Positivt tänkande gör dig vacker ♥

1års-kontroll och vaccination på Bvc igår. Allt var helt perfekt med gossen vår.
75cm & 11200 gram - Lite ledsen av vaccinet men sen gick det bra. Busade runt med alla som var där!

Idag när jag skulle köpa mat på Kungs så fick jag & alla andra springa därifrån för det var bomb-hot i en bil på parkeringen. Jävligt läskigt! Vince & Magnus satt på Fyren och skulle precis äta lunch och jag skulle bara springa över en snabbis men fick ta vägens omväg eftersom man inte fick gå igenom Kungsmässan. Så fick gå runt alltihop. Världens kallabalik överallt. Spärrade av hela parkeingen så folk fick inte hämta ut sina bilar.

Åt Nachotallrik och Vincent lekte massor inne på fyren. Läste böcker :) Nu är vi hos svärmor & har fikat.
Ska strax åka hem och se nån film.

Internetsladden är sönder så får inte igång datorn. Som om det inte varit nog med problem med den.
Så en ny för 800:- ROLIGT!

På måndag ska jag börja gå bredvid på Apotekarängen. Handikappsboende - Ska bli jäkligt spännande.
Allra helst eftersom jag gått hemma så längre och trodde att jag aldrig skulle kunna jobba mer och mitt liv skulle innebära förtidspension. HAha!! Nu kan jag jobba och tjäna pengar och det känns underbart. Jag ska jobba och slita som ingen annan gjort förut. Ha ha ha. Bara för att jag kan liksom =)
Mindre underbart är det ju att vara utan lill-skrutten som är van vid att veta att mamma finns där.
Och jag är van vid att ha all fokus på honom. Nu kanske han känner att jag sviker honom när jag inte finns där lika mkt :( Buhuu. Men pengar måste man ha för att överleeva. Skönt för honom & papsen att ha egentid också. Ska jobba när Magnus är ledig. Och i sommar ska jag jobba hela tiden & Magnus va pappa-ledig. 

((Var på Vc igårt och fick remiss till Varberg eftersom jag hittat en böld i armhålan. Buhuuu, fast det är säkert inget men man är ju dum om man inte kollar. Ska be dom att prata om gen-test för att se hur stor sannorlikheten är i framtiden eftersom både mamma & mormor haft bröstcancer)).

Hörs nog inte på ett tag =/  t j i n g e l i n g g g . . .


Lars Winnerbäck-morgon

Med massa dans från Vince. . . Det är roligt. Jag blir glad och han blir glad !
Vi ska hoppa in i duschen nu. Eller jag. Han får bada i eftermiddags så han inte blir så kall för vi drar ut med pulkan lite och se om vi kan skotta oss in till nån gunga. Solen lyser ju såå vackert. Han blir jätte glad när han får gunga! Så vi får pracka på oss massa kläder!



Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Snabba Cash *Tummen upp* Se den, se den:


Helgen som gått info

Lite sammanfattning:

Mamms & syskonen har varit här. Kom i fredags. Blev glassfika när de kom med min farmor & farfar.
Hade varit & fredagshandlat så vi åt en enormt god "Monikas fläskfile-gratäng" med bla. fläskfile, färska champisar, paprika, purjo, dijonsenap, creme fraiche, mjölk, grädde, nötter, ost. . Kommer ej på mer.
Gottit var det, vi kollade på solsidan och tog ett glas rött.

I lördags tog vi vårt pick & pack och drog till Badhuset. När vi tagit bytt om, duschat och äntligen kommit in så ropar en dam i högtalaren att "Ni har 40 min på er att utrymma stället pga takras-risk" - Det kändes oerhört kul. De andra åkte hem.
Jag & Mathilda tog oss en eftermiddag på Kungs.

Söndagen (igår) tog vi en lång hääärlig (ironi) promenad ända ner till stan och Kungsmässan igen. Benen stack av smärta.. så kallt var det ute (Vince stanna hemma med Papsen som tur va). Där vi kollade runt och åt på meckan - På kvällen passade jag & Magnus att gå på bio när dom ändå var här hemma. Snabba Cash<3

((Blir inga bilder här tyvärr eftersom jag ännu inte tagit tummen ur och lämnat kameran på lagning. Dumma mig!!!))

"Du får inte..."


God torsdagskväll :):)

Halvligger i soffan. . . Det är så skönt efter hektiska dagar att bara slöa här på kvällen - Det är man värd.
Tänk om man skulle skriva upp allt man gör varje dag, listan hade blivit låååång.

Imorse försökte jag ta en nap samtidigt som Vince. Precis när jag somnat så gott så hör jag honom prata & klappa händerna - Det är i n t e  roligt i det läget, även fast han är sötare än ett gudabarn.

Svärmor kom & hämta upp oss och hon följde med oss in på Öppna förskolan en timma. Sen stanna vi kvar i ytterliggare två timmar och lillsnuffis hade lika roligt som alltid!

Sen har vi ätit mat, diskat, plockat, badat, lekt & sjungit- Ja det vanliga "eftermiddags/kvälls rutinerna"
Mysigt är det iallafall. Så rolig ålder just nu ((Tror jag sagt det varje månad sen han föddes - NU är den bästa månaden. Alla månaderna är verkligen bäst & underbara med ens lilla barn<3))

Ska strax lägga mig. Har en film som heter "Flickan". Funderar på o kanske se den först, eller om jag väntar så Magnus kan se den med mig när han är ledig.
Imorgon är det fredag & då kommer Mamsen & syskonen. Blir badhus, god mat osv i helgen med dom
< 3 < 3 < 3


11:23

Nu sticker vi till Öppna förskolan & tillbringar eftermiddagen där.

om 6 dagar ska jag träffa en chef för handikappsomsorgen. Hon va jätte intresserad, skulle förmodligen få gå bredvid på ett mysigt boende där de bor 8 brukare - Kanske pröva psykiatri också.
Åååh. . hoppas vi trivs med varann så man kan börja där. Det är verkligen det mysigaste jag kan tänka mig.
På ett litet boende där man blir tajta med alla.

Nä, bråttom:
Hejhej

Sammanfattning

Hej, har inte haft tid att sitta här så mycket! . . Vi bara myser på med lillskruttisen och har jätte kul ihop. Han är såå rolig hela dagarna<3 Igår eftermiddags hade vi bibloteks-häng! Det tyckte Vincent va super kul.
Han drog genast ner en bok & börja bläddra. När jag titta va det var för nån bok så hette den : Pottträna utan gråt - Hahah, gud va jag garva.
Han GICK efter alla barnen h e l a  tiden och tyckte dom va super spännande :) En liten större tjej satt o kolla på Vincent hela tiden o undra varflr han föjde efter henne hela tiden - Hahah.

På kvällen kom min älskade barndomskompis Helen hit. . Vi tjötade en massa och drack lite vin.
Kom inte isäng förrens 2.30 faktiskt. Haha, tur Magnus va ledig och gick upp med Vince.

