Lill-kråkan på Ica. . .

För några dagar sedan när alla kom på besök.
All eye's on me. . . :):)


Fick pröva att sitta i den riktiga kundvagns-barn-grejen... Förut har han fått sitta
i Baby-kundvagnen. Detta var verkligen en hit. Han var överlycklig, ville suga på den där grejen som hänger på vagnen och kollade med stora ögon överallt - Roooligt=)


Sen fick han sitta bland alla varorna - Han var i himmelriket!
Lite snopet när vi skulle lägga upp allt på bandet - Vart tog all rolighet vägen? =S
Tjååkiga ni äj, mamma & pappa. Hihi !!

Halooweeennnnn

Idag känner jag mig lite bättre, fortfarande småfebrig & öm i kroppen men man kan inte Åma sig hela livet. . . Ska hem till Maria på Kalas sedan och ikväll blir det Skräckfilms/Haloween - Mys - Kväll hos Matte & Linda med mat & massa mys i Halmstad :):) Älskar att åka bil långt närr det är mörkt ute. Bära ut vår lilla bebe i mörket så han får nanis i bilen..
Kommer väl få motorstopp på någon hemsk gränd på hemvägen i mörket. . och det är där allt hemska händer - På självaste Haloweeeen. Gaaaaah ! !  !


Sjuuukling. . .

I eftermiddags åkte alla i familjen hem. Vi har varit på lekparken hela dagen och jag orkade knappt gå ett steg, kände mig superkrasslig. När vi kom hem så somnades det i 2 timmar. Och tog tempen och hade feber. + att jag haft en dödlig värk i där som dom drog tanden igår. Jag har satt mig upp, lagt mig, vridigt mig, gråtit en skvätt, blivit förbannad och så höll det på tills jag tagitt staaaarka grejer och kunde äntligen somna vid 02-03. Det bara dunkade i hela munnen. SJälvklart ska man inte ha det sådär, man kan få lite ont efter några dagar sa tandläkaren men inte SÅ ont och inte dagen efter. Så det är en infektion, som jag absolut inte får få. Det kan åka med i blodet och sätta sig på höftleden + att man kan få en djup allvarlig infektion så fick ju åka ganska snabbt till Närakuten och få Pencelinn. Blev bara värre och värre.. kunde inte ens sitta upp där så fick lägga mig.
Så nu är febern hög och jag ligger här & åmar mig. Det är ingen pice of cake när man är grown up. S¨jag ska bara ligga här under täcket och inte röra en fena. Man blir ju helt veck.
Så nu får jag inte ta Enbrel förrens jag blir bra eftersom det är den som ökat risken för Infektion (o även höftprotesen). . Vi beställde hem Thai-mat på hemvägen, för starkt för min del och smakar sådär när man är sjukling så det blev inte så mycket. Magnus nattar Vince nu och jag ligger här med täcket och väntar på Idol & hoppas jag inte behöver dö. . Hahaha, usch!

Fulla muggar

Nu när alla syskon osv är här. Finns inte mycket tid till något, är helt slut faktiskt. Hahahha *Puh*:)
Fullt upp hela dagen idag också. Vi har varit på massa roligheter inne i stan. Jag fick också tandvärk från döden i min lagade visdomstand så den fick jag åka & dra. (Fick pencelinn innan pga höftleden) Så nu ser jag ut som en strokepatient i ansiktet *Fnisss*

Nyss hemkomna .. står underbart god mat i ugnen, är såå hungrig. Blir nog inte dock speciellt gott när man hela tiden har blodsmak i munnen. Men men värre saker har skett i livets gångar. . .

Bröstcancergalen och massa mys ((som alltid i våra liv .. hihi)), står på schemat ikväll!!!
Blir tyvärr inte så mycket bilder för det har hänt något med Usb'n så det är svårt att få in bilder.
Massa kramisar!!!

12.27

Åt goood Pizza igår på Rumpann bar. . . Det var gottis, sen åt vi massa gottit & tittade på Desperate housewives & så såg vi någon rysare på tv1000 och va uppe lite längre än vanligt jag & Magnus eftersom mamma skulle gå upp med Vince :)!!  Så det var gott & sova ut ordenligt.

När jag kom upp var mamma i full gång som vanligt: dammat, gjort rent spis & fläkt, dammsugit, skurat, vikt in alla kläder fint, skurat fönstrena, plockat i ordning osv osv. Vilken moder jag har!!!♥
Nu är det kliniskt här.

Nu drar vi iväg till Badhuset allihop och ha det Kuuuul :-)
Byebye

Får besök idag!! =D

Igår var det som sagt full fart hela dagen. Vi åkte iväg & handlade en tröja till mig, två mössor till Vince (jag är helt möss-fixerad. Ääälskar bebi-mössor. Finns huuur mycket söta som helst. Nu har han 9 olika & välja mellan. Haha) och ett tjusigt armband till Mangan.
Drog vidare till Öppna förskolan och lekte massor med Bäsarna. Fick med oss ett fotavtryck på fossingarna som vi gjorde förra veckan. Sååå fint :-)
Åkte hem, va hemma vid 16.30. . Stod 3 underbara rosor på bordet från min älskling<3!! Vi åkte med Magnus för o ta allergi sprutor. (För att Vince inte skulle somna för tidigt, han va redigt trött. Hade knappt sovit middag)
Vidare för & hämta ut mer Enbrel. Bye bye 2000 kr. Kuuul!!! Nej. . ..

Och så åkte vi äntligen hem.. slängde ihop Tacos snabbt för hade inte ätit på hela dagen och jag var helt svimfärdig eftersom jag fick superunderhålla Vincent hela dagen också för han va så supertrött.



Nu vilar Vincent middag, Magnus duschar. Jag har precis dammsugit, ser ut som fan på golvet fast man dammsuger varje dag. Lite segt men så är det juu!!

Mamma & syskonen är på väg hit nu och ska stanna i 2 dagar. Det blir mysigt, så vi går nog til Kungsmässan en stund sen, kanske går ut & äter... Vi får väl se vad vi hittar på!!
Kul med lite sällskap och mamma är stad-narkoman så hon kommer storstäda här hemma som alltid. Hahahah!
Hejhej

Finns bara en sak att säga:

Helt fullkomligt totalt slutkörd efter denna dagen.


Nu är veckan kommen & helgen försvunnen.

Godmorgon, godmorgon - Hör fåglar sjunga glatt, godmorgon godmorgon i kööör. Uppe både kl 3 och kl 6 på en måndags morgon + en bäse som vridigt & vänt sig hela natten så man inte sovit bra.
 - Ljuvlighetens ljuvel!
(Han tjuter dock av lycka såhär på morgonkvisten, för att få vakna till en ny dag, så man kan ju inte bli annat än på gott humör!: ) -  Gosrumpa ♥


Söndag kväll =)=)

Hade visst pengar på Kontot så jag & Vince drog till Kungs ändå. . . Gick & bärde honom i bärselen + körde vagnen, ganska tung match men man är la en superman?!
Shoppade lite bäse-kläder och handlade massa mat. På vägen till bussen: Bärde honom, maassaaa tunga kassar i vagnen, en banan som jag gav vincent samtidigt (han blev akut - hungrig), hans björnar som trilla av fötterna, massa majskrokar som trilla ned i en vattenpöl, en socka som trilla ned på marken. Mammor klarar ALLT :-)

Nu är vi hemma och det är mörkt ute, Vince ska snart lägga och mitt älsklingprogram kommer på Tvn.
Så det blir mysssssis på hög nivå här hemma med min Äääälskling!
Åh va jag älskar min familj!!!!!



Sockar som matchar med Bodyn!!



Såna fast mycket mindre :) Gott & ha nu när han står mot saker ibland så det inte blir
"bambi på hal is" . Hihi


Så köpte jag en go Bodysuit, men den hitta jag inte på nätet & lägga in här. Älskar såna heldräkter som man bara kan dra på en & samma. Både lätt och troligen jätte bekvämt för honom!
Nu mår man genast lite bättre och är mindre uttråkad som man alltid är när man handlat lite!!

Ta oss till Spanien!

Vädret är så tråkigt att jag får en smärre livskris bara jag ser ut genom fönstret!!!
Vi har lekt lekt lekt. Det är liksom färdiglekt nu, det är inte ens roligt längre. . . Vill hitta på nååågot.
Magnus är sjuk igen & det gör allting ännu tråkigare. Vi måste göra något själva, men vad?
Inga pengar förrens imorgon så Kungs & Stan känns bara tråååkigt. Gå långpromenad lockar så att vi båda får massa frisk luft & ny energi, men att det fullständigt öser ner lockar inte lika mycket.
Men snart drar jag på mig Magnus oranga (hahahah) regnställ och drar ut ändå - Det är inte långt ifrån!! Vill hem till min kära vän Jenny & hälsa på och sådär. Det hade varit KUUUL, men hon är segare än gatan - Alltid (Inget klag gumsi så bli ikke ledsen)
Whata hell are we going do to? Vi dör av tristess. Visst vi hade kunnat ta en innedag men det hade vi igår också, och 2 innedagar funkar inte med en bebis som vill se världen.
HJÄÄÄLP - HJÄÄÄÄLP (!!)

Han vaknade... och somnade

Var uppe en timma & badade tillsammans och lekte. Sen gnuggade han sig i ögonen.. varit svårsövd hela dagen idag.. så vi fortsatte: vaggade - utan resultat, la han själv i sin säng - utan resultat, gav han välling - utan resultat (dock så lurades han.. låg & blundade och va helt lugn.. äntligen tänkte jag efter mycket kämpande.. när jag la han bredvid mig så öppnade han ögonen stort och tjötade som bare den helt klarvaken) - utan resultat där också, dragit honom i vagnen över trösklar - utan resultat (det som alltid funkar). . och så där har vi hållt på!!! Fram och tillbaka hela dagen känns det som. . . hahah för varje gång han somnat s har han vaknat ganska snabbt igen, och fortfarande varit super trött. Ja gud, jag är glad att detta inte är en vanlig situation här. Jag hade kollavippen!!!

Så jag är ganska trött, gick upp vid 7.. och somnade 23.30 igår kväll. Låter inte sent, men för en bebismamma som mig är det seeeeeent. Jag lägger mig 21-22 varje kväll och är lika trött dygnets alla timmar för det!
23.30 är rena 03-tiden för mig - Never again!!! :)

Sitter och slappar mellan tv kanalerna och har beslutsångest för vad jag ska se. Vi har ju fasen hur många kanalen som helst och de borde inte vara några bekymmer. Men då är det för mycket att välja mellan och det GÅR inte att välja. PANIK! Sitter & smaskar godis, chips och dricka och väntar på att älsklingen kommer från jobbet:) Han är nog också jäkligt trött efter denna långa dagen på jobbet. Så de blir nog rakt i säng sen.

