Ring Klocka Ring :):)

Vi har haft en helt underbar Jul .. Att se barnens lycka & förväntan slår allt. Hur mysigt är det inte att sitta & titta på Kalle Anka tätt ihopslingrad i soffan med sina barn o smaska på en chokladbit o dricka julmust. Det börjar bli mörkt ute, ljusen är tända och man är uppspelt inför det som komma skall = Jultomten... :):) *Livskvalité*

Magnus har jobbat dessa mellandagar så vi har försökt ta det lite lugnt nu efter julen. Har ju öst ned också så det har varit mkt innepyssel. Igår kom Svärmor & hämtade barnen ett par timmar för då fick jag feber igen. Gilla mitt immunförsvar eller = Alltid sjuk, utmattad, och svag. Hahha. Nädå jag försöker att alltid va uppspelt och energifull och hitta på massa grejer. Men jobbigt när grejer ska försöka hindra en jämt.

Iförmiddags var vi ute jag & barnen så Vince fick leka med sina kompisar här ute. Melissa, Oliver & Kalle. Dom hade BobbycarsRace som vanligt.. Jag stod o huttrade i 2 timmar med mina 39 i feber innan jag gav upp o vi gick in..

Hoppas må bättre imorgon för Nyår vill man ju gärna fira :) Vi har planerat 3rätters tillsammans med Joakim & Sofia (Magnus bror och min Svägerska + bebe) och Champanje till 12slaget.. Smälla raketer med Vince och ha lite roliga lekar innan han somnar. Ska försöka hålla honom uppe lite längre imorgon men det ärr inte lätt nu när han slutat sova middag för han är helt slut redan vid 17.00 :)

Har firrat mig en jätte fin nyårsblåsa ossååå !!!

G O T T  N Y T T  Å R . . .

"-Nu kan jag va ifjed föj Eddie, mamma"


...Och här sitter Illbattingen♥ nedanför och väntar.. Hihihi--

Dec. 22, 2011

Hej. Vi mår bra men jag har inte ens tid att leva. Haha. Så hur ska jag ha tid & blogga?
Det är den stora frågan.....

Vi ser fram emot en helmysig jul tsm - Eddie's första. Utanför magen ialf;) Förra julen var det 1 mån och 2 dagar kvar tills han kom ut :):)



Vi har inte förberett några julklappar alls. Vi ville handla tillsammans och nu är han äntligen ledig några dagar Magnus så imorgon blir det hets-jakt i sista minuten. Lovely. Jag tycker dock det är mysigt.. Julmusik och sedan sätta sig & luncha! På kvällen imorgon firar vi jul hos hans mamma + f-ödelsedag eftersom hon fyller år.

Antingen drar vi vidare på kvällen till Trollhättan eller så åker vi på Julaftons morgon. Och firar dopparedagen där, sedan hem igen och fira juldagen hos SvÄrfar. Fullt ös medvetslös & ingen julro fast man har barn. Hihi, fast jag gillar ju att ha mkt att göra iofs men blir mysigt den dagen man har hus och bjuder hem folk så får dom som vill komma och resten skiter man i, slippa stressa runt (är ju vi med småbarn som ska slippa det) och ha julen som man själv vill... :)

Mår föressten fortfarande bra. Svullar hela tiden,



Vincent & Melissa chillar framf-ör Astrid Lindgren's jul förut idag med pepparkakor efter att ha fikat, jagats & lekt kurragömma tsm med Oliver.... :)




G O O O D  J U U U L
=)=)

Så Mycket Bättre


Blivit ett par dagars uppehåll här igen
..
Jag har piggnat på mig. Får i mig mat lite och ofta. Är faktiskt vråålhungrig hela tiden och det känns såå skönt. Blev t.om orolig, ängslig och fick ångest i slutet av all denna sjukdom och det har jag aldrig haft innan. Vankade av och an på nätterna med ständigt inre oro.

Som en självklarhet har ju då även "orken" kommit tillbaks. Började igår, känner mig som pånyttfödd och ingenting känns jobbigt. Var på arbetsintervju igår som verkade lovande. Julpysslat med barnen, julbakat, fixat och pyntat granen. Var på väg till Liseberg men vi vände efter halva vägen. Spöregn och storm kändes inte såå lockande när man ska gå där i flera timmar. Idag har jag jobbat på Majgården. Lika kul som vanligt. Fått mig i smockad först en räkbaguett och sedan kyckling/currybaguette och en chokladbiskvi, och var ändå hungrig. Kroppen skriker nog efter mat och det är bara att käka vidare så man förhoppningsvis kan se fin, naturlig och frisk ut i kroppen.. Ska försöka ta det lite lugnt också (Iomed påverkat hjärta o allt annat som varit) ska man nog inte va så hetsig som jag är nu, men varje gång jag blir frisk från svåra grejer blir jag så glad att jag kan/orkar göra det så jag vill göra allt nu och på en gång.

Tänkte ha hemma Vince från Dagis imorgon (har saknat honom så nu när jag inte kunnat ha hand om dom) så vi kan gå till Öppnaförskolan vi och Eddie.. Eddie är en aktiv krabat och han älskar o är bara nöjd när det sker massor omkring honom. Han kommer stormtrivas på Dagis till Våren (Snyft). . . .

