Home sweet home <3<3<3

Det är verkligen hur skönt som helst att vara hemma :) Min älskling, min säääng (hur skönt som helst o sova där:), vårat fina hem.
Vi var på tio peppe o åt oxfile med smörstekta champinjoner med gratäng o bearnässås igår. MMM ni hör själva, med friterade lökringar till förrätt. Vi hade så mysigt o satt o tjöta !!
Efter det köpte vi massa godis så åkte vi hem och tittade på "Min brors flickvän", sådär film faktiskt. Låg o myste en stund i sängen o sen var det natten.

Idag har vi stapplat runt på Kungsmässan, Magnus har köpt en present till sin far, och jag har köpt två presenter till Magnus för han fyller år den 8'onde. Jag tvinga han att öppna en idag för jag var så uppspelt. Dumma mig.
Ett par gråa nike jogging byxor .. för han önskade sig ett par, men den andra presenter får han vänta med så han får nåt på sin födelsedag. Hihi!

Var borta hos jocke&joanna och tittade på leo för första gången, o herre vilken liten pojk. Fick tårar i ögonen typ. Så magiskt att få ett barn, höll i honom o det var så mysigt. Bäbisar luktar så gott.
Jag kände min lille nyss också, som sist. Känns som mitt hjärta slår fast i magen <3<3 Gosiiiing.

Var o åt kinamat nyss. Fan va gött det var. Får va lite onyttiga nu i helgen - Det förtjänar vi =)
Nu blir det massa mysss för helgen går fort o imorgon kväll är det tillbaks till fängelset. Eh man får väl vara glad att man fått en plats där som alla säger, men jag är int glad att jag är sjuk! Blä.

Pappa, Mathilda, farmor o farfar kommer hit i hälsar på imorgon också. Pappa ska få klippa mina tånaglar för jag kan inte böja mig o Magnus hatar fötter. Hahah usch!!

Ha en bra lördagskväll kära vänner :D

Tänkte lagt in lite bilder nu men får ta det på måndag för det går fortfarande inte på min dator. Cp :(

idag går jag på kryckor, tralalalala!

trodde aldrig jag skulle klara att gå på kryckor idag eftersom jag bara hängt på ett gå-bord, men när jag provade dom med sjukgymnasten så gick det t.om mycket bättre än gå-bordet :D jag är så glad, nu blir det inga bekymmer att åka hem imorgon, och dom är knappt ivägen alls :) ibland är gud med mig...

igår kom världens bästa kille hit till mig, vi tog min racer och åkte in till halmstad för jag var så mcdonalds sugen.
fan va ivägen man känner sig i rullstol, stackars dom som alltid sitter så =/
magnus fick gå o beställa och jag fick skriva en lapp till honom med allt jag skulle ha. haha! han fick skämmas endel.
mums va gott det var, jag åt upp allt typ.

imorgon ska jag åka hem över helgen och det ska bli underbart. vi ska bara va ensamma och mysa ihjäl hela helgen!
gå ut och äta en god middag på tio peppe, och va hemma och porra ;-) och jag ska känna dina armar runt mig när jag sover. idag älskar jag livet.

igår tror jag att jag kände våran lilla bäbis :):):) kändes som mitt hjärta slog extra hårt fast det var i magen istället, och jag kände det 3 gånger så jag kan ju inte inbillat mig. mamma & pappas fina lilla älskling <3 vi har bestämt ditt namn nu, lille plommonet och vad du än är för kön så blir namnet perfekt :D<3

Pussss & adjö nu ska jag hoppa iväg och bada snart. Älskar mitt liv, min man och våran bäbis mest av allt (v)

Mammas lilla pärla <3

Vecka 16 - 21 aug - 27 aug 2008
Kroppen: Nu kan man ofta se att man är gravid, i alla fall om man bär tunna trikåkläder. Försök att ha lite ledigare kläder som inte klämmer åt om magen. Kanske är det till och med dags att införskaffa mammakläder. Muskulatur och skelett är nu så pass utvecklat att det vanligt att man börjar känna fosterrörelser, men det kan lika gärna dröja tills vecka 22-24 innan man med känner något. Ditt hjärta pumpar 20 % mer blod än tidigare och det kommer öka upp till 50% i slutet av graviditeten.

