*Kvällsinlägg*

Precis ätit fläskfile med soltorkade tomater, scharlottenlök, champinjoner, vitlök.. med balsamico, sweet chilisås & lite annat - Till det: Färsk pasta med citronsmak. Behöver jag förklara hur gott det var? Väntar på baby, lite mys med honom innan nanetajm för imorgon bär det som sagt av till Spenshult hela dagen !!!


15.37

Idag steg vi upp runt 05.30 och jag höll på att svimma :-) Fy fäään, men efter en stund så blir man ju alltid pigg men vid 09 gick jag och la mig igen. Magnus & Vince åkte och bytte vårt bord på Ikea för det var stora hack i den.
Jag sov väl till 12 nånting och det var verkligen välbehövligt.

Nej.. internet kom inte igång idag heller (så vi lånar fortfarande Grannarnas). Men imorgon tydligen så.

Ska även till Spenshult i Oskarsström (utanför Halmstad för er som inte vet det) för återbesök hos min operationsläkare, ska göra röntgen på min höft precis innan jag träffar honom så kikar vi på bilderna tillsammans och ser om protesen sitter bra och om det görat in sig i alla senor o sånt där. Ha ha ha och hur det går och så kommer väl han med massa tips och så vidare!!!!! Ska ge han en stor fet kram för att han har räddat min liv.
Han kommer nog bli chockad när jag promenerar fram där utan problem, när jag var så himla dålig sist :-)

Magnus skulle fråga om han fick va Pappaledig imorgon annars tar jag med min lilla älskling dit. Vi åker med Resam!!! tar typ hela dagen, skulle varit hos tandläkarn. MMagnus mamma jobbar där så det är gött.
Det blir på Onsdag istället!!

Nu ska jag strax ge lillen Spagetti & köttfärsås - puree när han vaknar (jag smaskar i mig endel jag med - kalla mig äcklig men i just love it). Sen ska vi promenera bort till Coop. Handla lite våtservetter, gröt och lite choklad.
Ska även hämta ut pengar så jag har till Taxin imorgon!!

Pussssss

Söndag = Storstädning

Storstädat så in i h---lvete idag!!! Shoppade lite igår. Bla. ett nytt tjockt, stort täcke (så man kan ligga under samma), nya påslakan till det, överkast, 4 mattor, nya gardiner till Vince, ett nytt vardagsrumsbord (ÄNTLIGEN .. så beställde vi soffan som kommer om 5 veckor - Seg seg väntan..

Vince gubben var super ledsen imorses.. ingenting hjälpte, hans tandkött är blått & svullen så nu kommer väl första tanden. Han fick en liten alvedon, en kall bitring och efteråt lite gröt sen var det bättre. Men han har varit lite fly förbannad över olika saker idag - Stackars mammas Älssk ! ! !

Nyss ätit Tacooo, skulle gjorde hemmagjorda köttbullar men ströbrööt va slut =/ Men Tacos är ju inte helt fy skam det heller. . ..
Funderar på att gå en liten promenad till Hydro för att köpa dricka till, om det eventuellt kommer någon film ikväll, men det borde det väl göra eftersom det är söndag.

Jag har vägrat att sitta vid datorn när det är så jädra jobbigt men imorgon kommer äntligen vårat internet så då kommer även lite bilder med meeeeera.. :-)

Föressten var det jätte trevligt ute i fredags, dock inget jag kommer göra till en vanlighet för SÅ jävla kul är det inte, verkligen inte. Det är superkul att sitta hemma hos nån kompis, ta lite vin & tjöta... men det där med utgång känns det som man växt ifrån lite. Man går fan fram & tillbaka mellan olika saker HELA tiden tills fötterna blör.
Då kan man likagärna gå hemma, med sin älskade lilla son<3 Han somnade direkt när jag gått iväg. Göttt!!
Nä, dröjer nog ett tag tills nästa gång. Kalla mig tråkigt, men familjelivet ä l s k a r  jag(v) . Tur är väl det, nu när man redan har en familj, Haha...

Haft mycket besök idag också, mitt i allt stääd. Jaajaaa!! Hörs mer imorgon.
Puss och kram, och tack min söööta Jenny för i fredags :-)

Fredagens Party-Outfit!




Min sötaaaaa.








Ha ha ha fy fan. Snygg va? Är man inte van vid sånt här så blev det lite vimmelaktigt  i slutet - Ha ha ha!  (Sjukt att min hand alltid blir så där med alkohol i kroppen. K o n t r a k t u r , Joanna)

L i t e F r e d a g s P a r t a j

F R E D A G . . är det idag =)=)
Lill-kråkan har levt lite rövare denna morgon .. det är jag inte van vid, så blev helt svettig & slut. Strax efter detta humör så slocknade han av uttmattning så det var som jag misstänkte : Trötthet.

Nu har jag passat på att duschat medans han nanat, väntar på Magnus som ska sluta jobbet vid 14.00 så ska vi åka & handla. Sedan ska jag göra mig fin för att gå hem till min kära vän Jenny Studt så ska vi dricka lite vin och sedan gå ut . . . Vincent är hemma med Pappsen!!! Det ska bli suuuperkul :-)
På fallens dagar var vi ju typ bara på en Resturang så det ska bli kul att "gå ut på riktigt". Händer ju inte varje dag, bara slappna av & va sig själv!!
Har hoppat över Mediciner sedan i förrgår, för att inte råka illa utSå jag har ganska ont i den lilla ryggen & kan inte böja mig. Men det får det vara värt ---

HA EN BRA FREDAG - DET SKA JAG HA * PARTY Y Y Y.

 
Iskalla Bacardi : vattenmelon & lite Rött vin ska jag dricka - Mumsss!
:-)

Mama

Nu är jag helt själv (gubb på jobb & vince i säng), så jag ska unna mig chips, lök dipp & fruktsoda med masssaaaa isbitar i, tillsammans med -mama tidningen- :-) *Torsdagslyx*




Lill-kråka = the swweetest little thing.

Tjöt om dagen!!!