Lite egentid och filmMys med min goa gubsi nu som funnits så för oss alla denna period. Tycker det är viktigt att passa på att kramas, mysas och prata på kvällarna. Den enda lugna stunden om dagen.. :):):)

  


KÄMPAR FÖR ATT KOMMA TILLBAKS




G O O D M O R N I NG E V E R Y O N E :):):)

Här har lille ÄlsklingsVince varit upp tidigt,
han ville inte gå upp fullt så tidigt som Papsen till dagis/jobb kl 06:00 så mina snälla vänner här bredvid ville gärna ta med honom vid 7:15 tsm med sina barn och det älskade dom allihopa!

Eddie har "vi" provat att bada nu varje kväll precis innan han lägger sig, sen läggs han i sin vagn Vincents kolsvarta rum och har sovit hela natten två dagar fram tills båda 06.30 & 07.45 . . .
Tror han behöver sova själv. Inte lätt med 4 pers i samma rum som ska upp o kissa, ha vatten, pratar i sömnen , Osv! Hopppppas det håller i sig.

Är ju fortfarande väldigt dålig.Fick ju som sagt komma till akuten förra veckan då "abstinensen var", på natten där jag var intorkad & hade ansträängt hjärta. Fick dropp Osv o skulle uppsöka annan läkar snarast.

Fortsatte spy o spy ett par dagar efter varje klunk jag fått i mig, när den medicinen var ur kroppen... Kunde bara få i mig näringsdryck & vätskaersättning. Fick inte behålla det heller. Har väl gått ner ännu mer nu till 40.(Ligger under 5 täcken & värmedyna och skakae av kyla) Är helt utmärglad, tunn, orskeslös, matt, yrsel så fort jag bara rör mig, hjärtat klappar det hårdaste det kan utanför kroppen.
Var hos läkaren på VC (Värdsbästa läkarn) i förrgår, han blev helt förstörd av allt han hörde o undra varför akuten natten innan skickat mig hit. SKulle vart inlagd för längesedan typ. Han våga inte hålla i min arm för den va så smal, fick ta fram en mini blodtrycksmachett, och våga knappt röra mig. Alla tror la typ jag har anorxia..
Visste inte vart han skulle börja och undrade hur jag orkade stå upp eller komma överhuvudtaget.. Eh nej det gör jag inte. Haha. Men allt är ju egentligen Reumatismens fel, smärtan av den, till dom starka trammisarna som hag tagit lång period gör att jag tappar matlusten helt & hållet (och jag ändå redan smal och liten i maten annars) Så som sagt sista månaden tappade jag 7 kg till 43½, . Slutade bara rakt av med trammisarna så utav det kom den värsta abstinensen..Kallsvettades tills hag trodde jag skulle bli galen, deppig, dödsångesten var myyycket nära. Trodde inte jag skulle överleva. Nu berättade han att deet är livsfarligt att sluta rakt av med såna mediciner. Man ska typ trappa ned med 50mg i veckan, så det ska ta typ 2-3 mån innan + att man ska ta en stesolid för "avtädningen", så han förstog att det varit ett rent helvete o tyckte de va spännande att höga i utbildningssyfte liksom...


Jag som alltid kunnat sova typ från 20:00-11.00 och sen flera timmars middagssömn efter det är nu inte trött alls. Utan jag vankar av o an fast jag nästan svimmar o blir andfådd, helt slut så fort jag rör mig. Fram o tillbaka med hjärtklappning o en enorm oro. (Som jag aldrig haftt innan). Läkaren sa att det var Ångest och oro eftersom jag varit med om så mycket (även innan detta också med höftOp, katastrofsnitt o smärta i många år) så jag fick Oscascand utskrivet tills nästa vecka bara sen får vi se hur vi går vidare.
Ska få träffa en dietisk också som ska få hjälpa mig med maten o min matlust, tycker allt kött är senigt, att det aldrig är klart, inte för tjocka skivor, inte stora klumpar i köttfärsen.. Måste lära mig att inte tycka allt är äckligt . Plus att ha regelbundna viktkontroller. Nu har jag ialf varit jätte hungrig i 2 dagar o fått i mig, Slutar inte va hungrig så man kan ju hoppas det vänder nu.
Men har ju 39.5 i feber också så blir ju ännu "döare" !!

Nu vill jag va en glad TJOOOOCK mamma som har ork, levnadslust så vi kan baka Julgodis o förbereda Julen!=)=)=)






NÅGON SOMHAR TRÄÄNINGSTIPS PÅ HUR MAN FÅR KROPPEN ATT BLI STARK O "TJOCKA PÅ" SIG MED MUSKLER NÄR JAG ORKAR IGEN...?! SOM KAN SIN GREJ, HELST INGET "GISSA"..HIHI...


Väldigt sjuk.

Är väldigt dålig just nu. Det började i veckan när jag slutade med starka mediciner jag behövt ta länge.. Blev helt kallsvettig och jättedålig. Men det gick aldrig över så igår åkte jag in till Mölndals Akut, kallsvettig, helt slut, orkeslös, matt, yrsel så fort jag rör mig, skakis, helt undernärd. Har aldrig nån matlust, äter knappt något.
Var uttorkad så jag fick dropp o så var EKT't inte bra, var lite påverkan på hjärtat .. Så jag kan bara ligga ned annars blir jag helt yr och andfådd + att jag spyr och spyr så fort jag tagit en klunk vatten.. Väger 44 nu och barnen tar kål på mig.. Hahaha.. Men nu ligger jag i sängen hos mamma o pappa med näringsdryck o vätskeersättning o hoppas det ska vända..

RSS 2.0