Fostret: Fostret mäter cirka 16 cm och väger omkring 100 gram. Fingernaglar har bildats och fostret kan rynka pannan, röra ögonen och svälja. Fostret kan även ta tag i navelsträngen och börja undersöka det vattenfyllda rummet som det befinner sig i. Det omges av ungefär 1,5 liter vatten som byts ut flera gånger per dygn vilket behövs eftersom fostret kissar ungefär med 45 minuters mellanrum. Vattnet fungerar även som stötdämpare.



Vecka 17 (GÅR IN I 17 IMORGON:) - 28 aug - 3 sep 2008
Kroppen: Livmodern växer mer och mer och det är vanligt att man känner lite molvärk av och till. Andra typiska symtom är att man känner sig hungrigare än normalt, det kan bero på att fostret samlar på sig fett.

Fostret: Skelettet är synligt på röntgenbilder.
Det bildas nu ett värmereglerande fettlager på ytan av kroppen. Underhudsfett bildas och det hjälper barnet att reglera kroppstemperaturen efter födseln. Nu har den första avföringen börjat samlas i tarmen, denna avföring kallas mekonium och är grönsvart och kletig i konsistensen.

Jeans!



Dessa snygga mamijeans ska jag köpa.

Jag Drunknar I Dina Ögon ('v')

Jag är förälskad. Så himla förälskad.
Jag hade gett upp allting, fanns ingen tro kvar på kärlek när jag mötte dig - Av en ren slump.
Du förvandlade hela min värld, visade hur kärlek ska vara. I din trygga famn kunde ingenting hända, dina stora händer mot min kropp var mer än vad jag klarade av. Du fick mitt hjärta att smälta, gång på gång på gång!

Jag trodde inte det var möjligt att bli så vacker som du. Förrens jag såg dig i verklighet och du bevisade motsatsen.
Något måste vara fel, tänkte jag när vi satt och pratade. Ingen människa kan vara så här perfekt....
Efter ett tag kom jag på att jag hade fel. Det visade sig att du både var väldigt smart, vänlig och alldeles underbar.
Vad hade jag gjort för att förtjäna det här?

Din kropp och dina muskler <3
Din kropp mot min 

Trodde inte man kunde bli lyckigare förrens vi fått våran fina lägenhet. Ditt och mitt! Jag avgudar dig min skönhet (v)
Att jag fått gåvan att bli mamman till din bäbis kan jag aldrig tacka dig tillräckligt för.
Vackrare bäbis kan ingen få - Mamma & Pappa kommer överösa sig med kärlek. Du är vårat kärleksbarn, lilla plommonet.
Magnus Carl Falk ♥ Jag kommer älska dig tills mitt röda hjärta slutat slå.
Tusentals miljoner pussar och kärlek från din fru

Oändligt vacker, kan inte låta bli att säga sexig. Min kärlek till dig <3

Träääääääääna

Uppe med tuppen är man varje dag 8-|
Kl 6-7 vaknar jag varje morgon, pigg som en nötkärna & somnar vid 21-snåret. Rökfri och alkoholfri, äter nyttiga middagar + frukt och motionerar. Nyttigare har mitt liv nog aldrig varit :D
Det trodde jag aldrig för lite mer än 2 månader sedan att det skulle gå så bra att sluta röka, inte ett bloss har jag tagit sen den 22 juni. Är inte sugen heller och tycker enbart det luktar jävligt illa. Blää!!! Drömmer ofta drömmar om att jag röker och dricker och kommer på "Men herre - Jag är ju gravid", och vaknar kallsvettig som ett nervrak. Skulle ju aldrig göra så
:(

Har gått med gåstol idag med min sjukgymnast och det gick herrans bra.. stramar och gör lite ont men inte konstigt när man inte gått på så länge, imorgon börjar jag med bassängen. Kortisonen där bak gjorde nog susen för jag är mycket bättre sen i fredags =) Så permissen till helgen kanske inte är SÅ långt borta.
Har inte kläder här heller så åker runt med sjukhus kläder. Himmel va sexigt, trosorna hänger ner till knäna. Haha men men jag behöver inte vara tjusig för någon.

Mmm ska åka och köpa choklad snart, är redigt sugen på det......

Cassler = MUMSSSSSSS!

