RING KLOCKA RING

HAPPY NEW YEAR !!! (-:

Då var det nyårsafton då, och snart ett nytt år! Ingen bebis 08 iallafall och det var väl tur.
Det nya året kan ju inte bli annat än bra, mitt underverk ska anlända och kommer förändra mitt liv för all framtid.

Jag har precis badat varmt bad, rakat mig så gott det gick och smörjt in mig med bodysmör från the body shop!
Mumsa va porrigt jag luktar nu, känner mig dock inte lika porrig. Ha ha ha!
Har varit vaken till och från sedan kl 03 inatt, dessa hemska förvärkar =S Dom tar kål på mig, får andas igenom dom och kan inte prata, och det känns fruktansvärt! Jag vill inte ens veta hur de riktiga värkarna kommer kännas.
Jag kommer iallafall att bli mycket ond, om jag känner mig själv rätt. Jag är inte rolig att ha o göra med när det smärtar!
Idag går jag in i vecka 35 =D Ibland är jag så nervös när jag tänker på förlossningen att jag får ont i magen!
*
"Det är inte ovanligt att modern får ont i ryggen eller bäckenet i det här stadiet. Anledningen är att ligamenten och musklerna i korsryggen har mjukats upp av graviditetshormonet relaxin. Även barnets tyngd påverkar bäckenet att vidga sig inför förlossningen. Brösten är nu tyngre och bröstvårtorna blir större.

Ditt barn är omkring 33 cm långt från huvud till stjärt och väger ca 2,6 kg. Barnets centrala nervsystem håller på att mogna, matsmältningsapparaten är nästan färdigbildad och lungorna är vanligtvis helt färdiga. Risken för andningsproblem om barnet föds nu, är mycket mindre jämfört med för några veckor sedan. Nittio procent av alla barn som förds i denna vecka överlever utan några allvarliga men. Nu börjar barnets armar och ben bli knubbiga och fina. Barnet har väldigt lite rörelseutrymme så det fyller ut nästan hela livmodern och tvillingar är ännu mer trångbodda.#
*

Den fina stora gravidklänningen på, en röd med glitter på brösten. Haha! Man tager vad man haver.. Kanske kan bli lite fin när man gjort sig i ordning, allt mitt smink är ju nytt så det blir nog bra =)
Vi åker nog någongång efter 12. Ska bli sååå kul att träffa min älsklings kusin (v) . Detta blir nog en jätte bra nyårsafton *Hoppas* Ska äta så mycket gott! Tänker hela tiden på ost och kex bricka, hoppas mor handlat det annars ska jag köpa med mig massssssor av olika ostar.

Hoppas ni alla får en underbar nyårsafton - Ta det lungt med alkoholen!
Och ett underbart 2009 ***
Massa kärlek från mig och min familj

Busbebis!

Jag blir så sur... Vincent har sparkat så hela magen flygit åt alla håll och kanter en bra stund. Så fort jag tar fram och ska filma så slutar han, har försökt fem gånger och varje gång jag tar bort kameran så börjar han igen. Din bus!
Fick några små sparkar iallafall :=)=)


hemmaplock

goder eftermiddag!!!
nu har vi bäddat spjälsängen vi skulle gjorrt häromdagen och vaggan, det blev så mysigt så =) nu är det bara nya tapeter, gardiner och en liten matta som fattas. förslag på fina gardiner och matta ?

har lagt in en tvätt och vikt lite annan tvätt, ska ta o diska om en stund och försöka dammsuga.. ser inte så fint ut på badrumsgolvet! så blir det tacos om en stund - mums!
är sugen på att gå på bio, men det behövs väl tas lungt idag när det är nyår imorgon.. har vart lite mycket det senaste, kul.. men jag tror på att man ska ta det lungt i slutet eftersom man blit andfått för minsta lilla + att man ändå kommer ha fullt upp snart med en bebis! hihi.. nu är du så välkommen hem lilla älskling <3 vi längtar så otroligt efter dig min lilla pussis.

       

> Snart nytt år <

Mörn mörn! Såå gött att ha fått trådlöst internet igen + höjt hastigheten så man kan göra saker!
Ligger i sängen och myser, är så himla hungrig men jag vägrar att gå upp... så jag ligger här och läskar mig själv genom att tänka på alla  goda maträtter som finns osv!

Idag blir bara en lugn hemmadag, får se om vi åker till Thn ikväll eller på morgonen imorgon. Jag ska va så tjusig imorgon så :-) Första nyktra nyårsafton på mååånga år. Haha men det ska bli väldigt mysigt!
Sedan är det nytt år, och jag hatar januari månad. Den är så himla trist, man ska vara så himla bra och fit for fight för det nya året. Jag kommer känna mig som världens sämsta människa som bara sitter här hemma! Haha nej usch nu ska jag inte låta deprimersam. Måste ringa till en läkare i början på januari för min sjukskrivning går ut i mitten på månaden så bäst att göra det i tid så inte det krånglar !

Igår hade vi Dexterkväll här hemma, jätte mysigt var det =) Blev bara bättre o bättre för varje avsnitt, vi hade ju missat endel i och med flytten. Han är så grym Dexter! Man hejar alltid på honom. Hahaha, så sugna på sötsaker var vi men vi övervann våra begär. Men idag SKA jag ha en mangoglass som vi åt i Thn ..... Jag dör för godare glass har jag aldrig ätit, med chokladsås! Ne nu dör jag snart, hörs sen!

Besluts--ångest.

Min förlossnings-läkare skickade en remiss till Spenshult där jag låg inlagd i höstas för ett tag sedan, nu har jag fått hem ett brev att jag är välkommen dit inom en månad för inläggning. De ville att jag skulle få träna dagligen igen i 3 veckor och få behandlingar så att jag kan vara i så god form som möjligt till förlossningen.
Men nu är det ju bara 6 veckor kvar =O Jag vill inte vara där helt ensam ifall värkarna kommer och kanske måste föda i Halmstad, och utan någon älskling där!!! De tycker inte att det är någon fara då det är 6 veckor kvar .. men vadå man kan ju föda för tidigt. Vill ju inte vara otacksam o missa chansen heller då man kan bli mycket bättre.
Faan kunde det inte kommit några veckor tidigare...

Mammas födelsedag

Är det idag den 29/12... Hon blir 40 år idag så Grattis till min bästa mammsi ! ! !

Idag var det upp tidigt och åka till mvc-läkaren.. tjötade i en timma med honom. Han är så himla bra verkligen! Han arbetar på förlossningen också så jag hoppas jag får honom då! Bebisen är över normalvikten och väger nu 2300 ungefär... Mammas stora kille =)=) Han tyckte min kropp var perfa för jag ahr ingen vätska någon annan stans än ena benet och andra brukar va svullna i ansikte och fingrarna brukar va "korviga" Jag trodde det hade med årstiden att göra men det har det tydligen inte, utan hur man är som person! Knas...
Bebisen ligger ruckbar, får känna mer nästa gång i v. 36 !! Han önskade speciellt mig ett gott nytt år... Hahha fy fan!

Sedan bar det av för handling.. behövde fyllas på här hemma! Göttans.
Efter det hade vi tid hos Barnmorskan.. vanlig koll man gör varannan vecka.. Hjärtljuden var på 132 och Sfmått på 33!
Han låg även långt ner mot bäckengången..

Imorgon åker vi till Mamma och Pappa ige för att fira nyår där... Min fina Malin och farbror ska vi fira nyår med så det blir jätte trevligt.! Det blir sista resan sedan är det bara en månad kvar och då vill jag hålla mig hemma =D

Nu ska jag vila! HEJ






God kvällllllllllllllll

Nu har jag tvättat som fasen... badat skummbad (mycket skönt:), smörjt in mig med min nya smörbodylotion som doftar romantisk porr, färgat håret... ätit makaronisar med grillkrydda och nu gör jag hasselbagspotatis till efterrätt.. Mumsss med vitlökssmör till ! ! !
Ska titta på smekmånaden som börjar nu kl 22 . Den är rolig som fän ! =)

Nanananana Im gonna start a fight - Natttti

GRYMMAST JUST NU!



Na na na na na na na
Na na na na na na
Na na na na na na na
Na na na na na na

I guess I just lost my husband I don't know where he went
So I'm gonna drink my money I'm not gonna pay his rent (nope)
I've got a brand new attitude, and I'm gonna wear it tonight
I wanna get in trouble
I wanna start a fight

Na na na na na na na
I wanna start a fight
Na na na na na na na
I wanna start a fight

[chorus]
So, so what I'm still a rock star
I got my rock moves
And I don't need you
And guess what
I'm havin more fun
And now that we're done
I'm gonna show you tonight
I'm alright
I'm just fine
And you're a tool so
So what
I am a rock star
I got my rock moves
And I don't want you tonight

Unh Check my flow Uohhh

The waiter just took my table and gave it to Jessica Simps (Shit!)
I guess Ill go sit with drum boy at least he'll know how to hit (Oops)
What if this song's on the radio, then somebodys gonna die! haha
I'm going to get in trouble, my ex will start a fight

Na na na na na na na
He's gonna start a fight
Na na na na na na na
We're all gonna get in a fight

[chorus]
So, so what I'm still a rock star
I got my rock moves
And I don't need you
And guess what
I'm havin more fun
And now that we're done
I'm gonna show you tonight
I'm alright
I'm just fine
And you're a tool so
So what
I am a rock star
I got my rock moves
And I don't want you tonight

You weren't there
You never were
You want it all but that's not fair
I gave you life
I gave my all
You weren't there, you let me fall

[chorus]
So, so what I'm still a rock star
I got my rock moves
And I don't need you
And guess what
I'm havin more fun
And now that we're done
I'm gonna show you tonight
I'm alright
I'm just fine
And you're a tool so
So what
I am a rock star
I got my rock moves
And I don't want you tonight

No no
No no, I don't want you tonight
You weren't there
I'm gonna show you tonight
I'm alright
I'm just fine
And you're a tool so
So what
I am a rock star
I got my rock moves
And I don't want you tonight

Ba da da da da da

fulll rölleeeeee

Fej hej... Nyss hemmkommen, vi har haft mycket trevligt! Igår var det stor-kalajs.. åt svin goda pastasallader, baguetter, glass mm! Och de andra hade fest.. jag satt o lyssnade på all skitsnack som försigår i andras onyktra huvuden och det är jävligt kul att höra för det är inga vettiga disskutioner direkt! :D Haha.
Jag köpte parfym-set till mor.. och idag såg vi att det var till män, inte kvinnor! Smarta jag... det luktade tjejdoft :@

Tog en goding kebab innan vi åkte idag, sedan skulle Magnus byta en tröja i gbg, sedan hämta spjälisen på ikea och nu hem!
Heeeela vårat baksäte & bagage var helt fulltryckt med saker - herregud säger jag va saker.
Så nu är det fullt upp, ska sätta upp lampan och spjälisen, tvätta miljontals babykläder, påslakan, lakan, filtar... sätta upp alla olika oljor, salvo ,termometer... lillen har alldeles proppfullt i sitt lilla rum nu =) Söta baby!
Kopplat in routern, måste bara höja vårt bredband nu för det är alldeles för slött!
Har även fått en elektriskt fotbadsmassage.. Gudomligt till mina fossisar!