På morgonen undrad Vincent varför de låg en till säng i sovrummet och ropa "Tittaaa, tittaaa, tittaaa" o peka mot Helen. . . Sen gick han dit och la huvudet bredvid henne på kudden och kikade in under hennes täcke.
Hahaha, såå rolig :D

Vi åkte iväg och handlade lite frulle när vi vakna. . Jag tappade ut potatisar vid kassan öööverallt, hur många som helst. Sen gick två negrer förbi Helen och as garva "potatos, potatos" och pekade på oss. HAHAHAHHA fy fan.

Vi har även gått runt på stan & kikat. Åkte till Kungsbacka skogen och drog Vince i pulkan och hade picknick där. Åkte hem och lagade god mat. Sen åkte hon hem och Magnus tog disken och jag dammsög.
Och läggning av lillfis. . . Liten sammanfattning sådär bara =)

SOFFHÄNG>>>

Semledagen

Idag fick jag sova ända tills 7.30 - Jiihuuu *Lycka*. . . Bara den lilla fattiga timman gör mirakel! Helt underbart.

Det är ett jävla glapp det är i data-laddaren. . . + att kameran är sönder. Båda dessa grejer går alltid sönder i detta hem. Det känns så kul att åka & fixa saker .. man längtar änna ut när man tittar ut, typ.

Har precis fått lagt lill-älskling för en liten förmiddagsnap. Jag ska bara sitta här & vila mig, det är så skönt. Hahaha! Snön yr utanför. Jag längtade nästan efter lite mer, det behövs verkligen vid de här laget *S*

Kusinen & Tanten kommer hit om en stund & plockar upp oss. Vi ska åka till Kungsmässan & fika (Kanske en semla!?) . Jag ska handla lite och så ska småkillarna få leka lite på Fyren ((Tack Jenny, jag vet..brukar gå dit titt som tätt:)) .
Ikväll kommer min barndomskompis "Helle pelle" hit och sover. . . Mys




ÄTS DET NÅN SEMLA IDAG, GÖTT FOLK?

**Om någon i Kungsbacka vet nåt ställe där dom behöver folk så säg gärna till**
Måste söka jobb NUUUU

Sportlovs-stängt!

För en stund sen åt vi frukost, tog på oss snabbt, på med overall, skor, mössa. På med mina kläder.. kämpa fram med vagnen genom all snö bort till Kyrkan där vi skulle gå på kyrkans barntimmar.
När vi äntligen kommit fram så säger tanten "-Det är höstlovs-stängt"

Livet bara rann ur mig just då. Det kändes inte kul att ha gjort allt detta i onödan. Man kunde inte ens tänka "Ja men va härligt.. då fick vi en promenad iallafall" - För det är inte härligt att gå promenader just nu.

Tänkte vi skulle få göra nåt kul så jag tog en omväg för att gunga Vincent lite granna. När vi äntligen kommit fram till gungorna och jag ska ta ut honom så sitter han & sover - Haahaahaaaaa!

Då sprang jag nästan hem. Jag fick en mega energi flög upp för mördarbacken. Det sved i halsen för det är så kallt ute.
Nu sitter jag döende i soffan. What are we now going to do today?


Filmtajming

Varit iväg i Gbg hos Vincent's faster som fyllde år . Det vart mys, tog ett glas päronkonjak till tårtan - Mumma!!!
Så himla mysigt där i "lilla city" där hon bor. Tror det är gamla stan. Jag älskar när det är mycket småaffärer. Man bara kan springa ner om man vill ha nåt. Gillar att se människor hela tiden och liv & rörelse. Magnus tycker precis tvärtom. Han vill bo ute på landet:D Hehe, kan iofs va mysigt & bra när man har barn.. men jag kommer aldrig komma ifrån att jag älskar att se & prata med nya människor. Man vill veta att folk lever liksom.
När vi blir pensionärer kanske vi flyttar dit? - Hoppas, så sjukt mysigt. Massa gamla söta trähus.

Herr klåfinger fick jag hålla koll på hela tiden där borta. Man kan inte tänka sig hur mkt man får kolla. Folk har ju grejer framme liksom. Det blir jobbigt både för honom & oss. Jag vill ju inte ta allt ifrån honom hela tiden.
Men så är en period just nu.. mig är det lungt för men han undrar ju varför jag sliter ifrån han allt när han blivit så glad & fått tag på nåt kul. Men folk vill nog inte ha sönder sina grejer i en liten 1årings mun =) Hihi..

Han slocka sååå gott.. låg o myste in sig i filten i mörkret i bilen.. Hihi.
Nu blir det kärleksfilm & Cheeseballs<3

-- För exakt ett år sedan på alla hjärtans dag.. hade Magnus varit & hämtat ett Babyskydd på babyproffsen och hämtade oss på BB.. Vi åkte iväg såå försiktigt med våran finaste lilla kille. När vi kom hem så hade Magnus gjort såå fint. Köpt hem finaste blommorna & massa gott. Vi kollade på Melodifestivalen och tjafsade om vem som skulle ha Vincent över sig. . . Han låg på oss hela tiden och vi snoosade på den lilla kille vi väntat på så länge & kämpat så för - Varje gång jag rörde mig så smärta det i hela mig, värre än nånsin - Jag är såå glad att jag är av med smärtan!
AMEN



 

Underbart

ORSA SPELMÄN i melodifestivalen igår... Åhhhhhhhh vilken fin låt, jag blev alldeles rörd av den söta lilla tjocka gubben som stod där och hade dåligt självförtroende och såg alldeles sorgsen ut.
Jag hade panik här hemma - Han skulle VINNAAA. Så kommer den jävla Andreas Jonsson & går vidare istället. Bara för att han är känd.. han vet redan att han är grym, det vet inte denna sorgsna lilla gubbe.
RÖSTA PÅ HAN I ANDRA CHANSEN - PLEASE, förstör inte nåns liv:D

Buhuuuuuu. Älskar sån musik!
((Tyckte överlag att "Mellan" va gryyyyyymt. Hur kan man INTE tycka det? Så många bra i samma avsnitt är inte vanligt - Manboy va bra, hon med porriga kläder .. go dunk i den låten och flera till))

Alla <3's dag

Och vi steg upp tidigt, tidigt - Kl 06, Whyy? . . Hahaha! Tänkte han skulle sova läge eftersom han röjjde så igår kväll men han va så pigg & glá såå =D

Vincent & Tuva lekte såå gulligt igår. Gick efter varandra hela tiden, satt ihop & lekte.. Tuvis kände sig stor & hämta en blöja som hon ville byta på Vince, krama honom & gav han vatten - Hihi sööt!

Idag är det k ä r l e k e n s  dag. Jag ska skriva ett långt brev till Vince som han kan läsa när han blir äldre, göra brakfrulle & väcka min man med sen. I förmiddag åker vi till badhuset & senare blir det kalas . Ikväll blir det nog en god middag!

Måste färga håret igen också för det är gult lite här & var - USCH! Inte lätt att få tillbaka sin färg.



