Lite deppig :/

Lite dålig uppdatering. Har inte haft något direkt att blogga om.
Dagarna knallar på i sin vanliga ordning. Jag har blivit så himla känslig, så fort nåt går imot mig blir jag helt förstörd. Innerst inne skrattar jag åt mig själv. Haha jag hoppas det är graviditeten som spökar, men det borde det väl vara :D
Som idag skulle vi åka och köpa en barnvagn och det gick imot mig, då började jag lipa och tyckte jätte synd om mig själv verkligen så Magnus fick komma och krama och trösta mig - HERREGUD!

Börjar även tröttna på mig själv och det känns som alla runt om kring mig ska lämna mig för jag är så jobbig just nu och inte klarar någonting, jag blir svartsjuk på Magnus och tror att han vill ha andra tjejer fast jag vet att han avgudar mig.
"Måste du blega i backspegeln på den där tjejen eller" Stackars min älskling vet inte vart han vågar kolla..
Usch, hemmaliv är inget för mig. Jag skyller på det. Jag behöver fart och fläkt, men får försöka tänka positivt.

I övermorgon ska vi till Barnmorskan, då ska jag ta upp förlossingsfrågor, och efter det åker vi till Thn.
På fredag ska ju nämligen hela släkten (Inkl vi) åka till Sthlm, blir kul att komma bort. Ska ta med en rullstol så jag kan följa med ut och shoppa lite kanske. Så blir det kalajs för fulla muggar för farfar :-) Jag älskar verkligen min släkt.

Nu har vi badat ett romantiskt bad, ska gå ut o sätta mig på balkongen en stund. Så skönt när man badat.
Inatt drömde jag att min kära vän Jessica och jag gick runt i en skog och golmade cigg efter cigg tillsammans. Eh det är ingen fara tänkte vi o va med barn o röka. Var helt förstörd när jag vaknade :O

Skriver kanske mer sen.. Puss :-)


Pictures

Jag och Leo :-) Spelar spel. JIHU Lilla Älva ligger och är snäll :D Joanna ska ha glass =) Lille björnen Våran nya tv-bänk 

SÖNDAG

Guten morgen! Jag älskar verkligen att sova så sjukt mycket, jag får passa på nu när det är sista tiden i mitt liv som jag får sova som fan. Det uttnyttjar jag, jag somnar jätte tidigt på kvällarna och sover lääänge på morgonen. Kan
även sova middag på det! Jag är omättad när det gäller sömn.

Det var lördagskväll igår. Var hemma hos Janne & åt en god tacos, jag satt kvar längst av alla och åt (Joanna,jocke & leo var också där. Leo sov i minst 6 timmar på raken. Tråkig lilleman igår) Kan nog säga att jag åt en 4-5 tacos - Utan att skämmas för det fanns massvis kvar - Höhö.
Efter det kollades det på hockeymatch, något som jag och Joanna inte uppskattade lika mycket så vi satt väl mest och snackade skit som vanligt och ville att trötta Leo skulle vakna - Vilket aldrig hände.

Kom hem vid 22tiden, myste framför en rysarfilm -Shrooms (?) tror jag att den hette. Jag hatar verkligen rysarfilmer, jag blir helt förstörd i flera dagar och drömmer sjuka drömmar som fan. Som om man behöver drömma sjukare än vad man redan gör just nu? Skulle äta chips, dipp och popcorn men jag mådde illa som vanligt så jag skippade det.
Får äta det idag istället om jag inte mår illa ikväll igen. Har fan börjat må illa nu när jag snart är inne i vecka 22? Skumt. Kanske kan vara medicinerna också.

Joanna med familj är bjudna på middag hos oss ikväll. Ska bjuda på min specialité vilket alla bloggläsare borde veta vilken den är vid detta laget. Jo just det : Hasselbaggar, fläskfile, brunsås gjord av fläskfilen med en megasallad till.
Detta är det allra godaste jag vet i hela världen. Därför vill jag dela med mig detta till mina kära vänner :-)
Ni kanske inte kommer tycka om det bara för det, hehe!

Städning hade behövts lite här idag, stora lägenheter blir dammiga på fem röda alltså. Så himla jobbigt!
Önska nästan jag hade en mindre 3a nu när man inte kan städa så bra. Kanske skaffar det snart om vi får bytt lägenhet någongång. Vi får se hur det blir.
Anyway jag önskar er alla en jävligt bra söndag! Och vet ni vad söndagar betyder? Vilodag, så lämna alla göror och vila.
(Dubbelmoral när jag precis sa att jag skulle städa. Det kanske betyder att jag slipper?)
PUSS OCH KÄRLEK ♥


Illamåååående

Som tusan.. har hållt i sig sen igår kväll, vill bara gå o få ut eländet men det kommer inte ut - Så störande.
Kunde inte riktigt njuta av fredagsmyset när man mådde sådär, somnade ganska tidigt!

Har legat och dratt oss länge idag, ätit frukost och tagit en go dusch tillsammans ;-)
Vi ska hem till Janne ikväll och se någon match och käka. Hoppas illamåendet gå över snart.

I veckan ska vi köpa våran fina barnvagn. Gött att ha det gjort så man slipper oroa sig för det, hehe!

Nä var inte på humör för att blogga, får görat mer sen! BYE

Fyra bugg & en coca cola

Spela freestyle med frääääck musik *lalalala* :D Idag är det fredag ! !
Idag har alla räkningar betalats, fick en lön som jag inte hade en aning om att jag skulle få. GÖTT för man är inte så himla rik när man är sjuk =P
Har varit och sjukgympat precis, vilken pärs (trapporna) är helt slut... det är konstigt att alla gamlingar verklligen ÄLSKAR mig, jag blir omringad överallt. Alla ska tjöta och vill så gärna lära känna mig... hmm, jag vil nog lära känna någon på 80+ vi har så mycket gemensamt (förutom sjukdomar haha) nä gamlingar är allt roliga. Precis när jag hade berättat detta för magnus att alla inne i omklädningsrummet i princip hoppa på mig, så kom det precis fram ytterliggare en gamling och tjötade - Lite komiskt :-)
Medans jag hade bassäng så var Magnus och handlade lite mat och lite inför helgen.. Han hade varit och köpt en parfym till mig också.. going! Mina var nämligen slut.. så nu kan man lukta gott igen.
Ska nog äta någon korv som är inlindad i bacon med något till idag, ikväll bli det varma mackor till idol.
Ska bli skit kul att se det idag för dom skulle ju få åka utomlands o grejer =)

Nu blir det att vila lite... Köss & hej, orörda grej

Vecka 21 Papps och jag kollar på Hardcore Superstar :D Hardcore superstaros

Inget nytt, som förväntat

"Det är kul att vara speciell, men inte inom sjukvården!"  Haha fy fan, bra sagt av läkaren eftersom ingen kan hjälpa mig, men det var väntat.
Har fått förtur hos Aranäs som ändrat sig angående lägenheterna. Skönt att dom tog sitt förnuft till fånga för annars hade det fan varit något fel på dom.
Låg i en sjukhussäng o väntade i ca 10 timmar idag - Kul, gjorde ultraljud på höften som jag redan gjort ca 1000 grr (jag kan sätta massa pengar på att dom gör det för dom inte vet vad dom ska göra), såg att ledkulan var svullen osv, försökte dra upp ledvätska i höften genom en nål två gånger utan resulat. Läkaren blev nästan förtvivlad när han fick släppa hem mig när han såg hur dålig jag var. Men ingen vet vad dom ska göra (....) Fick åka ambulans hem också så jag kom upp. Ger upp detta nu, får ligga här hemma - Inget mer med det.
PAIN !!!

