Måndag kväll !;-D

GooKväll Alla Godingar...

Sitter och varvar ned lite nu när kidsen somnat, inväntar sista avsnittet av Mamma söker. Får vi se ifall jag gissat rätt på vilka de väljer :):) Eddisen har gnällt och skrikit hela dagen.. Påfrestande förr oss båda. På eftermiddagen upptäckte jag att han hade 39.5 i feber, så det var inte så kontigt kanske. Även om han är rätt gnällig i vanliga fall också men detta tog priset. Haha.

I helgen har min fina syster Mathilda varit på besök hos oss. I lördags åkte vi till Freeport så Vincent fick leka på Djungelrummet, typ som Lek&BusLandet fast lite mindre..Jätte roligt för honom.. Sen fyndade jag lite söta tröjor där också.. Gick omkring lite på Kungs innan vi åkte hem för att laga god mat och se på film.

På söndagen var det dags att gå upp tidigt (Haha.. Iofs en halvtimma senare eftersom Magnus fick ta Eddie.. ;) för att cykla iväg till Majgården (mitt nya jobb) där jag skulle jobba. Otroligt roligt och givande nu när man börjar komma in i det. Tycker alltid det är lite jobbigt i början på nya jobb när man inte kan något och bara känner sig jobbig och ivägen. Men nu har jag lärt mig stå i kassan, slå in tårtor, bakelser osv.. Jätte kul varje gång det kommer en gäst och man få ta hand om den.. Hihi.. Skillnad på jobb & jobb kan man säga. Efter jobbet hade vi JulpysselMys alla i personalen.. Gjorde Majgården Julfint medans vi hade på julmusik och åt sedan en jullandgång =)=)

Imorgon är det inget Dagis, så båda knoddarna är hemma. Jag tänkte att vi skulle baka Vanilj bullar.
Svärmor kom nyss förbi med ett nytt regnklädes set till Vince.. Åh va han blir bortskämd!;-D

Vincent gillar sin lilla kusin-bebis Millie <3


Kommentarer
Postat av: Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

Så tråkigt! Jag har ingen kontakt med Campadre utan är kund, precis som du, så jag vet tyvärr inte men kanske du kan maila kundservice och förklara? Oftast är de trevligare än vad man väntar sig, tycker jag :) Kramar

2011-11-26 @ 18:13:33
URL: http://madeleines.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0