Gudars va hela mitt högra ben svullnat.. får ha stödstrumpa. Foten, vristen, smalbenet, knät och hela låret är bra mycket tjockare än andra benet.. Det sticker och gör ont. Det gör det inte lättare att gå eller träna direkt. Men det är väl inte meningen man ska ta ut sig sista tiden heller även om jag gärna vill =P Igår efter shoppingturen fick jag sätta mig i bilen o pusta huuur länge som helst efteråt... Haha, shit!
Nu har jag plockat iordning o grejar här hemma, packat upp, tvättat.. gjort iordning i Vincent's rum :-)
Imorgon eller senare ska vi hämta vaggan också.. så ska göra mysfaktor i både den och spälsängen!
Blir även Läkarbesök på MVC imorgon och vanlig kontroll hos BM - Ska bli väldigt kul! Tror vi skulle göra tillväxt- UL igen också...  Väldans intressant, men jag har blivit sååå stor den senaste veckan så jag känner inte igen mig själv.. Hihi!

Ska lägga in lite jul-bilder senare om jag orkar också!
Jaja hörs later pusssssss

JAG FULLKOMLIGT ÄLSKAR VÅRAN LÄGENHET........

Jag smälter!!!:):)

Åh.. Min lillasyster har köpt en Hello-Kitty ögonskugg serie till mig i julklapp för sina egna ihopsparade pengar!

. Tjugosjunde December .

Möörn möööörn Sweden...
En ny dag, man vaknar i tid med gapande syskon! Nu blir det lite frukost & sedan ut i stöket igen...
Ska köpa present till mammsen & fanny. Tänkt att ta en underbar kebab också som är väldans efterlängtad *Mungiperna rinner* :-) Haha!

Sedan blir det väl massa kalajs osv med ännu mer god mat. Mat är livet, nu! Undra vad man ska komma på för nyårsmat, ska bli nåt riktigt märkvärdigt iallafall med förrätt, huvudrätt och efterrätt & vid tolvslaget ska det bli kex, vindruvor & ostar (dock inte mögelostar då:) med alkoholfritt vin eller om det finns champanje på bolaget!
Man ska minsamm få ha det bra fast man är gravid!

Igår kom Linda, Felicia och deras kompis Karin hit och hälsade på en stund. Kul att få tjöta lite med dom!
Felicia är ju bara sååå underbar, aldrig träffat på en snällare unge! Hon hade nya rosa kocko som hon ställde såå fint i hallen och hon var så stolt över dom =)=)

Kommer kanske mer uppdatering senare. Nu är det fullt upp - Hej så länge mina vänner!

En liten bild från mitt födelsedagsfirande. Några av folket hos oss.

Annandagen ! ! !

Hellooooo ! ! !
Då är annandagen här, sövit göttt har jag gjort inatt! Gick upp och åt frukost, gjorde oss iordning sedan begav vi oss ut till överby - JISUS va människor är galna. Herregud, måste man va så galen för några hundra billigare saker?!
Vi fick en parkering precis framför ingången med en gång som vi alltid får medans andra köat med bilar hur länge som helst.. Hahah, det kallar jag FLYT.
Köpte oss en router ... äntligen. Hittade mig en het tröja också, hämtade ut mediciner och sedan fick vi skynda oss iväg för dom skulle ju iväg på match!
Så nu har jag mamma och kevin ätit god middag och nu äts det ischoklad...Så gott att ha fått tillbaka matlusten, jag gör inget annat än att äta. Det är så gott att äta när man är hungrig! MMM :-)
Ska iväg och handla imorgon också, mamma fyller 40 på måndag så vi ska ha kalas här imorgon, så hon ska få nåt riktigt fint! Kusin Fanny fyller också år imorgon så det blir väl dit på kalajs en stund!
Trevligt trevligt.
Min lilla älskling i magen växer och är så stor nu... Söta underbara varelse - Mamma älskar dig mest <3
----------
Vecka 34
- 24 dec - 30 dec 2008
Kroppen: Under slutet av graviditeten är det vanligt att värkarna ändrar sig en aning. ibland kan det kännas som om lungorna trycks uppåt och man får svårt att andas för en stund. Ibland kan förvärkarna komma tätt och upplevas som riktiga värkar, ett sätt att särskilja dem är att ta ett varmt bad, det får förvärkar att avta medan riktiga värkar fortsätter.

Barnet: Barnet är väl medveten om förvärkarna, men det tycks inte vara obehagligt på något sätt. Huden har antagit en mer rosa ton genom inlagring av underhudsfett, vid denna tidpunkt kan barnet utan vidare överleva utanför livmodern. Nu reagerar barnet olika på mammas, pappas samt främmande personers röster.

Världens Bästa Jul

God kvällskvist i stugorna!
Är bamse-trött men får väl skriva ett par rader ändåå.. Julafton igår var underbar, vi hade jätte mysigt hela dagen hos mor hans! Vi fick massor av klappisar. Sedan på kvällen åkte vi hit till my family, jätte mysigt var det att åka i mörkret. Här satt vi uppe halva natten och lille Vincent fick tuuuuusen julklappar fast han inte är född ens :-) Han fick nog mest av alla. Hihi & det är så jag vill ha det. Bara han får det bästa! Vi fick minsann huuur mycket som helst också, man skäms ju!
Fick allt jag önskat mig & lite därtill. Bla kläder, smink, världens hetaste kökslampa, pengar (handla handla i mellandagsrea imoron:), kokbok, olika bodylotions, påslakan & lakan, kamera .. Mm!
Jag har ätit för minst 10 pers. Igår åt jag en 10 portoner, både morgon middag och kväll
och så även idag =)=) + 100 kg godis!
Spyfärdig.. Nu är jag slut, ska nana. Imorgon blir det ju ut i ruschen.. Sedan ska jag och mamma äta tacos och mysa. Magnus, pappa och Sören ska på Färjestad- Frölunda match i Gbg så det kan ju bli livat!
Hoppas ni har en fortsatt bra jul. Kraaamar

Uppesittarkväll ****

Börjar med att skriva God jul och Gott nytt år ännu en gång ifall det inte hinns skrivas mer nu i jul-dagarna! Men något inlägg ska man väl allt hinna med!
Vi sitter och myser framför Bingo-Lotto, jag var sååå nära att vinna 50.000 och Magnus 10.000 till datatillbehör. Vi hade 4 st båda två och vi skulle bara ha 65 båda två. Både nr 64 och 66 kom - Sååå surt! Hahha vi va sura en bra stund =P Inte för att man förväntar sig att vinna men när det va så nära :-) Turen kunde ju vart på vår sida förengångsskull tycker man, men ikke! Fast och andra sidan är inte kvällen slut än. Hihi!

Vi har varit o firat hans mor idag, åt tills vi sprack! Hon fick en jätte fin designad tillbringare av oss som gick i svart och vitt! Passar bra till hennes inredning.. så hoppas hon blev nöjd =)=) Leo fick sin lilla julklapp eftersom vi inte träffar som mer i jul. Våran lilla kille fick en badbalja och salva...Det tackar han för !!

Imorgon blir det julfrukost hos hans fader, sen hem till hans mamma och på kvällen till Trollis då som sagt!
Sista julen man är själv. Det ska jag tänka på! Hahaha!

Nu ska jag fortsätta på chokladen här .... & julen har inte ens börjat - Hua! Tur man inte har viktbekymmer!
Nu är det jul här i vårt hus - Heeeeeeeeej!

Mätta och goa!!! Lilla tomte-nissen i hans nya fina gåbord som han va lite för liten för än, men snart så :) Love of my life! Uppesittarkväll! =)

I JUST WANT YOU FOR MY OWN
MORE THAN YOU COULD EVER KNOW
MAKE MY WISH COME TRUE
ALL I WANT FOR CHRISTMAS
IS YOU ('v') ('v') ('v') ('v¨)

Nu är det jul här i vårt hus.. Tralala!

Dan före dopparedan! :D:D:D Tycker inte alls det känns som jul, men det kanske kommer senare idag :-) *Hoppas*.
Sovit gott har jag gjort, sov ända till 11.. då gick jag upp och duschade och har gjort hela min kropp så fräsch som den går att bli just nu.. Klippt mina toppar lite grann för dom va bra sletna & frisören har ingen människa tid med nu i juletid.
Utväxten ser bra luffig ut bara =S Jag har inte bestämt mig om jag vill färga det eller inte ännu. Jaja, orkar inte bry mig faktiskt!
Vi ska ju iväg till Magnus mamma lite senare, hon fyller år och så tror jag vi skulle äta julmat. Vi ska dit imorgon också o fira jul, sent på kvällen åker vi till Trollis ! ! Jihuuuu...
Jag tror och hoppas det blir en jätte bra jul igår. Jag är så glad att jag inte spytt på några dagar och att jag kommer kunna smocka i mig massor av julmat. Mensvärken kommer och går. Usch tycker det är jätte obehagligt, kan inte prata eller vara trevlig mot nån när det kommer. Igår höll det i sig hela dagen!
Vi kom även på en halvtimma tidigare igår att det var föräldragrupp kl 15 så vi fick rusa dit. Var sista gången och vi tjöta om Bvc, hur man sköter barn och hur man vill uppfostra de. Jag och Magnus tjöta hela tiden och mest av alla och jag skämdes en aning efteråt... Hahaha!

Ikväll blir det årliga traditionen att ha uppersittarkväll som jag haft ända sedan jag föddes - Haha, jag gillar traditoner!
Bingolotto som är hela kvällen innan självaste julafton. Äta massa gott, dricka någon go Bailys (Blir väl för Mangan's del isåfall:) och ha jätte mys! Nu blir vi ju själva..Annars brukar vi vara många men det blir mysigt ändå!

Min foundation är slut... =/ Jag kan aldrig känna mig riktigt fin förrens den är på.. Har iofs inte använt på över ett halvår nu men jag har inte behövt känna mig riktigt fin heller! Men nu är det fan julafton. Får väl se om man kan iväg o fixa en sedan! God jul och gott nytt år på er allihop!


Min underbara Andrea (v)

Hej hopp i juleveckan! =)=)
Dan före dan före doppare-dan, är det idag... Jippie! Hinner inte med riktigt, december månad har gått helt sjuuukt fort! Det var ju nyss första advent.. Hmm, snart får man barn och då springer tiden ännu snabbare iväg och vips så är man 40 år och våran lilla bäbis är 20 bast.. Haha! Nja, riktigt så fort ska det väl inte gå.