Jag älskar min lilla familj så otroligt mycket. Tänk att när allt var som värst för 1 år sedan så kunde man aldrig tro att allt kunde bli så här bra. Jag har sån kärlek till min son att det finns inga gränser - Blir ibland rädd för mig själv.. att man har det för bra för att vara sant! - Vi har det bara så mysigt tillsammans, hela tiden. Min familj<3 Och jag älskar er gränslöst. Magnus & Vincent, mina fina killar! Mitt liv ♥



   

Underbara lördag

Haft en skön sovmorgon. Gick upp och hälsade på min lill-unge. Då slänger han sig med ett stort leende in mina armar oh ger mig en stor stor kram - På riktigt. Blev sååå glad :-) Efter en liten stund la han sina små armar runt mig igen o gav mig en puss på munnen - Hihii. Verkar som han saknat mig under morgonen.

Fick lägga mig relativt tidigt igår. Redan vid 22-tiden. Fick helt sjukligt ont i "magen" (inte riktigt magen.. men precis ovanför blygdbenet). Fick sätta mig mot tvättkorgen i badrummet och kunde inte röra mig på jätte länge, så när jag tillslut kunde röra mig fick jag ju gå & lägga mig!

Så var det med den myskvällen  Haha, nä vi hann allt att ha mysigt innan: Vi köpte med oss massa go plockmat från Charken som vi åt, tog ett glas rött till & kollade på Solsidan - Helt underbara program<3

Gjorde även slingor i håret. Det bruna skiftade i grön-grå nyans + att jag inte trivs i mörkt går - Jag är blond liksom=) Men jag vet inte riktigt va jag har för färg nu. Hahahha, ser rent förjävligt ut så ska åka och köpa mer på Hm strax och hoppas på det bästa, att det ordnar sig - Vill ju gärna kunna vistas bland folk.
Jessica, Rachid & Tuva kommer ju i eftermiddag med, vill ju inte att dom ska bli skräckslagna & få spyattacker.

Fick shoppat en hel del fint igår. (Massa oversized tröjor till mig själv att ha nu till våren. Även tights & leggings - Magnus hitta skit snygga skor på Freeport) Och detta till Vince:



  
Godingarna har födelsedagspresent-utdelning på Babycafe igår.
Vince åt goo färsk macka från bageri med skinkost på och lilla Eden
gick under och väntade på hans smulor som han skulle tappa . Hihi!
<3

Fredag idag :

Babycafé & shopping ♥ Även handla massa gott till ikväll - Riktig överdriven fredagsmyskväll med min man ikväll!Hahaha.

Nyvakna vid morgonTvn

Saft saft hallonsaft

Haft 2 inne-dagar på raken nu. Känns inte som det finns så mycket att göra ute i kylan.. gå promenader, tänker ni. Men N E J, nej, nej..tänker jag. Det misstaget gör jag inte om igen! Iallafall inte om det inte är en pytte bit. Sen så gillar inte Vincent när det är för kallt. Att vara ute för länge, det är bra jag har en kille som vet vad han vill.

Imorses så trodde jag att jag var magsjuk igen. Men det MÅSTE varit nåt jag ätit för sen vid 12 så var det puts veck. Ingen feber, ingenting. . Och känner mig inte det minsta dålig. Jag kanske inte tål tårtor?

Vi har ialf busat som bare den jag och 1åringen min. Jag lagade iorning Lax-pasta till honom med Broccoli och det var mutcho uppskattat. Han smockade & smockade. Efter det så lagade jag Potatismos, köttbullar & brunsås till oss = Hemmalagat = Delicato.

Badat tillsammans har vi gjort och så blev han superlycklig när Magnus kom från jobbet och de lekte massor. Sen vid 18.30 la Magnus honom.

Jag ska läsa Mama nu -- Sen sova som en gris.

12:39

Dansar & sjunger med min fina lilla 1-åring :-) Verkar bli en innedag idag också, då det var 19 minus imorse. Tror det gynnar honom mer att vara inne då. . Laga husmanskost till våran herre i huset tills han kommer från jobbet. What a wonderful girl i am :D

Gammal godinggg


En bra dag=)=)!!

Just nu för 1 år sedan så låg jag sövd - Och min lilla älskling låg skrikandes hos sin pappa & ville ha mamma & mat - Buhuu.. Mat fick han inte på länge =/ Men sen när jag kom så snappade han åt sig direkt & sörpla som aldrig förr. Usvh, vilken start på livet. Haha. Hoppas han inte mådde allt för dåligt inombords dom 3 timmarna.
Pappa tröstade ju honom trots allt.

Vi har haft en helt underbar dag. Dock heeeelt sjukt mycket att göra, nästan tur man inte har kalas såå himla ofta. Fastän att det är kul.
På morgonen kom Michaela, Anders & Nellie hit på tårta och Vince fick en fin skjort-tröja att ha till våren.
Dom lekte så snällt :-):-)

Han knappt städa upp innan Maria kom med massa fina paket. . Var här med oss i flera timmar, Magnus åkte till jobbet. Vi lagade mat, lekte och tjoade för fullt.
När hon åkte hem titta vi en snabbis på Tubbisarna för o lugna ner oss innan nästa kalastime.. jag fick återigen städa, plocka och städa. Blåsa mer ballonger & ljus. Puh puh puh.

Kom alla Trollhätteborna. Vincent blev helt överlycklig som han alltid blir - Massa fina paket där med.. fika, sjungning för honom. Lek med sina mini-släktingar.. fick smaka smoothie och han ville aldrig släppa den. Han sög för fulla muggar. Hiiihi, gottigottgott. Brukar få vatten (eftersom han gillar det och inte vet så mkt annat.. så är ju de det bästa) så detta va en enorm skillnad :D

När dom åkte hem vid 19.30 så stuuuupa han i säng - Förhoppningsvis efter en mkt bra dag<3
MIN FINASTEEE 1ÅRING<3 Är så tacksam över att du finns här hos oss :)

  rolig leksak ja fick imorse heeeeej

ligger o chillar :D    

hm - tårta?  moster hjälper mig 

GRATTIS IGEN, MITT A L L T  HÄR I VÄRLDEN (v)

"Välkommen hem, Vincent ('v')" - Exakt ETT ÅR sedan :

Nu är våran bedårande lilla kille här! Han föddes på BF-dagen den 10'onde februari klockan 20.50.
Han vägde 3450 gram och var 48cm lång.
Jag kunde aldrig föreställa mig hur kär man kan bli i ens egna barn. Han är den mest ljuvliga lille varelse jag någonsin mött. När han tittar upp med sina underbara små ögon så smälter hela jag samman, när han gråter så gråter jag...det gör så himla ont i mig när han är ledsen. Jag vill göra allting för honom, jag kan offra hela mitt liv för han!
Han har varit en liten bestämd kille ända från start, han visar precis det han vill och det är skönt för då vet man ju vad det är. Han är så himla snäll, han gråter när han vill ha mat och när han får ligga på skötbordet - det avskyt han.
Och han har ett så stort behov av närhet, han vill suga bröst och ligga emot mamma och pappa dygnet runt, han vill aldrig va själv & mamma och pappa bråkar om vem som ska ha honom.
Magnus är så förälskad.. har aldrig sett honom sån här tidigare, det är så roligt att se=) Vincent betyder precis allt för honom (och för mig med såklart). Han har filat hans små fingrar flera gånger (för han rivit sig i ansiktet) och smörjt på vaselin på dom för det hade en barnmorska sagt. Hihi!