Då kom man hem för en liten stund sen. Varit en lång dag. (Förlåt att jg inte kom Maria, blev kvar på Kungs för vi skulle göra endel ärenden o de blev sent eftersom vi kom dit sent o inte kunde höra av mig=/ - Hope u forgive me=)
Åt Rökbaggis.. kikade runt, gick till bibblan. Magnus hämtade oss o vi åkte till Freeport och han köpte nya träningsskor till Innebandyn. Handlade lite på Ica, hyrde MÄN SOM HATAR KVINNOR (Äntligen) som vi ska se strax. Åkte förbi Sibylla och köpte med oss massa mat hem. Smarrigt. Nu har jag blandat dippen, Mangiss nattar Vince som är supertrött vid detta laget, somnar aldrrig "så här sent" annars.
Så nu ska jag hinna kika så ska vi äntligen se den innan det blir tidig Nanetime som alltid så man orkar med morgondagen!!! Älskar o lägga sig under tjocka täcket med värmedynan o veta att man ska sova en hel natt - Ljuvligt! Godnatt :-)


10.38

Då börjar man på sin första mamma-dag idag då!! =) Så jag kan gå hemma Med lill-kråkan i minst 1 år till och det känns super-skönt att få umgås med min lilla tils han nästan blir 2 år för att sedan börja på dagis. Kan inte va annat än bra + att jag ska söka för att jobba typ varannan helg kanske.
Enda tråkiga är att man saknar sina gamla vänner från Trollhättan. Hade varit så himla skönt att ha dom + föräldrar nära sig när man går hemma hela dagarna & är mamma-ledig. Ibland på dagarna känns det deppigt. Så deprimersamt att gå ut & promenera själv och såå.. Klart jag har Vincent och några andra jag känner & det är ju trevligt men det är inte alltid det är samma sak och man har samma saker gemensamt. Barndomsvänner har man så mycket roligt att prata om, mycket minnen, man vet verkligen hur varandra är och man känner de flessta i stan. Men men.. jag ahr det verkligen perfekt här annars, trivs superbra i vår lägenhet, min familj<3 och området. Får väl skylla mig själv lite också att jag inte varit ute så mycket. Ska börja hänga lite på Ö-F n men har inte känt för det när jag ite kunnat gå & varit mongolid. Kunde ju inte ens ta dit Vince liksom.. & sen har det varit sommarstängt. Man måste ha ett "umgänge" liksom utöver sin familj ibland.. annars blir det ganska tråkigt.

Ärligt talat så hade jag dött av att ha blivit kvar där, i Trollis. Det är så himla bra o fint för Vince att växa upp här på kusten, bredvid havet. Det händer verkligen inte mkt negativt i denna staden. Och han träffar ju ändå Mormor, morfar, moster & morbror typ varannan helg =) klart man längtar hem ibland men så är det ju... man saknar alltid det man inte har!
 
I helgen kommer iallafall Jessica med familj hit..dom ska kolla in lägenheten, kolla runt på Freeport + gå ut och äta.
Ska även hem till min kära vän Jenny som jag arbetade tillsammans med och hos henne ska vi dricka lite vin och tjöta och efter det ska vi förmodligen gå ut till någon bar. Medans Vincent är hemma med Magnus. Det ska verkligen bli superkul!! Jag förtjänar och behöver det känner jag!!! Får skippa medicinerna den dagen o hoppas inte på smärta.

Nu ska jag och min bebe snart gå ner till stan och äta en god frukost för vi har bara torra äckliga rost-mackor hemma med för stark ost och jag är väldigt kräsen när det gäller mat och blir spyfärdig när det inte är helt perfekt :P
Hejhej

Sen så kanske jag ska få MASSSORRR av pengar nästa måndad för förmodligen så är jag äntligen beviljad handikappsersättning efter många om och men för kärringjäveln påstod att jag ljög och att det var en vanlig graviditets-foglossnning det hela handlade om. Din jävla f__a. Fast hon pratat långa samtal med mina läkare och fått intyg.
Därför man opererar in en höftled och det finns massor bevis på olika röntgenbilder?
Iallafall så ska jag äntligen kööpa en snygg soffa från Chili som jag lääänge velat ha och ett soffbord.. Mm!!
För sveeda o värk så att säga, som om det skulle kompensera den hemska tiden... men lite glad blir man ju.
Så här skrev läkarna till hon: (Och ändå är hon såå jävla dum)

Patient med upprepade artriter höger höft sedan tonåren, 16årsåldern. HLAB27 positiv. Tidigare CT SI-leder u a. Salazopyrin- och Brufenbehandlad tidigare, avslutad läkemedelsbehandling i samband med graviditet.

Inkom till Spenshult sjukhus via remiss från Reumatologen Sahlgrenska för rehabilitering. Hade då sedan 3 veckor haft mycket kraftik smärta höger ljumske och höftregion. Satt i rullstol. På Sahlgrenska enbart kunnat vara uppe och gå kortare sträckor med gåbord. Var då gravid i vecka 16.

Senast röntgad före graviditeten NÄL sjukhus 07-12-05 och hade då begynnande röntgenologiska förändringar i höger höft blandbild artrit och sekundär artros. Hade således haft upprepade tidigare smärtperioder höger höft men inte så svåra som augusti 2008.

Har därefter under graviditeten haft ett mycket svårt smärttillstånd där man inte kunnat undersöka patienten p g a graviditeten men erhöll kortisoninjektioner i höger höft och höger SI-led med viss men kortvarig effekt.
Efter förlossningen visade röntgen: mycket grav artros höger höftled och tippning av bäckenet pga muskelkontrakturer i höftleden. Snett bäcken. På röntgen ser man bifynd artritförändringar i även SI-leden och har således som grunddiagnos: Morbus Bechterew, inflammatorisk ryggsjukdom av typ inflammatorisk spondylopati samt sekundär tidigare artros i höger höft av kraftig reumatisk inflammation i höftleden.

Har dags dato enligt journaluppgifter från ortoped konsult 28/4 fortsatt uttalade starka smärtor i höftleden, släpar sig fram med kryckkäppar, planerad operation 11/5.

Enligt mitt förmenande kommer det behövas mycket lång rehabiliteringsperiod efter protesoperationen med tanke på de uttalade muskelkontrakturerns inte minst...
______ : Överläkare - Spenshult Reumatiker mottagning



----

Föressten, du Emma som skrev här i min blogg med reuma.. vill du skriva din bloggadress/Msn adress igen... tror jag fick fel?


Dåligt med bloggande

Känner inte alls för att få ännu mer ont i ryggen på dagarna för att behöva sitta här på Hall-golvet - Haha!! Men idag gick det tydligen äntligen att beställa Com hem här.. så det skulle komma nåndag i veckan här - Såå himla skönt ska det bli.
Att inte behöva super krångla bara för att få sitta högst 10 min.

Häärlig dag har det varit idag. Dagen började med en sovmorgon, eftersom mangis är ledig 2 dagar efter att ha jobbat helgen. Så sov till 10.30, efter det åkte vi ner till Kungsmässan för fika på Ecpresso House med Maria&Malin.
Supertrevligt... kikade lite i affärer och sedan lite handling på Ica. När vi kom hem la jag mig & sov i 2 timmar till.
Orkar inte ens tjöta om tröttheten längre :Þ När jag vaknade gav jag Vince lite middagspuree. Har även börjat byta ut 2 skopor ersättning mot Välling eftersom det tydligen inte räcker med ersättning efter 6månader.

