Sitter & slappar lite..

Nu när hjärtat somnat. Det är ju fullt ös här på dagarna nu för tiden så på kvällarna ligger man helt utslagen.
Men denna tiden & åldern är alldels underbar. Han är så himla rolig *Skryter lite* (Men det gör väl alla om sina barn?:) Håller man i hans händer så reser han sig upp och så busskrattar han åt olika saker och dom två bissingarna sticker fram - Det är reeedigt redigt sött, man blir så stolt i hela kroppen att det är ens egna lilla son!

Vi har varit & hämtat boxen så nu har vi la 200 kanaler. Va ska vi med det till? Men alltid kul att ha lite omväxling? Hahhaha. Det var så billigt så det gick inte att tacka nej till. Gött med alla tv1000 & kanal +. & kändiskanalerna gillar ju jag såklart - skvaller skvaller (även om hälften inte ens är sant)!!

Har även ätit på Pizzeria. Fattar inte varför jag skulle envisas med att ta Gorgonzola på som är avskyvärt. Bläää!
Så det var inte mycket ätit på den pizzan. Vincent blev helt extas av att se oss äta fast han precis hade ätit hemma, så hade vi glömde Majskrokarna. Så pizza-gubbarna bakade lite bröd till honom och han blev överförtjust och smackade i sig en hel bit. Hahaha!
Och så åkte vi och handlade . . & sen så köpte jag Vinterskor. Ett par Uggs, hahaha så ful-snygga. Men så himla varma och perfekt till vintern. Jag får aldrig tag på varma skor annars, love it!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0