Föressten - Att aldrig någonsin få korsa benen eller sitta ben över ben igen- Det är ett heeeeeeelvete . Hur ofta sitter inte en tjej med ena benet över det andra? Jo juste, det har även jag gjort i HELA mitt liv... Och suget sitter i alltid alltid alltid. Vafasen ska jag göra? Sitta som en karl med bena lång isär? :D






Beeebi - kväll ?!?

Tror nästan att det blir så. Kan ju bli mysigt, han har alltid sovit hela kvällarna sedan han föddes så det är väl dags nu? Haha.. nä men han somnade middag vid 15.30, svin sent men gick inte att hålla honom uppe hur jag än vred & vände på det. . . Försökte väcka han här nyss , gick in & viskade hallååå Vincent. Helvete va ledsen han blev, tårarna bara sprutade. "Okej okej, sa jag" så sov han vidare. . . Hmm, vi får nog en lång kväll tillsammans idag:). . . Haha jag som planerat film kväll med gottigott i min ensamhet . . Magnus jobbar ju dubbelskift.
Men han kanske tänkte att mamman inte skulle sitta alldeles själv? Hihi.. bara att det är lite svårt i denna åldern för lill-bebin att sitta still. Jaa, det går snarare inte mer än höggst 2 min och då med "Bamse-parodin" på youtube. Då sitter han blixtstilla och sneglar, rör inte en fena. Så gör han inte med någon annan film eller något annat i hela världen!! Haha, sött:)

Har precis ätit pasta och köttfärsås. Tog i hur mkt färska champisar som helst, muuumsss! Det som gör hela köttfärsåsen juuu.
Pappa & de andra åkte hem vid 12.30. . .Dom skulle ha Hallowween fest hemma så det var ju spännande.
Vi var med förra året, gravid och orörlig. Jag satt mest i köket och va livrädd för att barnen skulle råka gå in i mig. Hahaaa. . . Men mys för dom ju :-)!!!

Vi har promenerat till Coop förut och handlade lite, fick tårta & greeejer. Göttt. Annars har vi inte gjort så mycket mer. Tråååkat, dock skönt att bara sitta inne ibland också. Fast man blir lätt rastlös. Tänkte gått ut ytterligare en gång på promenad men lillfisen vaknar ju aaaldrig!


Braaa:




Eftermiddag & jag är hungriggg. . .

Jag är febrig såklart & lite ont i armen av Vaccinationet. Man känner ju sig döende när man har feber som vuxen!!
Har plockat lite men nu sitter jag & slappar bara medans de andra leker. Väntar på Pappa och de andra.
Pappa och jag ska åka iväg & handla lite och köpa nån cidder på bolaget som jag & han ska ta till Idol ikväll.
Det var inte igår, det ska bli gottit & mysigt :-)

Ska laga super god mat. . Det blir min älsklingsrätt : Fläskfile med vitlök, soltorkade tomater, scharlottenlök, creme fraiche, balsamico, sweet chili sås, lite mjölk mm. Med färskpasta (citronsmak) till. Det är ljuvlighetens ljuvel för mun giporna. Jag längtar för jag är sååå hungrig!!


Vince på Öppna förskolan!!!
Träffade en tjej & hennes son som vi gick på föräldra grupp med och hon
är väldans trevlig :) Vincent och Gustav pratade och Vincent tjötar ganska högt
ibland när han blir glad och Gustav va trött & lite känslig så han blev super ledsen
och tårarna sprutade =/ Vince kolla länge på honom och förstod inte... Buhuu, hihi!



Vem är det i spegeln? Undra han :)



Heeeeelggggg

Mööörnnn gött föölk !!!
Då har jag nyss stigit upp, sovmorgon som fasen. Brukar alltid vakna 9 fast Magnus går upp men inte idag & det känns ljuvligt. Ska hoppa in i duschen nu & sen ska jag & lill-baby åka till Öf & leka med alla bebisarna :)
Vince kommer bli överlycklig. I eftermiddag kommer även Paappa & syskonen hit & sover över tills imorgon.
Blir en bra dag detta :D Hejhej

SvinissS

Åh jag sover så gott på nätterna.. på kvällarna är man så trött att man bara stupar i säng, och jag riktigt njuter när man vrider och vänder sig på nätterna och rullar fötterna mot varandra . Gör jag alltid, det är såå mysigt :) Hihi..
Vaknade vid 7-tiden av en glad kille som ville ha välling så vi gick upp & kollade på tvn någon timma sen la vi oss igen.. Upp för gröt och ut & gunga. . & sen har vi bara vart inne & lekt med Magnus. Han är ledig idag & imorgon .. sen börjar mördar-helgen. Haha! - Dubbelpass från 7-22, skoooj?!

Så har vi vart & tagit Svinis-Sprutan. Jag låg ju tydligen i riskgrupp eftersom jag har nedsatt Immunförsvar så den skulle ju tas. Dom rekommenderar ju att man tar den annars också. Så nu förväntar jag mig lite feber, fläckar & himlaaa ont i armen som jag fick för några veckor sedan när jag vaccinerade mig mot den vanliga influensan. Hehe nä, behöver ju inte bli så men jag tror det för han sa att man FÅR ont i armen.. Jaja, nu är det gjort ialf!!

Nu är dom iväg hos Svärmor & fixar med nån dator och jag ville bara va hemma idag så jag sitter här och slappar, ska snart börja med maten : Hemmalagade (helt underbaraaaa) klyftisar, helstekt marinerad fläskytterfile i ugn, färska champisar och en kall god Cafe de paris sås. Mumssss !!!


The dayy ::

Idag har det varit en mycket - & - göra  - dag :-)

I förmiddaggs så kom min söta vän Emma hit & hälsade på. Vi fikade, lekte med Vince & snackade skit.
Det var trevligt. Efter det kom Magnus hem, han körde mig till tandläkaren där jag skulle laga min Visdomstand.
Fick bedövning och så körde dom igång.. va inte så farligt, skakade endel i huvudet & blev lite svimfärdig ett tag men annars gick det bra. Hade inflammation (ovanligt i min kropp?haha) i visdomstanden under också så fick medel för det. Nu är varenda tand hela & fina iallafall och det är ju härligt!

Gick runt på stan och kikade i allskönsro alldeles själv. Kändes väldigt skumt, 2 timmar gick jag bara runt & strosade. Satte mig i bussen och bara kikade ut & tänkte.
Jag kan inte låta bli & köpa sånt här gulligt heeela tiden!!
Kom hem och hoppade på min lilla skit som blev strålande glad av att se mig. Han som förövrigt bara vill stå upp hela tiden nu. Tar man tag i hans händer så reser han sig direkt. Och så tittade jag bort förut och sen tittade jag på honom och då stod han upp mot bokhyllan. Åh man blir så himla stolt. Han försöker ställa sig mot allt hela tiden. Så verkar det som om han kommer börja krypa på riktigt ändå. Han tar ju sig fram super fort genom ålning men nu ställer han sig på knäna & gungar.. så snart så! Trodde faktiskt inte han skulle krypa utan bara åla eftersom det går så bra & snabbt.. Spelar ju inte så stor roll hur man tar sig framåt, bara man gör det! =D Men vi får se, vi får se. . .

Nu ska jag titta färdigt på Bonde söker fru. . fick jätte ont i borrnings-tanden för en stund sen också .. kanske kommer när bedövningen börjar släppa, vad vet jag?!
Hejhej
Så himla dutttttiiiiiiiii (han vädrar rumpisen ett tag utan blöjan.. sååå gott)







Vince & Emma leker. . . :)

Såhär stod min tokstolle och asgarvade busigt åt mig när jag kom för
& titta va han gjorde. . . Åh va stolt och varmt jag blev inombords. . .




Goa gooaste lillaaa älskling, älskar dig så farligt farligt mycket ♥ ♥

Sitter & slappar lite..

Nu när hjärtat somnat. Det är ju fullt ös här på dagarna nu för tiden så på kvällarna ligger man helt utslagen.
Men denna tiden & åldern är alldels underbar. Han är så himla rolig *Skryter lite* (Men det gör väl alla om sina barn?:) Håller man i hans händer så reser han sig upp och så busskrattar han åt olika saker och dom två bissingarna sticker fram - Det är reeedigt redigt sött, man blir så stolt i hela kroppen att det är ens egna lilla son!

Vi har varit & hämtat boxen så nu har vi la 200 kanaler. Va ska vi med det till? Men alltid kul att ha lite omväxling? Hahhaha. Det var så billigt så det gick inte att tacka nej till. Gött med alla tv1000 & kanal +. & kändiskanalerna gillar ju jag såklart - skvaller skvaller (även om hälften inte ens är sant)!!

Har även ätit på Pizzeria. Fattar inte varför jag skulle envisas med att ta Gorgonzola på som är avskyvärt. Bläää!
Så det var inte mycket ätit på den pizzan. Vincent blev helt extas av att se oss äta fast han precis hade ätit hemma, så hade vi glömde Majskrokarna. Så pizza-gubbarna bakade lite bröd till honom och han blev överförtjust och smackade i sig en hel bit. Hahaha!
Och så åkte vi och handlade . . & sen så köpte jag Vinterskor. Ett par Uggs, hahaha så ful-snygga. Men så himla varma och perfekt till vintern. Jag får aldrig tag på varma skor annars, love it!!


Desperat dagen!!!

= Desperate ikväll. . . Japp det är något grymmmt att se varje kväll nu på hösten och det är MYSSS. Allra helst när man är en hemmafru själv (Kanske inte bor i lika fint hus & lika rik.. men ändå :-)

Vi ska snart åka & hämta vår Digitalbox för Mangan har tydligen tackat ja till ALLA kanaler så jag lär ju ha att göra på dagarna nä Vincent sover. Hahaha, gööött!!! Man behöver lite såna där grejer när man är hemma mycket.
Sedan ska vi haaaandla. Har bara ett smör paket & en lök kvar i kylskåpet typ. Hahahha! Jag älskar att gå runt & storsa länge & väl. Komma på nya maträtter och handla in nya saker man inte köpt förut. Mysss!!!
Jag uppskattar det ännu mer för när jag hade som ondast så satt jag i rullstolen för det va alldeles för lång o släpa kryckor inne i de stora affärerna, nådde inte upp till hyllorna och skrek varje sväng  för att det blev ryckigt. Jag tyckte det va så himla tråkigt för jag vill ju va med & bestämma va man ska ha osv. Jaja så nu upskattar man att gå länge och väl. Och kunna gå överhuvudtaget. Att bara va & handla är himmelriket för mig. Konstigt men sant:D

Igår var vi ju & badade. Det var himmelriket för Vince kan man säga :-) Han skrattade som bare den, sen fick han följa med till kanten på Bubbelpoolen & man såg hur han verkligen njöt av det varma vattnet och han försökte fånga bubblorna.. Hahha världens sötisss.

