('v')


Eddie 1 år idag ('v')

Är det en vanlig dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Eddie's födelsedag. HURRA - HURRA - HURRA . . . . . 

Mammas lilla busbebi blir 1 helt år gammal.
För ett år sedan så fick jag precis värkstimulerande dropp vid denna tidpunkt efter att vattnet gått under natten. (efter 2 dagars igångssättningsförsök") och kl 17.34 såg han dagens ljus för första gången.

Ett år av djup innerlig lycka och kärlek! Du är den mest goa underbara ljuvligaste lillbebis som finns.
Och jag kommer älska dig av hela mitt hjärta tills den dagen det slutar slå! ♥
 
Kl 06.00 ställde vi klockan för att gå in med "frulle-på-sängen" till honom med tända ljus och paket och skön allsång;) Han vart liteee småchockad sådär. Hihi.

Nu sover han en liten förmiddagslur och när han vaknar ska jag & barnen åka ned till stan o äta Kinamat till Lunch, sedan hem & göra tårta och blåsa ballonger tills kalaset ikväll!




07:34

GOOOD MORNING ! ! ! !

Uppe med tuppen även en lördagsmorgon. Tur man är hurtig så att säga. *Eller att man inte har något val* - Hahaaa. Imorgon får jag heller ingen sovmorgon för då ska jag jobba. Stackars stackars mig !!!

Jag & Vincent sitter under täcket med värmekudden på och huttrar framför Tvn. Undra varför man alltid fryser så mornarna (?) Fötterna är isss. Svårt att ha tillräckligt med värme i en  l ä g e n h e t  så man slipper frysa eller? Haha.


F A V O R I T E.

Lekardagen !!!

Haft båda kiddosarna hemma på FM idag. Sara, Love & Alfred kom hit förut, mötte även upp Michaela, Nellie & Tuva. Promenerade till en lekpark där barnen lekte. (Och Eddie skreeeek) Även Vincents dagiskompis Love kom dit. Då var det helt plötsligt väldigt kul att va ute tyckte Vincent. Klart att det inte är kul att bara leka med mami på lekparken annars... :):)

Efter en stund fick vi gå in. Alla blev kalla och Eddie skrek ihjäl sig och var trött. Så han fick bums i säng och barnen lekte vidare här hemma. Gjorde spagetti och korv till dom. Det bästa barn vet verkar det som. Haha. Vincent åt hur mycket som heeelst !!!

När alla hade gått varvade vi ned lite framför Pippi på de sju haven innan vi tog bussen till Kungsmässan för lite handling. Pappan i familjen hämtade sedan upp oss där när han slutade så åkte vi hem och lagade kycklingwok.

Love&Vincent på väg hem från lekparken. Hand i hand ♥



EDDIEPEDDIE. ÄLSKADE GOSELOPPAN.

Då var det vardag igen =)

Hej på er Goingar... :):)

Då var ytterliggare en härlig helg förbi! Går så himla snabbt verkligen. Hela lördagen försvann ju också då jag jobbade på Majgården till 17.00 ...

Söndagen spenderade vi på "Djungelrummet", det är ett busland i miniatyr typ som ligger här i KBA. På freeport. Barnen älskade det. Eddie också, han börjar bli så stor nu så han uppskattar sånt! Hihi. Och sedan på middag hos svärfar där barnen lekte med kusin Leo.

Snart ska ju min lilla lilla lilleman börja på Dagis =/ Finns ingen möjlighet att gå hemma längre när Magnus är lärling och jag mammaledig. Pratade med chefen på Signeshus och jag får börja där i mitten på februari, så fort han är färdig inskolad. Som tur är så blir det inte såå mkt på Dagis. Jag jobbar ju helger (och är då ledig två dagar på veckorna) och kvällar. Då kanske jag lämnar vid 14 och Magnus hämtar vid 16.30 ...

