Lite bilder från i julas! - Höggravid!



Usch den hemska vedervärdiga smärtan! Här orkade jag väl mig upp en timma medaans mormor var på besök. Resten av dagarna låg jag enbart i sängen, på rygg.. helt orörlig med värmedynan på så jag hade stora brännsår på höft och rygg. Starkaaa mediciner (som läkaren gång på gång lovade på heders o smvete att fostret inte skulle påverkas. Tillslut var jag tvungen att ge med mig. Att ligga & skrika & gråta dygnet runt orkar ingen människa) hela tiden så man knappt visste va man hette, hemsk oro för den lilla bebisen som man försökte göra så gott man kunde för - En helt vanlig graviditet.. hade varit helt så himla mysig! Detta var för mig så långt till helvetet som man kunde komma. Synd att detta skulle förstöra så - Men nästa gång så =D
Livet är äntligen så perfekt "Livet på en ny kula", som en blogg som jag följer heter =)=), när man är som gladast så kommer inflammationen till ryggen istället (eftersom höften inte kan bli inflammerad längre). Men denna smärtan hindrar ju inte mig i mitt dagliga liv på samma sett som det andra i höften, en höft måste ju "användas" hela tiden eftersom mn alltid rör benen.. så fort man gör något, går t.ex. Detta gör ont liksom men inget mer. Men det tar ju lite på krafterna.. men jag ska till min läkare på torsdag så kanske jag får kortison-spruta i bäckenet och förhoppningsvis väldigt snart får börja med den Biologiska, antireumatiska medicinen (sprutor man tar varannan vecka) som ska förhindra inflammationer i hela kroppen!
Nja... jag pallar inte riktigt med en sån här pärs en gång till!

Men som sagt...bilderna ser ju iallafall glada och lyckliga ut :-):-):-)








20.31

Brun brun brun! =D
Och det känns jävligt gött. Jaja det finns väl bra mycket viktigare saker i livet än det. Men när man äntligen kan njuta av livet.. så känns det som en liten del, av alla bra sakerna. Kanske inte just brunheten utan sol & bad!
Nu har vi väl varit på stranden & grillat minst 7 dagar i sträck iallafall.

Nu har lill-hjärtat somnat mellan mammsen & pappsen!<3 Han rullar för fullt från mage till rygg, från rygg till mage + att han lyfter sig i krypställning o kämpar sig framåt.. går riktigt snabbt nu! Göllissss.

Redigt trött. Imorgon blir det sjukgympa och resten av dagen blir nog väldigt lugn hemmadag förmodar jag.
Känns som vi behöver vara hemma lite och inte ränna så mycket. Men inte så ofta det är sånt här väder heller så man får ju passa på när det väl går.

Kika lite Web.tv och sedan nanis!
GODNATT

HALLOOOJJJ

Konstigt väder? Men ändå KOK-HETT! Så snart bär det av till Barn-sjön, bättre att börja hålla till där för det finns riktigt stora ytor skugg och det behövs för Vince om han vill upp och gå med Mammsen.

Bad bad bad hela dagen igår. Nu är jag svart (mot vad jag brukar vara). Vi köpte med oss sol-stolar - Äntliigen. Min staackars rygg som redan är inflammerad ska  behöva ligg på hårda ytor så man knappt kan röra sig sedan - No way! Det var iallafall gudomligt att ligga i dom. Köpte med oss Kyckling-klubbor och bakelser till Åsa brygga, mötte oss Svärmor & de andra... Så vi hade en trevlig heldag där.
När vi kom hem blev det dusch och förberedning av mat. Vi hade bjudit hit Svärmor o kompanie på Grill-middag!
Hon gjorde en varsin drink till oss (SVIN GOD) som vi tog innan maten. Vincent däcka vid 19 om vanligt. Helt slut efter dagen. Så vi satt väl & tjöta med dom till 22.30 kanske - Trevlligt, sen blev det stup i säng!
Värmen tar kol på en som sagt. Men guud va underbart det är med svensk sommar!

Sitter och äter Dillchips. Nyttigt värre såhär på morgonkvisten. Men jag har aldrig varit nyttig av mig (förutom under min graviditet.. försökte så gott jag kunde, hhaha) och kommer inte bli någon bön&fullkorns-kvinna någonsin!
Jag tar vara på det goda i livet, för man lever bara en gång =)=)

Jajaaa.. men en frukost kanske blir gott ändå !! TJOHO


Jag <3 Havet

För en tid sedan så var jag lite sådär mesig.. jag är inte uppväxt vid havet så jag är mer förtjust i sjöar och pooler och sådär :-) Men nu har jag ändrat åsikt. Vet ni varför? Jo för att jag ju hittat ställen med sand, som man kan gå i, helt klart vatten så man ser om det kommer en krabba gående, maneter flytande eller sjöstjärnor på botten - Så isåfall... vad är mer underbart än saltvatten på sommaren? (Ett plus är ju att man blir dubbelt så brun också: )
Tycker det är mer firrar i sjöar också. Igår när jag doppade mig så kom det en firre-jävel och smekte min fot - TWISE.
Jag fick en aning frispel, JA! . . . Usch, är det bara jag som reagerar på det? För folk blega på mig som jag vore en idiot. Tycker dom det hade varit så jävla kul om det hade hänt dom då?

Legat & pressat hela dagen idag. [Nu börjar man äntligen bli brun] Jag, svärmor & Vince! Han låg dock i skuggan såklart.. han älskar att vara ute i det fria, titta upp på himlen ochde blåsande träden. Kollade stup i 1 ifall han var varm men ikke. Såg att han hade gåshud på benen... hur det nu är möjligt att frysa när det är 29 grader i skuggan? Det blåste ju dock massor så det var ju tur! Annars får man hålla sig inne för de lilla livens skull. =D

Älsklingen min sover redan, slut efter dagen! Mammas gosigosrump.
Så nu blir det massa mys med den stora älsklingen framför Tvn.
Han är äntligen ledig nu i 2 dagar :-) Ha en trevlig kväll.

Dessa låtar kännetecknar hela min tonår:

HAHAHAHA ja... Vad ska man säga?!Alla runtomkring var bara fyllda med olycklig kärlek. HAHAHA - Så jävla mesiga vi var.. men det var endel av livet det också =)=) Dygnet runt dessa låtar. 14-15-16-17 år. Sedan började man väl mogna?