Nä nu ska jag borsta igenom mitt bruna hår. Fortfarande ovanligt & jag vet inte om det är fint eller inte men jag bleker inte tillbaka det oavsett. Är trött på sletet hår. Variation förnöjer?! Ska ta & ge mig iväg & sola någondag så man kanske inte ser lika blek ut.
Tingeling


JOHAN FALK

Åh va jag älskar Johan falk - filmerna. . Har precis sett färdigt 2a och ska strax börja på : National target.
Sååå sorliga =/ To.m bättre än Beck-filmerna. I just love it, vill aldrig att dom ska ta slut<3!!!

Mammas lilla älskling heter ju:
Vincent Carl Falk
Hihihi


Min & våran Måndag :

Good mörning - Idag fick jag faktiskt min lilla kille att sova ända tills kl 07.30 - Ljuvlighetens ljuvlighet. Hur? Jo.. han fick snabbt en flarra välling vid 6. La han mellan oss, han låg & tjöta lite men jag va så djupt inne i sömnens värld att det GICK INTE att resa på sig. Efter en kvart så satte jag mig hastigt upp. Helt livrädd, och då låg han så gott och sov på min arm. Alltså så fort han rör sig så vaknar jag snabbare än en lus. Bara för att jag är så rädd att han ska åla sig ned till fötterna o åka i backen och jag inte vaknar. Så det där är jag så inställd på.
En rörelse, och jag vaknar. Oavsett hur djup sömnen är. Så var det ju i Trollis innan vi fick en spjälis där. Jag vaknade vid 6 på morgonen och då låg han vid våra fötter. Skulle precis ge sig ut mot stupet. Åh, tänk om jag inte vaknat?. . . Så ska han över till oss på morgonen nu så får han ligga fast på min arm :-)

Kul?. . Haha ni fick veta't ändå. .

Nu har vi ätit gröt & busat. Han ligger & sover & Magnus likaså. Får hoppas han mår lite bättre dag så han kan följa med oss på dagens planer. . : Frukost på Cafe (Allting för 10 kr där idag. Jag lär ju storshoppa både frukost, lunch och bakelser. Hahaha) och sedan Badhusettttt. Så vår kille får plaska runt & skratta lite.

Regnet öser ned och det blåser. Därför är jag faktiskt inte sugen på en promenad idag. Skönt att man har annat att underhålla sig med!

Förövrigt har jag legat & tänkt på denna lampa inatt.
I vårt vardagsrum (Kanske även sovrummet) - Så snabbt som det bara går : Love love love


Härligt för öronen:




Väntar på världens mysigaste serie ♥



15.58

Idag har det varit en sur dag. Jag har velat ta med min lill-rumpa till badhuset och bada jag & han.
Men var det inga pengar på kontot förrens imorgon :@ ÅH.. så jag har surat för det i timtal. Jag är som en liten 5åring när jag inte får som jag vill. Jag ger mig aldrig, och blir det ändå inte som jag vill så sitter jag & surar och vill inte va me´. Hahha, så jävla töntigt men jag kan inte hjälpa det!

Fick efter några timmar ta mig i kragen och ta mig & Vince ut på en långprommis eftersom the man fortfarande är sjuk. Så vi gick bort till Coop, och sedan en omväg till en rolig lekpark där vi gungade och han tjöt av lycka. Så alla som va där ville ha nya bebisar. Hahah, ja det är allt underbart !

Nu däckade han.. men han ska inte tro att han får sova i flera timmar för det är inte långt tills kvällen. Högst till 16.30 =) Så han somnar sedan. Fast det brukar han göra ändå. Det är ju ensam mamma söker ikväll + att vi förmodligen ska se 2a avsnittet av Johan falk. Såg ju första igår och det va grymmmmmmmm. Älskar han som spelar "skurken". Finns Fanta, chokladbiskvier, torr rostade nötter och lite chips kvar. Så vi klarar oss nog denna kvällen också..
Ska strax ställa mig & laga cassler i ugnen med ris & currysås till. Är så hungrig..

Lill-kråkis är med mamma som sällskap när det lagas mat.
Han är i den utvecklingsfasen när han måste se mig hela tiden. Annars
tror han att han är övergiven & att mammsen är borta och det ska han
ju inte behöva tro. Vart jag än går ålar han efter mig :-) Hiihii.
När Magnus är hemma och ligger & leker med honom på en filt så ropar han
ändå "Ma-ma" och ålar in till köket och ska va med mig. Jo,men det är klart man är bäst.

Skulle bli mörk-blont !!


Hårfärgning - Gaaah!

G o d k v ä l l : - )

Nu har Magnus precis nattat våran lill-tokis. Vi har varit hos Maria & busat hela eftermiddagen. Han är världens tok. Gör massa bus-tjus och gapskrattar osv. Världens goaste ♥ Även Alex kom dit & tjötade.
Efter det gick vi ut & gungade.

Magnus är snor-sjuk så vi gick dit själva. Hög feber, yr, illamående & allmänt seg i kroppen. Så jag tog Vincent idag på min "sovmorgon-dag". Så jag har inte haft sovmorgon på lääänge. Vi kör ju varannan dag när han är ledig. Får se om det blir något imorgon eler hur han mår, annars blir det en seeeg vecka. Sovmorgorna är det enda man tänker på när tröttheter tryter på. Fast jag lägger mig alltid med Vincent stund på förmiddagen.

Som sagt så bestämde jag mig för att färga håret. Så nu sitter jag här med mörk-blond hårfärg i hårbotten som snart ska tvättas ut. Så himla spänt & spännande. Varit blond i sååå många år. Variation förnöjer, och jag är så trött på att bleka sönder håret och ständigt ha nya fula utväxter fast man precis färgat det. Det är liksom inte prio 1 längre att bara bry sig om mitt utseende. Självklart försöker jag göra mig fin varje dag och vårdar alltid mig själv, menar inte det. Men jag avskyr helt enkelt att hålla på med ett slitet, sönderblonderat utväxande hår. Så blir det även massa olika nyanser. Hela håret är aldrig samma färg.
Det är det som ska bli underbart nu. Stiligt & fint (förhoppningsvis). Den dagen jag blir blondin igen.. den dagen ska jag ha råd att gå till frissan igen och färga det varje månad. Går inte direkt att punga ut 2000 papp på sån skit just nu . .. Haha vilket tjöööt.
Får väl se om jag lägger in någon bild sedan, beroende på hur det blev :D

Nu ska vi se på Johan Falk - Särsilda insatser. Äta räkor med aioli (Tänkte gjort det igår + vin till. Förr älskade jag alkohol, men det är mycket godare med cola tycker jag nu efter en graviditet.) Även chips, dip & choklad. Så det blidde så istället -  Mysmysmys. Blir en tidigt kväll antar jag.. så trött som jag är!
Tjao tjao

Lördag lördag lördag

Igår morses innan vi gav oss iväg satte jag & Vince på massa musik. Vi dansade, sjöng och va allmänt tokiga. Vi måste sett heeelt lost ut, men vi hade super kul och det var väl det som var huvudsaken :-)

Var även på Öppna förskolan & busade.. på kungsmässan, hos svärmor på middag & hade världens myskväll framför Idol. Kvällen kunde ju inte slutat bättre av att Camilla åkte ut!!!

Nu ska vi ge oss av i höstsolen. Hem till Maria & hälsa på, ut & gunga osv. Magnus är snorsjuk.
Blir jag smittad så vet vi ju att det är Svinis eftersom jag är vaccinerad mot vanliga influensan. Och får jag feber osådär så får jag åka in till sjukan diiirekt =/ Man får djupa allvarliga infektioner med Enbrel om man har feber, hosta osv.. och måste sluta omedelbart säger läkarna & de står på min lilla lapp som jag måste ha med mig.
Låter lite scary. Såna infektioner folk dör av ju!!

på bibblan -  - mini-dinosarien - Tar sig faktiskt 3 minuters paus från allt han har & göra för att titta lite på barnprogram vid 6-tiden!!


Funderar på att färga tillbaka till min naturliga hårfärg så att håret alltid är: jämnt, fint & ikke slitet.
Vad tror ni?:)
((Inte haft det sedan 15-års ålder typ))

Nå AR det nock.. nå ar det natta ! !

HAHAHHA - Malin.. har du hört det förut?
Det fanns massssssssor med löv ute idag när vi var ute & promenixa och lekte. Så vi satte oss & lekte massor med alla löv.



Lite kusligt & hemskt va det ocksåå..


Nu har vi kollat på "Mammas pojkar" My goooood säger jag bara! (Tyvärr kan jag ju dock inte låta bli att se på det. & jag hatar det, vill absolut inte att ett sånt program ska få mer publicitet och jag förstår verkligen inte hur Issa och Jane kan vara kvar men det handlar väl om att få till bra tv också, antar jag.)

Jag har stått hela eftermiddagen med Kallops och olika saker. Både till oss och en egen till Vince.
Jag har verkligen varit en köksfru idag - Herregud. Har jag varit borta från köket alls?!

Nu ska jag sova som FAN. Hela dagen har jag fått kämpa kopiöst mot att inte sitta & blunda hela dagen. Hur normalt hade det sett ut? Hahahha. GODNATTTTTTT

Nu har jag bestämt mig!!

Jag ska söka in till Komvux nästa höst.. & jag ska läsa om HELA min omvårdnadsutbildning. Jag har godkänt på endel men eftersom jag inte brydde mig om skolan överhuvudtaget i gymnasiet så är många Ig o sådär.
Vissa ämnen finns inte ens med i betygen, det känns bara fel & konstigt.
Jag vill göra om allt, jag vill göra rätt - Så det blir perfekt. Göra sitt allra bästa och engagera sig på heltid i skolan så att man kan få BRA betyg i alla ämnen för att senare komma in på någon bra linje i högskolan! Det är mitt mål efter mammaledigheten. Annars blir det aldrig av, det blir krångel och det blir aldrig rätt. Tills dess ska jag vara mammaledig med min ljuvliga (om inte Mangan nu ska va pappaledig efter nyår för då kanske jag börjar då, han vill ju också ha del av den ljuvliga sonen på dagarna *Snyft för mig*. Men kul för dom) och någon helg ibland jobba extra - Perfeeeeekt för mig .. och för oss !!


