MusiK

Sitter & lyssnar på lite Takida. . . Herregud, jag kom på nu att jag har nog inte lyssnat på musik alls sen Vincent föddes typ. Hahaha, jag lyssna alltid på musik förr. Det har inte känts bra inombords & sitta o lyssna på massa musik när han va en liteeen bebis så jag har låtit bli och sen glömt bort det. Men det är mysigt att lyssna lite sådär på kvällen & fundera på allt och ingen när man är ensam hemma !!

Nu väntar jag på Idol, känner mig lite bättre efter att jag tog mediciner & sov en stund förut. Hoppas det fortsätter att vara bra!! Hämta lite Kolaglass med chokladsås på & ha framför tvn? <3:-) Jag saknar min Prins när han sover, går in & pussar på han och andas in hans ljuvliga ljuvliga doft det djupaste jag kan. Du är min sol när mörkret faller, du är mitt lyckopiller & det bästa som har hänt - Jag älskar dig av hela mitt röda bultande hjärta!
Puss / Mami . .
Det bedårande lilla ullhåret som man kan lukta på & smeka i hur mycket som helst!
Finaste, finasteee


Fattas bara dom små "plåtborden" som ska vara på armstöden.




Som kommer vecka 44. Dom hörde tydligen inte till soffan längre, så man får köpa till dom för 250 kr styck.
Ser kanske inte så stor ut men den va hur stor som helst. Täcker nästan hela vardagsrummet! :P



Feber

Även fått feber nu också. Har nog inte haft feber sen jag var liten. Det är pesten, man orkar ju inte göra nåt & känner sig helt döende. den där vaccinet va nog mer farligt än va de gjorde nytta, förutom att jag inte kan röra armen så har jag ett stort blåmärke och massa röda fläckar på hela armen & rör man på dom så får man superont =/ Nu ska jag gå & lägga mig & sova bort febern, förhoppningsvis.. en stund innan Mangs börjar jobba. Hoppas jag orkar idag, blir ju svimfärdig bara jag reser mig upp.

Klagar som bara den men allt är ju bara fel med min kropp jämt. Aldrig kan den va helt bra!!

Sitter i min nya soffa :) o tänker. . .

Sjuklig smärta.. i ARMEN, det är ju helt sinnessjukt. "Du kan få smärta i armen" efter vaccinationen, sa läkarna.
"Skitsnack" tänkte jag. Hahaha jag har smärta varje dag, inte får jag ont av ett jävla vaccin.
Hu fasen är det möjligt? Det gör nästan ondare än va de gör i bäckenet!! Blir gråtfärdig varje gång jag rör armen!I två dagar nu har det gjort så ont så jag har inte kunnat lyfta saker med armen. Hahaha, det är så jädra löjligt. Jag får använda EN arm. Pga av ett vaccin. Hahaha, jag skäms!!! (Om jag inte skulle fått nån jädra inflammation där också, får då kan jag fkt förstå smärtan) + att jag inte kan sitta eller ligga pga bäckenet. Hahaha usch va synd det är om mig :Þ Får se hur hela den här dagen ska klaras, själva då.

Jag sitter och tänker på avsnittet från Hollywoodfruar i Måndags. Jag orkar knappt nämna Anna Anka överhuvudtaget. Men usch, va jag fortfarande mår dåligt över hennes lilla söta söta son. Han var jätte ledsen för att han inte ville "modella". Vad är hon för jädra människa? "då får du inte godis", "ska du gå ut & sätta dig i bilen?", "då ska vi träffa pappa så ska han få se att du har gråtit" (detta säger hon när inspelningen är igng, tänk va den lilla pojken ska få höra för hemska saker annars då). Ska hon skrämma den lilla sötnosen för att han inte vill fotografera sig?,  för den hemska maammans egna ego, hon kan la fan fotografera sig själv.. hon behöver la inte blanda in hennes barn :@). Ska han få skäll av sin pappa pga detta då?
Om Vincent skulle böna, be för att det var hans största passion att bli modell (eller vad det nu skulle va) så kanske jag skulle gå med på det. Men inte fasen ska jag tvinga honom att tjäna pengar när han är 4 år. ("Han ska lära sig att tjäna pengar" - Med hennes hemska röst) Jag är försörjningsskyldig tills han är 18 år, minst! LÅT BARN VARA BARN. & förstör dom inte, den lilla stackars kommer nog få gå igenom många psykologsamtal med den hemska människan som mor, tyvärr=/

ÄlsklingsSoffan!

Nu ikväll hämtade vi ut våran nya soffa - 1 veckor före beräknad tid. Fy fasen va lycklig jag blev! Nu har vi monterat, tagit ner en grej jag inte ville ha kvar, flyttat om lite och är färdiga. ÅH VA JAG ÄLSKAR DEN.
Vill inte gärna skryta men jag har älskat denna soffan så länge, har aldrig sett någon som är i närheten så fin. & nu är den äntligen min! Nu är lägenheten i princip så som vi vill ha det. Bara tapeterna i sovrummet kvar som ska bli gjort om 1-2 veckor. Har tagit 10 månader att få allt färdigt. Men sånt där blir ju nästan aldrig klart.
Åh va jag älskar vardagsrummet nu. Såå skönt! Dock, är det ju alltid någonting som fattas.. så två "bord" som ska sitta på armstöden fattas så jag måste ringa o få dom imorgon. Så himla perfekt för mig som har ont jämt. Slippa sträcka sig eller gå iväg till bordet för & hämta snacks & dricka, bara ha det bredvid sig när man är ganska orörlig ibland. Kan inte bli bättre!

GLAD GLAD GLAD

Nu ramlar jag ihop av trötthet, dricka upp min cola och sen blir det att sova uuuunderbart. . .

Vardagspraat!!!

Tänka sig att vi vaknade kl 08 idag, istället för kl 5 - Herreeegud vilken skillnaad. VÄRSTA SOVMORGONEN :D Ha ha ha!!! Så har vi ju lekt, ätit frukost, badat, gjort iordning oss, så har jag bäddat, plockat iordning, dammsugit och lagt lillfisen nu igen så han vilar. Och då kommer min sjukliga trötthet in igen. Skulle vilja lägga mig & vakna ikväll. Kul att hela livet ska gå ut på att sova. Jaaaja!

Har ganska ont i armen också, trodde inte på det när dom sa det igår. Klart man inte kan få det av lite vaccin. Men jag kan knappt lyfta ena armen. Hahahha SJUKT!

Väntar på Magnus som slutar snart.. så vi vi bege oss av till någon rolig lekplats, det uppskattas alltid. & Sedan ska vi vidare på middag. Blir trevligt trevligt, hoppas jag inte kommer ha allt för ont i bäcken idag för då får jag nog åka hem. Säger aldrig ifrån när vi är iväg på saker fast jag skriker inombords, det är slut på det nu.

Föressten så ska jag få vara Gudmor till Linda's lilla bebe, åh va roligt!!
Hejhej

ÖF & Enbrel

Varit en superbra dag. Vi släpade oss iväg till Öf. Så himla synd att vi inte gjort det tidigare, jag har aldrig sett min lilla kille lysa upp så himla mycket. Jag blev alldeles gråtfärdig & varm inombords. Han kröp fram och tillbaka över hela golvet, fram till alla olika bebisar, "pratade med dom" och skrattade massor. Allting var sååå spännande och han var alldeles extas. Han tjöt av lyckaa<3 Min fina, gillar andra bäsar sååå! Vi sjöng massor och hade trevligt. Några snodde hans leksaker hela tiden när han kämpat sig dit för o hämta dom=/, dom blev utstirrade av Vince men sen brydde han sig inte så mkt mer, och så nån ställa sig på honom Ha ha ha! Mammas kille :-)
Vincent charmade alla, åla sig fram till deras fötter & tjötade. Alla tyckte han var så duktig & tidig som tog sig fram så snabbt :-) Som jag har förstått så brukar de va ganska vanligt.. Men men skit samma, alla är olika!
Men dit måste vi gå nu.. Måndagar & fredagar (om vi inte går på Babyvafe´t på fredagar men här var han mkt gladare). Visst var det trevligt, men kanske inte de roligaste jag gjort men det blir nog roligare för varje gång & det är ju alltid trevligt & tjöta med folk, om inte annat så gör jag det för lillens skull. Åh jag har varit superglad hela dagen nu efter att ha sett honom förut.

Efter det gick vi bort till Spenhult.. hon skulle visa mig hur jag sticker in sprutorna och sådär, ge lite information.
Så jag gjorde de på mig själv i magen.. kändes lite kusligt men det gick bra. Efter det skulle jag vaccineras mot lunginflammation & influensan, en i vardera axel. Immunförsvaret försvinner nästan i princip av Enbrel så man kan lätt bli sjuk. Man kan även bli super sjuk utan att ens känna av det. Därför man har med sig ett bevis till läkarna om medicinen för man måste gå dit ganska snart efter att man "känner sig sjuk" för man kan ha varit sjuk länge. Så man får pencellin. Måste ju ofta ta pencelinn i förebyggande syfte med höftprotesen också. Inför vissa läkarbesök & tandläkarbesök, så de inte kommer virus in i blodet o sätter sig på protesen. Då kan det bli en myycket allvarlig infektion. Så jag har 2 saker att äta pencelinn oftare för.
Så tog jag även blodprover för o se hur mkt inflammationer jag har + ämnesomsättningsprov. Togs som vanligt i armvecket. . . Man kunde känna sig sjuk, ruggig osv av vaccinationerna och få ont i armarna om några dagar.

Då har jag iallafall äntligen tagit den första sprutan, antireumatiska biologiska sprutan. Dom andra ligger i kylen som ska tas de andra veckorna. HÅLL TUMMARNA! Detta är det sista hoppet, typ!
Min P r i n s  i svart<3:)









Måndagstråk = Regn&Rusk

Det blev ingen skillnad på min trötthet fast jag la mig vid 21 igår - Som jag trodde *Pust* - Tröttsamt!!!

Har ingen lust i hela världen att sitta inne denna tråkiga dag. Gjorde det hela dagen igår. Magnus är ledig, låter ganska kul, men det är det INTE. Han ska greja med bilen hela dagen i Anneberg. Det var något fel på besiktningen som han ska åtgärda, som tydligen tar sin lilla tid.

Så jag funderar på om jag ska mösa iväg min lilla lilla röv till Öppna förskolan idag. Eller funderar. Jag SKA!
Det är dags nu. . . Och kul för Vincent & leka, sjunga och träffa barn.
Så får det bli.

Smärta & Trötthet kan ta sig i häcken. Jag ska inte tänka på det, ska inte! Bara lite krångligt att sätta sig ner på golvet där på Öf, och att ha benen rakt fram i sittande läge. Jaja, hellre dör jag än att en smärta ska hindra mig från att leka med min son. Då får det skrikas & kämpas - I do whatever It takes.
Svenska Hollywoodfruar ikväll!:D


Känns som 1000 knivhugg. . .

