Trollhättan

Hej hopp!
Imorse knallade jag& Vincent iväg på Babycafé. Vi sjöng,lekte,busade & fikade. Fanns en annan liten kille där borta som också hette Vincent & han va också 7mån :D Min Vince skrattade som attan & tittade massor på de andra bäsarna!! På hemvägen gungade vi och det är ju lika uppskattar som alltid. Tänkte tagit på Åkpåsen på vagnen för det är svin kallt ute ibland men eftersom vi har dubbel sele på vagnen så passade inte det=/ ÅH va sur jag är för det. Men hoppas det går bra med overall. Gick vidare hem & då hade Magnus packat & så åkte vi iväg & tankade och köpte några Cheeseburgare innan vi åkte iväg.
Lillkråkan sov hela vägen... Sååå gott & nanis i bilen juuu. Alla blev såååå glada för att få träffa lilla Vincent. Dom hatar att vi bor här borta så dom inte kan ses jämt =/ Men men vi ses ju ganska ofta ändå!

Ätit väldigt gott & Magnus har fått ytterliggare Biobiljetter så återigen när Vincent somnat för natten imorgon så går vi på "Flickan som lekte med elden" - Fortsättningen på Män som hatar kvinnor. Pappa följer också med. Kul!
Mamma kommer bli sååå stolt & glad som får ha Vincent här hemma.. hon vill alltid passa honom men vi vill ju inte lämna bort honom ännu tyvärr :( Men nusover han ju så han märker inte av det, samtidigt som Mormor blir glad så det kan ju inte bli så mkt bättre. Ska till Edsborg & kika på någon match under dagen imorgon också & kolla runt lite på Överby, måste hitta en snygg overall som sagt! In & kolla på Baby-affären där också. Kul för i Kba finns bara Babyproffsen så kul med lite variaton!

Nu ska vi ha supermys kväll. Idol & chips,godis dipp och massa läsk och umgås med mina älskade parents.
Pappa & Magnus ska ta några öl för det finns Magnus ocksåå i present. Hihi!
Lillkråkan somnar snart..det har varit mkt för han idag :-) Ha en trevlig helg.

Här var vi på Lek&Bus - landet medans Mathilda & Kevin (även jag & Magnus "låtasades" att dom ville att vi skulle följa med dom upp i lekställningarna.. hur kul som helst, sånt fanns inte när vi va små.. hahaha) lekte där i augusti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0