Mår kasssss

Hade sett fram emot Midsommar hela veckan när man jobbat för vi brukar ha sååå kul. Jag har bara haft så fruktansvärt ont att jag inte vetat vart jag ska ta vägen. Stapplat runt med dom jävla kryckorna o skrikit av smärtan hela tiden.
Försökte ta lite drinkar men det mådde jag illa av och när jag skulle röka kunde jag inte andas så jag gav upp tillslut o vilade mig så fick alla andra ha kul istället. Inte bättre är det idag, har knappt kommit upp ur sängen alls.. fått ha en kudde mellan benen inatt för att det inte ska trycka på smärtan så mycket. Och jag som ska jobba imorgon... Böh orkar inte med det här!!!!!

Men ska iallafall äta en god Thn kebab pizza med la family ikväll. Min man är och spelar golf med Sören - Skoj för dom :D Jag ska lägga mig o läsa skvaller nu. What to do?

Och Trollhättan fick glädjenyheten ang Saab. Lycka lycka :P

Var och hälsade på Jessica & Tuva i torsdags kväll också. Sikken liten prinsessa. Hon bara låg i sängen och såg alldeles alldeles underbar ut.... <3 Här kommer en bild på oss:

Tuvis Och Jag =)

Kommentarer
Postat av: Andrea

gud så söt bebbe!:D hoppas att de blir bättre med låren kram

2008-06-21 @ 16:23:57
URL: http://stardust88.blogg.se/
Postat av: Jessica

Ååh stackare, Om du visste hur synd jag tycker om dej som ska behöva gå runt och jämt ha så ont =( Guud jag hade aldrig orkat med de..

2008-06-23 @ 14:35:00
URL: http://jessicanord.blogg.se/
Postat av: Geting

Du är alltid så fin bäbban!!! love u

2008-06-25 @ 20:39:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0