 

Mother ems is very tired

07.00 stod klockan på när vi klev upp idag. Jag tyckte inte alls det var roligt för 5 öre. Men han somnar ju kl 19.00 på kvällarna så vad ska man begära? Han vill ju inte sova dygnet runt liksom. Men inte är jag piggare för det

Vi skulle se på "Sova med fienden" igår kväll med Julia Roberts. Jag älskar den filmen och hade tjötat om den hela kvällen. Och vad gör jag? Jo somnar. Självklart. Som alla anda kvällar! Varför kan jag inte bara vara vaken och se en film.. som är så mysigt?! . . Jaja, lyckades se "Sommarkrysset" kl 20 iallafall som vi följer varje år.. det är så mysigt och somrigt att titta på alla artister och se dom åka karuseller i bakgrunden =)

Grillade som vanligt igår också. Men vad är godare på sommaren? Det blev Kotletter, champinjoner, potatissallad, tsatziki och grönsallad.
Bad blev det också igår.. och badkrukan själv kom faktiskt i, efter många om och men. Såg nog sjukt nördig ut... Först "smörjde" jag in armarna.. sedan hals, mage och ben innan jag kunde doppa i hela kroppen & då skrek jag rakt ut och kippade efter luft - Förfärligt...men efteråt var jag stolt som få.

Trött trött trött

Mammas älskling badade ute igår. ♥

                                                                     


God morning god morning

Mörn mörn!!!
Gårdagen var vi ju som sagt o badade... åkt sedan hem till Joanna.. jag & Vince! Vi kolla på film, åt redigt go mat .. sen när kottarna somnade så tog vi 2 cider o tjötade mammatjöt. Trevligt, sen kom Magnus & hämta oss efter jobbet vid 22.30 ! Trevlig dag... Joanna höll  p¨å att käka upp min nag.el som låg på hennes tallrik? HAHAHAHA
Idag lyser soleen igen och det blir nog Barnsjön när Magnus slutar. Han ska köra sten-sax-påse med sin jobbarkompis vem av dom som får sluta tidigare - Hoppas han =) Blir väl säkert grillnning också. Man brukar inte va så sugen på att så i ett kök när solen gassar uta grillen lockar mer.
Heeeej

Sooooooool





Jävligt gött med ett svalk




Leo & joanna


Leo


Joannas bakdel, mohaha


Jag bär upp Vincent efter han badat i balja i skuggan o Natalie solar


Natalies babyboy


Leo & Natalie


Varit ute i Vallda hos Natalie.. jag höll mig till skuggans del förutom när jag badade - I löööv pools.
Orkar inte skriva så MÖE

FredagsMorgon

Mornnn! Idag blev man väckt med joller & tjöt kl 06.30 :-)
Inte allt för härlig tid men vi tog med oss täcket och la oss framför tvn och myste och kramades så nu har han somnat om i sin gunga! Jag försöker vakna till liv. Det tar ett par timmar för mig så att säga, HAHA! USCH för möran.

Inatt låg jag och kramade om min goda bebis för fullt. Andades in hans underbara doft och såg när han låg där så sött.
Jag älskar verklinge dig så himla mycket, mitt allt.

Solen skiner åter igen.. skulle följa med svärmor till stranden idag men vi får se hur det blir. Inte så smart kanske med tanke på solBRÄNNAN. Man kan ju ha klänning på kroppen istället för bikini.. men men den som lever får se!

Magnus ska jobba ikväll och det är väl sidådär kul..?
Har även skrivit en mat-lista för veckan som kommer. Duktig som jag är (A) Nä då.. men det ä gött att veta vad man ska handla annars blir det typ inget handlat nångång.

PUSS OCH KRAM - SES PÅ STAN?

Kvällen är kommen =D=D

Mysdag Emily ala Vince
=D


Åkte iväg imorse med bussen till Sjukgympan.. Vincent stanna hemma med Magnus. Var väldigt skönt att sitta i lugn och ro i bussen med musik i öronen och bara drömma sig bort. Iofs har vi det ofta lungt för vi har en väldigt lugn bebis men ändå skönt ibland att inte oroa sig eller kolla till någon.. Bara vara =)=)
Så jag var där och hon visade mig lite nya övningar så att benet slipper skaka när jag böjer mig lite osv. Bygga upp muskler så att säga.. tar ju sin lilla tid. I höst får jag börja cykla på motionscykel med henne. Cykling och andra motionsgrejer måste jag vänta med...
Åkte hem och så myste vi hela familjen och lekte massa med Vincent. Magnus åkte till jobbet och vi åkte till stan för att kopiera lite papper, åt lunch.. köpte lite grejer och tittade omkring och wips så var klockan 17.30.. Slut i benen och lill-gubben började bli trött så nu är vi äntligen hemma. Vincent håller på att somna i sin gunga och jag har träningsvärk i fötterna efter allt gående idag!!! Inte så mycket mer att skriva. TJOLAHOPP.

Middag : Texmex - tallrik


Låg glad och pratsam för att charma alla som kom förbi
Världens goaste underbaraste tjockisben <3



Sedan blev han tlöttis och somnade så sött


Vincent fick ett jätte fint fotbolls-halsband i äkta silver.


Jag ska ha det mys ikväll i min ensamhet medans Vince sover och Magnus är på jobbet
=)


Dagens ego-tripp


Brännskador på kroppen som sagt - Hurts alot

Solbrändare än någonsin

Dagen igår bestod av:
Solning, lekning, matning, ätit glass, doppat fötterna (så kallt att fötterna krampade trots 30 grader i skuggan, Magnus badade såklart.. ska va värst =D), grillat, tagit ett glas vin i väntan på köttet, ätit jordgubbar, bränt sig så in i tusan så det är brännskadat typ..svider ORDENTLIGT på hela kroppen (likblek innan pga graviditeten:), frossat,  BARA NJUTIT ! ! ! Varit i Åsa och det är så sjukt fin strand, vattnet är helt klart utan massa krabbor, maneter oh sjöstjärnor =)=)

         COOL SNUBBE               

 

Time to sleep

Lite dålig uppdatering, men är det sommar så är det!

Var uppe och lekte hela morgonen, sen slocknade vi nån timma i soffan jag och lillen innan vi åkte ner till stan. Var vid Fyren hela dagen, gick in till barnavdelningen och jag tog fram en lekmatta och la ner Vincent där.. så låg vi och läste baby-böcker, lekte med stora fräcka gossedjur, gick omkring och tittade på stora fiskar i akvariet osv osv. Det var kul :-) Efter det gick vi och köpte en mega-glass och satte oss i solen (Vincent i skuggan). Åkte hem & lagade mat och Pappan i huset kom hem och så åkte vi direkt med svärmor för att jag skulle prova på min allra första Golf-runda. Verkligten alla i Kungsbacka golfar så jag tänkte att man får ju prova, och jag var skit grym för att va första gången! *Skryter* Roligare än vad jag trodde iallafall och det är riktigt fint när himlen är klarblå (och ett plus att man får bra med färg:-) .. Så nu är man sket trött efter denna dagen och jag är inte van vid att gå långt så jag lär väl ha en jävulusisk träningsvärk imorgon!
Jag tror jag hade det imorses nämligen för när jag vaknade så hade jag SKIT ont över rumpan så jag knappt kunde gå, kunde inte bära Vincent eller något. Tänkte VA I HELVETEEEEEEE, inte igennnnn.. Vet ju att man inte får ha det bra liksom, men det verkar borta nu.. så förhoppningsvis var det bara träningsvärk *Peppar peppar*. Har ju inflammation i bäckenet ibland så jag tänkte att det hade förvärrats men jag hoppas inte det kan bli så ont så man inte kan gå för det....