.. Utan att överdriva, i min rygg - Bäckenet. Varje gång jag sätter mig & vilar så gör det mkt ondare än annars. Va fan, jag kan inte va på språng dygnet runt? Och när jag reser mig gör de också fruktansvärt ont. Kan inte sitta, inte ligga eller någonting.. Jo, på sidorna!! Åhhh. Bara jag råkar nudda där på (båda sidorna) så ömmar det och smärtar otroligt. Alltså, man hade ju pallat kanske varannan dag så man hinner få lite ny energi den ena dagen. Men fan inte v a r j e  dag - Jämt!? Man blir orolig som fasen över att behöva ta så starka mediciner varje dag, stora mängder. Det är döden för kroppen. Snurrig, och oerhört trött. idag har jag nästan blundat hela dagen för det har inte gått att hålla ögonen öppna . Ha ha! I denna veckan ska jag ialf starta med min första spruta Enbrel. Det har segat ut totalt, men nu så äntligen. 11.000 för en månad, en spruta varje vecka = 4 st. Riktigt billig summa juuu...
Det är det enda hoppet som finns kvar typ. Hjälper inte det att lindra "skoven" så är det inget som hjälper!!!
Men denna är väldigt populär och är ju Anti-reumatisk. Många blir suuuperbra på denna, så hooope so!

Dagen har varit lika seg som jag förmodade imorse. Bara varit ute på långpromenad & gungat. Vi somnade även 2 timmar förut men när vi vaknade gick jag & blundade ändå. Två timmar biter ingenting på min trötthet! Ikväll ska jag lägga mig kl 21 & se om det hjälper lite.

Nu : Värmedyna och Ensam mamma söker (jíhu jihu jihuuu), godis, chips och dipp från gårdagen får vi ju inte glömma heller !! =P



  
 

Bloglovin

Såå.. nu har jag efter många om & men blivit medlem där. Jag har kommit såpass långt att jag förstår att man slipper gå igenom sina älsklingsbloggar hela tiden, utan man kan se om någon lagt in ett nytt inlägg där.
Men sen då? Jag har blivit medlem, men hur lägger man in sin blogg? Och hur lägger man in sina Förvoritbloggar då? Jag försöker & försöker utan resultat.

Idag ska vi vara själva i princip hela dagen. Så himla tråkigt =/ Va ska vi hitta på ?:( Att det är grått & trist väder gör ju inte det hela bättre heller ... Ut & gunga en stund får man väl göra iallafall!






Videoinlägg!

Åh, superstörigt att man knappt ser något. Är filmat med mobilen, men men .. lägger in den ändå ! !


När älsklingen ålar sig. . ..

Det är sååå himla oerhört vackert att se sin lilla älskling komma ålandes det snabbaste han kan när han ser en.
"Ma-maaa" och så kommer han det snabbaste han kan & vill komma upp.
Åhhh om jag kunde få förklara min kärlek.

När han ser något spännande som ligger på golvet - Någon liten blombit som lossnat och han ålar sig, snabbt - snabbt - snabbt . Och släpper inte blicken en sekund från det föremålet han fastnat på.
Han är så duktig, och så måste man komma och ta bort det föremålet så han inte äter upp blombiten.
Då känner man sig som den ondaste häxan i hela universum. Det gör ont i hela mig. Han har kämpat så & är helt flåsfärdig och fulltständigt lycklig när han väl har kommit fram till sitt mål.
Och så tar jag bort det =/


Lördag ♥

Morgonen idag startade med sovmorgon. Hur ljuvlig var inte det? Hörde långt bak nånstans mina babes som skrattade & lekte där ute. Störtskönt.
Babygröten var slut så vi åkte & STORstor handlade verkligen, för flera tusen. Så nu gick det knappt att stänga igen kylskåpet. Städade iordning där inne först så de va rent & fräscht. Åh man mår så bra när man bara kan gå & möl-äta när man vill hemma utan att tänka på & handla hela tiden :-) Även om jag tycker det är rätt kul.

Så har vi plockat in varor, fisen har fått gröt & ett bad. Han & Magnus slocknade nu och jag sitter äntligen några minuter med en oerhörd värk i bäcken så har smockat i mig lite piller också. Kuuul ! ! !

Ska strax göra lite Mat innan älsklingen åker till jobbet för att jobba kväll . . .Blir pommes, kebab,kebabsås & sallad. Mumsi i i i .
Efter det går jag & Vince ut & gungar lite så han får det lite roligt. Och sedan blir det riiiiktig lördagmys här även om jag är ensam. Någon bra film med masssor av gott framduktat. Åh vilken bra dag det känns som.
Juste.. vi var även på "Barnmarknad" förut. . Trodde det var just en marknad, men det var loppis. Och det var inte riktigt min stil. Alla stog & slet i kläder & leksaker som vildingar.

My new clothes. Köpte nya sånadär "veckiga" leggings! (Syns inte så bra)

Lite av Dagens Shoppingggg.

Lite av dagens Shopping till Lill - Vince. Han fick mutcho fina saker. Dock lite mindre till mig - Men huvudsaken han är fiiiin !!! Hade med bärselen och har sprudlade av lycka och pratade för fullt i alla affärerna. Sån lycka att få vara uppe och kika på allting. Åhh va jag va alldeles varm inombords av att ha en så lycklig bebe!










Ungefär en sådan här fast en randig!



Småmysiggg Dag

Inatt vaknade lillla älsklingen till vid 03 och va ganska ledsen. Tror han hade drömt någon mardröm =/ Magnus prövade det mesta: Hjälpte inte att lägga honom hos oss, inte att bära runt, inte att få välling, bärde runt lite igen.. men sen när han fick komma till mig så somnade han direkt. Ha ha ha *Stolt* =) Nää då.. tror bara han är lite mami-sjuk just nu!

På dagen har vi gjort det vanliga och bara tagit det lungt. Vid 15 åkte vi ner till stan.. gick iväg till våran älsklings-lekpark och gungade i båda dom gungorna.. efter en stund bidde de för kallt och blåsigt. Så då gick vi till Rumpan bar och åt!! Såå gott, var super hungrig! Vincent levde lite jävul där inne. Drog ner leksakerna på golvet, blev förbannad när han inte fick svälja papper, och ingenting passade. Ha ha blev redigt nervös där ett tag, som tur va var det bara vi där. Så jag gick runt med honom tills maten kom och då fick han lite bröd och smaska på och då blev allt bra som tur var =D Riktigt rolig ålder han är inne i .. men har en mer & mer stark vilja så ibland blir han super förbannad och är inte på humör. Men denna fasen behövs ju också gås igenom.

Åkte till Ica och handlade Majskrokar, dom är ju änna räddarna i nöden vid sådana här tillfällen, även vid fika & om han tröttnat på att åka vagn!! Köpte med Vi föräldrar-tidning, choklad och dricka också som jag ska mysa med när Magnus åker på Innebandyn!
Vince somnade direkt nu när vi kom hem.. han va hur trött som helst och det förstod jag änna där på resturangen.
Jag dammsög av här snabbt direkt när vi kom hem och han tjöt av lycka och stirrade ut Dammsugar'n ordenligt. He loves it! Sötnöt

På morgonen imorgon så går vi på Babycafé och där hämtar Magnus upp oss från jobbet så åker vi in till Gbg och shoppar. Behöver shoppa en massa till min lilla kille, även lite till oss. får väl se hur mkt det blir. Vi är inte riktigt prioritet nummer 1, enligt mig. Huvudsaken Vincent har =)
Ha en trevlig kväll

drar sig in under bordet på morgonkvisten..såg smutsigt ut på bilden så de gick jag genast skrubba bort=P guungeligung.. såg lite för högt ut såg jag   rumpan!! finfina killen  drickaaa  lillen tar av sig naken på resturangen... hahaha hur kunde han klara det? sötnöt!!!
Deras Pizza är f a b i l o u s - Mozarella&Parmesan Ost - Oxfile, Beasås, Tomater, Champinjoner & Färskpressad Vitlök. . . Mums mums mums

Fläskfile-spett, youghurtdipp med mynta&apelsin, klyftpotatis & Barbequsås.

Mys ska jag ha när Magnus är på Innebandy!


Pyssel på kvällskvisten

Precis varit nere hos Michaela & lånat lite morötter:D Vi är verkligen såna där gamla hederliga grannar. Vi lånar saker av varann varje dag, igår var hon här & lånade köttbuljong! Ha ha ha.
Håller iallafall på med Kallops tills imorgon. Är jag inte ambitiös? (Hahaha) Tänker smaska lite ikväll också - Är ju såå sjukligt gott. Bakar negerbulls till Idol & Efterlyst också. I löv myskvälls !!

Tänker på en som jag känner<3 Buhuuu. Är så rädd om dig gums! Jag finns här.

Vi gick ut och promenerade förut och då började det ösa ner. Så himla roligt, så det blev inte så mycket utgång som jag ville. Åh va jag hatar att sitta inne!!! Lillgubben blir också lite rastlös när halva dagen gått.
Han somnade föressten supertrött vid 18tiden. Tycker det är liite tidigt, 19 brukar va lagom men han har inte sovit sen 12 så det är väl därför. Känns elakt & hålla honom vaken bara för han är så ledsen, enbart för att han vill sova! Han sover ju ändå tills 06 ungefär.

Tror jag ska ta mig ett lungt och skönt skumbad med badsalt i . . .


Morgon Trööött!

Åhh jag orkar verkligen inte vara vaken just nu. Vi somnade PRECIS om och så vaknade han direkt. Vad är det för mening& somna då? Ha haha =/Usvchhh tireeed!

Här satt vi och morgonmyste vid 06 imorses. Min kille som förr sov till 08-09 vaknar nu vid 05-06 på mornarna. :D Men det är bara att gå upp. Ma vet ju att vi somnar om igen efter en stund.
Suupertrött är han och sitter helt stilla i min famn lääänge. Ändå ska han tvinga upp sig själv :-) Hiiihi



Nu ska han få gröt och sådär.. sen ska vi ner så Vincent&Nellie får leka. I eftermiddag blir det långpromenad med Joanna&Leo. Hejsvejss

Massa funderingar. . .

När jag blev gravid och hade så himla ont, så kände jag mig hela tiden så dålig och lat typ. Har alltid jobbat och sådär och helt plötsligt satt jag hemma hela dagarna och gjorde INGENTING! Åhåå va dåligt jag mådde.
Tänkte att det ska bli sååå kul den dagen man börjar jobba igen (om jag nu någonsin fick det, trodde ju inte det)

När man fick barn förändrades allt. Alla värderingar, allt man hade planerat. Allt som handade om mig själv är bara borta. Jag skiter fullständigt i mig själv, kanske är det bra.. kanske inte, men så är det! Jag mår bra om Vincent mår bra. Självklart vill jag ut och jobba så småningom. Men jag kan verkligen inte tänka mig att vara utan min lilla kärlek en hel jävla dag.
Man ska göra si & så, tänkte man. Hur kunde man ana vad som väntade? Han som kom och vände upp och ner på allt. Allt som jag innan trott var viktigt rann ut i sanden. Som jag känner nu vill jag bara : umgås, gosa och leka med denna underbara varelse. Om Magnus varit ute med honom och jag stannat hemma så oroar jag mig & längtar mig tokig efter honom. Då pratar vi 1-2 timmar. Hur ska EN DAG gå?

