Sova hela natten.

Vilken regnig och tråkig dag det har varit .. Det har ju bara öst ned hela dagen.. Inte kunnat gå ut överhuvudtaget. Jag blir såå rastlös över att va inne en hel dag. Det kan väl bli lite kallare & snöa isåfall så man kan ut o bygga snögubbar & åka pulka .. då kan man ju ialf komma ut !

Fick ett tips om att ge Eddie 2 flaskor välling när jag lägger mig, så hade hon gjort och hennes sov hela natten efter det.. och sen så har jag lagt honom utan att bädda upp med flaskan idag utan låtit honom somna själv i sin säng. Det tyckte BVC-sköterskan jag skulle börja med, då somnar dom om lättare på natten sedan också.
Är less på att gå upp & fixa välling 3-4 grr per natt och sen gå upp vid typ 5.00 ... Känns som det inte spelar någon roll vad man gör. SOOOOV unge liksom. Det är de goaste som finns;)

Ska väl lägga mig alldeles strax - Man vet aldrig hur länge man får sova ! ! !

(Är jätte julpyntat & mysigt här hemma nu=)=)=)

19:09

Denna helgen som varit har vi varit barnfria från Fredag- Söndag .. För första gången i vårt liv, o det var inte ens jobbigt för en gångskull för vi var Totalt slutkörda och då behöver man verkligen det + att när man skaffar barnvakt annars ska man alltid göra nånting, men det skönaste är ju egentligen det vi gjorde.. Typ ligga o sova tills 12, va uppe länge på natten som man aldrig annars kan, prata och rå om varandra som man heller knappt hinner i vanliga fall.. Det var ialf sjukt skönt och väl behövligt. Detta kommer vi fortsätta med lite då och då. Ladda batterierna lite för nu är man mycket piggare & bättre förälder.. :):):) Lovely ! !

Höll Vincent hemma från dagis idag.. Ville inte att han skulle va borta igen när han nyss kommit hem och det ville inte han heller. Så vi har umgåtts hela dagen "-Ta bussen och åka till Bibblan", sa han.. Hahaa, så kul när de kan berätta själva vad de vill göra.

Magnus är just nu på Hockey med min Papsi & syskon i GBG.. Eddie sover redan & Vincent också snart.. Vincent sover ingen middag längre så han är helt slut tidigt tidigt på kvällen.

Om några timmar är det 1 vecka sedan han slutade med Napparna. Han är helt sinnessjukt duktig och det har inte varit några problem alls. Det var han själv som gömde dom under bordet så Hustomten skulle hämta dom och han somnar som ingenting på kvällarna<3 Stolt mamma ! ! ! ;-D


EDDIE MED KUSINEN MILLIE<3


Måndag kväll !;-D

GooKväll Alla Godingar...

Sitter och varvar ned lite nu när kidsen somnat, inväntar sista avsnittet av Mamma söker. Får vi se ifall jag gissat rätt på vilka de väljer :):) Eddisen har gnällt och skrikit hela dagen.. Påfrestande förr oss båda. På eftermiddagen upptäckte jag att han hade 39.5 i feber, så det var inte så kontigt kanske. Även om han är rätt gnällig i vanliga fall också men detta tog priset. Haha.

I helgen har min fina syster Mathilda varit på besök hos oss. I lördags åkte vi till Freeport så Vincent fick leka på Djungelrummet, typ som Lek&BusLandet fast lite mindre..Jätte roligt för honom.. Sen fyndade jag lite söta tröjor där också.. Gick omkring lite på Kungs innan vi åkte hem för att laga god mat och se på film.

På söndagen var det dags att gå upp tidigt (Haha.. Iofs en halvtimma senare eftersom Magnus fick ta Eddie.. ;) för att cykla iväg till Majgården (mitt nya jobb) där jag skulle jobba. Otroligt roligt och givande nu när man börjar komma in i det. Tycker alltid det är lite jobbigt i början på nya jobb när man inte kan något och bara känner sig jobbig och ivägen. Men nu har jag lärt mig stå i kassan, slå in tårtor, bakelser osv.. Jätte kul varje gång det kommer en gäst och man få ta hand om den.. Hihi.. Skillnad på jobb & jobb kan man säga. Efter jobbet hade vi JulpysselMys alla i personalen.. Gjorde Majgården Julfint medans vi hade på julmusik och åt sedan en jullandgång =)=)

Imorgon är det inget Dagis, så båda knoddarna är hemma. Jag tänkte att vi skulle baka Vanilj bullar.
Svärmor kom nyss förbi med ett nytt regnklädes set till Vince.. Åh va han blir bortskämd!;-D

Vincent gillar sin lilla kusin-bebis Millie <3


Fotografering

HALLOOOJJJJJ...

Tidigt imorses trippade
vi iväg till Dagis och lämnade Vince. Dom skulle fotograferas idag. Fick bilden till min mobil direkt efter det var tagit. Super super fint ♥ Min lilla kille!

Jag & Eddie passade på att sova en timma - Gooott.. Han sov ända tills 6.30 idag. Sovmorgon, och han sov länge på förmiddagsnapen utan att vakna hela tiden & krångla. Kan det va så enkelt för att jag provade att ge honom 260mg välling istället för 200 igår och idag?? HOPPAAAAAAS. Ska ialf fortsätta med det och se om det håller i sig.

Nu sitter Vince och kollar på Blixten Mcqueen i sovrummet och jag hoppas han somnar en liten liten stund.
Tänkte gått ut en sväng men som vanligt vill inte Vincent det när det börjar bli kallt ute. Rolig vinter det kommer bli då liksom. Haha jag får väl tvinga ut honom, men det värsta är att vi glömde overallen i Thn. Nu när det är svin kallt ute=/ *Brrr*

Nu gnäller lillfjärten ....


TJENIXEN

Har inte haft någon energi till att blogga det senaste. Får väl försöka återfå den igen :):)

Jag & barnen var i Trollhättan hela förra veckan. Min kusin var och hälsade på ifrån Sundsvall som jag inte träffat på flera år. Vi hittade på en massa roligheter tillsammans allihopa. Var en sväng hos Jessica så barnen fick leka också. När vi kom hem så åkte jag & jobbade. På kvällen var vi bortbjudna hos våra grannar/vänner på middag. Vi spelade charader och barnen lekte hela kvällen - Myspysss.

Eddie fortsätter att vakna för välling 2-3 gånger per natt och vaknar sedan runt 5-tiden pigg och alert & vill komma upp. Känns som jag provat aaallt. Någon som har nåt tips? (Somna senare hjälper inte).

Nu sitter jag under täcket och njuter av tystnaden. Vi ska sätta på sista filmen Johan Falk innan vi lägger oss *Besatt i*. . Finns ta mig fan inga bättre svenska filmer<3

Imorgon bitti ska jag & barnen ta bussen till BVC. Vi skulle varit där för 2 veckor sedan men då var Eddie sjuk.

ÄLSKADE VINCENT. Han har börjar bli en riktig sömntuta som sina föräldrar.
Somnar vid 19.. Vaknar inte någon gång på natten (Har aldrig gjort i sitt liv),
och sover till typ 08.15 om man inte väcker honom. Ta efter honom nu, lillbrorsan :]


RSS 2.0