Hoffmaestro

Varit hos våra vänner & grannar: Viktoria, Daniel och Vincents kompis Kalle.. Dom bor mittimot oss i ett hus här så där har dom, (Vince & Kalle) busat på trädgården hela kvällen. Jag och hans föräldrar (Magnus jobbar) har tagit ett glas vin. Myspyssss.

Nu sitter jag och lyssnar på denna innan nanedags:



JAG ÄLSKAR FREDAGAR!!!


Man blir lite sådär extra glad och pirrig. Hihi. Vince hänger på dagis. Ska strax hämta honom sen ska vi va ute tills fredagsmyset börjar, tänkte jag. Gubben vår ska jobba ikväll så vi får mysa själva. Jag ska nog lyxa till det med ett glas rött. Hur underbart är det inte att kunna ta det igen!?

Vi har helt plötsligt fått världens nöjdaste & gladaste Baby. Vad hände liksom? :-) Precis innan vi skulle börja med den mjölkfria ersättningen som hon föreslog på Bvc. Det behövdes aldrig. Hoppas hoppas det håller i sig.
Gud va allt är mycket enklare nu. Plötsligt väldigt lätt att ha två barn. Haha. Han sover mycket (och behöver det också för den delen för ANNARS bli han däremot arger) och nu har jag börjat med ett tjockt täcke att buffa runt hela honom. Kanske därför han sover så gott, inlindad och trygg. Och när han är vaken så är han jätte glad.

VÄRLDSBÄST DAG Känns det som. Imorgon blir ännu bättre - Valborg. Då firar jag & min baby 4 år tillsammans - Då Ska vi sticka ut och äta och dela en flaska vin en snabbis medans pojkarna är hos sin Farmor. Men blir bara en snabbis för vill inte va utan min lilla lilla bebi så länge. Men kände att det är ett fint tillfälle att få lite tid på "tumanhand". Känns nämligen som man bara varit gravid, ammande och hemmamamma dom senaste åren. (Såklart eftersom man har 2 småkillar. Haha) Har inte alls känt något behov av att komma hemifrån innan men nu känns det som att det är välbehövligt. Så kul ska det bli.



Nog om det. Idag : F R E D A G S M Y S .

Vår gata<3

Vi har det verkligen bra här i vårt område. Lungt och fint familjeställe. Alla barn på gatan här är Vincents kompisar, i hans ålder & på hans avdelning på Dagis!! Dom har superkul tillsammans. Nu när våren och sommaren är här leker vi ute från morgon till kväll. Så härligt att se hur han lyser av lycka. Min lilla Vince !!!<3

Den dagen vi flyttar till hus vill jag gärna ha ett i detta område, (Dom är ganska nybyggda dessutom.. Hihi) så han får växa upp med alla sina kompisar här och inte ryckas ifrån dom.

Förra sommaren.

Bvc - Vaccin

Eddie har varit nöjd idag!! :-D:-D Och då har jag fått sakna han t.om.. Hihi.
Bvc: Vikt: 6500 (3½vecka sen: 6020) Längd: 60cm (Sist:58) - Börjar plana ut lite nu sa sköterskan.. Hihi förut har han gått upp 1 kg i månaden typ. Hihi. Tjockibenen ♥

Vaccinationen gick över förväntan. Ett litet pip och sen var det bra. Duktigaste eddisss ! ! !
Vi har bunkrat upp med Alvedon om han skulle bli dålig. Vilket vi såklart inte hoppas på...

ÄLSKAR MINA KILLAR ---- Vincent 2009-02-10 ('v') Eddie 2011-01-26 ('v')


                              


Headern?

Finns det någon underskön människa som kan/skulle vilja hjälpa mig med att ändra min header till "Eddie" istället för "Gravid igen" (A) .. Kan inget juuu ;-P


P.oP

Den här fina hjälmen tycker jag skulle passa Eddie's lilla dyrbara huvud fint nu när det börjar bli för varmt med mössa...Har en solhatt också men ibland blåser det lite hårt på mammas
lilla Puppisss små Öjon!!!


Ljuv Musik =)=)


GoooMorrooonn

Somnade 21 igår kväll så denna morgon är jag pigg :):) Solen lyser redan så blir nog en fiiin dag meee'.
Ska snart göra en gooo frulle, och gå med Vince♥ till dagis efter 1 veckas uppehåll.
Under tiden han är där kanske man ska passa på att sola sig lite. Inte axlarna då, hade visst bränt sönder dom igår vid havet. Visste inte ens man kund göra det i april redan. Hahaha.

Vaccinationstajm [första] för Lillbebiiiin<3 i eftermiddag.
--
Igår var det förresten den 26'e ¤ 3 Månader sedan:

Finaste gåvan
eddie kom till oss ('v') ♥


Tålamod är en fiskares bäste vän



Ringde Bvc tidigare idag och undrade om vår sköterska hade något tips på att få en nöjdare bebis. Nåt stackars litet tips som jag kanske råkat missa. Hahaha. Vi har ju tid där imorgon för Vaccination och då ska jag även få med mig en burk med Mjölkfri ersättning, och hoppas på att han ska bli lite nöjdare av det annars skulle vi få en tid till en Barnläkare.