Magnus ställe sig & gjorde Pannkakor med sylt & vaniljglass. Och så bjöd Michaela med familj ner oss så bebisarna fick "leka" lite. Nellie skrek & blev lite arg (hahah) när Vince lekte med hennes leksaker så lill-kråkan kollade alldeles skräckslaget och allvarligt på henne, länge efter det där. Hahaha!<3 Va precis inne och luktade på honom och studerade honom i sin spjälis. Helt otroligt hur mycket man kan älska något. Finns inget eller ingen man kan jämföra den sjuka kärleken med, han kommer alltid vara min l i l l a  lilla bebis. Han är ju liten fortfarande, jag är såå otroligt känslig när det gäller honom - Han är bara det allra allra bästa i min värld. Såååå himla GO och glad. När jag hade haft sovmorgon imorse och han skulle få lite vällsing och var ledsen så blev han ändå supersuper glad när han fick se mig, fast han va så hungrig & hade ont i magen:)<3 ... Jag gömde mig bakom väggen igår.. så böjde han flera gånger sitt lilla huvud för att få se mig... Hiiiiihiii! Jaja, låter töntigt för dom som inte har barn men för mig är han superduktig och hela jag blir varm och stolt. Mitt lilla fina barn!!! (v) Tack käääääära gud om du nu finns, att jag fick min lilla bebis, att han var hel , välskapt, frisk och alldeles uuuuuunderbar!!! ♥

(ignonera mitt ugly face)


Nu väntar jag på att the man ska komma från Innebandyn, så ska vi kolla på "Som man bäddar..." Med Persbrant. Ska tydligen va bra, och jag är ju inte sen med att gilla svenska filmer=)
Ja.. blir kanske inte så roliga inlägg men känner inte för att lägga ner tid på det när allting krånglar.
Godnatt!

Lilla busis-onge<3



Va inne i duschen ½ min och sen kom jag ut så såg det ut såhär. Hahaha och han stirrade jätte allvarligt bort mot blomman hela tiden utan att titta bort=) HA HA HA

Lite mami-skryt bara för jag avgudar min son såååå ('v') :)

Nu ska jag gå ut o leka med min gooa gooa bäse.. Vart vi än är frågar alla om han alltid är sååå snäll, och jag svarar stolt : Jaa det är han :-) Han är alltidsjukt sjukt snäll så jag nästan får dåligt samvete. Jag älskar dig mest min ljuvliga pojk♥ :) *mammaskryt*


F r e d a g

GODDAGENSSS  ! ! !
Man måste vara på ett jätte bra humör för att ORKA sitta vid denna dator när internet just nu krånglar som det gör... Men men nu har jag lyckats att vara inne mer än 10 min sååå .. hooppas det kan funka en stund iallafall.

Magnus skulle jobbat kväll idag men dom ringde imorse & fråga om han kunde jobba på dagen och ingen tackar väl nej till att skippa en fredagskväll på jobbet...?

Själv har jag gett Vincent gröt, badat honom (han lekte firre), lekt.. och nu slocknade han.. Så då hinner man sitta här lite.
Riktig innedag idag.. när det är så regnigt & höstigt ute :-) Blir till lite storstäd här sedan ocksååå.

Lite lekparks bilder från de senaste dagarna.

































Utedag i solen!!

Blir inte lite mycket datoranvändande just nu som tidigare - känns inte så lyxigt att behöva sitta på golvet (just precis på ett ställe och hålla datorn exakt i samma läge) för att sändningen ska funka till grannarna - Allra helst inte för min rygg.
Läängtar verkligen tills vårat egna trådlösa kommer igång, nångåång i September!

Mangeee my man är ialf ledig i två dagar - Så härligt... så vi har haft familjedag idag..varit ute på långpromenad och lekt i lekparken som igår.. Vincent fick gunga och sitta i sandlådan. Han blev alldeles euforisk. Tittade om och om igen på sanden som om den verkligen existerade. Sen så fort vi tittade bort skyndade han sig o stoppa det i munnen och sa "-Mmmmmm".. och gjorde efteråt grimaser. Hihihi så underbar mitt lilla hjjärta. Sedan hade vi picknick i gräset och lekte hela familjen på lekparken. Ha haha .. hur ball som helst! Dom andra "fina mammorna" kollade snopet på oss.

Fick sovmorgon till ELVA OCH TRETTIO idag. Jag dog när jag kollade på klockan. Så länge har inte jag sovit sedan jag var gravid.. och när jag vaknade var det helt tomt i lägenheten. Åhh va jag saknade min lille bebis. När dom kom hem hade dom varit o handlar o gått på Kungsmässan lite, och Vincent hade såklart charmat alla tjejerna. Hiiihi!

Nu ska jag strax börja med maten: Tortolini med skinka & Ostsås blir det idag. Mumsss!
Ikväll blir det mys som vanligt med film och lite gott. I detta hem har vi lördag varj dag! Annars kan inte jag leva.
Byeeebye. Lägger in lite bilder på dagen som gått när tid finnes :-)

Ä l s k a r  m i n  f a m i l j  o b e s k r i v l i g t  m y c k e t . . .

Mamma-Son * Dag







Ute hela dagen på långprommis i skogen.. gungade massor i solen och sedan gick vi till skuggan, satte oss på en filt, pussades massor & tittade på träden som blåste-Det ääälskar Vincent=)=)=)

En liten bebe har kommit !!!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS Linda & Mikael.
Kl 17.20 fick dom en liten flicka till =)=)
Åhhh va roligt. Längtar såå tills jag får se henne<3


Trök monday

Usch.. känns riktigt dysert med en grå och tråååkigt MÅNDAG. Men men.. man får göra det bästa av situationen!!
Vi fick ialf sova till 08.30.. gick upp och lekte, åt gröt, baaadade!! :-)

Nu är det min tur att duuscha, sedan ut på en långpromenad. Magnus åker till jobbet igeen i EF (BLÄ) och jag ska göra hemmalagade klyftpotatisar, vitlöks-kycklingfile med dippsås.
Och Linda är på väg in för att föda - JIHUUU! Bebe2 på väg. ♥

Tråkigt inlägg - Men tråkig dag!!

