19:53

FREDAGSKVÄLL.
Pappa & Kevin har kommit hit (Mathilda är ju redan här) så vi sitter och har ätit god mat och tar ett glas rött. Mys.

Skönt med en extra dag "helg" för pappan i familjen. Vi hade planerat en dag i Kungsbacka skogen förut.
Spatsera runt, leka och grilla korv. Det slutade i kallabalik som det alltid gör nu för tiden;)

Eddie skrek, skrek och skrek. Vincent blev kissenödig och vägrade att kissa ute. Vi försökte få av honom o hjälpa honom ändå. Han blev ledsen för det var kallt och sedan för han var så kissenödig och inte ville kissa ner sig. Jätte synd om honom men otroligt krävande när lillen samtidigt skrek. Han kastade sig, Vincent.. Va helt hysterisk.. Lät som vi misshandlade honom typ och alla familjer runt om glodde.

Vi fick bara släcka grillen och gå därifrån. Kändes som vi aldrig kom ur den jäkla skogen. TIllslut fick han kissa ned sig, stackarn=/ Jätteledsen för det.. Eddie fortsatte skrika, och jag blev också ledsen tillslut för man blir så himla uppstressad.

Det är så otroligt krävande just nu och jag undrar ibland hur jag ska orka. Den ena skriker hela tiden och den andra trotsar och gnäller. Funderar på o göra en "hel-renovering" på Eddie hos läkaren för dom gnäller ju inte så hela dagarna för att dom tycker det är kul. Han har vart så hela sitt lilla liv och det är ju inte kul för någon. Allra helst inte för han själv. Har ju pratat med BVC sköterskan om det men får gå till Barnmottagningen eller något.

Han eller dom ska ialf få följa med till Trollis två dagar imorgon när Papsi åker hem så vi får ladda batterierna lite innan jag blir galen. Man har dåligt samvete för allt men det kan vi behöva allihop. Dom tycker ju det är kul också! :):)

Jaja nu ska vi fortsätta njuta av det goda vinet och lite chips. Ska kolla på det omtalande "Voice" strax.


Kommentarer
Postat av: Lina

Passa bara på och njut när ni får ledigt. Kommer skuldkänslorna så tänk istället på hur mycket mer ork du kommer ha när dom kommer hem igen.

Hoppas att ni snart får något svar på varför lillkillen är så missnöjd, för allas skull.

2012-01-06 @ 20:44:16
URL: http://familjendanielski.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0