Nämen TJAAAAA

Nepp.. det blidde ingen Stroganoff igår, vi åkte till Rumpan bar och tog en varsin god Pizza i solen. Dom är gudomliga där: Oxfile, beasås, färskpressad vitlök, vanlig ost, mozarella och tomat! <3<3

on the rump 

Idag har det varit fullt upp... som vanligt nu den sista veckan, livet börjar komma åter?? Hiiihi,<3 Fast jag lär aldrig glömma det fruktansvära jag varit med om, aldrig! Så dåligt som jag mått pga det och hur rädd jag varit kommer nog ta ett tag att repa... Men strunt i det, inget att lipa över!!! Nu är jag braaa!!!
Sorry att jag tjötar om det jämt men det är det som tagit över mitt liv ju, och man bloggar ju om livvet? Iallafall jag.

Magnus och Vince ville ta en promenad så dom gick ner till stan imorses, jag pallar inte riktigt så långa promenader ännu så jag tog bussen, hur underbart som helst att sitta där o lyssna på musik!!! =D
Vi gick o shoppade i en 6 tim eller något! PUH, så nu vilar vi lite, har enooorm träningsvärk i mina smalben sen jag gick ner till stan och idag blev det inte bättre direkt men dom ska börja anvvändas igen dom små asen!!

Snart blir det flm och mys, tidigt imorgon ska jag o Vince åka till Vårdcentralen o dom ska ta bort förbandet, kolla läget på såret och tejpa!! Får nog inskaffa ett busskort =) Ha en bra kväll!

LITE av dagens shopping.










I sängen helt död efter dagen!!


Vince också, lika glá för det=))


Bredvid mig efter den långa dagen, ska va göött o leva annars kan de kvettaaaa
(nä, är inte så lat annars... HAHAHAH)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0