Handlade julklappar igår, riktigt mysigt var det. Väldigt nöjd med inhandlandet är jag! Helt slut var vi när vi satte oss och fikade efteråt.. Folk är verkligen helt galna ute i ruschen! =P
Nu finns det ingen anledning att stressa mer.. ska man inte fira jul hemma ändå så kan man ju slappna av när julklapparna är inhandlade ju!
Andrea kom och mötte oss på Kungs... Sååå kul att träffa henne verkligen - Min älsklingstös <3 :)
Vi gick ner till ica och handlade lite till maten, när vi kom hem så ställde vi oss o laga gratäng, fläskfile, sås och sallad.
Andrea's fläskfile var ljuuuvlig ! Haha...
Sedan käka vi chips & choklad och kolla på en film som va grymming (men ändå inte)...
Vi satt och tjöta om allt mellan himmel och jord som vi alltid gör. Bla barnuppfostran och hur man är en bra förälder osv.
Vi har alltid lika åsikter! Jag tänker mer än någonsin på hur viktigt det kommer bli att gå på öppna förskolan för bebisens utveckling och sedan dagis. Några av mina kusiner har aldrig gått på dagis eller öppna förskolan och dom är helt inåtvända och kan inte ens leka med andra barn för dom är inte vana vid det. När mina syskon kommer dit och leker så sitter dom helt tysta i ett hörn för de är inte vana vid barn. Jag har  alltid älskat att gå på dagis. Så underbart mysigt, alla mina barndomsvänner som jag fortfarande träffar är därifrån, alla fina tradiioner så som luciatåg och jul, alla saker de lär sig och utvecklas varje dag. Än att gå här hemma efter mamma hela dagarna, även om man hittar på saker!
Nej, tacka vet jag dagis :-) Även om jag inte skulle jobba så skulle min lille få gå där ett par timmar i veckan bara för at få komma ut o träffa barn!
Ja helvete va långt detta blev, men jag vet precis hur jag vill ha det, jag vet hur jag vill vara som mamma och jag vet skräck-exempel på hur jag absolut inte skulle vara eller bete mig. Jag ska göra allt i min makt för att bli världens bästa mamma! Det finns så många barn som far illa. Om några år kan jag absolu tänka mig att adoptera en liten om jag fortfarande är sjuk och skulle vilja ha fler!
Sluttjatat..."GE BARNEN KÄRLEK, KÄRLEK OCH ÄNNU MERA KÄRLEK SÅ KOMMER FOLKVETTET AV SIG SJÄLVT" / ASTRID LINDGREN 

Hon fick även känna på lillens rumpa som puta ut och mååånga sparkar, han är hela galen på kvällen gubbsigubbsen!
Sedan gick vi och la oss. Magnus fick bli utkastad till soffan, hihi men det gjorde nog inte honom nåt för då fick han sitta o spela sitt älskade NHL =D Vi låg och tjötade heeela natten om massa sjuka saker! T.ex vad vi tycker om övernaturliga saker osv... Haha! Jaja, nu kommer jag inte få träffa henne på ett bra tag antar jag eftersom hon flyttar till Norge om några veckor! <3

Längtar som fasen efter julmaten nu alltså, jag har inte fuskat alls förutom julskinkan så det ska bli jättegott verkligen.. Mumsss, ska proppa i mig hela julhelgen!

Imorgon ska vi till Magnus mor som fyller år, dagen innan julafton =) Haha!
Hörs later! Kärlek! & Grattis Joanna till körkortet.. Duktiga du :-)

50 dagar kvar till förlossning

hahah fy fan - sleten! Så snygga så



Fjärde Advent !

Är det ju idag och det betyder ju bara att det är väldans nära julafton nu! Hohoho =P
Ska snart sätta sig med älskling och äta en adventsfrukost (det var har, innan handling.. haha) innan vi ger oss ut i jul-stöket! Blev aldrig nåt av igår för min fjärt mådde för dåligt, sur var jag men det gick över fort som alltid med mig!
*Orkar inteeee med långsinta människor* Blä ! ! !

Mormodern i Kungsbacka har ringt och bjudit oss på middag senare, får se om vi åker dit eller inte.
Hade ju varit bra att slippa laga mat efter handlingen och man är säkerligen hungrig men känns heller inte kul att behöva stressa. Så vi får väl se vad som känns bäst =)

Ska bli så härligt att få komma hem till Trollis i veckan. Inte varit där sedan början på November nu tror jag & det känns som evigheters evighet sist. Mina föräldrar har tapetserat två rum och gjort iordning mitt gamla rum till deras sovrum vilket jag tyckt lääänge att dom ska ha gjort.. För barnen har alltid gått i första hand för dom så nu kan dom äntligen få ro om sig själva - Det tycker jag om !!
Kusinvitamin från Norge är ju hemma från England över jul så dom skulle nog komma till oss en sväng över jul + älsklingsfarbror från Sthlm! Ja, ska bli jätte kul som sagt!

Andrea pratade ju om att komma hit och sova idag, har inte hört något av henne så vi får väl se om hon dyker upp här sedan också!
Jaja, ha en bra sista advent & stressa inte ihjäl er!
Love & Light!


Igår kväll. Myser vid tv-soffan - Love acually & tunnbrödsrulle med gurkmajonäs! Mumi!





Give a little bit..

Nu är det lördag! Det tycker jag är väääldans mysigt.
Min lilla älskling ringde hit inatt till mig innan han åkte hem och frågade som jag ville om jag ville ha något från gatuköket. I min arga sömn snäste jag "- Nej för helvete" Och lilla gubben var på tjöthumör och då blev jag förbannad och slängde på... Stackars stackars min söta :( Ja, min skönhetssömn ska man uppenbarligen inte störa. Fast han kom inte ihåg detta så så illa kan det inte varit. När han kom hem lukta det vitlökskebab i hela hemmet och jag höll på o spy, så kom han in till mig och börja tafsa och då blev jag förbannad igen! Hahaha fy fan!
Idag mår han inte så bra, men han ska få ta sig en dusch snart för vi ska ju ut och handla julklappar idag. Det är ju skit mysigt såhär på en lördag, höra julmusik och sätta sig o ta en fika! :-) Då får man minsann skylla sig själv om man fått i sig för mycket dagen innan =D

Vill laga någon god lördagsmat idag. Man får ju ha lite extra på helgen juu. Har potatisgratäng, men vet inte vad man ska ha till! Hmm.. den som lever får se.
Får väl ta en dusch, göra sig i ordning så man ser lite normal ut.

Fan vad jag älskar Mq - reklamen som går nu! Vi garvar lika mycket åt Dolph Lundgren varje gång... HAHAHHA,
sikken jävla snubbe alltså! Han verkligen älskar sig själv...
Enjoy:


Oj vad han sparkar... min busebus!

Min lilla bebis lever rövare... han får in rediga fullträffar in i mina revben. Din lilla fis! Men det gör inget, bara du är lycklig. Hihi! Spänner en hel del i revbenen också, växer säkerligen endel!

Då är det snart natten... röva börjar bli lite öm! Jag har suttit på den i princip hela dagen. Suttit och sovit från 06-09, sedan suttit vid datorn en stund, sedan kom jenny och då satt vi och fikade heeela eftermiddagen.... efter det suttit och ätit, suttit och tjötat med Magnus och hans kompis hela kvällen, och nu återigen lite sittande tid vid datorn! Det lär väl bli en sittande ställning i sängen snart också. Blä! Jag längtar efter att få ligga gott och sova. På rygg, på sidan och på mage *Drömmer mig iväg*

Drömde även att jag åkte skridskor inatt. Jag flög fram utan bekymmer, som om det vore en självklarhet att ta sig fram utan bekymmer. Ibland drömmer jag att jag bara reser mig upp och går. Vilken underbar känsla det är.
Tänk den dagen jag kan det igen. Bara trippa iväg - Då kan jag lova att jag är universums lyckligaste.
Innan den dagen kommer jag inte att bli eller vara lycklig.

Sa till min man innan han gick att han gärna får köpa med sig tunnbrödsrulle med mos, korv och gurkmajonär från gatuköket inatt när han kommer hem! Men det lär han väl inte göra.. men glad skulle jag bli - Jag skulle gärna gå upp mitt i natten för den sakens skull =) Mumssss!
Här kommer lite godnatt-bilder från mig och lilla prinsen!
Hoppas ni sover ljuvligt och drömmer vackra drömmar !! ♥ ♥

  
  


Mätt och GO

Då var det mörkt igen :-) Myspys enligt mig.
Har precis ätit kyckling, ris och currysås. Var väldans gott, var såå hungrig när Jenny gått.
Vi har fikat dounat och pepparkakor och suttit och tjötat i fleeera timmar, väldans trevligt var det!
Fick även hjälp med min profilbild som är back on track för er  som ser det.. större är den också - Dock utanför linjena =S
Men, ska se om jag orkar pillra lite ikväll så får vi se om det går att ordna... annars får det väl vara så. Hellre det än en liten bild som inte syns!

Då var denna dagen snart över.. haha, känns som man nyss steg upp!
Magnus ska ta hit en kompis om en stund så ska dom sitta och öla tills de går ut. Bara jag får se tvn är jag nöjd.
Med chips för nåt gött ska jag minsann ha om jag ska sitta här själv + att  det är ju fredag. Mumma, varit sugen på det länge nu!
Imorgon blir det väl julklappshandling. Börjar änna bli dags när det är 5 dagar kvar till dopparedagen !
Trevlig kväll!

Fredag - 5 dagar kvar!

Hejsan för idag, säger jag!
Idag har Emsa varit uppe med tuppen. Vid 06 gick jag upp och tog en dusch då ryggen höll på att gå av, efter det tog jag med mig duntäcket o satte mig i söffa. Somnade iofs här till 09 så jag ska väl inte låta allt för hurtig!
Tog mig ett bad till, plockat LITE här tills mitt besök kom men blev helt färdig och mådde pyton så jag lät bli. Disken får stå och jag får hoppas hon står ut och inte tror vi är världens lortgrisar här hemma. Blä, för det är det värsta jag vet!

Mitt hår är jävligt äckligt just nu... hårväxten täcker snart halva hövvet! Blä.. har fått för mig att det inte är bra att färga håret som höggravid. Men jag har ju ingen direkt fakta om det så jag vet faktiskt inte! Hur har ni andra gravida/mammor gjort? Färgade ni håret som gravida eller ska man behöva se ut som en kossa rent ut sagt på självaste julafton?

Mamma ringde för en stund sen och hon var och handlade massa kläder till våran lilla pojk :-) Det är ju alltid roligt.. kläder kan man ju inte direkt få för mycket av. Lite sparkdräkter (har jag inte haft en tanke på), liten morgonrock mm.

Och äntligen har jag fått min kära vän Linda att börja blogga och det tycker jag är himlans roligt.
http://liiindaa.blogg.se/

Hejhej! ♥

Jag har gjort något helt galett

med min bild här.. för jag skulle ju in på inställningar och pillra så nu får jag inte fram en bild och det är ju jävligt tråkigt att vara bildlös. Bildlösa bloggare är oftast de som är riktigt fula och det vill jag ju inte att folk ska få den uppfattningen av mig... Mohhah, nej då! Men snälla någon som kan.. kan väl hjälpa mig ?(A)
Annars får jag väl snart ta till experthjälp... haha!