I måndags kväll satt vi i soffan och tittade på tvn vid 21tiden. Ploff ekade ett ljud från min mage över hela vardagsrummet och vi börja asgarva och undra va det var...sedan fattade jag för det började sippra lite fostervatten. Jag rusade till toaletten och ställde mig där och då kom det mer och mer.
Hypernervös blev jag och alldeles skakis och gick ut till Magnus och han blev lika galen och slängde ihop sitt spel och börja packa. Jag ringde förlossningen som ville vi skulle komma in för vattenavgångskontroll.
Skakandes, nervösa och förväntansfulla begav vi oss ner sakta men säkert men vi visste att vi förmodligen skulle få åka hem igen då man brukar få göra de innan värkarna satt igång ordentligt!
Vi satt i bilen en stund och väntade så dom inte skule undra om vi var besattingar som va nere så fort, hahaha!
Så gick vi upp och fick ett förlossningsrum, en barnmorska kom in och började prata och jag berättade läget om allt.
Hon kontrollerade vatten-avgång och tyckte vi skulle stanna kvar så vi slipper åka in snart igen när jag har svårt att röra mig + att pencelin ska sättas in pga lite bakterier i urinen. Hon satte CTG och och sammandragningar kom var tionde minut men inga jag kände av.
Vi fick lägga oss och sova... jag vaknade vid 05 av att sammandragningarna börja bli smärtsamma.
Barnmorskan kom in, jag gick och kissade och det kom mer vatten. Hon satte in en nål i min underarm ifall ryggbedövning behövdes sättas snart, hon tyckte det iochmed höften.. jag kände mig mer osäker för kan man klara sig så länge som möjligt så är det ju bra! Vi skulle försöka sova en stund till och det gjorde vi, när vi vaknade så hade sammandragningrna avtagit lite så vi gick en evighetspromenad till kiosken på 1½ timma, då började det göra mer och mer ont och jag fick andas genom värkarna som barnmorskan tvingade mig att göra, jag själv tyckte mest jag kunde fått vara tyst och att det lät pinsamt o hålla på sådär o självömka sig.. haha men jag märkte lite senare hur bra det funkade :-) När vi kom fram var kiosken stängd - Segt men promenaden gjorde susen för värkarna.
När vi kom tillbaka så började värkarna göra riktigt ont men ändå inte sådär överdrivet och jag klara mig igenom dom väldigt bra, det kom 3-4-st som höll i sig i 40-60 sekunder... jag skulle stå upp så mkt som möjligt så jag stog och vickade på mig så gott jag kunde.. sprang in och ut på toa stup i ett. Vi satte på lite musik på rummet och jag sjöng med lite - Jävligt fult, hahaha! Äntligen skulle dom göra VU och kolla hur öppen jag var (dom ville inte göra det för tidigt pga infektionsrisk när vattnet gått), hade öppnat mig 2-3 cm och tappen var mjuk så jag var fortfarande i latensfas men snart i aktiv förlossning. JIHU tänkte vi, skulle stå upp mer och det gjorde jävligt ont, Magnus hjälpte mig och andas!
Timmarna gick och värkarna började avta lite smått, vi blev väldigt besvikna.. vi låg och kollade helt maniskt på CTG-kurvan, gjorde fortfarande jävligt ont under varje värk bara att de kom glesare. Man blev jävligt glad när varje värk kom fast det gjorde ont! Svårt o förklara den smärtan men den var klart hanterbar och jag ville vänta så länge som möjligt med lustgas som jag längtat efter .. haha!
En ny barnmorska började för eftermiddagen och hon kollade ytterliggare en gång hur öppen jag var och det var fortfarande likadant sen sist och vi blev en aning besvikna då jag haft väldigt smärtsamt imellanåt.
Vi låg och vilade och väntade och väntade, Magnus läste lite i en bok och jag andades igenom de värkarna som kom.

Tillsllut kom de tätare igen 4-5 st på 10 minuter och barnmorskan kom in igen.. hans puls gick ner en snabbis så dom satte en akalpell (heter inte så men jag kallar det så, kommer ej ihåg va de heter) på hans huvud, och då kom hans rätta puls fram.. de hade fått fram min tidigare..
Värkarna fortsatte och barnmorskan skulle tiitta hur öppen jag var.. 3-4 cm och jag var nu inne i aktiv förlossning.
Plötsligt sjönk hans hjärtljud ner till 70 (ska ligga på runt 120-160). Mitt hjärta stannade, men jag fattade inte vad som hände riktigt, hon bad mig lägga mig på sidan, jag kämpade mig över på sidan så fort jag kunde.. Hon ringde läkare som var där på 1 sekund.. Bad mig ställa mig på alla fyra och jag kämpade mig upp dit, hjärtljuden var fortfarande nere, nu låg de på 40 tror jag och läkarn säger "Tyvärr Emily, han måste ut nu med en gång, förlåt jag hinner inte förklara nåt för dig" ... Jag börjar störtgråta och Magnus kommer fort fram och kramar mig, dom sliter loss sängen och rusar ut i korridoren, jag ligger helt naken typ... 15 olika pers kommer springande och vi springer in i ett operationsrum, jag gråter och är livrädd, visste inte vad som skulle hända. Började förstå att det skulle bli ur-akut kejsarsnitt men visste inte riktigt va det innebar, dom hängde och slängde med alla möjliga saker, dom kastade över mig i en annan säng och jag skrek rakt ut för de gjorde så ont i min höft, de satte in en kateter fort som fan och hällde en stor skål med sprit över min mage.
Jag var jävligt arg och sa att jag inte ville detta, dom hann inte svara mig och jag blev mer rädd för jag visste inte va dom skulle göra med mig.. tryckte dit syrgas över min mun och sedan skulle jag börja andas och jag fattade att jag skulle sövas och blev livrädd.. tänkte onda tankar att de kanske skulle ta för lite sånt där medel och jag skulle ligga halvvaken och känna hur de skärde i mig "-Andas här nu" sa dom igen och jag började andas, snurrade till som något jag aldrig känt och.... vips så vaknade jag upp och var i en helt annan värld.
Har inte så mycket minnen härifrån men det kom fram någon och sa att min lille pojke mådde bra och att han var alldeles perfekt. Jag började gråta som fasen och tänkte onda tankar att jag ska behöva drabbas av allt och att allt ska bli ännu jobbigare med ett sår + min onda höft... Plus att jag och Magnus prattat om att detta var det värsta som skulle kunna hända (förutom att något händer bebisen) att det blir urakut och han inte får vara med under förlossningen, och jag insåg att så hade fallet varit och jag tyckte så synd om Magnus men jag var sååå tacksam att min lilla bebis mådde bra.. Kände lite smärta i nedre delen magen och någon personal från uppvaket där jag låg kom och gav mig morfin i min nål.. dom kom även och tvättade mig och vände och vred. Fick ligga kvar en stund till tills dom tyckte jag "nyktrat till" något jag INTE hade.. var helveck men glad att jag skulle komma till mina älsklingar.
Jag var så nervös så jag höll på o dö innan dom körde in mig i det magiska rummet :-)
Då kom mina pojkar fram till mig och jag har inte så mycket minne men jag fick lilla Vincent bredvid mig, Magnus fick stå bredvid och hålla bara för jag var lite borta. Han var så vacker, jag grät och han var den vackraste lilla varelse jag sett.
Han började suga och ville ha bröstet direkt o amma. Han var så duktig och kunde ända från första början.
Magnus hade fått in "firar-brickan" och fått ätit, han hade blivit helt förstörd och gråtit massor och trodde det var kört =/ Han blev lämnad helt själv tills de kom in med Vincent till honom, då blev han så lycklig men var fortfarande chokad.
Vincent fick vara hos pappa i 2½ timma innan jag kom och det hade gått så bra.