För det är helt sjukt frustrerande och tålamodsprövande att försöka få honom nöjd från morgon till kväll varje dag samtidigt som man tar hand om en annan aktiv liten pojke. Vi drar och drar och drar OCH DRAR den jäkla vagnen, och så fort vi stannar så slår han upp sina blå. Allt ska guppa hela tiden. Och guppar det inte = Missnöjd Eddie = Mestadels av tiden.

Flera gånger om dagen känner jag bara : JAG STÅR INTE UUUUUT !!
+ att inatt vakna dom varje timma båda två. Eddie ville gå upp kl 05. När vi skulle lägga oss sen igen så vakna Vince vid 6.30 - Låt inte dessa nätter bli till en vanesak när dagarna är så jobbiga cuz im dyyying ;-P

(Denna Dagen idag har ialf varit liteee bättre än de andra. Har bärt bärsjal tills axlarna blödde. Då kunde han liksom inte motstå att sova en stund :) Nänänänäääää *Retas* - Nä, det är faktiskt synd om min plutt. För han vill så gärna vara glad egentligen =/ Men kommer aldrig till ro liksom.  Lillhjärtat mitt ♥ ♥ ♥ ♥

Havet & Grillning.

Det är så härligt att bo på kusten när det börjar bli varmare tider. Vi hänger vid havet så ofta vi får chansen under ljusa årstider. Vi får sol på oss + att Vince (& Eddi,e i en mer stilla variant) får springa av sig, leka i sanden och andas in ljuv havslukt ;)

      

När vi kom hem körde vi igång grillen idag igen. Blev färdigmarinerat kött, min potatisgratäng med massaa vitlök i, champisar, beasås och sallad. Smarrigt värre.

Nu ska vi se en riktig sommarfilm. För jag har sommar-feelings like never before.


Påsken !!

En helt underbar Påsk-helg har vi haft. I fredags var det ju 50årsfest, vi körde den mesta "Påsken" då. Med Påskmat, äggtoddy osv :-) Jätte trevligt verkligen, med hela tjocka släkten.. Förutom att vi kämpade hela kvällen med att få Eddie att komma till ro. Som vi kämpar med från morgon till kväll varje dag. Haha ;-P Stackarn!!=/

På Påskafton var vi först ute och gick på morgonen, långt inne i skogen.. Plocka kottar och kasta i vatten, kolla myror, leta Påskägg.. Sedan sprang barnen omkring på tomten i solen hela dagen och lekte med kompisar runtomkring där. Alldeles underbart - Sedan satt vi ute hela Ef och kvällen i solen och grilla !!
Vill ha ett hus och tomt NUUUUU. . . .

       

Vince blev jätte förskyld och febrig igår så han är tyvärr inte heller på topp. Jag sov nog 2 timmar sammanlagt inatt med matningar, väckningar Osv.. så ingen av oss har haft ork eller energi idag. Enda jag vill nu : SOOOOOOOVA.


Kommer aldrig till ro .. =/


Efter många timmars missnöjdhet, matningar ,bärningar & promenader somna han äntligen på det här viset. Får se hur många minuter det varar tills nästa pärs :-P




P R U T T E N
<3
(Vi har köpt NAN 2 idag för att se om han blir nöjdare. Hoppas<<
Ammar bara på kvällarna nu.)


Härlig härlig utedag !!!

Fy fasen vilken ljuvlig dag. Vi har varit ute från morgon till kväll, förutom uppehåll mellan 13-15 då det var mat och middagslur.. Alla barnen på gården som bor här går på samma dagis som Vince så dom har busat och skrattat gärnet här hela dagen. Kör bobbycars i il-fart, cyklat, grävt i sandlådan, letat myror & lagt i burkar.. Osv osv.. Och vi mammor kunde bara stå/sitta och kolla på och ta det "lungt" för en gångs skull.

Eddie sov faktiskt ute i vagnen i 3 timmar när vi varit ute nu på Ef och sover fortfarande *Peppar peppar< .
Han är en liten gapstare, inte mycket som passar herren. Eller jo, han vill hänga vid bröstet och sova på min mage. Då är han nöjd. ALDRIG annars ;-P Han vill inte ligga på golvet själv, mer än 1 minut. Han vill bara sova och ha mat. Nattar jag honom i vagnen, då kör jag hur länge som helst. Han somnar, och vaknar efter en minut och så håller man på. Tillslut blir man sjukt frustrerad och man har hela tiden en mental stress inombords.
Samtidigt som man har en 2åring att ta hand om. Men jag tror som sagt att Eddie kanske inte blir helt mätt så nu provar jag ytterliggare en gång att gå över till ersättning. Jag MÅSTE ju ändå det med medicinerna liksom.
Och hoppas han blir mätt en längre tid och kan få vara nöjd. Inte roligt för honom heller att inte komma till ro. Han försöker och vill vara glad, för han fyrar av små leenden men det går fort över till missnöjdhet. Så det är självfallet inte roligt för honom heller!