Har druckit varma koppen nyss som min man kom hem med, fick inte i mig den sliskiga pizzan vi skulle ätit förut fick jag inte i mig många cm av. Blä! Man får göra det bästa.. nu äts det godis och sedan ska jag käka några frukter. Det är färskt och gott!

Väntar på bonne som kommer idag också... när alla turtorduvorna är på utlandssemester, kan ju inte bli annat än intressant :-)
Imoron kommer ju jenny o fikar, har köpt lite bullisar idag så det blir smarr!
Mangan ska ut med Matte imorgon för han fyller år så det blir ensamhetens ensamhet för mig men men...

Har inget roligt att skriva - så tjillevippen!

Fan vad allting är tråkigt

Just nu känner jag. Jag sitter liksom bara här hemma och försöker leva mig igenom dagarna!
Vet att det snart är jul och mycket att glädja sig åt men jag har nästan tappat all glädje, ser inte fram emot någonting längre. Sorligt men sant! Jag såg fram emot att fylla år och att ha min underbara familj här också, och hur slutatade det? Jo hela dagen inne på toaletten. Vädret är grått och regnigt varje dag och jag kan inget annat göra än att sitta här och vänta på att få rusa in i duschen eller att låsa in mig i sovrummet och gå in i mig själv när jag mår som dåligast.
Fy fan ska det verkligen behöva vara såhär?! Jag är så avundsjuk på alla med stora magar som går omkring på köpcentrumen och lallar fram utan problem och ser lyckliga ut och grejar med alla möjliga saker. Jag vill också det, jag vill inte sitta här hemma som en jävla pensionär och bara gnälla!
54 dagar kvar till förlossning - Kan det inte bara bli februari?
Och när han är ute så hoppas jag innerligt på att alla bekymmer är som bortblåsta annars vet jag fan inte vad jag tar mig till.

På söndag kommer en av mina bästa vänner Andrea hit och hälsar på och vi ska mysa massor. Tjöta, laga god mat och se på film! Var ett tag sedan vi sågs.. det är ju så när folk jobbar, det vet man ju själv när man gör att man har inte tid för så mycket annat än att gå till jobbet och sedan vila på sin stackars lediga tid.
Nu var det tvunget för min lilla dam flyttar till Oslo den 5e Januari, så himla tråkigt =S Men himla roligt för henne, för hon har fått världens bästa jobb... och är ju faktiskt ledig på helgerna så man kan träffas titt som tätt ändå!
Men lite avsked måste vi ju ha! Kul kul. Hoppas ems mår bra då så hon slipper gnäll när hon är här!
Nä nu har jag inget mer att skriva, ska till sjukgymnasten vid 15 och hon ska tvinga mig på övningar som gör att menssmärtan blir x gånger jobbigare (blir det när jag gör något eller tar i )
Fy faderullan det är en rolig tid att läsa här för mina bloggläsare (inte) hahahha! lider med er... kössss
EVERYLITTLE DREAM I DREAMED ABOUT YOU, I LOVE YOU SO MUCH I HATE YOU

Sweet Dreams Are Made Of These

Tjosan i trosa!
Då är det köl-svart ute och jag är glad - Lilla willepille fick sin bög & ingen kan vara lyckligare än jag! :-) Trodde han skulle välja den andra tråkmånsen men ibland har jag fel och det är allt bra tur! JIHU va glad han blev så han börja gråta =S
Mitt lilla hjärta smälte. Jag älskar när människor får bli lyckliga =)

Jag & Joanna pratade korvstroganoff hela morgonen och sedan dess har jag inte kunnat släppa den tanken.. så självklart fick det bli det ikväll! Jag lagade upp hela falukorven, ingen ide o spara på den skiten. Så jag har även fryst in och varit lite ekonomisk! Hahah jag har aldrig sparat eller fryst in nåt tidigare i mitt liv, vilket är väl dags.. om inte annat för att slippa laga mat de dagar man inte orkar - Då är det ju bara att värma [: Smart? Ja en aning...
För den blev nämligen ljuvlig. Mumsfillibabbs!

Har även hängt lite tvätt, diskat och varit på bassängträning. Härligt härligt!
På fredag kommer nog min vän Jenny hit (inte min thn-jenny, det får väl bli en annan dag snart förhoppningsvis:)
och vi ska fika och tjöta  & hon får se min nya lya! Hon har ju nämligen lov. Hon är väldans duktig och pluggar till sjuksköterska! Så nu förtjänar hon lite lov... Höööhö!

Är så sugen på skuvar eller hjärtan (chipsaktiga saker för er som inte förstod det) med cola till. Men jag har det inte hemma så det är väl bara att glömma den tanken vid denna tid på dygnet - TYVÄRR! =/
Men....... tro inte att jag kan släppa tanken för det.

Angelica ville att jag skulle skriva vad jag ska ha för nyårslöfte iår... HMM, säger jag då! Har inte haft en tanke på det.
Tycker redan jag är duktig som slutat röka =P Det jag haft som nyårslöfte i många år - Men brytit!
Nu är jag rökfri, alkoholfri.... Dock inte slutat med onyttigheter men den dagen jag gör det kommer jag att kollavippen från denna värld så tänk inte den tanken! Träna gör jag ju också... inte så där att man får kondition ju men precis så som jag kan träna just nu! Och när bebisen kommer och jag kan gå så kommer jag ju att gå långa promenader även om det inte varit någon hit för mig tidigare.. men jag kan minsann tro att det är mysigt att spatsera runt med barnvagn, om inte annat för bebens skull. Han behöver ju mycket frisk luft... Jaja nu kom jag in på mycket annat här, men jag antar att jag får lämna den frågan en tag tills jag kommit på något vettigt! Är ju inte helt perfekt för att jag slutat röka, perfekt är ju ingen.. så ska försöka komma på nöt!
Tjöt tjöt nu drar jag mig... God natt underbaringar!

En vecka till julafton ! ! !

Jihu - Vad sägs om det ?!
Har inte köpt några klappar än.. får mina pengar dagen innan så det får bli fullt ös då! Ska dock inte köpa så många, till mina föräldrar och syskon! Får se om jag o Mangan köper till varandra :-) Eller om vi gör något mys tillsammans för de pengarna istället. Det är inte så rikt detta året när man inte jobbar annars älskar jag att överösa mina bekanta med julklappar och så. Men what to do? Förhoppningsvis är det bara detta året!

Jag sitter och knaprar chokladpraliner såhär på morgonkvisten. Nyttiga jag :-) Blir nog lite pizza till frulle sen, gårdagens som blev kvar! Mutcho god, så det är inte så mycket kvar men gött ändå!
Tittade på någon actionfilm på 6an igår. Magnus fick titta på något han gillar förengångsskull - Fick lite dåligt samvete, stackarn får alltid se mina svenska kärleksfilmer! Jag försöker verkligen va intresserad men jag fattar inte mycket av den skiten han ser.

Min graviditet - BF Tis 10 feb 2009 Uträkning utgår från dagens datum: Ons 17 dec 2008.
Din graviditet startade Ons 7 maj 2008.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Ons 21 maj 2008 (ägglossningen).
 Du är på dag 225 av 280. (80,4%).
Du är i vecka 33.
Du har gått 32 fulla veckor och 0 fulla dagar (v32+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tis 10 feb 2009
Du har 55 dagar kvar till förlossning.

Vecka 33 - 17 dec - 23 dec 2008
Kroppen: De sista två månaderna besöker du vanligtvis MVC varannan vecka. På MVC mäter man barnets tillväxttakt. Vid den här tidpunkten är normalkurvan för symfys-fundusmåttet runt 31, men det är främst sin egen kurva man ska gå efter.

Barnet: Det finns inte längre så mycket utrymme för barnet att vända sig i livmodern, barnet ställer därför slutgiltigt in sig i förlossningsställning. Vanligast är att barnet vänder sig med huvudet neråt. 3-4% förblir kvar i sätesställning.




Världens finaste Leo och jag busar massvis :-) Leo och min lillkille ska bli kusiner.. Leo tjöt av skratt när tant Emily busade.. :D:D

Tio Pepe Pizzzzzzza

Är älsklingen och hämtar hem nu som vi ska smaska på till SOS- familj, med cola te! Mums va mysss....
Ingen av oss har orkat laga någon mat idag och vad finns bättre än hämtmat? =P

Skulle ge mig ut idag för att gå till unga mödrar ... men nä vi var där hittade jag inte vart det låg och jag hade inte deras nummer så jag får väl ringa BVC och ta det nästa vecka! Jag behöver komma ut och träffa lite folk + att det är kul för lillen sen att träffa andra bebisar!
Så vi åkte till apoteket och inhandlade lite nödvändigt... sen har jag mått dåligt och sövit ett par timmar. Lika gött att vi inte hittade, hade precis spytt som en gris innan och vart inte på sådär jätte bra humör för att sitta och vara trevlig mot människor jag inte känner =) Får bli nästa vecka....

Nä nu blir det mys.. har för mig det kom lite filmer ikväll med!

Goddagens =)=)

Sövit som en stock i soffan sen 6 imorse... att det är så göttans att sova här!
Blir snart lite frulle, är vrååålis! Har god och tunn bror jakobs skinka i kylen som väntar på mig...

Ser ut som fasiken i köket efter kalajset igår som ingen orkat ta tag i, och det blir väl jag förmodar jag! Blä för att inte ha diskmaskin.. Jaja, får väl ta o lägga in lite tvätt sedan också!

Idag vet jag inte vad som komma skall ske. Träna lite här hemma annars blir det väl lungt antar jag!
Känns som det kommer bli en tråkig dag faktiskt!

Har massvis med choklad här hemma som det ska smockas på ikväll. Jag är rätt glad - har inte spytt på två dagar nu och igår mådde jag någorlunda hela dagen faktiskt och så även nu på morgonen *Peppar peppar*
Hoppas jag kan få må bra sista tiden (A) Men det är väl för mycket begärt antar jag! Höhöö

Nä inget roligt inlägg detta så jag drar mig. Hoppas ni får en bra tisdag!
Alla fiiina födelsedagsbilder raderade jag av misstag igår och jag är jävligt förbannad för det =@
Bye

Jävla hormonkärring!

