I ♥ Fridaysss



Den bästa dagen på hela veckan är här.
F R E D A G !!!!
Mysighetens mysighets dag nr 1 . . .


Man går och myser till det hela dagen. Leker med barnen. Alltid när jag hämtar Vince på dagis vid 12 så sjunger vi varje vecka: "-Det är dags för fredagsmys, om det så är det sista jag gör" .. Det är våran tradition när vi går ner för backen hemåt :):) Och han är så lycklig för han vet hur mysigt vi ska ha på EF/Kvällen!!!

Idag gick vi dock mot lekparken för att träffa Michaela, Nellie och Tuva. Där gungade dom tillsammans på en gunga och sjöng "Vi gungar våra pippor, håhååå Jajaaaa". Precis som Madicken. Hihi.
Efter en stund blev Eddie gnällig & trött så vi fick gå in. Iskalla var dom små stackarna. Blåser storm ute som vanligt..

Nu sover lillgrisen (utan välling) och jag ska snart tända upp lägenheten med massa ljus och förbereda lite extra helggod middag !! När pappan i huset slutar jobbet då ska han plocka upp Vince så åker dom och helghandlar lite.. Vincent ska få pocka sitt egna godis o sååå :)

Ganska skönt att barnen somnar runt 18.30 nu på kvällarna så vi får vuxentid tillsammans. Dom är helt slut vid den tiden båda två - Ikväll blir det "Voice" och kramkalas med min man. I <3 Familyyyy.

Blir en god LaxMiddag senare ! ! !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0