Med mitt mamma-tänk så ska jag gå hemma med honom så länge som våran ekonomi tillåter. (Högst 1½-2 å) Förmodligen börja jobba någon dag varannan helg så att man kan vänja sig lite att vara utan sin lilla bäse *Hemska tanke*) Sedan tycker jag att dom behöver komma ut & leka och möta andra barn ofta i vardagen. Tänk va roligt med all spring han kommer ha i de små benen.. att få leka med alla barnen, ha sång stunder, gunga, luciaförberedelser, rita påskägg Os.v!!
(Men hur ska jag klara mig.. buhuuu, han ramlar ner med sina små ben och skrapar upp dom i astfalten, små barn river han så han blir ledsen, undrar kanske vart mamma är. Jag vet att dom måste lära sig att livet inte alltid är roligt heller och rättvist, men inte fasen vill jag att min lilla 1åring ska skrapa upp sina ena ben och börja gråta för att det ska gå lättare för han i framtiden. & som vissa resonerar "åg du skyddar h*n mot allt. H*n kommer aldrig lära sig. Vad är det en 1åring ska lära sig? Att slå huvudet i bordet så det börjar blöda. Vad lär h*n sig av det? Förutom att h*n tycker det är hemskt =/ Antar att man vänjer sig.. men just nu känns det sååå långt borta) Jag älskar Dagis, jag hade fruktansvärt kul där och det vet jag att han också kommer ha.
Men behöver jag inte så sätter jag ju inte honom där tidigt. Så både Vincent hinner bli större och han kanske t.om tröttnar på Mamma och vill ge sig av ut & leka med andra (super viktigt att han får umgås med andra små barn å han inte blir blyg och inåtdragen i framtiden. Så jag MÅSTE ta mig i kragen & gå till ÖF, men en början är ju ialf Babycafe:) + att jag jobbar varannan helg ibland och lär mig - Jag MÅSTE JU! :-)

Tills dess ska vi: Kramas, pussas, sjunga, leka, vara ute & gunga, sitta i sandlådan, promenera, gå på babycafe, våga sig dit på ÖF. . . Och jag ska bara passa på att njuta njuta njuta av min friska, gosiga och alldeles underbara lilla prins!

Jag är super känslig när det gäller mitt barn. Jag försöker hela dagarna att verkligen vara den mamma JAG VILL VARA. Jag kämpar hela tiden med mitt dåliga samvete som rör allt som gäller honom. Det är hemskt, när man försöker göra ALLT för att vara en så bra mamma som möjligt. Går jag inte ut & leker med honon förrens kl är 16 så tycker jag super synd om honom (stackars barn typ), får han ligga på golvet för länge så är det synd om honom som får ligga där på de kalla golvet (ja, jag vet att det är super bra egentligen) . ALLT ALLT ALLT. Jag har aldrig älskar någon varelse så mycket och jag trodde inte det fanns någon kärlek överhuvudtaget som kunde jämföras med denna. Jag måste försöka tänka bort dom tankarna för jag vet ju att han är lycklig & mår super bra. . .

Det är bara det att jag har såå mycket åsikter om hur jag vill vara som familj, vad som är bra & inte bra för lillen. SÅÅÅ MYCKET! Lite exempel är ju .. rutiner. Han ska få äta frukost ungefär vid samma tid på mornarna.. sitta och ha en mysig stund VID MATBORDET, inte lämna bort honom för ofta så han inte blir otrygg.. men även inte för sällan för jag vill att han ska kunna bli bortlämnad ibland när han blir äldre så att han vågar sova borta och tycker det är kul att va hos mormor/farmor utan oss ibland. (Men detta är ju när han blir lite äldre.. jag tycker inte att man lär bebisar något genom att lämna bort dom), att vi kör samma läggningsrutiner, ungefär samma tider. Vill inte introducera sötsaker till honom när han inte ens vet vad det är, avskyr 5-minutermetoden, att han aldrig skull behöva ligga & skrika för jag har något viktigare för mig, han ska få all min uppmärksamhet & kärlek. (förmodligen därför han nästan aldrig är ledsen och är så glad) Vänjer honom nu när han börjat röra sig att ligga i spjälsäng, men vill han sova mellan oss och känner sig trygg med det vissa nätter så skulle jag aldrig neka honom. Även om han är 2eller 4 år. Det är inte FEL, som många verkar anse. Fel är att barnen inte känner sig trygga. Tycker inte att vi ska vara hemma FÖR mycket, för man behöver komma ut.. träffa folk & få luft. Ändå inte för ofta, vill inte va den som är "ute och ränner" hela tiden med ett litet barn för hans trygga fasta punkt är ändå i hemmet. Det är här man har alla rutiner och dom vill man ju inte att dom går i kras. Barn mår inte bra utan rutiner!
Jag har bra mkt åsikter om allt som har med bebisar & barn att göra. Långt innan Vincent kom har jag varit intresserad av barn. Har kollat på Nanny, läst en maassa, funderat på olika uppfostringtyper, folk som är för stränga, för slappa när det gäller sina barn... Jag har hunnit fundera 1 år innan Vincent kom hur jag vill vara som Mamma. Vad jag absout inte skule göra och vad jag verkligen ska göra! =D
Bara man följer sitt sunda förnuft - Det är ju egentligen det ända rätta för sina barn.

OKEJ, JAG ÄR EN RIKTIG HÖNSMAMMA . Jag vet! Jag tycker egentligen inte det är något dåligt (så länge man inte visar det tydigt för sina barn & låter det gå ut över dom. Det kommer jag aldrig göra) Men det är jag stolt över. Min son är det allra värdefullaste jag har. Hellre att bry sig för mycket, än för lite!

18.11

Nu är vi färdiga med alla dagens bestyr. Nu sitter jag häär och pustar ut. Man känner sig så redig när man är färdig med allt och har avklarat ytterliggare en bra dag. Magnus nattar våran lilla kille som var huuuur trött som helst... Jag & han sov till "middag" tills kl 13 förut och sen har han varit lite ledsen men glömde helt bort o natta honom för middagslur på eftermiddage. Har haft så fullt upp.  Ha ha ha så han va ju mega trött nu. Skönt för honom.

Vi har precis varit ute & gungat i duggregnet och gått en liteeen promenad. Men vi fick snabbt gå in för regnet började ösa ner.

Måste köpa overall nu på fredag när pengarna kommer. Funderar på den på Cubus eller har någon nåt förslag på någon jäkligt fin ?! :-) Har lagt in lite räkningar som ska dras nu när alllaaa pengar kommer. Sen ska det shooooooppas för det som blir över - Gött gött gött. Får väl se hur mkt som blir till oss. Hihi roligast att handla till Vince. Men lite vinterjackor o sådär behövs allt!!

Sen är det SÅ jäkla tråkigt att vi sa upp våran hemtelefon i juli och fick en sluträkning på typ 1000 spänn nu. Ändå när jag ringde nu & fråga "detta är sista räkningen nu, va?" "Nää..abbonomanget är inte uppsagt. Du kan göra det nu om du vill" . . ÅHHH va arg jag blir, betala för en telefon man inte har!!!! Så nu får vi snällt betala fram tills November ändå. Usch, därför jag hatar sån jävla abbonomangsskit. Jag fyller på min mobil och då behöver man inte oroa sig för räkningar.

Ska vänta på Idol nu & Magnus åker snart iväg på Innebandy!
Dagarna rullar på i rutiner men det är skönt att ha "ordning & reda" och införa rutiner redan för Vincent. Det är ju så viktigt för små barn!! Där hade ni visdomens ord. Hahaha!
Hejpåer

Morgonfixxx

Denna morgonen har enbart bestått av blöjbyten & åter blöjbyten - Katrinplommonen gjorde nog susen :-)
Han har försökt & försökt utan att det gått men nu äntligen såå.. åh va skönt det måste va för min fis!!!
Känner inte för att byta en enda blöja till idag. Men jag är ändå glad .. så ska inte klaga,värre om det var tvärt om
..
Han har fått gröt med ännu mer Katrinplommon till, så har han fått bada ordentligt för han såg ut som en riktig liten gris efteråt.. Hihi!! Sen har jag duschat, bäddat, ätit frukost och nu är vi äntligen färdiga båda två.
Vi har borstat hans små små bissingar för första gången idag också. Han tyckte det var suuuper kul och skrattade. Hoppas det fortsätter i framtiden, hihi!!! Bäst att göra det till en vana så tidigt som möjligt.

 dom är så söta, babyborstarna :)

Nu ska jag nog lägga min lilla älskling så han får sova lite "middag". Han börjar bli lite trött. Han är en riktig liten buse som vill dra ner allting när han är ute & crusar med sin gåstol. Lever rövare... Hihihi men såå söt!
Han anstränger sig så och fixar & trixar med allting - Denna värld är spännande!!!
Han är så himla glad när han springer runt i den, hoppar upp i ett hööögt skutt och gapskrattar. Man blir varm i hela själen & hjärtat när man ser hur lycklig han är!! (-:



Lägga honom nu dåå. . . Sen ska jag bara vila, slappa lite framför Tv'n - Min kropp behöver det!
Rent & fint är det redan så det behövs förengångsskull inte tänkas på. Förutom tvätten då, men alltid är det nåt. Antingen kan man slita ihjäl sig - Eller i n t e   ... Ha ha ha! Nä, får väl ta det lite senare.
Tjohooo!!!


Kvällskvisten

Här får min lilla groda lite Katrinplommon-pureé. Vi skrattar och busar tillsammans hela tiden - Sååå mysigt!
Om du visste hur mycket mamma älskar och avgudar dig.
                                  ♥♥


Hela toaletten luktar badhus. Har dränkt ner allt där inne med Klorin. Så nu är det rent och fräscht. Mumma !
Åt goood tacos förut. Vi har várit lite oroliga för Vincent men det hör föräldraskapet till. Man kan nog oroa ihjäl sig.

Smärtan kom tillbaka som fasen nu ikväll. Kan inte ens sitta ner, så halvligger i soffan på nåt konstigt vis med högsta effekt på värmekudden. Tagit myyycket mediciner idag som vanligt så vet la knappt vad jag heter snart...Sisådär roligt men förhoppningsvis kan dom börja verka här strax.

Har onyttiigheter här hemma idag med (klarar inte att leva annars.. ha ha ha) Dillchips, mjölkchoklad med luftbubblor i (im dy'ing) och cooola. Min kropp kommer la avlida snart av allt som den får utstå med.
Ha ha ha. Nu ska vi snart skratta lite till Svenska Hollywood fruar. Hon har verkligen lyckats med det där hon ville. Anna Anka, att bli "känd" och att folk vet vem hon är och pratar om henne. Frågan är att det är roligt att vara känd av fel anledning. Jag hade hellre varit "ikke-känd" än Ökänd!!!

Mammas lilla fisjompaaa<3

Goddagensss. Solen skiner och man blir på gött humör :) Dock är det kallt ute men jag tycker det är ganska skönt. Känns som luften är ren och skön att andas in.

Dagen idag började inte så bra, jag och Vince gick upp och drack lite välling framför tvn och skulle leka osv. Fick fruktansvärt mycket ondare i bäcken & höft än vanligt. Gjorde bara ondare & ondare och tillslut fick vi gå in till sovrummet. La ner Vincent i spjälsängen med leksaksmobilen på och la mig i sängen och storgrät. Gjorde så djävulskt ont så det fanns inga gränser. Magnus vaknade och kramade om mig och jag grät och frågade varför jag ska behöva drabbas av den här skiten och behöva ha ont och va mindre rörlig varje dag? . . Ja, va ska man svara på det? Han kramade mig och sa att det blir bättre. Det lät fint och tröstande. Fast vi båda två vet att det aldrig, aldrig någonsin kommer bli bättre. Snarare sämre.

