Some stuff

Hahaha Vincent sitter bredvid mig & kollar på sitt älsklingsprogram (gissa vilket??). Där dom i ett avnitt säger "Tänkte, och tänkte, och tänkte". Så nu har han börjat säga det samtidigt som han asgarvar bara för jag gör det.
TÄNKTEE, TÄNKTEEE & TÄNKTE. Hahha så klockrent. Min megabebe det :-)
Så superrolig han är just nu. Är med hela tiden, ska säga saker som vi gör.. skrattar & busar hela tiden.
Världens gladaste unge har vi ;-)

Blir ändrade 3års&valborgs-firar-planer idag. I eftermiddag går vi & äter på fin resturang hela familjen, sen åker vi vidare till Valborgsfirande med Eld&grillad korv i Onsala där dom även sjunger in våren med fika osv. När vi kommer hem & lagt Vince så blir det lite vin, kortspel & snacks kärleksparet emellan. Haha♥ ♥
Kan dock inte va uppe allt för länge för jag börjar 6.45 imorgon bitti och på eftermiddagen är det dags för dop för Vincent's lilla syssling Alicia.

E S T E R S  V I N  & M A T S A L <3 L Ö V  I T



3 år av kärlek!!!

Idag på Valborgsmässo-afton firar vi 3årsdag jag & Mangss.. 3 år av kärlek - Både många jävligt jobbiga stunder & många jävligt bra. Det är så det är här i livet. Ju mer man klarar desto mer stärks banden. Man kan inte bara ge upp så fort nånting blir jobbigt. Älskar man någon så är gräset aldrig grönare på andra sidan, en dag blir det vardag där också. & Vad har man mer gemensamt med än någon som man ser ens barn i ?? Någon som varit med & skapat sitt livs underverk. Alla hans tokigheter & framsteg gläds vi av tillsammans. Inte själva, var & en på olika ställen. FInns aldrig någon som kan se samma sak som föräldrarna till barnet. Aldrig någon som kan vara lika engagerad, heller inte vara lika glad i & älska vårt barn som vi - Hans föräldrar.
Eftersom han är det allra bästa vi skapt i livet så blir ändå dagarna helt underbara - Trots att man har motgångar ibland.

Men självklart är det inte bara motgångar jämt. Har ju varit jobbiga perioder eftersom jag varit såå sjuk.
Men man går hela tiden mot ljusare tider. Jag har min familj, som för mig är det allra allra finaste på jorden.
Min man som är så otroligt otroligt vacker & snygggggg<3<3 Aldrig har jag nånsin sett någon som ens kan komma i jämförelse med hans skönhet. Läpparna, ögoonen (som vår son fått exakt likadana. Havsblå himmelska ögon<3) och allting. Tack för att du funnits där när livets varit svårt<!!
JAG ÄLSKAR DIG FÖRALLTID FÖR DET. JAG ÄLSKAR DIG FÖRALLTID FÖR ATT DU GETT MIG DET FINASTE I LIVET.

Idag blir det firning. Grillning & lite vin ikväll! Va ju iväg förra helgen på roligheten så vi skippar att gå ut & äta & gör redigt god mat hemma istället! Mysmysmys!

Midsommar för 2årsedan.


((Exakt ett år sedan :
På morgonen kom Michaela & Nellie hit och vi planerade lite .. och så åkte vi iväg till Coop och köpte lite fika + att jag köpte lite till den goda maten jag skulle göra till oss på eftermiddaagen och köpte Jordgubbar som vi sedan doppade i vit choklad.
Tog låååång tid att komma in i bilen. Lyfte benet, tårarna rann. Michaela fick bära både Nellie & Vincent för jag har ju full shå med att försöka släpa mig framåt med kryckorna o va rädd hela tiden själv.
Tur jag har henne annars hade jag inte kommit iväg alls. Då hade vi suttit inlåstajag & vince tills magnus kommit hem & det hade inte blivit någon 2årsöveraskning.
Gick ner till deras altan när vi kom hem och fikade & tjöta, sen skulle hon iväg o hämta sin gubbe så vi satte oss utanför ingången & tjöta med grannar tills Magnus kom hem 10 min senare - Med en ljuvlig röd ros & ett par Guldörhängen med hjärtan på som jag tittat på <3
Fixade i ordning käk = Fläskfile, med lök, champisar, soltorkade tomater med mjölk ,
 AAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
(Detta skrev Vince precis till sin kära moder med foten i ilska innan han däckade)
Creme fraice, sweet chili sås & Balsamico med Färsk pasta till - Mumsss!!
Myste sedan framför en film med lite snacks & dipp.