Jag fick lite "päronbubbel" i champanjeglas och det var det godaste jag någonsin druckit, var helt kru-torr i halsen. Det kom en barnmorska och vägde & mätte hoonom,
Sedan körde hon oss mot BB, jag tjötade som aldrig förr på vägen dit och skämde ut mig såklart... "jag har hört ryktas om att dom är väldigt onda på detta BB"...."- Jaså? Har du hört det?"..."- Jajeeemen det vet jag så jag är lite orolig nämligen för ni är ju så trevliga här"..."-Ja men dom är underbara här så du behöver nog inte oroa dig"
HAHA fy fan.
Vi kom in till vårat familjerum, en säng till Magnus och den jag hade till mig, vi la oss med vårat underverk.. jag fick mer smärtstillande och en barnmorska kom in o pratade länge.
Vi låg och tittade på våran fina hela natten och pratade om hur vacker och underbar han var. Vi hade det så underbart den natten <3
När vi vaknade fick jag smärtstillande och jag var tvungen och försöka komma upp för man ska försöka komma upp så fort som möjligt efter kejsarsnitt... dom blev lite chockade för jag kämpade mig upp som fan, man var rätt skakis och yr men jag ville in i duschen så hon hjälpte mig med det - Underbart!
Sedan var vi på BB tills idag för de ville hålla koll på såret som förövrigt såg väldigt bra ut redan från början.
Höll på o dö när jag kollade på magen dagen efter, den var sååå liten mot innan.. tycker det är obehagligt att kolla på magen, ta på den skulle jag aldrig göra =P
Våran patienttelefon har gått i ett och vi har fått massa blommor skickade + olika presenter - Tack så mycket! (:
Idag fick vi åka hem, vi var så stolta när vi tog på våran lilla kille. Han är så himla vacker och jag är så stolttttttt .
När vi kom hem hade Magnus städat och det fanns världens finaste bukett på bordet med blommor, godis och en ölkorv. Hahaha, min gos! Jag har längtat efter det under hela min graviditet och det var så gott.
Nu har vi myst hela kvällen våran lilla familj, och tittat på Melodifestivalen. Vi kan inte sluta titta på honom, man vågar knappt ta i honom för han är så ömtålig... Min fina underbara prins, trodde inte man kunde känna sån här kärlek!

Detta blev nog jävligt långt men nu vet nu endel, lite besviken eftersom jag ville fött vanligt men nu blev det som det blev och jag är glad att vi hade en sån bra läkare som tog sånt bra beslut snabbt. Han var ute på 3 minuter, men de var inget fel på honom, han var helt perfekt. Förmodligen hade han klämt till navelsträngen med sin hand... hade de väntat lite till hade förmodligen ljuden gått upp men är det nu något fel så är det livsfarligt at vänta så hon gjorde ju helt rätt.
Huvudsaken är att våran lille pojk mår bra <3<3 Man mår lite dåligt när man tänker på det som hände för det var väldigt traumatiskt för både mig och Magnus men det är som det är...
Nu ska jag lägga mig i sängen med min lilla kille på magen o amma. Vi har det så mysigt, han ligger på mig och Magnus hela nätterna och myser.. myser och ammar, myser och ammar! Så underbart, man blir inte ens trött som jag trodde. Vi har underbara nätter vi 3 :):)

Tusen tack för alla fina kommentarer jag fått!
Jenny, jag ringde upp dig hem häromdagen när du ringt
men det var ingen som svarade, så du vet=)

ÄLSKAR MINA KILLAR MEST I HELA UNIVERSUM! ♥

((Kan fortfarande inte gå på mitt ben eller röra mig.. vet inte om jag nånsin kommer kunna det =( Känns jätte jobbigt. Hur ska jag kunna bära min bebis när jag inte klarar ens att ta hand mig själv?, duscha?, ta på mig byxor eller GÅ? Hur ska jag klara detta? Jaja.. vi får ligga i sängen. Livet kan ju trots allt inte bli bättre just nu:))

  

VINCENT FALK<3

     

Får äääntligen träffa mamsen!!!    

    hemma igen efter nån vecka

så här mongolid va jag HAHAH hemma igen


Det är ingen vanlig dag, för det är Vincent's födelsedag - HURRAAA !!







  

                 H U R R R A A A A hurraaa ('v')

Idag den 10/-2 2010 .. har vi haft äran att vara föräldrar till våran lilla kille i ett helt år! Vårat liv har föralltid förändrats tills något så bra som man aldrig kunnat föreställa sig - Aldrig kunde jag veta hur underbart det är att ha ett alldeles eget litet barn. Att se sig själv i någon annan när man ser honom i ögonen, att varje dag se en liten person utvecklas. Någon liten person som är helt beroende av en. Jag anstränger mig varje dag fär att vara den bästa personen och göra allt det bästa för att hans vardag och uppväxt ska bli så bra som möjligt - För allt man gör.. påverkar ju faktiskt ens barns framtid och hur dom blir som personer - Det är inget dåligt ansvar =)=)
Man får göra så gott man kan.

Men iallafall så älskar jag dig av hela mitt röda hjärta Vincent. Jag är så stolt över dig, du är så himla vacker, så duktig och alldeles alldeles underbar - Du förgyller mitt liv genom att bara existera
Massa kramar från Mamma.
                      IDAG SKA HÄR FIRAS. . . .


