Analysera meeera...

Haha nu var jag allt rolig....
Ställde klockan på 5 imorse så jag skulle vakna och ta mia mediciner så dom skulle hinna verka innan jag skulle försöka ta mig upp till läkar besöket - Det gick faktiskt BRA (men kämpigt).
Läkaren kollade på mig men konstaterade som alla andra att ingen får röra mitt ben. Fick en kortisonspruta som sagt, och lite papper så jag skulle åka till sjukhuset och ta akutprover eftersom det är såpass allvaligt. Sagt och gjort!

Sen ringde hon mig nyss här och sa att mina prover var för höjda = en ny inflammation, därav den hemska smärtan!
Och att jag var tvungen att åka akut till Varberg och läggas in, vilket jag vägrade - INTE EN GÅNG TILL.
Men hon har tjajat så vi får se hur det blir. Fick en tid kl 8 imorgon bitti ialf, för det ska analyseras, göras nya ultraljud på höften och kolla bakterier som tydligen kan vara elakartade och förstöra hela höften. A shit, jag fatta ingenting..
Kändes jävligt obehagligt ialf när det verkade så akut =S Hon tyckte inte denna smärtan var normal, och iofs var det väl bra att träffa en vettig läkare som tar tag i saker! Puh, vi får väl se hur det går. Hoppas på att inte behövas läggas in. Det är pest, men jag gör allt för att bli bra också så dom får väl bestämma (!)

Nu vankas det pizza ialf, en goding med oxfile & beasås... Blir en mysiskväll idag med min lilla fina älskling som är så snäll och go mot mig <3 Älskar dig mer än vad du kan föreställa dig. Tack för att du står ut med mig! Puss och miljoners kärlekspussar

Kommentarer
Postat av: Junitjej

God morgon!

2008-09-25 @ 06:29:05
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Tuvas Mamma Jessica

Tack så mycket, vi är inte riktigt klara än men snart så..

Ja den är snygg ;-) Men snart blir det en till, spännande =)

2008-09-25 @ 06:35:34
URL: http://jessicanord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0