Aaaj..

Puh. Har varit på röntgenmottagningen för att ta kortisonspruta i höften. Var tvungen att ta med eddisen, verkade inte så poppis men va fasen ska man göra.. En sköterska tog hand om honom medans & jag kände mig jätte dum typ.. Trodde att det var ultraljuds injektion men det var röntgen & då får dom ju inte va i samma rum.. Åh, jaja nu är det gjort och det gjorde svinont denna gången, hon hitta inte rätt så hon drog den jävla nålen så det rörde runt på skelettet typ kändes det som. Nålen fastna typ på nåt hårt iallafall så det ila till.. Haha fy fan!!

Ska ta det lungt idag & imorgon. Helst inte gå, sa läkarn.. Hm jo visst. Var en kvart kvar tills bussen skulle gå (sen skulle den inte gå förrens om en timma) och hade en gapstare till bebis så fick typ halvspringa dit i panik. Gjorde minst sagt ont. Jag hann preeeecis.

Hysterisk va lillen för han va svinhungrig så fick slänga fram bröstet på en fullsatt buss. Kändes sådär om jag ska va ärlig men hängde en stor filt för iallafall.

Just nu känner jag för att aldrig mer åka ut på någonting. Känns som lillen aldrig är nöjd typ.

Hämtade upp Vince på dagis nyss ialf när vi kommit fram och nu sitter vi i soffan och vilar tills Magnus kommer & vi ska åka o handla. Vila får det bli ikväll. Har man inte tid med när man har 2 småbarn även om det hade behövts ;-P

Vincent när han var 5 månader

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0