Söndagskväll!!! =)

Fredag: Tacos - Lördag: Tacos - Söndag: Tacogratäng :-) MUMSSS! Myskväll med hela familjen som sovit middag nyss och med våran pappa som vi saknat!♥

Denna film blir det ikväll. Som går på tv3 kl 21.00
INTOLERABLE CRUELTY



Amerikansk romantisk komedi från 2003. Miles Massey är Los Angeles mest anlitade skilsmässoadvokat. Han är snygg, sexig och smart, men en fullfjädrad cyniker vad gäller kärlek. En dag blir Miles uppsökt av Mr Rexroth som trots att han varit otrogen mot hustrun inte vill betala ett öre till henne vid en skilsmässa. Miles lovar att hjälpa sin klient men har då inte räknat med Mrs Rexroth. Finns det någon som vet lika mycket om skilsmässor så är det Marlyn Rexroth. Hon har satt i system att gifta sig med rika män, dumpa dem och plocka ut ett fett underhåll. Nu har hon siktet inställt på Miles Massey.

I rollerna: George Clooney, Catherine Zeta-Jones, Geoffrey Rush, Billy Bob Thornton, Cedric the Entertainer. Regi: Joel Coen.
---
Blir massa pussar och kramar framför den :-) ... Nåååja! Lite om helgen: Vi åkte igår morses och kom hem imorses så vi hann inte med så jätte mycket. Men vi träffade iallafall de bästa människorna som finns - Givetvis: Jessica&Tuva.
<Suuuperkul! Gick och kikade runt lite på Oden.. handlade med oss lite "fika" och satte oss vid kanalen och bara pratade en massa strunt. Det är det jag saknar<3 . . Åkte sedan hem till Mina föräldrar jag och Vince. Umgicks hela dagen.. va ute på promenad & gungade. Åt tacos och kollade på film. Imorses tog vi tåget hem.. men va skönt med en liten Mini-trip hemifrån.. komma bort lite, träffa alla nära + att ibland behöver man komma ifrån varandra för idag är jag alldeles pussig =)=) Hiihii. Min älskade familj! ! !

Kom hem hit imorse.. Matte hade sovit här så vi satt o tjötade med dom.. och grejade lite!!! Sen somnade vi några timmar hela familjen. Vi va alla trötta. Iofs sover jag varje eftermiddag med min trötthet. Men men!

Nu ska jag strax börja med maten. Bara vänta på älsklingarna som är o köper lite ingridienser!
Hejhej.


Hoppdeli hopp - Hoppedihopp. I gungan! Han älskar det=)

Ps: Jag ÄLSKAR verkligen Alex Schulman's nya Pappa-blogg. Han är helt klart den bästa bloggaren i hela Sverige och det finns ingen som ens kommer i närheten av honom! Man skrattar lika mycket som man blir berörd. För det är verkligen exakt så livet är. Och livet som småbarnsförälder. Är det någon som ska ha betalt för sitt bloggande så är det HAN! .. ÄLSKA - http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen


Det är dags för: fredagsmyyys.

Då är det snart kvällen igen. Dagarna går så otroligt snabbt!! Vi tog en promenad ner o träffade kusinen Leo with the mother.. så dom fick leka lite :-) Mys...
Sen kom Magnus o hämtade oss... åkte o lämnade tillbaka lite böcker jag lånat och handlade lite. Nu har vi legat i sängen o tagit det lungt medans Vince sover middag. Vi har börjar lite smått att läsa böcker här. Det är rofyllt och mysigt att ligga bredvid varandra under täcket och läsa.

Började med en ny medicin som är lite obehaglig för man blir helsnurrig och känns som man är i en helt annan värld typ =S

Ska strax börja laga lite Tacosss. Mums ska bli så himla gott. Va ett tag sen nu! Tacos är riktiig fredagsmat, även om det görs titt som tätt. Gräddfilen, löken och osten gör ALLT, ska ösa på mängder..... MMMMMM!!! Blir film också och lite extra mys för imorgon åker jag o kråkan till Trollhättan själva. . Ska bli kul att träffa alla, hinna med o träffa lite kompisar också!! Yepp yepp - Trevlig helg!! =) =) =)


Ma-Ma

Sa Lill-krååkan nyss när han ville att jag skukke hämta upp han ur Spjälisen - Är det möjligt? Man kan ju fan inte höra i syne.... ÅHHH ♥ Sen gapskrattade han när jag härmade honom!!! VÄRLDENS STOLTASTE MODER HÄR.
Han ropade för han ville att jag skulle ta upp han? ÅHHHH

"Bästa Emily...."

"Mr-undersökningen av ditt bäcken visar uttalade reumatiska så kallade artritförändingar i båda korsryggslederna som brukar kallas sacroilialeder. Man ser inga sjukliga förändringar i ländryggen ännu.

Jag tycker att MR-fyndet ( utöver alla andra undersökningar) gör att du uppfyller kriterier för sjukdomen Morbus Bechterew och Enbrel är ett av de absolut bästa och mest effektiva medicinerna vi har att ta till inom reumatologin för att stoppa inflammationen i ryggen och även i lederna utanför ryggen.

Prognosen vad gäller framtiden när man har Mobus Bechterew är nu otroligt mycket bättre än innan vi kunde behandla med så kallade TNF-alfa-hämmare. Det är många som lever ett normalt liv med sin sjukdom men de eventuella avkall man får göra på full rörlighet när man har en höftprotes kan inte medicinen komma åt"

Med bästa hälsningar:
________ - Överläkare, Spenshult, reumatologi.

---

"Skönt" att äntligen ha en helt klar diagnos iallafall. Dom har ju alltid sagt typ "Du har förmodligen Bechterew" eftersom det kan ta upp emot 10 år för att få en diagnos inom reumatologi.. om man ens någonsin får det.

Får aldrig nog av att fota dig, sötaaaa bebe!!

4 Mån typ:D Här ocksåå!! Blåbär = Namnam. Hiihii Gungeliiigung Sötnosar e vi allihopa Vince & Nellie på stan & Fikar   myser vid Ån, i skuggan=) Försöker krypa framåt<3 Så dutti!!   gungar med Jamasen på. Skulle ut på kvällspromenad för att han skulle somna - men var pigg som en nötkärna =D

Ska strax börja med Maten: Marinerad kycklig, ris & Currysås blir det idag!!! Enkelt & lätt. Sen blir det nog en liten promenad till. Hjärtat mitt tjutet av lycka när han får komma ut :-) Älskar digg & din snygga far.

Surkärringar är vi allihopaa

Gråtfärdigt trött är man när lill-gubben ligger och tjötar omkring 06-07 varje morgon! Jag ljuger verkligen ifall jag påstår att jag är en pigg & glad morgonmänniska. Men glad och pratsam får man ju försöka va så gott det går ändå:-)
Han är juu sååå glad och go när han är nyvaken. Blir superglad så fort man tittar på honom. Precis som han längtat efter det jätte länge - Man smälter en aning. Då ska ni veta hur glad han blir när man pratar med honom. Hihi!!!

