Mother ems is very tired

07.00 stod klockan på när vi klev upp idag. Jag tyckte inte alls det var roligt för 5 öre. Men han somnar ju kl 19.00 på kvällarna så vad ska man begära? Han vill ju inte sova dygnet runt liksom. Men inte är jag piggare för det

Vi skulle se på "Sova med fienden" igår kväll med Julia Roberts. Jag älskar den filmen och hade tjötat om den hela kvällen. Och vad gör jag? Jo somnar. Självklart. Som alla anda kvällar! Varför kan jag inte bara vara vaken och se en film.. som är så mysigt?! . . Jaja, lyckades se "Sommarkrysset" kl 20 iallafall som vi följer varje år.. det är så mysigt och somrigt att titta på alla artister och se dom åka karuseller i bakgrunden =)

Grillade som vanligt igår också. Men vad är godare på sommaren? Det blev Kotletter, champinjoner, potatissallad, tsatziki och grönsallad.
Bad blev det också igår.. och badkrukan själv kom faktiskt i, efter många om och men. Såg nog sjukt nördig ut... Först "smörjde" jag in armarna.. sedan hals, mage och ben innan jag kunde doppa i hela kroppen & då skrek jag rakt ut och kippade efter luft - Förfärligt...men efteråt var jag stolt som få.

Trött trött trött

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0