TokPelle

Har jag en herre som är här, helt galen!!! Låtsashostar jätte högt och ljuvligt och håller inne stämman lääänge.
Sprattlar som tusar och drar mig i håret & gapskrattar :-) Hihii.. Så himla goo!!<Och nu kände jag en yttepytte liten Bisse i underkäken!! Hihi man ser den inte, men jag känner den. Sååå sööt!!!

Har varit hos Tandläkaren idag, trodde jag hade minst 20 hål för hade massa små svarta prickar i tänderna. Men bara EN, blev gött chockad. Så om en månad ryker visdomstanden för 1500 spänn !!!
Fick med massa tandborstar, tandtrådsgrejer, medel osv av Magnus snälla mamma.
Det finns utbildningar för Tandsköterska som jag funderar lite på. Tar 2 terminer sen har man en bra utbilning, ska kolla upp detta. Inte så tungt för mig heller. Kanske inte känns sådär m e g a kul. Men man är ju rätt ung än så man kan ju alltid byta jobb!!

Vincent har ätit firre med banan & päron purree efteråt & jag lagar Kallops :-). . .Har köpt cola i glasburkar, det godaste som finns!!! Bra, direkt efter tandläkarbesöket=D Men ärligt, jag har inte varit hos tandläkaren på minst 2 år, och när jag kommer dit har jag ETT hål... och så mycket skit jag äter varje dag. Ja, då är ett litet jävla hål verkligen värt de på 2 år för att få äta vad man vill.!!!! Så vill aldrig mer höra :"Tänk på tänderna".
Nu ska vi busa vidare här, storälsklingen jobbar kväll!

Inhandlat idag. Finns nästan bara fina saker på Hm till killar, tycker jag. Visst finns det fint på Pilutta, polarn, Exit osv ibland men ofta inte lika pöööta saker.


VAD FASEN SKA JAG KÖPA TILL MIN MAN, SOM BLIR 28 NÄSTA VECKA? SOM VERKLIGEN HAR A L L T ? ! ?

Kommentarer
Postat av: Nicole & Melvin

Jag har ett bra förslag till din karl. Bjud han på bio å middag. Eller skicka han på en massagebehandling. Upplevelser är alltid bra när personen har det mesta i materiella saker. Hoppas du fick nåt tips. Kram

2009-09-02 @ 18:52:13
URL: http://nikkilife.blogg.se/
Postat av: Anonym

http://www.designgravyr.se/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=26&Itemid=143



Med bild på er lilla ögonsten

2009-09-03 @ 18:15:55
Postat av: Anonym

http://www.fotosmycket.se/



här är en annan sida, har själv beställt härifrån...

2009-09-03 @ 18:18:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0