Känner bäbisen massa hela tiden, börjar bli riktigt hårda bultningar nu och man kan känna det utanpå magen. Jätte kul verkligen :-)
Är så orolig för förlossningen. Måste man röra sig mycket under förlossningen? Någon? Eller gör man det av sig självt av smärtan typ?!
Är väl iofs väldigt individuellt men....
Läkaren tyckte planerat snitt var en självklarthet, men jag vill verkligen föda naturligt. Fast ska det fortsätta så här så vettefan alltså, då kan jag ju inte sära på benet ens. Eh vi får väl se! Men man är ju orolig inför förlossningar som man är & så detta på det.

Jag älskar verkligen årets idol. Så underhållande. Synd att den där rolige åkte ut idag (vad han nu hette:)
Den blonda fina tjejen som är med, som också har reumatism.. Kul, nä va hemsk jag är, menar inte kul men känns om jag är ensam i världen med att ha det som ung. Jaja förstå mig rätt!

Imorgon är det fredag (like it matters:) men lite extra mys. Sjukgympa om jag kan ta mig ut, så får det väl bli filmmys med gotterier på kvällskviten!
Har läst massa skvallertidningar idag .. me like! Gubben har köpt ettt nytt ps3 spel som kom ut idag som han väntat länge på, så gissa vart vi har honom just nu (:  Jag myser i sängen under täcket med datan i knät.. HIhi
Sov gott .. Zzzz

Ambulanstransport..

Godmorning ... Ligger o väntar på att åka till sjukan, skulle åkt sjuktransport men eftersom jag har så ont och omöjligt kommer ner för trapporna fick jag ringa ambulanstranport. Tänker inte missa min tid när det verka va ganska allvarligt och jag äntligen blir lite utredd, och proverna inte var bra... hoppas de kommer fram till någon som helst lösning så jag slipper ha det så här mer :(

igår mystes det massa.. vi har det alltid så mysigt jag och min love!!! älskar honom så det gör ont i mig.. o vi har skapat vårat kärleksmirakel <3<3<3

ja får väl se när det skrivs igen(ikväll hoppas jag), hoppas på att inte bli inlagd ju!
ha en bra dag allihop.

Analysera meeera...

Haha nu var jag allt rolig....
Ställde klockan på 5 imorse så jag skulle vakna och ta mia mediciner så dom skulle hinna verka innan jag skulle försöka ta mig upp till läkar besöket - Det gick faktiskt BRA (men kämpigt).
Läkaren kollade på mig men konstaterade som alla andra att ingen får röra mitt ben. Fick en kortisonspruta som sagt, och lite papper så jag skulle åka till sjukhuset och ta akutprover eftersom det är såpass allvaligt. Sagt och gjort!

Sen ringde hon mig nyss här och sa att mina prover var för höjda = en ny inflammation, därav den hemska smärtan!
Och att jag var tvungen att åka akut till Varberg och läggas in, vilket jag vägrade - INTE EN GÅNG TILL.
Men hon har tjajat så vi får se hur det blir. Fick en tid kl 8 imorgon bitti ialf, för det ska analyseras, göras nya ultraljud på höften och kolla bakterier som tydligen kan vara elakartade och förstöra hela höften. A shit, jag fatta ingenting..
Kändes jävligt obehagligt ialf när det verkade så akut =S Hon tyckte inte denna smärtan var normal, och iofs var det väl bra att träffa en vettig läkare som tar tag i saker! Puh, vi får väl se hur det går. Hoppas på att inte behövas läggas in. Det är pest, men jag gör allt för att bli bra också så dom får väl bestämma (!)

Nu vankas det pizza ialf, en goding med oxfile & beasås... Blir en mysiskväll idag med min lilla fina älskling som är så snäll och go mot mig <3 Älskar dig mer än vad du kan föreställa dig. Tack för att du står ut med mig! Puss och miljoners kärlekspussar

Varje sekund, är en ny sekund

Det fick vi lära oss igår på föräldragruppen, det tyckte jag var ganska bra. Även om sekunden/timman/dagen innan varit dåligt eller du gjort något dåligt så hindrar det inte dig för att göra något bra av den nya sekunden.

Nu har jag lite besök av elsa, vi har tittat på Nils holgersson på tv'n, haha! Hon håller på o dammsuger stackarn, såg ut som fan på golven. Usch!! Snart kommer baby, Inger o Christoffer så ska vi äta stekt fläsk med potatis & löksås. Mums
:-)

Idag kommer idol.. tror jag, hoppas jag! Ska väl ägna resterande av dagen o kolla tvvn eller läsa lite tidningar..
Vad ska ni andra göra gött fölk?

Vidriga JÄVLA sjukdomshelvete.

Jag är inte på humör längre. Jag skriver inte och tjötar för att få medlidande utanför att jag bloggar om min vardag & detta är min vardag just nu.

Tillbaka på ruta 1 känns det som. Nu kommer jag knappt till toaletten, fick en jourtid imorgon efterom jag skulle höra av mig så det inte blir som sist igen - En ny kortisonspruta i bäckenet. Men hur fan ska jag ta mig dit ? =O
Detta är så himla vidrigt. Så vidrigt ont att tårarna bara sprutar. Jag är så rädd, så himla rädd. Jag vill inte att det ska bli som sist, det är det värsta jag varit med om. Jag dör hellre!!

---
Nu har jag varit på toaletten (!!!) Jag har skrikit, gapat och gråtit ut min smärta. Min älsking bärde mig - AJJJJJJ! Jag har förbannat mig och önskat att mitt liv någongång tog slut.
Snart kommer Elsa hit och ska laga middag till oss sen (mat är den sista man tänker på just nu, men man får ju försöka för älsklingens skull) , Magnus ska ut o spela golf.Han behöver komma ut, inte bara vara en personlig assistent åt mig . Haha !!

