- american crime -

igår efter vi ätit porterstek med gratäng o sås hos inger (magnus mamma) så åt vi glass med varma hallon & kollade på en så jävla hemsk film, nämligen : american crime.
fy fan är det enda jag säger, en verklighetsbaserad film. jag är fortfarande helt förstörd. orkar inte nämna allt det hemska där i, men ett tips är att se den, egentligen vet jag inte varför man ska se såna hemskheter men det är så världen ser ut idag tyvärr :S

idag har vi varit på bostadsförmedlingen ialf för det var stängt igår.. hon tyckte det var förjävligt att aranäs (våran bostadsförmedling) kunde vara så iskalla, så nu gäller det att ringa för vi får förmodligen förtur så hoppas på en lägenhet fooort.
jag bröt ihop lite igår kväll.. försöker vara så stark hela tiden och klara allt själv, men det blev för mycket. man kämpar vad man än gör, upp från sängen, ta fram frukost är en kamp, duscha o göra sig iordning och man vill gärna försöka ha ett så aktivit liv som möjligt så man kämpar sig ner för alla trappor och ut, men det funkar inte i längdes för det tar på krafterna att alltid ha ont och att kämpa. man kan inte vara duktig jämt och det är inte fel att be om hjälp när man behöver det - men jag hatar att vara beroende av andra.

har varit på jysk precis och köpt en jävligt het tv-bänk & två nya kuddar till soffan. nu är det mesta klart i vårat hem förutom till babyrummet och den uttjatade jävla soffan. vi beställde ju en, skulle få vänta fyra veckor. när fyra veckor gått och vi ringde så hade dom gett VÅRAN soffjävel till någon annan, "ne men ni får soffan om 14 veckor"... eh va? nä tack tror inte vi vill ha den då... jävla människor, så vi får väk ha dénna ett tag till innan vi hittar någon lika snygg, och det lär vara svårt!

det ska bli kul o se hur det blir, ska sänka tvn typ 25cm också för den är jävligt för högt upp och det är varken snyggt eller skönt att sitta o kolla så!

hejhej

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ska kika på den filmen, älskar filmer som är verklighetsbaserade. kram på dig och magen

2008-09-18 @ 15:43:06
Postat av: Anonym

Ska kika på den filmen, älskar filmer som är verklighetsbaserade. kram på dig och magen

2008-09-18 @ 15:43:15
URL: http://angeliiiicaaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ska kika på den filmen, älskar filmer som är verklighetsbaserade. kram på dig och magen

2008-09-18 @ 15:43:16
URL: http://angeliiiicaaa.blogg.se/
Postat av: Marie [ Williams Mamma ♥ ]

det e inte fel o be hjälp, vet att du vill vara stark o klara dig själv, men det är inte värt det när du sliter ut dig. Passa på att vila dig så mkt som möjligt nu när du är gravid, springa upp o ner kommer du får göra sen ändå :) krama om

2008-09-18 @ 18:39:18
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Andrea

När man kämpar så är det klart att man kan få downmoments de är naturligt. Kämpa på och hoppas så småningom att kroppen mår bättre och har mindre ont

2008-09-19 @ 17:49:44
URL: http://posionivy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0