19:09

Denna helgen som varit har vi varit barnfria från Fredag- Söndag .. För första gången i vårt liv, o det var inte ens jobbigt för en gångskull för vi var Totalt slutkörda och då behöver man verkligen det + att när man skaffar barnvakt annars ska man alltid göra nånting, men det skönaste är ju egentligen det vi gjorde.. Typ ligga o sova tills 12, va uppe länge på natten som man aldrig annars kan, prata och rå om varandra som man heller knappt hinner i vanliga fall.. Det var ialf sjukt skönt och väl behövligt. Detta kommer vi fortsätta med lite då och då. Ladda batterierna lite för nu är man mycket piggare & bättre förälder.. :):):) Lovely ! !

Höll Vincent hemma från dagis idag.. Ville inte att han skulle va borta igen när han nyss kommit hem och det ville inte han heller. Så vi har umgåtts hela dagen "-Ta bussen och åka till Bibblan", sa han.. Hahaa, så kul när de kan berätta själva vad de vill göra.

Magnus är just nu på Hockey med min Papsi & syskon i GBG.. Eddie sover redan & Vincent också snart.. Vincent sover ingen middag längre så han är helt slut tidigt tidigt på kvällen.

Om några timmar är det 1 vecka sedan han slutade med Napparna. Han är helt sinnessjukt duktig och det har inte varit några problem alls. Det var han själv som gömde dom under bordet så Hustomten skulle hämta dom och han somnar som ingenting på kvällarna<3 Stolt mamma ! ! ! ;-D


EDDIE MED KUSINEN MILLIE<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0