Den 11/5 ska jag Opereras - Om 1 vecka & 2 dagar..... JAG DÖÖÖR ! ! !
Den 10 läggs jag in på eftermiddagen.
En veckas helvete kvar =)=)=)

Just nu går det knappt alls..på nätterna gör det så sjukligt ont att det inte ens går att andas, ligger heelt blixtstilla.
"Finns det ingen gräns hur jävla ont man kan ha eller? Nej...verkar änna inte så! Jag säger det igen...sån himla tur att han är så snäll min lilla bebe annars hade detta aldrig gått när Magnus jobbar! Har försökt göra det så bra som möjligt för mig själv här idag. förberedde maten så jag inte skulle behöva resa mig så fort jag satt mig, tog med blöjor, mediciner, babygym, leksaker och allt som kan tänkas behövas bort till Tv-rummet. Så här har vi försökt fördriva tiden så gott som vi kunnat.. Pratat, skrattat, sjungit, kramats, tränat nacken, gymmat, och såklart sooovit! .. När han sover är enda gången som jag inte behöver ha sjukligt dåligt samvete. Dåligt samvete för att vi inte går runt i lägenheten och kollar på saker, för att vi inte är ute på långpromenader, för att jag inte lägger mig ner på golvet och leker!
Men han verkar ju väldigt glad och nöjd iallafall och om en stund kommer Pappen hem och då får de gå ut för lite luft , om vi nu inte skulle iväg på middag också! (Jag blir galen av att bara sitta inne trots att jag egentligen varken orkar röra mig eller umgås/va glad mot människor,men jag tror på att inget blir bättre av att stänga in sig. Även om det varit behagligare)
Men självklart behövde jag iväg på Toa när vi väl fått med oss alla sakerna hit, så.. skrika, resa sig... släpa sig bort sakta men säkert med vagnen rullandes med (han blir lite lissen om han blir lämnad själv här ute).. och ja fy fan vilket helvete det är! .... Det är verkligen jobbigt när vi är hemma själva men nu är han ledig några dagar och sen är det inte många dagar till Operation. Hade jag inte haft den framför mig hade jag nog inte pallat mer. Det är bara så jobbigt.. men är ändå glad att jag har tålamod och inte låter mitt dåliga humör gå ut över Vincent.
Vi trallar och är glada - Men innerst inne skriker jag och gråter blod! " ))

Dejting in the darkkk

Ligger just nu i soffan & äter mig spyfärdig av diverse saker. Hjärtan-chips, marinerade vitlöksklyftor, marinerade soltorkade tomater, kronärtskockor, marinerad ost.. kex med phiadelphia. Ska straxx hugga in i glass med chokladsås också. Är så otroligt gotte-sugen på kvällarna att det är sjukligt!
Nyttigt och man blir säkert pigg av allt detta, jämt :-) - Min smala lilla kropp mår nog otroligt bra - Men det är ett beroende som allt annat.. Grr !!!

Ganska trött efter dagen. Vi har lekt som bare den hela eftermiddagen! Gick förbi Kungs där Vince fick ett par gudomligt söta vårpljuxx - Gubbstuk =)=) Direkt när vi kom hem var jag vrålis, började genast med Lax, potatis & dillsås. Det smaka mumma<3

Magnus har varit borta på Möte sen 12 och sedan jobbar han nu till 22. Så nu ska jag strax sätta på "Dejting in the dark" Så otroligt roligt, tycker jag. När jag ser sånt mår jag som allra bäst! (ööh..nästan ialf !!)
Tjoho and goodnight!

Glöm inte att:

"EN LYDIG MAN ÄR EN LYCKLIG MAN ;) Bakom varje framgångsrik man döljer sig en stark kvinna.."

Lite sommarfeelings, eller?



Ska göra brak-frukost, åka & skriva på papper (börjar redan på lördag bytheway) och en hel eftermiddag på Öppna - Mysss myss mys.

"Lyckan kommer inte till oss. Utan vi får komma till den"

Vikkk (:

Min älskade lilla dator är på lagning IGEN =/ Men nu har jag ialf en mini-lappis-låne-data tills den kommer tillbaks.

Vad har hänt sen sist då?
Jo jobbat dagen i måndags & igår jobbade jag natt för första gången. Det var det värsta jag gjort tror jag (nja nu överdrev jag haha) - Helt fruktansvärt. Redan vid 23 var jag så otroligt trött att jag nicka till i smyg hela tiden. Sen blev jag förbannad på mig själv & börja örfila upp mig, halsa cola, va uppe & gick för att piggna till osv. Men i n g e t  hjälpte. I detta stadiet var jag  tills kl va 07 (!!!) Vid 03 blev jag helt kritvit i ansiktet. Svimfärdig så sprang in på toa i smyg utan att nån såg mig o drog huvudet mellan bena & spotta i toan. Höll på att kräkas också! - Jävla mes man är.
Men jag passar uppenbarligen inte för nattarbete :P Inte värt dom pengarna.

Igår ringde chefen & sa att dom va så nöjda med mig på jobbet och erbjöd mig ett vikariat. Jätte roligt!
Är ju en månag kvar tills Magnus är pappaledig men våra scheman passade ovanligt bra ihop, sista månaden =)

Öppna förskolan blir det idag. Helmysig dag ska vi ha jag & min lill-goding - Leka med barn som är det bästa han vet<3

Lite bilder från vår hel-dag på Vattenpalatset i helgen :

       

Hemma in Kungs again

Hejhej!! Inte hunnit skriva. Har haft fullt upp idag med att hjälpa Mor&Far att plocka ur alla lådor & fixa iordning lite mer i hemmet nu när de har flyttat.

Vid 15 åkte vi dock hem.. Åt en Pitabrödskebab med riktig kebabis-sås & pommes<3 innan vi begav oss av =)=)

Gårdagens kväll var mutcho trevlig - Tack för de bla. Jensa & Helen! Efter att vi suttit på Hjortmossen och druckit & tjötat kvälla lång så gick vi till Lipz & dansa gärnet! :D

Nu ligger jag i sängen och dricker cola, med värmekudden på & sneglar på datan!
Har köpt söndagsgotti såsom chips, dip & godis så vi ska väl snart sätta på nån film här!
Todelidoo



'





Partaj.

