Det finns alltid lite ärlighet bakom ”jag skojar bara”. Lite kunskap bakom ”jag vet inte”.
Lite känslor bakom ”jag bryr mig inte” och lite smärta bakom ”det är lugnt”.




STRANDEN

Nyss hemkommen från bechaen, så att säga ;);) Blåste nordanvind så man trodde inte man fick någon färg alls och så fort man kom från havet så blev det glödhett och blåste inte alls.. Nu när jag kom hem är jag sjukt brun och det svider på rätt bra..

Har precis hämtat Vince och tänker inte ha honom där mer i sommar nu, det är sååå fint väder och då har han roligare på utflykter vid havet och andra saker än att va där. Det är ju att Magnus jobbar hela sommaren så det blir lite svårt men vi får göra så gott vi kan och göra stora utflykter på helgerna.

Han kommer strax hem från jobbet och då tar vi ett dopp i nån liten sjö, så man gör här tydligen.. Havet på dagen, åker hem för att äta och så sköljer man av sig vid en sjö på kvällen. Ett glas iskall rosé skulle passa som handen i handsken efter denna dagen.. får se va gubben tycker.. Hihi..

PUSS PÅ ER.....

SIlveRNapp


sOMMARRRRRRRR

Sol. Bad. Havet. Vin. Lekparkshäng med Mammorna. Picknick. Grill.
Ja inte så konstigt man inte hinner blogga :):):) Men ska försöka. Vill ju skriva om killarnas utvecklings såklart.

Packa väskorna och dra till Havet med Sofia för solning & picknick snart. (& Ett dopp?)



M A M M A S   F I N A S T E   G O A S T E   T J O C K I S  P R U T T I S
5 M Å N A D E R   H Ä R O M D A G E N ♥

(Skulle publicerats den: Juni 27, 2011)



Hemma igen från en härlig långhelg i Öland.
Det gick superbra med resorna faktiskt.
Vi har druckit gott, ätit gott, varit på Lådbilslandet (fast Vincent va feg iår) hängt vid havsvägarna och sist men inte minst Böda Sand. Love it love it love it.

Där vill vi spendera varje sommar (då man tänkt va i Sverige). Fy fan vilket ställe, finns ingenting som inte finns där. Liv rörelse, gigantiska lekparker, studsmattor, bilbanor, poolområden, finaste stranden, lekbollar, tennisbanor, skatebanor, fotbollsplaner, icaaffärer, pubar, resturanger och andra småaffärer, scenuppträdanden, annan underhållning, sparkcyklar  man sparkar genom områdena =) Listan kan som sagt göras lång.
Känns precis som utomlands. . . .

Nu är vi dock hemma igen. Kom hem vid 23 igår kväll och Vince somnade med oss vid 23.30.. Blev trots det chockad att han vaknade 09.15 idag=)=) Han har haft superkul med kusinen Leo, fått va uppe längre på kvällarna med dom vuxna, och sista kvällen med vuxenfilm för han blev rädd i stugan.. han gjorde sig till, låtsasskrattade och tyckte de va sjukt spännande att va uppe så sent. Hihi, myskillen.

Eddie började med välling och har blivit en sjukt nöjd kille. Lille pruppisen.. "Mmm jobbig unge" sa alla o asgarva precis som vi ljugit. Hahahha. Och igår blev han 5 månader ♥

ÄLSKAR MINA KILLAR. MIN FAMILJ. DET ÄR FÖR ER MITT HJÄRTA PUMPAR.

Små grodorna.


 

MidsommarHelg

M O R R N  M O R R N.. Eller Goddag kanske man ska säga i den här familjen, för jag & Eddie har ju varit uppe sedan 05:00 =S  =) Håller på att tvättar och packar. Ikväll ska vi ju åka till Öland....
Så imorgon blir det Midsommarstång, Midsommarmat vid långbord, drink på kvällskvisten när ungarna somnat för natten, massa utelekar med kusinen Leo. Myyysss. Precis som en Midsommar ska vara.