En torsdags dag

"Godmorgon"
Inatt bestämde sig Vincent för att vakna. Blir klarpigg, glad & redo för en ny dag. Kl 04 - Jag trodde jag skulle dööö, ärligt talat! Hahah, Det var inte roligt någonstans. Jag stoppa in nappen, provade att lägga han bredvid mig, ge han lite välling (som han spottade ut). Sen var faktumet insett: Vi får gå upp.
Det var inget jubel i fötterna direkt när vi klampade upp med hårda steg i marken. Hahah USCH.
Som tur är somnade han om ganska fort och vi sov till kl 07. MEN har nattsömnen blivit störd..om det bara så är en kvart/halvtimma så blir verkligen hela dagen förstörd. Känner mig helt lost alltså, kan knappt hålla uppe ögonen.

Vi har ätit en mysig frukost tillsammans.. och tagit en dusch tillsammans - Det tyckte han var superkul. Han har ju i princip bara badat förut. Han ääälskade duschstrålarna som kom mot honom & tjöt av lycka.
Lill-skruttisss! ♥

Nu har vi lekt en massa så nu slocknade han för en förmiddags nap . . . Han sov en timma på morgonen också som han alltid gör. Han orkar hålla sig uppe ungefär 2 timmar åt gången, sen går det inte längre. Så går det när man busar och har full energi - Ge lite till mig, tack ?! :D

Idag orkar vi (jag) inte ge oss iväg på massa jobbiga saker så det blir nog bara en promenad i detta ljuvliga (&kalla) väder & lite gungning. . . Skönt att va hemma och leka också, så man kan följa rutinerna ordentligt!

Hej hej!!!

LEKER EN MASSA! :-) :-)





Då var denna dagen förbi

Dagarna försvinner snabbare än man blinkar. Plötsligt så sitter man där i soffan när lillfisen somnat & slappnar av igen. Plötsligt så är det nanedajs och ännu plötsligare så är det morgon igen...

Jaja.. vi har iallafall gått en långpromenad & mötte upp Madde & Eddie (sötnöten 15 mån) och trallade iväg till Öf -- Det var inte från 0-12 mån där idag så det var inte riktigt samma stämning tycker jag men det var trevligt ändå. Satt & samtalade med en stackars pappa som satt där bland "alla" mammor och ingen som pratade med honom. Buhuuu, så himla sorligt! Så jag blev lite sentimental och pratade med honom. Hans 13månaders slog min lilla kille så han började gråta - Buhuuuuuuuuuuuuuu =/=/=/ Min stackars fis. Han ger nog igen någon dag. Hahahha nä då, skoja bara :-)

Sen gick vi en liten promenad till och handlade lite välbehövligheter till kylskåpet som man får göra nästan varje dag - Trots att man storhandlar för Massssa tusen i början på månaden! Så är det. Jag tycker det är mysigt att handla så det ska inte låta eller verka synd om mig.

Tog bussen hem & lagade färska Tortolini med ostsås till och det var en härlig upplevelse för min magsäck.
Vincent fick köttbullar & stuvade grönsaker. Brr, jag höll andan när jag värmde det.

Nu har han somnat för natten. Jag sitter äntligen & slappnar av lite, helt slut efter denna dagen. Unnar mig en liten chokladbit här i soffan också. Ska se på Bonde söker fru & vänta på Mangss som slutar vid 22.
Sen ger vi oss på en ny dag igen (:

Stjääärnan min


Slottsskogen

Idag kände vi för att hitta på något hela familjen när Gubben var ledig så vi drog iväg till Slottsskogen.
H e l v e t e e e (är det minsta ordet) för hur kallt det varit ute i dag. Det har isat i halsen när man rört på sig, och det gör det bara om det är riktigt riktigt kallt. Vinterjacka & tjock tröja hjälper inte överhuvudtaget.

Var en mycket trevlig dag i kylan. Kolla runt överallt på djur osv. Vincent märker ju inte av det så himla mycket, är ju mest vi.. men vi försökte lite ändå.. Hahha han var bara intresserad av att försöka få bita på stängslet än att se getterna .. Osv. Men sen gick vi till den stooora lekparken så han fick gunga & då tjöt han av lycka.

Iskalla kom vi hem och gjorde Hemmagjort Mos & Köttbullar idag igen, mums. Nu när jag slutat med medicinerna så har min matlust kommit tillbaka med hästlängder. Sååå himla länge som jag varit riktigt äcklad av allt och fått spykänslor så fort jag ätit något.. bara tuggat & tuggad men alltid känt att något vart fel på maten "Det hör köttet är nog gammalt / inte genomstekt". Fel på ALL mat. Det är som bortblåst och det är uuuunderbart. Maten smakar underbart ljuvligt och jag äter som om jag alddrig fått mat innan - Love it!! Vill också äta som alla andra som alltid mööölat i sig en stora stora portioner. En av de allra allra vanligaste biverkningarna var ju faktiskt aptitlöshet . Kom jag på i efterhand och jag hoppas verkligen det var därför!!!

Nu ligger lillkråkan ned-däckad i sängen och vi slappaaar bara. Backarna är riktigt jävliga där borta.
Desperate housewives sen. . . . Mysssss

Lillfisen ute i kylan. Uuss .. va så rädd att han frös =/


Knubbsälarna fick mat


Dom allra finaste i hela universum. Älskar er farligt mycket ♥


Getterna


Göteborg<3


Guungeliguung




Lekte lite innan det var dags att däcka. Somnar vid 18-19 helt slut,
& sover till 06-07.30 varje dag  !! Så himla stolt Mammsi, är jag!!


Hahaha värsta gymnasten är jag! När fasen kunde jag sitta på golvet senast? Och sådär med bena?
Sinnessjukt - Men ROOOOLIGT!!!!! :D:D


Myskväll....

Det var inte mycket tid jag fick med min lill-kråka idag. Dom kom hem vid 16-17 och då kramades vi hur länge som helst och han skrattade massor när han fick se mig. Han hade varit super super snäll, glad & charmats hela dagen. Hade bara busat så han hade inte haft någon ro att sova på h e la  eftermiddagen så han däckade vid 18. Han hann iallafall få leka lite med mamma och äta mat innan det var dags för John Blund. Maten blev superve.
Nu ska vi kolla på Ensam mamma söker . Tv3 Play, men ser det på Tvn ändå genom någon slags koppling.
Äta jordnötsringar till och bädda ner oss under täcket! Japp.. idag är det fredag för Mangan eftersom han jobbat helg. Uschhhh va tråkigt för mig :Þ Hörs imorgon.
BabyMat :-)


3e veckan med Enbrel

Vad gjorde man innan man fick barn?

Nu har dom varit borta i 5 timmar. Jag har pillat navelludd & dammsugit ett redan rent golv. Va fasen gjorde man innan man fick barn? Nu ska jag laga Hemmalagat Mos & Köttbullar med brunsås & Lingon - Husmanskost♥ Mummmssss...


What A Wicked Game We Playyyy

REN & SKÄR - KÄRLEK





Inte bara mamma

Fått sovmorgon idag, eftersom storälskling var ledig. Och när jag kom upp & hade ätit så ville Magnus ha lite egen tid med honom så dom åkte nyss iväg till hans kusin inne i Gbg. Skönt för dom att få vara lite tillsammans själva.

Och jag sitter här .. och undrar vad i hela fridens namn jag ska göra =D Hahaha. Jag har nog inte varit själv så här på dagen sen han föddes tror jag. Konsig känsla, men kan va skönt & få slappna av och vara sig själv lite, inte bara mamma. Är ju en egen människa också faktiskt - Hahah!

Nu ska jag köra på sterion på högsta volym och göra mig snygg snygg snygg- - -


I den där vita salen....

10 Februari - 2009 :
Jag minns det så tydligt.. sååå fort körde dom mig, jag flög omkring där i sängen. Det som var min högsta rädsla, att någon skulle göra något hastigt med mig. Dom som hade lovat att absolut inte göra det - Det sprack.

Jag låg där, gråtandes... Skulle jag förlora min son? Han som jag haft sparkandes inuti mig i månader. Vi som redan hade en så stor kärlek mellan varandra. Han som jag kämpat musten ur mig för. Han som var min framtid & numera mitt liv. Han som jag tänkte på det första jag gjorde på morgonen, varenda minut på dagen & det sista jag gjorde på kvällen. När jag skrek, grät och hoppet rann ut mig, så tänkte jag på honom. Han gav mig liksom gensvar när smärtan var som jävligast. För då buffade han lite försiktigt inuti mig, och jag kunde trots all helvete le. Jag log för honom.
När alla skrek.. och alla kastades med mig.. på väg in till salen, så var det enda i mitt huvud "Var det här allt?" ... Var det detta jag fick? Jag är liksom inte värd att få vara lycklig. Det var för bra för att vara sant. Ska gud ta denna lilla bebis ifrån mig? . . ."-Nu..väldigt fort ska du få en kateter" .. Kateter tänkte jag, juste.. det läste jag ju om att man ska få insatt om man ska göra Kejsarsnitt. Det som jag också varit så livrädd för. Jag föder hellre barn naturligt med höftsmärtan och smärtan man får genom att föda ett barn, bara jag slipper att få en kateter.  "-Nej nej :( Gör inte det.. " skrek jag, Jo.. så tryckte dom in den i urinröret snabbt", slängde en hink med sprit över hela mig "-Andas här nu... ett, och två, och tre" Och så var det mörkt.

Vaknade upp och var helt panikslagen.. Innan jag hann säga något så kom läkaren .. den underbara läkaren som opererade mig : Joanna Stiller... fram till mig "Du har fått en gosse.. en alldeles frisk och PERFEKT kille".
Jag kunde inte ta till mig detta. Tårarna sprutade och hela jag skakade. Trots att jag egentligen inte vågade skaka. Han lever, han lever... Jag la mig tillrätta i sängen och log.
När jag fick se honom för första gången så kände jag mig såå himla tacksam. Jag kände den där kärleken som funnits mellan oss i 9 månader ÄNNU starkare. Hur var det möjligt? Han var sååå vacker, jag fick honom till mig, men jag fick inte hålla honom själv ännu. Jag kunde tappa honom pga all morfin. Men jag kramade honom så som jag aldrig kramat någon, jag drog in det djupaste av doft och det var den allra ljuvligaste... & jag såg mig själv i hans ögon. Jag glömmer det aldrig! Glömmer aldrig den hemska rädslan, förtvivlan, chocken.. inte heller den enorma kärleken och lyckan över att han fanns i liv. Mitt barn . Min Vincent, den ljuvligaste av dom ljuvligaste.
Blir ammad. För allra första gången
Vi låg vakna hela den första natten. Jag & Magnus... Det var verkligen kärlek i luften - Hela salen var som ett paradis. Vi var så rädda om denna lilla varelse. Han låg på våra magar hela natten. Vi låg hela blickstilla, rädda för att väcka honom. Vi var jätte avundsjuka när den andra höll honom. Jag minns att jag försökte böja mig över Magnus för att dra in den underbara bebi-doften men det gick ju inte att röra sig. Det gjorde för ont, både för höften.. & för snittet - Fick ligga som en döing, den underbara barnmorskan kom in varje timma och sprutande in mer smärtlindring.
 Jag ammade hela tiden, det gick så bra. Så fort han fick se mig första gången tog han bröstet med ett stadigt tag och visste direkt hur man gjorde. 3 första timmar hade han varit utan sin mamma. Han hade gråtit... Jag mådde så dåligt över att jag missat den allra första stunden med honom.
Det var inte sin mamma som han fick se först. Utan en okänd människa. Undra va han kände?