Vince :

















Fuck u - Snow

Idag är jag frisk - Ingen feber, ingenting! Tror inte det va nån magsjuka i förrgår ändåå. För jag spydde bara en gång?! . . Jaja, I don't know, nu är jag frisk iallafall & det var skönt. Fasen sovit i 2 dygn eller nåt så det vore väl konstigt annars? Tur som attan att Magnus var ledig :-)

Kände att jag & Vince behövde få lite frisk luft så vi gav oss iväg på en lång och "hääärlig" promenad (Hör ironin i det hela). . . Fy fan GÅ FAN ALDRIG UT MED ER VAGN PÅ LÅNGPROMENAD I SNÖ. Jag gråter blod nu när jag slängde mig innanför dörren nyss. Det är inte mänskligt att kämpa sådär. Nu promenerar jag inte förrens till våren! Dö ut nångång då jävla snö-helvete....
Det var kämpigare att gå en liten bit på trottaren är att gå upp för världens mördar backe här nere. Tanterna grät med mig - Hahahah!!!

Nu ska vi äta Maaat. Är så hungrig: Grillad Kyckling, potatissallad och grönsallad (salladsblad, tomat, gurka, rödlök, majs, fetaost & soltorkade tomater = min älsklingssallad). Med coola till - Idag ska vi gotta till oss ordentligt. . . <3

IMORGON ÄR DET EN STOR DAG ♥

Feb. 8, 2010

Igår kväll mådde jag jätte illa, gick & la mig.. för det brukar ju alltid ha gått över när han vaknat. Fast då vaknade jag vid 02 och fick rusa till toan & spy som en gris. Det är så obehagligt, tror alltid att man ska spy sig till döds. Man spyr ju & spyr och får ingen luft. Usch, och massa feber. Idag sov jag till 13-tiden. Va uppe en stund med Vince imorse men knappt att det gick. Man är så töntigt yngklig när man har feber när man är så här gammel. Superhungrig, inte ätit sen igår vid 12. Förutom tårta då.

 Ligger i sängen just nu, så här mitt på dagen med värmekudden på (hör inte direkt till vanligheterna). Har fått sjukt ont i ryggen också. Konstigt när sprutorna brukar ha sån effekt. Kanske är annan ryggvärk, man kan ju faktiskt få det i vanliga fall ibland också. Det är ialf måndag så jag ska ändå ta Enbrel idag. Härligt att sticka in det i min febriga mage när man är sååå öm. Hahaha, jag mesar mig jag vet!! Killarnna är iväg en stund så jag kan även få ligga & vila mig utan att ha dåligt samvete. Dom skulle till allergimottagningen, och så skulle Magnus köpa med Sallad & Milkshake från Mcdonalds? Det är väl jätte bra när man är magis? HAHAH! Kul att ta proviva & filmjölk när man är så jäkla hungrig & magen är helt tom. .

Lite bilder från igår. Vince fick bl.a: En adidasdress (yess hade ändå tänkt köpa det.. så mysigt), ett par shepherd tofflor till (likadana som mina fast grå. dom andra passar ändå inte på jätte länge), sina första Kavat-pjux, 100 kr sammanlagt från hans farmor & farfar på hans sparkonto ända tills han blir 18, en traktor som åker själv med massa bonddjur som låter, en bombarjacka (HAHAHA), sockar, pengar, 2 pussel, andra kläder. . . På onsdag kommer (om jag blir frisk) dom andra också!!!

 

 

 

 

 

 


Tack för idag --

Puh! Helt slut. Fast va iofs trött redan innan kalaset började. Vincent har ätit tårta för första gången idag, med händerna♥ !! Han va så glad av all uppmärksamhet och tjöt när alla sjöng för honom. Massa fina saker har han fått - T A C K alla. . .


Kalasdag

Idag är jag T r ö t t . Skulle änligen ta igen mina missade sömntimmar inatt. Men ikke sa nicke.
Vince vakna när vi la oss för han va jätte rosslig & tät. Vi drog nässug, han fick Nezeril, bäddade upp under huvudet, gav han lite mer välling som han kunde somna in på. Men han va superledsen (och det är verkligen hemskt för det är han aaaldrig) så förstod att han inte mådde bra. Så vi gick upp & kolla lite på Tvn. Så att han kunde andas lite lättare. Sen drog jag han lite i vagnen så vid 01 nångång somnad han om.

Sen var jag ju hypernervig hela natten när han lät så fruktansvärt. . . så sov väl inte så bra, sen vaknade han vid 07 igen. Kände mig helt död. När han somnade på morgonen idag så la jag mig & skulle sova jag med.
Precis när jag lagt mig så ställde han sig upp klarvaken & jävligt glad - Så var det med min sömn.
Inte meningen att jag ska sova så gött dessa dagar verkar det som? HAHA.

Dock så är detta bara under natten när han sover så det är inget som hindrar oss att ha kalas. Vet fkt inte vad det är, det är väl förmodligen bara rinnig näsa som känns jobbigare på natten!


Vi har ialf varit uppe & pysslat. Duschat, satt på fin-skjorta inför hans 1årskalas i eftermiddag. Min familj kommer nog på onsdag istället för Kevin var magsjuk, stackarn. Alltid är det nåt med dagis&skolbarn!

Har även fått färdigt de där förbaskade tårtorna med som har gått & grämt mig. . men men, vi får väl se hur dom smakar. Tog i lite allt möjligt imellan. Dvs: Mosad banan, jordgubbssylt, vanilgcreme & grädde. Med massa olika grjer över. Eftersom jag aldrig gjort detta så kan det mkt möjligt vara spyattack för folk i Ef. Den som lever får se. . .

Ska äta lite av gårdagens tacos nu och så ska det blåsas masssssor av ballonger!!!

Hjälper till att dammsuga


Härmar pappa - HAHAHA

Mutcho to do

Just nu sitter jag & inväntar Melodifestivalen med lite gottis. Gobiten har somnat & Mangan är på jobb.
Ska tända lite ljus också =)=) Kan inte bli en bättre fredagskväll än så här.

Jag har haft mkt att göra idag. Dammat, dammsugit, tvättat, vikt tvätt, lekt med Vince, duschat oss, gett mat, ute & gått, gjort tacos.. skulle gjort tårtor men dom tar jag imorgon - Trots att jag somnade 02.30, gav välling vid 04.20. . & gick upp 07.30 - Men är man hurtighetens hurtighet så är man *S*

Vi hade ialf en jätte mysig tjejkväll igår<3 Världens finaste tjejooor.

       
 

----


Förut idag så gick jag & tvätta händerna. När jag kom tillbaka hitta jag min lilla bus såhär:



Då undrar jag liksom hur han kom i där? HAHAHA

Är dom inte söta?




((Liteeee förstora än så länge bara - Men hellre det:D))


" --- "

ღღ"En bebis kommer göra kärleken starkare, dagarna kortare, nätterna längre,plånboken mindre,hemmet gladare, kläderna sjaskigare, det förgångna bortglömt och framtiden värd att leva för"ღღ


Vince's Kalas. . .