"You can never see, what you doing to me - Dream on"

Morrn morrn. Nu är vi i Trollhättan igen. Flytten har påbörjats & jag ska åka till Vattenpalatset med Helen & alla ungarna :-) Så vi håller dom ivägen. . .

Sen så har vi bestämt oss för Partaj idag, och det kommer bli som bara helsike =) Va väldigt längesen och då får man göra det ordentligen tycker jag när man väl gör det!
Så jag säger SKÅÅÅL redan nu. Dans, drinkar & trevligt sällskap<3


Sitter här & surar.

Moget va? Haha. Jag har sovit på eftermiddagen. Vaknade runt 18.30, och sen dess har jag varit på väldigt dåligt humör =/ Så nu ska jag gå in i badrummet & försöka göra en så stor makeover som det bara går.
Förmodligen inte så jätte stor men jag ska bada, göra inpackning, raka benen, måla naglarna.
Hade även behövt ha ett solarium hemma så jag kunde solat varje kväll, färgat håret & köpt en helt ny vår&sommargarderob - Jeans, tusentals leggings, converse, high heels, oversized tröjor, klänningaaaar.
Köpt in hela likör&drink avdelningen på Bolaget så man bara kan ta sig en slurk på kvällen när man är sugen nu när sommaren nalkar på balkongen!
Dessutom mer pengar så vi kan hänka med till Cypern i Augusti. I need mutcho pengar med andra ord.
Kan dessvärre inte jobba m y c k e t  förrens i juni ! ! ! PUH - Jag har stora bekymmer, eller?

Ne nu ska jag ta med mitt dåliga humör in i badrummet så det inte gå ut över min kära man ialf.
Imorgon åker vi till Trollis igen. Ska hjälpa till & flytta i helgen!

Kollar på Efterlyst!

Dagen idag har varit fullspäckad. Jag älskar att hitta på saker med Vincent & göra honom glad.
Just nu är det schitzofri-varning på honom. Ena sekunden är han jätte glad & nästa sekund får han inte som han vill..slänger sig baklänges (i hopp om att man ska hinna rädda honom från att slå i bakhuvudet??) och skriker rakt ut, heeelt fullkomligt förtvivlad) hela dagarna.. efter 1 sekund är han lika glad igen. Livet går verkligen upp&ned för en nyfiken 1åring.

I förmiddags åkte vi ned till stan med Pappa Magnus. Hämta ut hälften av hans Hm-kläder på Micke's spelcenter. Endel saker fanns inte inne & kommer i slutet på maj. Följde med Magnus till Kompetenscentrum.
Gick vidare till Söderstads lekparken och lekte en massa. Magnus åkte till jobbet och jag & Vince kolla runt lite istan. Gick till bibloteket & lekte på barnavdelningen. Det var lite uppträdande där idag. Asien-tema verka det som. Hade klätt upp sig i fina Thaiklänningar & dansa. Va mkt folk & mycket barn att leka med.
Kolla runt lite på Kungsmässan innan vi åkte bussen hem. Där va det en tjej som satte sig bredvid oss och tjöta massor. Hon älska barn, hade försökt få barn i 2 år och lekte massa med Vincent. Hon berätta att hon va LSS-placerad i ett hem här bredvid Brittalenas. Okej. Sen hoppa hon inte av där utan där vi gick av & promenerade bort till sig, skrämmande :D Hahha ne då!

Va hemma vid 18.40 och då bytte vi blöja, borsta tänder & på med pyjamas. Välling och Vincesötis somna direkt.
Jag tittar som sagt på Efterlyst, äter lite gottigt och väntar på baby som slutar vid 22.
Sen ska jag sova sova sova helt ljuvligt. Jag älskar att sova så himla mycket. Hur kan det va så underbart?? ;-)
Natti natt.

lekte med lite barn på lekparken. skojsigt    

Såpbubbeltime:















Snabbtrip

Nu är vi nyss hemkomna. Vi tog en snabbtrip till Thn igår för att hälsa på snabbt. Vi ska dit i helgen också för att hjälpa till & flytta men kände att det blev för långt tills dess ..

Fick vara i farmors lägenhet eftersom dom höll på med nåt i föräldrarnas så det inte gick att använda vattnet- Farmor & farfar var ändå i Sthlm.

Fick se Kevins dagis & Mathildas skola då vi var & hämtade dom..

Idag har vi hunnit med att hälsa på hemma hos Jenny, tog en trip till överby, på stan & på middag hos mormor innan det var dags för hemfärd. Hitta en jacka till Vince på rean för ynka 99:-som mormor köpte te honom . Har ju köpt 2 vårjackor men idag har det varit svinkallt så kändes bra med en lite tjockare jacka när det är sånt här väder imellanåt. Fynda fynda
Hittade tyvärr ingen bild på den!!
 Han har INTE varit på humör idag när vi varit ute & grejat. Helt sjukt övertrött. Han vakna 6 imorse & sov bara en timma middag. Han vaknade för tidigt när han sov så då blev hela dagen förstörd. Folk har inte ens fått heja på honom.. han ahr bara kastat sig baklänges & skrikit när han inte fått som han velat - HÄRLIGT!