Nu har han somnat en stund och det är tur för mig så jag kan ligga och sura av mig mitt morgonhumör lite. När fan kan man få bli pigg igen liksom? Det är inte kul att va så här varje dag när man har familj, bebe och hem att sköta om.
En dammsugning är rena ökenvandringen för mig :( Så det blir knappast så ofta som jag hade velat eller som hade behövts. Plockar & plockar här hela dagarna och ändå ser det inte så bra ut som jag vill. Fy fan vilket gnällspik man är nu. Hatar mig själv att jag låter så lat för jag avskyr lata människor. Det är inte det de handlar om egentligen.Är ju bara den där maniska tröttheten som inte är normal - Men egentligen.. så handlar väl lathet enbart om trötthet?!
Tänk om jag ska gå och bli en soffpotatis :(:(:( Nä, läkaren sa ju faktiskt att det hänt mycket i mitt liv så man får väl förstå att man ska va trött ett tag. BARA en graviditet och förlossning tar ett JÄVLA tag att repa sig från. Ta då resten på det, psykiskt påfrestande att inte kunna röra sig eller veta om man kommer få leva normalt resten av livet, artros, operation, rygginlammation + tunga mediciner varje dag. Dom blir man säkert också trött av. Fy faaaan va synd det är om mig, låter det som. Ha ha ha. Ligger bara o försöker förstå =P Hatar folk som  tycker synd om sig själva också.
Jag är hatisk denna morgon!

--

Blir strax en frisk och HÄRLIG promenad ner till stan efter frullen. Inhandla mediciner på apoteket och lite fika. När vi kommer hem kommer Michaela & Nellie upp på fika. . . Sedan blir det det vanliga. Middagslagning, mys med hela familjen, kanske en promenix till, tv/film-tittande. Osv osv!
BYEEEEEE

Skulle blivit publicerat igår kväll!!

Men ser n ä s t an  likadant ut även idag =D Förutom att vi varit & fikat hela eftermiddagen hos Maria!!!
Då börjar även denna dagen lida mot sitt slut . . . Vi har inte fått så mycket vettigt gjort mer än att promenera ner till Coop för att ta en handling! Men det var så att det räckte & blev över. Vi bor uppe på ett berg typ.. eller hur man nu ska förklara! Så man måste gå uppför hur man än gör =( Så det är väl en 3 km BARA backe upp från Coop, med barnvagn och tunga kassar - Jag skrek riktigt jävligt saker inombord och huvudet snurrade. MEN .. gjorde nog gott för den jäkla kondisen som verkar ta år och dar att få tillbaka.

När vi kom hem så hade Magnus kommit från jobbet så han och Vince satte sig för att leka och jag ställe mig vid spisen som den husmor jag är. Gjorde köttfärsås : Köttfärs, krossade tomater, creme fraiche, vitlök, färska champisar, lök... som jag gjorde en Lasagne av. Första gången jag gjorde en egen faktiskt och den blev superve.



Magnus är på innebandyträning, Vincent sover. Jag sitter här och känner bara ett stort LUGN =D Haha.
Ska strax sätta mig o kika på Beck. Man har sett det tusen gånger men får aldrig nog. Gundvald och grannen ä g e r. Hhih

Här SITTER min lill-bus och Magnus looks a little bit crazy?

Lill-kråkan 6 månader idag :) ('v')

Idag blir min lilla lilla Älskling 6 månader gammal. Sex månader sedan man låg med värkar som just startat och vattnet som rann. Sex månader sen våra hjärtan stannade av chock. Sex månader sen man sövdes ner i rädsla och skräck. Sex månader vi fick se den ljuvligaste lilla friska varelse på denna jord - Som förändrat våra liv föralltid. Som lyser upp när livet känns mörkt. Som får livet en mening att leva. Som får en att verkligen veta vad kärlek är - På riktigt!
YOU'RE THE CLOSEST TO HEAVEN THEN I EVER BEEN!!! ('v') Lilla Vincent Carl Falk :-) ♥

Min nyfödda Vince ! ! !


Låg och väntade på att få träffa sin Mami för första gången =D?



Hihihih mamma lilla kråka tycker någonting är fruktansvärt. Kan tänka mig att jag var i ett gråtande stadie också. Jag dog i mitt hjärta när han var ledsen!=)




---
Här är han 2 månader =)


3 månader


4 månader

5 månader.

6 månader

G o o d n i g h t

dagens

DAGENS VILL HA: ny soffa, soffbord, nya tapeter i sovrummet, en solsemester.
DAGENS KLÄDSEL: baggyjeans, rosa skjorta och klackisar (jag kan ha det igen...yesyesyesyes- inga höga men liten klack:)
DAGENS FRISYR: dragit håret därfram bak i spännen och en klämma där bak
DAGENS LÅT: milow <3
DAGENS PLANER:  eftersom det snart är natta, så ärr det enbart sooova i mina tankar
DAGENS SAKNAD: mammsen :)
DAGENS DUMMASTE: att ha ont? att min lilla fis slog sig :(
DAGENS MISSLYCKANDE: att det inte är kliniskt i mitt hem
DAGENS DROG: vilaaa, mediciner (eftersom jag har svajnont annars) och cola såklart!!
DAGENS KÖP: leksak till leo och present till svärfar.
DAGENS GODIS: om dillchips räknas ?
DAGENS HUMÖR: upp och ner - nu enbart trööööött
DAGENS ROLIGASTE: träffa papps och syst


Vincent kan sitta alldeles själv<3<3

Såå.. då var även denna helgen över och vi har haft Supertrevligt =D
Umgåtts, badat, solat, kollat in massa olika saker, grillat, kollat på filmer och ätit gott, varit på kalas.. med mera!
Mathilda har lekt till tusen med Vince... Hon älskar verkligen honom - Och han älskar henne. Han bara lyser upp när hon kommer.. Dom åkte hem för en stund sen, pappa kom och hämtade henne. Jag gick ut på en kvällspromenad med lill-gubben och han däckade snabbt. Vi gungade lite först :-) Så nu ligger jag och bara slappar efter denna helgen. Det har varit mycket men också kul! Jag är lat så nu är det skönt med lite vila för ryggen.

Vincents farfar fyllde år idag så vi va där snabbt innan Magnus började jobba. Vi köpte en såndär chokladgrej som man smälter choklad på. Man sätter ett stearinljus under, rätt kul tyckte vi. Och en present till Leo för vi missade hans kalas i fredags för det var även jobb då!!!

