I spending my time (-:

Lyssnar just nu på roxette och snokar runt lite på internet.. har många sidor, bloggar mm att checka igenom innan man är klar =D Hihi... Så har vi bjudit hit Jocke&Joanna på tacos lite senare idag. Mmm gott säger jag! Jag älskar min egna tacos .. finns ingen goare :D haha...
har pratat med min chef idag och blir sjukskriven veckan ut, sen får vi se om det är bättre !!!
Hm och vad kan man underhålla sig med hemma då? Hmm.. Några förslag? :)

Här kommer iallafall några bilder från i lördags:

Min fina mammss som jag älskar mest av allt <3<3<3   Jag står o checkar läget..  Här har jag somnat tidigt som vanligt. I loooove to sleep :D   Daddy goes hiphopish.. <3:)
grymmefarfar håller tal :)Lite allt möjligt fölk...

50årskalajsss

Hadirajran :D
Nu har det gått ytterliggare en helg som spenderades i thn med 50årskalas, det var trevlig. Mkt god mat .. mummsss!
Igår var vi och åt plankstek på tio pepe (första gången för mig) Bearnässåsen va den goaste =) Sen hade dom ingen god efterrätt så då gick vi till en kina resturang o köpte friterad banan med glass. Hur gött som helst!

Ingen bättring med ljumsken än. Bara såå hopplöst, man orkar inte hur mycket som helst, hur länge som helst! Utan kryckorna skulle jag inte ta mig någonstans. Tacka gudarna för dom! Läkarna ska ringa imorgon iallafall. Thank god!!!!

Var och fikade med Jessica & Tuva på briggen igår. Så kul o se er, tuva var vaken en liten stund iallafall. God vilka ögon den bäbben har alltså <3 Vi åt en räkbaguette o tjöta skit. Mkt trevligt, sen gick vi till Etage o tog en mjukglassstrut med strössel fast vi orka knappt hälften.. sen shoppade jessica en tröja till tuvis, shoppinggalen som hon är :P

Det är nån granne som spelar hur hög musik som helst. Haha orka kl 9 på morgonen. Enda anledningen att jag är uppe är för jag ringt viktiga samtal annars skulle jag aldrig va uppe vid denna tiden (om man inte jobbar=)

Nä ha en bra dag för det ska jag försöka ha.. ska lägga ut lite bilder från helgen snart också när jag får tid för det!
Pussochkram
<3


Shoppinggalen (!!!)

Idag har jag jobbat mellan 7.15-14.15, en ganska seg dag faktiskt. Vi jobbade en kort och ändå var vi färdiga med morgonarbetet himla tidigt. Men vi som jobbade var alla vana och proffisionella så det var nog därför - Haha :D

Efter det åkte vi till kungsmässan och jag inhandlade mig ett par välbehövliga skor som man kan gå bra i, en ny väska och en plommis (plånbok), sen åkte vi iväg och åt en mcfeastmeny på mcdonalds på väg till Ikea där jag köpte en redigt het bokhylla, mattor, toalock (eftersom vi inte får någon av våran trevliga fastighetsskötare), toamattor, tallrikar, lakan, ljus, sladdar och mkt mer. Tycker det är såå kul att handla fina saker nu när man har sin egna fina lägenhet som bara blir finare ju mer man anstränger sig.
Blev väldigt ledsen på vägen från Ikea eftersom jag ständigt har ont, får gå sakta som en invalid med alla som kollar på mig (inte för jag någonsin brytt mig om vad folk tycker o tänker så blir man känslig när man har sån smärta). Så kände bara för att ge upp. Jag försöker alltid tänka så positivt som möjligt. Jag haltar mig upp på cykeln o cyklar iväg till jobbet o haltar där för att slippa va sjukskriven o känner mig nog egentligen enbart dum som är där när man har ont. Man ska ju faktiskt prioritera sig själv. Men vad fan ska man göra? Jag blir aldrig klok på detta. Ska man va sjukpensionerad 20 år gammal? Nej tack. Jag hoppas kortisonsprutan jag ska ha ger susen för det är mitt enda hopp....