Hur som helst.. så kom jag ihåg när vi satte foten innanför ytterdörren för första gången med våran bebis, som en familj - Den 14onde Februari, på alla hjärtans dag. Ja, det var verkligen kärlekens dag.
Vi var SÅ lyckliga.. Det här är verkligen början på livet.

3 månader senare - 11 Maj:

Ligger ytterliggare en gång i en vit sal... Gråtandes, dock inte lika mycket panik. Men jag hade panik inombords.
Tänk om jag gör detta i onödan? Tänk om jag blir invalid? Så mycket man inte kan göra med en ny höftled.
Jag var rädd. Så himla rädd... Hur skulle det kännas när dom skärde, sågade & hammrade i mig. När jag skulle vara helt klarvaken och lyssna? Hur klarade sig min lilla lilla bebis där hemma, 14 mil ifrån sin mamma. Som han aldrig ska behöva vara utan när han är så liten. Tänk om han saknade mig massor & kände sig övergiven?

Dom sprutade in en massa grejer i mig. Jag blev helt plötsligt fri från oro & bekymmer. Jag kände mig lycklig.
Även om det har varit den lyckligaste stunderna med Vincent så hade jag ändå inte kunnat känna mig HELT lycklig. Det fanns något som förstörde för mig i mitt liv. Något som jag tänkte på nånstop hela tiden, för det gick aldrig att sluta tänka på. För den outhärdliga smärtan försvann ALDRIG, den gjorde sig påmind varje gång jag andades.
Hoppet var borta för länge länge sedan, när jag låg där och Läkaren började operera mig. Jag visste att detta aldrig skulle gå över. Varför skulle jag leva? När jag inte ens kan ta hand om mitt egna barn. När jag inte ens kan ta hand om mig själv.Jag kan inte ens tvätta mina egna ben, inte lyfta det.. behöva hjälp för att komma i & ur sängen.
Helt plötsligt körde dom iväg mig. Det var färdigt, jag klarade det!!! 2 sjukgymnaster (Bara ordet sjukgymnaster gjorde mig illamående. Jag kom & tänka på när denna smärtan kom , värre än någonsin i v 13. När jag låg i sängen på Sahlgrenska och han kom flera grrr om dagen in till mig. Sjukgymnasten. När smärtan var värre än någonsin. Han var riktigt ond tyckte jag. Han skulle tvinga mig upp ur sängen. Magnus satt bredvid & hejade på. Cm för cm i flera timmar drog vi benet åt sidan för att komma ut sängen. Det tog hela eftermiddagen. När han i ett hastigt tag släppte benet rakt ned utan att göra det försiktigt skrek jag för 20e gången de värsta orden jag visste till honom. Jag som aldrig är otrevlig mot okända. Hela tiden skulle han hålla på. Jag var så himla rädd, jag ville inte röra mig. "Jävla fi__ta" skrek jag det högsta jag kunde, utan att ens bry mig vad jag sa. När vi sent på kvällen äntligen tog den sista centimetern  tillbaka, i sängen igen) 
kom genast och LYFTE UPP mitt ben. Höggt. Jag trodde jag skulle svimma. Hur fan vågar dom? Det vred sig i magen. Det var det värsta någon kunde göra mot mig.

 När jag väl kunde slappna av: Så kändes det INGET, nada! Kunde detta verkligen bita på mig? Har mitt liv verkligen börjat nu?

1 års rehabiliteringstid, sa dom. Det drog ned på mitt goda humör. Hur ska jag orka? Hur ska våran familj klara detta? Dagen efter så förstod jag att det kunde gå snabbare jag kunde redan belasta benet. Jag kämpade och kämpade trots att jag var helt tom inombords, det fanns ingen energi kvar alls. Jag gick med ett gåbord, precis som att lära sig gå på nytt. Hela jag var så trasig. Jag kände ingenting, jag kunde inte ens känna någon lycka över att smärtan var borta. Jag som lovat mig själv om den dagen någonsin skulle komma så skulle jag skrika, vråla och vara den lyckligaste människan. Jag var varken lycklig eller glad. Jag var bara tom.

En månad senare kunde jag GÅ...
Jag trodde att det skulle bli den andra lyckligaste dagen i hela mitt liv. Nu varhelvetet över.
Det är inte förrens IDAG som jag kan inse att detta är sant.. & jag kan vara lycklig - På riktigt.


Det är över, men jag kan inte lägga dessa saker bakom mig.. hur mycket jag än försöker!
Det har satt sina djupa spår. Jag tänker på det varje dag, och blir en aning nedstämd.
För mig är det fruktansvärt jobbiga grejer, som drömmer mardrömmar om.
Hur ska man kunna gå vidare från dessa händelser? Går det?

Våran dag

Vi har haft supermysigt idag jag & Vince. Lek, bus & massa skratt. Så himla god är han, min kråka!!!
Varit & handlat massa mat till honom, & såklart choklad tills ikväll - Vilken veckodag det är hindrar inte mig från mina begär. . . Det ska va gööött & leva! =D=D=D

Här får ni lite smakprover från dagen - Min ljuvliga ljuvliga Vincent ♥

Varit & handlat. Kallt ute!!! (v) (v) Vill inte va stilla en sekund längre, men jag fick mig allt en bild ändå=D pusssss  Leka med sin nya telefon  full i fan , mammas nakenfisssss

Han ålar sig fram super super super snabbt. Det går som en raket. . . så kommer han efter en vart man än går... SÅÅÅÅ SÖT - Mami loves uuuu


Det Blev P E R F E K T

Jag blir helt nere av folk som planerar:
först jobb, sen hus, sen hund, sen barn ...
Det funkar inte för mig/oss.

Livet är livet. Det forsar på,
♥barnet♥ blev till
och det blev bra.
Mer än perfekt!
Varför skulle vi väntat?


S Ö N D A G

Nu har jag plockat, donat & vikt tvätt hela denna morgonen också. & så har vi sjungt "Hipp hurra.. för här kommer bumbibjörnarna" & busat!!! Äntligen fint överallt så när lillen vaknar så ska vi ut ut ut så det inte blir stök igen :-)

Så här ser vårat sovrum ut nu (Dom där "ringarna" är såna där såkallade spöken som blir ibland när man fotar:) . Pappa tapetserar inte så fult) Ska köpa lite bruna & rosa kuddar & lägga på sängen också!!!

  

Då var det söndag igen.. Tycker faktiskt inte det känns för jävligt med söndagar nu för tiden. Hela söndagen blir mys bara för att Ensam mamma söker kommer på kvällarna. Det är SÅ mysigt det programmet.

Ha en hemmadag idag.. bara vara ute & promenera & gunga lite, som är en favorit för 8månaderskillen!! =D
Blir att laga god söndagmat, vinka hejdå till Pappsen som ska jobba kväll, leka & lägga fisen och mysa vid tvn.
Där har ni min söndag - Planerad & klar. . . Ha ha ha!

Åh, måste redan köpa ny Enbrel om 2 veckor igen. Fick bara ett "Start-paket" sist. Så nu får jag för ett år, men måste betala 2000 spänn. (Kanske inte så mycket iomed att den kostar 150.000 egentligen, men ändå) Jag undrar hur dom tror att man bara ska punga ut det? Okej, jag är inte sjukskriven längre, men jag var hela min Graviditet & därför är Mammapengen inte SÅ himla hög. Dom flesta som hämtar ut Enbrel kanske inte är fullt arbetskunniga människor. Inte säkert att det är en pice of cake att fixa det? Det går ju om man jobbar, man ska väl göra det. Det är därför man hämtar medicinen liksom. Det är väl meningen att man får sälja röva kanske. . . Jaja!!!

BORSTA TÄNDERNA NÄR DU ÄR RIKTIGT GLAAAD ! ! !



Tack för att du räddade mitt liv.

God kväll . . . : - )

Kvällen i sig är ju väääldigt mysig. Sitter i en mörk lägenhet med massa tända ljus, iskall cola med chips & dip. Det störiga är att det är Fotboll på Tvn, men jag överlever - Kärleksfilm på datorn - SNART. . ..  Varenda liten vrå här är nu storstädad. Har hållt på i timtal. Likabra att passa på & göra allting när man ändå måste städa massor i sovrummet pga tapetseringen. Åhh va vi är nöjda med sovrummet nu - Love it, love it!
Nu kan man gå in där utan att få spykänslor. Thank u Daddy.