Det är vad jag är.... Jag blir rädd för mig själv, jag är fan galen =O
Skulle någon komma fram och säga något kritiskt till mig i denna tid så skulle det bli ett jävla liv. Sorligt men sant!
Så fort någon säger nåt jag tar åt mig av sätter jag mig i försvarsposition utan att egentligen veta varför.
Sen när har jag brytt mig om vad människor tycker?
Läser jag trådar på familjeliv lackar jag ur totalt och skriver jävligt sjuka och arga saker.. Whats the problem with me?
Tycker bara det är sådan hysteri överallt... Alla ska vara såna perfekta "övermänniskor". Man ska bevisa för andra hur duktiga man är. Kan man eller vill man inte amma ska man ha en jävla anledning för det för att inte bli kallad för dålig mamma. Vad nu ammning har med ett ansvarstagande föräldraskap att göra. Vill man inte amma ska väl folk skita i det utan att komma med en massa jävla moralpredikor.... Samma det här som jag skrev tidigare någon som skrev till en att hon var ett jävla benrangel för att hon var 166 och vägde 60 kg. OKEJ varför är det rätt att göra påhopp på henne???
Från och med idag ska jag börja kalla människor fetton som kallar mig afrikabarn....
Nej nu drar jag och mina nerver till sängens lilla vrå. Det är nog bäst!
Bye och hej

Födelsedag -

Ja halloj halloj! Då är snart denna födelsedag förbi. Har haft det så trevligt så....
Varit hos Barnmorskan, men blev ganska ledsen efter jag varit där. SF mått var långt över normalkurvan = 32 och allt var bra, men jag har gått ner ett halvt kg och jag mår då dåligt och inte känner mig tillräcklig. Vet ju att det är bebisen som tar allt men känner mig som en dålig mamma för jag vill VERKLIGEN gå upp i vikt och jag tar åt mig och blir jätte ledsen när alla hela tiden säger "åh du är så smal", "gud va smal du är" "ja men det syns inte". Folk fattar inte att man blir lika ledsen som man säger till någon att gud va fet du är. Jag VILL INTE vara smal och jag vill gå upp ialf 10-15 kg.. Nu väger jag inte ens 50 och det spelar ingen roll vad jag gör. Nästa person som säger något sparkar jag fan in käften på. T.om med barnmorska som annars är jätte bra skrattade och sa "man kan nästan jämföra dig med barnen i Afrika"
JAHA, men vad var det som var så rolig med det? Jag ser ut så här för jag mår jävligt dåligt och har gjort en jävla tid nu men få mig att må ännu mer dåligt. Specialistmödravård - In my ass!
Som tur är så är det jag som tappar kraft, ork och skinn och bebisen som får allt och det ä jag himla glad för.
Barnmorskan gissade på att att han kommer väga 3600 när han kommer, om han håller sig inne tiden ut!
Tur det, jag ska göda dig med mat dygnet runt min lille plutt, ska inte hinna skrika av hunger ens :D

Jaja sluttjatat... åkte och åt på mcdonalds och hämtade upp Magnus mormor Elsa som varit här hela dagen.. Fick ett par goa raggisar som hon stickat åt mig, så gulligt så! Chokladask och lite pengar... Hon är så rolig =)
Sedan har vi myst här och ätit lite till.... Vid 20 kom Magnus mamma med respektive och hans bror och åt tårta + massa godsaker till. Fick jätte jätte fint påslakanset som verkligen var behövligt här.. Satin så det är jätte skönt - Ska bädda med det sen så kommer det bli så gott att krypa ner sedan. Är lite trött efter denna dagen!
Ska lägga in lite bilder som är tagna under dagen när Magnus är hemma igen... Hejhej

21 år ( )-----

(En ballong för er som inte ser det:) Haha!
Ja då var det födelsedag idag då!
Happy birthday to me =D


IKEA - tripp ! !

God kväll !!!
Inte suttit vid datorn idag, därför ingen uppdatering ännu - förrens nu =)
Vaknade vid 11 imorse... mådde väl som jag brukar på morgonen, in i duschen och gny =D
Efter en stund åkte vi till ikea. MASSOR av folk verkligen, herre! Fick köpt smågrejer för 900 till lillen. Bla skötbädd, påslakanset, lampa till fönstet, förvaringskorg, en matta som han kan ligga o leka på (jättefin), liten duschhanduk + massa annat välbehövligt! Nu är det mesta färdigt.. Behövs lite termometer och salvor också + lite mer kläder men sen börjar det arta sig! Har man missat något för man väl köpa det när han kommer! Ja gud... tänk om det inte är en kille nu när vi handlat så mycket =P Haha, men det ska det väl vara... annars blir det en väldigt chockat mamma vid förlossningen :D
Sedan åkte vi hem och lämna av saker, jag fick en illamående"våg" så fick in i duschen sedan åkte vi till Elisabeth och åt taco-middag. Väldigt trevligt hade vi, tur som jag hade då mådde jag bra och fick i mig lite. Så glad för det, får så dåligt samvete om jag inte kan behålla något. Stackars min bebe =/ Leo och jag lekte massor och skrattade. Han tjöt av skratt så roligt hade vi =) Jaaa jag är så rolig tant!

Imorgon är det födelsedag då. Haha... ska vara hos Barnmorskan på dagen sen kommer lite av Magnus släkt hit... min var ju här i lördags! Kommer nog kännas lite konstigt.. första födelsedagen utan familjen! Men men jag är ju firad som sagt. Så det blir väl lite tårta och kalajs här... HOPPAS man kan va sällskaplig!
Känns la inte speciellt kul med en 21 års dag.. men ändå! 15 december har ju alltid varit min dag *Fniss*
Det är ju min dag så jag får ju göra vad jag vill här hela dagen och det är ju alltid gött - Haha!

Har tittat på Sanningens Ögonblick precis... Fy fan va roooligt det är! :D
Nä nu ska jag blega vidare lite här... och hoppas på att man sover gott och vaknar till en mysig frukost på sängen imöra.. Hihi! Present har jah ju redan fått men lite tända ljus är jag väl värd :-)
Puss mina underbara

Lusse lelle elva nätter före jul

vanligt ben/fot vätska =P liten del av sovrummet [dessa hemska tapeter ska inom en snar framtid veck] annan del av sovrum  Annan del av hemmet [mobilbilder, ej bra kvalite]
vardagsrum  lite fina tulpaner jag fått idag ...och ett fint kort 
 


God kväll mina vänner!
Idag är det Lucia, inte märkt så mycket av det faktiskt... skulle gått upp tidigt imorses och tittat på luciakroning på tv o mysa men jag fick förengångsskull sova så jag vaknade vid 11 =) Jihu.. käkade lite frukost sedan kom hela tjocka släkten och min fina familj. Fick massa pengar i födelsedagspresent så imorgon bär det av till Ikea. Gött! =)
Dom käkade tårta.. jag en lussebulle som jag fick rusa in på toa och spy upp i en timma. Sedan fick jag bada tre gånger medans dom var här... roligt sällskap - Nej! Sedan åkte mina släktingar. Mamms, papps, mathilda, kevin och Fanny var kvar och pappa handlade lite så käka vi middag. Fick pillat i mig lite makaroner! Sedan har vi myst här och jag har bara njutit av att haft min familj i närheten. Mathilda var lucia och Kevin pepparkaksgubbe... sååå söt var han med en pepparkaksluva till *smälta*

Ska iväg och handla massa frukt snart. Äpple känns gott när man mår illa, då vill man inte äta massa mastiga saker.
Jag undrar vad jag ska handla för mina pengar.... det är mycket jag vill ha =D Men jag bryr mig mest om våran lilla pojk så även om jag ska köpa saker till mig själv för mina födelsedagspengar  så blir det nog mest till honom! Hihi

11 dagar kvar till Julafton... Myspys!
Nä nu blir det lördagskvällsmys här hemma, vi är lite trötta efter allt såhej här hela dagen!
Det är inte en lugn stund när min familj är här =P
Hejhej

Ingen rolig dag =///

Nej jag försökte undvika ett klagande inlägg men eftersom mitt liv inte är annat än pyton just nu så tänker jag inte låta glad när jag inte är det. Natten var hemsk, gick upp och badade och duschade två gånger. Gav upp det där med att va i sängen så sate mig i soffan och där slocknade jag ett par timmar. Undra varför man alltid gör det där?

Vid 11 bar det av till läkaren som kollade på njuren som fortfarande var vidgad och det är väl förmodligen den som gör att denna hemska "våg" av smärta bak o fram kommer samtidigt som jag måste spy. Men det är fruktansvärt, hur länge ska man stå ut med detta?
Sedag gjorde hon ett tillväxtUL på lill-killen och han var normalstor... ungefär 1800 gram! Han ligger fixerad sen några veckor tillbaka och han drog handen för sin panna precis som han hade det bekymmersamt. Mammas söta!
Kollade även så livmodertappen inte var påverkad och det var den fortfarande inte - Skönt!

Sedan åkte vi hem och Magnus fick stanna så jag fick rusa ur bilen och spy upp allt jag hade rakt på trottoaren. Fräscht, sedan har jag väl duschat och gnällt i min ensamhet resten av dagen. Inte EN enda dag på över fem månader har man fått må bra! Tålamodet tryter vid detta laget.

Jaaaaja... imorgon är det kalas för mig iallafall eftersom jag fyller år på måndag. Så familj och släkt kommer hit och det blir ju roligt iallafall, hoppas man kan må någolunda!
Nu är det snart final i idol.. jag går runt helt näck i beredskap på o rusa in u duschen igen. Hoppas inga grannar ser mig.. då tror dom jag är galen =P
Ha en trevlig fredagskväll... Puss

Då kommer lite bilder :

Har äntligen hittat Usb'n då här kommer några picts :-)

Jule-blomma =)                          Advents-ljusstake
  

    

Grejsimojsar '

Goddagens mina goingar!!! [-:
Imorse gick jag upp tidigt men somnade i soffan från 08-12... Herregud va skönt det var, sen gick jag in och väckte min lille gubbe och så åt vi en god frukost, efter det diskade jag världens äckligaste rövar-disk som var bl.a massa inklistrat bak från igår. Inte roligt men det måste göras =S Våran bänkdiskmaskin funkar inte här, så vi måste skaffa en ny snarast annars kommer det alltid se ut som en svinstia här eftersom vi hatar att diska båda två. & jag kommer väl inte ha tid att stå när när jag får en bebe, eller ingen ork iallafall =) Vi hade ju en vanlig diskmaskin innan som vi bytte bort då det inte fick plats med en stor i dena förra lägenheten - Det kan man ångra nu men det är lätt att vara efterklok!

Har precis tagit en lång dusch och det var skönt, man känner sig lite piggare... smörjt in min stora mage och gjort mig lite "fin".. haha man har ingen ork att göra sig så snygg längre direkt men ibland får man offra sig lite :D Allt mitt smink är i princip slut så jag måste handla nytt när jag nu ska orka det... innan jul iallafall för på julafton får man ju vara het! Hihi..

Som sagt så julbakade vi igår och det var mysigt. Lyssnade på julmusik.. Magnus bakade pepparkakor och jag gjorde knäcken, fan va tråkigt att göra knäck alltså.. det gör jag aldrig om =) Haha, men desto godare att äta än pepparcakes.

