Skrevs vid 19.00 =D

Haft en mysig dag på Kungsmässan med våra vänner!!! Vincent har knappt sovit alls sen 09 imorse, en kvart mitt på dagen men inget mer.. han va supertrött men det har väl varit lite för mkt idag. Så han slockade av en klunk välling här för en lite stund sen :-)

Vi skulle ju varit på middag men svärmor's man var sjuk så hon kom hit med mat istället så de åt vi .. sen kom Magnus bror & Kusin Leo en snabbis. Leo va ganska ledsen för han va så trött också, så dom åkte.. och jag gick & la Vincent... Nu ligger jag på värmedynan i sängen med datan på magen & mumsar choklad. Livet är gött :D Haha

Väntar på att Idol ska börja och sen lägger jag mig nog nästan efter det. Gick ju upp 05 imorses och det har varit full rulle hela dagen så ett varmt täcke och en go säng lockar verkligen.
Imorgon är det ju minst lika full upp som idag. På morgonen ska jag & Vincent gå ner på Babycafé och sedan ska vi åka till Trollhättan & hälsa på mormor, morfar, morbror & moster. Måste nästan hinna förbi Linda för att se den nya lilla bebisen!
Leon & Vince


Där ser man den sötaste lilla bissingen i hela världen
''




Fina fina Killarna. Synd att Mangan ser lite crazy ut bara

Kusinerna - Älskar er


Prinsen kollar i affärer (kanske mest på lamporna då=) på Kungsmässan

Kommentarer
Postat av: Jennyn

Hur det känns att vara mammaledig. hm.. jag fick vara hemma precis hela graviditete. så lite trött på att vara hemma är jag. Men att vara med min bebis är underbart. hehe. ibland.. haha.



Jag från jag va 25 till 27.. bodde i biskop men min mamma bor i kärra... min bästa vän är från kungsbacka..

2009-09-17 @ 21:36:30
URL: http://www.nynnyn.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0