Jag sa till han att han får va hemma från jobbet idag, proppade i mig mediciner och somnade om ett par timmar. När jag vaknade så kändes det ganska mkt bättre, men gör fortfarande ont.

Lilla Vincent var ganska ledsen när jag kom upp. Han vill inte äta, han har inte bajsat sen i fredags =S Och då pyttelite, så antar att han har ont i magen + att en tand precis kommit upp från tandköttet och han har kommit in i separationsutvecklings-fasen. Han vill se mig eller Magnus hela tiden i samma rum annars blir han ledsen och tror att vi försvunnit=/ Buhuu..så vi försöker ta med han på allt vi gör. Vill inte att han ska behöva va otrygg & ledsen.+ att denna fasen är viktig att man kanske inte lämnar iväg dom och att man umgås mkt och kramas. Så känner iallafall jag.
Vi åkte iväg till Willys (hur ont det än gjorde, eller skulle göra.. så ville jag följa med ut med Vince) och handlade lite granna. Katrinplommo som vi hoppas få in honom sedan, så ska vi massera lilla maggen eller ta tempen. Hopppas han kan få må bättre, snoret rinner också så är lite förskyld.
Mammas lilla kille :( Allt på samma gång. Han har fått alvedn iallafall & somnat nu, han va supertrött.
Vi stannade på en jätte rolig lekpark, han försökte va glad fast han va så trött men sen struntade vi i det istället, gick en promenad för o se om han kunde somna men han va övertrött så vi åkte hem och la honom.
Nu sussar han så gott. Han är sååå goooo, klappar på mig eller Magnus kind och smeker oss i håret när vi ska lägga honom. Hihihi!

                                              

Nu ska jag vila lite, har fortfarande ganska ont som sagt.Skönt att ha någon hemma då + att man inte vet om det blir värre igen. Det går ju från en min till en annan. Ena minuten kanske det inte känns något alls och nästa minut har man superont. Sådär kan det hålla på, ibland håller det i flera dagar - En vecka, ibland någon dag, en timma, fem minuter. Knepig sjukdom!

Vi ska strax ställa oss och laga Tacos. Ha en riktig hemmadag och kurera oss (hur man nu kan "kurera sig" mot reuma.. hahah, men Vince iallafall:) allihop!
Älskar att handla på "Baby-avdelningen" i affärerna .. köper alltid masssssssor.
Så kul =D Det var nog bara dessa napparna kvar som han inte hade *Nappfixerad*

Här ligger mammas lilla lill-kråka - Alldeles utslagen :(♥


Hemma igen -- Söndagskväll !

H E E E E E J =] =] =]
När Vincent tar sig fram på golvet nu och vill att man ska ta upp han så ropar han "Mamamama" hela tiden efter mig (tror jag, hoppas jag..hihi) och ibland "bababa" så hoppas att det betyder pappa? Haha, vi kör på det ialf. Det gör oss glada, så blir han såååå glad när vi plockar upp honom. När vi dammsuger så ålar han sig det snabbaste han kan till dammsugaren & tycker det är super spännande :-) Lillkillen ♥

Var hos Mormor en stund innan vi åkte hem, sisådär roligt om man säger så :Þ Sen däckade Vince i bilen direkt och sov hela vägen hem (jag också för den delen). Sååå trött efter alla intryck.
När vi kom hem tog Magnus disken och jag packade upp & gjorde iordning lite, tråkigt när man inte gjort sånt innan man reser iväg men men nu är det gjort. Så har vi lekt en massa & busat.
Så var han super trött så han fick lite vällsing redan vid 18 och däckade. Skönt för honom, det har varit mkt roligt & tröttsamt för honom i helgen. Han har världens gulligaste morbror & moster som älskar honom så mkt =DSupersnälla & hjälpsamma och så rädd om vår lilla kille. Man märker så tydligt att han gillar dom också - Mutcho.

Nu ska vi snart smaska choklad & hjärtan - Framför ENSAM MAMMA SÖKER<3
Har så himla ont i bäcken & ibland i höften (konstigt, verkligen. måste va någon annan led eftersom det inte GÅR att få ont i höften mera) så har tagit mer smärtlindring än vanligt. Segt att va snurr i bollen.
Men hellre det än att ha olidligt ont. Smärtan med tabletter går ju iallafall att genomlida.
Glömde mediciner hemma när vi åkte och så gick jag till Apoteket o skulle hämta ut mer men tänkte att jag inte skulle få, för dom starka utav dom får man bara hämta i 4 veckors intervaller (förmodligen för att man inte ska överdosera) men så hade jag två olika recept inlagda så då kunde han "ta" utav den andra trots att jag hämtade ut för enbart en vecka sen. Himla snällt så jag slapp ha så ont.

Fisen har fått en supersöt body också av mormor. En svart från Cubus där det står "Making a mess, just like my daddy" - Ha ha ha det tyckte jag var super roligt. Så söt i den! Fanns en massssssa söta Babykläder där inne.
Åhh va jag ska shoppa där nästa gång. Och massa annat småpynt till hans lilla rum. Varför har dom inga roliga affärer i denna staden? Jaja - Ha en skön söndagskväll.
Myser med Moster Mattissss (med lite för stor mössa, hihi)



Min farmor, Vince och the babe som funderar

Hoppelihoppar när vi kommit hem

Påväg till Lekpark & Överby=) (Vincent, pappa & Magnus var kvar på lekparken
medans vi andra var på Överby. Roligare för han där än i affärer.


Fikar på Babycafeét (Ser rätt tomt ut. Var bara 4 st denna veckan:)

Tokstolle :-)<3

Gungeliguuung

Mormor & Vince - På vääg. . .

Flickan som lekte med elden

Uppe med tuppen. Vincent har sovit lite oroligt dessa två nätter, kanske för att han inte har någon spjälis att sova i här (han ska få en sån rese-sängspjälis), så han rullar in i oss hela tiden . Hihi men han har sovit från 18.30- 06 så de har ju varit bra ändå. Men jag är trött trött trött. Vi var nog hemma från bion igår vid 23.30 - SOm förövrigt var awesome - Mycket bättre än 1an! Höll på & somna i början, trött som man alltid är men det gick över samtidigt som filmen blev bättre & bättre. Noomi är en underbar skådis!
Innan gick vi till Hemmakväll & köpte med oss massa gottis. Super mysigt var det, och lilla pappsen var med. Också kul. Han har nog inte vart på bio på flera år=D

Vaknade inatt och hade super ont i bäcken & i opererade höften (skulle nog inte haft klackisar igår, så får nog ha det vid verkliga festliga tillfällen, kanske längre fram också när protesen görat in sig mer i kroppen=P) Så fick gå upp och ta massa mediciner & öka värmen på värmisen!

Vincent ligger & busar massor med moster & morbror som gick upp lika tidigt som oss. Väntar på att Mami ska vakna så jag kan få sova igen :-) *Lyx*

Innan vi åker hem idag så ska vi hälsa på min mormor & äta lite middag o sådär, så hon får träffa Lill-Vince. Hon har ju amputerad ben så hon kan inte ta sig runt så mkt. Så då får vi åka dit!

Lillen är en riktig marodör nu för tiden, är inte still en sekund. Ha ha ha! Är överallt på golvet, när han är uppe vill han underhållas (sjunga, kolla sig i spegeln, dra ett lakan över huvudet fram & tillbaka. Mm=) Men detta är en superrolig & alldeles underbar ålder. Så ljuvlig är han!

Hörs sen när vi är hemma i Kba igen!

Trollhättan

Hej hopp!
Imorse knallade jag& Vincent iväg på Babycafé. Vi sjöng,lekte,busade & fikade. Fanns en annan liten kille där borta som också hette Vincent & han va också 7mån :D Min Vince skrattade som attan & tittade massor på de andra bäsarna!! På hemvägen gungade vi och det är ju lika uppskattar som alltid. Tänkte tagit på Åkpåsen på vagnen för det är svin kallt ute ibland men eftersom vi har dubbel sele på vagnen så passade inte det=/ ÅH va sur jag är för det. Men hoppas det går bra med overall. Gick vidare hem & då hade Magnus packat & så åkte vi iväg & tankade och köpte några Cheeseburgare innan vi åkte iväg.
Lillkråkan sov hela vägen... Sååå gott & nanis i bilen juuu. Alla blev såååå glada för att få träffa lilla Vincent. Dom hatar att vi bor här borta så dom inte kan ses jämt =/ Men men vi ses ju ganska ofta ändå!

Ätit väldigt gott & Magnus har fått ytterliggare Biobiljetter så återigen när Vincent somnat för natten imorgon så går vi på "Flickan som lekte med elden" - Fortsättningen på Män som hatar kvinnor. Pappa följer också med. Kul!
Mamma kommer bli sååå stolt & glad som får ha Vincent här hemma.. hon vill alltid passa honom men vi vill ju inte lämna bort honom ännu tyvärr :( Men nusover han ju så han märker inte av det, samtidigt som Mormor blir glad så det kan ju inte bli så mkt bättre. Ska till Edsborg & kika på någon match under dagen imorgon också & kolla runt lite på Överby, måste hitta en snygg overall som sagt! In & kolla på Baby-affären där också. Kul för i Kba finns bara Babyproffsen så kul med lite variaton!

Nu ska vi ha supermys kväll. Idol & chips,godis dipp och massa läsk och umgås med mina älskade parents.
Pappa & Magnus ska ta några öl för det finns Magnus ocksåå i present. Hihi!
Lillkråkan somnar snart..det har varit mkt för han idag :-) Ha en trevlig helg.

Här var vi på Lek&Bus - landet medans Mathilda & Kevin (även jag & Magnus "låtasades" att dom ville att vi skulle följa med dom upp i lekställningarna.. hur kul som helst, sånt fanns inte när vi va små.. hahaha) lekte där i augusti.

Skrevs vid 19.00 =D

Haft en mysig dag på Kungsmässan med våra vänner!!! Vincent har knappt sovit alls sen 09 imorse, en kvart mitt på dagen men inget mer.. han va supertrött men det har väl varit lite för mkt idag. Så han slockade av en klunk välling här för en lite stund sen :-)

Vi skulle ju varit på middag men svärmor's man var sjuk så hon kom hit med mat istället så de åt vi .. sen kom Magnus bror & Kusin Leo en snabbis. Leo va ganska ledsen för han va så trött också, så dom åkte.. och jag gick & la Vincent... Nu ligger jag på värmedynan i sängen med datan på magen & mumsar choklad. Livet är gött :D Haha

Väntar på att Idol ska börja och sen lägger jag mig nog nästan efter det. Gick ju upp 05 imorses och det har varit full rulle hela dagen så ett varmt täcke och en go säng lockar verkligen.
Imorgon är det ju minst lika full upp som idag. På morgonen ska jag & Vincent gå ner på Babycafé och sedan ska vi åka till Trollhättan & hälsa på mormor, morfar, morbror & moster. Måste nästan hinna förbi Linda för att se den nya lilla bebisen!
Leon & Vince


Där ser man den sötaste lilla bissingen i hela världen
''




Fina fina Killarna. Synd att Mangan ser lite crazy ut bara

Kusinerna - Älskar er


Prinsen kollar i affärer (kanske mest på lamporna då=) på Kungsmässan

Morgontjöööt!