Han är äntligen feberfri också.. ÄNTLIGEN, som sagt=)=)

Nu ska vi se på Desperate och äta Dillchips


Hade fel, så fel.

För nu är tempen uppe i 39 grader igen - So fucking tired! Allra helst måste lill-snoken va det :( Jaja. det är bara att kämpa vidare....

Vi måste ialf komma ut lite trots febern så han får lite frisk luft i vagnen, har lagt in lite vitlöksmarinerade kycklingar som vi får grilla innan jag sticker till jobbet vid 15, gottigt.. potatissallad till.
Sen är maten sluuut!! Handla när vi kommer hem på tisdag igen!!!

MIN ÄLSKLINGS-GRILL-TALLRIK FRÅN FÖRRA VÅREN!








Söndagmorgon!!!

Godmorgon!!
Inatt & nu på morgonen har min lilla älskling varit feberfri, hoppas det håller i sig. För igår var det verkligen inte roligt. Febern låg på 40,5 & han var helt slut. Ändå försökte han skratta & spexa! Men man blir ju livrädd.

Inte va det bättre att man skulle åka till jobbet mitt i allt heller. Varit ledsen på kvällen hade han varit, inte konstigt med så hög feber. Men nu hoppas vi på återhämtningstider som sagt.

Vi ska greja lite här nu på morgonen, hoppas på att komma ut på en liten promenad. Vincent behöver verkligen få lite frisk luft. I eftermiddag byts jag & Magnus av, han från sitt jobb & jag åker till mitt!

- WHERE IS THE FUCKI NG SUN??

Godmorgon godmorgon!





Vi är nyss uppkomna. Vincent sov till 09:00 (!!!) . Det är mycket när han somnade med massa feber vid 06:00 - tiden igår kväll. Han har iofs vaknat titt som tätt med nappen som varit tappad & några gånger för att han inte mått så bra såklart. Jag har tagit tempen (som förövrigt aldrig hamnar under 38.8. Ligger mest på 39.3 & över), gett alvedon & vatten lite då&då. Bytt sida på kudde / lakan och baddat pannan lite!
Tycker så synd om honom, kinderna är helt röda och han är helt slut. Trots det försöker han va lika glad ändå!
Usch det går Aaaldrig över =/ Hållt på över en månad men nu är det värst med över 39-40 grader i 3-4 dagar.
ÅHHHH. Han får ialf vatten & piggelin. Ibland vill han t.om ha gröt - Han är så duktig min ängel.

Idag är det grått & trist ute. Magnus jobbar till 12 och vid 16 börjar jag jobba fram tills 21. Sen blir det att cykla hem för att lördagsmysa. Måste iväg & köpa mer alvedon också - Går åt som smör i solsken!

Bechterew.


40,1

Hallåjsan! Jag har stängt in mig i sovrummet, lagt mig med datan under täcket i sängen med värmedynan på<3!!
Jag går aldrig iväg ens en halvtimma för mig själv men nu va jag sugen. Bara ½ - Timme och man får full energi igen. . .

39.5 graders feber imorse så han fick en alvedon. Somnade och vid 11 när han vakna igen så hade han 40.1 -
Buhuuu. Då fick han alvedon igen, massa vatten, öppna balkongdörren och badda pannan med kallt vatten.
Så ringde jag sjukvårdsupplysningen och berätta detta & att han vart sjuk en månad sammanlagt.
Frisk några dar, feber några dar.

Så vi fick åka till Närakuten igen.. undra hur många gånger vi gjort de det senaste & dom är så j*kla kassa.
Tog halsprov & sänka, negativt! Öronen va röda fortfarande med vätska bakom trumhinnan så vi ska kontakta Öron som jag aldrig får tag i.. Puuh, tröttsamt. Så vi får väl bara hålla febern nere så gott det går & hoppas den går över snart.
Köpt ett paket med Piggelin som han kan svalka sig med.

Om en stund ska vi Grilla :-) Fläskfileén & champisarna ligger & gottar till sig med marinad på i kylskåpet. Potatissallad med Rödlöks&fetaostsallad till.... det absolut godaste jag vet!!!

Solsidan är slut för säsongen. Men kommer en annan serie som ska va gryyym - Modern family!
Så de får vi checka in och gotta oss med fredagssnacks & dipp. . . .

Imorgon & på söndag ska jag jobba kväll, göttgöttgött!


Ett lyckligt äktenskap kräver att man förälskar
sig många gånger och varje gång i samma person”

KÄRLEKSMUMS.

Ska lägga oss i sängen under täcket o kolla på film & mumsa KÄRLEKSMUMS som jag håller på & baka nu & cola till..!!! GODNATT. . .



Min son är överallt & ingenstans...



Massa februs igen :(


Mammas snutti-gutti. . . <3:( Kändes varm & han hade närmare 39 grader..
Varit febrig i nästan en månad sammanlagt. Ska han aldrig få vara frisk? Buhuuu!!!

Nu har jag bäddat ner han i Spjälisen och han verkar vilja nana igen. Fått mycket vatten.
Vi pröva & gå ut en snabbis eftersom vi ändå va påklädda men han grina va vi än gjorde. Tänkte lite frisk luft aldrig är fel men klart man inte orkar göra nåt när man är sjuk=/

Jaja. Känner mig inte heller helt hundra men sånt får man ignonera för man har inte sig själv att tänka på längre.  Magnus får ta hand om allt när han kommer hem.