Hejsan Sveeejsan!!!
Måste bara berätta att jag idag ätit den godaste casslern i hela min liv. Mina smaklökar höll på att domna bort.
Tog först två för jag trodde inte det skulle vara så gott sen rulla jag bort & tog en 10 bitar till eller nåt.
Tunna som fan och inte stekta. Mmmmm jag ville ha alla :D:D

Igår var Magnus här hos mig & det var så roligt <3 Jag fick jordnötsringar, ostbågar & tre color så jag klarar mig några dagar. Hihi!!! Vi satt och fikade och prata, spelade fia med knuff. Jag var överlägsen första omgången men sen gick det utför =/ Buuuu!!! Sen åt vi mat i resturangen. Härligt att ha lite godingsällskap istället. Men tro inte att vi fick vara ifred för tanten ändå. Hon tyckte min man var en så snygg påg, och när jag åkte på toa så ville hon inte att jag skulle komma tillbaka så hon fick vara ensam med Magnus. Hahah! Jävlar.
Sedan gick vi en promenix i ösregnet, Magnus rullade mig och det var jätte skönt att få frisk luft, vet inte när jag var ute sist. Sen utforskade vi stället och var lite överallt i källare och vråar. Gömde oss i källarn och hångla lite. Grr ;)

Det var underbart att ha honom här och jag älskar honom och våran bäbis (även om jag inte träffat dig) mest i hela världen (v)(v)(v)

Funderar på vad jag ska underhålla mig med idag.. har duschat i det hetaste vatten, väldigt skönt och blir mycket rörligare! Har även vilat så nu är mitt påhittarhuvud slut =/ Fint väder som fan men vågar inte rulla ut själv för alla gupp osv.
Nä puss och hej.....

När nätterna är långa..

Nu kan det börjas skrivas lite mer här.. finns ju en liten dator här nere vid cafeterian på stället jag är på, och lyckligare kan väl ingen vara än jag =D Jag menar hur kul är det att bara ligga o läsa dagarna i ända och höra på pensionärer?
Nepp då rullar jag hellre iväg med min racer och sitter här i lugn och ro och får veta lite vad som händer med världen & med folk.
På vardagar kommer det vara fullt upp med sjukgympa och bassäng men nu på helgerna händer det absolut ingenting, så det blir väääldigt långttråkigt. Man kan få permission på helgerna om man vill, och det ville jag veerkligen men eftersom jag inte klarar mig själv än och inte kan gå så kan jag inte åka hem men nästa helg hoppas jag vara så bra så man får vara i sin hemmamiljö lite :)

Det är en tant som ligger på min avdelning som är helt efterbliven, hon springer efter mig vart jag än är och i matsalen ska hon alltid sitta vid mitt bord fast jag försöker gömma mig. Hon pratar om helt osammanhängande saker & hon är rent ut sagt galen. Hoppas hon åker hem snart. Haha!

Magnus min lille going kommer idag och besöker mig, vilket inte kan hända lika ofta som förut eftersom det är en 13 mil eller något hit från Kungsbacka. Har inte träffats på 2 dagar och jag saknar honom så jag spricker. Han kommer säkert inte kunna komma så ofta ens så hur ska det gå längre fram? Jag vill bara bli frisk så jag kan komma hem :(

Idag när jag duschade så såg jag min mage, guud vad stor den hade blivit (v) Hihi. Så söt =) Längtar tills jag får känna som ett fisksim i magen som alla pratar om att man kan känna i denna veckan. Våran <3bäbis<3 Hoppas du mår bra i mammas mage. Jag har hur ont som helst för din skull. Bara du mår bra mitt älskade lilla plommon.

Och ont det kan man säga att man har, jag som är den värsta sömntutan av alla i vanliga fall (Fråga Magnus:) sover inte en blund på nätterna längre, på grund av smärta & på grund av oro och spänning. Varje gång jag faller in i en lätt sömn så vaknar jag och skriker för jag har gjort någon ofrivillig rörelse och det kallar jag smärta.

Jag hatar alla människor just nu. Varför får alla andra må bra? Jag hatar t.om dom som ligger inlagda här för det är sååå synd om dom för dom har lite ont i sin jävla arm eller något. Jaha men vad fan är det? Du kan ju gå iallafall, du kan äta smärtlindrande. Jag kan fan inte ens klara mig själv. Jag är så egoistist just nu men alla människor ska vara så glada att dom kan hoppa och studsa och vara smärtfria. Blir jag av med detta någon jävla gång så ska jag uppskatta varje steg jag tar.