När vi kom hem från Kungsis förut så ställde vi oss & gjorde Fisksoppa, som blev mummsi. Kevin som inte alls brukar äta mycket år 3 portioner. Så han gillade nog min mat *Stolt*

Innan vi bärde in spjälisen in till Sovrummet igen så drar Vincent sig upp i stående läge
massoooor av gånger. Vi blev helt vilda av lycka. Hahaha! <3 Så himla himla dutti. .
På 8månadersdagen & allt ♥




Så Magnus fick genast ställa sig & skruva ned liggdelen till läget längst ned. Den har varit på "mitten" hela tiden & inte längst upp.. så man har inte riktigt funderat på det ännu. Så nu har han det så mys där inne sååå...
--
Jag är så himla glad att inte behöva tänka på att gå & knapra piller hela tiden. SÅ HIMLA SKÖNT!
Inte behöva få dåligt samvete & må dåligt varje gång man stoppar i sig något skadligt. Inte behöva gå till det helvetiska skåpet. Morgon, förmiddag, tidig eftermiddag, eftermiddag, tidig kväll, kväll & natt.
Nu känns det ingenting, någonstans. Jag kan ligga ned på rygg! Jag kan köra vilken jäkla rörelse som helst utan att känna mig stel - Vad fan är det här liksom? Vad har dom lagt i dom där sprutorna egentligen?
Ja.. dom får lägga va fasen dom vill där i - Men det funkar, funkar så in i helvete också. And i like IT :D
Jag hade änna gett upp hoppet på det där med mediciner. I 7 år har man ätit tabletter utan att det något funkat. Visst, det har funkat till en yttepytte del. Men inte så mycket som man vill. ALDRIG så man blivit h e l t  smärtfri, aldrig så att man kunnat slappna av. Tänk om detta stoppar upp själva sjukdoms förloppet? Tänk om det är SÅ bra?. . . Jag vill inte veta hur jag ser ut om 3 år annars. I loppet av 1 månad kom en fruktansvärd ryggvärk som aldrig funnits innan, att man inte kunnat ligga ner, på rygg, på sidorna, ingen har kunnat ta där på ryggen, inte kunnat böja sig. På 2 månader syntes det stora förändringar  i bäckenlederna & ryggen. PÅ TVÅ MÅNADER.
Hur skulle det sett ut om ett ÅR? Hade man kunnat gå?, hade man fått svår artros i andra höften också, i knäna, fötterna, axlarna? Dom säger ju att Enbrel'en KAN stoppa endel av sjukdomsförloppet. Är det sant? Vågar man tro på det? Finns väl inget annat val. Men jag är GLAD GLAD GLAD :-) Tack _____ . För att du tog det snabbaste beslutet. Jag är lycklig över att jag kommit till sådana specialister & experter. I Uddevalla Reumatologen så har dom missat en svår artros i 6 år. I 6 år har jag fått lida så jävligt, titt som tätt. När jag kunde blivit opererad för längesedan. "Nja.. det syns inget på röntgen" , sa dom när jag var 15 år. På Spenhult när vi pratade om Höftoperationen så hade dom låtit Uddevalla fårr skicka svaren från Röntgen, och det syntes tydliga förändringar i höften redan då. VA FAN LIKSOM? Jävla apor. "Ta lite diflofenak & tiparol liksom". Ja, det ska en 15åring behöva ta hela jävla livet?. . .Skitsamma, jag har inte ont nu, idag... Jag var så lycklig när jag knallade ut med soporna förut. Förra året när det var kallt så drog jag mig, centimeter för centimeter den korta sträckan mot bilen, tårarna som brände i ögonen & nerverna som var på helspänn. Livrädd för att råka ta ett felsteg & halka till. Ingenting kunde bli värre än & halka. En hastig rörelse och jag var död. Jag skrek och grät, och det skulle aldrig gå över.
Jag visste det. Hoppet var sååå borta. Jag gick där.. butter, trött på livet, trött på alla lyckliga människor som tog livet för givet, trött på människor som är hänsynslösa som går in i en när man går släpar sig fram där och är livrädd när någon går förbi. Trött på att leva - Allt det där flachade förbi mitt huvud när jag gick där med soporna.
& jag log. Log så stooort som jag bara orkade. Och skuttade in, snabbt & enkelt in i trapphuset. För numera KLARAR JAG att gå ut med soporna själv, jag klarar att ta med min smörgår till köksbordet, kan städa, kan gå in i badkaret och jag kan leva & vara lycklig! DET ÄR EN ALLDELES LJUVLIG KÄNSLA. Tack igen . I n g e r, min ängel.

ENBREL


Min underbara Protes. ((som gör att jag kan leva, som alla andra!!))

Den 10'onde <3

Idag blir min fina älskade hjärta Vince 8 månader♥ ♥ Grattissss Baby - Blir en extra Majskrok för dig idag :D:D Helt lovely att va en bebis!

MAMMA ÄLSKAR DIG AV HELA MITT RÖDA BULTANDE HJÄRTA!

Är det sant att jag håller ett barn på min arm

och ser mig själv i dess blick,

att fjärdarna gnista och jorden är varm

och himmelen utan en prick ?


Vad är det för tid, vad är det för år,

vem är jag? vad bär jag för namn ?

Du skrattande knyte med solblekt hår,

hur fick jag dig i min famn ?


Jag lever, jag lever. På jorden jag står.

Var har jag varit förut ?

Jag väntade visst miljoner år

på denna enda minut.


Dagen började kl 6 imorse. Jag låg i en rese-säng i vardagrummet & Magnus låg i soffan. Vincent låg i hans spjälsäng i hans rum så jag ville ligga nära + att man titt som tätt ska stoppa in nappen. Då tog familjen våran säng. Eftersom det tapetseras & sådär...
Kevin har kollat på Sune hela morgonen, bara för att vi såg det igår... & Syster Mathilda är världens bästa.
Hon hjälper till HELA tiden med Vincent. Hon är nästan bättre på & sköta bebisar än mig. Hahah, vet när blöjan behöver bytas, när kläderna är nerspydda, leker med honom, bär honom när han är ledsen, borstar hans två små bissingar.. Osv osv. Hon gör allt, så himla snällt!!! Har jag hunnit städa, diska, göra mig iordning, duscha.
Det blir stök heeela tiden näär man är så mycket folk i en lägenhet - Evghetsgöra!!! Hade jag inte haft henne här hade det tagit h e l a  dagen att komma iväg. Vi ska ta en långpromenad ner till stan (el Kungs) & fika lite så pappa får tapetsera ifred. Väntar på att lillen ska vakna bara. Det tar på krafterna att leka med moster & morbror heela tiden. Han somnar varannan timma. Hahaha!!!
Tjoflöjt!


Fridays mys ♥

Idag fick vi en tidning från hon som jobbar på Öppna förskolan. För jag & Vince var med i tidningen för någon vecka sedan. Hahahha! Min snutt ♥ Så vi fick med oss den hem + att vi fick med en (av 2) jätte fin bild som hon framkallat på Vincent för att han äter så grisigt, hela hans kropp, ansikte & byxor va fulla med mat så syndes hans 2 små bissingar. Hhihi såå söt! Han såg lite full i fan ut ♥:)

Min far & mina syskon kom vid 17-tiden & då hade jag lagat Chicken tikka masala till dom. Pappa hann spackla lite innan han åkte till Hardcore. . . Vincent däckade vid 18 och vi tände en massa ljus här och tog fram massssa gottigott & satte på "Sune's sommar" - Love iiiit. N i g g e r  b r a d s  . . . Ha ha ha ha!!!
Nu går Idol i högtalarna * Full myyys här med andra ord (:


The friiiday

Godmorgon!!!
Jag struntade i förrgår med det där med & "trappa ned". Jag slutade direkt, vet inte om det är bra eller dåligt. Men jag tänkte att jag kanske bara behövde må dåligt en dag istället för flera & då kan jag ju ta den dagen & kämpa igenom. Men jag vet fasen inte, hahaha! Nu är vi inne på 3e dagen med en oerhörd kallsvettning som driver mig till vansinne, en sprängande huvudvärk & en väldigt sur jag. Det enda jag längtat till är att det ska bli kväll så jag kan få sova en underbar djup sömn, vakna upp & må som vanligt.
Men det blir aldrig någon bra sömn. Fryser så mycket att jag skakar, slänger mig in under täcket.. efter 1 minut dryper hela jag av svett.. jag mår dåligt av all värme & tar av mig täcket.. Börjar återigen skaka av kölden & så börjar det om. Heeeela dagarna, im gonna die soon. Ibland i de värsta lägena känner man att ..fan jag tar en tablett, bara det här går över. Men jag är enveten som en get så det gör jag inte som tur är. Behöver jag dom inte så behöver jag inte. Trots att läkarna sagt att man måste trappa ned.

Dom säger ju att det blir bättre för varje dag. Så förhoppningsvis blir det en bättre dag idag * Hoppas hoppas*
Man orkar ju fasen inte göra nåt. Att resa sig upp för & göra något & man är helt slut. Hur kul är det liksom när man helt tiden är på språng med en bebe? Jaja, på med ett stort leende iallafall :-)

Dagen idag ser ut som så att vi ska gå ut & gunga efter Grötfrukosten, hela familjen. Handla lite. Efter det drar vi till Öppna förskolan & leker ett par timmar, åker hem..förbereda sovrummet lite. Mangan åker till jobbet. Mina föräldrar & syskon kommer. Pappa ska tapetsera våra hemska väggar i sovrummet, han ska vidare till Gbg för konsert ((Hardcore superstar)) och vi andra sitter här & myser framför Idol. Pappa & Magnus kommer åter. Så det blir nog en trevlig dag. Hoppas jag klarar mig någorlunda utan att bryta ihop. Hahaha!
Sjukt att man ska kämpa igenom allt man gör. När man äntligen inte har ont någonstans (Peppar peppar) så ska man kämpa med något annat. Vad kommer efter detta?

H A  E N  T R E V L I G  F R E D A G ! ! !


Some Talk

           Dagen idag har varit helt Fruktansvärd - Jag vill inte ens prata om den

Måste bara säga att Peter Jidhe är verkligen sååå himla bra!!! Mogen & rolig. Att han sagt att han tänker hoppa av Idol om (jag vill inte ens skriva hennes namn) - Katrin Zytomierska tänker håna eller vara elak mot dessa idoler som är med i år också. Det var verkligen det bästa jag har hört på länge. Att någon fortfarande är BRA och kan säga ifrån. Vem fan är hon liksom? En 33årig hagga som ställer till med bråk med 18åriga bloggorskor säger väl allt. När man är så pass gammal måste man väl ha mognat till för mååånga år sedan? Jag känner 18åringar som är tredubbelt så mogna som denna människan. Usch jag ska inte ens gå in på vad jag tycker om henne. Jag blir alldeles för upprörd - Hemsk hemsk hemsk är väl det minsta man kan säga.
Schulman har verkligen gjort sig ett u p p k ö p när han blev av med henne och mötte denna andra kloka & oerhört vackra Amanda. Vilken liv han har fått! Tack vare att han slapp undan den häxan. Hur kan hon ens få jobb på tv4 (Eller något jobb överhuvudtaget?). Hon är ju knappast bra eller smart på det hon gör. 
Jag får väl sluta - Jag kan verkligen disskutera detta ämnet i evigheter.


JobbigT

Hello! Då har jag haft "sovmorgon". Har dock inte kunnat sova så bra ändå. Med täcket har man svettats ihjäl, och när jag tagit av det har jag frusit ihjäl & så har det hållt på.. timme efter timme.
Och nu tar jag på mig en tjock tröja,.. & tar av den lika fort!!! & händerna skakar typ.

Som tur är så är Magnus ledig idag så han & Vincent ska snart åka & besikta bilen så jag kan sitta hemma & sura ifred. Ska aldrig ta någon tablett mer i hela mitt liv.

Vet inte om det händer så mkt idag. Skulle komma en kompis & fika men det beror ju på hur jag mår.
Ska iallafall äta Tacos sen - Mums!
Tjohoo!