Jaja imorgon blir det HAAAAVET - Västkusten är det bästa som finns, och man blir bruuuuuun! Godnatt alla underbara människor =)=)=)



Brottas med den könstiga varelsen






Dessa blev jätte ljusa, solen gassade in.







--endless summer--

När vi varit ute hela eftermiddagen och när vi promenrade hem.. jag och vince, så strålade solen rakt på mig, fåglarna kvittrade och jag kände ett enormt lycko-rus som flög genom hela min kropp. Här GÅR jag med SNABBA steg utan några som helst bekymmer, jag hittar på saker. Jag har inte längre ont i magen för en smärta..så fruktansvärd!
I 7 år har smärtan kommit och gått med staaarka mediciner. Plötsligt i allt det roliga jag gjort så smärtar det till, och man kom inte en meter till, fick avsluta allt det roliga och sätta sig ner. Kanske skulle det gå över strax, kanske skulle det dröja några dagar. Den sista gången dröjde det 1 år -  Jag tror inte på detta ännu..att det är sant. " Någon dag snart kommer smärtan tillbaka" tänker jag ofta när det känns som bäst, för det är ju så det brukar vara . Ska jag va smärtfri lång tid framöver ? (För tillslut börjar det göra ont igen och då är det dags att göra om operationen eftersom en höftprotes håller i ca 10-15 år, om man är rädd om den.. och om den inte hoppar ur led.. vill säga) Nej... det finns inte i min värld! Men dom säger det, läkarna....(så länge jag kommer få injecerat den biologiska medicin jag ska börja med snart, som förhindrar inflammationer på fler ställen i kroppen) och ack, det låter så UNDERBART ♥


   får smaka några klunkar vatten i värmen       


Vi har promenerat bort mot ett annat kvarter och mött upp Maria, satte oss på gräsmattan, fikade och tjötade hela eftermiddagen - Megatrevligt =)=)

Tidigare idag har jag suttit och läst "denstarkastestjarnan.blogg.se", och gråtit, gråtit och åter gråtit. Mitt hjärta brast och det berörde mig lååångt in i själen. Fina fina Victor. Vad är det för hemsk värld vi bor i.. som låter små små barn få bli så sjuka och försvinna bort, föralltid! Vilken liten kämpe, och vilka starka föräldrar som tvingas leva utan det allra bästa dom hade. Vila i frid, lilla vän ♥. Nu ska jag försöka få tag i gamla avsnitt av serien sjukhuset från tidigare denna månad då Victor och hans familj blev filmade innan han gick bort. Följer alltid serien men så har jag missat just det! =/
Det blir min kväll det.

GODNATT! ! !

Goodmorgon!

:-) :-) :-)
Idag vaknar man upp till strålande solsken, hur underbart som helst. Man fick sova till 09 och det är inte så pjåkigt.
Så nu har vi bytt blöja, tvättat oss, tagit D-droppar, borstat ull-hår, tagit på nya kläder och nu ligger herren som vanligt en liten stund på morgonen under sin spelmobil i spjälisen och skrattar medans mammsen vaknar te liv.
Kokar flarror och nytt vatten för dagen gör jag ju också!

Idag blir det att vara ute hela dagen i det fina vädret. Jag vill försöka få mig lite färg, likblek som man är
HEEEEEJ

Dagens bilder ::











Härlig söndag?!!

Vaknat till en ytterliggare ny underbar dag, livet har fått en helt ny mening nu när dagarna går åt innehållande och roliga saker!!!  Lill-gubben har inte alls varit på humör idag. Vet inte vad det har varit med honom, men han var nog väldigt trött. Men jag fick somnat honom en kvart.. så vaknade han igen.. provade att ge honom mat och det åt han.. men han blev inte på humör efter det heller så då gick vi ut på promenad, ledsen då också =S Jag började typ bli förtvivlad men provade att gå upp och ner för ett gupp och då slocknade han direkt. Så han var övertrött, inte alls kul att se honom sådan när man inte är van. Hoppas han får sova ut nu för då brukar han bli den lilla goa Vince han alltid annars är =) (Klart han är min goa kille fast han är trött, men det är ju inte kul för honom)

Solen gassar.. härligt härligt, vi ska iväg & fika när Vincent har sovit ut... Och ikväll ska vi hem till Svärmor & grilla! Niceee. Hoppas solen håller i sig då!

GAH, datorn har börjat låta som fan... inte alls kul att behöva lämna in den och va ifrån den i flera veckor? Vadå data-beroende?! =D
Hörs senare • Pusss och kram •

Heeeej svejsss ...

Heeeej svejsss ! ! !
Nu är vi hemma och det har packats upp, plockats i ordning, slängt in en tvätt osv. Blir så stökigt och rörigt när man kommer hem efter några dagar.

Vi åt en Trollis-kebab på Hemvägen och det var sjukligt smarrigt, trots att man ikke var bakis. Fast det är väl alltid gott, eller? =) Har varit så himlaaa trött idag.. vet inte varför, somnade en stund på dagen.. en stund i bilen och lika trött är man fortfarande.. Men men!

Midsommaraftonen igår var riktigt bra, som den brukaar vara - Tradition, tradition! Det enda som saknades var min älskade Maaaalin! ♥. Regnet kom och gick men framemot eftermiddagen så klarnade det upp och himlen blev klarblå lagom till Tipspromenaden & 5-kampen! Gissa vilka som kom först i Tipspromenaden? Mamms and ME! :-)
Jag som alltid brukar komma sist, men nu är man en ny människa, nu när man har en ny kula! MOHAHA!
Vann ett headset med mic och USB! JIHU!!

Åt så himla gott.. såklart ! Färskpotatis, sill (jag hoppade dock det där), gräddfil, gräslök... och vi i vår familj äter också Janson, köttbullar och Prinskorvar till som man gör på Jul & Påsk! Men det tackar jag aldrig nej till... för Janson är en välsignelse för Smaklökarna!

När det började bli livat i luckan fram på kvällskvisten så gick jag in till min lilla herre som låg och trynade så gott .. och slocknade jag med. Men tur var ddet.. hade inte orkat vara uppe länge samtidigt om man ska gå upp tidigt!

Vi fick väcka Vincce när vi var på Midsommarfirandet.. vi ville ju att skulle ha sett och upplevt en midsommarstång, sånger & barn.. Och nog blegade han sig omkring =) När dom stora starka gubbarna med öl-kaggarna skulle ställa upp stången så brast den mitt itu HAHAHA, alla asgarvade och de fick dansa ur en halv stång !=)
Jag fick dock inte dansa ännu men nästa år när Vince kan gå, och är 1½ år så ska vi dansa massor och bara ha det underbart!! Såklart var det en raggar-jävel som fik syn på mig där borta och glodde nånstop i flera timmar och log.
Vågar inte kolla åt nån killes håll för då ler dom typ och tro man vill ha dom - NEJ, men man måste la få kolla på folk? Iallafall för att slippa snubbla typ. USCH så kollar dom typ uppifrån och ner. Killar är bra vidriga varelser eggentligen!