Nu ska jag lägga på värmedyna, lägga på en smile och försöka varva ner efter toabesöket...

Föräldragruppsdags.

Hejsan!!!  Har inte haft så mycket ork till att skriva de senaste dagarna. Har tappat mycket glädje.. men men kämpa på får man göra som vanligt! Hade en HET disskution på familjeliv igår. Jag tycker INTE att läkare ska lura en o säga att vissa mediciner går bra under graviditet när jag senare själv går in på FASS och kollar och det där står "Viss risk att fostret kan påverkas" Så blir jag så jävla arg och känner mig lurad, men jag kunde fatta att man inte kan lita på läkare.
Då tycker de flesta människor på familjeliv att man ska tänka på sig själv i första hand o proppa i sig alla möjliga mediciner för att mår mamman bra mår bäbisen bra, självklart är det så men jag vill inte veta att jag kan ha varit en del av att det hänt barnet något om det kommer ut och ät sjukt. Man ska typ behöva försvara sig för att man vill sitt barn så bra som möjligt och att jag hellre har ont än att något ska hända mitt barn. FOOOLK =O

Iallafall så har det blivit en försämring för mig sedan jag var på konserten så har det ganska jobbigt men har sjukgympat idag iallafall och fått TENS (slags ström om ska leda bort smärtan), har även hämtat ut två st mediciner som jag noga kollat överallt går bra att äta å ska ta de regelbundet och hoppas på förbättring.

Har även ring aranäs så ska gå dit med läkarintyg och få en Bom-nyckel å att magnus kan köra fram bilen till trappuppgången här.. onödigt att gå ända till parekringen och verkligen kämpa när det inte behövs (vi har bommar så man inte kan köra in på området).

Ska äta lite nu.. gott, är hungrig som fan när man tränat...
Och idag ska vi på föräldragrupp, matlagning och livscotching. Ska bli väldigt intressant! (-:
Nu får det vara färdigtjötat... Puss och hej

GodMorgoon..

Igår var en ganska mysig dag, trots allt! Solen sken och vi försökte gå bort till Adele's (ett gatukök ca 1000 meter härifrån) för att äta lite och för att komma ut lite. Tog cirka en timma - Usch, thats pain !
Sen gick vi hemåt till hemköp som ligger bredvid oss och handlade lite mys inför lördagskvällen, träffade Tina och fick kramas lite, kul att träffa henne!

När vi kom hem var Joanna och hennes bror här och hade lämnat av två st babyskydd, så snällt verkligen!
La mig och läste lite i en gravidtidning jag köpt och myste, man har så mysigt när man ligger och läser sånt och fantiserar om sitt lilla underverk.

Framåt kvällen åt vi rostbiff med potatissallad framför Svensson svensson och myste, efter det satte vi på en jävligt bra Irene Huss film och åt godis..

Idag blir det nog lika lugnt som igår, kan knappt ta mig ut till köket.. Magnus är och spelar golf i det fina vädret. Trevligt för honom, det behöver han!

please, make it stop!

----- Lite fakta :

Vad är reumatiska sjukdomar?

Reumatism är en spridd folksjukdom som verkar ha funnits sedan urminnes tider. I arkeologiska utgrävningar har man hittat skelett med något som liknar typiska reumatiska ledförändringar och redan vid tiden runt Kristi födelse bryggde man dekokter för behandling av akut gikt.
Inflammation Teckning Jenny Widingsjö
 

I modern tid har begreppet vidgats. Det som från början omfattade endast ett par diagnoser har nu blivit en sjukdomsgrupp på nära hundra olika sjukdomar. Idag har uppskattningsvis minst en miljon svenskar någon reumatisk sjukdom.

Reumatism, eller reumatiska sjukdomar, drabbar i huvudsak rörelseapparaten, det vill säga leder, muskler och skelett. Men det är inte hela sanningen. Reumatism kan drabba allt ifrån de allra minsta kärlen i ögonen till kroppens största leder och livsviktiga organ. Sjukdomarna kan vara livshotande eller lika banala som en vanlig förkylning. Det är med andra ord inte lätt att under ett samlande namn förklara vad reumatism egentligen är.

De flesta reumatiska sjukdomar är inflammatoriska. Det betyder att en inflammation uppkommit, antingen spontant eller till följd av till exempel en skada eller infektion, och orsakar problem. Men det finns också reumatiska tillstånd där man inte kan hitta någon inflammation utan symptomen beror på andra mekanismer.

De reumatiska sjukdomarna är indelade i ett antal grupper utefter symptom eller sjukdomsmekanism. De sjukdomar som liknar varandra mest hamnar i samma grupp.


Inflammation

Som tidigare nämnts är de flesta reumatiska sjukdomarna inflammatoriska. Vad innebär då en inflammation?

Inflammation kommer från latinets inflammare som betyder "tända eld på". Ett ganska målande ord som beskriver den hettande, röda svullnad som kännetecknar ett inflammerat område. Inflammation gör ont och är besvärlig men är - faktiskt - en skyddsmekanism från kroppens sida.


Inflammationen är kroppens reaktion för att försöka reparera en skada. Skadan kan vara orsakad av en infektion, stark värme eller kyla, kemiska ämnen, strålning eller vanliga sår. När vävnaden skadas så börjar den signalera till resten av kroppen vad som hänt. De ämnen som överför signalerna heter cytokiner. Signalerna kallar till sig kroppens immunförsvarsceller, de vita blodkropparna. En stor del av de vita blodkropparna har till uppgift att äta upp främmande ämnen och skadad vävnad, andra har till uppgift att meddela andra vita blodkroppar att komma till platsen för angreppet. En tredje typ bildar så kallade antikroppar (immunoglobuliner). Det är en sorts proteiner som har en yta där alla tänkbara inkräktare kan fastna för att sedan bli angripna av resten av immunförsvaret.


Tecken på inflammation är smärta, rodnad, värmeökning, svullnad och nedsatt funktion. Rodnaden och värmen beror på att mer blod strömmar till skadeplatsen. Svullnaden är en följd av att vätska samlar sig i området. Smärtan uppstår från nervtrådar, så kallade smärtreceptorer, när vävnaden skadas. Tecken på inflammation kan finnas i olika grad och alla behöver inte finnas med för att det pågår en inflammation. Beteckningen -it i slutet av ett ord betyder inflammation, till exempel artrit.


Autoimmuna sjukdomar

När man fått klart för sig vad inflammation är, blir nästa steg att förstå varför kroppen ibland startar inflammation trots att det inte finns någon skada att reparera. Detta är fallet vid många av de reumatiska sjukdomarna och kallas för autoimmunitet (autos är grekiska och betyder själv). Immunförsvaret, de vita blodkropparna, har fått för sig att kroppens egna celler och vävnader är främmande och därför ska förgöras. Antingen sker det genom direktattacker på de kroppsegna cellerna eller så bildas antikroppar som riktas mot cellerna. När antikroppar bildas mot kroppsegna celler kallas antikropparna för autoantikroppar.

