen märker att man blir full? Jo mammsen drar med en hem från festen mitt i natten.
PINSAMT

Mamms och Jessica. Hon dricker visst också cider men jag ska alltid va värst såklart!!

Här såg jag mullig ut för första gången i mitt liv.... :D:D

Skolavslutning i 9an med PUSHUP. Ser ut som mina mamibobies nu ungefär.... Haha

Jag med lillasyster och älskade kusin Veronica i Sundsvall


Mitt gamla rum och jag tror jag är snygg med HÄNG.

Konfirmation =)

Mm fy fan vad snyggt. Jag & Linda

Gamla goa gänget.. Hahaha

Lilli DJI (hahah)


Taco-kväll

Tjolahopp! Sitter o väntar på att mamma ska sluta jobbet, så man kan duscha o göra sig iordning.
Känner mig inte så fräsch för tillfället!

Ikväll kommer Jenny, Linda och förhoppningsvis Andrea hit och ska äta tacos och sitta och tjöta - Trevligt!
Behöver träffa lite folk känner jag :D

Ska jag komma till dig imorgon eftermiddag Jessica?? =)

Avv vad jag fryser om fötterna.. Min älskling i magen har börjat göra volter i magen eller jag vet inte vad h*n gör, man ser rumpisen peka ut och ser att den typ vänder sig. Så tror jag att jag börjar få sammandragningar för titt som tätt blir magen som stenhård.... ?

Ha en bra dag gött fölk!


VI SKA FLYTTA :)

Hon ville ha våran lägenhet, så den 1a december flyttar vi till Britta-Lenas :-)  Guuuud vad skönt.
Jäääätte fin lägenhet, 13 kvadrat stor balkong, tvättmaskin och torkskåp i badrummet, hiss upp (ligger ändå bara på 1a våning), dagis 20m bort + lekparker och sååå fint barnvänligt område!
Hur fräck lägenhet som helst. Åh va vi ska trivas där med våran lilla bäbis, hinner jag inreda babyrummet också. Ett litet minus att tapeterna var fula i hela lägenheten men jag antar att vi hade velat tapetsera vilket som, så det blir som man själv vill ha det! Just nu är det blått, gult och alla möjliga färger! Hur kan dom vilja bo så? :O
Tur man har en pappa som är målare :-)

Nu är jag hemma hos mina föräldrar. Ganska jobbig resa om jag får säga det själv. Puh, men nu är det gjort och jag ger mig själv lite beröm för jag kämpar varje dag! *Duktigt Emily* :D

Imorgon kväll ska jag förmodligen umgås lite med Jenny och förhoppningsvis Andrea. Roligt för det var längesen!
Hoppas på o få träffa Jessica & Tuva när jag nu är här också. Inte träffat på ett tag =/
Tuva hinner bli vuxen innan jag får se henne. Buh! Söta barn!

Nu blir det mycket att stå i, ytterliggare en flytt.. men sen kan vi stadga oss där tills vi om några år flyttar till något hus kanske. Men så länge kommer vårt barn få det så bra där och framför allt det viktigaste : Jag kommer ut utan att kämpa ihjäl mig.
Saknar redan min gubbe och det känns tomt utan honom - Men man behöver sakna varandra ibland =)<3
Jag älskar dig och bäbsen mest i hela universum. KYSSSSSSSSSSS

Mammsen och Pappsen.

Heeej hej!

Har nu städat lägenheten, eller a har väl tagit disken. Magnus har städat lägenheten. Kommer en dam och hennes dotter hit snart och ska titta på den. Hoppas dom vill ha den, men det lär dom inte vilja med tanke på hur fint det är där dom bor :-) Men vill dom ha en billigare lägenhet som dom säger så får dom taga vad som får. Så ska vi titta på deras efteråt. Kuuul!

Ska till bassängen kl 16, efter det ska jag försöka mig på tåget och åka till Mammsen och Pappsen ett par dagar.
Kan vara skönt att få lite miljöombyte när man alltid är hemma. + att jag saknar min familj! Och Magnus kan behöva sakna mig lite ;-) Jag är nog ganska jobbig just nu när jag inte klarar nåt och jag vill va så lite last för någon som möjligt!

