Är ett finnigt monster.

Godkväll! Jag har fått ca 4 graviditetsfinnar som är något utöver det vanliga. Ena sitter rakt i käften och är helt svullen och varar som fään, har jag inte klämt den på en timma är den sprängdfyllt och gör jävulskt ont. Ha ha ha, har typ aldrig haft finnar så det är väl dags nu :-) Men men är man en skönhet är man snygg i alla väder.

Vi var på ikea en sväng idag, ganska kämpigt men man ska inte klaga. Kul att komma ut en stund och vi hitta en massa roligheter som ska inhandlas. Mest till bäbisen men det får vänta ett tag till.
Sen när vi kom hem åt vi en himla god tacos.

Har tittat på idol, det var så kul att jag blev alldeles tårögd - Hahaha. Fy fan för Angereds"gansters'na "på 16år som bara var så skrattretande. Hatar verkligen såna människor. Tror dom det är sexigt att "säg det i mina ögon vaaaaa" Usch det är så man spyr.

Har fått mitt läkar-intyg idag äntligen att jag inte kan gå i trappor så imorgon ska vi gå tll bostadsförmedlingen med det så vi får gå före i kön. Hoppas på en lägenhet fort så jag kan leva ett bra liv hemma med bäbisen.

Imorgon ska vi även på middag.. trevligt trevligt. :-)

"den här katten jamar inte mer serdu" ... ha ha ha!!!

vecka 20 imorgon. hälften gånget! 

Kommentarer
Postat av: Andrea

gött att komma igång med träning så att du kan få muskeler :P Du ser så himla fin ut med din mage fast tyvärr fick vi itne se dit ansikte idag kan det bero på finarna?

2008-09-16 @ 22:59:50
URL: http://posionivy.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vackra magen emily =) Tänker på dig och hoppas att ni får en ny lägenhet så du kan röra dig lite mer fritt.

2008-09-17 @ 12:14:45
URL: http://angeliiiicaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0