Nu ska jag lägga våran lilla plutt, blir film och lite nervarvning från dessa dagar!! :-):-)
KRAM & Hoppas ni hade en braa Midsommar.

// Varit och promenerat till Coop för att handla. Backarna tillbaka är dödliga! Så som jag flåsa var det tur att ingen gick förbi för då hade jag skämts ordentligt - Men det är ju på detta sätt kondisen kommer tillbaka. Så, what to do?!










Lill-ungen sover djupt med ett litet leende :-)




Jag försöker göra mig teeee.


Såå fin utsikt från stugan!!




Stolt morfaaaaar.


Stolt mormorrr!


Och...stolt maaaamma!


Några av alla bilderna från igår. Värsta bilddagboken blidde det här . Sorryyyy!

Midsommarväder?!!

I don't think so.
Idag ville min herre stiga upp kl 07.00 så det var bara för mamman att gå upp!! Segt..men han kliar sig i ögonen lite nu så har jar tur så somnar han om en stund så jag också kan göra det. Vore redigt skönt...är veerkligen ingen morgon - människa *Yschhh*

Regnet bara öser ner idag + att det blåser nordanvind! Sisådär skönt imorgon när det är Midsommarafton. Dansa (Titta på--får inte dansa) i ösregn. Men fram med partytält och varma kläder så går det väl iallafall?
Det är ju såhär det ser ut varje år, sorligt nog =)

Kl 10 beger vi oss ut för Storshopping. Funderar på att köpa Singstar också. Hur ball är inte det, de få gångerna man tar lite vin?! Joo, jävligt ball att tro man kan sjunga fast  man verkligen inte kan - Oavsett vilket så är det fruktansvärt kul.
                                                      =D

What a hard day =D=D

GOOOOO KVÄLL GÖT FÖLLLKKKKK!!!
Nu är vi just hemkomna. Varit hos Sjukgymnasten, BVC och storshoppat the hole day! Magnus har bla handlat gutiarr hero Metallica, och jag handlat skor mm. Imorgon ska jag iväg och storshoppa igen.
Lill-hjärtat ligger i gymmet och vädrar rumpisen.. försöker vända sig till mage och det är iiiinte långt kvar. Min lill-unge!!

Ljuvligt väder =)=) Nu ska jag ställa mig och laga en delikat fisksoppa (Champinjoner, lök, grädde, vatten, torsk, tomatpuree, krossade tomater, currykrydda, dill, vitt vin med meraaa - Aioili)  med vitlöksbrööö te.
Är redigt hungrig efter denna dagen. Sen blir det film och godis!

Nu ska jag gå och ta min lillunge som ligger på könstigt vis. Han vill kråla bort!!!!
TJO

Sisådär kul föressten att man fått tillbaka inflammation i bäckenet. Men men man har vart med om värre, det gör bara ont liksom.. inget  som hindrar mig i vardagen! Har fått tid hos läkaren i Augusti så då ska jag ju få sådan Biologisk medicin så att det förhindrar fler inflammationer på föler ställen. Men det är ju bäckenet det börjar på eftersom det är en reumatisk ryggsjukdom.. så hoppas det går fort innan det är försent igen. Men jag tror ändå höften är värst eftersom det är den man använder för att gå! Jääjäää! BYE

Vincent, 4 månader & 6 dagar.

Nu för tiden vill inte min lilla älskling ligga stilla på mammsen för att rapa längre utan han är så stor att han ska klättra över hela mig. Stå upp, flyga, leka och sjunga är livet.. vill gärna underhållas hela tiden & det är klart för annars är det ju inte kul.
 ♥ För ca en månad sen så slutade han att vakna upp med ett gallskrik på morgonen för att få mat... utan med gurgel, skratt och prat. Gud man smälter så när man får vakna upp till en sådan guldklimp, som är mammas (och pappasss) ♥ 
 ♥ Han vill ta tag i ALLT, utforska det och såklart stoppa det i munnen =)
♥ När han ligger på golvet och jag böjer mig över honom så sträcker han sina små armar mot m.-ig för att ta tag i mig. SÅ himla sött!!
♥  Rullar från mage till rygg, men det har han gjort ett bra tag.
♥ Han älskar att bli buren och få vara med överallt! Det ska hända saker HELA tiden :-)
♥ Favoritplatsen har varit skötbordet ända sen han kom hem från BB (För på BB vart det fruktansvärt och då fick mammsen ont i magen o blev lipfärdig hon också, hahaha). Där sparkar man och fäktas det värsta man kan, pratar massor och skrattar ALLLTUD, oavsett om man varit ledsen innan.
♥ Han somnar ALLTID mellan 19-20-21 och sover ALLTID till 07, ibland somnar vi om till 09.
♥ Lägger vi han på mage så har han tagit sig fram flera meter VÄLDIGT snabbt.
♥ Han skrattar mer och oftare hela tiden.
♥ Har blivit mycket mer stadig .. även i benen för att "stå upp".
Lite av utvecklingen nu när han är 4 månader!

Mammas fis, typ 10 timmar gammel <3


Så otroligt mycket kärlek att ha fått ett alldeles eget barn. Man kan inte föreställa sig hur kär man blir i sitt eget kött och blod. Jag trodde inte det skulle vara en SÅ stor kärlek, visste ju att man skulle tycka om sitt barn och så men inte så här. Allt annat bleknar. Innan var man mest egoisk, brydde sig bara om sig själv (Och vad är det för liv??Haha), köpte grejer till sig själv, utseende (Självklart bryr jag mig om det nu också men det är inte det viktigaste) och man trodde Party var det som var roligast i livet. Nu skiter man fullständigt i sig själv bara ens lilla hjärta har det bra, jag skulle strunta i ALLT för honom, för att han ska må bra. Jag går hellre i en hösäck för att han ska få ha fina kläder och jag ägnar all min energi åt honom, för att han ska bli en glad och trygg individ ! Han är det ALLRA roligaste och bästa jag upplevt i mitt liv, att se han utvecklas är det jag lever för. Han - Och min ljuvliga familj! Vad betyder annars något i livet ? ♥    ♥    ♥
Trodde inte jag skulle få några fler barn (För hade jag inte fått en ny höft så skulle jag ALDRIG göra om det) MEN nu kommer det inte göra ont nästa graviditet (Inte i den höften iallafall, Ha ha ha) Och jag kan skaffa både en och två kärlekar till. (Fast det räcker nog med en) . Men strunt samma, nu går all min energi till min första och största kärlek!
                                                   ♥ V i n c e n t - C a r l  - F a l k  ♥
- - - - - - - -

Lite info om dagen:
Vi åkte ut till Hanhals holme (Havet).. men det blåste nordanvint och vi hatar att frysa så vi struntade i det. För det skulle inte alls bli någon skön och mysig stund, så vi tog vårat pick & pack in till Parken inne i stan.
Drog fram en stor filt och engångsgrill .. och jag mariinerade lite gott och slängde på en MASSA grillspett.
Vincent låg under paraflaxet och gottade sig, fick lite mat ute i naturen han också (tre tesskedar Majs & Potatispureé - HAHAHA. Dom ska helst ha samma mat i en vecka i streck för att vänja sig).