Så vill någon fika är det bara att säga till, om det nu går att ta sig ut vill säga! =) Hörs, Puss!

Söndag!!!

Lite bättre humör idag.. Låg i sängen hela dagen igår. Fy vilken olidlig jävla dag! Den var vidrig, hoppas att ingen ska behöva känna på den smärtan! BLÄ. Kunde inte ens ligga ner, inte stå. Kunde helt enkelt inte finnas!
Joanna o dom kom hit en stund innan de skulle på middag, skulle också följt med men det gick ju inte. Hon hade köpt alkoholfritt vin till oss som vi skulle ha till tacosen. Men jag fick hem det med Magnu snäll som hon är :-)
Trodde jag skulle dö innan Magnus kom hem, låg o skrek av smärta (grannarna tror la jag blirslagen eller något) och nådde inte medicinerna, så jag var helt förstörd när Magnus kom hem!
Vi satte på lite TENS, han hjälpte mig och pyssla om mig min goa man sen däckade jag av uttmattning och sov 12 timmar framåt - SKÖNT, när jag vaknade idag var den värsta smärtan som bortblåst. Då känner man sig verkligen lyckligt lottad!
Vi ska försöka oss ut på middag till Elsa som bjudit oss på kalops idag. Behöver komma ut lite!
Uää mår fruktansvärt illa också!

Ikväll ska jag se på Ensam mamma söker & läääängta mig fram till förlossningen ........

Vad är skönast?

Varför ska jag drabbas av sånt här? JAG KAN FÖR FAN INTE ENS ANDAS UTAN ATT DET GÖR ONT!
Mitt tålamod och ork börjar ta slut! Inte en enda dag på 3 månader har jag varit smärtfri.
Jag känner mig så meningslöst och så ivägen överallt och jag vill inte vara en last för någon. Det är ingen som förstår, kan inte ens gå på toa utan att börja gråta, utan att det gör så jävla rövont!
Kommer inte ur och i badkaret, var hemma själv för Magnus var iväg förut och jag stog nog en timma och grät och kom inte ur! Jag är så jävla rädd för den här smärtan. Jag är rädd för att Magnus ska lämna mig, ingen vill vara med en jävla mongolid. Jag får sitta hemma med ett barn utan att kunna ta hand om det :(
Kan knappt gå till bilen, hur ska jag kunna vara glad igen? Hur ska jag kunna sköta ett barn och ett hem?!
Kan inte ens ta fram min egna frukost.
Det är ju sånt här som händer pensinärer, inte MIG som är 20 år och hela "livet" framför mig.
Det är ingen frisk människa som tänker på hur miljontals många gupp, ojämningar och grejer som ligger på vägarna som gör mig så rädd, helt galen, tårarna sprutar och får hålla i mitt ben det hårdaste jag kan. En snabb rörelse och det är kört!
Det hade nog varit skönare att vara död än att ha det så här.

AJEEEEE!

Jag önskar att jag bara kunde få somna in och dö!
Snälla hjälp mig. Varför kan ingen göra något?

Godmorning Sverige.

Ligger i sängen o har det mysigt med värmekudde och datorn. är väldigt onyttig på morgonkvisten med Pringelschips.. Men alla klagar att jag är så jävla smal så nu jävlar!!! Haha...

Regnhöstväder idag också.
På måndag ska vi titta på en lägenhet som ligger på ett ställe som heter Britta-Lenas, där dom också har väldigt fräscha lägenheter, hon som bor där ville ha billigare hyra så hoppas hon vill byta med oss. Vill bo i en jätte fin lägenhet och börja inreda babyrummet ordentligt.. och kunna julpynta o mysgreja. JAG LÄNGTAR SÅ TILL JULEN!