Sol sol sol sol sol sol

Nu ska vi gå ut. Jag ska försöka pressa mitt bleka ansikte in i det längsta. Det är så spök-vitt & vidrigt att man blir rädd. En minut borde gå att få sola. Men sen kom jag på.. att det går nog inte alls, inte en 2 sekunder :D

Vi ska vänta på Magnus. Allt är så mkt roligare när han är hemma. Så vi går väl in vid 15 & lagat mat så den är färdig när han kommer hem. Lovely jag är va ? HAAAAHAAAAA

Nä inte sitta här nu när solen lyser. Bye

Jenny Fig<3!

Igår när jag gick förbi en uteservering såg jag 2 tjejer sitta där. I solen, med solbrills, en varsin cola & cigg.
Då tänkte jag på oss. Jag brukar aldrig sakna mitt "tidigare liv" innan jag fick barn. Men en sån sak som att sitta en stund utan att springa efter barn & ha hjärtat på högvarv brukar jag aldrig unna mig. (Bara på kvällen när han somnat men då är man ju bara hemma:)
Nu blev jag faktiskt sugen :-) Kom hit så fort du kan så lämnar jag lillen hemma med Magnus så sätter vi oss ifred en hel eftermiddag: Ensamna, kedjeröka timma efter timma (röker aldrig på dagen annars, nån gång på kvällen & när jag tagit alkohol. Fall nån undra om jag blivit rökare. Hihi.), snacka massa skit och slurkla iskall cola.=)???
MISS U U U

April 13, 2010

Då var kvällen kommen igen! Dagarna går fort när man har roligt juuuuu. . . .
Jag & lill-gubben promenerade bort till Söderstadens-lekpark. För den är hur ball som helst & dom har gjort mjuk mark under så där kan man släppa lös vildingen utan att tvinga han & hålla hand så han slipper trilla på huvud & skrapa upp hela ansiktet.
Kom en flock med skolbarn i 7årsåldern dit. Vincent blev såååå glad. Han älskar större barn. Dom va så snälla & lekte med honom & lät han va med. Vince tjöt av lycka & asgarvade åt dom hela tiden. Han fick vara med dom stora killarna och snurrade runt på en snurrleksak & dom lekte kiosk o fråga honom om han ville ha en cola light. Han förstod nog mycket av den leken. Hahah men kul att han blir såå lycklig varje gång vi träffar barn.
Tänk va kul han kommer få på Dagis . . .

Sen satte vi oss i solen och dela på en Cornetto. Han är inte dum, lillen. Han tog glassen upp&ned.. för att få det godaste. Är ju choklad i botten på strutarna. Hahha.

Har även beställt hem lite Vårkläder till honom. Är lite väl mörkt för våren i hans garderob. & en hel del försmå body'sar så det behövdes lite uppdatering!!!
Nu behövs det även Vår-uppdatering till mig & Magnus men det får komma när det kommer ! = Aldrig. Haaahaaa.

En hel del Bas linnen & Pike som är bra att ha mkt av på sommarn!











Shorts
Shorts
Jeansshorts
BadByxor

 d



Köpte nyss en jacka men skönt att ha en till att byta med!

Zzz...

Sjukt trött just nu, har somnat sittandes flera gånger typ.

Idag gick jag upp med Vincent vid 07:00.. vi hann inte göra så mycket mer än att byta blöja och ge han en morgonsmörgås innan jobbet ringde & fråga om jag kunde komma in & jobba till kl 14:00.
Så kl 08:00 var jag där. Det gick superbra. Det är härligt nu när man kommit in i det & kan allting.
Då känner man sig liksom behövd. I början känner man sig bara jobbig & ivägen.
Där har vi torkat spyor och blivit rivd. Haha!

När jag slutade cyklade jag bort till svärmors hus (dom är utomlands) där Vincent & Magnus var på altanen och lekte med leksaker i skuggan. Hade varit ute hela dagen nästan. Vince va sjukt överlycklig. När han fick syn på mig blev han ÄNNU gladare (om det nu gick) han asgarvade och kramades. Sa "-Tittaaaa, titta" hela tiden och skulle visa mig massa saker. Allra helst lilla pissemissen Kitty som han alltid terroriserar och går efter hela tiden. Han tycker det är sjukt kul med katter. När jag säger MJAOOOOOO hemma så skrattar han massor & vet vad jag menar.. Så säger jag att man ska klappa fint och klappar typ på mattan eller nåt så gör han likadant, jätte försiktigt och får ljus röst. Hahaha, min sötgos.

Efter en stund släppte Magnus av oss hemma och åkte vidare till jobbet. Lillgubben fick lite middag pch sen fortsatte vi att vara ute på lekparken resten av eftermiddagen. Frisk luft kan ingen få för mycket av, allra helst inte barn - Vem orkar sitta inne i detta vädret liksom?

Gick sedan in..satte på Teletubbies lite. Sen vart det påsättning av Jamas, borsta tänderna & välsing som gällde. Sen slockna han direkt. Jag själv har haft ett par timmar med min älskade Jensa ♥ i telefonen.
Alltid så skönt att prata av sig med henne!=) Min ängel.