Så där låg vi i flera timmar och gottade oss, folk dog som gick förbi och ville ha vår mat. Dom tyckte det luktade så gott... med Potatissallad till - Gud, jag älskar verkligen sommaren!
När vi kom hem så somnade jag och Vince i 3 timmar. Haha, men vi gick upp 07 (!) imorse.. Puh, så vi får väl se om han somnar ikväll.. men det brukar han ju göra. Pappsen är iväg och spelar golf!
Sedan blir det Deseprata hemmafruarna. På fredag är det  M I D S O M M A R - A F T O N: Långbord * Sill&Nubbe * Midsommarstång * Mycket folk * 5-kamp & Tipspromenad * Mutcho drinkar för folket på kvällen I guess. Jag håller mig nykter med min bäse. Ganska mycket kontrollbehov så jag vill inte släppa över det på någon annan (Förutom min mor & far =) Men jag vill inte va utan lillbäsen.. för det får jag vara för jag dricker inte med honom - och jag säger till Magnus att han såå gärna får ta sig istället för mig, hahaha). Men jag kan inte slappna av om jag tar mig något längre... så jag har det mycet trevligare, nykter.. tillsammans med honom!

Jaja mycket tjöööt här idag! Ha en trevlig kväll alla pussisar! =D









ON THE GRILLSPETTS :
Marinerade kycklingfileér och champinjoner, kryddiga tjocka korvar, cocktailtomater, rödlök och minimajs!

 
SOMMARENS BÄÄÄSTA LÅT - ENLIGT MIG
(OCH ANGELICAAA! Och Matte, HAHA)


Mor&Son - Dag<3

Ändrade planer!
Magnus har varit iväg så vi har haft en riktig "Mamma/son - dag" tillsammans :-) Helt underbart!
Vi tog bussen ner till stan.. gick in på Apoteket för att hämta ut Järn-tabletter så jag kan bli pigg nångång och sluta fälla hår... jag har nästan inget hår kvar =/ Jag som har så tjockt annars... Jaja! Nu ska järnvärdet UPP ordentligt!

Efter det gick vi & handlade lite..satte vi oss på Majgården och käkade en räkbaguette och tittade på folk, det tyckte lill-älsklingen om! Han vill vara uppe och med nu hela tiden, ingenting får missas! Och han vill titta sig omkring överalls och blev sååå sur på mig när jag la ner han i vagnen, så jag fick ju snällt ta upp honom igen. Lilla pöt!
Så står han jätte stadigt på benen nu.. han älskar att stå så =)

Gick en promenad längst ån.. satte oss på en Gräsplätt och lekte och gosade.. Vincent fullkomligt älskade det.. han gurglade, pratade och skrattade så han var alldeles extas. Så det får vi göra så ofta vi kan! Att titta upp på träden som blåser och himlen var verkligen en hitt.. men tro fan det, mycket mer spännande än att titta upp i mörkret på vagnen! (jag brukar allt dra ner.. men då kommer solen på honom och då nyser han tills solen försvinner.. ha ha ha)
Sedan åkte vi hem och han däckade med en gång.

Jag ska sätta mig och se på Sunes sommar - Hahaha blir barn på nytt! Drömma sig bort o tänka på tjusiga campigsemestrar och riktig Svensk sommar. Kan det bli mer underbart? Jo.. jag och min familj SKA skaffa husvagn med förtält lite längre fram. Sitta och grilla på kvällarna, bada på dagarna och bara vara! =)<3
Hejhej

Vince vill också sitta uppe.. liteee svårt fortfarande men vi gör så gott vi kan med filtar och täcken bredvid!














Så söt när han stoppa in tummen i mun inne på bussen och sög det hårdaste han kunde! Jag älskar dig så fruktansvärt mycket så det gör ont i hela mig.

Soliga måndag

Ut i solen snart o promenera lite? Sedan kommer svärmor för att kramas med Vince, och jag ska baka en kladdis med vispgrädde, senare vill jag ut till Gottskär med familjen..mysa vid havet & ta en fika!

Blir Kyckling tikka masala till middag idag, tröt på skräpmat nu.
Hejhej


Sö ndagskväll = MYS

Heeej!!!!
Varit iväg o ätit på Donken.. Vince fick en grön ballong som han låg & tittade på lääänge - Mötte upp Joanna and Leo.. gick o strosa runt, åkte lite bil... men sedan kände jag för att åka hem. Lillen behövde få på Pyjamas o få sova i sin lugna hem-mijlö =) Så nu väntar jag på en Film och på min man. Ska snaska chips, jordnötsringar, dip o cola! Är så sjukligt sugen.. Vill se Sunes sommar, så jävla rolig! Inte sett sen jag var liten. Såg alltid den när jag var sjuk, då bärde mamma in en Tv till min säng, och köpte massa godis, tidningar o dricka... så låg jag där i sängen hela de sjuka dagarna och blev ompysslad. De va mys, nu är det andra tider när man är vuxen. Då är det inget fel på en fast man har 40 i feber eller inte kan gå typ "Eh, sluta shåpa dig nu... nog kan du gå till jobbet ändå" får man typ höra från alla .. och jag tycker jag hör sån överallt.. till alla som är sjuka! HAHA det är tuffa tider - för eeendel.

Har inte alls varit pigg idag faktiskt, hahaha!
Puss o gonatt!

S ö n d a g.

Goddagens!
Igår hade vi en vääldigt trevlig kväll. Vi grillade marinerad fläskytterfile (hur jävla gott som helst)tillsammans med Matte & Linda (världens goaste tjej) med färska champinjoner, färskpotatis, gräddfil, dill och tsatziki med grönsallad till.
HUR JÄVLA GÖTT SOM HELST =)=)
Vi satt o tjöta till en 11- halv 12.. jag tog förengångsskull lite Champanje när Vince somnat.. så idag gick Magnus upp med Vincent och jag fick äääntligen sova ut till 11.30 - HAHAHA!
Lite seg idag faktiskt... Hahaha man är ju inte direkt van vid att ta sig något. Usch det är inte alls gött så nu får de fasen dröja ett halvår eller nåt - Kärringvarning!

Nu ska vi åka iväg till Kungs och fika för oss själva, bara för att Vincent ska få komma ut lite...Magnus börjar jobba vid 16.
Sen är han ledig hela två dagar!!