Blir för ALLA nu på söndag kl 17.00 -- Så ni är såå välkomna så :-):-)
Har varit iväg på Maxi & handlat massa ballkonger, serpentiner, ljus, tårtbottnar, krims krams att ha på tårtan.. lite presenter (massa böcker, mössor*Såklart* & ett par Shepherdtofflor), men blir mer imorgon för då åker vi till Ikea. Tänkte köpa en tunnel som han kan krypa igenom + kulbana. . . så brukar man väl hitta annat krims !! :D

Ska även ha myskväll med Lina, Emma & Jenny imorgon. . Spela spel & ta lite vin hemma hos Lina - Detta är planerat sen typ 4 månader tillbaka och nu blir det  ä n t l i g e n  av. Segt att det blir helgen efter man va iväg sist. . Men men så är det alltid, allt de roliga på samma gång =D Magnus ska upp & jobba dubbelpass på lördag så de får väl inte bli allt för sent . . .

Choritzogrytan blev ljuvlig - La även i Hariot verts & tog i rödlök istället för purjo - Superve . . Blir det till middag även imorgon!!
HEJHEJ

Min goa lilla Tok-pelleee. . .

Choritzo-gryyta:

INGREDIENSER:

4 portioner
400 g penne
1 liten purjolök
200 g färska champinjoner
smör/olja, att steka i
2 dl matlagningsgrädde
2–3 kryddiga korvar (typ chorizo)
1 kruka rucola (eller machosallat)
1/2 dl riven stark ost
salt,
svartpeppar

    SÅ GÖR DU:
    1. Skölj och strimla purjon. Skär korven i slantar. Skiva svampen.
2. Stek korven (det behövs inget fett i pannan) knaprig. Ta upp och lägg åt sidan.
3. Stek svampen i samma panna i lite olja/smör. Tillsätt purjon och låt den mjukna utan att ta färg.
4. Slå på grädden och koka ihop till lagom konsistens. Smaka av med salt och svartpeppar
5. Rör ner stekt korv, rucola och riven ost i svampsåsen. Blanda med den nykokta pastan och servera genast.

Godmorgon godmorgon...

Hör fåglar sjunga glatt, godmorgon godmorgon i kör *Sjunger*. Jag har alltid den låten på huvudet när jag har vaknat "sent". Vid dom tillfällena så tycker jag att man ska vakna med ett leende. Annars blir kanske inte resten av dagen bra heller!?

Jag vaknade iallafall vid 10 av att jag var UTSÖVD. När hände det sist? Även om jag har haft sovmorgon ofta sen lillen föddes så har jag gått på Morfin så det har varit o m ö j l i g t  att vara pigg någonsin. Nu när jag slutat så är jag så pigg, så pigg... så jag kan inte förstå alls hur andra människor KAN trötta (utan anledning) när de inte känt av en sjuklig hemsk daglig morfin - trötthet. HAHAHA, ja man får sjuka tankar!
Tänk om man behövt gå på den skiten hela livet. Va de skulle bryta ner hela en själv, matlusten, hopp om livet.. man hade aldrig vågat sluta.. jag våga knappt sluta nu efter några år. Det är en fruktansväär grej & jag hoppas att jag slipper ta det någonsin igen. .

Hursomhelst - Nu för tiden är jag ialf vrålpigg, har en stor livsgnista (när jag tänker efter har det varit mörkt länge, tog lång tid att släppa det jag varit med om=/) och en enorm matlust. Det är sååå otroligt skönt att kunna känna sig hungrig, att kunna äta en hel portion mat som alla andra utan att få spykänslor. . Det är bara såå gott med MAT =)=)

Iallafall så ska jag in i duschen nu för Svärmor kommer hit på frulle om en stund... & ska se Vince när han går omkring. I eftermiddag ska vi iväg lite överallt & handla presenter till lilla Vince som har födelsedag om en vecka =)=)=)

Här kommer ytterliggare lite bilder från igår:

godingarna   tar sig en kööööpp  världens finaste skål vince har gjort själv.. den ska han få äta mat i & när han blir större äta godis i framför bollibompa =)=)

19:47

Vi har som sagt varit på Öf idag, gick vidare till Kungsmässan & fika med Malin&Eden. . . Det var mysss i vinterrusket!! Tog bussen hem och sen dess har vi lekt som bare den hela familjen.
Vi har tjoat av lycka det högsta vi kan ikväll när Vincent gått en massa steg <3 Så otroligt duktig. Han blir helt sjukt mallig & glad - Det ska han va också!!

Han slockna vid halv 7. Min kladdkaka är precis klar & innan vi ska se våran favvoserie så ska vi klicka hem lite leksaker & kläder till lill-bubben tills hans födeledag om en vecka!! :D - Såå spännande!!

Magnus är ledig i 2 dagar nu så imorgon är det sovmorgons-dags för mig -- Jiihuuu !!!
Sen kan vi njuta av Vincent hela familjen och se alla hans tokigheter. . .
HÖRS IMORGON =D

Öppnaaa. . .

Idag har vi varit på Öppna förskolan. Där röjde Vince & Eden som vanligt -- SÖÖÖTNOSAR!!
Eden är född den 9 Feb & Vince den 10onde, så hon är bara en dag äldre =)=)=)

ETT RIKTIGT RADAR-PAR I FRAMTIDEN<3!!


Kladdkaka Muffins

SKA JAG BAKA NU !!! Lite gottigott gott måste vi ju ha när vi kryper ned under filten för att se
på våran älsklings-serie =)=)
chokladmuffins


Juni - 2009, grillning på balkongen!!!




Vince&Matte (Den på Linda H. gick inte att lägga in)

Nanisss.

Det har varit en lång dag idag så nu ska jag krypa ned under vårt varma gemensamma täcke och dra på hög volym värme på värmekudden. . Så man är utvilad imorgon för då blir det Öf hela eftermiddagen =)=)
N A T T I I I I - Zzz. . .



M A M M A S  B Ä S E F I S  3 M Å N

Kvinnor&Män

"Har ni sett senaste Air Wick-reklamen? Den med giraffmamman och de två svinpojkarna? 

Jag är så jävla trött på reklamen och inte av uppenbara skäl. Så fort det handlar om rengöring, städning, tvätt eller matlagning så är det en mild liten kvinnlig figur som skitglad och nöjd (yeah right) tvättar sina söners (eller makes) grisiga kläder. För alla pojkar är ju grisar, det vet man ju.

