Tapetsering, midsommar och jobb :P

Hej hopp gummisnopp. (Jag är rolig)!
Har inte varit inne på några dagar igen för att våra saker plastats in för det har spacklats och målats tak osv osv & idag kommer pappsen igen och tapetserar vardagsrummet och det ska bli såå fint när det blir klart för det ser ut som fan här nu och jag får gå med skor på mig inomhus. Jag får fullständigt frispel när det ser ut som fan och jag hatar och städa när man jobbat - Men man får väl vänja sig vid att man är illa tvungen och att man får njuta när man är klar! Bööh -life's hard.

Har jobbat som en liten gnu dom senaste dagarna - 13timmarspass. Fy fän vet inte när jag ska bli pigg efter det igen.. men men har man varit sjuk så har man men jag har som sagt iallafall Midsommar att se fram emot och det ska bli sååå kul :D Träffa min Malin igen <3 Hon är snyggast och bäst min kusin! Hon klarade sin examen som jag sa att hon skulle göra för hon är sååå duktig. Hon fick betyg 5/6. Fy fään vilken baddare, tänk om man själv vore så klipsk.
Dream on dream on.

Så har jag tvättat idag också, fick gå upp kl 07 när jag äntligen skulle få sova ut. Var vansinnig och fick ett frispel på min lille gubbe som skulle gå till jobbet, men jag drog mig ner de fyra jävla trapporna med morgonrock och håret ståendes åt alla håll och börjar tvätta duktig som jag är. Självklart kommer det in en kärringjävel i tvättstugan och bekyller mig för att ha snott hennes tid när det står klart och tydligt att det är min. Klart och tydligt förklarade jag detta för henne i mitt arga morgonhumör och hon gick snällt därifrån och bad om ursäkt. Blä för surkärringar!!!

Nu ska jag koka mig makaroner, har inte så mycket mat kvar i kylen efter månadens slut. =P Jo då mat har vi, men det är ett jävla meck att laga den =) På torsdag ska jag, babe o Linda hem till Jessica & Tuva och hälsa på den nya livet <3 Kul kul...  Kraaam på er & ha en bra dag!

Min fina lilla bus...Aw älskade lillebjoj somnat efter all dagens bus med kiss och bajs o titta på mig.... <3<3<3FamiljjjjJag är så innihelvete het med min bamsekorv med 50 kg rostad lök på...Jag och min kusinvitamin <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0