Igår krockade min pappa o lillasyster med bilen =/ I lilla edet.. Stod i tidingen! Buhuu som tur va blev dom inte skadade men pappa hade köpt en ny bil dagen innan och var så glad o nu är den rätt skadad =/ Dom tvärstannade framför honom så han hade inte hunnit stanna så han får åka ut till sidan.. och bilen bakom körde in lite på sidan där bak. Hade han inte sväng hade det blivit mycket allvarligare. Han hade kört rakt in i bilen framför och bilen bakom hade kört rakt in.
Och lillasyster satt o sov o hade dragit ner sätet lite där fram.. Tur att inte mamma o Kevin va med för då hade dom ju suttit där bak där bilen åkte i =/ BUHU stackars!! Och idag fyller världens bästa pappa 44 år. Grattis till den bäste!! ♥
Love u very very mucho!

Nu ska jag duscha... och sedan ger vi oss iväg! Riktig myskväll sedan ska vi ha.

No more pills !

För 1 månad sedan åt jag ca 20 tabletter om dagen (utan att överdriva).. och nu behöver jag inte EN enda =)=)
Låt detta underbara liv fortsätta ... ♥


Städhjälp??

Regnigt väder idag igen, vi som får vänner hit i eftermiddag som ska grilla.
Men men.. vi får väl bara grilla snabbt och äta det inomus =)

Idag var jag inte på morgonhumör direkt... ville bara dö typ HAHAHA! Ändå va kl halv 9, så det gick ju ingen nöd på mig direkt men jag hade nog velat dra mig till 11 iallafall. Men älsklingen va glad och pratsam så man blev ju genast på gött humör igen... Nu ska jag äta gårdagens Tacos i pitabröd till Frukost.. Mums, mycket godare dagen efter!

Golven är äckliga fast jag håller på med dom äckliga asen varje dag, skyller på vår dåliga dammsugare.
Så jag får väl underhålla vårt kära hem idag igen .. tills gubben kommer från jobbet!!

OCH MITT ÄCKLIGA HÅR SOM DE FLYGER 20 CM TJOCKA TUSSAR OC LÖSA STRÅN VARJE GÅNG JAG RÖR DET, SOM FLYGER RUNT ÖVERALLT OC FÖRPESTAR VÅRT HEM OCH ALLA I DET. NÄR FAN SKA JÄRNVÄRDET EL VA FAN DE ÄR BLI BRA???

Nej inget lip....tjoho

Dessa är beställda till lillen :


Regnig fredag, men vad gör det?

För jag tycker iallafall att det ska bli mysigt & härligt med en riktig inne-dag för vi har varit ute o rännt hela dagarna i en vecka nu så lille Vince behöver va hemma i lugn o ro och bara mysa, träna nacken och leka, sjunga och tralla med Mammss. :-) :-) :-)

Gårdagen var helt underbar, vi hade våran pappa hemma hela dagen. Vi gick runt på Kungs i flera timmar (Just loves it), hittade en skalman gossedjur till Vincent. Han fullkomligt älskar skalman, tar man fram bamse eller nån annan av snubbarna tittar han bara bort men kommer skalman blir han helt hypnotiserad - Alltid, så han blev så lycklig så =)
Hade velat köpa en jääätte stor, men det fanns dessvärre inte =/ Ska se om det finns nånannanstans!

Köpte även "tabletter" till köksbordet så vi kan slänga ut de fuuula dukarna åt helvete.
Har nog vääärldens snällaste unge.. inte ett knyst säger han, bara skrattar så han kiknar och ligger o myser med nallebjörnar!! Hur är det möjligt? Sagt de förut men den personligheten slår det mesta ♥ *Mamma-skryt*
Jag älska dig mer än livet självt !!!

Efter kungs åkte vi till Tio pepes..och det var sjuuukligt mycket folk. Var det nån speciell dag igår eller??
Vi fick vänta väääldigt länge så dom bjöd på min efterrätt och en dricka till Magnus, haha! Vincents somnade i vagnen bredvid oss och vi kunde äta i allskönsro. Längesen vi hade såå trevligt, bara jag och han - Mer sånt tack =)
Ska de väl bli nu när alla bekymmer börjar tyna bort.

Förrätt : Heta revben med vitlöksbröd.
Huvudrätt: Oxfile toppad med gorgonzola, potatisgratäng, rödvinssås /beranässås, vitlöksstekta champinjoner och grillade cocktailtomater.
Efterrätt: Kladdkaka med vaniljglass, lättvispad grädde.

Skulle fota men blixten funkar inte.. när jag o Jenny fota häromdagen så lät de som hela kameran exploderade.. så de var väl det =/ Segt.. hoppas de går att laga!

Föressten så fick älsklingen smaka på Majs&Potatis-pureé igår... han verka inte tycka de va så konstigt..lite grimaser i början men sen åkte det ner.. hahaha sööt!!

Nu blir det Toast-frulle !

Majs&Potatis - Pureé - Mumsss :):)


Konstiga stuffs?!


Haklappen och händerna är alltid säkrast att stoppa i munnen!






Say hello.


Åh jag är så gower!



Tittar på vattenfallet - Spännande like hell.


Mina finaste boys - The love in my life!


The pink mumi


Skalman the boy! Han får mycket pussar och dreggel på sig den snubben.
 

Denna är jävligt rolig tycker Vince!!!:D Jag med för den delen.
Skalman han är tlööött... TLÖTTTT!


En trött mammssss

Hejsan svejsan!
Är sååå trött.. gick upp vid 05.30 imorses för att vi skulle till Sjukgymnasten, fick t.om väcka Vincent-- men inte va han sur för det utan smilade det största han kunde - Och det har han gjort hela dagen så mamma-hjärtat smält samman totalt! Charmat alla som kommit i hans väg har han gjort <3 Blir alldeles varm inombords.

Vi åkte hem och jag tog hand om disken och plockade i ordning lite, lagade middag tills Magnus kom hem... lite senare åkte jag och Vince till Maria.. handla med oss lite fika .. suttit o tjötat ett par timmar, trevligt! Vince fick sin dop-present.. jätte fint kort och presentcheckar på Kungsmässan för 300kr. Sååå himla snällt! Tusen tack.
På hemvägen *handlade jag alldeles själv* hahaha, men det kändes jävligt skönt att kunna göra någon nytta alldeles själv =)=) stoppade allt under vagnen oh knallade iväg hur stolt som helst (:

Nu håller vi på o nattar lillen.. han har mest legat o skrattat åt oss o inte alls verkat sugen trots att han blundar o kliar sig i ögonen, men nu så... verkar det som vi lyckats! Men vem kan motså hans leende? Det är ju inte så att han är jobbig när han är vaken.. men äj man tjött så äj man =D (Töntmorsan)

Det blir film strax med massa godsaker, som det alltid blir en massa av när jag handlar. Livsfarligt att släppa iväg mig!
Hörs imooorn!

Dagens middag:
Klyftpotatisar / Potatis (va dom nu heter).
Fyllda lövbiffar med creme fraiche/chili, toppad med ost
in i ugnen.. med rödvinssås och liten sallad!



En väldigt glad skit..väntar på bussen!=)



Tisdags kvällen!