Han somnar bara vid bröstet lättast, och på kvällen gör han BARA det (annars brukar vi ju försöka söva honom i vagnen). Så vet inte hur det ska gå när vi nu ska (försöka)  sluta.
Han somna ialf vid 20-21 och kan sova  s j ä l v  till allt mellan 01-02-03 innan han vill ha mat igen och sen sova på mamman igen tills morgonen. Så natten ska jag iallafall inte klaga på. Som sagt, när han sover är han nöjd... Hihi. Och nu går jag hela tiden och väntar på en nöjdare kille när jag gett ersättning (och bröstet imellanåt hihi) i snart 2 dagar. Nu har han ju fkt sovit i snart 4 timmar. Är det ersättningen som gjort han mättare och nöjdare?! Tänker jag hela tiden-- Hoppas hoppas hoppas.. Att det inte bara är tillfälligt.

Nu Ska jag iallafall passa på att vila mig =)=) Pappan i huset har jobbat 07-22 idag så skönt vi kunde va ute och få sällskap så dagen gick fort.. Imorgon bitti ska vi packa och dra oss till Trollhättan för att fira påsk och ha lite fest tsm med hela släkten för min farbror från Norge som kommer - Mys. Antar att det är lugnet före stormen nu. Hihi.

Natti i i i . . . .


P H U U U . . . .

Avnjuter en stor JÄVLA Smirnoff Ice.


Aaaj..

Puh. Har varit på röntgenmottagningen för att ta kortisonspruta i höften. Var tvungen att ta med eddisen, verkade inte så poppis men va fasen ska man göra.. En sköterska tog hand om honom medans & jag kände mig jätte dum typ.. Trodde att det var ultraljuds injektion men det var röntgen & då får dom ju inte va i samma rum.. Åh, jaja nu är det gjort och det gjorde svinont denna gången, hon hitta inte rätt så hon drog den jävla nålen så det rörde runt på skelettet typ kändes det som. Nålen fastna typ på nåt hårt iallafall så det ila till.. Haha fy fan!!

Ska ta det lungt idag & imorgon. Helst inte gå, sa läkarn.. Hm jo visst. Var en kvart kvar tills bussen skulle gå (sen skulle den inte gå förrens om en timma) och hade en gapstare till bebis så fick typ halvspringa dit i panik. Gjorde minst sagt ont. Jag hann preeeecis.

Hysterisk va lillen för han va svinhungrig så fick slänga fram bröstet på en fullsatt buss. Kändes sådär om jag ska va ärlig men hängde en stor filt för iallafall.

Just nu känner jag för att aldrig mer åka ut på någonting. Känns som lillen aldrig är nöjd typ.

Hämtade upp Vince på dagis nyss ialf när vi kommit fram och nu sitter vi i soffan och vilar tills Magnus kommer & vi ska åka o handla. Vila får det bli ikväll. Har man inte tid med när man har 2 småbarn även om det hade behövts ;-P

Vincent när han var 5 månader

20:06

Dagen började med att jag skulle haft sovmorgon. (Magnus är ju i princip färdig med elektrikerutbildningen, ska bara hitta en praktikplats och sen är det klartt) Men han blev inringd från jobbet. Man blir lite små-pissed när man förväntat sig sovmorgon men men, pengar måste ju alla ha ;-P

Solen gassade så vi gick ut till lekparken och mötte Michaela & Nellie.. Vi fikade med festis, riskakor och bullar.. Barnen busade massor tills det var dags att gå in för Lunch och middagsvila.

Sen har dagen sprungit iväg med alla sysslorna. Puuh satt mig helt utmattad nu - Känns som jag ska ramla ihop typ, haha! Kanske lika bra att inse att man inte hinner med att få det perfekt precis överallt samtidigt som man tar hand om 2 småbarn, en utav dom av den mer krävande sorten vissa dagar som inte är nöjd mer än när han sover & äter...Ska bli skönt med vila nu, om det behagar lill-bebisen att sova själv för nu känner jag verkligen för att va ifred o bara vila =)=) Kanske inte ska ta åt sig för mkt jobb jämt.

Ska ialf mumsa chips och LÖKdipp och titta på "Mamma byter bo" på webben nu. Sjukt kul.
Yepp jag är ingen sån som bryr mig om dagar (även om man ska göra det extra lyxigt på helgerna såklart) när man äter gott och onyttigt. Jag anser att man ska ha det gott så länge man lever. (Jag är ju pinnsmal så kanske därför jag resonerar så, hahaha men man kan få hjärt-kärlsjukdomar för det)

I somras med Vince och Magnus på Noas Ark. Längtar tills sommaren igen.
Och mitt långa blonda hår ;-P Ska inte färga mitt mer förrens den naturliga hårfärgen växt ut
och allt det slitna försvinner så ska jag göra blonda slingor sen bara, inte färga allt.


Förresten - över 250 nya läsare idag. Vart har ni hittat mig tro?=)

Snart sommar..Jihuuu!


Vilket väder idag vaa..
Typ 17 grader. Alla har gått utan jacka ute och många även med T-shirt. Sett helt underbart ut =)=)

Hade storröjjning här idag efter prommisen.. Vilket inte är det lättaste med en liten bebe som inte vill ligga själv... :) Lite kallabalik här ett tag men det fick gå.