Nedtrappning pågår från & med idag....

Sitter & andas uuuut !! Lillfisen har somnat. Varit trött sedan 16-17. Han somnade vid 15 så var tvungen & väcka honom så att han fick någon riktig mat i sig. Han fick kväljningar av Ishavsgrytan och spydde efteråt. Ingen höjdare tydligen. . Sen var han lite arg på mami för han var trött och jag var trött trött trött. Jag låg ner på golvet bredvid han o försökte orka leka :-) Vi har varit hemma själva i mååånga dagar nu så jag hade behövt en timma egentid. Får ta det imorgon. Man blir så trött utan pauser, någongång under dagarna. På kvällarna får jag ju det såklart. Så jag ska inte klaga :-)
Han är busig och galen nu för tiden. Men så himlaaa rolig. Man as garvar hela tiden & då garvar han också.
Han ser ut som en riktig bus & troll - rumpa <3

Idag har jag även börjat trappa ned på mina mediciner. Ska se om jag klarar mig utan dom (de flesta utan Enbrel såkalrt). Har ju i princip inte känt någon smärt alls på några dagar. Ätit Morfin så länge nu så är alldeles sur & kallsvettig, ont i huvudet.Känner mig som en pundare på plattan som tänder av - KUL!!!?. Man ska aboslut inte äta sånt för länge och det har jag väl gjort från & till från 15års ålder. & nu konstant, varje dag sedan lillens födsel. Tänk om man får slippa det nu? Fy fase va underbart.

Nu ska jag slafsa i mig glass med chokla'sås & snart titta på Bonde söker fru. Hej hoppfaderallanla - En bonde söker fru! & se när mannen behagar att komma hem :-)


Lite om mig =D

UTSEENDE
[x] jag är kortare än 160 cm.
[x] ibland tycker jag att jag är ful.
[] jag blir lätt brun.
[ ] jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] jag har vänner som aldrig sett min naturliga hårfärg.
[ ] jag har en tatuering.
[] jag har fräknar.
[ ] jag är osäker över mitt utseende.
[x ] jag har/har haft tandställning.
[x] jag skulle göra en plastikoperation om det var enkelt och gratis.
[x] en helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[] jag har mer än 2 piercingar.

FAMILJ
[x] jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] jag har rymt hemifrån.
[ ] jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] jag har ett syskon som är under 1 år gammal.
[x] jag vill ha barn nån gång.
[x] jag har barn.
[ ] jag har mist ett barn.

SKAMLIGHETER
[ ] jag har sagt “lol” i en riktig diskussion.
[x] jag har gråtit när jag sett på disney-filmer.
[ ] jag har kissat på mig av skratt.
[ ] jag har limmat fast min hand i något.
[] jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] jag föddes med en sjukdom.
[ ] jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] jag har brutit ett ben.
[ ] mina tonciller har tagits bort.
[x] jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] mina visdomständer har tagits bort.
[x] jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] jag har haft vattkoppor.
[ ] jag har genomgått en CAT-scan (röntgen av hjärnan).

RESANDE
[x] jag har åkt mer än 300 km på en dag.
[x] jag har flugit.
[ ] jag har varit i ryssland.
[ ] jag har varit i kina.
[x] jag har varit i sverige.
[x] jag har varit i afrika.
[x] jag har varit i USA.
[ ] jag har varit i mer än 15 länder.

ERFARENHETER
[x] jag har tappat bort mig i min egen stad.
[x] jag har sett en fallande stjärna.
[x] jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] jag har lekt “sanning eller konsekvens”.
[] jag har krockat i en bil.
[x] jag har skidat.
[x] jag har medverkat i ett skådespel.
[] jag har åkt snowboard.
[x] jag har åkt taxi.
[x] jag har ätit sushi.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] jag är singel.
[x] jag befinner mig i ett förhållande.
[ ] jag är förlovad.
[ ] jag är gift.
[ ] jag har varit på en blind date.
[ ] jag har blivit dumpad oftare än jag varit den som dumpar.
[ ] jag saknar någon just nu.
[ ] jag är rädd för att bli övergiven.
[x] jag har varit otrogen i ett förhållande.
[x] jag har varit kär i någon som inte känt detsamma för mig.
[ ] jag har sagt att jag älskar någon och ljugit.
[ ] jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] jag har varit förtjust i en lärare.
[x] jag har blivit kysst i regnet.
[x] jag har kramat en för mig helt okänd person.
[x] jag har kysst en för mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] jag kan inte svälja piller.
[x] jag har smugit ut utan lov.
[x] jag har ljugit om vart jag är för mina föräldrar.
[ ] jag har en hemlighet som ingen annan vet om.
[x] jag har fuskat i ett spel.
[x] jag har struntat i ett prov.

DÖDEN

[x] jag är rädd för att dö.
[x] jag hatar begravningar.
[x] jag har sett någon dö.
[ ] någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] någon nära till mig har begått självmord.


ÅKPÅSEEEE

Jag vet inte ens om man KAN ha en åkpåse till denna vagnen. Det känns väldigt konstigt.
Eller det ser ganska konstigt ut. Köpte denna innan han föddes & den är inte ens använd.
Men får väl gå & kolla annars om det finns någon som hör till vagnen. Jag får fixa & trixa som fasen
för att selen ska bli rätt osv. . Ser det jätte fult / konstigt ut?



Nu kom Mangan precis hem & bilen är fixad. Gööött!!! Nu ska den bara besiktas om igen. . .
Idag kommer Idol & En ny säsong av Desperate housewives - Börjar mkt bra på tv'n nu när hösten kommer -
And i likeee it. Höstmörker & Tända ljus. ♥

Har varit ute på en rask rask promenad på 2 tim förut med Barnvagnen. Provade som sagt Åkpåsen som ni ser där uppe. Han trivdes gott där i :-) Det blåste nordanvind och då blev Vincent ganska sur. Haha! Sen gungade vi & skrattade en massa. Tills han blev en Trött-fis, så jag satte honom i vagnen med Majskrokar.. det hjälpte inte, inte nappen & snutten, inte gungning av vagnen. Tillslut gick jag runt på Trottoaren & sjöng "I ett hus vid skogens slut" och då däckade han ljuvligt. Min sångröst måste vara något av Magik ?!!

Ätit & Busat hela eftermiddagen & han däckade tidigt vid 18 idag. Så nu ska vi bara ta det lilla lugna och kramas. Lägenheten är fin och ren. Tvätten är tvättad & invikt och disken är gjord. Då kan man slappna av.
HA EN TREVLIG KVÄLL!!!
=)

Älskar dig V i n c e n t  C a r l  F a l k
& Min M a g n u s  C a r l  F a l k <3
Ni är mitt liv

Godmorgon gråa Tisdag!

Men men .. jag försöker inte att tänka så mycket på det. Man får försöka tänka positivt fast det är grått&trist ute. Det kan ju inte va sool jämt :-)

Nyduschad och gjort mig iordning - Jag älskar när man gjort det och all slöhet åker ur en. Innan det orkar man inte göra något och vips så är man pigg - love it!!
Vincent har på sig en ny body idag, sååå fin så<3 Och åker runt här i gåstolen och är allmänt lycklig.. Så underbar när han skrattar och dom två små bissingarna sticker fram - Underbara barn!!! Näsan har börjat rinna på honom igen. Han har aldrig varit sjuk innan och nu varit snuvit två grr sen vi börjat gå dit - Till Öf alltså. Hoppas de går över tills fredag såå vi kan gå dit. Jävla AP- föräldrar som går med sina bebisar dit när det finns ännu mindre små små bebisar. ÅH! Vad fan tänker man med? Jävla egoister!!

Väntar på svärfar som ska komma hit & hämta Magnus extranycklar till bilen. Han ska försöka fixa den idag.. och så ska Magnus åka dit & hjälpa till när han slutar. Det är ett helvete utan bil, när man är van vid det! Han får låna sin mamma's ibland till jobbet.. men det är krångel, krångel och åter krångel. Så förhopppningsv is får dom fixat den idag *Hoppas hoppas hoppas*

Så vi blir själva förmodlige hela dagen och kvällen *Blä* Men förmodligen kommer Malin hit & fikar sedan!
Ska baka något gott. Chokladrutor kanske.. eller vad det heter . Mumsiii mumsi!
Nu ska jag hämta ut mina varma mackisar!!!

Föressten så tog jag min 2a spruta Enbrel igår. Nu när jag tänker efter så har jag inte alls haft sååå ont de senaste dagarna. Man tänker ju inte på smärtan när man inte har den så mycket. Har det hjälpt så m y c k e t  med en enda spruta ? Isåfall är det ju mirakel. Ett sjukt jävla mirakel som kan få en svår Reumatism att knappt kännas. Tänk om det fortsätter - Är detta möjligt? Biologiska grejer is the shit!!


Halv åtta hos Mig ♥

Sedan jag blev Gravid har jag blivit superintresserad av matlagning. Något jag aldrig trodde för några år sedan. Jag har VERKLIGEN ändrat supermycket av min personlighet sedan jag blev gravid. Allt har bara blivit så sååå mycket bättre. Vem trodde för 3-4 år sedan att mitt liv skulle bli så bra? Såå som jag trivs och så lycklig som jag är över mitt liv, det är helt sanslöst. Min pappa berättade det för mig för någon vecka sen. Så som han & mamma mådde dåligt, och så dåligt som jag mådde en lååång tid under min sena tonår. Det var bara problem och tårar.
Tänk om jag inte dragit mig ur det där? Vilken tur att jag gjorde det. Hur dåligt & patetiskt liv hade inte mitt liv varit idag? Vissa är fortfarande kvar i skiten, andra inte. Nu talar jag inte om ett knarkliv eller dyligt. Haha, lät som det. Men fastnade bara i en otroligt dålig livsstil pga person/personer. Allt blev bara fel. Pga person/personer som mår så dåligt i sig själva. Man faller så lätt med, man struntar i allt.(Därför jag bl.a bara har en lite mer än halv utbildning. Men tro mig, jag ska nog fixa det snart. Körkortet också. Allt det där som jag hade planerat - Som blev förstört. När jag väl kom ur det där kom något annat ivägen för mina planer och mitt liv - Min sjukdom)
Jag drog mig ur det.. och pappa frågade mig, om jag inte tänker ibland på hur bra mitt liv har blivit? För vi trodde inte det någon.. för några år sedan! Jag visste att jag inte är en person som lever "sådär" och jag skulle aldrig leva hela mitt liv så. Jag har principer hur jag vill vara, hur jag vill leva, hur man ska jobba osv osv.