Känns inte alls kul att han redan ska börja. Mår riktigt dåligt faktiskt. Vincent började när han var 1½ och det kände jag att det var alldeles perfekt och han var verkligen mogen för det.
Dock så är ju Eddie väldigt gnällig hemma och jag tror han kräver mer stimulans, så så sett så är det ju bra för honom att få leka och se barn ett par timmar.När vi är på ÖF så är han hel lugn och hur harmonisk som helst när han får se andra barn. Sover hur bra som helst efteråt i flera timmar (som han verkligen inte gör hemma annars). Så det blir nog bra. Bara det ständiga dåliga samvetet för allt. Mina små ♥

Vi har precis varit ute på prommis. Vincent va jätte ledsen och ville bara hem, så det var la sisådär trevligt.Fick gungat Eddie snabbt medans Vincent låg på marken och skrek. Lovely;)

Nu vilar Vincent framför "sjöjövaj fabbe fajfajs faj" efter dagis. Han är alltid helt slut, trots att han bara går 5 timmar 3 dagar i veckan. Hahha:) Eddie ligger och försöker sova middag. Går la sådär.
Ska snart göra hemgjort mos, köttbullar och brunsås - Love it - Och vänta hem våran fina bäääjb !!! ('v')

ÄLSKAR DIG MIN ÄLSKADE ! ! ! Du har gett mig de ljuvligaste
barnen i hela världen. . . Du&Jag =   ♥   Hihi


I ♥ Fridaysss



Den bästa dagen på hela veckan är här.
F R E D A G !!!!
Mysighetens mysighets dag nr 1 . . .


Man går och myser till det hela dagen. Leker med barnen. Alltid när jag hämtar Vince på dagis vid 12 så sjunger vi varje vecka: "-Det är dags för fredagsmys, om det så är det sista jag gör" .. Det är våran tradition när vi går ner för backen hemåt :):) Och han är så lycklig för han vet hur mysigt vi ska ha på EF/Kvällen!!!

Idag gick vi dock mot lekparken för att träffa Michaela, Nellie och Tuva. Där gungade dom tillsammans på en gunga och sjöng "Vi gungar våra pippor, håhååå Jajaaaa". Precis som Madicken. Hihi.
Efter en stund blev Eddie gnällig & trött så vi fick gå in. Iskalla var dom små stackarna. Blåser storm ute som vanligt..

Nu sover lillgrisen (utan välling) och jag ska snart tända upp lägenheten med massa ljus och förbereda lite extra helggod middag !! När pappan i huset slutar jobbet då ska han plocka upp Vince så åker dom och helghandlar lite.. Vincent ska få pocka sitt egna godis o sååå :)

Ganska skönt att barnen somnar runt 18.30 nu på kvällarna så vi får vuxentid tillsammans. Dom är helt slut vid den tiden båda två - Ikväll blir det "Voice" och kramkalas med min man. I <3 Familyyyy.

Blir en god LaxMiddag senare ! ! !

Att somna utan flaska -

Har bestämt idag att vi ska försöka trappa ned vällingen för Eddie. Hur det nu ska gå. Han somnar BARA med flaskan (tar inte napp) och han vaknar upp hela tiden och det enda som hjälper är ännu mera flaska.
Det blir enorma mängder välling per dygn och det är såå onödigt nu när han börjat äta riktig mat, är snart 1 år och behöver egentligen ingen välling alls.

Men hur ska man gå tillväga liksom? Vad gör man när man står där mitt i natten och han vrålar för sitt liv?
Jo jag brukar springa dit med flaskan så han somnar om och vi också får somna om så snabbt som möjligt.

Det är ju dock outhärdligt att han vaknar varannan timma hela natten för mera.(Han somnar inte om annars)
Förut på dagen gav jag honom vatten i flaskan istället och det ville han ju inte ha såklart, jag gick ut och gick in efter en stund och gav honom den igen.. och höll på så. Han gjorde inget annat än att smågnälla, så det tog väl 20 min sen gav han upp och somnade. Skönt.

Tror det kommer bli värre inatt, om jag ens kommer orka ta fighten. Men vad kan va värre än att springa upp femtioelva gånger per natt? Hihi.. Bara att han blir ju så himla ledsen på natten, man är ju så känslig då. Och jag vill inte alls att han ska vara ledsen. Så jag hoppas han nöjer sig med vattnet för att han är så trött. Eller i värsta fall mjölk.