När Magnus hämtade Vince på dagis så såg han ett stort bitmärke på hans arm.. Mammas älskade lilla lilla älskling =/<3 Fröknarna visste ingenting.. Och visst att man inte kan va överallt och se allt men jag tycker det är konstigt att dom inte hört honom för han måste ju blivit jätte jätte ledsen :-( Har varit gråtfärdig på eftermiddagen.. Han pekade hela tiden på bitmärket, sa "Aaaj" och kramade mig länge.. *Snyft snyft snyyyyft* =/

Annars gjorde vi lite Spagetti med köttfärssås och va utanför här och cykla på Trehjulingen och grävde i sandlådan.. Solen bara gassade !!=)=)

Nu = En unge i minuten......


Troll Växasäng.

Denna sängen blev det - Troll, Växasäng från Babyproffsen. . .  Magnus ska hämta den nu och bygga ihop den. Gissar på att det kommer va en mallig kille som kommer hem från Dagis. Sova i en stor säng. Min lillaaa lilla kille♥ Är ju fortfarande min bebi ;-D Hihi...


Strååålande Dag --

GODMORGON. Vilken stråålande dag - Gå till dagis strax med ÄlsklingsVince. Sedan går vi nog på en långprommis om stelheten lägger sig lite. Helt Uuunderbart väder, och jag behöver lite mer (massa mer) färg i fejjan ;-D


Premiärgrillninggg

Letar efter en Barnsäng-Växasäng.. Tips, någon? :0)

Har varit ute hela dagen idag. Så skönt det varit. Pappa och Kevin åkte hem vid 12, då vi vart ute och spelat fotboll en timma. Åkte vidare till svärmor och satt i solen, fika & tjöta ett par timmar. Eddie sov på mig hela tiden. Vincent lekte med lego och en leksaksgrej där de snurra nåt i en boll man höll i typ, som han fick av farmor.. Hon kom från Spanien igår nämligen. Eddie fick en fin Body.

Preimärgrillade också med Fläskytterfile, potatisgratäng & cremy pepper sås. Smask smask.

Nu har barnen somnat och jag ligger och gottar mig. Njuter av lugnet. Hade ont, svårt att gå i morse så det tog på krafterna = Väldigt trött.
Men Tror faktiskt t.om jag fått lite färg i fejjan idag. Mer sånt - DET BEHÖVS, kan man lugnt säga. . . .


I'm gonna start a fight....

Nu har Papsen min kommit och lillebjooor Kevin.... Vi ska snart ner till stan och heja på Pappa för han springer Kungsbacka-loppet. Barnen har precis ätit pannkakor och vi har stylat Kevin :-D Han tyckte att han blev rå-cool. "Är jag snyggare än dig nu, Magnus eller?.. Snyggast i hela världen" HAHAHAAA !!!

Nä nu ska vi ner till stajn som sagt. Dom stannar över natten så ikväll blir det MYSSSSSSS.

"Fredags/lördagsmys är en aktivitet där familj eller vänner samlas på fredagskvällen och firar helgen med lugn samvaro, hämtmat, plockmat, godis, TV-tittande, och ibland alkoholdrycker för de vuxna. Fredagsmyset kan också lindra stress. Source: Wikipedia."


Fredag ljuvliga fredag :0)

Eddie sov i Babykorgen från 21-04 innan han ville komma över till mamman (han sover ju alltid på mig annars typ, men vid 04 ville han komma över o amma, sen sova vidare på mig såklart men ändå - Sjukt länge han sov själv. Framsteg?) .. Inte dåligt inte dåligt♥

F r e d a g  ♥  Vi är uppe med tuppen såklart. Ska snart äta frukost innan vi promenerar bort till dagis med Vince !! :0) - Funderar på vad vi ska äta för god fredagsmat.. Blir nog nåt gott kött med Hasselbagspotatis kanske. Vad för sås?

Hejhej så länge. . . . .


Lekparkkk


     
 

Vi tog bilen till Hemköp (Skulle ändå in & köpa lite choklad osv..) så promenerade vi till en lekpark som ligger i Hålabäck. Jag och Eddie satt mest på en bänk och ammade dock. Fick han inte det blev han mycket ursinnig.
Vad han helst vill göra dygnet runt? Ligga på mamma under täcket i sängen (som vi gör på kvällarna. Då mår han allra bäst) och snutta på bröstet, släppa när det passar honom i smaken och sedan snutta lite igen samtidigt som han sover.. Hihi !! Inte roligt att gå ut med honom med andra ord för då har man en som gapar i högans sky.

Jag har värk i ryggen så har tagit en tablett och ska vila på värmekudden med Eddisen på mig resten av kvällen
+ mumsa på min choklad. Kan inte bli så mycket bättre =)=)

Torsdag :

Började dagen med att ligga kvar i sängen tills 8.45 - Såå skönt. Magnus var hemma idag, han är i princip klar med alla sina uppgifter. Ska bara ringa runt om en lärlingsplats nu.
Iallafall, så han gick upp med Vince. Dom skulle köra hans pappa till Arlanda, så då passa dom på att titta på Flygplan. Alla som har med motorer att göra är det bästa Vincent vet.

När dom var färdiga plocka dom upp mig & Eddie så åkte vi till Öppna förskolan och lekte ett par timmar. Då passade pappan på att träna. Konstigt att alla mammor är så tråkiga & buttra, kollar ner i golvet och surar. Alltid jag som får prata, fråga frågor och försöka få folk glada. Vad är det liksom? Gå och ta er ett glas vin och få er ett pök!!!

