Nyinflyttade .

Todelidoo. Nu var det ett tag sedan man skrev här, har ju som sagt flyttat och vårat bredband kom inte igång förrens igår, skönt att ha det igen så man kan hålla sig uppdaterad :)

Vi har börjat kolla igång lite grann, har fått upp alla saker storstädat överallt, köpt säng + sängbord, lampor, duschdraperi, dukar osv osv. Det är hur kul som helst och köpa nya saker och börja inreda.
På måndag kommer min papps och ska tapetsera, tapeterna ser för jävliga ut här, dom har haft en äckelhund som bitit i tapeterna men våran kära hyresvärd har besiktat lägenheten och godkänt den - Sjukt ?

Trivs iallafall hur bra som helst.. är lite smågrejer som man stör sig på men det är ingenting. Läget är perfekt och skönt att ha en dubbelt så stor lya, tappar nästan bort varandra här jag och min älskling :D Hihi.
Det kommer bli så fint när vi är klara.

Har varit lite sjuk det senaste också - Halsfluss, förskylning, feber och pollenallergi. Det har verkligen varit allting på samma gång! Puh har varit helt slut verkligen så nu är det bara jobb som gäller en vecka framöver.
Sedan är det ju Midsommar och då ska vi till Trollhättan till min stuga och ha långbord, midsommarstång + kransar, snapsvisor, lekar, tipspromenad och en himla massa alkoholic - KUL =) Så ska vi träffa lilla Tuva som nu är snart 2 veckor gammal och ack så söt. Ska bli så kul o hålla i en bäbbe!

Nä nu ska jag förbereda mig lite inför arbetet kl 16. Laga lite mat ! =D
Jag Älskar Dig Magnus Falk Mer Än Något Annat I Hela Världen ('v') Du är sååå fruktansvärt fin och go! PUSSSSSS


Joannas student :D
Joanna tar studenten :D Wihoo.HettÄta med deras släktingar :DJag har feber o halsfluss :(The brothers.Jag grejar håret och baby är glaaa ;)


Kommentarer
Postat av: Nicole

De va på tiden att du skrev igen, har ju kollat varje dag! =0) Pussen på dig!

2008-06-12 @ 15:24:18
Postat av: joanna

fu faaannnn. när jag å jocke flyttade in i trean så ropade vi från varje rum "BEJB VART ÄR DU" hahaha man hitta varandr akanppt i lägenheten heheh. fy fa va gött.

2008-06-12 @ 16:16:13
URL: http://www.metrobloggen.se/yayo
Postat av: emily jag själv :D

Haha men Nickan då:D Visste du ikke att jag flyttade? Jag har semester vecka 29, kanske vi kan hälsa på nån dag då? Kom in på msn nåm dag så vi kan tjöta - pusss på mina gravida kvinnor, the both of you:P

2008-06-12 @ 22:32:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0