Hur som helst så tycker jag att jag verklige har mognat. Man gör det när man får en braaa pojkvän. Man gör det ännu mer när man blir gravid. Allt annat som tidigare var viktigt försvinner fortare än man blinkar. Man bryr sig bara om det lilla livet i magen - Det viktigaste som någonsin hänt <3 Dag efter dag gör man allt för att det ska bli så bra som möjligt för bebisen. Jag läste, jag pluggade på allt, varenda lite del-- bebisens utveckling, hur man ska äta / hur man inte ska äta, hur man ska leva, hur man ska uppfosta barn längre fram, allt vad som är bäst för barn & föräldrar. Försökte & försöker fortfarande a l l t för att vara den mamman jag vill vara!! Den bästa för min son. . .

Jaja... det som jag började prata om var ju HALV ÅTTA HOS MIG - Hahaha!!! Jag älskar det programmet. Man får inspiration, tips osv. & såklart blir man superläskad av all mat. Jag tänker genast ihop lite olika recept i mitt huvud and i looove it :-)

Här är föressten jag och Lindas lilla tösabit som även hon heter Tuva :Þ











S Ö T I P Ö T


Ny vecka =)=)!!!

Vi har varit iväg halva dagen här nu. . . Åkte ner till Kungsmässan jag & Vince och kikade runt lite innan vi gick vidare till Öppna förskolan. Jätte roligt för honom som vanligt, trevligt för mig och träffa mammor. Vincent grisar som attans när han äter så dom tog kort på honom förra gången och visade oss idag. Åhhh va fint han var :-) Mammas modell... Hihi! Han görar in hela kroppen med mat och håller på. Så idag fick jag ta av honom. Ville inte att hans vita fina Gant tröja skulle bli helt förstörd :@ =D
Sedan tog vi världens längsta promenad hem. Han däckade direkt i vagnen såklart. Och nu vilar jag här innan jag ska börja med mat. Vad vet jag inte, int sugen på nåt! Magnus jobbar & det är supettråkigt att laga mat till sig själv !!! Det blir iallafall Hemlagat mos med grillad korv med bröd och gurkmajonäs = Halv special :-)

Nu ska jag dricka upp min cola och fortsätta här. .  skulle velat vila middag men får väl lägga mig tidigt idag istället. Kram på er!!!


Jävla Petra Mede .. Blä

Som ska snacka skit om Alex tänder och göra massa narr av hans döda Pappa - Hemska hemska hon!
BLÄÄÄ - I love Alex Schulman :
http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen

Igår bestämde vi oss efter att frågat om låning av bilar (våran är det nåt som är sönder på så den går ej att köras) som dock inte gick =/ Så vi  bestämde oss för att ta tåget hela familjen till Trollis. Grymmefarfar fyllde år. Pappa hade lurat honom att det var denna helgen dom skulle hit & tapetsera. "Vi kan la fira din födelsedag någonannan dag, eller?" (Hahaha) + att min farbror från Sthlm kom och gömde sig hos mina föräldrar så länge. Så alla vi kom dit och överaskade honom när han inte trodde att någon ville fira honom. Han blev överlycklig. Stackars farfar :-)
Vi fikade och sedan satt alla & tjötade och drack alkohol-haltiga drycker. Jag är som vanligt "tråkig" & är nykter, men det ger mig inte så mkt längre. + att jag inte vill dricka när jag har ett litet litet barn. Känner inget behov alls av det längre. Jag känner att jag har något mycket roligare & viktigare att göra:-)<3 : Lill-kråkan ♥ Jag gick & kollade till honom som låg och sov i sovrummet tusen grr.
Sedan vid 22snåret tog vi Stor-taxi upp till Skogshöjden. Jag tog på Vince mössa och tjockt täcke det försiktigaste jag kunde och la honom i Babyskyddet. Han vaknade ändå & kollade med stooora ögon. Han tyckte det var superspännande att åka taxi i mörkret och se alla gatulamporna skina förbi, ojojoj va han kollade.

Vi monterade upp en Spjälis när vi kom fram eftersom han är livsfarlig och kryper fram i sömnen. Sist vi sov där låg han nere klarvaken vid mina fötter när jag vaknade *Panik*. Tänk om jag inte hade vaknat precis då. Då had han krypit ner på golvet och det hade ju nästan varit fruktansvärt för mammas lilla fis. & Även för mig.

Jaja som sagt och sedan slocknade vi. Mamma min ville gå upp med Vince så jag gick upp med honom vid 07 och väckte Mammse, gjorde iordning välling som jag gav dom och gick glatt tillbaka till sängen och så sov vi vidare till 11 - Ljuvlighetens ljuvel. Dock får man ju den sömnen titt som tätt eftersom vi kör varannan dag när han är ledig men det har inte hänt på snart 8 månader att vi sovit länge samtidigt. Eh, spelar inte så stor roll - Men ändå =P

Sedan drog vi vidare till Linda för att se på hennes nyfödda tjej som numera är 7 veckor. Dom har flyttat till ett litet hus som dom inrett superfint. Och tjejen va jätte söt & Felicia satt med henne och var såå stolt.

Pappa skulle köra oss hem i en stor "Kese Måleri - Bil" eftersom han skulle hämta våran gamla soffa. Vincent fick en plats med babyskyddet, Magnus en halv och jag satt med röven över "hålet" där man växlar o de där. Hela vägen (Var bara 3 säten). Det var trååång - Men mysigt!!!
Vi stannade på vägen hos en go familj som pappa ska fixa jobb hos - Jätte fint hus! :-)

Vince somnade direkt när vi kom hem i princip. Vi gjorde lite nacho-chips med ost på i ugnen och kollade in Ensam mamma söker. Älskar det programmet, det är sååå supermysigt och perfekt! Madde är sååå glad & positiv och full i liv & rörelse. Precis som man ska vara, tycker jag!
GODNATT


19.00

Sovit 2 timmar, nu sover även lillen.. Magnus gör mat: Fläskfile med champisar, hariot verts, klyftpotatis, kall sås & fetasallad osv. Blir Idol med massa fredagssmaskigheter& sedan En shopoholics Bekännelser♥ I LÖV FRIDAYS

ÖF, Vincent va överlycklig och charmades som vanligt :-) EXTAS

Provsatt gunghästen :) Syns det hur mycket jag älskar honom?<3

Lite förstor overall men kul ute=)

Gungar i det kallaaaa vädret.

Fredagstrött.

Inatt har jag varit uppe en par gånger och gått fram & tillbaka med min bebis i armen & vaggat. Jag har ALDRIG fått göra det.Så jag tyckte det var supermysigt. Hans lilla huvud mot min axel. Han vaknade helt panikslagen, drömde massa mardrömmar =/ Han somnade om bara han fick komma upp & känna min trygga famn. Han fick sova på mig en stund tills han somnat in i den djupa sömnen.
Det störigaste var att Magnus snoozade 1000 gånger så vi Vincent vaknade imorses :@ Så nu är vi super super trötta. Ska lägga om någon timma snart igen innan vi ska bege oss till Öppna förskolan och ha en mysig fredag.

Inlåst

En serie som började idag på 4-an nu kl 21. Om unga kriminella killar som får prova att sitta i fängelse.
Usch va jag lider med deras föräldrar. Jag fick ont i magen bara genom att t i t t a  på detta.
Tänk om min lilla goa kille börjar knarka, kommer hem och kallas mig f---ta och tar stryptag på mig? Inte vill prata, bara är ute & slåss och skiter i allt? År.. efter år .. efter år, och ingen förändring sker. Vad fan skulle man ta sig till? Hur ska man orka? Tror inte det skulle finnas någon gräns för hur dåligt man skulle må i det läget. Så orolig man är när det gäller ens barn. Jag är orolig och funderar ständigt när min lilla kille inte har bajsat på 3 dagar. Haha. Nej jag vill inte ens tänka på det. Man får hoppas av hela sitt hjärta att ens lilla pojk blir en snäll och go kille som är skötsam och har ett jobb, får ett bra liv. Lider bara med dom stackars föräldrarna som har det sådär - Det är deras vardag . . . Och deras söner var också små underbara bebisar en gång...


Vilningstime.

Nu har jag lagt mig med laptopen i sängen med värmedynan på och stängt igen dörren :-)!! Ska ligga här någon timma och bara inte göra någonting. Tror inte jag varit ifred så på dagen någongång va jag kan minnas sedan lillfisen föddes. Kände bara för & lägga mig med onda ryggen och andas ut. Så får Magnus & Vince leka och skoja där ute en stund.

Vi var iallafall ute på en långlång promenad för en stund sedan - Svin kallt ute så jag tog på han den nya tjocka overallen. Jag gick och oroade mig heeela tiden ifall han var för varm/för kall. Kände på honom och han kändes lite varm så drog ner lite. Men kunde inte sluta oroa mig ändå. Hahah! Vi gungade lite och lekte lite i gräset. Han undrade varför han skulle behöva ha den overallen på sig och satt och halvblundade med ögonen hela vägen. Gick in på Hemköp & köpte med en Cola till middagen.

När vi kom hem så fick vi Lövbiff, pommes & Grönpepparsås, fetaostsallad. även smörstekta Kantareller skulle vi prova på. Har aldrig ätit det, men alla tjötar ju hela tiden om att det är så gott. Men Uäääk. Fy fasen va vidrigt alltså - Aldrig mer. Jag håller mig nog till mina ljuvliga champisar istället.

Magnus skulle skoja med Vincent och hålla handen för munnen på nåt vis (svårt att förklara) och vifftade lite med fingrarna. Vincent gapskrattade och sen gjorde han precis likadant... ÅHHH VA JAG BLEV STOLT.
Sen höll dom på så jätte länge och härmade varandra. Så himla duktig, min lillkille<3

Nej nu ska jag fortsätta ligga och vila här... Gottigott!

T o r s d a g s m o r g o n

GODMORGON!!
Idag steg vi upp vid 6-snåret!! Skulle byta blöja men det är nästan omöjligt nu för tiden, det är ett gympa-pass varje gång. Han vill INTE va stilla längre, kämpar imot allt va han kan o försöker rulla iväg. Hahaha!
Åt lite välling och låg under täcket i soffan o kolla på The voice. Nu har vi lekt, så har jag gjort varma mackor till frulle precis som jag äter nu. Ussh tycker det är jobbigt med mat nu för tiden så jag äter bara sånt jag tycker är supergott. Hellre det än inget alls.

Nu ska vi snart gå & lägga oss & sova en stund till, sen bjuder vi nog Michaela&Nellie på en god fika.. + att vi ska gå ut på långpromenad & lekparken. Vi va inne hela dagen igår ochmed att jag var febrig så idag är mitt dåliga samvete på topp med allt när det gäller Vincent *Löjliga löjliga jag* =P


RSS 2.0