* Vincent har lärt sig sitta och han är superduktig. Jag är såklart megastolt. =)=) Såå söt!!
* Han har även kunnat ställa sig i krypställning i några veckor och tar sig framåt ..
* Han kan ta sig framåt/bakåt i i gåstolen . Superkul tycker han!!!
* Han får mat och gröt 2-3 gånger om dagen nu. Snart kan vi byta ut en måltid. Det kanske vi redan gör ioch med att det tar lite längre tid innan han får ersättningen igen. Jaja struntsamma =) Så kul att prova allt nytt som finns och se hur han reagerar iallafall.
* Han rullar sig från rygg till mage och från mage till rygg HELA tiden! Detta började han väl iofs med strax efter att han fyllt 4 månader tror jag. Superkul för mitt i natten när man kollar o han vaknar till kan han ligga vart som helst i spjälisen. Man vågar inte ha han i sängen längre för han rullar på oss och kanske ur sängen. Drar sig uppåt även i sömnen och slår huvudet i sänggaaveln. Ha ha ha
*Han bankar med händerna på bordet och på allt som går & banka på. och skrattar som bara den när man gör likdant.
Fullkomligt ÄLSKAR när man pratar, sjunger och leker med honom.. och gör lekar om "nu kommer jag o tar dig"=)=)
* Han ska ha tag i allt och Stoppar in ALLT i munnen.. händerna och fötterna har han där konstant. Såå fina fossingar har han.. hihi. Även håret ska in i munnen (mitt) och gillar att ta tag i min hud i ansiktet och vrida om .
* Han är superstark i kroppen & benen och vill "stå" hela tiden. Vi behöver bara hålla hans balans !!
(Lite av det han lärt sig nu när han snart är 6mån. Vissa saker har han kunnat ett bra dag. Man blir sååå stolt som mamma över alla framsteg:):):)
--
Han och hans farbror lekte idag och så råkade Vincent ramla framlänges med huvudet i golvet =/ Uschhh och blev jätte ledsen så tårarna sprutade. Vilken ångest jag fick .. fy fan! :(
För även häromdagen så tittade Magnus bort EN sekund för o kolla på mitt glas i foten och då trillade han ner från soffan =(=(=( Vi har en jätte låg soffa som tur är och en tjock matta... så tror mest att han blev chockad men jag blev superledsen och mår fortfarande dåligt när jag tänker på deesa händerlser som inte FÅR hända på länge =/ Han är såå liten :'( Usch.. man känner sig verkligen dålig. Min lilla kille... kanske tror att det är jag som gör illa honom med flit.
*Hönsssmamma* Hellre det än att inte bry sig!!!

Funderar på att börja jobba varannan helg så man får ihop lite extrapengar.. har ju så vi klarar oss men kan va skönt att ha LITE TILL =)=) Så ska kolla med mitt gamla jobb om dom inte är allt för trötta på mig annars får jag söka till nåt annat boende tills det blir aktuellt att börja plugga. Ska va mammaledig minst ett år till men tänkte varannan helg inte är så farligt liksom. . . Om ett tag, så jag inte är borta för mycket. Kan tänka mig att det blir super jobbigt att vara utan min bebe men kan va skönt att få unna sig och familjen lite mer saker... Vi får se vi får se.

Se om det kommer något på tvn och vänta på min stora älskling.... Godnatt, imorgon är det en ny vecka =D

Bada bada bada . Blir nästan varje dag efter måltiderna nu för tiden =)=) Minigrisen!!






Lill-kråkan ..Rinner lite i ögon och näsa :(


Börjar bli riktig rolig... Tappade han min mobil så blev han jätte ilsken och hur ledsen som helst.. så tar jag upp det så blir han skit glad. Ha ha ha - Ett humör utan dess like.









Finaste finaste i hela världen . Mamma älskar diggggggggggg


Moster Mattis och Vince på stranden!!


Sååå mallig för att vi öser komplimanger om solbrillsen =D=D


Tuffingen på väg till Beachen


SÅ COOOOL!!


Vi är på Lygnen - Sååå fin utsikt!! För massa hundra år sedan så var havet ända dit upp som vi stog.


Min fina lillasyster!!

Såå bra-ig dag för Vince the prince ! !

Morgonen började med Gröt och en dusch efteråt såklart för han ääälskar  att göra in hela sig och tvåla in kroppen och ansiktet med mat. Därefter mötte vi upp Michaela och gick ut på en långpromenad ner till Stan med bebisarna.
Så himla skööönt i solen, satte oss på ett fint fik och fikade. Vince och Nellie fick rån och ÄLSKADE att suga på det :-)
Gick vidare och satte oss på gräset vid ån och prata, dom älskade att ligga där, fått bytt blöja och titta med stora ögon på varandra och träder =D Promenerade sedan hela vägen hem, gick ner till dom och lekte med massor av leksaker.
Vincent stormtrivdes och va såå lycklig.

Va tvungna att gå upp till oss för Vincent's gammelfarmor och farfar och moster Mathilda kom hit och fikade. Dom släppte av henne för hon ska va här hos oss hela helgen .. Sola, bada, grilla, hyra filmer, gå på stan och ha allmänt mysigt.

Så nu står grillen på för Choritzo med gurkmajonäs och tillbehör & sen åker vi till Sverige's kallaste sjö : Lygnen! =D
Imorgon tar vi bussen till havet för att tillbringa dagen där. Så mysigt blir allting när solen tittar fram.
Trevlig helg =)=)=)

Soligt & fint väder idag!!

...Och det tycker jag är nice, varit på Gottskär. Vincent blev superlycklig som fick ligga utan blöja ute i Naturen. Alla som gick förbi log och smälte :-) Så himla underbar ålder han är i, helt sjukt! Säger man säkert vilken ålder dom än är i.

Doppade mig faktiskt.. vattnet var skönt. Magnus kastade en manet på mig - Helvete va äckligt!!!
Köpte en "Gottskäärglass" = Hemlagade rån, två kulor glass, grädde och sylt - Jag bytte sylten mot chokladsås för jag är aldrig nöjd och ska alltid krångla till det. Ha ha ha!

Käkade grillad kyckling med potatissallad när vi kom hem, och gullungen däckadee efter alla intryck idag!!
Och jag ä som vanligt super-mega-trött och lättirriterad.(Orkar fasen knappt prata med folk) När ska det gå över? Jag är faktisktt en glad person innerst inne. Läkaren sa att det berodde på Artrosen, graviditeten, förlossningen och operationen. Jag vet att det har tagit på mig och att jag fått lite "men" för alla sakerna. Men har ändå gått en tid nu(?). Jaja, önskar man kunde bli pigg och fylld av energi snart. Försöker va så pigg jag bara kan genom att hitta på saker och promenader mm. Resulterar ju alltid i att man får ont, ta smärtlindring och läggaa sig i den helvetiska sängen.  Usch, känner mig inte alls positiv längre.
What the hell is happening?

