BVC

Åh va jag kan krama sönder min bebis. Fast han vill alltid dra sig undan =/ Buhuuu!! Men jag snor kramar ändå. Jag kommer alltid krama & pussa honom - Det har han ingenting att säga till om!
Så himla gott. och andas hans goa lukt. Det är mitt knark! :D Haha!
 & Jag passar på att ha honom på mig fortfarande ibland när han sover - Magiskt underbart!
Tänk när dom blir 3-4 år, och har en helt annan vilja och man kanske får nöja sig med typ 2 kramar om dagen?Hur ska jag klara mig? Jag är ju van vid min lilla bebis som jag haft gosandes på mig hela dagarna. Jag vill inte nöja mig med 2 kramar. Jag vill gosa jämt. Han är ju det bästa jag har!! Buhuu, sorliga tanke!!!

Vi har gjort oss i ordning lääänge nu. Tar sån lång tid nu för tiden att greja i ordning. Egentligen inte för att jag har Vincent utan det är väl mitt egna fel. Ser hela tiden fel & brister i hemmet som jag måste greja till. Dammkorn här, lite disk där.. och det kan inte stå för jag får PANICCC så jag blir aldrig klar. Dusch, och älskling som inte vill ligga på golvet. Sminka sig, jag tänker aldrig sluta göra mig ordning för att jag har barn. Fattar inte varför människor säger att dom inte hinner? Klart man har fullt upp men det handlar väl om prioriteringar. Om inte annat så sover dom ibland ? =)

Jaja vi ska som sagt ta en långpromenad till Bvc snart, läkarbesök och KANSKE vaccination då. Ska bli sjukt spännande när vi inte varit där på sååå länge. Sedan tar vi en promenad till stan & köper blöjor. Han har bara typ 2 kvar nu så jag hoppas verkligen han inte kommer kissa mycket. HIhi!!
Sen kommer baby o hämtar upp oss där, han skulle fixa nåt på Kungs också. Äta varma mackor nu då! Usch hatar frukost nu för tiden * Blä, vill bara äta räkbaguetter varje dag! Haha är så kräsen när det gäller mat.- Det är så sjukt jobbigt, Jaja! Bye bye så länge!

Kommentarer
Postat av: Emma

Haha ja han blev livrädd för Tuva när hon skrattade. Haha och jag skrattade så jag höll på och dö! Haha

2009-09-16 @ 10:37:56
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: o0Misa0o

Min 4åring är gosigare än nånsin, vill gosas o pussas o kramas hela tiden =) Vem vet, Vincent kanske blir likadan :)

2009-09-16 @ 21:25:15
URL: http://o0misa0o.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0