Frågan är vad det är som sätter igång immunförsvaret att börja angripa den egna kroppen. En möjlig förklaring kan vara att kroppens celler har ämnen på sin yta som liknar ämnen som finns på ytan av till exempel bakterier eller virus. Kroppen tar då fel och attackerar också det kroppsegna.



Det är inte roligt att vara jag just nu

Hade jag påstått något annat så hade jag ljugit - Det är verkligen ett helvete det här rent ut sagt :(
Jag önskar inte min värsta fiende det här.

Det var roligt att komma ut ikväll, MEN människor är såna JÄVLA EGOISTER.. onyktra eller inte det spelar ingen roll.
Dom går in i en, springer in i en, putter en så man får vråla. Jag hatar verkligen alla just nu! Man måste gå runt o vara rädd, för går någon in i mig så gör det så fruktanvärt jävla ont & det finns INGEN som kan fatta..
Och efter att ha stått ut i kylan i två timmar gjorde det även av det dubbelt så ont .. det kunde jag fattat - Jag ska hålla mig inne.

Ibland när allt känns som vidrigast så undrar jag vad jag håller på med - Men jag kommer alltid fram till samma svar: Att det är värt det, för min lilla älskade bäbis skull & jag försöker alltid tänka positivt "när bäbisen kommer i februari så kan jag gå sen" .. Hur fan kan jag vara så säker på det? Det är ingen som har garanterat mig det och som det känns nu så kommer jag aldrig kunna gå igen och det är fruktansvärt .. att int veta om man någonsin kan gå när man är 20 år.
Vad fan ska jag göra då? Rulla runt med rullstol med min bäbis?

Man känner sig verkligen så förnedrad att vara sån här. Hur länge ska man orka liksom?

Im not here for your entertainment

Ibland tänker jag för mycket... men varför i hela friden försöker vissa människor tro att dom är duktigare än andra?
Vad är det man vill bevisa liksom? Det är ju mest skrattretande. Jag ser människors lika värde oavsett ifall de är advokater eller går på soc. Skull aldrig se ner på någon för det! Usch, men man mår ju inte bra i sig själv när man är sådan.. bara så det är tyvärr! Man borde jobba med sig själv istället då^^

Gick iallafall upp väldigt tidigt imorses vid 7-tiden och åkte och hade bassängträning, skönt att komma igång även om vi tog det ganska lungt första dagen. Farligt att ta ut sig för mycket så man får ont o inte kan gå för det liksom.
Sen har vi varit på endel ärenden och sen ätit tunnbrödsrulle med gurkmajonäs.

Ikväll bär det av till Liseberg, ska möta Pappa, Mathilda och några till och se på Hardcore Superstar. Inte så där jätte stort fan direkt (dock någon låt som är bra så får väl hoppas på att de spelas:) .. Mest kul att komma ut på lite trevligheter + träffa nära o kära.

Jag drömmer så himla mycket konstigheter så jag ibland blir rädd. Det är knasigt att vara gravid ibland =) Man vågar snart inte somna längre...
---
Vecka 20:
Ungefär vid den här tiden är det dags för ett nytt besök hos MVC. Modern märker att barnet rör sig alltmer och det går ibland att se dess rörelser. Livmodern växer alltmer och skjuter fram magen. Det kan hända att naveln börjar puta ut, i sådant fall kommer den att göra det tills förlossningen. Bröstkorgen växer och det kan vara mycket bekvämt med en justerbar BH.

Ditt barn är 14-16cm långt från huvud till stjärt och väger ca 350g. Barnet är fortfarande mycket litet men växer snabbt och är nu halvvägs. Nu följer en kritisk fas i utvecklingen av sinnesorganen - hörsel, syn, känsel, smak och lukt. Äntligen kan barnet höra och känna igen din röst. De olika sinnesorganens nervceller utvecklas nu i sina specifika delar av hjärnan. Nybildande av nervceller har trappats ned något, och koncentreras istället till utveckling av komplicerade förbindelser mellan nervceller som krävs för funktioner som minne och tänkande. Bär du på en flicka finns det redan omkring två miljoner ägganlag i äggstockarna. Barnet kan nu njuta av att sträcka ordentligt på armar och ben, eftersom nervsystem och muskler har utvecklats tillräckligt för att det ska vara möjligt.
--
Nu får man ta och göra sig i ordning så man ser lite tjusig ut ikväll - Ha en trevlig helg•♥
"High five and talking shit, but you're going home alone tonight - Arent you?"


- american crime -

igår efter vi ätit porterstek med gratäng o sås hos inger (magnus mamma) så åt vi glass med varma hallon & kollade på en så jävla hemsk film, nämligen : american crime.
fy fan är det enda jag säger, en verklighetsbaserad film. jag är fortfarande helt förstörd. orkar inte nämna allt det hemska där i, men ett tips är att se den, egentligen vet jag inte varför man ska se såna hemskheter men det är så världen ser ut idag tyvärr :S

idag har vi varit på bostadsförmedlingen ialf för det var stängt igår.. hon tyckte det var förjävligt att aranäs (våran bostadsförmedling) kunde vara så iskalla, så nu gäller det att ringa för vi får förmodligen förtur så hoppas på en lägenhet fooort.
jag bröt ihop lite igår kväll.. försöker vara så stark hela tiden och klara allt själv, men det blev för mycket. man kämpar vad man än gör, upp från sängen, ta fram frukost är en kamp, duscha o göra sig iordning och man vill gärna försöka ha ett så aktivit liv som möjligt så man kämpar sig ner för alla trappor och ut, men det funkar inte i längdes för det tar på krafterna att alltid ha ont och att kämpa. man kan inte vara duktig jämt och det är inte fel att be om hjälp när man behöver det - men jag hatar att vara beroende av andra.

har varit på jysk precis och köpt en jävligt het tv-bänk & två nya kuddar till soffan. nu är det mesta klart i vårat hem förutom till babyrummet och den uttjatade jävla soffan. vi beställde ju en, skulle få vänta fyra veckor. när fyra veckor gått och vi ringde så hade dom gett VÅRAN soffjävel till någon annan, "ne men ni får soffan om 14 veckor"... eh va? nä tack tror inte vi vill ha den då... jävla människor, så vi får väk ha dénna ett tag till innan vi hittar någon lika snygg, och det lär vara svårt!

det ska bli kul o se hur det blir, ska sänka tvn typ 25cm också för den är jävligt för högt upp och det är varken snyggt eller skönt att sitta o kolla så!

hejhej

KörvvvvV


Vad säger man? Det ska va gött o levaaaaaaa.