Nu vilar småpojkarna middag. Jag ska strax ställa mig & laga Ungsgratinerad falukorv med hemgjort mos.
Efter det sticker vi ut i solen resten av eftermiddagen & leker på lekparken och sparkar boll. Såå underbart att man kan börja hänga ute om dagarna igen.

I ♥ Våååren !!!

Kvällsmys - Mams & eddie ♥

Vi har alltid lika mysigt varje kväll jag & Eddie. (och ibland Papsen:) - Vi lägger oss i sängen under täcket och tittar på Tvn eller sitter en stund vid datorn. Han vill alltid vara mamma nära och blir väldans ledsen om man lägger ned honom. Ibland går det några timmar mellan typ 22-02 men annars är det på mamma som gäller. Helst snutta på bröstet titt som tätt också - Mysssss. Man får passa på att njuta för sen är bebi-tiden förbi och kommer aldrig igen. Mamma älskar dig makalöst mkt. GosiEddie ('v')

                      


16:14

Jag försöker få lite "egentid" en kvart vid datan här i soffan. Lillgrisen vill ju nämligen aldrig va ifred. Men det vill jag nu, för han hänger på mig konstaaant. Haha, så han ligger i vagnen och jag försöker dra vagnen fram & tillbaks med foten. Så länge vagnen rör sig sover han men så fort jag slutar vaknar han. Hahaha. Inte lätt att va en bäsis. .. - Hela nätterna sover han på mig också. Lite snutt då och då när det passar herrn.

De stora boysen är iväg och handlar. Det ekar extremt tomt i kylen. Finns det nåt deppigare?
Är så sinnessjukt sugen på Pringels Chips (Paprika). Har aldrig varit så himla förtjust i det men nu när man ser att dom går med dom jävla rören hela tiden i Big brother så blir jag så himla sugen att jag kan dö.
Sponsring? Haha. Jag är alltid lättköpt - Öh, typ? När det gäller reklamer. Oerhört lockande.. Mumssssss.

Förövrigt tycker jag det är så jävla grymt gjort av Sara i gårdagens avsnitt (Även om hon bara gjorde det för att han är "känd). Man får precis vad man förtjänar och jag NJÖT när Martin satt och hade extreem - Ångest.

Gud va hungrig jag är. Längtar tills dom kommer hem igen så ska vi göra Kebab med pommes & vitlökssås.
Hade vart sjukt mkt godare med Trollhätte-kebab-sås men man får taga vad som finns ! ! !

Ps: Eddie slänger sig från mage till rygg hela tiden.. sen blir han alldeles choklad.. "va päändeee".. liksom, hihih gosigosigosi♥

Vince och mamma (Pappa med) äter Pizza på uteservering - Rumpan bar, för ganska så exakt 2 år sedan....




Till Eddie:

choo choo trains jumpsuit

ME AND I


KladdKakeMuffinSssS

Varit extremt mycket snuttande inatt. Vincent gick upp ett par gånger också. Fråga mig inte vad han ville. För när jag gick med honom in till hans säng igen så somnade han ju om. Fortsatte amma Eddisen och när vi väl somnat om kom Vincent upp igen. Och så höll det väl på typ hela natta.

Vid kvart i 6 ville Vince gå upp så det var med tunga steg vi la oss i soffan med täcket.
Regn och rusk idag också. Vi som hade planerat en utedag.

Ändrade oss ju då såklart och skyndade oss som bare den o göra iordning oss för att ta bussen till Öppna förskolan. Vid dörröppningen när vi skulle gå kom vi på att det är stängt idag på tisdagar. Haha, lovely moment. Gick in och gjorde Kladdkakemuffins istället.

Är helt sinnessjukt trött. Har lagt barnen för förmiddagsvila. Vincent har sprungit upp o ner upp o ner och mina nerver har varit på helspänn . Haha . "det börjar nog närma sig slutet för vincents förmiddagsvila", sa fröknarna på dagis igår. Ja kom igen, ge mig dödsångest bara :-D Jag kommer gå under om jag inte får sova ens dåå..
Jaja vi kör ju iallafall på varannan dags sovmorgon när Karln i huset är ledig men tyvärr kan jag inte leva på det en veckas tid när man blir störd nattetid =)=)

Iallafall tyst där inne nu så jag ska slänga mig i säng en timma jag med..Zzzz - Skulle nog kunna sova bort hela mitt liv. . . .. .


Sol Vind & Vatten

Lika härlig dag idag. Har haft en lååång sovmorgon. Tills 11.30. På nätterna och mornarna ammar vi. Haha, jag vill inte sluta.. Inte Eddie heller.

Vid 14.30 hämta vi Vince på Dagis. Hem och gjorde hemgjorda hamburgare med pommes. Sen ut i solen resten av dagen. Kom ganska nyss hem. Vince har ätit gröt och gått & lagt sig. För mig är det Tvkväll & choklad som gäller - 112 Poliser, En unge i minuten och slutligen Bigbrother..

:):):)

(Ps. Jag spyr på mina pinnsmala ben - Help me !!)