Denna lördagen ska vi nog till Magnus pappa och äta tacos igen, vi gjorde det förrförra helgen också. Hans föräldrar har precis separerat igen så han vill väl ha sällskap, ochh det är ju alltid trevligt :-)

FAN va gött att den jävla mesen Jesper åkte ut ur idol igår, fattar inte att han inte åkte ut innan Jenny alltså .. HERREGUD!!!! Jag tycker verkligen Alice och Sepideh är grymma!! Även johan såklart =)

BAH, jag behöver raka mina ben.. inte gjort det på en månad.. kan ju inte böja mig ner! Magnus fick göra det förra månaden men det är inget man kan begära att en kille ska göra varje dag direkt & mina tånaglar behöver klippas och han hatar fötter =( Så får vänta tills jag kommer hem till min familj nästa gång så dom får hjälpa mig. Kännr mig inte alls fräsch, usch!
Jag är så rädd, det är en jävligt obehaglig känsla att hela tiden gå runt o inte veta om man någonsin kan gå igen :(
Nu har jag inte kunnat gå sen i slutet på juli!!Detta är en mardröm

Måste lägga in en bild på min underbara lillebror Kevin.
När man frågar honom vad han heter svarar han:
Lillebjoj Teddin (han tror han heter lillebror bara för han är en, avvvvv så gooooo)


Jag vill bara säga att min underbara vän Linda som är SÅ DUKTIG! Hon pluggar, kommer hem och lagar mat, t vättar, ja allt som hör hemmet till, hämtar o lämnar hos dagmamma och tar hand om dotter och kämpar varje dag!!!
Alla behöver beröm och verkligen hon <3 Hon har världens vackraste dotter Felicia som har blivit så lik mamma!

Världens finaste!!!

Vackraste Flisan!!!!!

[[ Rääkfrossa ]]

Hellow !! Igår var jag väldigt deppig, låg och sov i princip hela dagen. På kvällen såg vi på en jätte bra film i sängen med Cameron Diaz & Achton Kutcher .. Las vegas någonting, somnade inte förrens 02 eller något. Längesen man somnade så sent sist.
Bassängträning har det varit idag, sen storhandling på ica i kungsmässan. Så jädra fin affär, den är utsedd till årets affär förra året och den gör verkligen skäl för det - Sharken där är ju att dö för!
Köpte hem ett kg färska räkor, så vi har ätit det med färska baguetter, ägg, aioli från sharken, gurka med citron.
Gissa hur gott det var? Tog en stund att skala alla räkor bara. Puh :-)

Ska snart titta på Sing a long, nej för fan. Glömde bort att det är idol jööh =O Har varit så förbannad när jag suttig bänkad framför tvn i veckan och det inte kommit något program =/ Ska det vara på fredagar bara varje vecka nu eller.... ??
Köpt massa godis som vi ska svulla med, regner öset ute och blåset. Älskar fredagar & regn, ett bra skäl att bara sitta inne utan dåligt samvete .. Hehe!

Jag har väl inte så mycket roligt att skriva idag. Så hoppas ni får en trevlig helg iallihop. Puss

Åh, hålla tummarna!!

Vi KANSKE får en lägenhet mitt inne i stan, där har dom precis fått färdigbyggt ett antal nya fräschaaaa lägenheter. HUR snygga som helst. Tänk att ha allting nytt, nytt kök, badrum, garderober .. ALLT, så allt är fräscht nr vi tar hem våran lilla bäbis. Det ligger mitt inne i stan men är ändå barnvänligt eftersom det finns lekpark på innergården och vi har en jätte balkong rakt n mot innegården och dagis ligger precis intill. Tvättmaskin o torktumlare i hemmet, fy va underbart. Finns lite handikappsanpasssat i lägenheterna också eftersom de är nybyggda, så skulle jag va dålig kan de gå bra ändå.
+ att det är hiss så våningen spelar ingen roll. Klart detta kostar som det smakar MEN det är det verkligen värt nu när man ska gå hemma med en bäbis och istället för att lägga de pengar på uteliv som man gjort innan kan man göra det på en skeeeeeeetfräsch lägenhet. HOPPAAAAAASSSSSSSSSS!!!!
Inflyttning nu i november isåfall för då är alla lägenheter klara. Min jobbarkompis ska också bo där. Så kul!

Hallå andra gravida, eller som har varit gravida.. min kille tror att mina hormoner är åt helvete på morgonen, jag får alltid utbrott o börjar störtlipa på morgonen.(för olika SMÅ anledningar) Så jävla mesigt men jag kan verkligen inte göra nåt åt det. HAHA! Är hormonerna värre på morgonen? Detta är jävligt jobbigt...