Nä nu ska jag försöka hålla mig vaken lite till. Se om man orkar se Tv'n.. annars blir det väl strax sängen som är det godaste jag vet - Zzz.
((Tänker även på min älskade farbror Sören idag som gör sin 2a höftoperation (höftprotes, likadant som mig).
Han gjorde sin första för 20 år sedan och nu är de dags att bytas ut. För lääängesen egentligen!
Han har båda sina höfter opererade så till höst är det dags för även den andra.
Hoppas det gått bra. . . ))

Heldag i Gbg

Haft en helt underbar dag idag.

I morse efter min sovmorgon så gassade solen. Då bestämde vi oss för att åka in till Gbg. Mycket mer saker som händer när man strosar runt där. Mycket folk att blänga på, och det gillar jag :-)
Så vi gick runt och kikade endel. Sen gick vi bort till Frihamnen och väntade på båten till Eriksberg.
Vincent skrek och skrek och skrek. Va helt förtvivlad stackarn. Vi försökte med allt. Bära honom, byta blöja... skulle ge han mat men vi hade glömt skeden hemma så jag fick försöka springa bort till massa cafeér men dom var stända så jag sprang till olika ställen och tillslut hitta jag ett byggarbetsställe..där fick jag springa in och fråga om dom hade en plastsked och det hade dom som tur va. Men han vägrade mat, fick springa dit igen och fylla på nappflaskan med vatten och pröva med välling men han vägrade. Spela ingen roll vad vi gjorde.. han va bara jätte ledsen =/ Vi blev helt förtvilade, svettiga & helt slut.
Tillslut gick vi och köpte alvedon och gav han. Efter typ en timma blev han överlycklig igen & har varit resten av dagen sen dess så han måste väl haft jätte ont nånstans, stackarn =/ Dom skriker ju inte för skojs skull dom små.

Jag antar att det är för att det håller på att spricka igenom 2 såna där dubbeltänder längre in. Är helt blått och svullet i tandköttet. Brukar ju göra ont att få "vanliga" tänder liksom och dessa är ju dubbla typ.

Vi tåg båten till Eriksberg & mötte upp Nille, Salome & lilla Alicia (3 månader). Vi satt vid hamnen i solen resten av eftermiddagen, åt en god lunch & sådär.. sprang efter Vince på alla hans äventyr. Sen gick vi till en lekpark så han också fick ha lite kul. Gungade, åkte rutchkana jag & han, lekte med hink&spade i sandlådan innan vi tog bussen tillbaks in till Gbg (bilen) Han försökte somna i vagnen, han satt sovandes fast jag klappade o prata med honom så jag fick ta upp honom. Haha va lite tidigt att somna då=). Sen åkte vi hem och lillgubben somna direkt hemma med en flarra välsing.

Kom hem typ vid 19 så vi har haft en jätte trevlig heldag där borta.
Godnatt=)!!

Ute idag:

På lekparken i söderstaden och utanför här hemma. Promenerande Vincent MALLIG<3

   
   
  

Lördagen

Killen min har inte varit på speciellt gott humör största delen av dagen idag. Det har varit gnäll och enbart gnäll. Puhhh! Vi åkte till en lekpark inne i stan där han fick leka av sig lite, och lite på bibblan.

Han äter heller ingen mat. Vill bara ha välling. Hoppas det går över snart. Antar att det är pärsen efter lång sjukdomstid! Tur han har lite att ta av, hihi! Mammas tockis ♥

Blir grillning idag igen, det är ju det godaste som finns. Flintastek, potatissallad & marinerade champisar.
Ha en trevlig lördag!

Dessa har jag beställt .
Som det står VINCENT i :-)
Helcoolt, och bra & ha på dagis sen så ingen snor the napps.


Fredagsmys, vad annars?

Lite dålig uppdatering. Vi har lämnat av Mathilda i Gbg, handlat lite.. och för en liten stund sedan grillade vi (första gången iår) fläskfile.
Gjorde egen Tzatsiki till med hasselbaggar! :-) Har vårstädat balkongen nu hela eftermiddagen så då är det extra kul att tillbringa tid där ute.

Nu väntar vi på Solsidan. Haft flera jätte roliga dagar med lillasyrran, kul att haft henne som sällskap om dagarna. Älskar dig, Matti. Hon har föressten skaffat en blogg. Hhihi. Här är den : http://mattiiscool.blogg.se
Kika in & skriv en kommentar vetja!

Nej .. Fredagsmys!

Häromdan på Mcdonalds.


Vårstädning på balkongen =)


Papsen är på jobbet & då står Vincent och väntar.
"- PAAAPPA, pappaaaaaa"




Lillgos blir aldrig frisk :(

Ytterliggare en natt där det vaknats, somnat, vaknat , somnat.. och så har det hållt på. Hostat tills han spytt, typ. Och knappt fått luft. Upp och blanda i Mollipect i vällingen, stoppa in napp, trösta & klappa honom.
Idag är han någorlunda feberfri iallafall.

Vi gick dock till Vårdcentralen tidigt imorse.. va lite orolig för lunginflammation eller nån luftvägsinfektion typ.. eftersom han har varit sjuk såå himla länge nu. Hostat i typ 3 veckor sammanlagt.
Dock lät lungorna bra, sänkan va också bra. . så läkaren gissade på att han fått flera virus på raken!
Han va fortfarande lite röd i ena örat. Phaaa!

