Flickan som lekte med elden

Uppe med tuppen. Vincent har sovit lite oroligt dessa två nätter, kanske för att han inte har någon spjälis att sova i här (han ska få en sån rese-sängspjälis), så han rullar in i oss hela tiden . Hihi men han har sovit från 18.30- 06 så de har ju varit bra ändå. Men jag är trött trött trött. Vi var nog hemma från bion igår vid 23.30 - SOm förövrigt var awesome - Mycket bättre än 1an! Höll på & somna i början, trött som man alltid är men det gick över samtidigt som filmen blev bättre & bättre. Noomi är en underbar skådis!
Innan gick vi till Hemmakväll & köpte med oss massa gottis. Super mysigt var det, och lilla pappsen var med. Också kul. Han har nog inte vart på bio på flera år=D

Vaknade inatt och hade super ont i bäcken & i opererade höften (skulle nog inte haft klackisar igår, så får nog ha det vid verkliga festliga tillfällen, kanske längre fram också när protesen görat in sig mer i kroppen=P) Så fick gå upp och ta massa mediciner & öka värmen på värmisen!

Vincent ligger & busar massor med moster & morbror som gick upp lika tidigt som oss. Väntar på att Mami ska vakna så jag kan få sova igen :-) *Lyx*

Innan vi åker hem idag så ska vi hälsa på min mormor & äta lite middag o sådär, så hon får träffa Lill-Vince. Hon har ju amputerad ben så hon kan inte ta sig runt så mkt. Så då får vi åka dit!

Lillen är en riktig marodör nu för tiden, är inte still en sekund. Ha ha ha! Är överallt på golvet, när han är uppe vill han underhållas (sjunga, kolla sig i spegeln, dra ett lakan över huvudet fram & tillbaka. Mm=) Men detta är en superrolig & alldeles underbar ålder. Så ljuvlig är han!

Hörs sen när vi är hemma i Kba igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0