Älskligen min håller på att sätta upp bokhyllan, han får alltid kämpa min goding. Hjälper mig, bär mig, alla saker, hämtar saker och guud vad jag älskar dig. Du är bäst som orkar med mig - Detta är kärlek mitt hjärta!!!! <3

Har tagit mig ett glödhett bad precis.. skönt skönt, gubben tittar på fotboll på tvn. Inte riktigt mitt intresse så jag håller mig vid datorn o det är ju inte helt fel det heller.

Två bilder från midsommar =) KÄRLEK


Jag o min gullisMy life

Full rölle ...

Ska försöka bättra på mig o skriva varje dag.. men det är mycket nu hela tiden med jobb, läkarbesök, trollhättebesök, olika ärenden som ska göras hela tiden + att man ska försöka göra klart allt i lägenheten. Men allt har sin tid 8-|
Min ljumske blir inte bättre alls känns det som. Var på jobbet idag men man får gå o spänna sig hela tiden o oroa sig att det ska hugga till för när det gör det så skriker man bara rakt ut o tårarna sprutar. Ja det är fan synd om mig.. =P
Så ska ringa min kära doktor imorgon o tvinga han o ge mig en kortisomspruta i ljumsken om det är det enda som hjälper.

På fredag kväll ska vi till Trollhättan igen för min fasters man har 50årskalajs i en lokal med god mat osv osv :D
Imorgon ska jag jobba tidigt sen ska vi åka o stooooorhandla. Som jag tycker är såå kul =) Sen måste jag till vårdcentralen för jag har en böld typ vid svanken som gör svajn ont, kan inte sitta eller ligga på den. Det är bekymmer med allt. Haha ibland är livet lyckligt!

Nä nu ska jag lägga mig o läsa lite o äta glass med krossad choklad i ... Ha det bra kära vänner.
Kärlek


Mår kasssss

Hade sett fram emot Midsommar hela veckan när man jobbat för vi brukar ha sååå kul. Jag har bara haft så fruktansvärt ont att jag inte vetat vart jag ska ta vägen. Stapplat runt med dom jävla kryckorna o skrikit av smärtan hela tiden.
Försökte ta lite drinkar men det mådde jag illa av och när jag skulle röka kunde jag inte andas så jag gav upp tillslut o vilade mig så fick alla andra ha kul istället. Inte bättre är det idag, har knappt kommit upp ur sängen alls.. fått ha en kudde mellan benen inatt för att det inte ska trycka på smärtan så mycket. Och jag som ska jobba imorgon... Böh orkar inte med det här!!!!!

Men ska iallafall äta en god Thn kebab pizza med la family ikväll. Min man är och spelar golf med Sören - Skoj för dom :D Jag ska lägga mig o läsa skvaller nu. What to do?

Och Trollhättan fick glädjenyheten ang Saab. Lycka lycka :P

Var och hälsade på Jessica & Tuva i torsdags kväll också. Sikken liten prinsessa. Hon bara låg i sängen och såg alldeles alldeles underbar ut.... <3 Här kommer en bild på oss:

Tuvis Och Jag =)

Tapetsering, midsommar och jobb :P

Hej hopp gummisnopp. (Jag är rolig)!
Har inte varit inne på några dagar igen för att våra saker plastats in för det har spacklats och målats tak osv osv & idag kommer pappsen igen och tapetserar vardagsrummet och det ska bli såå fint när det blir klart för det ser ut som fan här nu och jag får gå med skor på mig inomhus. Jag får fullständigt frispel när det ser ut som fan och jag hatar och städa när man jobbat - Men man får väl vänja sig vid att man är illa tvungen och att man får njuta när man är klar! Bööh -life's hard.

Har jobbat som en liten gnu dom senaste dagarna - 13timmarspass. Fy fän vet inte när jag ska bli pigg efter det igen.. men men har man varit sjuk så har man men jag har som sagt iallafall Midsommar att se fram emot och det ska bli sååå kul :D Träffa min Malin igen <3 Hon är snyggast och bäst min kusin! Hon klarade sin examen som jag sa att hon skulle göra för hon är sååå duktig. Hon fick betyg 5/6. Fy fään vilken baddare, tänk om man själv vore så klipsk.
Dream on dream on.