Nu sover han ialf sen typ 2 timmar tillbaka Yes, sover man inte på nätterna så får man ju göra det på dagen.
Fniss =D
Haha nädå han sover annars. . men nu är det 3e natten utan sömn. Vaknar var 5 minut från 19-07 .. Häärligt, helt slut båda två!

Ska åka och köra Moster Mattis hem sen vid 18 och sen blir det Solsidans-fredags-mys ikväll. Om vi får för Miniherren så att säga =)=)
Ne .. så synd om han :(

. Fläskfilegryta .

Vi ska åter igen ha lite tjejkväll här jag & syrrisen. Vi ska se vad vi hittar för nån bra film - Sugen på en vråålbra film, som man bara inte kan glömma :-)!!

Så har vi gjort iordning Hasselbagspotatis som nu står i ugnen, ska även göra en slags fläskfilegryta på det vi hade hemma. . Så det blir ungefär: Steka fläskfile med timjan & rosmarin, slänga i lite lök, grädde, creme fraice, sweet chilisås, balsamico, dijonsenap, vitlök, lite oxfond med smak av rödvin, kinesisk soya, en skvätt citron och sen hasar vi i lite tomater och lägger allt i en ugnfastform och strör massa ost över in i ugnen. Får se hur den kommer smaka med alla dessa olika stuff'sen. Det borde bli nog bli gott ändå. Hade inga champisar eller soltorkade tomater som brukar va de heliga ingridienserna, men vi är hungriga som små vildsvin så det ska nog slinka ner.
Inte ätit sen vi åt mcdonalds vid 13:00.

Fortsatt feber för lillen =/



Hård natt, med sjuk kille.

Igår vid 23-tiden tog vi tempen igen & då låg den på 39.5, trots att han fått alvedon vid 19-snåret.
Buhuuu. Så han fick en alvedon till och så bärde vi in spjälisen i vårt sovrum igen för jag ville kunna ha kolla på honom under natten & att sova i vår säng går tyvärr inte längre hur mycket jag än vill för att han kryper i sömnen, vänder sig och när han vaknar så kryper han ned, och det vill jag inte riskera!

Han somnade iallafall helt lugnt efter att ha druckit massa vatten. Jag somnade, han vaknade, jag somnade, han vaknade, jag somnade, han vaknade... och så höll det på ända tills imorse då Magnus gick upp med honom.
Han tappade nappen, han ville bli lite klappad på (för han va lite kinkig, lillkillen) ...ville ha välling typ 5 grr.

Inte lätt att va sådär sjuk. Usch, han har aldrig haft så hög feber.

Ska köpa isglass till honom sedan för han är inte så sugen på mat. Idag är han pigg, springer runt och är en galenpanna. Men man ser hur matt han är innerst inne & hur blanka ögonen är. Idag ligger tempen på 38.5.

Jaja, Magnus ska jobba kväll.. Vi ska nog äta lite Mcdonaldsmat och så får vi väl mysa till det i Ef/Ikväll igen. .
Jag, syster & Vince -
:-) Hörs later...

Badhuset !!

Haft en hel-mysig dag med syrris & vinnis - Rolig jag va nu va?=D

När vi hämtat henne förut så la vi Vincent för en Ef-nap och vi ställde oss & laga Korvstroganoff med ris. Det smaskade vi och Vince fick också när han vakna.

Vi packa väskorna och tog en härlig promenad till badhuset. Inte det bästa vädret kanske men frisk luft behöver vi väl alla :-)
Tyvärr så var varmvattenbassängen & rutchkanan stängd så vi fick hålla till i babybassängen bara.
Vi fick bubbla om vartannan medans andra personen va med Vince.

Sen gick vi vidare till en lekpark & vidare till Hemköp och handlade lite gottigt till ikväll så vi kan ha mys, vi tänkte se på Vinterviken.
Ni vet den där gamla svenska filmen som är såå mysig=) Magnus är iväg på en match på Ullevi.
Tjejkväll får vi<3

När vi kom hem nyss tyckte jag Vincent kändes varm.. tog tempen och den stod på 38.8 och även blivit hostig.
Snacka om att man känner sig dålig=/ Mammas lillaaa...säkert frysit där borta och varit öm i kroppen. <3

Fick en försenad födelsedagspresent från Norge :)
Jätte fin nesecär som det stod Vincent på.









SUPERMAAAAAAN




Moster & Vince



10:08

Godmorgon godmorgon!
Vi startade dagen kl 08:00 idag. Det var ljuvligt, helt utvilad. Kikat lite på Teletubbies och ätit gröt.
Gjort oss iordning inför dagen.

Ska nämligen strax åka & hämta lillasyster Mathilda som ska tillbringa några dagar här framöver på hennes Påsklov. Mysigt mysigt - Idag ska vi åka till badhuset, som aldrig blev av igår.

SÅHÄR SER DET UT NÄR LILL-GRISEN SKA ÄTA GRÖT.
HAN BLIR HELT OTROLIGT LYCKLIG NÄR HAN FÅR ÄTA SJÄLV.