Dom säger ju att bebisarna tillslut brukar skippa o "vilja ha mer"välling när man gett dom vatten ett par dagar, för då brukar dom tycka att det lika gärna kan kvitta. Så det är de vi hoppas på :)

DET BÄSTA EDDIE VET<3


HemmaDag

Har städat & trixat lite denna förmiddag. Det blir aldrig färdigt här i hemmet men man får göra så det ser något sådär anständigt ut ;)

Vincent sa alldeles nyss "-Jag vill ha en apa hemma, mamma" .. Hahhaa, jo men det ska jag ta & fundera på. Hihi. Han har varit på Dagis fram till 12.15. När jag & "lillbebin" min hämtade honom så fick dom gunga utanför dagiset. Eddie blev så lycklig som jag aldrig sett honom innan. Va ett tag sedan han gungade sist. Han skrek av skratt. Lilla godingen min<3

När vi kom hem fick dom bada tillsammans och det älskar dom också. Nu sover lillgrisen en stund och jag ska snart ställa mig & göra Korvstroganoff !! Namnam.


I Trollis var det minsann snö!


Mina goa små älsklingar!!!

Lite bilder från Julafton :):)






Lååångt inne i Kalle-Anka-Tittandet :D



11:26

Vi hade en riktig toppendag igår ('v')

Gick på bio jag,bäjb och Vince - Lejonkungen i 3D. Hur fräckt som helst;) Smaska popcorn och choklad.
Vincent va så himla gullig. Satt helt stilla med sina glasögon på. Hihihi. I slutet ville han dock inte ha dom längre.
Väldigt mysigt.

Efter bion åkte vi vidare hem till gammelfarmor Elsa för lite middag. Handlade lite på hemvägen sen va det studs i säng för Vince. Han var helt slut efter dagen.

Vi fick återigen en stilla tyst natt utan en liten skrutt som vaknar upp titt som tätt. Väldigt tomt här hemma faktiskt=/

Kl 7.15 imorse var det dags för Vincent att gå tillbaks till Dagis efter jullovet. Som han hade längtat.
Ska hämta honom nu kl 12.15 så ska vi ta tåget till Trollhättan och våran lilla älskade Eddie.
Som vi saknat honom allihopa. Varit borta 2 dagar nu idag, sedan i lördags. Han har aldrig varit borta från mami så länge. Ska aldrig släppa taget om honom ♥

Pappa kör halva vägen imorgon o lämnar oss i Ale så hämtar Magnus oss där. Så är vi samlade hela familjen sen igen -- Precis som det ska vara!!!

Tjihooo jag är alldeles nervig för o träffa EddiePeddiePironParon. Mammas fiselompa!!!!


I wish nothing but the best for you



Eddie är i Thn och vi försöker njuta av att sova på natten och att få ägna lite tid till bara Vincent (Nästa månad är det hans tur att få åka själv till mojmoj o mojfaj) men det känns så jobbigt.. Gråter bara jag tänker på min lilla bebis :( Fyy va jobbigt det är.. Men dom behöver ju lite egentid båda två imellanåt. Vincent är jätte harmonisk o njuter av att ha mamsi o papsi för sig själv och det vet jag att Eddie också kommer göra nästa månad.
All fokus på bara en. Dock känns det som han ska känna sig övergiven o att vi inte vill ha honom här =/=/=/
♥♥
Imorgon ska han få komma hem
och då ska jag pussa & krama massor på min lilla !! Gå till Öppna förskolan med bara honom så han får full fokus av mamsi.
Man blir helt galen av kärlek med två barn. Man vet inte hur man ska dela ut den för man vill ge precis lika mkt till båda hela tiden och det är ju lite svårt.
Men jag älskar dom så mycket så att det gör alldeles ont i hela mig.

Saknar dig mammas bus bebi.. ♥ Älskar dig mest i hela världen!



♥ Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
...
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge ♥

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Och jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

('v')


19:53

FREDAGSKVÄLL.
Pappa & Kevin har kommit hit (Mathilda är ju redan här) så vi sitter och har ätit god mat och tar ett glas rött. Mys.