Är ett finnigt monster.

Godkväll! Jag har fått ca 4 graviditetsfinnar som är något utöver det vanliga. Ena sitter rakt i käften och är helt svullen och varar som fään, har jag inte klämt den på en timma är den sprängdfyllt och gör jävulskt ont. Ha ha ha, har typ aldrig haft finnar så det är väl dags nu :-) Men men är man en skönhet är man snygg i alla väder.

Vi var på ikea en sväng idag, ganska kämpigt men man ska inte klaga. Kul att komma ut en stund och vi hitta en massa roligheter som ska inhandlas. Mest till bäbisen men det får vänta ett tag till.
Sen när vi kom hem åt vi en himla god tacos.

Har tittat på idol, det var så kul att jag blev alldeles tårögd - Hahaha. Fy fan för Angereds"gansters'na "på 16år som bara var så skrattretande. Hatar verkligen såna människor. Tror dom det är sexigt att "säg det i mina ögon vaaaaa" Usch det är så man spyr.

Har fått mitt läkar-intyg idag äntligen att jag inte kan gå i trappor så imorgon ska vi gå tll bostadsförmedlingen med det så vi får gå före i kön. Hoppas på en lägenhet fort så jag kan leva ett bra liv hemma med bäbisen.

Imorgon ska vi även på middag.. trevligt trevligt. :-)

"den här katten jamar inte mer serdu" ... ha ha ha!!!

vecka 20 imorgon. hälften gånget! 

sjukgympastik

idag var jag uppe med tuppen vid 07-snåret för skulle till min nya sjukgymnast. fick väcka min herre för att jag inte kan ta mig någonstans - snacka om kul att vara såhär begränsad! NEJ! men snäll som han är körde han mig o fick sitta o vänta på mig i en timma på morgonkvisten. när vi kom hem somnade vi om och vaknade typ NU :O men gott var det med sömn, för jag är trött dygnets alla timmar & magnus är typ skengravid för när jag mår illa mår han illa, när jag är hungrig är han hungrig .. moha ha, min söta!

hon kollade mig lite o mätte mina lår, o det låret som jag har ont i och inte använder har vlivit 2½cm smalare än det andra =O så nu ska här tränas upp muskler, vill inte va invalajd hela livet.

får se vad som händer på schemat idag. blir väl ganska lungt iomed att det är så jobbigt att göra saker - får väl börja läsa en bok! haha.
har lovat joanna att lägga in en magbild idag också, hade passat mig bättre imorgon eftersom jag byter vecka då men jag får väl ge med mig senare här sen. min blogg ska ju vara givande, så har ni önskemål får ni säga till. :D höhö!
hej hej så länge.

Vardag igen ! ! !

"Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken".
Joan Rivers

....Vardag igen :
Vilket inte innebär så mycket skillnad för mig, mer än lite ångest för att man inte gör något vettigt .. önska jag kunde få bort de tankarna att jag är dålig och bara går hemma o laaatar - Jag hade ju faktiskt inte gjort det om jag inte var tvungen! =/

Var iallafall uppe tidigt imorse på ortoped tekniska och fick mitt ledbälte som jag har på mig nu. Vet inte om det kommer att hjälpa men hon säger att det brukar vara uppskattat. Det ser nästan ut som en korsett som man drar åt det hårdaste man kan, en beige korsett - Sexyyyy ! ! !

Har även sett på Oprah när hon hade intervju med Tom Cruise i hans hem. En jävla utsikt de hade & deras dotter Suri är såååå fruktansvärt söt!

Får se vad man ska hitta på idag eller om man bara ska vara hemma.. det är trots allt ett meck att ta sig ut varje gång. Jag är inte heller en bättre människa för att jag går ut o kämparför att försöka hitta på något, som jag försöker inbilla mig.
Jag ska få en god lövbiff med pommes & bearnäsås lagad till mig idag och det låter ju inte illa pinkat :D

Jag börjar känna min älskade fina bäbbe mer o mer, jag känner ordentliga bultningar, förut har det mest varit på kvällen runt 21-tiden den har hållt igång mest, nu är det lite titt som tätt. Så sött, känns lite obehagligt ibland för det molar och händer mycket i maggen just nu känns det som! Min kära vän Nicole ska ha sin lille pöjkabit om 3 dagar.Wihoo vad jag är nervig för hennes skull <3 Your simply thee best .. Traaalala!
Hejhej!!!

"Vänner är de som a l l t i d vill ditt bästa!"

Söndagskvällen är kommen :P

Tjillevippen!!! :-)
Då var helgen förbi. Har haft det trevligt med mycket god mat, mys &en massa barnbus, som alltid !!
Hittade våran barnvagn vi vill ha på beginners. Får se om vi beställer den i veckan eller om vi väntar lite till.

Nu var det skönt att ha kommit hem iallafall. Börjat bli dålig på att fotografera det jag gör, ska försöka bättra mig. Blir lite roligare då ju! Storhandlade lite på maxi nu innan vi kom hem också så man har en full kyl, det behövs när man har en gravid fru i huset. Jag är som ett monster - Sugen på ALLLLT!!! Vi glömde scanna in en citron för 1.50 kr, jävligt pinsamt =P Ha ha ha!

Idag blir det massa mys med ensam mamma söker o någon film med tända ljus och MASSSAAAAAA godsakr till.
Imorgon blir det upp tidigt, ska till ortopedtekniska o prova ut ett SI-ledsbälte. Hoppas det hjälper!

Uääää jag är så fruktansvärt fruktansvärt trött på att kissa. Så fort jag somnat in vaknar jag av att jag är så kissnödig att det gör ont så jag får försöka springa så fort det går med kryckorna till toan så öser det bara ut, och åter samma sak när man somnat igen.
Näpp, inte klaga!!! Ha en mysdag allihop.

Sovit sååå gott. . . =)

Mörrn möörrn. . . har nästan inte haft någon värk alls inatt, bara sovit som en prinsessa! Yääy, vad händer egentligen ? =S Jag verkligen ÄLSKAR att sova! ( Passa på o sov nu innan bäbisen kommit för det blir inte mycket av det sen. Tack jag vet :-)

Igår gick väl mesta dels dagen åt att äta olika saker. Var bara så hungrig. Fick mina kräftstjärtar o det var värstans gott. Myste framför tvn med idol, många goa skratt fick vi oss :) Sen blev det "vem kan slå filip&fredrik" -Men vi störde oss så mycket på Ingvar Oldsberg (vad fan gör han med där? och han förstör hela programmet genom att a l d r i g  hålla käft) så kommer inte se det nåt mer =P

Nu är det fredag = helg = mys. Ska åka till Trollhättan vid 13-14 snåret o fika med Linda & Felicia. Kuuul!
Sen träffa min fina lilla familj... Magnus & pappsen tar väl några öl ikväll och tjötar i vanlig ordning. Så kul o höra på dom!
Jag ska in o titta på baby-affären på Etage och se om man hittar något skoj!