Ska bli sjukt skönt att komma hemifrån lite även om det är väldans långt.
På Midsommardagen ska vi åka till "Låd-bils-landet" där barnen kan köra sina egna bilar, tåg, flygplan osv.. Så finns det karuseller, lekhallar, cafeér.. Etc . Vi var där förra året och Vincent älska det även om jag tror att han kommer uppskatta det ännu mer iår...



G L A D   M I D S O M M A R .....

Ashög på Lustgas...



HAHAHAHAHAHAHHA SÅ JÄVLA FULT ATT JAG DÖÖÖR.


KvällsKvisten

Då var kvällen kommen. Vi har haft en riktig mysdag jag och barnen. Vince fick en massa nya böcker av vår granne igår så vi har haft bok-läsar-maraton. Jag försöker få läst hela texterna varje gång men han vill bara se bilderna och vända blad med en gång. Sisådär kul juuu. Hahaha.

Var ute en stund på Eftermiddagen på Skatebanan så han fick springa av sig, Vincent..gick förbi en annan lekpark en bit härifrån men gick ganska snabbt för det gör mig bara på dåligt humör av tråkiga sura mammor som sitter o blänger surt;) Get a pök liksom..

Nu har min gubbse äntligen kommit hem.  Hade varit förbi bolaget & köpt Snaps till Midsommar också. Vi åker ju till Öland i övermorgon kväll för att fira där... Typ 6 timmar i bil, lovely med två småbarn. Hahaha men vi åker på kvällen när dom ska sova för kvällen så det ska nog gå bra. Lovade mig själv förra sommarn att aldrig aldrig någonsin åka dit igen, och då hade vi ETT barn :-)Hihi.. Tur man glömmer fort. Ne men dom somnar ju alltid vid den tiden så det borde dom väl göra i bilen också.

Ät sjukt gottesugen så vi ska snart mysa ner oss i sängen framför en film och äta lite Chips och Choklad (v)



Grötkvällsmat :):):)

2 1 J U N I

Hellåååj. Har inte haft någon energi, ork eller lust alls att skriva det senaste. Sen är det fullt Ös medvetslös från morgon till kväll varje dag också, och när kvällen är kommen så stupar man. En sjuk skillnad på en och två barn alltså. Jisus. Det är verkligen inte en minut över någonsin, ibland undrar man hur man ska orka men sen när Eddie ler mot en eller Vincent säger "-Puss mamma",  av den kärleken får man energi att orka vidare <3<3

Det stora är väl att Eddie inte är så jätte nöjd också.. Börjat med gröt och smakisar för han är ju ingen liten kille, han behöver kanske mer mat. Ska börja introducera välling också även om det är i tidigaste laget men man får prova allt som går. Han vill inte ligga ner själv så man får inte mkt gjort och då får jag panik för det också, och jag ska ut på grejer hela tiden och det blir Kallaballik. Man kanske ska inse att det inte gör något att va inne en hel dag någongång och att Vincent får titta nån timma på Tvn även på dagen och att man får gå med morgonrock långt in på förmiddagen. Man ska va så himla "bra" jämt men tillslut orkar man inte. Som sagt hoppas vi att det blir bättre med de snart ny-introducerade sakerna med Eddie, dock tror jag inte på något för man har provat allt hela tiden och hoppats på att det ska bli bättre men det blir det inte. Man brukar ju alltid vilja ha bebi-tiden kvar, och det vill jag också men jag vill att tiden ska gå lite snabbare fram tills 7-8 månader. Då brukar dom va som nöjdast, dom kan börja äta bara mat nästan och börja röra på sig.

Igår hade vi föressten besök från Trollhättan av Jessica, Tuva & lilla Saga. Då passade Eddie på att premiär-rulla från rygg till mage ♥ Han trycker tag med hälen mot golvet och lyfter iväg sig. HelT Crazy är han när han är på golvet, den lilla stund han vill det :-) Hihi. Lyfter upp sig på knäna också.. Sååå duttiii !!

Imorgon är det Midsommarfirande på dagis. Ska nog bli kul för Vince som älskar Små grodorna.
När ska den riktiga härliga varma sommaren börja dååå?