Nu ska jag åka och träffa min sjukgymnast så hon får gå igenom min kropp.. vi gör sådana träffar imellanåt och hon kommer med tips på vad jag kan göra hemma osv. Det är bra, man är mkt mer motiverad när man kommer därifrån.
Sedan jag började med kortison häromveckan är jag mycket bättre i höften så nu gäller det bara att få igång musklerna som varit avstängda så länge. Väldigt svårt men jag känner redan mkt mer styrka!

Blir städning sedan för Magnus del.. Hahha, det får vara snyggt och fint här i helgen när vi får besök. Det blir lätt stökigt hela tiden när man inte kan ta bort efter sig & jag får fullständig panik då jag annars är perfektionist och nu kan jag bara se allting förfalla och äckla sig *PANIK*

Nä nu måste vi åka! Hej svejs gött golk!
[Joanna, du hade ringt och jag kan inte ringa upp... ville du nåt särskilt?:-) ]

En liten lista =)=)

1. Hur gammal är du om fem år?

26 år!

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?

Min sambo och lille killen såklart :-)

3. Hur lång är du?

1.61

4. Vilken är den senaste filmen du sett?

Wallander - Jokern

5. Vem ringde du senast?

Mammi

6. Vem ringde dig senast?

Min sjukgymnast

7. Hur löd det senaste sms:et och det sista du fick?

"vad tjänade du på kolla?"

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?

Det beror på vad man är på för humör

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?

Gifta sedan midsommarafton - 93

10. När såg du senast din mamma?

1 dec när vi flyttade in här

11. Vilken ögonfärg har du?

Blåa

12. När vaknade du i dag?

ca 06.00

13. Vilken är din favoritjulsång?
Gläns över sjö och strand
14. Vilken är din favoritplats?

på röva

15. Vilken plats föredrar du minst?

Vet ej
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?

Ja då har jag ett barn på typ 10 ... har en lycklig familj och ett bra jobb förhoppningsvis

17. Vad skrämde dig om natten som barn?

Döden och mardrömmar, mm.
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?

Jag garvar inte så mkt längre, är mest en hormonkäring som är sur... Haha fast jag skrattade väl något gladjedödande igår antar jag. 

19. Hur stor är din säng?

180
20. Har du stationär eller bärbar dator?

Bärbar...sååå gött
21. Sover du med eller utan kläder på dig?

Bara trosor

22. Hur många kuddar har du i sängen?
5-6 st
23. Hur många landskap har du bott i?

Två st... västra götaland och halland
24. Vilka städer har du bott i?

Trollhättan och Kungsbacka
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

Strumpisar

26. Är du social?

Beror på humör och vilka man umgås med
27. Vilken är din favoritglass?

Piggelin=)
28. Vilken är din favoritefterrätt?

Banana-split - Muma
29. Tycker du om kinamat?

Löv it
30. Tycker du om kaffe?

Nixxx
31. Vad dricker du till frukost?

Juice, oboy eller mjölk
32. Sover du på någon särskild sida?

Ja ..vänster, så jag kommer snabbast ut till toa :D
33. Kan du spela poker?

Nej vill inte lära mig heller. Blä
34. Tycker du om att mysa/kela?

Hell yeah
35. Är du en beroendemänniska?

Ja jag är fruktansvärt beroende av sötsaker men jag ser inte det som nåt hinder så länge jag inte blir fet =D
36. Känner du någon med samma födelsedag som din?

Ja min kusin! Jag föddes på morgon och hon på kvällen, samma år =)=)

37. Vill du ha barn?

Ja jag har ju min favvokille som guppar inne hos mig, så självklart <3

38. Kan du några andra språk än svenska?

Lite engelska.. hahah men är inget proffs direkt

39. Har du någonsin åkt ambulans?

Ja

40. Föredrar du havet eller en bassäng?

Bassäng-- för jag hatar maneter och allt äckel + att få salt i käften, (men jag tänker positivt att man får mer färg vid havet=)  men det är gött utomlands =)
41. Vad spenderar du helst pengar på?

Kläder, inredning, smink, resturangbesök, mina nära o kära! Listan kan göras låååååång

42. Äger du dyrbara smycken?

Ja men vart dom är är en annan femma

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?

Idol, sjukhuset, unga mödrar, bonde söker fru, 2½ man ... Mm - tvnarkoman just nu!

44. Kan du rulla med tungan?
Ja =)

45. Vem är den roligaste människan du känner?

Hmmm...  hjärnsläpp!

46. Sover du med gosedjur?

Nej
47. Vad har du för ringsignal?

Tetris

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

Japp

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?

Julblomma på bordet och en grej man har ljus i
50. Flirtar du mycket?

Nää bara med min älskling

51. Kan du byta olja på bilen?

haha neejj
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?

Inget körkort så nope =)

53. Vilken var den senaste boken du läste?

Antar att det var en gravidbok av nåt slag
54. Läser du dagstidningen?

Nja inte längre... Kba-tidningen är kass, men läser ofta aftonbladet

55. Prenumerera du på någon veckotidning?

Inte just nu men brukar premunera på Veckorevyn

56. Dansar du i bilen?

Hm nja .. inte direkt

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?

Rix FM

58. Vad var det senaste du skrev ner på ett papper?

Hmmm kladdade väl säkert bara

59. När var du i kyrkan senast?

I söndags, på Leo's dop!

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?

Har glömt vilka jag hade förutom Kent och han va rätt trökig så ingen favorit direkt
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?

En natt i mitt pippi-tält, jag föredrar stuga utan massa skit =D
62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Det var min underbaring såklart + mamma och pappa som var häår och fixade hela lägenheten typ!
Kärlek


God kväll ....

:-) Nu har vi ätit bakpotatis, lövbiff md vitlökssmör och sallad. Väldigt gott var det, ska väl jul-baka om en stund också.. om mitt humör blir bättre vill säga =P

Jag har ju vidgad njure på höger sida, det är därför jag har så ont där... men det stramar fram i magen och blir illamående och kräks samtidigt, detta kommer heela tiden och det är så obehagligt att man bara gapar och är ledsen. BLÄ! Så nej det är inte förstoppning =)=)

Somnade sittandes i soffan förut i ett par timmar med värmekudden på ryggen efter 3 bad... gud va skönt att få lite sömn.
Ska till läkaren på fredag så ska dom kolla för man ska inte ha det så här iallafall men all skit ska ju alltid drabba mig.
Gnäll gnäll!!!
Den 29e ska jag göra tillväxtUL och det ska bli jätte kul att se hur stor beben är :-) Hihi mammas plutt, han är helt galen där inne nu för tiden, eller stor ska jag kanske säga. Hela magen flyger och vänder åt alla håll och revbenen blir söndersparkade.. hihi, så söttttt!

Final i bonde söker fru idag... jag vet någon som kommer lipa sönder ifall inte bögen tar lilla Wille pille ... Han är sååååååå söt =D Nee... pepparkaks bak och knäck-bak. Mums!
Tjo

Vecka 32 - 10 dec - 16 dec 2008
Kroppen: Man kan lätt bli anfådd när man gör något ansträngande trots att lungkapaciteten har ökat. Att man blir anfådd är helt normalt, barnet får lika mycket syre oavsett hur flåsig man känner sig. I slutet av graviditeten kan trycket på pulsådern bli för stort om man ligger på rygg, vilket kan göra att både du och barnet mår illa. Barnmorskan brukar därför rekommendera att man ligger på sidan när man ska sova. Det brukar även vara den ställning som känns bäst, det kan vara skönt att ha en kudde som stöder upp den tunga magen lite.

Barnet: Vid den här tidpunkten väger barnet cirka 1500 gram och är ungefär 40 cm lång. Nu kontrollerar barnet själv sin kroppstemperatur. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar dem genom att andas ner fostervatten i dem, ofta med hicka som följd. På pojkar kommer nu testiklarna ner i pungen från att ha varit i ljumsken. Tånaglarna växer allt mer. Barnets sparkar blir nu mer som kraftiga knuffar och man kan lätt särskilja olika kroppsdelar från varandra. Ibland kan man kanske känna något spetsigt som rör sig hastigt tvärs över hela magen, det kan vara ett knä eller en fot. Genom att barnet hickar kan man också få en uppfattning åt vilket håll barnet är vinklat, hickningarna känns som mest från barnets rygg.

Din barnmorska gör vid varje undersökning en bedömning av barnets tillväxttakt och lyssnar på dess hjärta. På vissa håll görs en ultraljudsundersökning den här veckan. Du ökar nu i vikt, snabbare än i något annat skede av graviditeten. Kanske förvånas du över hur stor din mage kan bli. Snart har livmodern intagit det högsta läget som den kommer att ha, ungefär 12cm ovanför din navel.

Barnet är nu ca 29 cm från huvud till stjärt och väger omkring 2 kg. Skulle det födas nu kan det klara sig i kuvös. Kuvös behövs bland annat för att underhudsfettet ännu inte är utvecklat. Nu fungerar barnets fem sinnen och hon eller han kan också vrida på huvudet. Alla inre organ fortsätter att mogna, tånaglarna är färdiga och huvudhåret fortsätter att växa. Barnet sover ca 90-95% av tiden - men under de vakna perioderna tränar den på att öppna och stänga sina ögon. Andningslektioner pågår hela tiden för att stärka lungorna och få dem att mogna. Relativt ny forskning visar att andningsövningarna även stimulerar lungorna att tillverka ett ytaktivt medel, som behövs för att lungorna skall utvecklas på rätt sätt.

Hemska nätter

Ja jag ger upp efter många försök att sova, ska man inte spy så värker ryggen så jag måste bada! Gör så ont att halvsitta i sängen så nu har jag tagit en värktablett och sitter uppe ett par timmar så får ja väl sova på morgonen och en stund in på dagen istället. Usch jag hatar det här!

Igår åkte vi och handlade lite olika saker, gjorde julskinka när vi kom hem... Väldigt smarrig blev den =)
Senare idag ska vi baka pepparkakor och knäck!
Nä orkar inte skriva nu, hörs senare.. Puss

Jag Älskar Mina Grabbar Så Mycket ('v')

Ja gud. Är så glad över att jag har min underbara sambo som jag älskar över allt annat, och snart kommer våran lill-gubbe som är så efterlängtad (v) Vi pratar massa om dig lille bebe o försöker förbereda så gott vi kan så du ska trivas här hemma med oss *Pussa på* Tänk när vi får se dig första gången, våran alldeles egna lilla bäbbe! Som våran kärlek till varandra har skapat. Magiskt och väldigt konstigt!



Natten har varit sådär, ryggen har värkt en massa men annars har jag sovit bra. Segt att sitta upp men vad ska man begära när man snart ska föda barn =P Vet väl ungefär hur det kommer kännas att gå upp massa gånger per natt sen, gör ju det nu också! Så det blir inte att "passa på" innan han kommer med sovningen... Har iofs varit väldigt bortskämd med det tidigare under graviditeten och bara sooovit & sovit så ska inte klaga =)
Jag har bara gått upp 4-5 kg ännu, känns lite knas då alla andra verkar gått upp så mycket.. men när jag var i v. 30 så var mitt SF-mått på 30 cm och det var jätte normalt sa Barnmorskan så beben verkar ju stor ändå, så hoppas inte man behöver oroa sig för det! Huvudsaken killen växer ju....