Blir nog inte så mycket bloggande förrens i slutet på helgen så ni får ha en trevlig helg.
Love & Light♥


Vecka 19 -
10 sep - 16 sep 2008
Kroppen: Livmodern växer allt mer och magen börjar få en rund form i profil. Vissa kvinnor kan känna av foglossning omkring den här tidpunkten. Det kan yttra sig som en diffus värk runt bäcken och neråt låren. Under senare delen av graviditeten kan man få problem med ryggen, man kan till viss del motverka det genom allsidig kroppsträning som dessutom gör att man får bättre kondition. Ta gärna promenader, simma eller gympa i den utsträckning och takt som känns behaglig. Cykling är också bra, det stabiliserar bäckenet. Du kan även träna upp samarbetet mellan nerver och muskler i bäckenet genom knipövningar. Dra ihop musklerna i bäckenbotten, mjukt men kraftfullt och håll sedan kvar så länge du kan och släpp sedan efter. Upprepa några gånger. Genom att man lär sig behärska bäckenbotten så underlättas förlossningsarbetet och gör att du snabbt kommer i form efteråt.

Fostret: Små ljusa hårstrån sk. lanugohår täcker kroppen och till och med undersidan av fötterna. Det fina fjunet kan finnas kvar på vissa delar av kroppen efter födseln, t.ex på ovansidan av öronen. Ögonbrynen och ögonfransarna börjar markeras och på barnets fingertoppar finns helt unika fingeravtryck. Benen har nu kommit ifatt och är i rätt proportion till kroppen. Barnet ser ut som en färdig människa, i miniatyr.

fiiika dag

Idag är det en solig och fin dag, härligt. Energin sprudlar lite mer då. Fick sova länge idag, till 11...Skönt!
Fick städa undan lite och duscha o göra mig iordning sen kom Emma o kollade på lägenheten, sen åkte vi iväg till El-giganten för hennes mobil var paj. Efter det fikade vi , fick skynda oss som fan för det stängde kl 14 .. Öh! Sen gick vi och fika på ett annat fik igen... Träffa en på jobbar-kompis med. Så nu är man hemma och är ganska hungrig så nu ska jag laga fiskgratäng som inte blev lagad igår.

Imorgon bär det av till Thn, ska i o fika hos Linda först så vi får träffa henne... Nä orkar inte blogga just nu =P Kyss

Kräftstjärtar!! = I mitt huvud.

Hej hopp på eftermiddagskvisten (eller kvällskvisten, vilket som)... Blev städning för mig idag iallafall, jag har slitit som ett djur *Applåder applådder*, dammsugit, diskat, gjort fint i köket, dammat, plockat o rensat överallt och det är fan inte lätt när man stapplar kryckor.Det var en riktig pers, är helt slut!! Phuu...

Sen så blev det en fet & god pizza till middag istället. Gjorde en egen special när vi beställde med ost, champinjoner, skinka, nötter, vitlök och tomat på. Så gööttt, fick i mig hela utan att bli mätt. Börjar märkas att man är gravid nu=D

& Nu är jag såååå sugen på käftstjärtar. MMMM, skulle kunna döda för att få t!!! KRÄFTSTJÄRTAR, det måste va kräftans stjärt då va?? Någon som vet om man äter själva rövhålet? Isåfall vill jag nog inte ha..
Då får det bli räkor istället.... mm va gott, de åt vi igår, vill ha det nu med! Havets alla ljuvligheter...
Fast dom två sakerna är allt jag gillar från havet, + fisk då såklart! usch för musslor & krabbor o sån äcklig skit.

Nu vill jag att sjukhuset o idol ska börja + att jag ska hälla upp ett romantiskt bad till oss om en stund här med tända ljus.
Kräftstjärtar o räkor på det kan inte göra romantiken bättre. ha ha ha!!
Köss på er allesammans
Sen kan ni väl vara snälla o säga vilka ni alla är som läser min blogg? För ni är ett par stycken - Mig behöver ni inte va hemliga för !! (: Jag som är såå snäll (A)
-


Vad underhåller man sig med?!

Godmorgon godmorgon! Eller godmiddag känns det nästan som. Hade tänkt att sova ut lite idag, har vaknat så tidigt det senaste.. men då ringde Linda & väckte mig vid 9 snåret och efter det kunde ingen människa somna om. :D

Ligger o försöker komma på vad man ska hitta på idag, känns iofs som jag inte orkar göra något. Var ganska fullspäckat igår och det är en pärs allt man gör så det blir nog lungt. Men vad fasen underhåller man sig med när man bara går hemma?? Städa hade jag gärna gjort men det går inte. Kan tänka mig att detta kommer bli redigt tröttsamt i längden. Titta tv, dator.... Haha jaja det ordnar sig, ska ju börja min sjukgympa snart iallafall. Så kan jag gärna bli frisk så man kan komma igång o jobba! (A)

Idag blir det nog fiskgratäng till middag. Är sugen på något nyttigt och min lilla bäbbe behöver nog lite fisk i sig också!
Så kommer idol ikväll också. Ska det bara gå en dag i veckan? (Någon som vet?) Trodde det skulle gå varje dag - Men ikke, samma gäller Ensam mamma söker. På söndagar enbart. Va fan va trååkigt!!!

Till helgen ska vi åka till Thn. Ska bli underbart att träffa min familj. Pappsen & barnen var iofs här för någon helg sen men mamma har jag inte träffat på en månad (!!!) *Sakna ihjäl* <3 Mys ska vi ha!
Hörs later! TJING!