Goaste dagen i år ! ! !

Bestämde träff med Michaela (med bebi i magen) & Nellie på lekparken kl 09 imorse.. Vi "majade" på en filt med varm choklad och Riskakor. Barnen gungade, åkte rutchkana & grävde i sanden.

Efter nån timma kom de fler killar i deras ålder så då tog vi med Boll så spela dom fotboll där på fotbollsplanen i ytterliggare några timmar. Var 18 grader varmt. Alldeles alldeles ljuvligt. Ville aldrig gå in. Vid 13 fick vi dock skynda oss in för snabb lunch och så Vince skulle hinna sova middag. Vill inte lägga honom för sent för vi vill söva honom vid 19 på kvällen för egentid :) Väldigt viktigt, tycker vi.

Passa på att vila jag också. Eddie sov hela tiden ute och fortsatte inne också..
Kl 17 skulle vi va hos min vän Sara på "Me & I party" (Barnklädes-party). . Jätte trevligt, så vi kom ganska nyligen hem. Magnus & Vince va ute i Anneberg och lekte medans vi va där jag & Eddie.

Där ville han fortsätta sova igen. Haha, men inte hos mig utan en annan tjej som ville hålla han hela tiden..hihi - Han vakna efter en stund och va förbannad för han ville fortsätta sova så nu är vi äntligen hemma, varvat ned och han har somnat i lugn och ro. Trygg i mammas famn. Riktig sömntuta. Har han alltid varit men alltid varit något som stört honom hela tiden när han sovit. Nu blir han säkert mättare av ersättningen. Även om han fortfarande tar bröstet 2-3 gånger om dagen.

Är helt slut jag också.. Blir lite att tugga på, BB-utrösning & sooova + sovmorgon imorgon... Wonderful<3

((Tog bara med Vince ifall föräldrarna inte ville att deras barn skulle fotas))



Gårdagens Picts:






MAM

Känt mig mycket bättre på alla sätt & vis idag. Lovely. Himlen har varit klarblå, så vi har tillbringat dagen i Svärmors hus vid havet (dom är utomlands).

Var ute på gräset & sparka boll, Magnus tvätta bilen, byggde med lego på altanan, vila middag i 2 timmar jag & Vince i deras säng-- Efter det väckte Magnus oss med att det stod nyhämtad Pizza på bordet. Mumma, med glass till efterrätt. Sen gick vi ned till havet och grävde i sanden, kasta sten i vattnet (som vincent ääälskar), såklart gick han i med stövlarna o pluplsa i det kalla vattnet.. hahaha, men doppa bara rumpan mest!

Vi köpte ny flarra till Eddie igår = MAM. Hade köpt en Tommee Tippee innan som jag tyckte verka skit bra, var precis som en riktig bröstvårta, men han har bara kväljt sig med den. "Bröstvårtan" va la lite vääl stor. Hahaha. Men MAM idag tog han som sagt med ersättning i. Tänkte vi skulle börja med det idag, Och han sov i 4 timmar efter det. Haha. Shit pommesfrit. Sen var vi ju ute iofs också men ändå.

Nu på kvällen försökte jag dock söva han på alla vis men hjälpte bara att "snutta". Då somna han på 1 min.
Så vet inte va man kan göra åt det?  M å s t e   ju verkligen sluta nu =/


FREDAGSKVÄLLEN ÄR KOMMEN



Febern stiger till 39.6 - Ligger i sängen
iallafall och väntar på att Vince & Magnus ska komma hem så vi kan ha fredagsmys i sängen framför en film. Om man inte somnar vill säga :-)

Himlen ute är klarblå. Blåser dock nordanvind. Tips på nån bra film...?


Amning

Kommer tyvärr vara tvungen att sluta amma snart. Jag har varit enveten för länge. Läkaren (och alla andra runt om kring) skäller på mig hela tiden och efter att ha legat i sängen i en vecka är det väl dags att inse att det inte är värt det när man inte kan ta hand om sina egna barn och alla i familjen blir lidande.
Det känns för jävligt och jag vill bara gråta :-(

Har sån otrolig tur när det gäller allt...



Förutom att jag knappt kan gå så har jag drabbats av Mjölkstockning IGEN. Hur stor chans är det liksom? Kände att jag frös ihjäl under täcket inatt så gick upp och tog tempen och mkt riktigt låg den på över 39 åter igen.. Trots att jag har högsta dos med smärtlindring (med bl.a paracetamol i).. och att bröstet ömmar (det börjar smygandes så sakta men säkert innan det slår till) Ahh, jag pallar bara inte mer nu.

TUR att lillemannen ska till Dagis. Är döende som sagt. B l ä.


Eddisen gillar att ligga på badrumsmattan och titta på tvättmaskinen när den
snurrar runt..Alla leksakerna runt honom har hans snälla storebror gett honom <3

April 7, 2011

   

Nu har min läkare skickat Akut-remiss till röntgen där jag ska få kortison injektion i höften genom Ultraljud.
Har varit sängliggandes idag också. Blä. Magnus var tvungen att åka & göra prov så Svärmor tog Vince ett par timmar som tur är.