Vakna! Med the voice brinner på min tv just nu - Bäst bäst bäst. Vi gick upp kl 05 idag, lååångt innan det programmet som börjar så tidigt börjat t.om :-) & han har vaknat ett par grr utav att han tappat nappen.
Im tired,vi har tagit med oss täcket & myst under men vi lägger oss snart en stund i sängen & sover en stund till istället. (Han är trött nu när han vart uppe i 3 tim) Sedan ska vi iväg & ta en fika med Carro&Leon. Ska bli superkul & träffa dom. Vincent tycker det är så spännande med andra bäsar nu för tiden. Hihi! Kolla i affärer & sådär, och sedan ska vi på middag hos svärmor. Gött & slippa laga mat idag!!

Bvc besök & läkarbesök gick bra igår. Ingenting var fel på min lilla älskling, han såg så frisk och glad ut! Kul för mami-hjärtat att höra. Han charmade alla i vänt-rummet. Han lekte med allt, "kröp" fram till allas fötter och grejade med dom för dom hade ju såna där plaskgrejer över o de tyckte han va superkul. Så glodde han som fasen på alla och tjötade. En annan tjej som va större typ 1-2 åt blev rädd för Vincent för han prata o blev jätte ledsen. Vincent glodde änu mer & undrade vad som hände när hon skrek så.. Haha!
Han växer så de knakar & följer kurvar perfekt. Allting har alltid varit bra med honom sen han föddes, känns nästan för bra för & va sant. Man är ju så orolig för sina barn som man är. Det var ju så jobbigt med graviditeten & förlossningen så gud kanske tyckte att vi förtjänade ett friskt barn iallafall, och det är ju huvudsaken! :-)
Nu ska vi inte dit på 2 månader igen.

Måste bara berätta om den goda maträtten jag gjorde igår. Stekte lite vitlök i smör, i med hackade soltorkade tomater, creme fraiche, finhackad rödlök, lite sweet chili sås, klipp i lite grillad rostbiff (tunna skivor), smulad grönsaksbuljong och lite citronsaft. Salta & peppra.. och ät tillsammans med färsk pasta (citronsmak) - Gudomligt gott & hur lätt som helst. På nån minut är det klart! Mmm blir helt klart fler gånger. Man måste våga testa nya sak

Nu ska jag följa efter min lilla marodör här.. han river hela hemmet i gåstolen. Hihi, allra helst blomman som står på golvet. Den är redigt misshandlad! Han tycker det är såå roligt. Hihi. Dags för lite sömn, sen blir det gröt och de vanliga rutinerna. Skönt att ha bra rutiner att följa, så viktigt ju!
Hörs ikväll för det ä ju fulla muggar idag! Kram på er - Hoppas ni får en bra dag!
Love&Light
På väg till Bvc =)  fina kocko'na hihihi det kittlas det var dags för fredagsmyssssss badhuset badhuset  

Vincent & Pappa Skojar :-)

Vincent hade pappa's snusdosa och höll den STENHÅRT, så försökte Magnus ta den lite löst... så höll han ännu hårdare och g a p s k r a t t a  när han märkte att Magnus inte kunde ta den. Hihihi! Min starka Vince!<3


Besök på Bvc:

Vincent's vikt:
10/2 - 3490 (Födelsevikt)
14/2 - 3370 (4 dagar)
20/2 - 3870 (10 dagar)
27/2 - 4335 (17 dagar)
6/3 - 4705 (27 dagar)
20/3 - 5505 (5½ vecka)
15/4 - 6490 (9 veckor)
19/5 - 7065 (3½ mån)
17/6 - 8110 (4½ mån)
16/7 - 8370 (5½ mån)
16/9 - 9365 (7mån, 1 vecka)

Vincent's längd:
10/2 - 48cm (födelselängd)
27/2 - 52,8cm (17 dagar)
6/3 - 54 cm (27 dagar)
20/3  - 56,5cm (5½ vecka)
15/4 - 59,2cm (9 veckor)
19/5 - 62cm (3½ mån)
17/6 - 64cm (4½ mån)
17/7 - 66,5cm (5½mån)
16/9 - 69,5cm (7, 1 vecka)

Min duttiga älsklingskille.


Är det så fel att vara sitt barn nära?

Så himla skönt att läsa....
Ett barn som ständigt får bekräftat sina behov och blir uppmärksammat och får den närhet h*n behöver kommer i längden bli den tryggaste individen då den vet att den har närhet och kärlek att vänta. Det är inte nyttigt för barn att ligga & skrika, och de kommer INTE bli ett dugg bortskämda.
Punkt!:

http://www.familjeliv.se/Forum-3-24/m47186953-2.html

Jag kommer vagga min älskling till sömn så länge han behöver det, han får bli bärd och vara uppe hos mig så mycket han vill och jag kommer inte ignonera hans skrik eller strunta i att ta upp honom.
Han är värd min uppmärksamhet och vill han komma upp till mig så får han göra det, precis hur mycket han vill.Han sitter mycket och leker själv också så han är inte uppe hos mig hela dagarna för det.

Det känns FEL (fel fel fel) i hela mig när han är ledsen. Ångesten kryper på, får hjälpklampningar och helt stressad och tycker synd om honom. Barnmorskorna har sagt att det är värst för mammorna och yttrar sig precis såhär som jag beskrev. Det är KONSTIG om en mamma inte känner så här för det gör alla, påstod hon.
Och om man känner så här .. så varför strunta i att h*n är ledsen när hela kroppen skriker att det är fel? (Då är det precis som man känner, FEL. Annars hade man inte känt så)
Sluta tro att dom blir bortskämda bara för att dom vill samtala, säga att det här inte känna rätt just nu och vill ha massor av kärlek - Det är det som bebisar överlever av!

BVC

Åh va jag kan krama sönder min bebis. Fast han vill alltid dra sig undan =/ Buhuuu!! Men jag snor kramar ändå. Jag kommer alltid krama & pussa honom - Det har han ingenting att säga till om!
Så himla gott. och andas hans goa lukt. Det är mitt knark! :D Haha!
 & Jag passar på att ha honom på mig fortfarande ibland när han sover - Magiskt underbart!
Tänk när dom blir 3-4 år, och har en helt annan vilja och man kanske får nöja sig med typ 2 kramar om dagen?Hur ska jag klara mig? Jag är ju van vid min lilla bebis som jag haft gosandes på mig hela dagarna. Jag vill inte nöja mig med 2 kramar. Jag vill gosa jämt. Han är ju det bästa jag har!! Buhuu, sorliga tanke!!!

Vi har gjort oss i ordning lääänge nu. Tar sån lång tid nu för tiden att greja i ordning. Egentligen inte för att jag har Vincent utan det är väl mitt egna fel. Ser hela tiden fel & brister i hemmet som jag måste greja till. Dammkorn här, lite disk där.. och det kan inte stå för jag får PANICCC så jag blir aldrig klar. Dusch, och älskling som inte vill ligga på golvet. Sminka sig, jag tänker aldrig sluta göra mig ordning för att jag har barn. Fattar inte varför människor säger att dom inte hinner? Klart man har fullt upp men det handlar väl om prioriteringar. Om inte annat så sover dom ibland ? =)

Jaja vi ska som sagt ta en långpromenad till Bvc snart, läkarbesök och KANSKE vaccination då. Ska bli sjukt spännande när vi inte varit där på sååå länge. Sedan tar vi en promenad till stan & köper blöjor. Han har bara typ 2 kvar nu så jag hoppas verkligen han inte kommer kissa mycket. HIhi!!
Sen kommer baby o hämtar upp oss där, han skulle fixa nåt på Kungs också. Äta varma mackor nu då! Usch hatar frukost nu för tiden * Blä, vill bara äta räkbaguetter varje dag! Haha är så kräsen när det gäller mat.- Det är så sjukt jobbigt, Jaja! Bye bye så länge!

Lite glädjande nyheter!

Att min stor-älskling fick fast tjänst på sitt jobb idag - Kulkul! Han har arbetat på Vikariat där sedan December men nu fick han fast och det är ju alltid en trygghet - Härligt!!

Förövrigt har jag legat i soffan & ätit mina goda bakverk jag gjort tidigare idag & tittat på Idol - Fy i helvete va Jidhe är rooolig alltså, jag dör!!! Är någon den bästa programledaren här i Sverige så är det han. Galen & extremt rolig. Dom andra är rövallvarliga o buttra. I början av idol när han tog över tyckte jag han va värsta tönten men hur kunde jag tycka det?

Nu blir det strax sängen, är extremt extremt trött.

En Godnatt bild på min stora kärlek här i livet - Du berikar mina dagar & mitt liv.
Du är oerhört vacker (vackraste faktiskt), mamma smälter varje gång du ler mot mig.
Tänk att jag hade en sparkande bula & sen kom just DU till oss - Vårat underbarn!
Tack, kära gud för att du gav oss denna underbara kille. Vad betydde något innan?



Föressten så hade jag ingen aning om att Andreas Carlsson (Jurymedlemmen i Idol) hade en son på 7 år tillsammas med Hanna Graaf. Ja, man lär sig något nytt varje dag =D

Heycon Bacon

Nu sitter jag äntligen ner & tar det lite lungt!! Det har varit galen-fart här hela dagen idag :-) Var alldeles uppe i varv när vi satte oss & åt middag förut.. och svettig, jag som aldrig någonsin har svettats typ. Förutom när jag legat & pressat på beatchen utomland. Då var det 48grader - Puh!!
Jaja iallafall så gick vi upp på våran vanliga runda runt 6-tiden..somnade om vid 07.30 så fick jag sovmorgon för då gick Magnus upp med honom så jag sov vidare till 11.
Sedan tog vi en promenad till Coop och inhandlade lite mat & efterrätter till Vincent som började tryta här hemma.
Fortsatte bort till Lekparken, solen gassade på och det var f r u k t a n s v ä r t varmt.
Gungade en massa & satte honom i sandlådan och det var en hit. Vi lekte med hink & spade och han försökte härma mamma med att slå på sanden. Sen var vi supersandiga allihopa.
Gav oss av hem och lagade mat - Kotletter, pommes, champisar och lite sallad!!!

Vincent har varit lite små gnällig idag, så ser jag på honom när jag skojar med honom att han egentligen vill vara glad men han kan inte (buhuu). Tror han har ont i sin nyblivande tand som är på väg upp, bredvid den första.
Han vill inte äta eller något =/ Han som alltid ätit så bra. Men men han har lite & ta på, hihi... så han överlever nog! Imorgon ska vi också på Läkarbesök på Bvc (inte varit där på över 2 månader nu..vi behövde inte komma för det går så bra med honom så det var ju kul). Spännande & se vikt osv. Vi vägde honom med Magnus på badhuset och vikten går inte upp med en sååån rasande fart längre. De första månaderna gick han upp 1 kg i månaden, min duttiga kille :-) Så himla gott med tjockis-ben!
Vi är helt säkra på att hon sa att han skulle Vaccineras också men Michaela sa att intte hennes dotter behövde förrens 1årsåldern.. så jag ahr verkligen ingen aning längre. Konstigt hon sa det, annars?

Har haft kameran i bilen sen förrgår men får den sen. Så därför det varit lite tråkigt med bilder!!
Ska ta & baka lite Negerbollar nu till Idol. Igår köpte jag ju Choklad men då kom det ju fan inget.
Godis-sugen som få. See ya

Föressten är jag beviljad mina pengar nu från handikappsersättning - JIHU!! Så i slutet på veckan ramlar det in mutcho pengar på mitt konto. Då ska jag betala soffan bla. & shoppa + betala uttagning av visdomstand! Blä,tråk!Åh helvete va ont i magen jag har också!