Våran vackra finaste bääääbis <3<3<3

Du är det finaste mamma någonsin sett (v) Allt var bra med våran bäbis, såg hjärtats fyra klaffar eller vad det var, hjärtat slog så fint, den lille låg o höll sin hand för könet. Hihi, så luta den handen mot huvudet typ hela tiden och rörde sig massa mammas bus :D Jag är så lättad att allt såg bra ut. Jag kan inte tacka gud eller vem fan det är tillräckligt. Fortsätt nu må bra min lilla älsklingsplommon. Nu är du inte liten som ett plommon längre utan stor, vad ska ditt nya smeknamn bli ? :-) Beräknat förlossningsdatum : 10 Februari, en dag tidigare än vi trott innan. Går därför in i vecka 19 imorgon. Jihuu va tiden går fort när man har roligt.... ♥
Ska till BM om tre veckor igen och prata, så kul så! Ska gå på alla kurser och allt som finns att gå på nu, går ändå hemma och bara är intresserad av min bäbis :)

Vårat fina lilla mirakel :



AKON

As life goes on, I'm starting to learn more and more about responsibility
And I realize everything I do is affecting the people around me
So I want to take this time out to apologize for things that I've done
And things that haven't occurred yet
And things that they don't want to take responsibility for

I'm sorry for the times that I left you home
I was on the road and you were alone
I'm sorry for the times that I had to go
I'm sorry for the fact that I did not know
That you were sitting home just wishing we
Could go back to when it was just you and me
I'm sorry for the times I would neglect
I'm sorry for the times I disrespect

I'm sorry for the wrong things that I've done
I'm sorry I'm not always there for my sons
I'm sorry for the fact that I am not aware
That you can't sleep at night when I am not there
Because I'm in the streets like everyday
I'm Sorry for the things that I did not say
Like how you are the best thing in my world
And how I am so proud to call you my girl


I understand that there are some problems
And I am not too blind to know
All the pain you kept inside you
Even though you might not show
If I can't apologize for being wrong
Then it's just a shame on me
I'll be the reason for your pain
And you can put the blame on me


You can put the blame on me
Said you can put the blame on me
You can put the blame on me

I'm sorry for the things that he put you through
And all the times you didn't know what to do
I'm sorry that you had to go and sell those packs
Just trying to stay busy till you heard from Dad
And you would rather be home with all your kids
As one big family with love and bliss
And even though Pops treated us like kings

He got a second wife and you didn't agree
He got up and left you there all alone
I'm sorry that you had to do it on your own
I'm sorry that I went and added to your grief
I'm sorry that your son was once a thief
I'm sorry that I grew up way too fast
I wish I would've listened and not be so bad
I'm sorry that your life turned out this way
I'm sorry that the feds came and took me away


I understand that there are some problems
And I am not too blind to know
All the pain you kept inside you
Even though you might not show
If I can't apologize for being wrong
Then it's just a shame on me
I'll be the reason for your pain
And you can put the blame on me


You can put the blame on me
Said you can put the blame on me
You can put the blame on me

I'm sorry that it took so long to see
They were dead wrong trying to put it on me
I'm sorry that it took so long to speak
But I was on tour with Gwen Stefani
I'm sorry for the hand that she was dealt
For the embarrassment that she felt
Just a little young girl trying to have fun
Her daddy should have never let her out that young
I'm sorry for Club Zen getting shut down
I hope they manage better next time around
How was I to know she was underage
In a 21 and older club they say
Why doesn't anybody wanna take blame
Verizon back out disgracing my name
I'm just a singer trying to entertain
Because I love my fans I'll take that blame

Even though the blame's on you
I'll take that blame from you

And you can put that blame on me 
You can put that blame on me
And you can put that blame on me

HURRA HURRA HURRA

Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år... *sjunger så vackert* Idag fyller älsklingspälskling 27 år. Happy birthday :-) <3  Vaknade vid 08.30-snåret, gick upp och gjorde en fin frukostbricka till gubben min med tända ljus på, så fick han det på sängen med sin present, kort och blomma :D Skrev ju tidigare att jag köpte Nikejoggingbyxor som han fick i förskott och idag fick han sin älsklings parfym Jean Paul. Mumsa va gott du ska lukta!!

Hade ju kalas igår som sagt, det var så trevligt så... Åt tårta med bullar. Höll massa i lilla Leo (: Armen domna bort efter en stund, tänk när dom blir ännu tyngre. Puuuh :D Leo spytte i "Joannas KLYFTA" Ha ha ha.....

Om en stund ska vi iväg och passa Magnus bror, så ska vi äta pizza.. smarrigt smarrigt ! ! !
Ensam mamma söker hade säsongsstart igår också. Älskar det programmet... dom verkar goa dessa mamis iår också! Ska följa detta frenetiskt. Hohoho! Puss och adjööö>>

..kalajsdags :D:D

imorgon fyller älsklingspälskling 27år..ja må han  leva =) så idag ska vi ha kalas för hans släktingar, har försökt plocka så gott det går här idag igen. Magnus får dammsuga och jag har vikt tvätt för en hel armé. Men nu är det gjort, skönt. Fick vikt fint i garderoben och sorterat också. Måste köpa galjar till mig. Är helt slut, det tar verkligen på krafterna att göra saker när man har ont...
Ska bli kul o få hit lilla Leo, en bäbbe i huset är aldrig fel. Söta söta bäbis!!!!

Vi gick på Mamma mia igår istället, ville så gärna att Magnus skulle se den för den är grym.. fast jag redan sett den.
En som han hade jobbat med kom ändå fram o berättade slutet på Arn, så det kändes meningslöst :D Haha!!

Jag är sååå sugen på smörgåstårta... Får väl äta det imorgon på självaste dagen!!!
Iövermorgon kommer äntligen det efterlängtade ultraljudet. Åh som vi längtat :D
Ha en bra söndag!!! Kramens

Lördag dag =D

Good morning people.
Vaknade runt 08 snåret.. det tar på krafterna att ha ont jämt (!!) + att man ställt om dygnet efter sjukhusvistelsen!

Skönt var det att komma hem igår, även ifall min man var lite deprimerad :/ Jag köpte sibyllamat = korv med mos/hälfen pommes (för jag ska alltid krångla) med gurkmajonäs. Mumsss. Magnus köpte Thaimat istället....
Tog mig ett långt bad när vi kom hem, såå skönt!

Ska få ett SI-ledsbälte utprovat för mina besvär från bäckenet, hoppas det hjälper! Böh för alla bekymmer-----

Ska snart upp från sängen o göra en god frukost o försöka städa så gott det går med kryckor innan Kicki, Fanny & Emma kommer hit :D
Får även se om det blir bio ikväll.. vi är sugna på att se fortsättningen på ARN, vi såg första på bio också nämligen!
Hörs sen.. :):):)

---------------------------------

Uppdatering.

Då har vi haft besök, fikade goda wienerbröd ioch ballerinamuffins :D Magnus fick en kaffebryggare av min farmor&farfar i födelsedags och det var ju ypperligt eftersom vi inte haft någon..
Har städat så gott som det går här idag, behövs bara dammsugas nu. Håller på med hasselbagspotatis, fläskfile med sallad.. ska duka mysigt i köket till oss :-) MM ska bli så gott, luktar gott i hela lägenheten!
Magnus har köpt lite alkohol vi ska ha i vårat alko-ställ .. Hehe, enbart för att skådas =)
Nä nu ska jag fortsätta njuta här hemma, tvätten är snart klar som baby tvättar - Skönt att få lite rena clothes.
TJING

Besviken =/

Usch säger jag.. jag hade hoppats på att vi får byta lägenhet (till bottenplan eller lägenhet med hiss), min kurator ringde till Aranäs men det finns ingen möjlighet till lägenhetsbyte när man redan bytt, då får man vänta ett år oavsett om man har läkarutlåtande eller inte. Fy fan va folk är okänsliga! Vad fan ska jag göra nu då? Jag kan verkligen inte bo på 3dje våning utan hiss när jag fan inte ens kan gå.. hallå eller? Jag får väl bli bärd upp då och sitta inne...(hur länge då??) Tänk när jag får min bäbis? Hur ska jag kunna bära ner den (och vagn) när jag inte kan gå?
Jävla idioter!!!!! Så jävla ledsen är jag.