Idag är det tisdag då, dagarna går... längtar till helgen efter min underbara familj! Önska vi kunde bo jätte nära varandra och träffas ooofta - Iofs träffas vi typ varannan vecka ändå men jag är van vid att alltid ha dom nära, så det är ganska jobbigt för mig men jag har änna sorligt nog vant mig efter 1½ år. Jag älskar dom så mycket så det gör ont i hela mig och min goa släkt som alltid ställer upp för mig. Nä ska sluta tänka för jag blir rörd som vanligt och lip-färdig! Haha gud...

Ska iväg o handla lite idag, är sugen på smörgåsrån, att baka knäck, min efter-tjötade julskinka mm.. Så man har lite att greja med här hemma! Ska ställa in alla oljor, tvättlappar, salvor mm i skötbordet som Magnus satte upp igår.. Hihi ska bli så mysigt!
Desperata hemmafruar ikväll också... kul kul!
Som ni märker har man inte mkt till liv... hahaha så jag har inte så mycket kul att skriva om eftersom jag inte gör så mycket eller har så mycket viktiga saker att tänka på, haha ! Men jag försöker =)=)
Puss på er alla underbara människor ♥

gud va gulligt det är...

den reklamen på tvn när två spjälisar står bredvid varandra, beben gråter och storebror har en napp i munnen som han kastar ner i bebens mun och han blir tyst, så ler han jätte stor storebror *jag smälter och gråter för fullt* ÅHHHHHHH!
[Mes-varning]

Som ni kanske ser så försöker jag skaffa större profil-bild, jag har gjort allt rätt men det funkar inte ändå *Arg*
Please - help me someone (A)

gnäll gnäll...

badat tre gånger idag, bara grinat av jävla njur & magvärk och bara mår dåligt och spyr... sov tre timmar på dagen också! men lika trött för det, skippade träningen. finns liksom ingen mening att gå dit när man inte ens kan prata och bara mår pyton! hoppas de här sista veckorna tar slut för detta tar kål på mig, har liksom inget liv längre. är bara hemma och gnäller, jag hatar att gnälla men jag mår verkligen pyton hela tiden och vill bara sova!

älskling håller på o lagar tacos nu iallafall, får försöka äta lite och hoppas det stannar i magen, sen ska han sätta upp skötbordet! gött att det blir gjort.. bara att vänta på spjälisen som förhoppningsvis kommer till helgen!
sen ska jag nog köpa svarta panelisar och ha i hans lilla rum och en svart fräck matta jag sett =)
kommer bli så fint så småningom, har fortfarande tid på sig ju även om man inte har något lust eller ork till något!
allting förfaller =P bläää!

linda ringde förut och dom kommer förmodligen med hit på lördag och det tycker jag låter jätte trevligt.

sjukhuset har slutat gå på tvn nu - tråkigt som fän tycker jag! alla serier har slutat typ, tills vi uppgraderat bredbandet så går det inte o ladda ner något heller när internet är så segt! men men.. unga mödrar går ju iallafall!

nä, hämta värmekudden föör nu värker det igen =@ usch och fy, jag vill spy! (sååå rolig) hejhej

Ny vecka igen

Ja ... gud vad jag är hungrig nu på morgonkvisten! får ta saj nåt gottans att äta snart.
de två senaste nätterna har jag faktiskt fått sova någolunda även om jag får "sitta upp" i sängen.. skönt *peppar peppar*

igår kväll åt vi lite prinskorvar - dom var gudomliga. idag ska det inhandlas julskinka *måste ha*
ska iväg o träna sen också, sen händer det väl förmodligen inte så mycket kul som händer... men man kan gött ta det lite lungt, blir snart fullspeckat med födelsedag, jul, mamma 40år och nyår. Puh =)=)

nu ska jag öppna chokladjulkalendern, jag köpte en till mangan och han en till mig... hhiihi - mysssss :-)

jag är så sugen på piggelinen i frysen, åt tre st igår kväll till wallderfilmen! gottttttans.. vi hade mysigt o porrade ossssss - i löv u and your body! hahah a jag är flum today, bye


2'a Advent **

Ja hej igen. Nu är vi hemma igen, trevligt var det. Lilla Leo var såååå snäll i kyrkan, bara log & var underbar. Hihi, lilla musen! Prästen tjöta och höll på i en timma eller något, man skulle sjunga och bedja var femte min och resa på sig. En aning jobbiigt. Alla gick fram och tog nattvarden - HAHAHAHA! (Inte jag) Joanna och Joakim fick guds hand på huvudet och jag garvade så jag lipade floder, blev helt illröd i ansiktet! Yepp mina hormoner.

Sen gick vi iväg och fikade, såg på paketöppning osv sen plötsligt var kl 15. Jag började lipa när dom läste upp vårat kort, lipa som fan också. Jag är fan inte frisk =O

Jag är så himla sugen på allt som har med julen att göra. Vill griljera en julskinka och ha alllllllll julmat och göra sådana där goda ljusa knäck. Får väl bli prinskorvar sen iallafall, kanske baka pepparkakor om vi orkar. Vill ju lyssna på julmusik samtidigt men just nu innan vi uppgraderat bredbandet kan det ju ta flera dagar för att få hem nåt. Haha - Segt!

Nästa helg kommer min släkt hit och mammsen tar med den godaste smörgåstårtan i hela Sverige. Från matservice i Thn. Man kan döööö för den alltså. Skinka, ost, räkor, ägg, tomat, gurka mm. Fy faaaaaaan!
Jag älskar min släkt. Har så himla bra kontakt med dom och dom är underbara och himla roliga allihopa! Så glad för det.

Oj .... kolsvart i hela jävla lägenheten såg jag nu =D Haha, får gå & tända, detta funkar ju inte!
Tjillevipp

Dopdagen =D

God Morning!
Sovit någolunda inatt, vaknade vid 09 =O Himla skönt, mådde väldigt illa när jag steg upp och mkt värk i mage o rygg så tog en het dusch så jag var alldeles röd på hela kroppen!
Nu ska jag göra frukost snart och vänta på att baby ska vakna. Han sitter uppe såå länge på nätterna =)
Så blir det väl att göra sig iordning o dra iväg. Vi ska vara där 11.30, blir nog trevligt! Hoppas man kan må bra bara annars är det inte kul att umgås med folk.

Fick sett klassfesten igår iallafall.. Bra är den! Svensson svensson = roligast och sedan blev det en dokumentär med Brittan. Ja, ingen kan påstå att det är lätt att vara sådär känd. Stackars tjej =/

Nä äta babyyoguhurt.. brukar vi köpa hahaha! Igår när vi handlade såg det ut som vi handlade till ett barn!
Barn-yoghurt med leksaker på paketet, mjölk, findus köttfärsås i burk och två kinderägg som jag blev sugen på.
Hahahah fy fan va vi skämdes när vi betalade =D
Jaja man får äta det man gillar... Hörs sen!

god kväll gött folk..

varit iväg på lite mission's.. köpt dop-present och handlat lite mer mat! gudars va folk det är ute och julhandlar nu alltså, helt galet! nu står findus köttfärssås på kokning *älska*, orkade inte laga något märvärdigt idag. tycker alltid jag gör det! =P är glad bara man får nåt i magen när man mår illa jämt och då är ju den goa köttfärssåsen duglig =)

ikväll blir det film hoppas jag, vill se klassfesten. går ju inget roligt på lördagar... jag hatar stjärnor på is, och det är i princip allt som går! ska övertala min man att se filmen också, vi har ju redan sett den, bara jag som gillar att se samma filmer igen!
blir väl säng-tajm ganska tidigt eftersom vi ska upp på dop imorgon, blir roligt... va fin han ska vara i sin dop-klänning lille gubben!=)
somnade från 10-14 förut - gud va göttttttttt då man inte sovit på länge. hihi!
nu blir det lördagsmys!

6/12

Mööörn.. !!

Uppe med tuppen idag igen då, fick rusa upp o kalva upp gårdagens kinamat - MUMSSSSSS vad gott!
Ja vi var på kvällen o åt kinamat på resturang och hade väldans mysigt jag och lille hjärtat. Satt massa alkisar runtt oss och var väldigt djupa dock så romantiken kunde ju varit bättre. Hahah, men trevligt ändå!
Sen åkte vi till gottegrisen och köpte en redig påse till Idol. Tyckte det var väldigt bra igår, stackars Robin =S Men men är man inte bäst så är man inte men jag blev ändå ledsen för han såg helt förstörd ut =/ Nä om man ska sluta va känslig.
Kevin var ju bara såå grym, han klarar allt. Gud alltså och Alice med Avril .. trodde inte hon skulle klara den svåra låten så grymt! Det blir spännande nästa fredag men det vore ju nästan konstigt om inte Kevin vann. Sikken snubbe :0)

Imorgon döps lilla Leo så det blir trevligt... har dock inget att ha på mig, har haft mjukisar på mig i ett halvår snart. Det är så obehagligt att ha tajta byxor som stramar när man haft så ont, och då blir man ännu mer oroörlig.
Kan ju inte gå med mjukisar på dop så får väl se hur man ordnar detta. Har inte råd att shoppa till mig själv i nuläget.
Får mycket som det är i december när man har både födelsedag och jul, så ingen nöd går det på mig!

Hoppas ni får en mysig lördag, och jessica: jag fick aldrig tag på dom, men det lugnade ner sig sedan så jag strunta i det =) Så jag sket inte i dig :-) Hihi pussss

Mini-daim =]

Det smaskar jag på nu, små bebe-daim! Hehe.. gött kan man säga!
Har varit o badat.. gött var det också kan man säga. Jobbigt med alla pensionärer som är på mig JÄMT bara.. men det är väl sånt man får ta - They love sickness !!!

Ikväll är det ju idol =) Spännande.. när de bara ska vara 2 kvar till finalen. Självklart ska ju Kevin vidare, har alltid hållt på Alice men jag tycker så synd om Robin som har så dåligt självförtroende och sagt att han var lite mobbad i skolan =(
*Buuuh mitt samvete*... Så han måste ju gå vidare stackarn!
Kevin är ju fan överlycklig jämt.. undra vad han går på =O Hahaha, nej usch! Kul med glada människor. Han är så duktig som pratar så bra svenska och bara har bott här ett halvår. Så ska det vara tycker jag, vissa har bott här i 30 år och pratar fortfarande inte lika bra!

Mmm jag är så sugen på Kinamat. Kina-buffe då man kan ta lite allt möjligt, inte bara en rätt... ÅH - MÅSTE HA!
Eller findus köttfärssås.. Men kinamat, en timma på sig isåfall! Får väl se ifall man kan få iväg Mangan. Tror ikke jag kommer lyckas men hoppas kan man ju!