Har föressten blivit besatt av filmen "True Romance". Love it, love it, love it. Världens snyggaste kvinna. Alabama. Sååån ljuvlig kärlek ('v')







                      

Ska föressten inte gnälla allt för mkt för från igår kväll vid 19 sov Eddie fram tills 05.20 imorse utan mat. Sen ville han såklart upp men ändå.. Kan det inte hålla i sig? Please please please. Hihi.


Träff

Sovmorgon tills 10.40. Ljuuuuvligt. Och välbehövt. Fast inte är man piggare för det. Haha. Hade behövt sova hela livet=)=)

Lekt med barnen lite, sen gick jag & Eddie (+ Kevin) till överby för att möta Jessica & lilla Saga.
Jättemysigt. Eddie var inte på humör och jag fick bära han halva vägen hem för alla uppförsbackar. *Döden kändes nära*.

När vi kom hem fick han pröva gröt för första gången och han bara smocka i sig, pratade och skrattade<3 Sååå gott va det. Så jag hoppas han kan sova inatt på det - Hoppas-

Nu ska vi ha myskväll. Jag, Mathilda & Pappa. Mamma ska jobba natt.
iMORGON åker vi hem till vår älskling.

Födelsedag! :)

Grattis igen min älskade pappa  ♥ Jag & barnen tog tåget och överraskade honom när han kom hem även om jag lovade mig själv att aldrig göra det igen. Vincent somnade utan napp för första gången ikväll!? Jag och Matti tjötar i sängen, mamma ska ta ungarna inatt och imorn så jag ska sova till 11^^ Halleluja moment.

        

Det finns bara ett vackert barn i världen, och varje mor har det. ♥



.

Eddie vill haaa:)


REGN&RUSK

GODKVÄLL GIRLS AND BOYSSSS ♦
Varit oväder idag. Regnet har bara öööst ned. Varit en innedag mestadels today. Har myst med småkillarna medans Magnus jobbade till 14. Eddie har varit lite smågnällig.

När Magnus kom trotsade jag & Vince vädret för att han skulle få plaska i vattenpölarna med sina nya stövlar.
Och så fick vi lite egentid, bara jag & han. Slippa den jobbiga skrikande lillbrorsan ibland :)

På eftermiddagen bestämde vi oss även för att möblera om i vårt vardagsrum.. det var en pärs kan jag säga med två små barn att ha hand om samtidigt ;) + städa och göra rent överallt. Men det blev verkligen såååå mycket bättre. Sjukt nöjd är jag nu.

Barnen har somnat. Gubben är iväg & handlar. När han kommer tillbaks ska vi se på en film. En som jag bestämt idag. Då blir det ingen hemsk rysare ialf.. Utan: "Life as we know it =)=) Är sjukt sugen på gottigheter, så det blir chips, lökdip, smågodis och Cola till...<3



Fruktansvärd film

Ålder : - Vikt : - Längd:
NF            3020     47cm
3dgr         2830
8dgr         3050
22dgr        3760    51.5cm
6 veckor   4970    55.5cm
10veckor  6080    58.5cm
13 veckor 6535    60cm
4½ mån   7400    64cm

Låg alldeles perfekt på kurvorna.. :) Känns som sköterskan tror jag har gött dåligt självförtroende.
"-Tar du hand om dig själv också Emily? Orkar du? Äter du? Du ser så smal ut. Får du någon avlastning? Det hade nog varit skönt om någon kunde hjälpa dig några dagar ibland" . "-Du är en supermamma. Eddie kan va lycklig som har dig till mamma. Det vet du va? Du vet det va?".... HMMMMMMMM ;P Jag klarar mig liksom.

Varit ute och promenixat hela familjen. Sjukt varmt så jag och Vince gick barfota och jag fick dra upp tröjan och visa hela maggen. Höll på att dö av värmeslag. Sprang på en äng och blåste på massa blommor, åkte linbanor, gungade, åkte rutchkana och gick runt bland lite olika områden och lekplatser :)

Sett en riktigt riktigt sjuk och äcklig film alldeles nyss: Human Centipede. Jag hatar såna hemska filmer. Mår sjukt dåligt och vill aldrig se det, men kunde inte låta bli att kolla när Magnus kolla i samma rum. Nu tänker jag på det hela tiden. Sinnessjukt. Blä.