Jajaaaaa.. Unga mödrar & Grannfejden - Om jag o r k a r  .. vill säga ! !


Bästa någonsin:

Är det bara jag eller har svensk tv-reklam nått nya bottennivåer under sommaren? Visst har det varit sämre än någonsin? Det började med Polly-reklamen. Å-Polly-vad-gott. Å-Polly-vad-gott. Å-Polly-vad-gott. Å-Polly-vad-gott. I början av sommaren tyckte jag mest att det där var irriterande att lyssna på. Sen såg jag den så mycket att jag hörde den i mitt huvud också när den inte gick på tv:n. Jag gick på stan och hörde "å-Polly-vad-gott", vände mig om i fasa och tänkte: Vad fan var det där?

Till slut gjorde reklamfilmen mig så jävla förbannad att jag önskade att den där kvinnan som hela tiden utbrister å-Polly-vad-gott kunde sätta en Polly i fel strupe och förbli tyst.

Sen kom Mekonomen - gör ditt billiv enklare - med den olustigt hurtfriska telefonväxel-kvinnan som gick runt i olika märkliga verkstadsmiljöer och förde samtal där hon flinande förklarade att Mekonomen kunde hjälpa dig med precis allt. Jag störde mig framför allt på hur hon hela tiden höll en hand upp mot örat och det var väl regissörens sätt att illustrera för de mest förvirrade tittarna att den här kvinnan visst inte var någon galning som talade med ingen ut i luften, utan att hon talade i en handsfree-telefon, ja, det är alltså en telefon utan sladd. Hela tiden skulle hennes hand upp och så skulle hon blicka ut i fjärran och säga: Javisst, det där kan Mekonomen lösa. Fy fan, tänkte jag.

Men sen.

Apoteketens Apoliva-reklam.

Det är svårt att förklara hur jag känner för den där reklamfilmen. Det går inte att intellektualisera något som är så emotionellt. Jag skulle vilja påstå att den har förstört min sommar. Jag ser henne när jag blundar. Den där kvinnan. Hon som vandrar mot kameran i något slags nattlinne. Hon som med död blick sjunger en sång i regn. Hon förföljer mig om natten. Hon ser ut som ett vattenlik nyss uppdraget ur havet. Jag har henne på hornhinnan när jag blundar. Hon får mig att tänka på den lilla flickan i "The ring" som plötsligt bara kröp ur tv:n och stod där med stripigt hår och ställde till jävulskap.

Varje gång jag ser henne i tv-rutan tänker jag samma sak: Vad vill du mig?! Stirra inte på mig så där! Kan DU INTE BARA FÖRSVINNA?! Men hon försvinner inte, hon vandrar hotfullt mot mig med sitt makabra psykopatleende, som antingen tyder på att hon har en pistol bakom ryggen eller att hon har en kniv i ryggen.

Hon ser först allvarlig ut när hon kommer. Lite vemodig, sådär, inte sant. Men alldeles i slutet av filmen så försöker hon sig på ett leende. Det är ett fruktansvärt leende. Det är ett leende som man avfyrar just efter att man lagt den söta kaninen på kokning.

Jag hade kunnat uthärda om det vore så att den här filmen visades lite då och då. Men den visas inte "då och då". Den visas konstant. Det finns ingen hejd på det.

Nu är jag ingen reklamare. Inte kan jag den här branschen. Men det kan väl aldrig vara bra att göra så att tv-tittaren får olustkänslor när de tittar på reklamen? Jag kräver av Apoteket att de avlägsnar den här kvinnan från mitt vardagsrum för hon håller långsamt på att göra mig tokig i huvudet.

Vet ni att jag drömmer om henne. Jag drömmer att hon kryper ut ur tv:n på alla fyra med sitt stripiga, blöta hår och att hon ger sig av efter mig och jag springer, springer, springer ut i skogen och hon följer efter mig i mörkret och jag måste hitta något att kasta mot henne och famlar i fickan och hittar en godispåse och jag vänder mig om siktar mot ögat och sular iväg en godisbit, men den sjuka fan fångar blixtsnabbt upp den med munnen och säger "Å-Polly-vad-gott" och jag kastar en till och hon gör det igen - "Å-Polly-vad-gott!" Och jag får panik och pepprar henne med godisar och för varje godis jag kastar svarar hon: Å-Polly-vad-gott. Å-Polly-vad-gott. Å-Polly-vad-gott. Å-Polly-vad-gott. Å-Polly-vad-gott. Å-Polly-vad-gott. Å-Polly-vad-gott.

Och då inser jag. Jag är i helvetet.



The motherfuckinnn day.

Mööörrnn!
Vi har sovit prima som vanligt. Strax ska vi gå upp så ska jag laga gröt till Vince och så blir det flingor till mig - Så mysigt att ha någon att äta frulle tillsammans med när the Mangsss är på jobbet - Och Vince är ett alldeles ypperligt sällskap, bättre kan man inte få .. får en att skratta både en och två gånger.
Efter frukosten ska vi ge oss ut på en promenix, för idag är det FAKTISKT sooool. Men inte blir jag särskilt glad för det. Jag kan det där vid detta laget, så fort vi satt ut våran fot från trappuppgången så slocknar den. Det är alltid samma visa.
När vi kommter åter så ska jag fortsätta tvätta, vika tvätt, laga middag tills min käre man kommer hem - Då ska vi ha kramkalas här alla 3. Det är så det känns när han kommer hem. S A K N A D!!!
Nu kan ni våran dag utan & innan. Hur ser eran dag ut?

Godnattt!!!

Jahopp.. då har vi vilat, ätit och lekt.. myst med våran Papps!! :-) Dammsugit, diskar och även tvättat lite. Hemmet är verkligen en syssla som aldrig tar slut, det är långt ifrån fint här ialafall. Tagit bort sängkläderna och nya ska på innan vi lägger oss. Kommer nyss hem från Coop, i gick en liten promenix.. kände för lite frisk luft innan vi ska se på film, och såklart vill man ha lite gott att äta till. Så det blev : Naturchips, lökdipp, Fanta W o r l d  (En ny,världens godaste dricka) och godis - L ö r d a g  h e l a  v e c k a n  i  v å r a t  h e m  = )

Vincent fick smaka Lasagne idag och det verkade han inte så förtjust i . I hela sitt 5månaders liv har han smockat i sig och älskat precis allt.. :-) Eller så var det för det var första gången. Han kväljde sig själc och gjorde söta grimaser. Vi får prova imorgon igen och se om han verkar gilla det men annars får vi ge fasen i & köpa det mer . Men jag ÄLSKADE det iallafall . Ha ha ha!!!