Igår började bonde söker fru-- Kul att följa saker nu på hösten. Det är verkligen så mysigt på hösten med alla löv och tända ljus. Nästa månad ska vi köpa spjälsängen som hör till skötbordet o ha i babyrummet. Vaggan vi ska få ärva ska vi ha bredvid våran säng i början så man kan vara på sin vakt :-) Ska börja köpa lite kläder o all småbös nu denna månaden. Har inte vågat köpa något innan men nu är vi ju fan inne i 6e månaden så nu får det börjar ordentligt!

Idag blir det en lugn dag hemma. Orkar inte kämpa mig ut på saker varje dag! Laga någon god mat.
På tal om det så köpte vi kyckingklubbor och honungsmarinerade revben med potatissallas i scharken igår .. MUMS va gött det var. JAG ÄLSKAR SHARKEN!!!

Puss and see ya later!!!! SMACK

v 23    

Tråkiga jag :D

Sorry att jag segar på att blogga. Igår satt jag inte vid datorn så därför jag varit tråkig här.
Nu har jag skaffat mig en graviditetsförsäkring. Kan ju vara tryggt och bra att ha. Funderar även på att skaffa en sjukförsäkring, verkar dock inte som att det gäller om man har en sjukdom innan... Hmm!

Igår var vi o köpte ett skötbord på ikea (blir mkt handlande där när vi bor 10 min bort=). Roligt, vi har inte satt upp den ännu beroende på att vi inte vet när vi ska flytta. Ska till babyproffsen och beställa en babysitter också- Så snygg.
Vi har fått ett förslag på lägenhet idag som vi ska titta på. Känns lite som ett nedslag eftersom vi kommer längre från allting igen då, och då är vi tillbaka på ruta 1 (därför vi flytta från den förra). Men det är på bottenplan så titta kan man ju, och det är bara en bit härifrån så jätte långt blir det ju inte heller. Vi får väl de hur det blir :)

Dom är könstiga som fan i våran trapp, våran granne går o smäller i trappräckena varje gång han går upp på kvällen. Vet inte om han är utvecklingsstörd eller vad det är alltså ...

Får se om jag orkar ge mig ut till bassängen idag. Var en pärs att ta sig ut igår.. Va även o åt hos Magnus mamma igår och kolla film. Mys. Hon är bäst hans mamma!
Idag går jag in i vecka 23 :-)
Din mage blir större och desto mer påverkar den din matsmältning. Vissa kvinnor kan dras med förstoppningsproblem eller halsbränna. Halsbränna kan du själv försöka lindra genom att äta många små mellanmål istället för färre rejäla måltider. Ta gärna en lätt promenad efter maten för att hjälpa matsmältningen på traven. Nu går det att känna (palpera) barnets olika delar genom bukväggen. Det kan smärta i sidan av magen, det är livmodersmuskeln som töjer sig. Smärtan bör försvinna efter vila. Nu brukar sammandragningarna (förvärkarna) bli påtagliga. De tar tag om barnet och masserar det.

Ditt barn är ca 20cm långt mellan huvud och stjärt och vikten omkring 600g. För varje dag som går ser kroppen mer proportionerlig ut. Barnet börjar se ut som en fullgången bebis, men fortfarande kan man urskilja skelett och organ genom huden.

Innerörats ben har hårdnat och då hörseln blivit skarpare kan barnet särskilja olika ljud, såväl inifrån som utanför din kropp. Tänk dig hur bullrig din kropp är. Magen bubblar, hjärtat bankar och blodet forsar. Ditt barn kommer att känna igen din röst på tonläge och rytm när det föds. Prata gärna med det så mycket du kan redan nu. Då forskning visat att barnet i magen lättare uppfattar djupa manliga röster än höga kvinnliga, är det lika viktigt att pappan pratar mycket med det ofödda barnet. Det kan mycket väl hända att du får en spark till svar och du stimulerar även nervsystemets utveckling.

Hensvik skötbord.   Väldig populär o många som har den men gud så söt och smidig den är :-)igår :) min underbara vackra - duu lyser! (v) världens bästa svärmor :-) inger & totte .. så fina så :D sådan här ska jag beställa - har dock inte bestämt färg ännu!