Sen så blir jag utskriven idag iallafall, det känns bra förutom att jag har fått ganska ont igen så fick en ny kortisonspruta i bäckenet och hoppas på att det hjälper, men jag får nog ställa in mig på att jag inte kommer bli helt smärtfri fram tills barnet är fött.
Människor som "bara är gravida" som får ont i bäckenet brukar gå med kryckor fram tills förlossningen sa läkaren, och jag då som har en reumatiskt sjukdom på det kommer nog inte få det lätt, så jag får väl ställa in mig på det värsta. Fokusera mig på att klara vardagen för det blir inget mer jobb iallafall innan bäbisen är född! Utttråkad jag kommer bli.
Jag gör allt för min lilla bäbis, men det är verkligen inte lätt.. så du blir nog våran enda lilla bäze :):)

By the way. Det finns så underbara människor! En tjej här på avdelningen som jag pratat lite med kom in på mitt rum igår med en present :O Blev chockad som fan. Hon hade varit iväg i Halmstad o köpt babykläder till min bäbis.
GUD va snällt verkligen i o med att vi knappt känner varandra. Så söt fleecejacka typ med små öron på luvan med tillhörande byxor som den kan ha när det är kallt i februari :D ÅHHHHH!!!!!

Nä nu ska jag vila, man måste det när man tagit kortison så det sitter kvar på samma ställe.. snart kommer baby o hämtar mig. Hem ljuva hem <3 Fy va du ska bli pussad *smackens*

Feta människor!!!!

Mogen rubrik.... Men jag blir så jävla förbannad på alla feta människor som ska komma fram till en minst 10 gånger om dagen och säga: "Hörde att du var gravid, det syns ju inte :D". Eh okej? Varför säger man ens en sån sak? För att dom jämför med sig själva eller bara för att nedvärdera en? Hur fan kan dom veta hur jag ser ut innan? Det syns visst.
Usch, folk tänker verkligen med röva! Hade jag gått fram o sagt : Men herre va tjock du är så hade det blivit ett jävla liv!

Samma sak - Varje dag! Uttråkande .....

Har liksom inte varit någon mening att uppdatera här riktigt. Dagarna ser exakt likadana ut, och att blogga om det varje dag är inte roande för någon. Gå upp kl 7, äta frukost, gå till sjukgymnasten, gå till bassängen, äta lunch, gå till sjukgymnasten igen, sitta vid datorn, sova middag en timma, äta middag, lägga sig o läsa tills läggdags. VARJE DAG! Mmm det är så roligt här, jag är så trött på stället. Ska bli sååå underbart skönt att bli utskriven på fredag.

Då ska vi mysa massor jag & min älskling, har inte setts sen i söndags :( Jag saknar sönder mig. Magen växer för varje dag och idag är den jätte stor :) Enligt mig, till skillnad mot vad den brukar vara :D Kissandet börjar bli olidligt, har ju läst att det ska minska nånstans i mitten på graviditeten och komma tillbaka i slutet? För mig är det värre än någonsin, en klunk vatten sen är det kört.. då får jag rusa o kissa hur mycket som helst! Hjärtat slår sååå fort nu när man är gravid, känner som verklig ångest när hjärtat slår fort. Fast jag klagar inte, tycker detta är så himla mysigt! Får väl se vad som väntar för krampor framöver. Hahaha! Bara jag slipper min höft så kan inget annat va värre :D

Bio blir det i helgen + att faster, kusiner & mamms kommer o besöker oss på lördag! Kul kul cykelhjul.
Jag tänker på bäbisar hela tiden, finns liksom inget annat som betyder något för mig just nu. Livet har tagit en annan vändning, nu är det mest intressant vad det finns för snygga barnkläder (inte kläder till sig själv är längre viktigast), barnvagnar, barnmöbler, barnleksaker. Åh jag vill att allt ska vara perfekt! Lilla bäsen har bara fått två body's och en liten nalle av mormor än så länge, men det kommer meeera =)

Ha det så bra... Byebye!!!

You can put the blame on Me

Hey hey!!!! Då var det en ny vecka med nya tag 8-|
Känns ganska deprimersamt att komma tillbaka hit, jag som haft det sååå underbart hemma. Men tänka positivt får man göra. Ska tvinga min läkare att bli utskriven redan på fredag iallafall. Jag pallar inte det här, klart det är bra för mig, och att jag verkligen behöver träna upp mina muskler men jag kan lika gärna göra sjukgymnastiken hemma nu när jag blivit bättre. + att det är mycket roligheter nästa vecka som jag inte tänker missa :D

Om fem veckor ska vi åka till Sthlm. Det blir roligt, det är så vackert där! Vi får ju hyra en jääätte stor lägenhet mitt inne i Vasastan där vi bor när vi är där, så läget kan inte bli mer perfekt!! (: Där ska hela tjocka släkten samlas för världens bästa farfar fyller 70 bast, så det blir cateringsmat & endel fest antar jag. Själv tycker jag det är roligast att strosa runt i staden, kanske det finns roliga baby-affärer där? Någon som vet? Tycker det är ont om det överallt :/ Väldigt tråkigt!

Har börjat titta lite smått på vagnar, roligt nu när man börjar komma länge in i graviditeten, men det är ju bara en stor djungel. Hur fan ska man hitta den perfekta vagnen? Eller a vi har väl iofs hittat den perfekta vagnen. Emmaljunga pro titan 09, till en kille & Emmaljunga pro pink till en tjej! Vet dock inte om det är värt de priserna eftersom de inte använder samma vagn så länge. Men det är verkligen de perfekta vagnarna för oss :D eller våran bäbis såklart, hihi! Får väl se om de blir dom <3

 ♥

 Lilla Du därinne
jag undrar så vem Du är!
Att jag vet så lite om dig
fast Du redan är här.


 Är det Dina tår jag känner?
Är det Ditt hjärta jag hör slå?
Är det sant att Du har ögon och naglar
och en mage att pussa på?


Jag vet så lite om Dig
fast Du redan är här
men jag älskar Dig som tokig
vem Du än är!



Magen i helgen - Vecka 17   Jag & Baby är ute & shoppar och fikar. Mys! 


RSS 2.0