19:01

Nu känns de bättre.Vi var t.om ute på en kort promenad nu + gungning.
Vet inte om det beror på alla mediciner jag proppat i mig idag!!

Så har jag sett fram imot och längtat efter Idol hela dagen och så går det ingen - ÅH, va förbannad man blir då :@Men men får ta min chokladbit & colaburk o slö-läsa framför datorn & vänta på Real Housewives, eller vad det nu hette. Verka lite roligt & patetiskt sådär :-)

Nu är Magnus inne & nattar Vince innan han ska åka på Innebandy'n!! Han har inte sovit sen 14-tiden så det blir nog bara att slurkla i sig flarran & somna!!

ÅHHH, va jag längtar efter en ny design!!! Så himla störigt att texten är så långt ner från rubriken.....

Känns lite skrämmande!

Att jag måste halta fram när jag går denna morgonen, för det känns konstigt o gör lite ont i den opererade HÖFTEN. Fan, varför skulle jag åka rutchkanan igår? Ska prova & ligga o ta det någorlunda lungt idag. Så får vi väl se, annars får jag ringa till Spenshult imorgon för man skulle ringa direkt om man skulle få ont där igen.
För det går liksom inte att få ont där eftersom det är omopererat om det inte luckrats upp och sitter löst.
Hoppas hoppas hoppas det går över!

Tidig måndag morgon!!!

Ja..då steg vi upp vid 06-tiden idag! Trött är man på måndagsmorgonen, sov mega gott! =)
Men Vincent somnade 17.20 igår. Deckade direkt efter badhuset och sov hela natten så han va nog verkligen trött och är nu utvilad. Fast han brukar alltid somna efter 2 tim igen.

Så nu blir det nog att kika på det bästa morgonprogrammet: Vakna! Med the voice..och leka lite!
Dags att ta lite mediciner, har jätte ont i bäcken & är stel.Va det hela kvällen igår också, &natten.  Ganska ont och känns lite konstigt i det opererade höften =S Kanske inte skulle åkt den där rutchkanan igår & tagit lite mer lugnt. Den kan ju faktiskt hoppa ur led om man inte tar det lungt och gör fel rörelser. Har ingen lust att operera om och va med om samma sak igen, med sämre resultat! Detta känns inte alls bra, hoppas det går över under dagen. Jaja - GODMORGON =)

Ensam Mami Söker .....

                    DEN FINASTE LILLA KILLEN SOM FINNS PÅ DENNA PLANET!!!!
                                                       ♥ ♥ ♥
                                        
                                       
                                              Lill-kråkan, såklart
                                                      ♥

Som varit & badat idag, skrattat jätte mycket och pratat i vattnet... och simmat för fullt med dom små benen!
Så var vi lite i baby-bassängen också så han kunde sitta själv och leka (läs, bita, ha i munnen) med leksakerna.
Annars var vi ju i den stora varmvattenbassängen. Men här i Kba var det inte sååå varmt - Bara 31 grader.
På sjukhuset där jag tränar är det nog 37 grader eller nåt - Mycket behagligare, men det gick=D
Och jag gick upp med barnen och åkte rutchkanan - Tänkte utmana livet lite eftersom jag inte kunnat göra sådant på så hímla länge så det var nästan ett måste fast rutchkanan inte va så "jätte farlig". Kände dock direkt att det värke och ömmade till i bäckenet när jag varit i så kallt vatten.
Folk är inte så snygga i omklädningsrummen - Ha ha .. Usch :/

På hemvägen köpte vi lite Gatu-köksmat och smaskade i oss när vi kom hem, och lilla Vincent somnade diiirekt.
Han var så super super trött. Så han sover nog för natten, lillen<3:) Annars går vi så gärna upp en stund tidigt imorgon.. jag lägger mig ändå med honom sen igen!!!

Han somnar så tryggt i min eller Magnus famn på kvällarna. Det är en så mysig stund. Känna hans underbara doft, stryka händerna i hans lilla ull-hår och hålla hans lilla hand<3
Jag förstår inte riktigt det här med att bebisar SKA somna själva? Eller sova i eget rum?
N ä r h e t - T r y g g h e t - Närhet - Trygghet. Det är vad bebisar på under 12 månader överlever utav (och mat såklart..hihi) Ska man då stänga in dom i ett mörkt rum helt själva.. där dom inte vet vart dom eller vart mamma/pappa är?. . .Nej, det tänker jag inte göra med Vincent förrens han blir 1½-2år. Han ska veta att mamma eller pappa kommer när han är ledsen (när han vill oss något) och inte bli ignonerad. Att vi hör honom.
Inte säkert vi hör honom om vi ligger & sover, på andra sidan lägenheten!
När han blir så stor att han vet vart vi ligger någonstans och att han själv kan GÅ in till oss om han vill, så ska han få ligga i spjälsängen bredvid oss i vårat sovrum. (Hade gärna haft honom i våran säng i mitten *Ännu mer närhet* Men nu är han så stor att han rullar runt och hasar sig framåt och jag vill inte att han ska trilla ur sängen)
Och dessutom tycker jag inte man BEHÖVER lära små bebisar nånting. Dom kommer lära sig sova i eget rum/somna själva även om dom lär sig det vid 1-2 års åldern. Dom kommer liksom inte sova inne hos oss när dom blir 15 år bara för det.. tycker bara att små bebisar hör hemma hos mamma och pappa.
Ibland vaknar Vincent på kvällarna.. då tar vi upp honom och låter honom somna om i våran famn, och han slocknar om på 10 sekunder. Då vaknar han enbart för att få känna våran närhet. Veta att mamma och pappa finns här. Och då finns dom människorna som säger "Nej... du ska somna själv" och låter dom vara, går ut därifrån. Fy fabian! , säger jag. Jag vet att alla har olika metoder, men så här tycker jag iallafall! Så undrar dom varför deras barn ligger i sängen och är ledsna? Min kille har aldrig behövt gråta när han somnar. Som jag tror, för att han fått den närhet han vill ha.
Nu tycker jag inte så här ifall föräldrar och barn sover dåligt jämtill varandra och bara tycker det är jobbigt. (Kan iofs inte förstå hu föräldrar kan tycka det är JOBBIGT att höra sin bebis andas. Man har väl sin föräldraledighet för att kunna vakna upp på nätterna och kanske ta igen det en stund på dagen isåfall, om man är trött.)  Då kanske det är en annan femma. Men att dom resonerar så för att "det SKA vara så"

Skulle hämtat ut nya mediciner också men det var stängt så vi får ta det imorgon. Går åt som smör i solsken =D

Bilderna kommer nog in i morgon för jag glömde kameran i bilen och är inte på humör för att springa ner o hämta just nu.. vill bara lata, lata och lata !!! Gott att göra det ibland.

Tagga ner ett par grader, va? Varför inte va lugn, sansad och trygg som person?


En riktigt lååång & go sovmorgon!!

Ända tills kl 11.00 fick jag idag!!! H u r r a  h u r r a a . . . va gött!! Vi kör på varannan dag när Magnus är ledig -Skönt att båda får sova ut en varsin dag + att han får extra tid med Vincent när han väl är ledig från jobbet.

Nu ska vi strax packa väskorna och dra iväg till Badhuset. Det har varit stängt i Kungsbacka hela sommaren men idag är det öppning! Har bara vart där & solat & tränat. Men aldrig varit inne i simhallen så det blir "spännande"
Vi har badat i Mölndal innan och dom har en jävla fint badhus. Vissa delar ser ut lite som Skara sommarland's rutchkanor. . Var ju även inne i Gbg och det var nog det äckligaste & ofräschaste jag sett. Skämdes verkligen över att vara där. Ha ha ha!!
Blir nog roligt för lilla Vince att få bada och simma med sina små tockis ben och spiderman badbyxor :-)

Så blir det Ensam mamma söker ikväll - Älsklingsprogrammet nr 1 ! ! ! Gött nu när hösten kommer då kommer det mycket bra serier och det blir mycket tända ljus och myskvällar. Jag fullständigt älskar det!!!
Hejhej

LördagsKväll =)=)=)

Varit ute & handlat & gungat massa - God lördagsmat strax, söva lill-älskling - film och massa godsaaaker!! Längtat hela jävla dan, gottegris som man äär.

Imorgon ska vi åka till badhuset & bada hela familjen. Änna dags nu igen =)
Vincent älskar ju det och det är så kul när han är glad. Hihi
HA EN TREVLIG HELG


Helg * Helg * Helg

Imorse tog vi en promenad i solen ner mot Hydro & mötte upp Jennygos och vidare mot stan!!!Kikade lite i affärer & satte oss & fikade - Mysigt. Jenny är så mysig & lätt att prata med. Så härligt. Gillar inte svåra & komplicerade människor. . . Nej - Usch!!! Vincent älskar henne, han stirrade på henne konstant nästan hela dagen. Hon va fin, hon :-) Hihi!!

När vi kom hem gjorde vi lite fredags-mat (nepp, det blev inte falukorven... nån måtta får det var på en fredag?)
Sen gick jag & la mig.... som jag hade längtat!!! Magnus gav Vince middag och så lekte dom ända fram tills nu för en liten stund sen, då vaknade jag & nattade lillkråkan! Så har inte träffat honom på hela eftermiddagen =/
Men jag behöver verkligen få sova när Magnus är hemma ibland. Annars kan jag bara sova när lillen sover och då blir jag aldrig pigg.. han skulle jobbat i helgen men fick semester. Vi skulle åkt till Trollis men min sysser är dödssjuk=/ Men skönt att han är ledig så jag kan sova en stund på eftermiddagarna - Mår svin dåligt om jag inte får det. + att det är mysigt att ha hela familjen samlad såklart också & kunna mysa!

Nu ska vi strax mysa framför Idol - Magnus har handlat med massa gott från bageriet där han jobbar. Gottigott!
Så det blir nog en riktig myshelg här .. =) Älskar min familj så otroligt mycket - Ni är mitt liv!









Från my love to : Me :-)

Baby you my everything you all i ever wanted.
We can do it real big.
Bigger then you ever done it.
You be up on everything.
Other hoes ain't never on it.
I want this forever, i swear i can spend whatever on it.

Cause she hold me down everytime i hit her up.
When i get right i promise that we gon live it up.
She make me beg for it till she give it up.
And I say the same thing every single time.

I say you the fucking best.
You the fucking best.
You the fucking best.
You the fucking best.
You the best i ever had.
Best I ever had.
Best I ever had.
Best I ever had.
I say you the fucking.

Know you got a roommate
Call me when its no one there
Put the key under the mat
And you know I'll be over there
(Yup) I'll be over there
Shawty, I'll be over there
I'll be hitting all the spots that u ain't even know was there
Ha. And you ain't even have to ask twice
You can have my heart or we can share it like the last slice
Always felt like you was so accustom to the fast life
Have a nigga thinking that he met you in a past life
Sweat pants, hair tied, chilling with no make up on
Thats when your the prettiest
I hope that you don take it wrong
You don't even trip when friends say you ain't bringing Drake along
You know that I'm working I'll be there soon as I make it home
And she a patient in my waiting room
Never pay attention to them rumors and what they assume
And until them girls prove it
I'm the one to Never get confused with Cause.