Skönt med en extra dag "helg" för pappan i familjen. Vi hade planerat en dag i Kungsbacka skogen förut.
Spatsera runt, leka och grilla korv. Det slutade i kallabalik som det alltid gör nu för tiden;)

Eddie skrek, skrek och skrek. Vincent blev kissenödig och vägrade att kissa ute. Vi försökte få av honom o hjälpa honom ändå. Han blev ledsen för det var kallt och sedan för han var så kissenödig och inte ville kissa ner sig. Jätte synd om honom men otroligt krävande när lillen samtidigt skrek. Han kastade sig, Vincent.. Va helt hysterisk.. Lät som vi misshandlade honom typ och alla familjer runt om glodde.

Vi fick bara släcka grillen och gå därifrån. Kändes som vi aldrig kom ur den jäkla skogen. TIllslut fick han kissa ned sig, stackarn=/ Jätteledsen för det.. Eddie fortsatte skrika, och jag blev också ledsen tillslut för man blir så himla uppstressad.

Det är så otroligt krävande just nu och jag undrar ibland hur jag ska orka. Den ena skriker hela tiden och den andra trotsar och gnäller. Funderar på o göra en "hel-renovering" på Eddie hos läkaren för dom gnäller ju inte så hela dagarna för att dom tycker det är kul. Han har vart så hela sitt lilla liv och det är ju inte kul för någon. Allra helst inte för han själv. Har ju pratat med BVC sköterskan om det men får gå till Barnmottagningen eller något.

Han eller dom ska ialf få följa med till Trollis två dagar imorgon när Papsi åker hem så vi får ladda batterierna lite innan jag blir galen. Man har dåligt samvete för allt men det kan vi behöva allihop. Dom tycker ju det är kul också! :):)

Jaja nu ska vi fortsätta njuta av det goda vinet och lite chips. Ska kolla på det omtalande "Voice" strax.


Trots och en krävande busbebi.



Badhuset idag var lyckat.
Barnen älskade det.. Älskade det gjorde ialf Eddie, Vincent gnäller mest (har gjort de senaste tre dagarna.) Från morgon till kväll, och gör sånt han inte får och är elak mot lillebror. Välkommen trots kanske;)

Det passar ypperligt just nu när vi har en bebis som är väldigt krävande samtidigt. *Ironi* Trodde inte jag skulle överleva imorse. Helt slut blir man. Haha. Men det är bara att kämpa på.

Handlade lite på hemvägen och tog bussen hem sen. Sjuk storm. Går knappt att vara ute.

Nu är det äntligen lite lugnt här hemma på kvällskvisten så vi ska snart se nån film!!!

Inte varje dag man varken åker vagn längre eller allra minst somnar i den;)

Jan. 3, 2012

Det är storm och regnet öser ned denna dagen. Vi var sugna på att hitta på något i förmiddags jag & barnen men så kom jag & tänka på alla andra dagar vi kämpar oss iväg på något i sånt här väder.. Man står helt pisseblöt och barnen skriker. Då ångrar man sig ganska rejält & det var inte längre värt det;) När jag kom på detta kändes det inte så lockande längre;)

Vi har alltså bara varit inne. Städat ut julen (Jag har städat, dom har rivit;), tänt ljus, sett film, pusslat, badat.
Nu har vi en Kallops som puttrar på spisen och en kladdis i ugnen ♥
Min älskade syster sitter just nu på tåget hit till oss, så vi får lite sällskap medans bääbi jobbar !!!

((Vincent älskade Astrid Lindgrens teatern. *Jag med* Hihi))

VINCE BLIR KLIPPT AV PAPSI IGÅR!


2o12

Då var det ett nytt år med nya utmaningar!
Detta år ska te.x jag börja jobba igen och Eddisen börja med Vince på Dagis. Får hoppas det går bra.

Denna Nyårdag har vi befunnit oss på Ishallen, då Vince har premiär använt sina skridskor. Det var såklart lite svårt eftersom det var första gången men det är bara att åka dit med jämna mellanrum & öva!

Imorgon ska jag & Vincent åka med Svärmor & kusin Leo in till Lisebergs teatern för att se någon Astrid Lindgrens Teater och det ska bli trevligt. Tycker Vincent också. Han kan knappt bärga sig ;)

Nu ska vi snart lägga barnen och bunkra upp med Chirre & Dirre för att se på Tropa De Elite 2 ...
MYSPYSSSSSS!







Eddie önskar också Gott nytt år..<3

RSS 2.0