Han hade inte sovit middag där så det har varit en otroligt kinkig eftermiddag. Sen har han skrikit "Aj aj" hela tiden.. och nu när han somnat vakna han och skrek en timma nu.. Aaj, så fick ge han alvedon och sen tog han fingret i örat. Då förstod jag ju att han har ont där och fråga om han hade det.. Då blev han jätte lycklig, la sig på kudden och somna om. Mammas♥ Eddie har också varit svår att söva. Magnus gjorde det samtidigt som jag höll på med Vincent.. Så nu har vi satt oss vid kvällstvn. Har Ont som vanligt, men hanterbart efter smärtlindring.
Imorse grät jag länge av smärta och känsla av värdelöshet när man inte ens kan ta hand om sitt eget barn.
Värsta känslan som finns.

Hoppas jag kan få en tid imorgon så jag slipper va sån här hela helgen. Hatar smärta, och att man måste va rädd för varje rörelse och så fort nån går förbi om dom ska råka röra vid en..

Väntar in Big brother nu .. :-)


DU, UNDERBARA ÄLSKADE!


Är det sant att jag håller ett barn på min arm
och ser mig själv i dess blick,
att fjärdarna gnista och jorden är varm
och himmelen utan en prick ?

Vad är det för tid, vad är det för år,
vem är jag vad bär jag för namn ?
Du skrattande knyte med solblekt hår,
hur fick jag dig i min famn ?

Jag lever, jag lever. På jorden jag står.
Var har jag varit förut ?
Jag väntade visst miljoner år
på denna enda minut.


Sängliggandes #

Fruktansvärda värk. Inatt och imorse blev det ännu värre. Phu, tar på krafterna. Får ligga blixt stilla på helspänn för att inte dö av smärta typ. Massa smärtstillande och det blir man tröööött av.

Så det har varit/är en dag i sängen idag. Gubben är hemma. Har försökt sova och läser "Vi föräldrar".
Hoppas det blir lite bättre tills imorgon då vi har Bestämt träff på Öppna förskolan med Malin & Stina - Sara, Love & Alfred.

(Måste även gratulera min älskade Barndomsvän Jessica som fick sin andra dotter igår natt : Saga <3- Skulle Eddie hetat om han blev en tjeja..så tur han inte blev det då, hihi. Så himla kul ialf. En perfekt tös som vi längtar massor efter att träffa♥)

Bvc,läkarundersökning.

E D D I E :
Ålder : - Vikt :  - Längd:
NF           3020       47cm
3dgr        2830      
8dgr        3050
22dgr      3760       51.5cm
6 veckor  4970      55.5cm
10veckor 6080      58.5cm

Allt gick bra på läkarundersökningen och han var perfekt och verka väldigt välmående.
Dock mkt jobb för mig fortfarande. Han hänger på mig dygnet runt, vill aldrig sova själv, eller ligga själv.
Helst bröstet i munnen jämt. Annars inte nöjd. Minst varje halvtimma. På natten kan det gå 1-2 timmar om man har tur. Drabbas nog av utmattning snart. Haha. Han somna förut när Vince skulle sova middag. Blev överlycklig och tänkte passa på att få en timmas sömn förengångsskull. Men då vägra Vincent sova och satt & lekte istället.
Gråten var näära. Sen har han (Eddie) vägrat sova sen 13.30 fast han så gärna vill, och han är ju inte nöjd då när han är trött & inte vill komma till ro = hänger då bara på bröstet.

Jag har även svin ont i min höft (Fick kortisonspruta i ryggen igår. Då sätter det sig givetvis i höften sen idag. Bara för att det liksom inte ska va felfritt nångång nånstans liksom. Haha) och kan knappt gå idag. En riktig skitdag rent ut sagt.

Igår var en underbar dag ialf:

  

Emsaflemsa

Lillbäbin har legat & bökat sen 03.30 idag fram tills Vince gick upp kl 07.00 - Är en zombie :-Þ
Men bara att gilla läget. Vi har gjort våra sedvanliga morgonrutiner. Bompa, borsta tänderna, tvätta oss & klä på oss, frulle och lite lek. Nu ska vi strax gå till Dagis och sedan vidare till min kära läkare för att se hur vi ska gå vidare med smärtan som kommr & går. Men det blir väl som vanligt kortisonspruta och starka smärtstillande tills jag kan starta med Enbrel igen... Inte mkt det verkar finnas att göra på den biten. Men så är det när man envetet ska amma. Haha.

Jag saknar mina löner =/ Buhu.


Jag vill veta om du kan se skönhet Även en grå dag.



Jag bryr mig inte om vem du arbetar med.
Jag vill veta vad du längtar efter, och om du
vågar göra det ditt hjärta drömmer om

Jag bryr mig inte om hur gammal du är. Jag
vill veta om du är villig att riskera allt för
kärleken, för dina drömmar, för det äventyr
det innnebär att leva

Jag bryr mig inte om i vilken position planeterna
står i förhållande till dina stjärnor. Jag vill
veta om du känt sorg, om livets motgånger gjort
dig öppen eller om du krympt ihop och slutit dig
av rädsla för kommande smärta.