God kväll . . .  ;-)

Idag har varit en riktig shopping-dag.. var väl inte riktigt meningen jag skulle shooppa alls för det har blivit ööööverdriven shopping denna månaden verkligen, men vem fasen kan låta bli? Och allra helst när man har en vän som Jenny med sig som inte stoppar än utan "jo men köp det emily, skit fint... jo, men ta det" HAHAHA! Söt =)

Shoppat leksaker till Vince. Fast det skulle egentligen inte bli något till honom denna gången för han fått så otroligt mycket så han behöver egentligen inte något men allt är ju såå sött, + massa olika babybestick, tallrikar och haklappar för imorgon blir han 4månader och får när han vill börja med smakportioner! Får se om vi tar det direkt eller om vi väntar lite.. det är ju inte direkt någon bråtska. Men han ser verkligen läskad ut när han ser oss äta så det ser ju lite synd ut om honom (tycka synd om alla-- jämt. haha).

Och så shoppade jag massa trosor, en tunika och skärp till mig själv för ungefär lika mycket som jag handlade till Vincent men nu när jag kommit hem får jag sjukt dåligt samvete och känner mig dålig för att jag kunde handlat mer till Vince istället för mig själv *Ego ego* Fast jag har faktiskt inte shoppat till mig själv på ett år eller nåt.. men ändå!

Jaja.. vart en väldig trevlig dag... Lillgubbsen blev jätte ledsen när han hörde tåget komma förut på stationen :( Stackars stackars älskling... Och så var det en alkolist på bussen som hade trillat så han blödde ur huvudet =/ Så satt han & sa till busschaffören  "- Ledsen, jag är ledsen :(" Buhuuu.. stackars honom, jag blev så blödig!

Ska upp kl 06 imorgon för jag ska äntligen till Sjukgymnasten och visa upp mig efter Operationen, och lära sig gå utan haltning och alla de andra övningarna!  Spännande!!
GODNATT.








Mer från dopet









Hej hopp !!!
Lite blogg-torka har jag..inte alls sugen men får väl bättra mig.

Igår kväll låg jag (och Vince) i sängen..käka stooor rulltårtebit med grädde och jordgubbar på, och tittade på Twilight, såå fin den filmen! Dom är såå vackra =)

Jag och Vincent ska iväg & fika med världens bästa Jenny Studt idag ♥
Kramkram

Ö f

Idag är det en tröökig måndag! Och vi ska snart ta bussen runt hela Kungsbacka jag och  lill-skiten för att gå på Öppna förskolan, så får vi väl se om det är något för oss=)=) Gubben jobbar hela eftermiddagen och kvällen så när vi kommit hem får vi väl mysa själva framför tv'n!

Det finns mer dopbilder som kommer in, när jag fått dom! Annars har jag inte så mycket kul att skriva för tillfället.
Hejhej!




Han låg i gymmet för en sekund sedan


På rymmen!







D O P

Ja igår var det dop på schemat! Gick upp tidigt för att åka iväg till lokalen & förbereda allting!! Sedan iväg o handla, hämta tårtor med mera med mera... Ja det blev inga hemmagjorda tårtisar för jag ska nog öva lite först. Kul om alla blir förstörda och man står där i sista stund, köpa en glasstårta på Maxi *Fniss*!!

Hem o äta en lätt lunch med mamms o alla dom! Göra i ordning oss o dra till kyrkan. Mötte upp Charlotte, som även är Vincents fadder och hon var vacker som en dag=) O sen kom Christoffer, den andra faddern och min Mattis, som va den Tredje!! Sedan gick vi in och Mattis fick bära fram korset.. Hahah hon va svin nervig!

Stod där en timma eller nåt men vi slapp en långdragen Gudstjänst.. vi sjöng lite i psalmboken och jag försökte hela tiden hålla mig för skratt.. sedan skulle vi alla, inklusive prästen hålla våran hand ovanför Vincents huvud fö han skulle väl heala han eller något.. och att jag inte dog redan där HAHAHHA säger jag!
Sedan sa han några ledsna miner Vince och jag blev hyperstressad ifall han skulle va ledsen hela dopet men det gick över som tur va.. men grannbarnet skrek hela tiden typ! Men men så är det ju med bebisar!
Han fick vatten på huvud och döpt till Vincent Carl Falk   ♥
Han tittade sig nyfiket runtomkring och mestadels av folket i kyrkan va till honom=)Hihii några kom försent hahahha, PIK!

Sedan gick vi bort till Skansen o åt Kallskuret med potatissallad, grönsallad och baguetter! Man hade full shå med att hinna med o prata med folk, puh.. vissa åker ju långt liksom o så hinner man inte prata, det är ju lite pinit men hann nog med de flesta! Kom ju närmare 40-50 pers! Vince va självaste prinsen och uppmärksamheten va hans!
Men störigt att vissa (typ en pers) kommer dit och inte bryr sig om huvudpunktspersonen överhuvudtaget! Jag spyr.
Men huvudsaken är väl att det ser fint ut uåt iallafall! Vincent kommer inte bry sig om dig i framtiden och du går miste om världens underbaraste personlighet och person, för det ser alla andra iallafall!

Jajaaa.. sedan ööppnade vi tusentals presenter, hahha! Jag sa väl enligt Helen en massa sjuka kommentarer, men sån är ju jag =P Sedan var det tårttaaajm o tjöt!
Väldigt lyckad - Tack alla som kom! :-) Vincents dopklänning va så fin, och efteråt hade vi ju köpt nya byxor, en vit skjorta och slips till honom! Våran lilla prins, va såå snäll där som vanligt!
Efteråt gick de rätt snabbt att plocka i ordning i och med att mamma, pappa, fabror, anita, farmor o farfar hjälpte till med allt - Tack sååå himlans mycket! . . . . Dom följde med hem hit till oss och de tog några öl, tjöta och kolla Matchen till 00 eller något sådant och det var väldigt trevligt! Älskar norrbaggarna, längtar efter Malin också!
Jag fick världens godaste parfym av Anita och ett jätte fint brev om hur mkt de tycker om mig och sånt.. Blev så rörd så!

Ja, lägger in några bilder av dom som jag har än så länge:




























Is it true??


Godnaaatt

Jäkta aldrig en bebis.
Varje bit av livets väg är unik.
Just denna dag kommer aldrig tillbaka.

(Helen Exley)


---

Fan jag är jävligt sur, råkade ta bort några fina bilder på Vince & Leon =/ Hur jävla dum får man bli?!
Lillen ligger och sover såå sött bredvid Mammsen nu!!



Och själv hååller jag på och tänker dooop.. Så jävla svårt att få det rätt, det är ju inte så lätt att veta allt när man inte gjort det tidigare men jag försöker komma på snygga dukningar och hur jag ska göra tårtorna osv.
Imorgon och lördag-dag kommer bli 2 fullspäckade dagar, minst sagt! Kommer va hyper-stressad om jag glömt något!
Men det ordnar väl sig alltid men man vill ju helst att det ska bli så perfekt som möjligt.