Nä nu kommer kärringjäveln igen och ska terra mig så dags o sluta :( Hahahah fy fan! Puss på er.
Ps. Jag vill se lilla Leo snart, världens finaste lilla kille som födds som jag inte fått se ännu. Lilla prinsen <3

Lisebergs-bilderna!

På denna tiden var man frisk & lycklig :)














Spenshult!!!

Hej hej... har inte skrivit på ytterligare ett tag. Har inte varit hemma på fleeeera veckor & det är så fruktansvärt tråkigt, ensamt & ledsamt. Men jag försöker alltid se det ljusa i det mörka och jag tänker positivt att jag hade inte haft det bättre hemma och här får jag iallafall hjälp. MEN jag saknar min gubbe så jag tror att jag ska dö, även om han kommer och hälsar på så blir det inte samma sak, men men det blir nog bra!

Har idag åkt från Sahlgrenska med sjuktransport till Spenshult Reumatikersjukhus som ligger 2 mil utanför Halmstad, här ska jag vara på rehabilitering. Ska träna och träna och träna. Vilket är hur bra som helst, jag var i varmvatten i förrgår och jag var bra hela dagen så det kan bara göra susen. Dock väldigt tråkigt för jag har sån hemlängtan och det finns inte en ung människa som har sådana här sjukdomar så jag sitter i princip fast här på en "instutition" mitt ute i skogen.
Men vackert är det, det är ett hotell här med där jag sitter nu som ser väldigt fint ut. Utanför är det jätte fin miljö med sjöar med fiske, boule och minigolf. Men det enda jag vill är att det ska  gå så fort som möjligt så jag kan gå och röra mig som vanligt och få åka hem och njuta av min graviditet, något jag inte kunnat göra ännu :(
Magen växer iallafall, trots att mina nerver är i bott och jag är orolig hela tiden, men barnmorskan säger att jag måste försöka lita på läkarna för dom vet vad dom gör, och de ynka mediciner jag får äta faktiskt går bra när man är gravid. Men det är inte alls kul att behöva äta det, men jag har inget val! Hoppas iallafall våran lilla bäbis mår så bra som den kan men den tar åt sig av all näring den får har dom sagt.
Jag vill hem nu till Magnus och hoppas jag blir bra så jag inte behöver vara här i 3 veckor. Om tre veckor ska vi på rutinultraljud och lille hjärtat mitt fyller 27år och det får vi ju fira :D

Var på ett inskrivningsmöte med min nya läkare här nyss och han gav mig en kortisonspruta med bedövning i, i min ömma punkt jag har bak i bäckenet, och det hjälpte ta mig fan med en gång. Jag vågar inte hoppas på bättring för jag har blivit så besviken tidigare MEN jag känner ju att det blev mycket bättre med en gång. TÄNK
 om det är på bättringsvägen........

Sjukhus hela livet.

Hej hej allihop.
Har inte kunnat skriva på ett jävla tag för jag ligger på sjukan, fick åka ambulans hit förra måndagen för jag skrek av smärta o kom inte ur sängen. Är fortfarande inte bättre än sist, kan inte röra benet en cm ens. Har vart en jävla tuff tid, har aldrig varit med om någon värre smärta. Förlossningen kommer bli en piece of cake jämfört med detta. Låg på reumatologen på Sahlgrenska hela förra veckan sen fick jag komma hem på fredagen så vi åkte till mina föräldrar, varje gupp o sväng på vägarna skrek jag rakt ut av smärta. Hemma gick det inte alls bra, en timma minst för o komma i sittande ställning i sängen, skrek, vråla o grät hela tiden. Fick försöka gå med rullator till toan men det var också ett helvete, så har haft en potta o kissat i. Har vrålat o svurit på det här jävla livet o att det ska bli bättre men ingen bättring sker.
Har gjort ultraljudsundersökning på höften där som tagit ut ledvätska, det är rejält inflammerat i höften så har fått kortison-spruta som inte hjälpt alls. "Imorgon kan du gå" Jo men visst, nu har det gått en vecka till & nu är jag inlagt på akut ortopedi i Mölndal.
Det blir inte ens lite bättre och jag är så ledsen hela tiden och trött på livet när jag inte ens kan byta ställning i sängen, det trycker på rumpan o hälarna så jag får la snart trycksår som gamlingarna. Nu sitter jag i rullstol ialf det var ett helvete att komma hit men skönt o komma utanför avdelningen lite..
Är så orolig för min lilla bäbis när jag mår så här men barnmorskan säger att jag inte ska oroa mig för mycket.
Sån här smärta har jag aldrig någonsin varit med om och inte så här länge, när man bara skriker ogråter rakt ut, har försökt lära mig o gå på nytt typ med gåstol men det går la sådär. Läkarna viill röntga mig men det får dom inte när jag är gravid och får inte äta inflammationsdämpande medicin så inflammationen måste lägga sig själv.
Jaja nu har jag klagat färdigt men jag tänker fan klaga. Blir jag frisk nån jävla gång ska jag bli världens bästa människa och jag ska träna varje dag bara jag slipper det här. Min going har varit så hjälpsam och hjälpt mig med allt <3 Vet inte hur jag skulle klara mig utan dig.