Käkar glass i Gbg :-)


The Familyy tittar på vattnet =) Pappsen, kevin & mathilda också!!


Mumsisss


Rolig min!!


Äter mat i det blåå. . .


Äter middag. . .


Är sjuk och vet inte vad jag har på mig ... ha ha ha


Äter rån för första gången.. mUms

Eftermiddags tjöööt

Mr gick bra imorses... Svar skickas såklart till min Läkare som granskar och ger mig svaret när jag kommer dit!!!

Ska strax laga Tikka masala tills min andra kärlek kommer från jobbet. Han är så saknad när han är borta, sen har vi fått låna en hyrd film som vi ska se denna regniga Måndag. Jag & min lilla sunshine har sovit 2 timmar..tur han är bebeee & sover mkt så trött som jag är jämt :-) Älskar mina pärlor, mest . . . ♥ Utan er - Ingen mig

Dagens läkarträff osv.

Nyss vaknat =) Somnade när Vince somnade vid 18.00, när han somnar sådär efter 17 så sover han för natten.. men somnar han så tidigt brukar han vakna en gång till o äta iallafall innan vi somnar. Usch man saknar honom när han sover SÅDÄR länge. Jag ligger iallafall och väntar på min stora älskling som slutar jobbet vid 22 så jag kan pussa på honom ♥ ♥

Träffade en annan läkare idag, min var på Semester. Och han hade hört talas mycket om mig fast vi inte träffats . " Du är kändis på detta stället så det var kul o få se dig, du som var så himla himla dålig  och knappt kunde röra dig alls på så länge. Du fick operera en höftled va? Herregud 20 år. Är det möjligt? Det har jag nog aldriig hört innan Du kommer kunna leva bra ändå ska du se" . . . Hmm ok, så verkar de va på de flesta ställen jag kommer på. Ha ha (när det gäller sjukhus). Alla kollar sorgset på mig. Hallå? Det är inte synd om mig.. herregud finns dom som har det m y c k e t  värre.

Jajaa.. han kollade igenom min kropp.. och det är en liten led som går mellan en kota i ryggen och revbena som jag har inflammation i nu (har även i bäckenet). Eftersom jag fått ont (och det hugger till) i skulderblad och ovanför vänster bröst. Det hör ihop med samma led.
Oftast med becherews så angriper de det stora lederna i kroppen men i vissa fall även små. Pratade om Enbrel och MS som jag varit lite skraj för, men jag kunde ta det lugnt med en nypa salt för de som fått de har haft det i släkten eller anlag för det redan innan de började med medicinen och därför det bröt ut samtidigt. Det ska inte vara någon slags biverkning för "vanliga" människor för då hade de ju aldrig lämnat ut den, som tur är!!! Så Enbrel'en ska fixa allt, säger han. Så det låter ju lugnande och perfekt och det vore så väl? :-)
Beställde den på Apoteket idag, bara för en månad första gången eftersom den kostar 10.000 på bara en månad så man inte hämtar ut en sådan dyr i onödan (fall man inte skulle tåla den eller något.. och inte använda den mer). Ska dit på torsdag igen (Spenshult) och så ska dom gå igenom hur man gör.
Fick även bytt ut min Dexofen eftersom läkaren tycker den är Opålitlig och dom knappt skriver ut den längre. Finns ju många som dött pga alkohol. En självklarhet med starka mediciner Men då har dom inte ens druckit sig fulla, utan tagit EN klunk.. och dom vet inte vad medicinen gör med kroppen. Jaja får börja med annat iallafall. Ska fortsätta ha värmedynan där de smärtar som jag brukar.
Imorgon blir det MR.

Är glad att Magsjukan äntligen verkar ha gettt med sig ialf - Ett bekymmer mindre!

Förut när vi kom hem fick lill-baby smaka på Kallops-puree med Mango till efterrätt. Gissa om han älskade det?!?=D

Bechterews sjukdom

M Å N D A G ... : (

Jag är sentimental så här på morgonkvisten!
Alldeles känslig... augusti är kommen och i EF börjar Min geting att jobba, känns ju sådär kul! Har haft så mysigt & hittat på massa kul saker ihop - Allt är så mycket roligare när man är tillsammans hela familjen.
Nuär det slut på roliga tiden och nu är en grå och trist höst kommen. I ensamheten (HA HA HA). Nä, nu är det dags för mig att börja ta tag i mig själv och gå med min underbara son till Öppna förskolan iallafall en dag i veckan. Så man får se lite folk - För det mår man väldigt bra av. Så har jag mycket funderingar på vad man ska göra när Mammaledigheten är slut.. ett väldigt bra tag kvar eftersom jag inte ens startat på min ännu men ändå. Ska plugga upp mina gymnasiebetyg för att sedan söka in på något, förmodligen SSK-linjen! Får råplugga mina betyg först så jag snöar in mig på det först.
Får se om det går under mammaledigheten för som det känns nu så ägnar jag ju all min uppmärksamhet och energi till honom, när han sover vill jag ju vila mig eftersom jag oftast har värk överallt.
Det ordnar sig nog.

Kl 13.30 har vi (Jag & Vince - Läs, jag) läkartid. Ska kolla upp mitt skulderblad och ovanför bröstkorgen. När jag rör mig så hugger det till där, precis som det gjorde i höften. Och Imorgon är det MR-röntgen i Varberg.
Ska hämta ut min Enbrel idag också så dom får visa hur det ska sprutas in.

Är så trött på gnäll & elände. Mår dåligt varje dag för nånting (nej, är inte hypokondrisk). Är öm i kroppen, trött, orkeslös, feber, och ont både här och där och vill därför mest ligga i sängen med värmedyna på och knarpa tabletter annars kan jag inte leva. Varför ska jag behöva leva såhär? Det blir ju bara värre. JÄVLA REUMATISM

Jag mår mindre bra.

Bara väntade på febern.. och nu är den här =/ den brukar ju alltid tillkomma till Magsjuka! Usch mår inge vidare alltså. Nu har vi haft Magsjukan här hemma i 6 dagar mer eller mindre. Brukar det inte gå över på några dagar?

Jajaaa.. ligga i sängen o se på film. Det lagas hemmagjorda klyftisar, fläskfile, gottig sås och champinjoner där ute nu.
Jag trotsar Magsjukan & äter ändå.. kanske därför det går som det går. Haha!!

RSS 2.0