De få gånger det är en man som får vara huvudfiguren i den typen av reklam, ja då är han alltid lite smått förståndshandikappad och vet ju inte aaaalls hur man tvättar eller lagar mat så vilken tur att den här ENKLA och LÄTTANVÄNDA produkten finns tillgänglig. För alla vet ju att män inte kan tvätta utan att fucka upp. (och här ska alla små husfruar liksom fnittra lite igenkännande)

Och sen sitter det idioter och påstår att nej vadå, samhället formar inte alls våra barn. Män ÄR män och kvinnor ÄR kvinnor. "



(Klippet fanns inte på Svenska)

Kalas :


Vincent min prins fyller ju som sagt ETT ÅR om.. 8 dagar.
Så dom som vill från Thn är välkomna hit nu på söndag runt 15-tiden på kalas om dom kan & vill.
Kungsbackaborna får gärna komma på hans födelsedag på onsdag nästa vecka Runt 13, o går de inte får ni väl droppa in när ni vill under dagen. Jag är ju hemma iallafall & Magnus börjar jobbet vid 16.00 =)=)

Här finns lite tips på dom som har tänkt att köpa något men inte vet vad:

◊ Alla slags kläder i storlek 86
◊ Duplo lego (stora så han inte äter upp dom)
◊ Kulbana
◊ Pirattält
◊ Krypgång (från Ikea)
◊ En liten slant på hans sparkonto (?)
◊ Alla slags leksaker från 1 år.
◊ "Stång" till hans vagn (från Babyproffsen där vagnen är köpt)
◊ En liten barnfotölj som han kan sitta i =)
◊ Grejer tills hans rum

Det där va en hel del - Fick tänka så det knaka =D

Kvällssskvist

Nu sitter jag äntligen ner på röva lite. Har inte vart så mkt tid för det idag!!!

Vince blev sååå glad när hans pappa kom från jobbet så vi har suttit vid köksbordet och tjötat & ätit osv. .
Sen har dom lekt en massa på rummet, han va fortfarande hungrig & fick en macka. Så fick han syn på snöplogen som blinkade in hela tiden så dom stod helt faschinerade (Vincent) och kolla på den en bra stund.

Bada fick han göra.. börjar bli livsfarlig för han får på kranen så igår fick han på kallt vatten =/ Så får passa han hela tiden nu!! Fick på en nytvättat Jamas, varm välling och stupa han i säng för nån halvtimma sen. Hihi, nu sove han nog gott efter att ha lekt med Leo hela eftermiddagen med. Han va helt galen här efter att han gick - Ha haha!

Har precis gjort världens godaste Dago-bert's mackor med Rostbiff, vikta ostskivor, gurka, tomat, rödlök & majonäs. . . Muuumsss, gjorde så Magnus kunde ta med till jobbet imorgon också. What a wonderful wife i am ? :D

LEEEEEEKER. . .


SITTER & BLÄDDRAR I BÖCKER HELA DAGARNA=)=)


VINCE ÄR GAAAAAALEN!!

THE SPINKY LITTLE SHIT. . .




HAHAHAHHA SÅ JÄVLA SINNESSJUKT SÅ ATT DET ÄR INTE SANT!!!






DET ÄR RÖVAR-TYG PÅ GÅNG. . .

LEO&VINCE - ÄLSKAR ER<3




vET ATT HAN ÄR BUSIG SOM FÅR SITTA PÅ BORDET=D






Goddag goddag mitt i veckan.

Vi har fulle rulle här som vanligt. Tur är väl det, vad hade man annars underhållt sig med hela dagarna?=D

Gick upp vid 07-tiden idag som vanligt när Magnus går till jobbet :@ Idag vakna nog Vince ändå (Tror han fööörsökte gå upp tyst.. Hahah, det är INTE lätt när man heter Magnssssssss) så vi gick upp & satte oss under filten som vi gör varje morgon & tittar på Vakna! Morgonmysss kallas det för! Tror Vince tycker de är supermysigt också för han sitter helt stilla. Och det händer aldrig aldrig aldrig annas. Det är allt för mkt att stå i , som ska undersökas. Han har ett heltidsjobb min lilla skit.!!

Åt även smörgåsar. Han blir helt extas när han får en egen smörgås att hålla i =)=)
Efter det gick vi & la oss en stund tll efter typ 2 timmar. Mer orkar inte han va uppe så tidigt på morgonen.

Så gick vi upp vid 10 igen och gjorde gröt till honom, duschade, tog på mig kläder, bytte blöjsis, tog på honom, dammsugit, skurat. . så nu har vi suttt här framför Youtube & kollat på Teletubbies-sången, Bamse-sången & Bananer i pyjamas - sången så att golven skulle hinna torka - Smart vaaa!?

Ska strax börja med ett storkok av Korvstroganoff & ris till honom så jag slipper stå hela dagarna i köket. Hahaha!

Försöka komma ut litee iallafall i friska luften. Det är juvärldens träningspass att köra den jäveln i allt snön (vagnen alltså) + att Vince blir vansinnig när det är kallt& vill in. Iallafall efter en stund.
Längtar tills försommaren & man bara kan gå ut utan massa kläder, sitta ute hela dagarna vid lekparken med en filt & picknick'a.. åka till havet varje dag.. med hink & spade så han kan springa runt vid havskanten! Helt underbart. . .

Kusinen Leo hans kommer hit en stund senare & säger hej med.. det var längesen nu!=/
Tjohoo!

Då var veckan kommen =D

Och vi har inte gjort så himlans mycket idag. Kände att det skulle va skönt för Vince att vara hemma idag eftersom vi vart iväg på äventyr hela helgen. Så det enda vi har gjort är att storthandlat och det var verkligen skönt att fått fylla på kyl&frys. . .  Vincent va helt xtas på affären. Han GAPskrattade, tjötade och flörta in sig med dom som jobba där. Dom kom & tjöta med honom hela tiden och gick aldrig därifrån.. så vi fick tillslut säga "Kan du vinka Vincent!?"så dom skulle fatta våran pik!!

Min stora älskling åkte till jobbet vid 15 och sen dess har vi bara lyssnat på musik (Vincent dansar som bara den och är så lycklig), lekt, lagat mat, hängt upp tvätt . . Skulle dammsuga med men det får jag ta imorgon!
Känns änna som det är bra för idag nu.

Han somnade precis så jag sitter och slappar, ska tjöta lite i tele snart och sen blir det att se mitt favvoprogram som man längtar till hela veckorna : The family different . . Mohahaha!!!

-- Nej, nu ska jag ta min veckliga (varje vecka:D) spruta. Gör fasen ondare för varje gång, o får blåmärken o förstelnad runt. HAHAHA fy fan för & klaga på det när man blir fri från en fruktansvärd sjukdom.
JAG HAR SÅN TUR!!!

Hejhej, mina vänner!

Fick titta på när jag laga mat så jag visste vart jag hade honom (haha)
Han fick en smörgås med baconost på, det hade han aldrig ätit innan.
Han sa "Mmm" efter varje tugga - Sötungen min!<3





Körde iväg vagnen. Han tyckte det gick superbra & va såå mallig för han vet att han brukar
köra in i väggarna & inte komma nånstans hela tiden. Bara att jag gick över honom o styrde
.. så märkte han det tillslut & kolla surt på mig och försökte putta bort mig - HAHA!



Brr brrr säger Vince när han kör Polisbilen och brummar med läpparna!


Och dansar som ingen annan kan dansa = Vackrast.


Vince & moster spelar piano och har allmänt trevliga & mysiga stunder ihop=)=)


Mammas gladskit!

RSS 2.0