Baby you my everything you all i ever wanted.
We can do it real big.
Bigger then you ever done it.
You be up on everything.
Other hoes ain't never on it.
I want this forever, i swear i can spend whatever on it.

Cause she hold me down everytime i hit her up.
When i get right i promise that we gon live it up.
She make me beg for it till she give it up.
And I say the same thing every single time.

I say you the fucking best.
You the fucking best.
You the fucking best.
You the fucking best.
You the best i ever had.
Best I ever had.
Best I ever had.
Best I ever had.
I say you the fucking.

Sex, Love, Pain
Baby I be on that tank shit
Buzz so big i could probably sell a blank disk
When my album drop
Bitches will buy it for the picture
And niggas will buy it too and claim they got it for they sister
Magazine paper girl
But money ain't the issue
They bring dinner to my room and ask me to initial
She call me the referee
Cause I be so official
My shirt ain't got no stripes but I can make yo pussy whistle
Like the Andy Griffith theme song
And who told you to put them jeans on
double cup love
You the one i lean on
Feeling for a fix then you should really get yo pheen on
Yea just know my condo is the crack spot
Every single show she out there repping like a mascot
Get it from the back
And make yo fucking bra strap pop
All up in yo slot until the nigga hit the jackpots

Baby you my everything you all i ever wanted.
We can do it real big.
Bigger then you ever done it.
You be up on everything.
Other hoes ain't never on it.
I want this forever, i swear i can spend whatever on it.

Cause she hold me down everytime i hit her up.
When i get right i promise that we gon live it up.
She make me beg for it till she give it up.
And I say the same thing every single time.

I say you the fucking best.
You the fucking best.
You the fucking best.
You the fucking best.
You the best i ever had.
Best I ever had.
Best I ever had.
Best I ever had.
I say you the fucking.


Förberedd...

Vid soffan nu & väntar på Idol, hårfärg i håret som bränner endel också =P
Mumsa chips, choklad & dricka... In och pussa min lill-fis lite då & då också. Saknar han sååå när han sover:-)<3

Var nere i ett annat område & gungade i kvällssolen - Hur underbart som helst! Kom en annan mamma o pratade och avgudade Vincent så. Jag är alltid så stolt över min lilla kille! Helt löjligt va "Vincent-sjuk" jag är. ♥

Imorgon bllir det fika med Jenny Studt. . . och jag längtar redan efter vårt goa tjocka täcke att krypa ner under.
Min läkare sa att man blir dödligt trött av inflammationer och eftersom jag ständigt har det så får jag väl va förberedd på att få va såhär trött i hela mitt liv - Ha ha! I REALLY LOVE 2 SLEEP *

Jag orkar inte klaga så mycket på det här med smärtan längre. Visst gör det otroligt ont de flesta dagar, ont när man ligger på ryggen, när man gör vissa rörelser, böja sig är inte på tal på - Iallafall inte utan morfin i kroppen.
Förra veckan tänkte jag tagit ett glas vin med mina föräldrar när jag var där så jag skippade medicineringen HELT i 2 dagar. Det var nåt jag absolut inte skulle gjort - Aj vilken pain! Kunde inte böja mig överhuvudtaget. Jätte ont att komma ur sängen, ohch allt man gjorde var i princip en kamp mot smärtan när jag kom hem. Men frågan är, VEM hjälper det att jag säger "Aj.. fy fan va ont jag har idag"..."FAN VA ONT" osv osv VARJE DAG - Utan att folk tröttnar.
Finns inte MÅNGA som förstår, förstår att de blir tröstlöst & jobbigt och det finns INGEN som kan göra något åt det, Så summan av kardemumman den senaste tiden för mig är att hålla det inom mig. Förutom när det gör så ont att man måste skrika till, då finns det liksom inte så mycket att göra. Men annars finns det ingen vits. Det kan gnaga sönder mig istället för nån annan=)=)

Natti nu ska det krypas ner på värmedynan och drömma ljuvliga drömmer.. och stoppa in nappisen på lillkråkis några gånger när man hör honom inatt!! Så försöker han krypa fram i sömnen så han ligger i alla möliga ställningar. Hiiiihiiiiii - DU ÄR MITT LIV

7-månaders killen

Idag är det den 10-onde, vilket resulterar i att Vince blir 7-månader!! <3 Grattis mammas pojk! Blir så stor, så stor. Ändå är han fortfarande min lilla bebis!!! Dock blir han mer o mer som en människa. Så himla rolig är han. Man märker också hur smart han är, och så fort man tittar på honom så får man ett skratt tillbaka - Myskillen!! 10 är ett Magiskt datum - Du är så o t r o l i g t ÄLSKAD ♥



Idag efter att vi somnat om vaknade jag i panik av att det tjöt i mobilen - Läkarbesök kl. 10.30
Det var brååådis! Så vi gav oss av dit, gjorde lite mätningar och det visade att kroppen inte var så rörlig. Fick även hem lite nya recept osv osv. Stack vidare till Kungs, Mangs köpte nya Jeans och vi handlade lite mat. Som vanligt. Hem för att göra Korvstroganoff&Ris... Gottigottgott! Vincent fick nån slags Pasta med ostsås & Broccoli tror jag det var - Med jordgubbsPureé till efterrätt!
Nu sover han middag, gubben åkt till jobbet och jag ligger o vilar upp mig lite. För när Vince vaknar tänkte jag att vi skulle ut på en promenad och så att han får gunga lite innan det är dags för Jamasen, vällsing & naning igen!
Är inte så mycket annat än mat, blöjbyten, lek & sovning! :-)

Jag ska ägna min kväll åt att skratta åt Idol-deltagarna, tända lite ljus & mumsa choklad!


Titta va dutti lillkråkan är på att ta sig framåt!<3 *Stolt*





.Inglorius Bastards.

Vincent är så sjukt söt när han backar med sin gåstol, kollar bakom sig med huvudet samtidigt som han håller i ratten. Precis som pappa gör när han backar med bilen! Hihihi. Så attackerar han antingen högtalarna eller blomman som alltid åker ner, sedan stirrar han ut blomman länge och väl medans den ligger där på golvet!.

   
Här har han fått med sig blomman o släpat den med sig - HAHAH
Fetaosten va slut till maten så det blev ingen r i k t i g  sallad, men gott va det ändå & STARKT!


Precis ätit den ljuvliga middagen, nu ska vi åka & handla lite gottit till Bio'n ikväll, hem och lägga våran fis, vänta in svärmor och sen åka. Tycker det är så "vemodigt" (hahaha) och lämna våraan älskling. Vill helst inte men ibland är man illa tvungen :( Han sover ju ialf så han märker ju inte av det.

l
Innan promenaden förut. Blev både promenad & gungning!





Så här söt är man på mornarna när det vankas grötfrulle!





Hihihi, snart för stor för denna, men den är kul några minuter ialf!
& go när man är trött.. så jag nanade en stund :-)<3



Bada - Bada - Bada  &  Sparka - Sparka - Sparka * Som en liten firre! =)

...Det är ingen vanlig, för det är Mangan's födelsedag

H U R R A  H U R R A  H U R R A .

Somnade vid 18.30 igår, och lillen vaknade vid 05 för 3e dagen i rad. Eftersom jag somnade så tidigt så gjorde det inte så mycket. Vi somnade dock om efter 10 min till kl 07.
Då gick vi upp och gjorde en frukostbricka till våran stora älskling som blir 28år idag. Ljus, tunnbrödsrullar, oboy, kaffe, bakelse & presenter. Det var en utmaning att bära både Vincent & brickan in till sovrummet men det gick.
Såklart att Lillen ska va med att sjunga för pappa. "Ja må han leva" sjöng vi högt och ljuvligt när vi gick in.
Brickan höll på att åka i backen många gånger för det var en liten herre som tyckte det var MEGA spännande.
När vi kommit till sängen och ställt ner den så satt Vincent helt stilla och glodde in den hur länge som helst. Tänk när den lilla fiiiisen ska fylla 1 år, va kul han ska tycka det är. Jag ska göra det finast någonsin :-) Han ska ÄLSKA sina födelsedagar. Nog om det - Idag är det storälsklingen's dag.



Presenterna var inget märkvärdigt, är lite fattig tills nästa vecka men gjorde det så bra det gick. Från Vince fick han en liten mini "Pappa-bok" där det står massa fina citat av vad han tycker om sin pappa. Super cool.
& av mig fick han en kärleks bok med massa kärleks-citat. Båda böckera skrev jag en liten hälsning av oss på första bladet. Ett fint, världens bästa pappa-kort från Vince. För han är verkligen världens bästa pappa.
Med 2 bio biljetter till: Bla bla bla ? Bastards (Kommer inte ihåg hela namnet) som vi ska gå på ikväll när. Då kommer svärmor hit o ser nån film medans Vincent sover. + en fin middag ute på Esters nästa vecka.
Inte så mycket men tanken som räknas. Vi brukar köpa dyyyyra presenter till varann men nu är jag mammaledig och då hoppas jag att det räknas som nåt fin att jag tar hand om det dyrbaraste vi har - Varje dag :-)<3

Vince ville såklart smaka på Tunnbröds-rullen som såg så spännande ut. Han SÖG på den, som han bruka göra på Majs-krokarna . Det gick la sådär=)


Sen la vi han i Spjälsängen så han skulle kunna kolla på sin Mobil, så gav vi varann några pussar.
Så tyckte vi det var lite väl tyst. Så kolla vi dit. Då har han dragit ner Spjälskyddet och ligger och tjuvkikar på oss alldeles knäpptyst! HAHAHAHA. Vi as garvade nog en kvart, och då garvade han också massor.
VÅRAN LILL-SKIT =D=D=D

Ser ni det lilla huvudet & ögonen som sticker fram?=)
(Dom GRÄSLIGA TAPETERNA ska äntligen tapetseras nu i början på Okt)


Eftersom han fyller år idag för ju han såklart bestämma middagen och då blir det: Stekt fläskfile, hasselbags potatis, sås av fläskfilen (gudomlig), vitlöksstekta färska champinjoner & fetaost-sallad.


Ut på ärenden ! ! !

Så himla jobbigt allting blir när man är supertrött. Haha !! La mig med Vince & vila lite nu på förmiddagen men han sov bara en halvtima=/ Så precis när jag somnat in så där ljuvligt gott .. så vaknade han. Jag försökte med allt för att han skulle somna o, stoppade in nappen igen, filten över ögonen som han alltid ska ha, vaggade vagnen, la han på på mig.. mage mot mage, fixade lite välling! Men nope... han var pigg som en nötkärna, bara garvade åt mig och tjötade. Innerst inne drog jag en lång suck, men sen smälter man ju så himla snabbt - Som alltid!
Får lägga mig ett par timmar senare i eftermiddag när The man in the house är hemma.

Han slutar föressten ganska snart. Då ska vi ge av ut på grejer. Han ska shoppa lite för sina födelsedagspengar han fick igår, vi ska väl va smakråd :-) + att jag & kråkan ska förbereda lite inför den stora dagen imorgon.
Så blir det lite handling för det ekar ihåligt i kylen.

Nää.. det värker nåt fruktansvärt på båda sidorna av bäckenet, så dags för medicinering igen! Kan inte ens sitta ner i nuläget.