Det går föressten rediigt bra med min träning.. förut kunde jag lyfta benet rakt upp när jag låg ner!! jag blev typ lipfärdig, jag som trodde de var kört föralltid! tack tack till han (DrChrister) som räddade mitt liv, protesen är det bästa som hänt♥ !!!

Nu ska jag planera lite till.. blir fullt upp imorgon som sagt, föräldrar & syskon kommer hit också!
Godnatt.

Lite kvällskvist-bilder:

Mitt ärr, tyckte igår att det såg så himla litet o fint ut..
ser inte direkt ut så i verkligheten märker jag!
Men who the hell cares, i have no more pain=)



Lilla leon o vince tittade massor på varandra och undrade
va det var för filurer som låg framför dom!



jag gör allt för dig mi underbara<3


Marknad

Hihi alldeles nyss la jag Vincent i gymmet medans jag skulle kolla här snabbt, det tog en halv minut så var han framme här hos mig. Han låg en liten bit ifrån! Han är enveten som en liten get och tar sig framåt, Hihiii så söt min fis!!
Så blir han JÄÄTTTEEEE glad när man pratar med honom =)=) Hela han lyser upp och börjar as garva, fy fasen vilken underbar ålder han är i alltså! Så himla glad och nöjd med livet. Aldrig något gnäll! <3 I love yooou.

Imorses åkte vi till Lokalen vi ska va på efter dopet & hämta nycklarna och checkade runt och det blir nog bra där!
Efter det gick vi till Majgården och tog en varsin Räkbaguette till Frulle och en bakelse till efterrätt. Var ju även Marknad i stan så vi gick där ett par timmar och shoppade gärnet.
Fick även kila in på Babyproffsen för att köpa en parasoll till vagnen, välbehövligt!! Han nyser 5-10 grr tills solen försvinner från han. hahah nä han ska inte behöva ha det!! Vi är fan stammis på Babyproffsen, kassörskan garvar alltid när vi kommer dit - Haha!!

Iväg o shoppa lite till.. hem för att göra Tacos innan Magnus åkte till jobbet och nu vilar vi lite och Vincent gymmar!
Gott att va hemma lite så som vi har rännt de senaste dagarna, iallafall för Vincent.. dom behöver sin hemmamijlö!
Träffa Prällen igår också.. han va en härlig man! Hahah jävligt rolig!!!

Imorgon ska jag baka tååårtor för första gången så vi får väl se hur det blir. Ska baka MÅÅÅNGA också - Puh! Hihi
Har shoppat en tjusig klänning från Mq som jag ska ha på lördag, Vince har fåttt kläder från Zara och även Mangan! Blir nog tjusigt. Nu ska vi mysa.. får se om jag orkar lägga in bilder sedan!
Hejhej

ONSDAG

Hej hopp på morgonkvisten!!=)
Nu ska vi strax ta bussen till Vårdcentralen.. blir "kul" att se hur såret ser ut nu.
Efter det åker vi till Lindome o fikar med Carro o Leon!!

Hej så länge!

** The light in my life **

                                                                  
Du lyser upp mitt liv!
Mamma älskar dig, gränslöst ♥
Att en så liten varelse kan ge
så mycket kärlek ....
                                                            

Det försvunna planet :(

Jag är så himla ledsen över det där försvunna planet som troligtvis störtat i Atlanten, jag som redan är lite flygrädd blir ju inte mindre rädd precis. Maaassor med barn, ett spädbarn, en 5åring från Sverige och två andra från Sverige - Sammanlagt 228 st ombord. Några hade hunnit skicka sms "Jag älskar dig" och "Jag är rädd".
Kan ni tänka er den rädslan??

Jag går in på Aftonbladet så fort jag har tillgång till datorn för att se om det skett någon uppdatering.
Hoooooppas det bara landat någonstans. Fast det är helt omöjligt eftersom planet bara försvann från radarn plötsligt!
+ att dom hittat en flygstol och lite vrakdelar.
Jag blir så ledsen =/

Gå in och läs på Aftonbladet!

Nämen TJAAAAA

Nepp.. det blidde ingen Stroganoff igår, vi åkte till Rumpan bar och tog en varsin god Pizza i solen. Dom är gudomliga där: Oxfile, beasås, färskpressad vitlök, vanlig ost, mozarella och tomat! <3<3

on the rump 

Idag har det varit fullt upp... som vanligt nu den sista veckan, livet börjar komma åter?? Hiiihi,<3 Fast jag lär aldrig glömma det fruktansvära jag varit med om, aldrig! Så dåligt som jag mått pga det och hur rädd jag varit kommer nog ta ett tag att repa... Men strunt i det, inget att lipa över!!! Nu är jag braaa!!!
Sorry att jag tjötar om det jämt men det är det som tagit över mitt liv ju, och man bloggar ju om livvet? Iallafall jag.

Magnus och Vince ville ta en promenad så dom gick ner till stan imorses, jag pallar inte riktigt så långa promenader ännu så jag tog bussen, hur underbart som helst att sitta där o lyssna på musik!!! =D
Vi gick o shoppade i en 6 tim eller något! PUH, så nu vilar vi lite, har enooorm träningsvärk i mina smalben sen jag gick ner till stan och idag blev det inte bättre direkt men dom ska börja anvvändas igen dom små asen!!

Snart blir det flm och mys, tidigt imorgon ska jag o Vince åka till Vårdcentralen o dom ska ta bort förbandet, kolla läget på såret och tejpa!! Får nog inskaffa ett busskort =) Ha en bra kväll!

LITE av dagens shopping.










I sängen helt död efter dagen!!


Vince också, lika glá för det=))


Bredvid mig efter den långa dagen, ska va göött o leva annars kan de kvettaaaa
(nä, är inte så lat annars... HAHAHAH)



Rööd som en räka.

Imorses gick vi upp tidigt *Idag igen*. Packade med alla våra saker och drog iväg till Havet vid Tjolöholms slott.
Hittade en perfekt plats där det fanns både skugga och sol. La ner Vince i hans babygym, vi drog på myggnätet för det fanns massor av små odjur bara för det var skugga. Så där låg han gött en bra stund.
Och vi käkade frallor till frukost och solade! Bebisar överallt så det var nog ett grymt baby-ställe =)=)
Doppade fötterna och vattnet var helt ljummet. Längtar tills jag kan bada !!!

Åkte hem vid 15 så Vincent skulle få komma in i svalhet lite.. trots att de va rätt svalt i skuggan, det var tur för när jag kom hem och tittade mig i spegeln så är jag heeeeeelt illröd, axlarna är helt förstörda typ. HAHAHA!
Varit helt bländande kritvit nu under graviditeten (för jag solar ej då). Så nu blir vi inne resten av dagen, man blir trött i solen! 25 grader var det kl 10 imorse.

Nu ska det lagas Korvstroganoff och chilla !!!! BYE

RSS 2.0