Föräldragruppsdags.

Hejsan!!!  Har inte haft så mycket ork till att skriva de senaste dagarna. Har tappat mycket glädje.. men men kämpa på får man göra som vanligt! Hade en HET disskution på familjeliv igår. Jag tycker INTE att läkare ska lura en o säga att vissa mediciner går bra under graviditet när jag senare själv går in på FASS och kollar och det där står "Viss risk att fostret kan påverkas" Så blir jag så jävla arg och känner mig lurad, men jag kunde fatta att man inte kan lita på läkare.
Då tycker de flesta människor på familjeliv att man ska tänka på sig själv i första hand o proppa i sig alla möjliga mediciner för att mår mamman bra mår bäbisen bra, självklart är det så men jag vill inte veta att jag kan ha varit en del av att det hänt barnet något om det kommer ut och ät sjukt. Man ska typ behöva försvara sig för att man vill sitt barn så bra som möjligt och att jag hellre har ont än att något ska hända mitt barn. FOOOLK =O

Iallafall så har det blivit en försämring för mig sedan jag var på konserten så har det ganska jobbigt men har sjukgympat idag iallafall och fått TENS (slags ström om ska leda bort smärtan), har även hämtat ut två st mediciner som jag noga kollat överallt går bra att äta å ska ta de regelbundet och hoppas på förbättring.

Har även ring aranäs så ska gå dit med läkarintyg och få en Bom-nyckel å att magnus kan köra fram bilen till trappuppgången här.. onödigt att gå ända till parekringen och verkligen kämpa när det inte behövs (vi har bommar så man inte kan köra in på området).

Ska äta lite nu.. gott, är hungrig som fan när man tränat...
Och idag ska vi på föräldragrupp, matlagning och livscotching. Ska bli väldigt intressant! (-:
Nu får det vara färdigtjötat... Puss och hej

Kommentarer
Postat av: Marie [ Williams Mamma ♥ ]

Lider verkligen med dig, över att du ska behöva ha det så jobbigt :(

2008-09-22 @ 14:03:28
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Marie [ Williams Mamma ♥ ]

Tycker verkligen du är så duktig o kämpar på som du gör, men du är stark, vart med o värre saker, klart du klarar det här super :) jag tror på dig!

2008-09-22 @ 14:51:12
URL: http://mzetterblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0