Skönt att vara hemma :-)

Efter några dagars uppehåll säger jag Hello igen :-) Kom alldeles nyss hem, kom fram till Thn igår eftermiddags men vi stannade kvar tills idag och åkte direkt till Bassängträningen och är nu alltså hemma i mitt goa hem - Skönt!

Åkte till Sthlm vid 08-tiden i fredagsmorses.. mycket som skulle medpackas och massa barn och lite stök. Åkte tillsammans med faster + familj och min familj. Farfar och dom andra åkte ett par dagar innan för att förbereda festen!
Det var en lååång resa och ganska påfrestande att sitta stilla så länge, fick försöka röra mig så gott det gick för det blev väldigt stelt och smärtsamt men det gick ändå någolunda bra.
Stannade i Örebro vid ett köpcentrum där och kollade lite och tog en fika. När vi skulle gå tillbaka till bilen ser jag en utlänsk dam som står och spelar dragspel. Hon var helt utmärglad, dragspeget var säkert 50 år gammalt och gick nästan inte ens att spela på längre, det var jätte kallt ute och där stog hon hungrig med söndriga kläder med ett leende och spelade samma visa om och om igen. Vi gav henne några kronor, när jag satte mig i bilen så skämdes jag över mig själv för man är så bortskämd och blev förbannad på alla runt omkring mig för dom inte brydde sig om henne. Haha, tårarna började forsa ner för mina kinder och jag frågade de andra hur de kunde blunda så för verkligheten. Hahaha, jag var helt förstörd i flera timmar verkligen. Sjuuukt. Men jag har fan tänkt på henne varje dag sen dess, här går vi och handlar om äter oss mäta varje dag och skiter i alla andra utan oss själva o där står hon o försöker få ihop några kronor till mat, och de allra flesta skiter i det och går bara förbi som ingenting. Där står hon hungrig och fryser medans vi gapar över våra småbekymmer. Fy fan! Jag ville stanna där igen på hemvägen och ge henne ett par hundra och en stor kram. Hahaha- Jag fick inte :(

Iallafall när vi väl var framme var jag mycket trött efter resan, tog en dusch och gjorde oss fina och började fira farfars-gubben som blev 70. Åt god mat och de andra drack goda alkoholhaltiga drycker medans jag mer för vaje timma tyckte folk var jobbiga och gick och la mig. Mycket skönt =)
På lördagen skulle vi ut på stan, när vi var färdiga och skulle ge oss av så hade vi glömt benstöden till rullstolen i bilen hemma. KUL, förberedde mig på att inte få komma ut utan få sitta i lägenheten, men farmor kom på idén att man kunde lägga kryckorna uppochned så man kunde ha smalbenen i dom grejerna man brukar ha armarna i när man går, det gick någolunda bra. Eller jag kom ju ut iallafall.
Vi fick ta en promenad in till stan eftersom det blir så bökigt med tunnelbana och rullstol. Men varje gupp och varje liten ojämn del i marken gjorde fruktansvärt ont och tårarna rann, och jag fick sitta och vara orolig hela tiden att den som körde skulle glömma bort kommande ojämnhet i marken att jag blev tokig. Fruktansvärda smärta men jag fick iallafall komma ut, även om det absolut inte var värt besväret .. men hade jag inte gjort det hade jag varit ledsen över att inte få kommit ut så det var väl bra ändå. Fick ätit lite på resturang, kollat lite i affärer och köpt ett par välbehövliga mjukisbyxor.
På kvällen gick Magnus ut med två gamla lumpar-polers och jag somnade av ren utmattning vid 21tiden...
Sen på söndag morgon började vi förbereda för hemfärden som också var ganska svår, stelt och jävligt att sitta så länge i bilen igen. MEN var ändå skönt att få komma hemifrån lite så klaga ska man väl inte göra.