Jag vill veta om du kan nalkas smärtan, min
eller din egen, utan att försöka gömma den,
förminska den eller fixa den. Jag vill veta
om du kan nalkas glädjen, min eller din egen,
- om du kan dansa, vild av lycka som fyller
dig ända ut i fingerspetsarna utan att bekymra
dig om att vara försiktig eller realistik och
utan att tänka på vilka begränsningar de ligger
i att vara människa.

Jag bryr mig inte om ifall historien du berättar
är sann. Jag vill veta om du kan göra någon annan
besviken för att förbli sann mot dig själv, om du
kan uthärda anklagelser om svek utan att svika din
egen själ. Jag vill veta om du kan vara trogen och
därför pålitlig.
Jag vill veta om du kan se skönhet
även en grå dag.

Jag bryr mig inte om var du bor eller hur mycket
pengar du har. Jag vill veta om du kan stiga upp
efter en natt fylld av ångset och förtvivlan, då
du är trött ända in i märgen, och ändå göra det
som måste göras.

Jag bryr mig inte om med vem eller var du har studerat,.
Jag vill veta vad som bygger upp dig inifrån
när allt annat faller sönder. Jag vill veta om
du kan vara ensam med dig själv och om du tycker
om sällskapet som ensamheten bjuder.

Jag bryr mig inte om vem du känner eller hur
det kommer sig att du är just här. Jag vill bara
veta om du kan uthärda att stå mitt i elden med
mig utan att rygga tillbaka.

Phuuu

You're so far away. You left me. You told me you would stay.


Är nyss hemkomna
. Det har varit fullt ös idag, minst sagt =) I förmiddags var vi uttråkade och åkte till Kungsmässan för att kika runt lite. Vince fick en cheese & ballong på Mcdonalds.
Vi handlade också lite smått på Ica. Och sprang sprang och åter sprang efter Vincent. Kallaballik minst sagt.
Lösning? Gå aldrig på Kungsmässan utan barnvagn till honom. H E M S K T.

Vidare till svärfar på middag och där var det inte lugnare. Hahaha. Lek med kusinen Leo. Skrik om leksaker som tas från varann, jaga varann runt hela huset. Skrik och vilja ner vid maten. Sitta och gunga med bebis när man äter samtidigt så inte han ska va missnöjd.

Väl hemma nu och lugnet infann sig direkt. Det är så enkelt att va hemma med barnen. Tycker man när man varit ute en hel dag. Ut och in i bilen och i och ur babyskydden med bägge:-D

Har badat dom och vi har precis slängt oss i soffan tills läggdags. Vincent har inte hunnit sova middag idag. Ytterliggare en anledning till en stressig dag.

Ja ni vet vad vi gör resten av kvällen nu......... R E S T    ! ! ! !

April 2, 2011

L Ö R D A G . Magnus jobbar till 16.00 - Jag är trött & irriterad. Alla dagar kan ju inte vara bra. Men det blir säkert bättre efter en Sovstund. Tänkte passa på nu när Vince ska sova. Om bebin min tillåter vill säga, men brukar gå bra bara han får ligga på mig :-) Så blir man garanterat gladare i eftermiddag lagom tills mannen kommer hem och det ska lördagsmysas. . . Hihi.

Riktigt rusk ute i dag också. Säkertligen det som gör att humöret sjunker för man sitter ju inne i sådant väder. Vi iallafall:-Þ Hade ju hoppats att det kunde varit sol så vi kunde haft lekparks-häng hela dagen.
Åååh va jag längtar tills dom dagarna. Sol, flipflops, klänningar, solbrills, lekparkar, havet, ett glas rött på en uteservering, picknick ♥ Men bara att hålla ut lite till !

Nu hör jag Vincent hålla på i sitt rum fast han ska sova så bäst att gå dit och lyfta honom i säng igen !!


Myser i brorsans Babysitter :)

Glömt bort vår bärsjal.

BÄRSJALEN. Bästa nånsin. Båda händerna fria, bebisen får va nära & höra hjärtslag, mindre amningsstunder, mer lek med storebror, slippa va låst helt enkelt=) ♥


Härliga fredag!



Mami & Eddie på väg för att hämta Storebror på dagis och vidare på fredagshandling.

Älskar verkligen fredagar. Man pysslar, känner sig extra glad, köper extra god mat och gör allt lite extra helt enkelt. Eller vi gör det iallafall på helgerna. Det måste ju va skillnad på vardag & helg så man kan längta till någonting när det är en trist vardag liksom =)=)

Sov några timmar på dagen idag. Såå skönt. Sen gjorde vi iordning oss och åkte & handlade. I bilen är det alltid rama-skrik på Eddisen om vi kör under 70, så vill bara skriva en lapp på fram & bakruta . .. "Sluta segköra era AAAAAS. Vi har en bebi i bilen, fattaaaa" Typ :-D

Har ätit Potatisgratäng
(med massa vitlök), lövbiff, pepparsås och sallad. Var såå mumsigt. Drack cider ur vinglas & Vince fick juice med sugrör. Lite festligt !! Och som alltid när vi precis skulle börja äta så ville ju Eddie också ha mat. Slår aldrig fel. Haha. Äta med en hand är vardag nu för tiden. Magnus får dela maten som till barn åt mig. Haha.

Nu blir det mowie-night. We're going to MYS.

RSS 2.0