Så har jag tvättat idag också, fick gå upp kl 07 när jag äntligen skulle få sova ut. Var vansinnig och fick ett frispel på min lille gubbe som skulle gå till jobbet, men jag drog mig ner de fyra jävla trapporna med morgonrock och håret ståendes åt alla håll och börjar tvätta duktig som jag är. Självklart kommer det in en kärringjävel i tvättstugan och bekyller mig för att ha snott hennes tid när det står klart och tydligt att det är min. Klart och tydligt förklarade jag detta för henne i mitt arga morgonhumör och hon gick snällt därifrån och bad om ursäkt. Blä för surkärringar!!!

Nu ska jag koka mig makaroner, har inte så mycket mat kvar i kylen efter månadens slut. =P Jo då mat har vi, men det är ett jävla meck att laga den =) På torsdag ska jag, babe o Linda hem till Jessica & Tuva och hälsa på den nya livet <3 Kul kul...  Kraaam på er & ha en bra dag!

Min fina lilla bus...Aw älskade lillebjoj somnat efter all dagens bus med kiss och bajs o titta på mig.... <3<3<3FamiljjjjJag är så innihelvete het med min bamsekorv med 50 kg rostad lök på...Jag och min kusinvitamin <3

Usch och fy. Jag vill spy.

Fy fan det är lördag och jag ska jobba hela kvällen. Snacka om deprimersamt, på en avdelning jag inte vill va på och imorgon ska jag jobba från 07-21. Förstå att jag inte är lycklig idag =/ Tycka synd om mig själv.
Men men man får väl se fram emot nästa helg då det är Midsommar och händer en massa roligheter.
Idag fyller min Pappa 43 - Grattis världens bästa pappa, hoppas du för världens bästa dag!
Dom var här igår hela min familj, vi var o fikade på Kungsmässan. Jag fick ett par dö snygga shorts o linne av min mammi som är bäst. Sen handlad vi lite hit och jag lagade mat. Pappa kollade tapeterna o han ska komma hit på måndag o tapetsera och då kommer det bli hettttt här.
Nä nu ska jag gå till mitt underbara arbete. Usch o fy jag vill spy ! ! ! ! 


Åh detta fina har min älskling skrivit om mig <3<3:

Emily, bäbban, jag känner dig nu.
Jag vet att du har svårt att sitta still,
Att du har fruktansvärt dåligt morgonhumör,
Att du oftast spiller när du äter och att när glassen är slut så sitter hälften av den kvar runt munnen.
Jag vet även att du inte alltid tänker innan du pratar,
Att du inte tycker om sport,
Att vi ofta tycker olika om saker,
Att du inte är så händig,
Att du är beroende av chips med dip och coca cola,
Att du röker fast det är det luktar äckligt och är farligt,
Att du ofta har så ont att du har svårt att gå så jag blir tvungen o bära dig och att det förmodligen kommer vara så hela livet.



Men jag vet också att det är när du mår bra du vickar på fötterna hela tiden,
Att du bara är sååå otroligt söt när du försöker skälla på morgonen.
Att glassen som sitter kvar runt din mun är godare än någon annan glass i världen,
Jag har även lärt mig att det kan vara skönt o inte tänka jämt,
Att sport egentligen är rätt fånigt,
Att det är våra olikheter som är våra styrkor inte våra svagheter,
Att att du inte inte behöver vara händig utan du är gullig bara du försöker.
Att chips o dip är du o jag och att varje gång jag dricker coca cola så tänker jag på dig.
Och att jag gärna delar en cigg med dig i vilken snöstorm som helst bara för o få en anledning att hålla om och värma dig.
Jag vet att jag ibland blir irriterad när du går sådär långsamt och att jag även ibland går en bit före dig, men jag går inte före för att jag skäms för dig utan för att jag vill se till att inget kommer ivägen. Helst skulle jag vilja lära dig att flyga så du slapp gå, men det är nog omöjligt.
Så jag bär dig gärna, hem från bilen, fram till altaret, över tröskeln och genom livet.
Du förstår det är sakerna som du tror jag stör mig på som egentligen är det som gör dig till den personen jag älskar så mycket.
Det finns ingen sötare än dig när du är nyvaken,
Det finns ingen hetare än dig när du gjort dig i ordning,
Ingen vackrare än dig när du ler,
Det finns ingen som strålar så mycket som dig när du är glad.
Det finns helt enkelt ingen som du.
Du är min sol, min måne, min sommar min vinter,
Du gör mig glad när allt känns dystert och du får mig att skratta åt alla problem.