Puh va trött jag börjar bli nu, har ju inte sövit inatt... Jaja, får väl slockna en stund sittandes i söffa om en stund kanske.
TJING tjingeling ! ! !

Får aldrig sova en blund :(

Vet inte när jag fick sova sist, trodde man skulle få passa på att sooova innan beben kommer men ikke!
Vad fan är det som gör att jag mår så fruktansvärt pyton varje gång jag lägger mig, det är fruktansvärt. Det kommer som vågor och jag blev helt panik för jag vet hur obehagligt det kommer bli... så kommer det en våg av smärta i ryggen och magen samtidigt som jag blir såååå illamående. Så fort jag lägger mig.
Ändå satt jag upp i sängen inatt med min värmekudde (fy fan va den hjälper) men kunde väl drygt sova en timma på hela natten. Får ligga o vråla o pusta för man mår så dåligt. BLÄ... fick nyss rusa upp o spy som fan så jag tog en varm dusch det är lite skönare nu.. så nu ger jag upp. Får väl sitta uppe o vänta på träningen kl 11  ...
Får panik när kvällen börjar närma sig och man vet att det kommer bli så här igen =(
Nu vill jag bara att du ska komma ut min lille kille för mamma orkar inte mer ... <3<3<3

Jaja slutgnällt!
Igår lagade jag vitlöksstekta kotletter med potatis, champinjoner, såna där låna bönor och tzatsiki.
Smakade väl sådär, har ingen direkt matlust men Mangan vrålåt =)=)

Snart fyller jag år ... Kul ålder, 21!

BLÄ.

Igår var det mys här hemma, vi tittade på Bonde söker fru och åt chips med dipp, popcorn och drack julmust!
Försökte vara uppe så länge som möjligt eftersom jag mår så dåligt nu för tiden när jag ligger men var tillslut så trött så jag var tvungen. Vaknade mitt i natten och fick rusa upp och kalva som en gris *BLÅ*, samtidigt som det spruta ut näsblod från näsan... Låter smarrigt va?!
Sedan har jag mått jätte illa hela natten och knappt sovit så det är så underbart sååååå.

Fick gå upp nu tidigt, skönare att vara uppe. Tände ljustaken bredvid mig och tog en clementin, lite julmys luktar det då =)
Det har snöat lite inatt. Tycker jag är så mysigt så!

Idag får vi se vad som dagen har at erbjuda. Blir nog väldigt lungt för mig =( Eftersom jag får sammadragningar heeela tiden, segt att bara ta det lungt! Finns så mycket man vill fixa, men tur man har en älskling som donar här. *Pussa på*
Är så glad att han orkat med mig denna tiden, jag har verkligen inte varit rolig. Men jag antar att det är det som kallas kärlek :)<3 Jag älskar dig och våran son mer än livet självt. Han kommer bli sååå vacker, som sin far!

Snoka runt lite nu.. alltid roligt!
Ha en bra dag mina fina vänner.

Grejar för fulla muggss !!

Ja nu är det äntligen fart på gubben, nu fixas det och alla onödiga saker, kartonger mm slängs! Skönt så man kan göra allt perfekt snart.
Åt lite fisk-gratäng innan det bar av till bassängen, skönt var det.. men fick ta det väldigt väldigt lungt då jag fick sammandragningar HELA tiden så jag gick upp och duschade jätte länge och varmt istället!

Nu fortsätter jag att tvätta babykläder som viks in i hans lilla byrå. Min going =)=)

Familjen Joanna/co var här förut och det var så trevligt så. Leo sov mestadels av tiden men det är ju så det brukar vara!
Kanske kommer hit o lunchar imorgon och det vore ju trevligt.

Nä, fortsätta greja så man kan slappna av framför mitt älsklingsprogram Bonde söker fru med min lille söte Wilhelm..
ÅHHHHHHH han är så söt och lycklig, hoppas inget ont i världen händer honom =D Vill nästan döpa min son till Wilhelm nu bara för det.. Hahha, då blir det en lycklig och redig pojk.... Hihiiiiii (& kanske bög).
Har laddat ner Bad Santa också, får se om vi orkar se den sen, den är ju så bra och man kommer i riktig jul-form.
Puss på er!

Vecka 31 - 3 dec - 9 dec 2008
Kroppen: Det är vanligt med besvär från ryggen under senare delen av graviditeten. Livmodern är tung och belastningen blir stor på både ben, rygg och bäckenbotten. För att undvika att få trötthetsvärk i ländryggen är det bra att ha en bra hållning och motverka svank. Personer som tidigare haft problem med ryggen löper större risk att drabbas av besvär.
Förutom den naturliga belastning som blir av den ökade tyngden gör graviditeten i sig att ledband, höfter och ryggrad luckras upp genom ett hormon som heter relaxin. Hormonet vidgar bäckenet och underlättar på så sätt förlossningen. Vissa känner stora besvär av foglossning och kan då behöva hjälpmedel i form av t.ex stödbälte. Undvik asymmetriska rörelser som t.ex att gå i trappor och bära tunga saker.

Barnet: Barnets proportioner påminner mer och mer om ett barn som är fött, huvudet är nästan 8 cm i diameter och fötterna knappt 6 cm. Hjärnan växer sig större och börjar få allt djupare veck för att få plats. Barnets hud som tidigare varit skrynklig börjar nu fyllas ut med fett och slätas ut.


Vårat fiiina hem :-)

Vi trivs så himla bra i vårat nya hem. Kändes rätt med en gång verkligen. Skulle inte vilja bo någonannanstans alls, här kan vi gå ut och promenera med barnvagnen bland alla fina villor som finns här runtomkring. Inte bara massa äckel-betong man ser! Vi kommer trivas så bra här våran familj.
Så lätt att ta sig ut också, nu kan man t.om komma ut flera gånger om dagen om man vill *Lyx* =)

Igår kväll blev det lite tv-tittande, himla mysigt. Var jätte längesedan jag fick sitta i lugn och ro & se på tv'n nu när det varit så mycket... Mys, Desperate housewives blir bara bättre o bättre. Hade noja på Piggelin så det blev ett par stycken sådana.

Ska sätta upp de sista saker idag, ta upp sista lådorna till vinden, skruva ihop skötbord och ta upp spegel osv, sen är det klarrrrt! Gud va skönt, Joanna,jocke o leo kommer hit en sväng sedan.
I eftermiddag ska jag träna i bassängen. Gött ska det bli!!!

Usch jag mår verkligen pyton i min graviditet nu, orkar verkligen inte med att vara gravid mer. Hur an folk utsätta sig för deta flera gånger? Det fattar jag inte, man kanske glömmer hur hemskt det är ibland.. hihi eller så har dom mått bra =)
Ont i höften, ryggjäveln, magen och så fruktansvärt illamående på kvällar och morgonar. BLÄ, då känner jag bara för att dö, pratar någon med mig då är det kört! Funderar på om illamåendet kommer för att jag ligger på rygg, Bm sa att man inte skulle det i slutet för det kommer åt någon pulsåder eller nåt so gör att man kan bli illamånde. Segt, föörsöker verkligen ligga på sidan men det gör så ont, man spänner sönder sig och kan inte slappna av. Så inte en chans att man kan sova så! Har ju inte mått illa tidigare så det måste ju vara detta.?
Jaja hoppas det blir bättre, annars blir jag en galen Ems...

Vecka 31 idag då. Lillgubben har fått massa nya saker som mami ska tvätta och vika in så fint idag. Ska bara köpa den fina lilla babysitern nu =) Hej så länge

Shopping..

Todelidosan!! Är inte inne så jätte mcket just nu, vi brukar ha trådlöst bredband annars men tanten som bodde här innan hade telia och ikke trådlöst så det är segt... vi ska beställa det nu, så sladden räcker inte långt =O Blä, jag som älskar o ligga i sängen på kvällarna, haha! Fast Magnus har en lång sladd på vinden han ska hämta sedan så det ska nog bli bättring =)

Igår kväll kom janne och elisabeth hit vid 22-tiden (sent, haha) o fikade och tjötade... det var trevligt. Magnus har slitit som fan här så nu är vi nästan helt iordning.

Fick min födelsedagspresent igår eftersom jag är så enveten så nu har jag ÄNTLIGEN min fina rosa dammsugare, den är grymmmmm <3 Så lätt att dammsuga den flyger  fram och gött att slippa sladd när man ska ha barn och ska dammsuga jämt =D Hihi..

Mormor o morfar har varit här idag.. trevligt, vi har varit på Kungs och jag har shoppat babyoverall, massa bodysar, strumpisar, en lång kofta till mig.. alla tröjor är för små, trosor och mina varma goa innetofflor.GOTT, så har Joanna köpt med bärsele till oss som vi ska hämta sedan! Kan va gött att ha.
Fikade grillad macka med chips till och julmusik på högsta hugg... Köpt massa nya blommor till lägenheten och fått julblommor av mormor idag så nu ska det fortsättas greja lite till så det blir tjusssss.
hej så länge


Back in Buisness *

Hej hej! Förlåt för mitt ikke bloggande, har varit lite mycket den senaste veckan.
I onsdags fortsatte mina sammandragningar regelbunde + värk i mage & rygg, så fick åka in till Förlossningen där sammandragningarna/förvärkarna mätte var tredje min så jag fick Brikanyl in i låret så det skulle avstanna lite, det fortsatte dock så fick en spruta till sen lugnade det ner sig lite som tur var. Gud vilka nervrak vi var alltså, jag var inte direkt inställd på att det kunde komma en bebbe redan. Hade verkligen jätte ont i rygg & mage så trodde det var lite på gång iallafall, men tur det stanna upp! Ju längre han stannar desto bättre.
Hade urinvägsinflammation (som jag haft jävligt länge, va fasen märker inte MVC det för?=O) så det hade gått till njurarna eller va det var därav smärtan, så det har vart precis allt. Haha fy fan va dåligt jag mått.
Livmodertappen var inte påverkad som tur var.. men fick ligga där två nätter.
Verkar lugnt nu så nu får man ta det ganska lungt ett tag så det inte triggas igång !!

Så har vi flyttat i helgen mitt i allt, tur vi fått så himla mycket hjälp annars hade det aldrig gått. Tackar så jätte mycket till alla (K). Min familj har varit här hela helgen. Papsen har tapetserat och det känns skit bra verkligen!
Så himla skillnad på lägenhet, så fräscht och fint! När man tittar ut ser man fina stora villor, och inte massa betong.
Mamma har gjort massvis här i helgen så det är inte alls mycket klart nu. Tur det, vill inte ha flyttlådor framme hela julen. Blä, vill ju få iordning o greja bebe-rum så han känner sig välkommen när han kommer hem till våran familj :-)

Jaja får fortsätta skriva lite senare, ska till min BM nu, föräldragrupp (ska se förlossningsfilm:) & senare storhandla. Måste ju ha massssssa när man flyttat! =) Puss så länge..

RSS 2.0