  

Är det FEL att inte ge en 6månaders godsaker?

Hela tiden när vi förklarar att vi inte vill ge honom sådant än så får vi mothugg från ALLA typ. Ha ha ha!
Tycker det är hel-konstigt. Varför i herrans namn skulle vi ge honom sånt? Finns ingen anledning i hela världen.
Jo, för våran egna skull isåfall. Han har ingen aning om vad det är, och varför ska vi börja inleda dåliga vanor redan när han är en liten bebis?" Jo men lite grädde kan han väl få? " . . .Nej, vi vill inte det ännu.
Han har för fasen precis börjat introducerats med vanlig pureé mat och är knappt van vid det ännu - V a n l ig  m a t. Får han fruktpureé så blir han helt exalterad och jätte lycklig och säger "Mmm" efter varje sked. Räcker inte då det? När vi fikar osv så får han Majskrokar så att han inte ska bli läskad för ännu har han inte blivit såpass gammal att han märker att Majskrokar är någon skillnad på Kakan vi äter. För jag tycker också det kan vara elakt när han, nyfiken som han är på allt :-) Kollar varje liite rörelse vi gör för att stoppa något i munnen, utan att han får något. Men som sagt, då får han Majskrokar.. som är gjorda av precis som det låter ENBART Majs. Han fullständigt älskar det. Blir super super lycklig. Varför ska jag då ge honom något annat?
Idag kändes det som vi var riktigt hemska människor. Nästan som brottslingar. Hur kan vi göra såhär mot honom?

Han kommer såsmåning om få äta sådant ibland. Men han är för fasen nästan nyfödd fortfarande. Inte har jag en tanke på att trycka i honom sånt. Jag ger honom: Välling, Päron&Banan-gröt, fruktpureér och middagspuréer med vatten till. Det trivs han alldeles ypperligt med, nu.. i hans 6månaders ålder.
Jag tycker vi gör honom en tjänst genom det här & han mår inte det minsta dåligt för det. Har faktiskt aldrig sett någon som är så himla nöjd med livet som han!!!

Sötaste Lilla Björnen I Världen

Jag har världens sötaste lilla Björn här hemma i sin nya Tigger-dräkt. Åh herre guuuuud va söt med små öron på luvan!!!!! Mammas fis fis fis♥ Ut & gunga och göra i ordning för Älsklingen's 28-årsKalas!
Titta själva :-) :-) :-)












Nehepp, verkar inte bli någon film!!

För det var nån jävla sport av nåt slag. Fotboll? Ishockey? . . . Vettefan!! Så jag får väl se nåt själv eller om jag fastnar här vid datorn - Det är lätt att göra det!

Nu är vi hemma... och Magnus står ute på Balkongen & drar Vince fram & tillbaka för att försöka natta honom. Hihi! Knappt sovit sen imorses så innerst inne är han super trött + att det varit mkt liv & rörelse i Trollis och en lång bilfärd. Pappa & Kevin körde hem oss, snälla som dom var=)
Han börjar bli en riktig Marodör. Han är fortfarande jätte snäll men han rör sig, rör sig, rör sig & vill inte va still 1 min. Allt ska utforskas och pillas på och hela tiden väntas nya saker. Och dra i håret & nypas måste va det roligaste. Man riktigt ser hur han njuter :-) Ser han nåt intressant drar han fötter o händer på golvet det snabbaste han kan & drar sig dit... Hihi! Blir bara mer o mer underbar för varje dag, underbart att se han utvecklas. Gud vad jag älskar den lilla killen!!!
Han vaknade 5 inatt och var superlycklig & tjöta. Jag bytte blöja men sen kom Mamma upp och var uppe med honom. Tur det annars hade jag nog svimmat!!=D (Han somnade 18.00 igår kväll så det var nog därför.)
Vid 7-snåret somnade han om och las bredvid Mammsen igen!

Tröttheten verkar inte bli bättre. Sov 3 tim igår på eftermiddagen. Somnade ändå 21.30 & sov till 08.30 !
Ska inte klaga, men tröttsamt att hela tiden vara supertrött & tänka på att ta varje tillfälle i akt som finns att sova.. när man vill vara full av energi till sin baby. Så fort Vince somnar, så somnar jag. Men när han vaknar så tar Magnus honom och jag sover vidare några timmar till. Men är lika trött på kvällen ändå!
Det är sjukligt! Sjukdomen? Medicinerna? Järnbrist? Gamla saker.. som Artrosen? Graviditeten? Förlossningen? Eller Operationen? Vad fan är problemet liksom? Det är inte så att man bara kan sluta tänka på det & skita i det heller för det är omöjligt när ögonen bara åker igen och man är helt lealös

Imorgon blir det Släktkalas för Baby som blir 28 på Tisdag!!! Så när han slutar vid 14 så blir det att åka & handla.

Film - NaturChips - LökDip - Zup - Smågodis

Lillälsklingen på tåget till Thn. Ville envist sitta i eget säte. Egen vilja så det skriker om det. Fast han bara snart är 7 månader!!!<3 Och ska ALLTID POSA när kameran kommer fram. Skratta och kolla rakt in i kameran! Min blivande modell?









Fått en SuperSöt Dress av Mormor&Morfar




Och lite välbehövliga sockar!! Rensat ur hela hans garderob och det resulterade
i flera påsar med kläder som är urväxta =/ Buuhu - Lillkillen! Så nu är det dags
för Storshopping med nya kläder.


Vincent Nyfödd!!!


Kolla min lilla lilla bebis... så smala bebe-ben!!!<3<3<3


Här hade jag sååå ont, så ont. & pattarna va enorma.. hahahah!



Bye Kba, för en dag =)

Det är så sjukt när man berättar för någon om att man har en snäll bebis och att han alltid är glad och inte ofta ledsen. Då vill ALLTID folk förstöra ens lycka, bara för dom själva kanske inte har det så, och säger:
"LUGN, DET KOMMER". Ha ha ha, vadå det kommer? Ja det kanske det gör,
men hur pinsamt är det inte & säga så?
Vem är DU att försöka förstöra min mammalycka, att jag har det bra liksom? Den perioden kommer alldeles säkert framöver nångång, det tvekar jag inte på. Men varför ens säga så? För att förstöra att man har det bra?
"Tro inte att du har det bra, den där drömmen kommer sprickas, för man har det inte bra när man har fått en barn". Eller vadå? För har man det inte själv så för tillfället.. nä då ska inte nån annan ha det heller - TYP!
Alla barn är olika liksom. Vissa är glada, vissa busiga, vissa gnälliga, ledsna, vissa helt neutrala. Alla är olika.
Bara för att ditt barn är ledset så behöver inte mitt va det. Han SKULLE va så himla ledsen hela nätterna som nyfödd också (Va han inte EN enda gång) & han skulle skrika dag & natt i flera veckor när första tanden kom (En morgon va han ledsen)"ONÖDIGT att köpa en så dyr vagn-... han kommer inte använda den ändå" .. Nähää men nu är vi glada för vi köpt en fin vagn?  Fatta att alla är olika!? Såklart kommer han bli gnällig såsmåning om också. Men va fan låt mig va glad att han är nöjd med livet? Och att vi har det bra. Det skulle jag unnat dig.
--
Imorgon på morgonen tar jag & Vince tåget till Trollhättan & ska hälsa på mina föräldrar en dag så vi får träffas lite. Ska dit nästa helg också men det blir lite för långt om vi får vänta en vecka till. Blir supertrevligt!!!

Somnade vid 10-snåret förut och vaknade vid 13. Behövdes verkligen. Men inte piggare för det, så blir nog ganska tidigt i säng sen. Vi ska se på film efter gubben vart på Innebandy och ha lite "fredagsmys" idag eftersom vi inte är hemma imorgon.
På söndag är det kalas här hemma för älsklingen som fyller år på tisdag.
Så är det. Hejhej

Vi på lygnen!! Mathilda nattar Vincent medan vi löjlar oss, Hon älskar Vince så mycket=)=)     
  På kalas:)

Kl. 06 steg vi upp idag!

När jag sov som allra go'ast och jag trodde det var mitt i natten & att det var nappen skulle stoppas in - Men ikke=)=)
Fick så snällt gå upp, men vi har våran tradition,. Vi oss i soffan & myser, han ligger på mig mage mot mage hela stilla med täcke på oss. Så tittar vi på Vakna! Med the voice, varje morgon tillsammans. Tills han blir otålig & inte vill sitta still mer. . vill säga!!!


Så drog han sig fram till Bokhyllan vid 07-snåret & in där och där satt han typ fast!!
Hahaha












TokPelle

Har jag en herre som är här, helt galen!!! Låtsashostar jätte högt och ljuvligt och håller inne stämman lääänge.
Sprattlar som tusar och drar mig i håret & gapskrattar :-) Hihii.. Så himla goo!!<Och nu kände jag en yttepytte liten Bisse i underkäken!! Hihi man ser den inte, men jag känner den. Sååå sööt!!!

Har varit hos Tandläkaren idag, trodde jag hade minst 20 hål för hade massa små svarta prickar i tänderna. Men bara EN, blev gött chockad. Så om en månad ryker visdomstanden för 1500 spänn !!!
Fick med massa tandborstar, tandtrådsgrejer, medel osv av Magnus snälla mamma.
Det finns utbildningar för Tandsköterska som jag funderar lite på. Tar 2 terminer sen har man en bra utbilning, ska kolla upp detta. Inte så tungt för mig heller. Kanske inte känns sådär m e g a kul. Men man är ju rätt ung än så man kan ju alltid byta jobb!!

Vincent har ätit firre med banan & päron purree efteråt & jag lagar Kallops :-). . .Har köpt cola i glasburkar, det godaste som finns!!! Bra, direkt efter tandläkarbesöket=D Men ärligt, jag har inte varit hos tandläkaren på minst 2 år, och när jag kommer dit har jag ETT hål... och så mycket skit jag äter varje dag. Ja, då är ett litet jävla hål verkligen värt de på 2 år för att få äta vad man vill.!!!! Så vill aldrig mer höra :"Tänk på tänderna".
Nu ska vi busa vidare här, storälsklingen jobbar kväll!

Inhandlat idag. Finns nästan bara fina saker på Hm till killar, tycker jag. Visst finns det fint på Pilutta, polarn, Exit osv ibland men ofta inte lika pöööta saker.


VAD FASEN SKA JAG KÖPA TILL MIN MAN, SOM BLIR 28 NÄSTA VECKA? SOM VERKLIGEN HAR A L L T ? ! ?

Du är bäst, min fina Lillkråkaa!!!

      
 --- LILL-KRÅKAN = F i n a s t, så underbar & stark personlighet - Jag älskar dig Vincent.

Han har varit med sin Papps medaans Spenshult här!!! Dom har lekt, gungat och varit hos Vincent gammelmormor=) Så fixade han även frisyr på sötingen. Hiiiihihi!!! Såååå fin<3
Protesen satt som den skulle. När jag kom in fanns en stor bild på min RÖV på hans data-skärm. Lite lagom pinsamt! Den kom med i Röntgen, ska försöka leva som vanligt men dock inte då, som jag vet: Springa, hoppa, sitta på huk och absolut inte ramla.
Nu tittar vi på film! Upp tidigt till Sjukgymnastiken imorgon. Längtar till sängen, älskar o ligga under det nya täcket. GODNATT!!!

RSS 2.0