Någon gång, någonstans,
På någon speciell plats, på någon speciell dag,
Vid något exakt speciellt tillfälle, med några exakta speciella ord
Hoppas jag du svarar ja på min fråga till dig,
Och lever resten av ditt liv med mig för jag vill inte leva utan dig.


Mööörn :)

http://www.youtube.com/watch?v=UpyyoBcnH8A


^ Den låten är nedrans bra, hittade den en dag på MTV - Smälta :D
Håller på o städar lite, fast vi storstädade häromdagen, så är det när man har en katt i huset. Usch!
Mamma, pappa & Kevin kommer snart hit o ska titta på våran lägenhet - Ska bli kul o se dom <3
Pappa har med baylies, parfym och halsband till mig sen dom var i Cypern.. Kuuul med presenter... Hihi!
Sen är det fredag idag, hoppas på lite mys ikväll. Ska jobba resten av helgen så det blir bara film o lite gott att äta.

Fy fäään. Diskhelvetet skriker på mig så det är la lika bra att ta den så det är gjort, disken är för stor för att sätta in i diskmaskinen. Illa tycker jag.
Ha en bra helg o grattis Jenny på din student.......

Här kommer Tuva <3

Den sötaste lilla prinsessan som finns - som jag ska pussa på och hålla nästa torsdag!
ÅHHHHHHHHHHHHHHHH. Ett mirakel!!!!


Nyinflyttade .

Todelidoo. Nu var det ett tag sedan man skrev här, har ju som sagt flyttat och vårat bredband kom inte igång förrens igår, skönt att ha det igen så man kan hålla sig uppdaterad :)

Vi har börjat kolla igång lite grann, har fått upp alla saker storstädat överallt, köpt säng + sängbord, lampor, duschdraperi, dukar osv osv. Det är hur kul som helst och köpa nya saker och börja inreda.
På måndag kommer min papps och ska tapetsera, tapeterna ser för jävliga ut här, dom har haft en äckelhund som bitit i tapeterna men våran kära hyresvärd har besiktat lägenheten och godkänt den - Sjukt ?

Trivs iallafall hur bra som helst.. är lite smågrejer som man stör sig på men det är ingenting. Läget är perfekt och skönt att ha en dubbelt så stor lya, tappar nästan bort varandra här jag och min älskling :D Hihi.
Det kommer bli så fint när vi är klara.

Har varit lite sjuk det senaste också - Halsfluss, förskylning, feber och pollenallergi. Det har verkligen varit allting på samma gång! Puh har varit helt slut verkligen så nu är det bara jobb som gäller en vecka framöver.
Sedan är det ju Midsommar och då ska vi till Trollhättan till min stuga och ha långbord, midsommarstång + kransar, snapsvisor, lekar, tipspromenad och en himla massa alkoholic - KUL =) Så ska vi träffa lilla Tuva som nu är snart 2 veckor gammal och ack så söt. Ska bli så kul o hålla i en bäbbe!

Nä nu ska jag förbereda mig lite inför arbetet kl 16. Laga lite mat ! =D
Jag Älskar Dig Magnus Falk Mer Än Något Annat I Hela Världen ('v') Du är sååå fruktansvärt fin och go! PUSSSSSS


Joannas student :D
Joanna tar studenten :D Wihoo.HettÄta med deras släktingar :DJag har feber o halsfluss :(The brothers.Jag grejar håret och baby är glaaa ;)


RSS 2.0