What a hard day =D=D

GOOOOO KVÄLL GÖT FÖLLLKKKKK!!!
Nu är vi just hemkomna. Varit hos Sjukgymnasten, BVC och storshoppat the hole day! Magnus har bla handlat gutiarr hero Metallica, och jag handlat skor mm. Imorgon ska jag iväg och storshoppa igen.
Lill-hjärtat ligger i gymmet och vädrar rumpisen.. försöker vända sig till mage och det är iiiinte långt kvar. Min lill-unge!!

Ljuvligt väder =)=) Nu ska jag ställa mig och laga en delikat fisksoppa (Champinjoner, lök, grädde, vatten, torsk, tomatpuree, krossade tomater, currykrydda, dill, vitt vin med meraaa - Aioili)  med vitlöksbrööö te.
Är redigt hungrig efter denna dagen. Sen blir det film och godis!

Nu ska jag gå och ta min lillunge som ligger på könstigt vis. Han vill kråla bort!!!!
TJO

Sisådär kul föressten att man fått tillbaka inflammation i bäckenet. Men men man har vart med om värre, det gör bara ont liksom.. inget  som hindrar mig i vardagen! Har fått tid hos läkaren i Augusti så då ska jag ju få sådan Biologisk medicin så att det förhindrar fler inflammationer på föler ställen. Men det är ju bäckenet det börjar på eftersom det är en reumatisk ryggsjukdom.. så hoppas det går fort innan det är försent igen. Men jag tror ändå höften är värst eftersom det är den man använder för att gå! Jääjäää! BYE

Kommentarer
Postat av: angelica - en annorlunda ung mamma blogg

det är ett jättebra dagis, det ligger fint och det är bra fröknar och goa ungar. rekommenderar det verkligen=)söt plutt du har förresten=)

2009-06-17 @ 20:13:23
URL: http://enkärlekssaga.se
Postat av: Emma

=) Hm ja det är nog väldigt mycket närhet han vill ha men det är konstigt att man inte hör någon annan 1 åring som beter sig ens i närheten som Melvin gör. Men jag hoppas detta snart ska vara över för nu börjar jag ju snart jobba och han hos dagmamma. Då måste man ju vara pigg och alert =D



Kraaam

2009-06-17 @ 20:25:56
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

tack:) förrsten du är ganska ung mamma också va, du ser ung ut?=)

2009-06-17 @ 21:24:15
URL: http://enkärlekssaga.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0