En trött mammssss

Hejsan svejsan!
Är sååå trött.. gick upp vid 05.30 imorses för att vi skulle till Sjukgymnasten, fick t.om väcka Vincent-- men inte va han sur för det utan smilade det största han kunde - Och det har han gjort hela dagen så mamma-hjärtat smält samman totalt! Charmat alla som kommit i hans väg har han gjort <3 Blir alldeles varm inombords.

Vi åkte hem och jag tog hand om disken och plockade i ordning lite, lagade middag tills Magnus kom hem... lite senare åkte jag och Vince till Maria.. handla med oss lite fika .. suttit o tjötat ett par timmar, trevligt! Vince fick sin dop-present.. jätte fint kort och presentcheckar på Kungsmässan för 300kr. Sååå himla snällt! Tusen tack.
På hemvägen *handlade jag alldeles själv* hahaha, men det kändes jävligt skönt att kunna göra någon nytta alldeles själv =)=) stoppade allt under vagnen oh knallade iväg hur stolt som helst (:

Nu håller vi på o nattar lillen.. han har mest legat o skrattat åt oss o inte alls verkat sugen trots att han blundar o kliar sig i ögonen, men nu så... verkar det som vi lyckats! Men vem kan motså hans leende? Det är ju inte så att han är jobbig när han är vaken.. men äj man tjött så äj man =D (Töntmorsan)

Det blir film strax med massa godsaker, som det alltid blir en massa av när jag handlar. Livsfarligt att släppa iväg mig!
Hörs imooorn!

Dagens middag:
Klyftpotatisar / Potatis (va dom nu heter).
Fyllda lövbiffar med creme fraiche/chili, toppad med ost
in i ugnen.. med rödvinssås och liten sallad!



En väldigt glad skit..väntar på bussen!=)



Kommentarer
Postat av: Mia

hej!



sånna där "potatisar" finns ju i vanliga affärer, fanns på donken förut.

vad heter dom?

hittade inte dom på maxi sist nämligen:(

är galen i sådana;)



kram!

2009-06-13 @ 12:46:52
URL: http://miamariah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0