Får besök idag!! =D

Igår var det som sagt full fart hela dagen. Vi åkte iväg & handlade en tröja till mig, två mössor till Vince (jag är helt möss-fixerad. Ääälskar bebi-mössor. Finns huuur mycket söta som helst. Nu har han 9 olika & välja mellan. Haha) och ett tjusigt armband till Mangan.
Drog vidare till Öppna förskolan och lekte massor med Bäsarna. Fick med oss ett fotavtryck på fossingarna som vi gjorde förra veckan. Sååå fint :-)
Åkte hem, va hemma vid 16.30. . Stod 3 underbara rosor på bordet från min älskling<3!! Vi åkte med Magnus för o ta allergi sprutor. (För att Vince inte skulle somna för tidigt, han va redigt trött. Hade knappt sovit middag)
Vidare för & hämta ut mer Enbrel. Bye bye 2000 kr. Kuuul!!! Nej. . ..

Och så åkte vi äntligen hem.. slängde ihop Tacos snabbt för hade inte ätit på hela dagen och jag var helt svimfärdig eftersom jag fick superunderhålla Vincent hela dagen också för han va så supertrött.



Nu vilar Vincent middag, Magnus duschar. Jag har precis dammsugit, ser ut som fan på golvet fast man dammsuger varje dag. Lite segt men så är det juu!!

Mamma & syskonen är på väg hit nu och ska stanna i 2 dagar. Det blir mysigt, så vi går nog til Kungsmässan en stund sen, kanske går ut & äter... Vi får väl se vad vi hittar på!!
Kul med lite sällskap och mamma är stad-narkoman så hon kommer storstäda här hemma som alltid. Hahahah!
Hejhej

Kommentarer
Postat av: Marie [Mamma & Fotoblogg]

går inte dina sprutor på högkostands skyddet eller måste du betala så mkt varje gång du hämtar ut dom?

2009-10-27 @ 12:17:12
URL: http://mzetterblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0