NATTI !



BVC

Lämnat Vince på dagis efter 1 veckas uppehåll. Såå kul han tyckte det var "-Baja Kalle. Illar Kalle". Hihi.. Nu ska jag & Eddie snart åka med Rosa & Freya till Bvc. Blir spännande. Tror han minst gått upp 1.5 kg såna kinder som han har. Ser ut som en liten hamster som sparar mat inför vintern...♥ Helt otroligt att Vincent vägde ÄNNU mer i hans månad  ;-P

Ssssittdel

Eddie har inte alls varit nöjd med liggdelen den senaste tiden. Sjukt jobbigt att ha med honom ut. Nu ikväll såg jag sittdelen när jag var uppe på vinden och provade den med ryggen långt ner. O herre min gud vilken nöjd liten bäääsebäsis ♥ Han skrattade och stirrade så ögonen höll på att ploppa ut och blev helt skela. Hihi.


Sol Vind & Vatten

Åååh vilken skön dag vi hade igår. Va ju på Kungs som sagt, handlade endel och lekparken enstund efteråt. Magnus kom & hämtade oss & åkte till stranden. Sååå skönt;-) Vince, Magnus & massa andra barn badade. Vincent älska det & va så lycklig. Han minns nog inte förra året.. Hihi.

På kvällen kolla jag & Mathilda på en tonårs film som passar hennes ålder. Jag älska den filmen & boken i hennes ålder. Sanning ellér konsekvens .

Nu ska vi åka till mamma, pappa & Kevin tills jag börjar jobba imorn. Matti är ju redan här..hihi"
TJOOOHO

  


SOMMAR - VÄRME

21 grader i skuggan när jag kolla på termometern vid 8.30 - Helt lovely.
Min älskade syster tog tåget hit till oss igår när jag var på jobbet så hon ska stanna här tills på lördag och åker med oss tillbaks till Trollis sen. Såå kul med syster-besök<3

Vi håller på att göra oss iordning nu så ska vi ta en prommis till Kungsmässan med barnen. Ska få inhandlat de där jäkla stövlarna till Vince som inte blivit av än, och köpa lite gottis tills ikväll.
Åså blir det lekparkshääng resten av dagen i den underbara värmen. Tänk om man kunde tänkas få lite färg på den stackars arma kroppen?;) Man kan ju alltid hoppasss...

HEJ HOPPPPP Gummisnopp... (I en kvinnokropp.)

12:04

Vincent: "-Pappa?"
Jag: "-Pappa jobbar. Sen ska mamma jobba ikväll när pappa kommer hem"
Vince: "-Mamma Obba. Jag mää Obba"
Jag: "-Du får jobba när du blir stor"
Vince: "- Obba stor"

HAHAHHA. SÅ SÖT ATT JAG DÖÖÖR. Det är så jäkla kul att prata med honom nu för tiden för han förstår allt och pratar och säger efter allt man säger. Igår sa han "Makkajonej" och "HejDOOO" "Momo" och "Tilda". Han har inte pratat alls mkt innan men den senaste månaden har det bara lossat och han pratar som bare den.. Såå kul.
:-) BusLoppan ♥

Magnus jobbar på Hemtjänsten idag som sagt och jag ska jobba på Brokö (Geropsyk) ikväll. Jobbar ju där och på Hällesö mitt emot (Demens).
Så nu ska jag göra lite lunch till mig & Vince. Potatis, dillsås och fiskpinnar. Eddisen sover men när han vaknar ska han få Majspureé. He love's it <3
Vila lite efteråt när han (O kanske Eddie) sover middag sen kommer Magnus hem och då kör dom mig, så kommer jag hem vid 21.30 !!



Vincent ska ha 10 bilar bredvid sig (missar man en så ser han det direkt), sin älsklingsnalle och sin vattenflaska bredvid sig varje kväll när han sover. Annars går det Ikke ..

RSS 2.0