  

Nyklippt pudding




Magnus har klippt av Vincent allt sitt hår, alla änglalockar är puts veck =/ Men men dom växer ut igen! Han är svinsnygg såklart, the little Vince :D♥ Men va ska man förvänta sig.. mohaha, nej då! Vi har varit ute på äventyr & nu badar the boys'en. . Snart göra iordning Vincent's middag! Ikväll ska jag göra varma mackor till oss, äta lite godis &chips - Titta på Solsidan & ballar av stål. . Löv it


Tvmys

Helt ensam. Just nu the balls off stoule. Tittar till min söta lille vinceprins där inne var 5e minut. Han ser ut att sova som en gud och det ska även jag göra strax:D
NATTI

If u are a mum.

Är sjukt trött & det är fortfarande endel timmar kvar tills kvällen=/ Vincent springer från jävulskap till nästa jävulskap dagarna i ända - It drives me crazyyy. När jag tar han därifrån & säger till honom så skrattar han åt mig, eller slänger sig baklänges & skriker för att han inte får som han vill.
Vill inte leka på sitt rum, bara vara med mig & gå efter mig hela tiden, sätter jag mig & vilar så gnälls det bara.. så det är en intensiv underhållning som gäller. Men men sånt är livet. Brukar inte bry mig eller tycka det är jobbigt annars men idag är jag såååå trött.
Inte haft sovmorgon på flera dagar, man behöver det för att ladda energi - Imorgon smäller DEEEEET! (Om jag inte blir inringd te jobbet såklart. Ahhh)

Nä vi får väl ta & storstäda här, behövs VERKLIGEN. Då är han med och hjälper till, det tycker han är kul.
Eller om vi går ut & gungar och rastar av lill-skrutten. Där blir han inte rastlös ialf :D Hihi....

Jag är kock, hushållerska, förälder, domare, lärare, barnsköterska, sjuksköterska, reparatör, piga och jag ger tröst o trygghet. Jag har ingen semester, inga lediga dagar och ingen sjukledighet. Jobbar hela dagar och ibland också nätter. Är underbetald och överarbetad! Berätta om ditt jobb är tuffare än mitt! (Kopiera detta om du är MAMMA! :)

Solen lyser =D

Påskaftonen var mutcho bra. Under dagen va jag & Vince ute hela eftermiddagen i solskenet.
Lekte en massa i lekparken & på gräset.. det var alldeles torrt. Sen gick vi en långpromenad, hitta en annan lekpark som vi lekte lite till i =)

Hem och gjorde oss iordning, så kom papsen hem och vi åkte till svärmor för att fira påsk med dom & gudmor/faster charlotte med man.

Vi välkomnades med champanje och snacks, sedan åt vi löjromstoast med avocado på till förrätt, lamm med potatisgratäng, sås och feta-sallad till huvudrätt och kladdis till efterrätt.
Sedan tog vi lite vin innan vi spatserade hem vid 12-snåret med lill-gos sovandes i vagnen.

Det var inte lika härligt att gå upp kl 7 idag. Lillen vill ju upp lika tidigt trots att vi har lagt oss "sent" (00.30) Hahah.. för ovana som oss är det suuuperlänge :D Mohahah

--
Solen lyser åter igen idag *Lycklig* så vi går nog ut en sväng snart innan vi ska hem till svärfar & fira påsk även där.

Tjohoo!

   

   

  

En liten kärring

Önskar mormor, morfar, moster & morbror Glad påsk :-)



(inte så lätt att måla en ständigt aktiv 1-åring, men det fick bli som det blev:)


Glad pÖsk

glad påsk. magnus är på jobbet & vincent har fått ett påskägg imorses. . vi satt & måla lite ägg & hade mysfrukost tillsammans♥ ! Ikväll blir det påskmiddag hos svärismor.

har även varit ute hela eftermiddagen nu i lekparken & på promenad.

-- hoppas på en äggtoddy eller något annat alkoholhaltigt ikväll :D

Fredagskvällen är kommen

Jobbat hela dagen, mötte Magnus i dörren innan han gick till sitt jobb.. Jag myser med Vince och ikväll ska jag laga Tacos till mig själv & blänga på solsidan. Vem kommer hit med cöla till mig? (A)

(Medans jag jobbat idag var Magnus & Vince iväg på Påsklunch & fika hos svärmor.)
Titta här va söta kusinisarna är:


Jobbat gärnet.

Våran data-laddare gick återigen sönder igår, men vi fick köpt en ny idag som tur är. Orkar inte vara datalös ytterliggare en gång. Varit det så det räcker & blir över det senaste! Blä.

Är nyss hemkommen från jobbet. Puh, helt slut efter en hård kväll. Man är inte van vid det där längre :D Bara & vänja sig igen.. en boxnäve på hakan fick man också, hahaha! Motvind på cykeln hela vägen hem - Nu blir det nana för att börja 6.45 imoron. Lillälskling får en heldag med pappsen , saknaaa!♥ :) Tur man har så mkt att göra på jobbet så man inte hinner tänka hela tiden. Det hade varit mycket jobbigare. Det hjälper ju faktiskt inte av att gå & tänka hela tiden. Lika bra att klockan helt plötsligt är dags för & sluta och snabbt kan åka hem & pussa på honom. Tur det inte är sååå ofta än så länge så man tyvärr måste "vänja sig" (om man nu nånsin kommer kunna göra det) att jobba & va utan honom ibland, buhu, hemska tanke! I sommar blir det heltid =/
Men nu förtjänar Magnus att ha våran underbara Vincent hela tiden. Är ju hans son lika mkt :) Hihi

Godnatt!


RSS 2.0