Fick hem en Tens-apparat från sjukgymnasten idag som man ska använda ett par gånger om dagen. Får väl se om det blir bra!
Var ju hos BM i torsdags innan vi åkte. Vi tjötade nog i 1½ timma utan avbrott. Tiden gick väldigt fort, jag ska börja gå på aurora-samtal (är för förlossnings-rädda), är ju inte förlossningsrädd egentligen utan jag är ju bara rädd för att min reumatiska smärta ska förvärras. Så då lägger man tydligen upp en plan som man själv tycker är behaglig och så kan man ju då önska att om det skule bli paniksmärta och inte gå så får det bli snitt osv. Kommer kännas tryggt att veta hur det ska bli istället för att hela tiden vara i ovisshet.
Ska även börja gå i unga mödrar-grej tydligen, familjerådsinfo ska man tydligen också gå på, föräldragrupp, Bm-besök + att jag redan går på sjukgymnastik och läkarbesök regelbunden. Wow, kommer verkligen bara hänga på sjukhus och såna där saker... Hmmm, men kan väl vara vettigt att ha något att göra på dagarna när man går hemma också.

Nu har vi ätit mos och korv med bacon och nu ska jaga bara vila mig här en stund och sen blir det tv-dags..

Lite ljus bild men iallafall vi :-)  

Bye bye

Jag är Galeeeen - Akta

Ska ut o shoppa godis med Joanna...

Veccka 22 :D

Idag har vi varit på kinaresturang och ätit kinabuffe.. MMM säger jag bara, öste på flera kg :D
Efter det gick vi till babyproffsen och kollade på babysaker, ska börja handla massa nu snart. Wihoo!
& eftersom jag är medlem där fick man en luktfri bjöjhink med massa saker i, lite roligt!
Var en skiva där i "världen genom ett barns ögon" så himla söt film, jag fick en tår i ögat känslig som man är.

Har även bassängtränat, körde på som fan (eller som går för mig just nu) och de kändes lite bättre efteråt..
+ att jag bastade en stund efteråt och det var skönt.
Åkte till icaa och handlade lite mys till kvällen och nu sitter jag här helt slut. Är inte van vid att göra så mycket saker längre. Haha! Gjorde lie mysigt i babyrummet som inte är klart än men det syns nu att det kommer vara ett babyrum där inne med lite babykläder, bilbarnsstolar, lite nallar och den nyblivna hinken med diverse saker. Har tänt lilla lampan i fönstret så det ser lite halvmysigt ut. Hihi -  Ska bli så kul att handla in saker in dit och göra mys snart, men känns inte jätte kul eftersom tapeterna är verkligen GRÖNA (!) och vet inte om det är någon mening att tapetsera om vi snart ska flytta.. Hmm ett jävla dilemma för mig.

Imorgon är det BM-dags igen, efter det åker vi till Trollis och i övermorgon till Sthlm. KUUUL :-)

Idag är vi inne i vecka 22, tiden går såå otroligt fort även fast jag har det väldigt jobbigt. Idag har det verkligen känts så mys att vi ska få en liten bäbis. Det känns som jag inte alltid kan njuta så mycke av graviditeten som jag vill  eftersom det är så jobbigt för mig men nu börjar jag njuta ju läängre gången jag blir. Tänker ju att jag ska få de största man någonsin kan vara med om i livet så det kan jag gött kämpa för:D Jag älskar ju redan min lilla bäbis i magen mest av allt. Min busbäbis!

Vecka 22:

 
 

Dina bröst kan eventuellt läcka råmjölk, ditt barns första kost. Montgomerys körtlar på vårtgårdarna, producerar ett fuktigt ämne som skyddar dina bröstvårtor vid amning. Din hudfärg kan förändras och områden med mycket pigment t.ex. vårtgårdar, födelsemärken och fräknar mörknar. Håret kan kännas tjockare och det beror på att du nu inte tappar speciellt mycket hår, vilket annars är det normala. När barnet är fött kommer du att tappa hår som vanligt igen. Kom ihåg att sköta tandhygienen, hormonerna kan påverka ditt tandkött och få det att svullna.

Nu har barnet blivit ungefär 19cm långt mellan huvud och stjärt och väger ca 500g. Barnet har fått en dygnsrytm. Det både sover och är vaket. Antagligen är det som mest livligt när du vilar dig. Svettkörtlar har utvecklats och huden är inte lika genomskinlig. Naglarna är fullt utvecklade och fortsätter att växa. Hjärnan växer mycket snabbt och speciellt den del som ligger mitt i hjärnan - germinal matrix. Dess uppgift är att tillverka hjärnceller fram till att barnet är fött och försvinner sedan. Barnets hjärna fortsätter dock att växa fram till fem års ålder.

 
 
 
 
 

RSS 2.0