En JÄVLA smärta :-(

Igår på jobbet så fick jag så fruktansvärt ont, det högg till i höften en 4-5 gånger på raken och en sån smärta önskar jag inte någon. Man skriker bara rakt ut, försökte jobba på så gott det gick fast jag inte kom någonvart knappt. Ville inte låta min arbetskompis göra dubbla sysslor men det gick inte tillslut =/ Har så dåligt samvete för hon fick göra i princip allt!

Gubbsen min fick hämta mig med kryckorna för kom inte en meter, tårarna bara rann & ville verkligen inte sjukskriva mig idag eftersom det är söndag = svårt att få in folk. Men vad fasen ska man göra?!

Är glad att jag gjorde det för inatt har vart den värsta natten någonsin. Har haft ont t.om när jag legat ner och det brukar jag inte ha, inte kunnat lega på något vis. Har gråtit som fan för det gjort så ont, fick väcka Magnus så han fick hämta en alvedon till mig. Han blev sur och jag blev ännu mer ledsen för att man inte får något stöd eller förståelse.

Lika ont gör det än, har fått tatt mig en dusch iallafall. Det var ett helvete att ta sig dit och att få av sig kläderna. Nu ska jag ligga i sängen hela dagen och hoppas på att man inte blir kissnödig så man behöver gå upp.

Magnus är och hämtar vårat bord och stolar nu. Äntligen det kommer bli så fint, och köper med en tidning till mig så man har något att roa sig med här i sängen - Åh vad man kan tycka synd om sig själv men det känns bara hopplöst.........

Skulle precis skriva äntligen....

Men det fick jag genast märka att äntligen är ett ord som inte finns för mig. (Haha, vadå ta allvarligt på saker & ting?:) Men iallafall så trodde jag att jag kunde börja lägga upp bilder för jag fick upp dessa två mag-bilder nedanför men efter dom kunde jag inte lägga upp fler ... Så jävla TRÅKIGT alltså! Skit tråkigt att skriva blogg utan bilder (!!!)

Idag är det fredag = Mys. Jag är uppväxt så att helgerna är något speciellt utöver veckodagarna. Man äter god mat med tända ljud på kvällarna, äter chips & godis och allt där till och hittar på roliga saker.tt
Så fortsätter jag nu när jag är vuxen. Ett sätt att orka vardagen på något vis med allt slit och släng på jobb osv.
Så tänker jag uppfosta min lilla med. Hur kul är det med helg om det är som vanligt? Då är det ju som vilken veckodag som helst =/ Tråkigt.
Ikväll ska jag laga potatisgratäng med fläskfile, brunsås av fläskfilen (=MUMSSS) med sallad med rödlök och feta ost..
Har planerat att börja jobba de flesta helger nu, det kan man lika gärna göra nu när man är gravid. Ett ypperligt tillfälle att tjäna pengar eftersom lönen blir jävligt bra med OB't så jag kan köpa allt det bästa till min lille mumsbit <3:)

Älsklingen min har som sagt målat om i köket och det blev såå snyggt verkligen. Har satt upp lite hyllor med ljus på också. Kommer bli perfekt på måndag när de snygga stolarna & bordet kommer. Köpte en riktigt het tavla igår också som vi ska ha över den nya soffan. Börjar bli såå fint här nu!

Ska nog ta sig ett dopp ikväll för att svalka sig.. ska ju tydligen bli regn efter idag så man får ju passa på. Har fått riktigt mkt färg nu.. Kul=)
Min lille mage i vecka 13. Inte mkt men lite börjar det synas. Enyoy Angelica :)
Vårat mirakel som kommer få det sååå bra med oss<3:) Lille mumsbiten i vecka 13...


RSS 2.0